Grrr

Nu har mässveckan börjat!
Och som vanligt är det fullt upp från tidig morgon till sen kväll. Jobbade fram till nio, checkade in på hotellet, tog en promenix till Karl Johan, käkade middag på uteserveringen Tre Brödre och nu blir det en dusch innan sängen!
Bor på nionde våningen med utsikt över Regeringskvartalet och fortfarande är de flesta krossade rutor i Regeringshuset och i kvarteren runt omkring igenbommade med spånskivor , t.o.m. hotellets ingång har bommats igen och istället för skjutdörrar i glas är det målade skivor och en mindre dörr ditsatt. Ibland känns det nästan overkligt det som hänt, men att promenera i kvarteren gör det verkligt igen.



Apropå något helt annat; gick förbi Aldo's skyltfönster på vägen hem och föll pladask för de här ankelbootsen i leopard.
Det bästa med dem var att de inte alls såg "too much" ut, vilket det annars lätt gör med djurmönstrat.
Att de är "håriga" på riktigt tycker jag är en självklarhet!

Kommentarer :

#1: Kristin

De var riktigt snygga! Tyvärr är de, som vanligt med aldo's skor, i syntetskinn. Tycker £120 är ganska mycket för ett par skor i syntet :(



http://www.aldoshoes.com/uk/women/boots/ankle-boots

skriven
#2: Sofia

Hårigt är the shit på leopardmönstarde skor ;-) Men jag håller med ovanstående, skulle inte heller lägga de pengarna på syntet.

skriven
#3: Veronica

Kristin & Sofia: Ja visst är de fina! :) Enligt Aldo's hemsida är det endast sulan som är syntetisk och resten är skinn... Och det känns överkomligt, annars måste man sula om så ofta. ;)

skriven

Kommentera inlägget här :