Inspirerande hos Forever 21

Godmorgon!

Äntligen onsdag! Wihoo! Snart fredag.... :)

Varje gång jag går in på Forever 21 nuförtiden, spanar jag alltid in Shop by Outfit! Så otroligt mycket enklare och man ser tydligare hur snygga kläderna kan bli tillsammans, samt hur passformen är. Inspirerande med andra ord! Och lägger man sen till att ingen av outfiterna kostar mer än 1000:- så blir det full pott från min sida! Alla de här skulle jag lätt kunna klicka hem!

Bilder: Forever21

Kommentarer :

#1: Passepartout

första outfiten var riktigt fin.

skriven
#2: Sofia Werlin

gillade den första outfiten :D

skriven
#3: Mia

Nehe det visste inte jag. Tack för tipset. När jag var i L.A plundrade jag en forever21 butiek på the Grove. Det är ju löjligt billigt och kvalitén är ändå helt okej. Men sugen på att klicka hem lite vårkläder snart därifrån, är frakten hutlös? Vet du också om deras jeans är små eller stora i storleken?



Stor kram från snoriga mig

skriven
#4: Natalie

hehe yes i work there men i Göteborg!

kanske är det så att den sändningen redan var på väg innan stoppet från fabrikerna kom! så det är ju mkt möjligt att dom får in en sändning till men några fler lär det nog inte bli såå passa pååå att köp dom om du kan :)



KRAMS

skriven
#5: Caroline

åhh snyggt..

Jepp idag ska jag träffa bloggtjejerna och det känns ju super skoj, jag har inte tidigare träffat nån från bloggvärlden så det ska bli hur kul som helst, det känns ju liksom som om man känner er alla så bra redan. =P

skriven
#6: Nathalie

svar ja det ka bli riktigt kul :) allt bra?

skriven
#7: Rosanna

sv: Tack så mycket =) Riktigt snygg den andra från vänster :D

skriven
#8: Elin

Gillar den blommiga kjolen, söt! :)

skriven

Kommentera inlägget här :