Inspiration



Har klämt in lite spännande föreläsningar mellan kunderna idag! 

Har bl.a lyssnat på den norska designern Tine Solheim som jobbat för Yves Saint Laurent och papperskonstnären Karen Bit Vejle som jobbar för franska modehuset Hermès.

Kommentarer :

#1: Laila

Hej! Du kanske har skrivit det någon gång, men jag är rätt ny läsare, eller inte vill berätta det, och då kan du bara ignorera min fråga. Men vad jobbar du med? "Daglig leder" säger tyvärr inte mig så mycket.... (tror det är norska??). Givetvis behöver du inte berätta vilket bolag eller så, men vad ingår i dina arbetsuppgifter förutom köra bil och vara med på mässa??

skriven
#2: Veronica

Laila: Jag jobbar som resande säljare och säljchef. (Daglig leder är detsamma som chef) Jag jobbar mot butiker, dvs. business to business med gratulationskort. Det är en riktigt rolig bransch och mina kunder äger interiörbutiker, blomsterbutiker, bokhandlare och guldsmeder som jag besöker regelbundet. Mina dagar består av kundbesök med någon enstaka kontorsdag inimellan.

Hoppas du blev lite klokare :)

skriven
#3: Laila

Ah, då förstår jag dina många mil i bilen! Tack!! För jag blev nyfiken... Verkar roligt med kundkontakterna, men slitigt också att sällan vara hemma :-) Många hotellnätter och mycket äta ute. Fast mässor är rätt tufft det med, har varit med på några och det är lååånga, intensiva dagar. Kul att du ville berätta.

skriven

Kommentera inlägget här :