Kristiansund

Har precis kommit till hotellet i Kristiansund nu och ska strax ut och äta en bit mat. Känner mig lite piggare, blev sjuk i söndags, feber och allt. Typiskt! Men har proppat i mig massor av vitaminer och färskpressad juice, så jag hoppas att jag är helt frisk imorgon igen! :)

Hoppas att ni alla mår bra! Kram på er!

Godmorgon

Det var en trevlig utekväll igår, mycket folk och bra musik. Sen gör ju sällskapet mycket :) Brorsan hängde med ut med våra gemensamma barndomsvänner, det kan inte bli annat än bra! :D

Nu har jag precis ätit frukost med min mamma, mysigt. Man lär sig alltid så mycket nytt av henne hela tiden. Idag drack hon t ex granatäpple-juice. Varför dricker du det? Apelsinjuice vore ju det mesta naturliga att dricka till frukost, men inte min mamma. Och hennes kommentar till mitt frågande ansikte var: "Vet du inte att Granatäpple skyddar 3 gånger så mycket mer mot fria radikaler (rynkor) än grönt te?" Hum...så nu ska jag dricka granatäpple-juice. :) Eller kanske en smoothie gjord på granatäpple. Gott är det också.

Måste snart packa för att dra mig iväg till flygplatsen. Känns mindre kul med tanke på att nästan hela söndagen försvinner i resor, men det är ju ledigt på torsdag! :)

Kvällens outfit

Idag blir det utgång med tjejerna! :)

image519

Supersuddig bild blev det, men hinner inte ta någon ny och denna är väl bättre än inget? :)

♥ Oversize vit T-shirt med guldknappar Lindex
♥ Svart lackbälte Saddler
♥ Svarta jeans med zip Crocker
♥ Höga klackar med guldremmar (köpt i Spanien)
♥ Guldkedja med ankare Ginatricot
♥ Klocka Guess
♥ Clutch Marc Jacobs
Nagellack Lancôme nr 103 Caprice

Vinst

Det blev vinst idag med 3-0. Ingen jättematch, svårspelad plan och dåligt motstånd gör att det blir väldigt trångt, även för oss, men vi gör det vi ska. Vi vinner. 

Ska ta och fixa till mig lite, men först fika! Brorsan kom in och tog nyckeln till min bil också, han ska byta till sommardäck...vilken tur att man har brorsor som kan fixa det mesta! :) Guld värt!

Och så ska jag naturligtvis ta mig en funderare över vilka kläder jag ska ha på mig ikväll, jobbigt när man inte tänkt ut alls vad man kanske skulle kunna tänka sig att ha på sig...jaja...någonting blir det iaf!

Lördag

image517
image518

Osminkad och trött men ska ju ändå iväg på match...so what difference does it make? :)

♥ Svart midjekort jacka med trekvartsärm H&M
♥ Linne med tryck H&M
♥ Hjärtörhängen H&M
♥ Jeans Diesel
♥ Skor Hope

Fotboll

Gårdagskvällen var jättemysig med riktigt god mat, entrecôte, timjanmarinerade potatisklyftor och kantarellsås med en god sallad på spenat, ruccola, gurka, fetaost, avocado och kronärtskocka. Till efterrätt blev det hallon och björnbärspaj men vaniljsås. Mums!

Nu ska jag alldeles strax göra mig i ordning för fotbollsmatch, känner mig lite seg och på väg att bli förkyld, men det är bara att försöka göra sitt bästa! Lägger upp en dagens outfit innan jag drar! Kram!

Kvällens outfit

image512
image513
image514

♥ Cremevit klänning med broderier Day Birger et Mikkelsen
♥ Svarta strumpbyxor H&M
♥ Svarta Lackpumps Ellos
♥ Clutch Marc Jacobs
♥ Halsband Accessorize
♥ Frisyr: inbakade flätor i luggen

Fashionista

Har varit lite sugen på boken Fashionista sen den kom ut för ca en vecka sen och idag fick den följa med mig hem! Ska bli riktigt kul att läsa! Hoppas det står en massa bra saker man kan få nytta av! Bokrecension kommer senare. :) Någon som läst den?

image511

Hyreskonrakt

Idag har jag och pappa varit och tecknat hyreskonrakt för mina lagerlokaler, så nu är det bara att börja flytta! :) Känns skönt och dessutom var de så billiga! Pappas kontakter är guld ibland! :) Annars tog vi en liten runda på stan och jag köpte lite nödvändigheter såsom make up remover. Underbart väder var det och nu har vi suttit på balkongen och fikat. Tänk vad mycket mer energi man får när det är så fint väder! Love it! Skulle gärna få vara sommar hela tiden för min del! :)

Ikväll blir det firande av A's pappa som fyllde år igår och imorgon blir det fotbollsmatch och sen utgång med min barndomskompis S. På söndag flyger jag till Trondheim för jobb. Fullspäckat med andra ord!

Hoppas ni får en trevlig helg! Kram

Hemklickat

Detta har jag klickat hem idag! (Topshop fungerade nu först i eftermiddag)
image510
Bilder: Topshop, Otticanet

- Blommigt linne i volangmodell Topshop
- Grönt- och vitrandigt linne Topshop
- Laundrybags (jättesöta med 2 delat i den ena för rena och smutsiga trosor) Topshop
- Pilotbågar Roberto Cavalli/Otticanet

Fredag


image509

♥ Vit oversize T-shirt Lindex
♥ Biker jacka i denim Cheap Monday
♥ Blommig kjol Topshop
♥ Svarta strumpbyxor Falke
♥ Skor Hope
♥ Ring, gåva

Jo det var...

image506
image507

En clutch/plånbok från Marc Jacobs! Var inne på en neonrosa men den är ju inte särskilt användbar så det blev den här svarta istället. Jag kommer använda den som partyväska mestadels, har redan en lika stor plånbok från Mulberry som är en favorit fortfarande. Men visst är den fin?

Paketet

image505

Hmm...vad kan det vara?? ;P

Halvvägs + Nelly's rea

Har beställt solisarna nu men Topshop strular lite vid checkouten och vill inte betala för många gånger ifall det dras pengar varje gång, får prova lite senare igen. :)

Men i väntan på Topshop kan jag ju passa på att tipsa om Nelly's rea som startar idag kl 12:00. Använd koden VIP252627APRIL när du loggar in.

image504

Morning!

Oj oj oj vad tiden rann iväg igår, hann bara med ett inlägg här i bloggen! Jaja, jobb var det och sen var det en trevlig middag på Bristol i Oslo...flamberad pepparbiff...riktigt snyggt när servitören flamberade vid bordet.

Kom iaf hem vid 2-tiden inatt och fick se mitt paket ligga på sängen och vänta....bilder kommer sen! ;P

Tänkte att jag skulle beställa Roberto Cavalli solbrillorna och topparna från Topshop nu på morgonen så är det gjort! :)

Kram allihop och hoppas ni får en trevlig fredag! ♥ 

Redan vaken

Ska egentligen inte gå upp förrän om 2 timmar, men vaknade av solen som kikar in. Ska försöka somna om, detta är ju rena rama ottan för mig! :D Och en lång dag kommer det bli så det är bäst jag blundar lite till.... Men god morgon på er iaf! :)

Mina nästa inköp

kommer att bli de här supersöta linnena från Topshop!

image502
Bilder: Topshop

Och visst är det blommiga linnet jättelikt Stella McCartney's blommiga klänning?!

image503
Bild: Net-a-Porter

Klar med dagen

Nu är jag äntligen klar för idag! :) Håller på att fixa pasta bolognese så att jag får i mig lite mat, blir tyvärr lite dåligt med det när jag är i Norge, slarvar alldeles för mycket med frukost, lunch och middag. Jag måste verkligen skärpa mig! :) Men ni vet hur det är, man faller in i ett mönster och så är man fast. =/

Anyway, känner att jag hunnit med massor idag. Skönt.

Imorgon blir det middag med jobbet, vi brukar ganska ofta vara ute och äta god mat, det är liksom behållningen på vardagarna när man jobbar, att man ibland får äta lite gott och slippa korven och mackan. Tröttsamt i längden.

Nä nu väntar min mat! Ciao!

tre fjärdedelar

Vid slutet av den här dagen har det gått 3/4 av den här arbetsveckan, wiiee! Skönt med nedräkning! Idag ska jag fortsätta arbeta med min lärling, mycket att lära sig på en gång men han är ambitiös och lyssnar och vill lära sig. Det är allt man kan begära just nu. :)

Oj oj...vad tiden går...jag måste ju tvätta bort mina tandkrämsduttar i ansiktet innan han kommer! Brukar ha det på finnar under natten och det fungerar faktiskt, inte skitbra, men bättre än inget! Har fått så himla mycket breakouts senaste tiden, undrar om det är Ole Henriksen rengöringen som är superbra och verkligen rengör på djupet så att all skit ska bort eller om den helt enkelt är kass? Det har gått ca 3 veckor sen jag började med den, så jag får väl vänta ytterligare några veckor innan jag kan dra någon slutsats. Eller så har jag helt enkelt fått väldigt acnebenägen hy, vilket jag tvivlar starkt eftersom jag har haft torr hy hela livet. Jag hoppas på att Ole Henriksen
är the shit! :)

Efter arbetsdagen...

Nu har jag äntligen kommit tillbaka efter min säljtur. :) Mycket att göra nu och många kunder som vill ha besök! Men det är bara roligt! :)

Nu ska jag laga lite mat och bara ta det lugnt, kanske lägga mig tidigt, känner att jag är lite efter på sömn.

Kram

Härligt!

Idag är det precis lika fint väder som igår och det var första gången jag satt ute på lunchen igår! Nu brukar jag vanligtvis inte hinna sitta utomhus men igår passade det perfekt. Längtar redan till helgen när jag är ledig igen. Hoppas det blir lika fint då med! Ska visserligen försöka flytta ut litegrann i helgen om jag får tillgång till rummen den här veckan, annars får det bli helgen efter det. :)

Nä nu ska jag ta och fixa till mig innan min aspirant kommer!

Inspiration

image501

- Klänning Forever 21
- Väska Chloé/Net-a-Porter
- Halsband Disney Couture/Asos
- Leggings Topshop
- Skor Topshop

Bijouterier

Älskar smycken som ser sådär lite gammaldags och handgjorda ut och det gör verkligen de här från Asos för en billig peng. Spana in!
image500
Bilder: Asos

Lucky day

Idag har jag haft flyt. Letat ett tag efter ett förvaringsrum (varmt) där jag kan ställa mina möbler när jag flyttar ut från lägenheten och har väl räknat med en ca 1500:- i månaden för 20 kvadrat, men så ringer pappa idag efter att ha pratat med en kompis till honom som är fastighetsägare och de hade 2 torkrum som inte användes längre i källaren på ett hus på vardera 10 kvadrat för ynka 600:- i månaden! Guld värt! Visst blir det dyra möbler när de ska förvaras ett tag, men vill inte göra mig av med vissa saker som är av värde eller som har ett affektionsvärde för mig, och sen är det faktiskt ytterst jobbigt att köpa allt nytt sen när man ska flytta igen, såsom sängar och bord och soffor, allt som är lite dyrare känns som en investering, sen har man barndomssakerna, jag har exempelvis sparat mitt dockhus osv. Men kommer förmodligen sälja av en hel del på tradera ändå... Säger till om när så kan ni kika in där! :)

Yes!

Fick svar från Otticanet idag om solisarna jag ville ha och det var samma modell, men de hade inte skrivit ut hela benämningen bara, så nu ska här beställas! :) 2500:- inkl. frakt medan butiken tar 3995:- Rena rånet eller hur? Man behöver ju inte vara dum och kasta bort sina pengar oavsett om man skulle köpt dem för 3995:- in the first place. Fina är de som tusan iaf!
image499
Bild: Otticanet

Godmorning folks!

Idag skiner solen och det är strålande väder här i Oslo, egentligen vill man bara vara ledig och kunna gå ut och ta en powerwalk på morgonen och sen äta frukost i solen och möta upp en kompis på stan och  shoppa lite, ta en lunch och sen fika....gud så skönt! :) Men det är helt okej att jobba i det här vädret också! :)

Nu sitter jag och väntar på att mitt kaffe ska bli klart och sen dyker min lärling upp vid 9 och då ska vi ut på äventyr...nåväl...kundbesök blir det iaf! :) hihi.

Hoppas alla får en bra start på veckan!

Kram!♥

Oslofärd

Nu bär det strax av mot Oslo och veckans jobb. Denna veckan ska jag lära upp en ny säljare, kul med sällskap! :)
Hoppas på ett paket denna veckan också...spännande... :) Sen hoppas jag på att de svarar på min fråga angående mina solglasögon, leveranstiden skulle visserligen vara 3 dagar men jag vill ha dem snabbt!!! :) 

Ha en fortsatt trevlig söndag alla ni som kan mysa ner er i soffan framför söndagsfilmen med en påse godis... Avundsjuk?!?! Jajamen!

Dagens shopping

Idag har jag hunnit med lite shopping och jag hittade tre saker som fick följa med mig hem!
image496

En bikerjacka, ville egentligen ha en svart i skinn, men när jag hittade den här i mörkblå denim från Cheap Monday's provkollektion var jag såld. Mycket skönare att ha i sommar när det inte är så kallt, och framförallt skitsnygg!

image497

En underbart romatisk och fint broderad klänning från Day Birger et Mikkelsen. Kommer hottas upp med svarta detaljer och tuffa skor.

image498

Är helt inne på broderier så denna kofta från BrittInger var ett givet val. Tog den i stl M för en mer oversize modell. Gillar när koftorna är aningens stora.

Söndag

image495

♥ Blå och vitrandig blus/tunika H&M
♥ Mörkblå kofta Day Birger et Mikkelsen (lånad av A)
♥ Halsband Hultquist (köpte den till förmån för äppelträdsplantering i Nepal)
♥ Svarta strumpbyxor Falke
♥ Skor Hope

Gårdagens klädsel

image493
image494

Min lilla katt ville också bli fotograferad. :) Igårkväll hade jag på mig det här. Ganska casual men ändå fint med rosettlinne och guldskor. Och mina fina plåster på fingrarna också..... ah....de matchar iaf linnet. :)

♥ Linne med rosett H&M
♥ Svarta jeans Crocker/JC
♥ Långa guldörhängen, köpta i Barcelona
♥ Armband A.V Max
♥ Klocka Guess
♥ Ring Pilgrim
♥ Guldskor Mustang

Lördagkväll

Nu har jag kommit hem från lägret och vad som står på tapeten härnäst är 40års kalas! :) Hoppas jag bara lyckas plåstra in mina såriga händer (har klättrat i rep på lägret och dragit loss skinn överallt....aaaaaajjjjjj) så att det iaf inte pulserar i dem så f-bannat...  Tänkte hinna beställa solisar också, men har lite problem att finna rätt modell, vill inte gärna beställa från USA och så visar det sig att det är fel bågar som kommer. Var inne hos optikern igår och provade de jag ville ha och såg vad de hette, men det stämmer inte exakt överens med de som ser likadana ut på nätet...så jag var tvungen att skicka ett mail och fråga. Så jag väntar spänt...hoppas det är dem...för i så fall sparar jag 1500:-, annars 1000:- så det är helt klart värt det att köpa på nätet om man som jag har provat solglasögonen innan och vet vilken modell man vill ha. :)

Fotbollsläger

Nu ska jag alldeles strax dra iväg på fotbollsläger. Om jag inte hinner blogga något där så hörs vi imorgon kväll igen! :)

Kram ♥

Topshop & H&M beställning

Det är så skönt att det är fint väder när man är ledig! Vi kanske kan knipa oss en plats i solen på någon trevlig lunchrestaurang! :)

Provade även alla mina kläder igår som jag fick under veckan och allt passade! Även topshop kjolen (jag gick upp en storlek) Här kommer plaggen:
image483

image484
image485
image486
image487
image489
image492

Åh...vad arg jag blev!

Satt på Haléns hemsida i morse och skulle beställa en bikerjacka, men när jag kommer till kassan så fungerade det inte att skriva i min adress, så jag ringer till dem och de krånglar i en kvart innan de får det rätt och sen frågar de om beställningen, och jag bara: den skinnjacka i strl osv.
- Nej den är slut!
- Men jag har den ju i min shoppingkasse!
- Har du?
- Ja...jag har ju inte plockat ur de sakerna.
- Men gör det så provar vi igen.
- Okej.
- Nej den är slut!
- Men hur kan den vara det??? När jag hade den i min shoppingkasse??
- Ja...någon annan måste ha tagit den innan dig...
- *Mutter* (undrar vem det berodde på, vem som gjorde så att det här samtalet tog en kvart...) och hur kan den då finnas i min shoppingkasse...då borde den ju vara reserverad för mig eller??
Inget svar.
Jahapp....Arg och ledsen blev jag. Så jäkla typiskt!
Ge fan i min shoppingkasse!!! Har man lagt ner en sak i shoppingkassen borde den bli reserverad på en gång är ju min åsikt, så man inte sitter där och tror att den finns och att den kommer passa perfekt till det och det och det....osv och sen när man kommer till checkout så är den slut. Värdelöst!

Helgoutfit

image482

-Svarta stuprörsjeans Sass & Bide/Net-a-Porter
- Guldiga pumps med dekor GoJane
- Armband Hermès
- Örhängen Just Cavalli/Asos
- Midjebälte Asos
- Clutch Marc Jacobs
- Vit oversize T-shirt Lindex

TGIT

Känns skönt att det är torsdag. Här sitter jag i min juicydress och ska snart koka lite kaffe och äta en banan (ja det var lite skralt på frukostfronten idag...) hihi. Men det gör inte så mycket. Idag blir det dock massor av arbete innan jag får åka från Oslo, så det blir säkert sent ikväll som vi sätter oss i bilen. Och imorgon blir det full rulle också, en del ärenden på dagen och sen fotbollsläger som börjar på kvällen och sträcker sig fram tills på söndag.

Nä nu ska jag ta en kopp kaffe(latte  dricker jag visserligen alltid, så allt tjat om kaffe stämmer inte riktigt...hih...latte ska det vara!) med A innan han ger sig av till jobbet.

Kram på er! ♥

Läggdags

Nu ska jag ta en varm dusch och sen krypa till sängs lite tidigare än vanligt för att jag var så himla trött i morse!

Godnatt! ♥

Kavaj och....?

Tänkte beställa från La Redoute, men hittar egentligen bara en kavaj från deras Outlet för 169,50:- som jag verkligen vill ha, men det känns som om jag måste köpa något mer...onödigt att betala nästan 100:- i frakt och postförskottsavgift för "bara" en kavaj....
image480
Kavajen jag vill ha är i svart, men i samma modell.

Jag vill bo i USA

Varför är det alltid så att när man vill ha något speciellt så shippas det inte till Sverige?? De här superfina skorna från Nine West skulle jag gärna vilja ha! Och nån USA-trip är ju inte heller planerad. Surt.
image477
Bild: Nine West

Men å andra sidan har Asos ett par jättefina remsandaler med klack från Patrizia Pepe, men däremot är inte priset lika trevligt...  3800:- går de loss på...
image478
Bild: Asos

Jobbpaus

Har en liten rast så här på eftermiddagen innan jag ska ut och jobba igen lite senare ikväll. Har hunnit få i mig lite (sen) lunch och ska ta tag i lite pappersarbete. Mamma ringde och berättade att mitt H&M paket kom idag. Yes! :) Hoppas allt passar nu! Kul att prova allt när jag kommer hem! Annars blir det en helg i fotbollens tecken, team building står på schemat, visst är det bra...men inte det jag hade hoppats ägna hela helgen åt...för min del håller det med en kväll...eller i så fall flera kvällar utspridda? Gillar inte hela den här sova över grejen... Nu lät jag som en eremit... :) Men jag sover inte över hos mina tjejkompisar heller om det inte är något alldeles speciellt. Dock anser jag oss vara lika bra vänner för det. Bara att bita ihop antar jag.

Färgklick

image476
Min personliga favorit är clutchen från Marc Jacobs, men även jag vet att neonrosa inte är värt över 4000SEK (men åhh den är så fiiin!) Den svarta clutchen är inte alls lika kul.... :(

- Mönstrade strumpbyxor Ellos
- Neonrandig klänning Ellos
- Orange-rosa pumps Scorett
- Neonrosa clutch Marc Jacobs/Asos
- Armband med tingeling Disney Couture/Kyss Johanna

Onsdagslycka

Idag är jag av någon konstig anledning jättetrött, alltså jag är jättetrött varje morgon, men inte så här trött! A drog iväg till jobbet precis nu och jag får lite sovmorgon...men bara liiite. :) Jaja, får bli 1 eller 2 kaffe till frukost så att jag piggnar till! :) Men det känns riktigt skönt att det redan är onsdag eftersom det bara är torsdag kvar och sen helg!! :) Love it!
 
Nä, nu ska jag fixa lite frukost !

Italientips, tack!

Efter en gourmetmiddag som älsklingen lagat ( färdiglasagne att värma i micron... haha, men det var faktiskt gott!) så funderar vi på att dra en rulle innan vi somnar. Skönt att mysa till det även på vardagen, annars är det lätt att man glömmer bort det.

Jag längtar redan till vår planerade resa till Italien i juni, tyvärr är jag nog lite alltför optimistisk att vi ska hinna med alla de städer jag vill se. (Rom, Rimini, Venedig, Perugia (A har bott i perugia i ett halvår).....Milano....ja jag vet!!! Det ligger jättelångt från resten av städerna. Men men..... :) Jag vill gärna vara i 2 veckor men A tycker det räcker med 1 vecka. Jaja, det visar sig. :)

 Är det någon som har några bra tips på shopping eller sevärdheter i Italien som man bara måste besöka?

Mot stjärnorna

image475

Gillar stjärndressen massor och så här skulle jag matcha!

- Vit väska Jimmy Choo Mahala/Net-a-Porter
- Röda, quiltade pumps Scorett
- Dekorblomma Forever 21
- Stjärndress Topshop
- Blazer Topshop
- Rött bälte Asos
- Halsband med stjärna Topshop

Starstruck

image474
Bild: Topshop

Vilken söt minidress! Och med stjärnor dessutom! :)

Topshop-paket

Igår kom min volangkjol från Topshop. De utlovade 5 dagars leveranstid och precis 5 dagar blev det (arbetsdagar). Ska bli så kul att komma hem och få prova den! Sen väntar jag även på ett H&M-paket den här veckan, så det blir mycket klädprovande i helgen. Inte mig emot! :) 

image473
Nu ska jag bara äta upp min müsli och sen bär det av ut på kundbesök hela dagen! So long!

Jättetrött

Nu är jag jättetrött, har suttit med massa administrativt arbete ända fram tills nu. Saker jag legat efter med så det kändes skönt att få det gjort. Men nu ska jag kasta mig ner i sängen och sova bums, för imorgon ska jag upp tidigt!

Kontoret

Nu har jag kommit tillbaka till kontoret och ska ta tag i lite order som har kommit! Bloggar lite mer senare ikväll! Kramar

Full Rulle

Idag har det varit full rulle hela morgonen med allt som ska göras! Men det är skönt för då går måndagen lite snabbare! :) Ska strax ut på kundbesök. :)

Hoppas ni får en bra start på veckan! :)

Ruta 1

Ja då var det snart dags för en ny arbetsvecka och jag har precis kommit fram till Oslo. Ögonen håller på att gå igen på mig så det ska bli riktigt skönt att sova nu. Känns som om man är rejält efter på sömn också efter nattens bravader, man sover inget vidare med alkohol i kroppen heller. Jaja, nu ska jag sova mycket på kort tid. :) Godnatt på er så hörs vi i morgon!

Sminket

Tog lite bilder i bilen på väg till K på sminkningen igår, sen måste jag tyvärr medge att ingen helkroppsbild togs på hela kvällen (!) Dåligt...men hade fullt upp med att ha kul!
Outfiten bestod iaf av:
AA-fodral
Mönstrade strumpbyxor
Vinröda skoletter
Etno halsband
Clutch med nitar

image470
image471

Slut

Idag är jag helt slut som artist. Blev en hård men ack så kul kväll igår! Vi var nästan 30 personer hemma hos K och firade hennes födelsedag. Kvällen slutade med nattklubbsbesök och nattmat efteråt! Riktigt skoj! Hela dagen har gått åt till rekreation och nu börjar det äntligen ordna upp sig! Sen blir dagen efter alltid värre när man inte varit ute på länge. Och ikväll bär det av mot Oslo....just nu känns det väldigt betungande...men ska ta en liten nap så att jag blir lite piggare. :)

60 år!

Nu ska jag fixa det sista innan alla gästerna kommer hem till oss och kalaset drar igång!
Lägger upp outfit-bilder senare!

Partyshopping

Var nere på stan och köpte med det viktigaste inför kvällen, leggings och lösögonfransar. Leggingsen var lite tuffa med zip där nere och en knapp. Hoppas det blir fint på! Återstår att se när jag testar senare! :)

image469

- Leggings Lindex
- Lösögonfransar Depend/Affection

Snö

Blev som vanligt väckt av min lilla katt som vill ha uppmärksamhet, men det gör inget för han är så söt! :) Och när jag kikade ut så snöar det...massor! Hoppas bara inte det lägger sig, fick ju såna vårkänslor igår!

Skulle egentligen behöva ner till stan en sväng igen, köpa strumpbyxor, ögonfransar och in på systemet tror jag att jag måste också, men det är ju inget som lockar i det här vädret... :( Och så har jag inte helt bestämt mig för kvällens outfit heller, men det lutar åt American Apparel fodralet med heels och snygga smycken. Vi får se om jag hinner mannekänga lite så ni får vara med och bestämma. :)

Nu, frukost!

Zzzzz

Nä nu ska jag ta och lägga mig och läsa nya Elle som kom under veckan och lite annan reklam innan jag somnar. Ska försöka få rikligt med sömn inatt för imorgon blir det en lång dag, 60 års kalas och party, så det är fullspäckat ända fram tills på småtimmarna imorgon natt. Men det ska bli riktigt kul! :D

Godnatt på er! :)

H&M + Marimekko

Spanade in samarbetet mellan H&M och Marimekko idag, och jag måste säga att jag föredrar Marimekko som det är...utan H&M. Har flera necessärer från Marimekko, och jag älskar deras blommor, men där stannar det. Gillar ju färger och mönster men tyvärr var det ingen direkt bra passform på några av kläderna och det var absolut ingen spännande kollektion, det kändes som om de använde samma grund till allt och samma tyg men bara gjorde flera olika modeller. Inget köp för min del alltså....

Vad tyckte ni? Hiss eller diss?
image468
Bilder: H&M

Shoppingen

Dagens shopping blev en väska från Esprit. Lite sailorinspirerad och kommer bli superfin i sommar till alla vita, röda och blå kläder. Jag gillar den massor! :)
image467

Frisyr och smink

Lite närbilder på smink och frisyr idag. Tänkte det kunde vara lite kul för omväxlings skull. :)
image465
image466

Soligt väder och dagens outfit

Idag har jag varit på stan och lunchat, fikat, sprungit i affärer och handlat present, i underbart, härligt soligt väder!
image464

♥ Diadem med rosett Forever 21
♥ Solglasögon D&G
♥ Örhängen H&M
♥ Vit oversize skjorta Only
♥ Svart lackskärp Saddler
♥ Svart A-linjeformad kappa H&M
♥ Strumpbyxor Falke
♥ Vita tygskor H&M
♥ Väska Mulberry Bayswater

TGIF

Åh vad härligt med fredag! Idag blir det en fullproppad dag - kul! Förhoppningsvis hinner jag lägga upp en outfit  innan jag drar till stan. Nu blir det dusch och sen smoothie (om A lagar) har både bananer och jordgubbar hemma! :D

Ha en trevlig fredag på er! :)

Hemfärd

Nu ska vi strax sätta oss i bilen och börja vår färd mot Sverige! :) 

Vi hörs när jag kommit hem!

Kram!

Ha-begär!

Fick nyhetsbrev från Asos där de visar upp  de här pärlorna:

image462
Bild: Asos

Ge mig nu! :)

Kundbesök

Ska strax iväg och göra ett kundbesök och sen ska vi städa lite i lyan här och efter det bär det av mot Sverige och trevligheter! :D  Imorgon blir det fika, shopping och presentletande och på lördag blir det 60 års-kalas (mammas) och på kvällen blir det födelsedagsfest hos K. Riktigt trevligt! Ska bli kul att klä upp sig, känns som om det var evigheter sen! Sen är det så kul med K, att hon är som mig med partymake, mycket och glittrigt ska det vara! :)  Så vi brukar alltid sminka oss tillsammans innan vi drar ut.

image461
Bild: Makeup Store

IKEA

Nu ska vi dra iväg och få oss lite mat i magen, närmare bestämt lite köttbullar på IKEA. Enda stället man kan få "vanlig lunch" på i Norge. Alla kör ju med smörgåsar här och som svensk vill man ju ha varm mat till lunch! det ska bli gott iaf och ett avbräck från mackorna och yoghurten. Tänk att så lite kan göra en så glad. Lustigt va? :)

Partystassen

image460
En liknande partystass hade jag på mig på Gran Canaria och det är sååå fint till bruna ben med lite skimmer på. :) Enkelt och skitsnyggt! Ska ta bild nästa gång jag lovar! :)

- Halsband med ankare Asos
- Blå/vit randiga shorts med knyt Forever 21
- Guldknappar med ankare att byta ut shortsknapparna med As cute as a button
- Guldclutch Ted Baker/Asos
- Bandeau/tubtop Ellos
- Guldskor  Asos

Strumpbyxor

Nyheter på strumpbyxfronten kom in hos Modemecka igår och de här är väl alldeles underbara!
image458                   image459
Bilder: Modemecka

De Paul Smith-inspirerade strumpbyxorna är mina personliga favoriter och kostar 229:- och de med hjärtan 215:-.

Godmorgon

Vaknade redan halv sju idag och hade svårt att somna om, men alarmet var på 9 så det kändes alltför tidigt att gå upp. Man somnar alltid till slut, men nu är jag jättetrött istället, är inte det typiskt? Jaja, ska koka lite kaffe och äta frukost och sen ska det dras igång med alla sysslor som ska göras innan hemfärden ikväll (wiiiiihooooee)!

Beställt

Suttit och spanat in H&M's onlineshop nu och dessa saker hamnade i min kasse:

image452image453

- Fint linne med sidenknut i ryggen.
image454
- Blå/vit randig blus som jag skulle köpt för länge sen.
image455
- Blommig klänning. Såklart!
image456
- Supersött linne med rosett och fina knappar bak. Blir fint till jeans.
image457
- Fina örhängen med trådar i turkos orange och guld knutna runt bågen. Känns etno.

Mina inköp alltså, och anger ni rabattkoden 8044 så får ni 20% rabatt på hela beställningen!

Jag vill ha allihop!

Le Shop har så otroligt fina smycken och jag gillar alla dessa smala armband med berlock. De här tre skulle gärna få sitta runt min handled i vår.
image451
Bilder: Le shop

Lätt som luft

Jag har länge väntat på när den ska komma, det har skett på mobil-fronten, tv-fronten osv. Men nu är den snart här! Macbook Air från Apple, den nya supertunna datorn som är perfekt om man som jag vill kunna bära runt på den i handväskan utan att få ryggskott.
image450
Kostar 16 490:- hos Elgiganten. Dyrt, men säkert lite trissat pris så länge det är nyhetens behag.

Om jag tog studenten...

Studenten är en härlig tid och man har hela livet framför sig! Puh...vad säger jag....jaja, ni har iaf 5 år mer än mig till godo! :D Nä skämt åsido, det är viktigt att allt känns rätt och jag vet att jag letade i flera månader innan jag hittade den perfekta klänningen tills jag till slut fann den på H&M (!) Hmm...den hänger fortfarande i min garderob och jag har inte använt den sedan dess, kanske dags att sälja vidare? Ja vi får se, många minnen som följer med den. Anyway så tänkte jag hjälpa er lite på traven med ett par jättesnygga klänningar som är grymt prisvärda! 
image449
- Mönstrad klänning med sidenband och knyt i ryggen $ 22,80
- Halterneckklänning med volanger $ 32,80 

I väntan på våren...

image448

- Väska Marc by Marc Jacobs/Net-a-Porter
- Mcjacka Alexander McQueen/Net-a-Porter
- Klänning Luella/Net-a-Porter
- T-shirt H&M
- Strumpbyxor Falke/Net-a-Porter
- Skor Louboutin/Net-a-Porter

Klänning

Superfin klänning från Asos. Skulle gärna få hänga i min garderob! :)

image447
Bild: Asos

Arbete

Nä nu ska jag försöka ta tag i mitt arbete innan mina försök till att vara kritiker (förra inlägget) går till överdrift!:D Hihi! (men jag blir bara så ledsen och upprörd över att man inte kan låta saker och ting få vara i fred) :(

Sommarhaket har brunnit!

image446
Bild: NWT

Fy fan! Det är så jäkla typiskt! Sommarhaket Olssons Brygga i Arvika (där mina föräldrar bor och jag alltid brukar hänga om jag ska ut med mina barndomskompisar på sommaren när jag är hemma) har brunnit!!! Det är förmodligen anlagt och jag är inte förvånad. Olssonbröderna äger ju även Tiki Room som nån satte eld på i 2005, okej försäkringsbedrägeri tänker många men nja...jag vet inte....om en månad skulle bryggan ha öppnat och det är the place alla går till, så lönsamheten går inte att klaga på! Tiki Room och Olssons Brygga är de mest lönsamma nattklubbarna i Arvika, så varför tända eld på dem själv? Nej nej, däremot finns det en drös andra nattklubbsägare som knappt har några besökare alls som säkert ser detta som ett välkommet tillskott i kassan, för nånstans måste ju folk gå (Hoppas inte Tiki Room brinner nu också).... Branden rubriceras som grov mordbrand och vi får bara hoppas att det inte var någon i byggnaden när det brann och att de lyckas bygga upp det relativt snabbt och att polisen får tag i den/de skyldige/a.
För er som vill läsa mer om branden gör ni det här.

Biker

Jag tror att jag efter mycket avvägande måste ge efter för MC-jackan och släppa in den i mitt liv. Har kommit på att det är så otroligt snyggt till alla blommiga klänningar jag kommer att ha i vår och sommar. Annars blir man lite fööör docksöt. :) Jahapp....då var man på jakt igen då....vill egentligen ha en "riktig" skinnjacka men å andra sidan är prislappen på de i skinnimitation mycket roligare för plånboken. Men borde inte sånt komma på rea snart? Eftersom det snart är sommar och allt, fast de rear de säkert ut i juni eller så och då är det ju worthless iaf. Jaja...det löser sig.
image445
Bilder: Net-a-Porter, Haléns

Nu finns det Hope igen!

Hope har startat webshop! Spana in! De har dessutom Grace bootsen i alla storlekar för er som inte fick tag på några! Jag älskar mina!
image444
Bild: Hope

Mamma

image442
Idag fyller min mamma 60 år! Grattis till världens bästa mamma! Puss Puss

(Här sitter vi lite rödmosiga av all sol...och kanske lite av vinet ;P på Gran Canaria och njuter av en jättegod middag!)

Rabatt

Jag glömde ju säga att man får 10% rabattTopshop vid beställning över £40 om man anger koden: TSBDAYNEW och alla studenter erhåller också 10% rabatt! :) Nu utnyttjade inte jag erbjudandet eftersom min kjol bara kostade £30, men för alla er andra som shoppar kan man alltså spara en liten slant! :)

Jag kunde inte låta bli...

...att beställa kjolen från Topshop som jag skrev om. Var ju så sugen på den när den kom, men då var den slutsåld i alla Topshop-butikerna och Topshop.com hade inte börjat sända till Sverige än. Så nu ville jag inte riskera att ångra mig igen. Jag har vanligtvis strl 36, så jag tog strl 10, hoppas den passar. Det bästa med Topshop måste ändå vara frakten, riktigt billig måste jag säga, bara £5! Nu är den i varje fall på väg hem till mig! :)

  
                                         image441

Smutsiga pasteller

image440

- Clutch Bottega Veneta/Net-a-Porter
- Örhängen Asos
- Armband Asos
- Pumps Asos
- Klänning Temperley London/Net-a-Porter

I natt jag drömde...

Åh inatt drömde jag den konstigaste drömmen, en kille slog till mig en kväll på stan och jag kastade min drink (jag vet inte varför jag hade en drink med mig) på honom. Detta resulterade i att jag var tvungen att sitta i fängelse i 21 dagar! (Jag visste inte riktigt varför, men så var det iaf) Inskrivningen till fängelset skulle ske på vårdcentralen (!) och där satt det en massa grovt belastade personer, och redan kedjade vid en stol. Min pappa var med mig som stöd och vi skulle hjälpas åt med inskrivningen, han tyckte ju att detta var absurt han med men vi sa inte så mycket till varandra där och då. I väntan såg jag väldigt tydligt 2 tjejer som satt fastkedjade i en stol med båda händerna på armstöden och hade fått nyponsoppa till mat för de hade nyponsoppa överallt, t.o.m runt stolen på golvet låg det pölar av nyponsoppa. Och jag tänkte det...måtte det inte bli såhär för mig med! Äntligen ropade läkaren upp mitt namn och jag och pappa gick in i en sal där jag träffade på en lagkamrat från fotbollen och vi växlade några ord tills läkaren kom in. Sen satte vi oss ner på sängen och vi började prata om ungdomsfängelse och var man skulle göra av mig och sen skulle det göras tester på om jag var psykiskt sjuk, för en drink som jag kastade! Oturligt nog ringde klockan precis när jag skulle bli överlämnad till fängelset, så jag fick inte veta hur det var. Men det var en riktigt verklig dröm men egentligen helt orimlig...läskigt. Jag vill absolut inte sitta i fängelse, inte någon gång. Kanske det är därför det skrämmer mig så. Jag är ju lite dålig på drömtydning, men det vore kul att veta vad drömmen betyder.

Nä nu ska jag lämna drömvärlden och ta tag i jobbet istället! :)

Jordgubbar

Idag har jag och A lyxat till det med lite jordgubbar, dock blev det ingen gourmetmat istället, färdig Findus Pasta Bolognese. Tacky, jag vet, men ingen av oss orkade laga något. Sen började A sjunga halleluja när jag tog tag i disken och frågade mig sen om jag inte mådde bra. Hmm...dumma A...bara för att jag hatar att diska och aldrig gör det utan uppmaning, för att jag alltid haft diskmaskin. Men å andra sidan, det är aldrig bra att göra det till en vana att stå vid disken eller spisen för den delen heller, då kan det sätta griller i huvudet på killarna om att det alltid ska vara så och att det alltid varit så sedan urminnes tider och bla bla bla. ;P Jaja...det jag egentligen tänkte säga var att det var riktigt gott med jordgubbar! :D hihi.
image439

Inte många jordgubbar i ett paket, men det minner en om sommaren, så det gör inget! :)

Nicole Richie

image438
Bild:Gallery Nicole Richie

Man blir lätt en smula avundsjuk på Nicole Richie som ser så här fräsch ut efter att inte så länge sedan fött barn. Men visst är hon vacker?

Åh så sött!

Ett guldpläterat halsband med rosetter från Disney Couture. Sagolikt fint! Är dock lite skeptisk till guldpläterat, tyvärr, pga av mina KJL halsband som har tappat färgen (guldpläteringen) på kedjan bl. a i nacken och vid hänget.   :( Och det är så synd för man gillar dem ju jättemycket och då vill man att de aldrig ska bli fula! Dock är ju inte detta halsband så dyrt som ett KJL, men definitivt dyrare än ett man köper på Accessorize. Kommer det helt i guld kommer jag stå i kö för att handla!
image437
Bild: Kyss Johanna

Present till prinsessa

Är bortbjuden på fördelsedagsfest på lördag till en kompis och så var det det här med presenter igen...vad vill hon ha osv. Så sitter just nu och spanar in lite olika idéer jag har, men det lutar åt ett gift-set. Tycker det här från principessa är underbart fint, det skulle jag vilja ha själv! :) Måste ju beställa snarast för att ha det senast fredag också...
image436
Bild: Eleven

Outlet

Spanade in H&M's outlet och den här klänningen kollade jag på när katalogen kom men beställde den aldrig. Tror den kanske kan bli fin i sommar, fast tror att den hade passat bättre om jag fortfarande hade varit brunett. Hmm...det tål att tänkas på. Mina andra saker från H&M som jag ville beställa senast var ju restade till i slutet av april och då struntade jag i att beställa, men nu kanske det vore på sin plats med en ny order. Men visst är den fin? 98:- också....som hittat.
image435
Bild: H&M

Önskeoutfit

image434

- Väska med lång guldkedja till axelband Asos
- Armband Asos
- Blommig Klänning Stella McCartney/Net-a-Porter
- Gladiatorsandaler i guld Asos
- Halsband med päron Asos 

Snabblunch

Har precis slängt i mig en hamburgare från Mc Donalds och ska fortsätta jobba alldeles strax. Men tänkte jag skulle hinna slänga iväg en önskeoutfit innan lunchen är slut.

Blue Monday

Ännu en måndag...ibland känns det som om veckan inte består av annat än måndagar och tisdagar. Men idag är det extra jobbigt att komma tillbaka till jobbet för jag har 2 veckors arbete att komma ikapp med. Det fina i kråksången på mitt jobb är att "visst kan du ta semester" men det är aldrig någon som gör mina arbetssysslor under tiden, vilket betyder ett berg med papper när man kommer tillbaka. Och det var inget undantag den här gången heller. Jaja, jag borde sätta igång med allt istället för att sitta här och klaga! :)

Back in Oslo

Nu är jag tillbaka i Oslo igen efter semestern och en ny arbetsvecka drar igång imorgon. Känns lite både och...helst vill man ju alltid vara ledig...men skulle bli tråkigt det med i längden. Jaja...den vanliga ångesten har infunnit sig. :)

Nu ska jag och A mysa till en film innan vi somnar!

Kramar!

Önskeoutfit

image433

- Guldiga sandaler La Redoute
- Mönstrad minijacka Manoush/Net-a-Porter
- Rosa linne La Redoute
- Vida jeans See by Chloé/Net-a-Porter
- Guldig väska i krokoskinn Mulberry/Net-a-Porter

Vackert doftset

Jag är en sån person som älskar doftljus och den här presentasken från Voluspa skulle jag kunna köpa i present till mig själv! 6 olika dofter i fina glas. Perfekt att krypa upp i soffan/fåtöljen med en bra bok eller bara mysa och se på tv nu när kvällarna fortfarande är mörka. Finns hos Accessora för 599:- asken.

image432
Bild: Accessora

Dagmar

Denna kjol från Dagmar spanade jag in innan jag reste utomlands. Ca 999:- i butik. Jag vill ha!
image431
Bild: Dagmar

Gladiator med kilklack och bikini

De här fina skorna från Victoria's Secret får gärna bli mina. Kanske får följa med i min beställning samtidigt som bikinin, hittade förresten en ny bikini därifrån som var supersöt den med....ahh....varför ska det helt plötsligt krylla av bikinis jag vill ha när det var riktig torka när jag verkligen behövde....?

image430
Bilder: Victoria's Secret

Söndag

image427
image428
image429

♥ Vit top med brosch Zara
♥ Svart kjol H&M
♥ Svart lackbälte Saddler
♥ Grå stickade strumpbyxor H&M
♥ Skoletter Forever 21  
♥ Klocka Guess
Örhängen guldringar

Sovmorgon

Jäsp! Idag har det varit en riktigt lång sovmorgon och lite mys i sängen med min lilla sötnos till kisse innan jag tog mig i kragen och steg upp. :)
Snart står även en riktigt god frukost och väntar på mig....mamma lagar.....GI-bröd med skinka och tomat, havrepuffar med mjölk, apelsinjuice och kokt ägg. Mums!
Nä nu ropar hon...måste kila! :)

Tantvarning

Nä nu ska jag lägga mig och lösa lite korsord innan jag somnar! Tantvarning jag vet....men det är riktigt kul, brukar alltid lösa litegrann innan jag somnar varje kväll för att varva ner. :)

Puss & Godnatt

Mitt nästa inköp...

...kommer att bli rökgråa strumpbyxor i typ 40 den. Känns friskare och vårigare än svart, men ändå påklätt och går att matcha till det mesta. Fint att det lyser igenom litegrann också. Var ute och kikade i butikerna (de vanligaste) efter den färgen i 40 denier i fredags men hittade dem varken på H&M, Lindex eller KappAhl. Var säljer man mer strumpbyxor? Eller nån som har koll på rökgråa strumpbyxor? Nästan som Jessica Alba, fast kanske lite gråare....
image426
Bild: CelebsHome

Läckert

Gillar verkligen den här outfiten från The Sartorialist. Så himla fint med vida byxor (ännu finare med knyt i midjan) och lite halvöppna skoletter. 10 poängare!

Dekorera

Dekorerade skor är hett i vår och det såg man redan på Junko Shimada's visning. Kul trend som det vore roligt om många hakade på! Man kan ju naturligtvis dekorera själv med plastblommor eller rosetter, annars spanade jag in några från Victoria's Secret och det kommer säkert komma fler modeller i butikerna under våren/sommaren.

image423
image425

Piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

Billigt lördagsnöje

Nu har jag varit och köpt tidningar, Veckorevyn, Plaza Kvinna och Kors och Tvärs (redan läst Elle, Solo och Cosmopolitan så det fanns inte så mycket kvar att välja på) :) Och en påse ostbågar såklart! A gillar inte ostbågar så vi brukar aldrig köpa det när vi är tillsammans, men ikväll är det bara jag och då får man passa på! :D
Min jättegulliga kissemiss tyckte också att det var spännande med tidningar, han har svansat runt mig hela tiden sen jag kom hem, övervakar mig så att jag inte försvinner igen, en vecka är länge för en liten katt. Sötnosen! :)
image422

Så dessa ska jag alltså bläddra lite i nu! :)

It's back!

Nu har Topshop fått in den jättefina mönstrade volangkjolen igen!


image421

Nagellacket

Just det...jag glömde ju...jag har köpt nagellacket från Lancôme också som jag skrev om tidigare. Lite svårt att fånga färgen med kameran men det är ljusare rött med orange ton. Jättefint till min solbränna...hihi. :) Nä men allvarligt så är det superfint oavsett! Och så sitter det bra! Färgen är nr 103 som ni ser på bilden.
image420

Outfit

image419
Bilder: Asos, Topshop, Otticanet

Den här outfiten skulle jag vilja ha i sommar...kanske på grillfest, date med killen, tjejfika eller söndagsmiddag med svärföräldrarna. Passar till det mesta.

- Armband Asos
- Sko Asos
- Handväska Miu Miu/Asos
- Klänning Topshop
- Solglasögon Roberto Cavalli

Fikastund

Min lillebror åkte till Tyskland och jobbade dagen efter (torsdags) vi kom hem, så hans flickvän kände sig lite ensam och kom över på fika. Gulligt! Så nu har vi diskuterat igenom det mesta över några koppar kaffe! :) Hon hade även med sig sminket från Tax-freen till mamma, några mascaror från Elizabeth Arden och en hel sminkbox med penslar och allt smink man kan tänka sig! Mamma kan jag få låna?? Snälla......hihi.

Ikväll blir det återigen lugnt....skönt eftersom jobbet drar igång på måndag igen efter att jag varit ledig i två och en halv vecka. Känns alltid tungt att börja igen, så ikväll ska jag köpa massa tidningar och godis och bara njuta!

Förvånande

Jag köpte som vanligt min YSL touche èclat, den bästa concealern och den alla använder. När jag sitter där med förpackningen så läser jag av en händelse innehållsförteckningen (brukar ofta göra det, men har aldrig gjort det på den här, för YSL är ett tillräckligt dyrt märke för att inte fylla sina produkter med dåliga ingredienser......trodde jag....
image417
image418

Ser ni vad jag ser?? Just det. Paraffinum Liquidum (Mineral Oil). Jag använder aldrig det i mina krämer för att det täpper till porerna och att det är ett utfyllnadsmaterial som gör krämerna billigare att producera. Så hur kan man använda det i en highlighter/concealer som ska täcka mörka ringar och finnar, om det täpper till porerna ytterligare??

Den här definitionen av mineral olja hittade jag på Health-report:

Mineral Oil
"Petroleum by-product that coats the skin like plastic, clogging the pores. Interferes with skin's ability to eliminate toxins, promoting acne and other disorders. Slows down skin function and cell development, resulting in premature aging. Used in many products (baby oil is 100% mineral oil!) Any mineral oil derivative can be contaminated with cancer causing PAH's (Polycyclic Aromatic Hydrocarbons). Manufacturers use petrolatum because it is unbelievably cheap."
bulletMineral oil
bulletLiquidum paraffinum (also known as posh mineral oil!)
bulletParaffin oil
bulletParaffin wax
bulletPetrolatum

Måste man ha det för att produkten ska hålla så länge som möjligt och inte gå in i huden eller har det någon annan kosmetisk inverkan som är bra?? Eller är YSL bara snåla?? För visst är concealern tillräckligt dyr för att inte behöva innehålla mineraloljor??

Spanienshopping

Jag gillar spanska kläder och Zara är definitivt en favoritbutik, en annan butik som ni bör besöka om ni ska till Spanien eller Kanarieöarna är Stradivarius. En budgetkedja med råkoll på trender, när jag var där nu hade de bl.a chiffong, doppfärgat, fransar, skoletter med öppen tå och massor av blommigt. Många rätt med andra ord, tyvärr hade jag otur med storlekar :( men min lillebrors flickvän fyndade en hel del. Men å andra sidan shoppade jag hur mycket som helst när jag var där för ett år sen.

Detta fick följa med mig hem:
image414

- Kornblå jeans Zara. Dessa kommer bli välanvända i sommar! :)
- Vit enkel topp med brosch Zara.
- Blommig volangkjol Mango. Åh som jag letat efter den perfekta!

image415

- Slingbacks med öppen tå 1to3. Lite likt Louboutin's Foxtrot. Superfina!

Sen var det även lite andra småsaker som fick följa med hem, trosor, smink och en strandväska.

Godmorgon

Härligt med lördagsmorgon....och framförallt att man inte är bakis! Idag skulle det vara perfekt att äta en lång gourmetfrukost, men tyvärr ekar kylskåpet fortfarande tomt sen vi kom hem från Gran Canaria. Inte hunnit...eller inte haft lust...vilket som så är det iaf tomt. :) Men vi hittar nog på nåt.

Tänkte att jag skulle träffa min storebror M idag, för att ge honom en liten present för att han varit så gullig och passat min katt under tiden vi varit borta. En flaska Absolut 100 får han, ni vet den där svarta vodkaflaskan med silvertext. Hoppas han blir nöjd! :)

Tänkte ta tag i och fota mina shoppingfynd också! De kommer om inte alltför länge... :)

Bedtime

Nä nu ska jag försöka få mig lite sömn - det verkar som om det alltid är en bristvara i mitt liv. Oh well, godnatt! :)

Underbara blommor

Ja, jag vet.....jag kan inte hjälpa det! Här kommer fler klänningar med blommor på. Kanske är det så att jag längtar så efter sommarängar med blommor och ljumma sommarkvällar....ja så är det nog....värme kom snart!!
image412image413
Bilder: Asos

Luellas vårkollektion

Fina saker har kommit in i Luella's webshop och dessa två är mina personliga favoriter. Blommigt, blommigt, blommigt - jag älskar det! :)

image411
Bilder: Luella

Ole Henriksen

Det blev hudvårdsserien Ole Henriksen i tax-freen. Kul att se om den är så bra som stjärnorna säger... Ansiktsvattnet doftar iaf ljuvligt och allt innehåller uppfriskande vitamin C.
(Den jättefina tapeten i bakgrunden är A's nya fondvägg i hallen, ingen list ännu men det kommer :D)
image410

Jag köpte:

On the go cleanser
Pick me up face mist
Herbal day creme
Fresh start eye creme

Ny hårfärg

Jag hann inte visa er min nya hårfärg innan jag reste bort,(det är ännu ljusare nu med tanke på att solen blekt det lite också) men så här blev det:
image409

På mig har jag:
- Linne Stradivarius
- Halsband Snö of Sweden
- Klocka Jacob&Co

Tygskor

Idag har jag shoppat loss på tygskor. Behövde ett par svarta och ett par vita och det finns en hel uppsjö av fina tygskor ute i butikerna. Men dessa fastnade jag för:
image404

Svarta lite spetsiga tygskor med färgglada öglor. 299:- Wedins.

image405

Vita tygskor från H&M's barnavdelning. 99:- Tur att man har små fötter! Kap!

SÅLD

Idag har jag varit på kontraktskrivning på min lägenhet, så nu är den såld! :)

Annars har det varit en rätt lugn dag med lunch, fika och lite shopping! :) Och ikväll blir det middag hos A's pappa och sambo. Trevligt!

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

Soliga hälsningar

Sitter på hotellet nu och väntar på transferbussen Trist. Vill inte åka hem!! Har varit helt underbart väder, god mat, perfekt hotell...ja allt! Dåligt med bloggande pga att internetavgiften varit väldigt dyr(48 Euro dygnet) !!! och att jag inte prioriterade bloggandet när jag kunde sola istället! Forgive me! :)

Hoppas ni haft det bra där hemma! Landar på Arlanda ikväll, och vad jag hört så är det 4 grader och duggregn...huh!!! Svårt att komma hem till när det har varit mellan 25-30 grader varje dag här nere! Men men...livet är hårt! :)

Har hunnit shoppa lite också, visar bilder när jag kommer hem!

Kram Kram på er!