Dagen i korthet


Kommer bli så fin till solbrännan.

Har: Jobbat, tränat, ätit middag och tittat på Stylisterna.
Just nu: Väntar på att nagellacket ska torka.
Ska: Försöka sova tidigare ikväll.
Humör: Bra.
Äter: Inget.
Dricker: Vatten.
Bästa: Att jag ska ha en "Oslo-dag" på fredag. Trots att mitt kontor ligger där är det inte såå ofta jag hinner med en shopping/lunch/fika/spa-dag.
Sämsta: Inget vad jag kommer på just nu. 
Väder: -1 och soligt.

Kommentarer :

#1: alex

har för mig att du gjort brazilian blowout för ett tag sedan? undrar isf vad du tycker nu ett tag efter, hållbarhet, värta att göra igen? (ditt hår ser väldigt snyggt och välskött ut)

Tack för en bra blogg.

skriven
#2: Veronica

Alex: Tack snälla!:) Jag har alltid varit noga med mitt hår, men trots det kan jag säga att min Brazilian Blowout var som natt och dag för håret. Mjukt, slätt, inte det minsta risigt och hållbarheten har varit riktigt bra. Har varit väldigt noga med att använda rätt shampo och balsam samt inpackningar och värmeskydd för att få den längsta hållbarheten. Det är lite mer än 3 månader sen jag gjorde behandlingen och de rekommenderar att man gör den var 12:e vecka cirka. Trots att det gått mer än 12 veckor är inte mitt hår tillbaka från där jag började, aningens frissigare, men det beror ju även på kluvna hårtoppar osv. Jag kommer definitivt att göra om den, så fort de släpper på spärren om att det är hälsofarligt...har de gjort det än?



skriven

Kommentera inlägget här :