Oslo-Trondheim

Nu bär det strax av till flyget för att resa till Trondheim, men jag kanske inte ska klaga, min bror reser till Ohio imorgon i ett jobbärende. Min flygresa är ju ingenting i jämförelse med det... :) Kanske borde be honom köpa med lite saker när han är i USA, exempelvis juicy dressar! :) Jaja, nä nu ska jag packa så hörs vi lite senare! :)

Kramar!

Dagens Outfit





♥ Top La Redoute Creation
♥ Jeans Tiger of Sweden
♥ Bälte med nitar H&M
♥ Sandaletter Ellos
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Klocka Guess
♥ Armband Indiska

Tips! Pälsväst

För er som är ute efter en väst i fuskpäls har Gina Tricot fått in en fin variant som bara kostar 299:-. Provade den igår, men tyvärr är inte päls något för mig (undantagsvis på och i stövlar) oavsett hur trendigt det är. Så här ser den ut iaf:

Smoothie idag igen

Imorse drack jag smoothie igen och den här gången var det A som lagade! :)



I denna goda smoothie var det:

- Gul Kiwi
- Hallon
- Blåbär
- Apelsinjuice
- Banan

Finally

Äntligen fungerar publishme igen, sidan har inte velat öppnas på hela dagen!!  Oh well, jag har precis kommit hem från en fotbollsmatch nu som vi tyvärr förlorade med 3-2. Trist, men tyvärr är inte min motivation på topp nu när jag har jobbat så mycket och inte haft ledigt, då kan jag komma på 1000 saker som är roligare än att spela match. =/  Ikväll blir det bara lugnt eftersom det blir flyg till Trondheim imorgon.

Puss & Kram

Vad tycker ni om den här? Den

MMS

Vad tycker ni om den här? Den fick iaf följa med mig hem! :) bilden kanske är lite dålig men det är en jättefin oversize stickad tröja i bomull och kashmir!

Dagens Outfit





♥ Mörkblå T-shirtklännning med knappar Monki
♥ Flätat läderbälte H&M
♥ Tights med knappar nertill mbyM
♥ Espadrillos H&M
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Klocka Guess
♥ Armband Dogeared, KyssJohanna, A V Max

Presenten

Presenten jag gav till S från Louis Vuitton bestod av den klassiska pochetten. Tidlös och en perfekt partyväska! Behöver jag säga att hon blev glad?? :D

La Redoute beställningen

Var och hämtade ut La Redoute paketet för en stund sedan och har hunnit prova igenom allt. Några saker kommer lite senare, som exempelvis min Manoush-klänning.

Det här kom i paketet:


Klänning med fin vidd (perfekt att ha skärp i midjan eller på höften) och söta detaljer (se lilla bilden) från La Redoute Creation.



Fin tunika i höstiga färger, passar också bra med skärp.



- Nattlinne & trosor i spets, jättefint och linnet hade ett snyggt fall och var längre än de flesta, så att det blev ett mini-nattklänning. Fint med rosett fram.

- Bh med broderade blommor i fuchsia. Bra passform, står att det ska vara pushup, men inga paddings i, så det blir ingen superstor push-up effekt. Fin ändå, men bra att veta om man är ute efter en "riktig" push-up.

- Ett par strumpbyxor i fiskbensmönster. Känns helt okej i kvalitén!

- 2 par overknee-strumpor i härligt stickat av ull och angora. Älskar redan! Går även att "hasa" ner så att de går under knäna om man vill det.



- Superfina, jättesköna och supersnygga till mina fiskbensmönstrade strumpbyxor. Riktigt bra köp!



- Fick även gratis smink från Make up Store. Fin microshadow i färgen jubilee och en flytande glitterögonskugga i färgen Action. Ska prova dem någon partykväll framöver! Får visa resultatet då! :)  

Paket

KyssJohanna paketet dök upp, men tyvärr inte Asos, men men...jag överlever! :)

Det här var det jag beställde från KyssJohanna, och blev nöjd med armbanden, men halsbandet får ett litet minus, för berlocken är så liten och på deras hemsida ser den ganska stor ut...eller iaf inte så här liten!
 
Bild: KyssJohanna

Okej det står visserligen att berlocken är 1 cm ser jag nu, så jag missade att läsa det, men håll med om att bilden är missvisande?!?



Men, jag är nöjd ändå! Älskar click-armbandet som är i äkta läder! Perfekt! :)

Underbar dag!

Vilken underbar dag det är idag! Har suttit på balkongen och druckit min smoothie och bläddrat lite i tidnigar som kommit under veckorna som gått. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig klar för att fika med S. Kolla vilken fin utsikt mamma och pappa har från deras lägenhet! :) Underbart att sitta här och bara njuta!

Smoothie

Nu har jag äntligen hakat på smoothie-febern. Har blivit sjukt inspirerad av Solli att prova och nu blev det en nybörjarvariant med hallon och blåbär. :) Mums vad gott! Gjorde en varsin till mamma och pappa också! Men gud så mättande, man behöver knappt något annat till frukost! :)

I min smoothie hade jag:
- Hallon
- Blåbär
- Banan
- Mjölk
- Kanel

Pakethämtning

Ja då var man hemma igen och min lilla söta kissemiss mötte mig i dörren och var överlycklig för att se mig! :) Nu ska jag strax krypa ner i sängen och få lite välbehövlig sömn, imorgon blir det födelsedagsfika med S och på kvällen blir det film och på lördag fotbollsmatch... Fullspäckat! :) Oh well, vila kan man göra när man blir gammal... eller?!? ;D

Hämta ut mitt La Redoute paket ska jag göra också. Hoppas även på Asos-paketet och att smyckena från KyssJohanna ska komma imorgon. Det vore ultimat! Då har man helgens outfit, ifall det skulle bli aktuellt.  Beställde från H&M idag också och allt var restat! Typiskt! Det första paketet skulle komma i mitten på september och det andra i början av november tror jag det var... Länge det.... Varför går man ut med dem som höstnyheter eller promotion av en viss vara, om de ändå inte finns i lager?!? I don't get it.

Godnatt sötnosar!

Hemfärd och Louis Vuitton

Det blir hemfärd idag iaf! Mitt kundmöte imorgon blev inställt, så nu i efterhand hade jag inte behövt avboka frisörtiden. Typiskt! Jaja, en vecka till dör man väl inte av...

Har varit en sväng ner i city, närmare bestämt Akersgata och Louis Vuitton butiken för att köpa present till min barndomskompis S som fyllt 25. Hoppas hon blir glad nu! :)

Torsdag

Idag har jag en massa saker som hänger över mig som måste fixas, brukar alltid vara duktig och skriva listor på allt för att inte glömma. Det här är dagens:

- Avboka frisörtiden imorgon, boka helst ny.
- Beställa från H&M

- Köpa present till S
- Boka tid hos optiker.
- Boka flygbiljetter för nästa vecka.
- Boka hotell för nästa vecka

Min andra lista består av mer jobb och vad som bör fixas innan helgen jobbet. Men den ska jag bespara er. :)
 
Fint väder är det här i Oslo iaf och min lilla svacka igår, var nog som sagt bara en svacka. Är lite snuvig och yttepyttelite ont i halsen, men inget som inte går över under dagen tror jag. Så idag är energin på topp, skönt! Jag får alltid så dåligt samvete när jag inte jobbar.  :)

Ha en riktigt bra torsdag!

Kramar!

10% rabatt för alla H&M medlemmar

Imorgon har H&M 10% rabatt för alla club medlemmar. Detta vill jag ha:

Bilder: H&M

Lackleggings: Mina från American Apparel börjar bli lite slitna, de går fortfarande att ha, men det är alltid bra att ha ett par att växla med.

Kofta: En stor härlig kofta är alltid underbart att mysa i under hösten och vintern. Alla mina gamla verkar vara aningen noppriga så det får nog bli en ny investering.

Väska: Fin budgetversion till Miu Miu's lila väska som jag är sugen på.

Skoletter: Med kilklack och snörning, perfekt! De finns även i grått och jag tyckte båda var superfina!

Nästa Juicy dress...

...får bli den här! Alldeles underbar färg och söt med en rosett och dragsko i midjan. Klämde lite på den i Göteborg, finns en jättemysig butik i samma galleria som Topshop på avenyn, som säljer Juicy Couture. Tyvärr är det lite överpriser på dressarna här i Sverige. Den finns just nu hos MrsH för ca 3200:- medan om man beställer från USA kostar den bara 248 USD. Så trots frakter och tull sparar man minst 1000-1500:- Och det är mycket sockerkaka det! :) Och visst är den söt??

Bild: Juicy Couture

Frisörtid

Hade egentligen bokat en frisörtid på fredag som jag är tvungen att avboka nu pga jobbet. Trist! Och jag som väntat i över 2 veckor på den tiden! Min utväxt är förfärlig nu! Skämmigt är det! Men har iaf bestämt mig....blir brunett med lite slingor den här gången. Känns fint under hösten och nu har jag varit blondin i ett halvår, vilket får räcka! :)

Puss & Kram

Fina undies!

Victoria's Secret har fått in massor av snygga undies! Jag vill ha! Men kanske en aning overkill att beställa trosor & bh från USA med frakt och tull... Men vill man ha så vill man ha... :) Tänk på när ni beställer att om något är backordered, så be dem shippa allt tillsammans för annars får ni betala tull för flera paket och det är ju onödigt! :)


Bild: Victoria's Secret

H&M hakar på...

H&M har också kommit med en cerise/fuchsia-färgad kappa, liknande den jag köpte från bzr, till en tredjedel av priset! Gillar att det är lite färg i höst när allt annat är så mörkt! :)

Bild: H&M

Vill ha!



Klänning: Jättefint draperad klänning. Perfekt på nästa party! Dessutom billig!

Klackar: Skyhöga klackar med platå är grejen just nu och de här fyndar jag gärna!

Väska: Ytterligare en dröm i höst. Älskar färgen som ger ett lite murrigt men ändå fräscht intryck.

Halsband: Pärlor är riktigt fint och jag vill ha dem i flera lager, precis som det här halsbandet.

Undies: Fina underkläder gör outfiten komplett och man känner sig snyggare!



Bilder: KyssJohanna, GoJane, Mytheresa, Lindex

Huvudvärk

Visst är det jobbigt när man vaknar och inser att man har sovit jättedåligt och har huvudvärk från sekunden du slår upp ögonen?! En sådan dag är det idag. Har varit lite småkrasslig sedan i söndags (lite ont i halsen och så, men inget mer) och idag känner jag mig riktigt hängig. Usch, jobbigt! Typiskt nog har jag inga huvudvärkstabletter heller, måste köpa det sen. Samtidigt som man bara vill ta det lugnt så har jag massor av jobb att klara av under dagen, och imorgon och på fredag, så först på fredag kväll kan jag vila. Och när man tänker så, då blir det ännu jobbigare... =/ Håller på att koka te & kaffe nu, teet för halsen och kaffet för att kvickna till. Vi får hoppas det blir bättre.

Grönt är skönt

Denna härligt gröna väska från Marc by Marc Jacobs ger mig ha-begär! Men frågan är...höstnytt eller vårnytt?! Jag tycker att det känns mer vår och sommar över väskan än något annat! Vad tycker ni? Så fasligt dyr var den inte heller...men nä...om det ska bli ett väskköp är det en svart som står på listan! Men fin att titta på...det är den! :)

Bild: Net-a-Porter

Film i ensamhet

Var nere på Esso förut och köpte mig lite chips och godis, och nu tänkte jag lägga mig i sängen och se en bra film och tycka synd om mig själv.

Puss & Kram

Smycken på väg

En sak som min kompis ska få i present är ett Friends-armband från Dogeared, så jag beställde ett till henne och ett till mig. :) Och när jag ändå beställde fick även det efterlängtade Goddess halsbandet i silver följa med och ett armband i metall och skinn från KyssJohanna.


Bilder: KyssJohanna

Prenumeration

Idag började jag dagen med en prenumeration på en av de bästa tidningarna som jag läser just nu! (Prenumererar redan på ELLE) Så den här gången blev det Chic, gillar deras lättsamma sätt och att den är proppad med en massa shoppingtips och deras goodiebags som de lottar ut går inte av för hackor! Priset är väl det bästa: 25:-! Jag beställde en helårsprenumeration (26 nummer) för 517:- och då fick man ett halsband och ett armband med på köpet. Spana in Chic's hemsida om ni inte redan gjort det!




Underbar goodiebag!

Bilder: Chic.se

Äntligen klara!

Nu är vi äntligen klara med allt packande!! Är superseg och jättetrött efter en sådan här dag! Kommer verkligen slockna direkt huvudet ligger på kudden. Och imorgon är det en ny dag med lika mycket att göra....gud vad positiv jag kände mig där...haha! :) Men det är bara att bita ihop, nästa vecka flyger jag till Trondheim på jobb, så det är skönt på sätt och vis att få lite miljöombyte.

Mamma informerade mig om att La Redoute paketet kommit också! Så det ska jag hämta ut på fredag, ska bli spännande att prova allt! :) Hoppas miniklänningen från Manoush passar nu då! (den gråa med nitar ni vet) Perfekt för partyt! Kanske hinner mitt Asos-paket komma innan fredag också, de brukar vara rätt snabba. Däremot har jag ett litet dilemma, en av mina absolut bästa barndomsvänner fyller 25 år och problemet är vad man ska hitta på och köpa?!? Om ni har några tips, kom gärna med dem! :) Det ska vara något riktigt genuint, något som håller livet ut eller något personligt sådär... Hmm...jag får ta mig en funderare under veckan.

Nu ska jag spana om jag hittar något skojsigt på nätet innan jag somnar!

Puss & Kram

Godmorgon

Jaha, då var det måndag igen och en fullspäckad vecka med massor av jobb här i Oslo. Idag blir det att packa en massa order som vi fick på mässan, närmare bestämt 87 stycken, så det blir en del!  Nä nu måste jag börja ta tag i det här! Trevlig måndag på er allihop! Kramar!

Nyshoppat

Passade på att utnyttja erbjudandet från Asos (100:- rabatt vid köp över 600:-)  och beställde en spetskjol, bälte och skor som liknar Dior's heels som Sarah Jessica Parker har i Sex & the City.  Snyggt! :)


Bilder: Asos

Dagens Outfit



♥ Vit T-shirt H&M
♥ Jeansväst Gina Tricot
♥ Kjol Zoul/MQ
♥ Strumpbyxor Falke
♥ Skor Hope
♥ Halsband Forever 21
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Armband Berette, CC Skye, A V Max

Seg

Jaha, då drar 8:e arbetsdagen på rad igång och man börjar känna sig seg av allt arbetande, dessutom var vi ute en sväng igår, så taxibilen stannade här utanför kl halv tre, tre. Vilket innebär väldigt lite sömn och idag är det en mördardag när vi ska stå på mässan hela dagen och sen ska vi plocka ner montern och köra allt till lagret och sen är det bara att börja packa order! Puh! Vi hörs om jag överlever ;) Haha! Slänger upp dagens outfit lite senare också.

Kramar!

Dagens Outfit



♥ Svart transparent klänning med spets Rut m.fl
♥ Kofta Day Birger et Mikkelsen
♥ Lackbälte Saddler
♥ Halsband NK Accessories
♥ Ringar Efva Attling
♥ Espadrillos H&M
♥ Leggings med knäppning nertill mbyM

Florals


Bild: Glamourgiftguide

Den här jättefina somriga ringen från Dior spanade jag på när jag var i Rom i somras. Lika fin året runt om ni frågar mig! Den är verkligen helt  underbar men way too expensive. Ca $5,500 går den loss på. Drömma kan man ju alltid... Budgetalternativ finns hos Pilgrim och Juicy Couture (dyrare men i jämförelse, en piss i havet) :D

Underbar spets



Blev helt kär i denna underbara spetskjol från Asos. Perfekt vippig och söt, utan att bli föör söt, om ni fattar... ;) Man kan passa på nu när Asos har rabattkoden MINASOS som ger 100:- rabatt vid köp över 600:-(Gäller fram till 25/8, så skynda på!). Jag funderar också på att köpa ett par rosa stövlar från Hunter nu när höstrusket snart är här. Och då blir det över 600:-! :)

Dagens Outfit



♥ T-shirtklänning Monki
♥ Flätat läderskärp H&M
♥ Strumpbyxor Falke
♥ Kofta Dagmar
♥ Ankelboots Hope
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Klocka Guess
♥ Frisyr: Inbakad fläta i luggen.

Dagens Outfit



♥ Söt top med brodyr H&M
♥ Tubklänning med knappar Vero Moda
♥ Leggings H&M
♥ Pumps (vet ej)
♥ Halsbandsklocka Glitter
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Ringar Efva Attling

Dagens fynd!

När jag var och hämtade blomsterdekorationer till montern kunde jag inte låta bli att gå in i några butiker, en av dem var Glitter, och gissa om jag hittade något jag verkligen ville ha! Ett jättesött halsbandsur i gammaldags stuk! Den gulliga tjejen i butiken tipsade mig även om ett halsband/kedja som var lite grövre som jag kunde ha uret på istället, och det blev jättebra. Klockan har 2 års garanti på urverk och kostar bara 129:- Och visst är det finare med den grövre länken? I love it  :)

Snart klar!

Nu börjar mässmontern äntligen likna nåt! :)  Har försökt att MMS-blogga flera gånger, men utan framgång ser jag nu! Hur gör man för att MMS-blogga från utlandet? Någon som vet?

Vi hörs lite senare ikväll igen! :)

Kramar!

Nya tag

Har precis fått i mig lite mat efter en hel dag med kundbesök. Snart dyker en kollega upp på lagret och då ska vi jobba häcken av oss hela kvällen för att få upp alla nya varor på hyllorna. Puh! Men det ska gå, för imorgon är det dags att börja bygga mässmonter, så att den är klar på torsdag när mässan öppnar.

Höstinvestering

I fredags gjorde jag en höstinvestering, jag köpte en kappa som jag föll pladask för! :) Eftersom jag redan har en svart och en grå kappa kände jag att det var dags för lite färg och denna ceriserosa bakelse är helt underbar! Kommer från BZR. Den har riktigt bra passform och flera söta detaljer. Kappan hänger naturligtvis i min garderob i Sverige nu (typiskt) men visar bilder på den så fort jag hinner! :)
Spana in hur den ser ut här.

Bild: Modette

Back to work

Jaha, då var det en ny måndag och tillbaka till jobbet. Det börjar kännas riktigt vemodigt nu när man inser att det är riktigt kallt i luften och att det förmodligen inte kommer en värmebölja till som man hoppats på, att sommaren är över helt enkelt och det börjar bli dags att ta fram den stickade utrustningen. Huh! Har egentligen en hatkärlek till hösten, det är mysigt när man kan tända ljus inomhus och krypa upp i soffan under en filt eller ta en promenad i riktigt fint höstväder, men jag avskyr regn, rusk, kyla och mörker om jag måste vara ute i det. Vad tycker ni om hösten?

Nej nu ska jag snart ta tag i dagens sysslor! :) Kramar

Gårdagens Outfit





♥ Jeansjacka Only
♥ Fransklänning H&M
♥ Heels med fransar Topshop
♥ Clutch/Portmonnä Monki
♥ Örhängen Mi Lajki
♥ Ringar Efva Attling

Dagens Outfit igen...



Med på bilden fick min weekendbag från Louis Vuitton följa med också utöver det andra...

Försmak på dagens outfit. Bätt

MMS

Försmak på dagens outfit. Bättre bild kommer senare. Snart ska vi ta oss en fika och kanske strosa runt i butiker en sväng :) Min favoritsysselsättning! På mig har jag: klänning B-young, skor hm, ringar Efva Attling, armband berette, pärlörhängen glitter.

Vi tog in på hotell

MMS

Vi tog in på hotell inatt för att slippa ta taxi så långt. Festen låg ca 6 mil bort. Nu sitter vi iaf och äter frukost. Resten av dagen ska vi bara slappa! :)

Dags att fixa till sig

Då var det dags att börja fixa och trixa inför kvällens bravader, blir lite försenad men det kan inte hjälpas, måste hinna sminka mig och sådär. Förhoppningsvis hinner jag lägga upp en bild på resultatet innan jag drar! :) Matchen vann vi med 4-0 iaf! :D

Dagens Outfit



♥ Svart T-shirtklänning med uppvikta ärmar med knapp Gina Tricot
♥ Kort jeansväst Gina Tricot
♥ Halsband med hjärta Accessorize
♥ Leggings H&M
♥ Espadrillos H&M
♥ Lappväska/portmonnä Monki

Fotboll & party

Ikväll är det party på G, men först ska jag spela fotbollsmatch kl 16:00. Ska äta middag med tjejerna och sen ska jag iväg på A's kusins 20 års kalas! Partyoutfiten är redan spikad för ovanlighetens skull, fransklänning och mina skor från Topshop med fransar. Läckert! :) Visar bilder senare! Nu måste jag skynda mig att slänga upp dagens outfit innan samlingen! :)

Puss & Kram

Fredagens Outfit



Hela dagen igår var jag och älsklingen på stan och shoppade! :) Flera fynd och höstshopping blev det också! Visar bilder så fort jag har fotat!

Det här hade jag iaf på mig igår:

♥ Svart spetstunika Karen Millen
♥ Jeans Whyred
♥ Espadrillos H&M
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Svart paraply med rosa prickar Moschino
♥ Armband Berette
♥ Ringar Efva Attling

Ostadigt väder


Ena stunden är det sol och andra stunden regn! Den här outfiten skulle jag velat ha idag!

- Papaply Moschino
- T-shirt YSL
- Volangkjol Topshop
- Stövlar Hunter
- Väska Miu Miu


Inköpsställen (samt bilder från): Zappos, Asos, Topshop, Net-a-Porter, My Theresa

Snart hemfärd

Nu ska vi strax åka från jobbet och till Sverige...eller strax..nja...när A har packat klart alla sina grejer för att aldrig mer komma tillbaka...snyft! :(  (han ska börja plugga i sthlm).  Då, efter det, ska vi dra. :) Ska bli skönt att vara lite ledig, något party och några fotbollsmatcher blir det väl under helgen antar jag. Ska försöka boka en tid hos en optiker också, det var alldeles  för länge sedan jag gjorde en synundersökning! (brukar alltid beställa från Lensway), och så är jag lite sugen på att prova bruna linser... :) 

Kram!
 

Leila Hafzi föreläser

Thank God it's Thursday! Idag slutar jag jobbet för helgen, wiiee! :D Skönt eftersom nästa helg är det mässa och då jobbar jag med företaget som utställare. En riktigt rolig mässa verkar det bli i år med mycket bra utställare och seminarium. Leila Hafzi (ni kommer ihåg hon som designat den jättefina rosa klänningen hos La Redoute?!) är en av föreläsarna. Hon blev årets modedesigner i Norge 2007 och jobbar med miljövänliga material och etiska rättigheter, hon har öppnat en kvinnofabrik i Nepal där de får bra löner och normala arbetsdagar. Bra där! Hennes kollektioner är helt underbara, så det ska bli riktigt spännande att höra henne berätta!


Bilder: Leila-Hafzi.com & La Redoute


Spana in hennes hemsida för hela kollektionen!

En balenciaga vore inte heller helt fel...


Bild: Balenciaga

En godsak till....


Bilder: Net-a-Porter

En helt underbart fin kreation från Binetti i höstens hetaste trend: SPETS!
Spana även in den fina väskan från Chloé som dockan håller i handen!

Bilverkstad

Sitter fortfarande på verkstaden... Hur lång tid ska det ta att byta bromsbelägg och släcka bromslampan??? Puh! Inget blir gjort för mig idag! :( Och så kan jag inte sluta tänka på miu miu väskan...ska jag eller ska jag inte...? Letar efter den perfekta svarta väskan, och har ett par alternativ, gillar Mulberry Mabel och YSL Muse. Hmm... Vad tycker ni? Kramar från en hungrig, trött och uttråkad veronica!

Kärlek!

Denna väskan i flätat skinn med diskreta fransar från Miu Miu skulle mer än gärna få bli min! Just nu på rea!

Bild: Net-a-Porter

Menthol är bäst!

Man inser efter att man använt nässpray med menthol och sen köper en vanlig, att den vanliga verkligen är skrot! Den öppnar upp men inte alls på samma sätt och man känner sig inte ett dugg fräschare. Inatt har det varit en sån där natt när man inte kan andas genom näsan, men man strävar och vill det ändå, så att man snarkar, vilket jag hatar när jag gör. A väckte mig mitt i natten med en toarulle och sa: "Snyt dig!"  och jag till svar: "Det går inte! Jag är helt tät och det sitter fast som en klump!" (Och det gör det verkligen) Men jag gjorde ett tappert försök. Men vet ni vad som hade hjälpt?!? Menthol såklart!  Så idag ska det inhandlas. Basta!

Ska strax ta mig lite frukost och sen blir det bilverkstad. (Ska lämna in en av våra firmabilar för en reklamation, då de bytte bromsar, men bromslampan fortfarande lyser)

Och så ska jag snyta mig, och snyta mig, och snyta mig, och snyta mig! Hela dagen. ;D

Kramar!

Psst...

Steve Madden har 50% rea på alla skor i lager!


Bilder: Steve Madden

SATC-skorna!

Gladiatorheeelsen från Dior som Carrie bär i Sex and the City har blivit omåttligt populära men tyvärr är de inte gratis. Till tröst börjar det poppa upp en hel del riktigt bra kopior för alla plånböcker! Och det gillar vi!



Vilken plånbok passar dig?



Nästäppa

I morse när jag vaknade kunde jag nästan inte andas, ja definitivt inte genom näsan iaf! Och snyta mig kunde jag inte heller. Störigt att behöva andas med munnen hela tiden och man ser ut som en fågelholk också! ;D Hoppas näsdropparna kickar in snart! Förkyld orkar jag absolut inte med att bli - igen. Var inte alls längesen jag var krasslig och på nåt sätt känns det som om den infektionen aldrig gick över helt och hållet, för jag har varit litesmåsnuvig hela tiden sen dess. Nä, håller tummarna för att snuvan försvinner snarast! :)

Nu under morgonen har telefonen gått varm från kunder som har beställt varor, så jag ska alldeles strax sätta igång med det och sen ska jag fara iväg mot Drammen på kundbesök. Men först, salami och brie-mackan som jag gjort till frukost! Mums!

Kramar!

Blue Monday

Jaha...då sitter man här på jobbet igen då och längtar redan till helgen... Extra jobbigt nu när man precis dragit igång! 

La Redoute beställning

Fann en hel del godsaker i La Redoute-katalogen, och när jag fick lite rabatt och ett sminkkit från Make up store, slog jag till! :)  Det här åkte ner i min shoppingbag:


Bilder: La Redoute

- Grå klänning med nitar Manoush
- Svart tunika
- Kofta
- Pumps
- Strumpbyxor med mönster
- Blommig top
- Tie & Dye-klänning Leila Hafzi

Några långa strumpor i skönt material och lite underkläder fick också följa med.

Det här var erbjudandet som jag slog till på:

- Använder ni koden 82560 får ni 20% rabatt på första varan och 15% på resten, och handlar man fler än tre varor får man ett kit från Make up store utan extra kostnad (värde 299:-)

Kom med tips!

Dagens måsten! Det är visserligen inga jobbiga måsten, men sånt som måste göras ibland för välbefinnandet. :)

- Städa min walk-in closet.
- Fixa en bra förvaring till mina väskor och stövlar.
- Få ordning på alla mina smycken som ligger högt och lågt.
- Göra en beställning från La Redoute.

Ni får väldigt gärna komma med tips om hur ni förvarar era smycken, handväskor & skor på ett bra sätt! :)

Besviken vinnare

Godmorgon! Eller godmorgon och godmorgon...goddag kanske är mer passande, men sitter fortfarande i min morgonrock och äter frukost. Skönt att vila ut ordentligt! :) Hade riktigt kul ute igår också, men däremot blev jag irriterad på tivolit som hade chokladstånd som Marabou Mjölkchoklad och Kexchoklad. Tog en lott och jag vann!!! (Ni vet en stoooor kexchoklad) Men nej......chokladen var slut! Va?!?! Hur är det möjligt?!? Och varför sa de inte det innan jag tog en lott eller helt enkelt bommade igen ståndet?? Men nej, de hoppades väl helt enkelt på att jag skulle dra en nitlott. Fyyyy vad dåligt! Därifrån gick jag med en nalle och 2 små Mars, och inga pengar fick jag tillbaka heller, fastän jag bad om det. =/

En riktigt bra grej dock, är den här jättesöta portmonnän som jag köpte på Topshop i Göteborg. Jag har den till att förvara smycken eller hårspännen i när jag reser eller tränar. Perfekt! Dessutom är den så söt!  


Bild: Topshop

Topshop-skorna

Mina Topshop-skor med fransar kom igår och jag älskar dem! :) Dessutom riktigt sköna att gå i trots platån.





Alkoholfritt

Igårkväll var det hamnfest (den fortsätter även ikväll), med spelningar, karuseller och allmänt party. För min del blev det alkoholfritt hela kvällen eftersom jag ska spela match idag. Men det gjorde inte så mycket, jag hade trevligt iaf! :) Ikväll blir det ett liknande scenario eftersom jag spelar match även på söndag. Lite trist är det, men å andra sidan mår kroppen bättre. :)

Igår var jag och A på stan hela dagen, käkade lunch och fikade med en kompis. Fick naturligtvis med mig några shoppingpåsar hem (som alltid) :) Hämtade även ut skorna från Topshop, bilder kommer strax! :)

Hoppas ni får en trevlig lördag!

Kramar!

Dagens Outfit




♥ Svart transparent klänning med spets Rut mfl.
♥ Kofta Dagmar
♥ Leggings Lindex
♥ Ballerinaskor H&M
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Klocka Guess
♥ Armband Berette

Mitt första MMS

Förra inlägget var mitt första MMS inlägg, bilden såg liiite bättre ut i kameran, men suddigt blev det... Jaja, nu vet jag att det fungerar iaf, för jag har inte fått till det förrän nu...Kalla mig oteknisk men så är det. Haha! :)

Nu ska jag snart åka till A och sen ska vi tillsammans in till stan och fixa ärendena. Ska bara finna något snyggt att ta på mig... :)

Kram!

jag vill tillbaka till italien

MMS

jag vill tillbaka till italien när jag tittar ut på regnrusket genom fönstret.

Tröttast

Inatt kom jag hem från mitt kära Oslo och var dödstrött! Stupade i säng och sov som en stock tills min lilla kissemiss väckte mig genom att göra allt för att väcka uppmärksamhet....typiskt...jag som hade tänkt sova lääääänge. Så nu sitter jag alltså här och känner mig helt slut i kroppen på gränsen till feberkänsla och vill bara sova vidare. Ska försöka ta mig en nap lite senare, men tyvärr har jag massor med saker att ordna idag, helst ska jag hinna till optikern för ett syntest och beställa nya linser, och ikväll är det Hamnfest här. Riktigt skoj! Mina skor från Topshop har kommit också, så de ska jag hämta ut lite senare. :)

Ännu en....

...lång dag, och imorgon ska jag upp kl 06:00 dessutom. Jobbigt! Kommer vara supertrött, är verkligen ingen morgonmänniska. =/  Men med starkt kaffe går det mesta! :D

Längtar tills mina skor från Topshop kommer också, förhoppningsvis på fredag. Tittade på ett par så jättefina sandaletter med fransar i Göteborg, som de tyvärr inte hade i min storlek. Men det hade de på nätet, och man sparar faktiskt en liten peng på att beställa där. I butik kostar skorna 999:-, men på nätet, inklusive frakt, kostar de ca 780:-. Det är mycket sockerkaka det för 219:-. Hihi! :D

Godnattkramar på er! :)

Lång dag

Idag har det varit en jättelång dag och ska strax ta en dusch och krypa ner i sängen. Håller på att lära upp två säljare, så dagen går åt till att underhålla dem och inte blogga... ;P hehe....

Hoppas att ni haft en jättebra dag iaf! :D

Hörs imorgon! Godnatt!

Outfit - 40 års kalas



♥ Dip & Dye-klänning H&M
♥ Örhängen Lala
♥ Halsband Miss Dee
♥ Armband Bismarck
♥ Ringar Efva Attling
♥ Pumps 1to3
♥ Clutch, gåva

(Måste göra något åt min utväxt....)

Outfit Lördag





♥ Jeansjacka Only
♥ T-shirt Minimarket
♥ Chinos Lindex
♥ Espadrillos H&M
♥ Väska Asos
♥ Klocka Guess
♥ Armband: A V Max, CC Skye, Berette

Outfit - middag med arbetskamraterna






Älskar den här klänningen och missmatchar rött nagellack med rosa väska  för både rött och rosa finns i klänningen. I like!

♥ Klänning Jus D'Orange
♥ Väska Dixie
♥ Sandaletter Friis & Company
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Klocka Guess
♥ Armband A V Max, CC Skye, hantverk.

Finally

Nu fungerar äntligen internet igen, gud vad man blir handikappad utan! =/ Jaja, har iaf hunnit med en massa nu under slutet av veckan. Det blev en sväng i Göteborg, fotbollsmatcher, middag med jobbet och 40-års kalas! :)  Har en hel drös med outfitbilder sparade i kameran som jag tänkte lägga upp! :)

För min del bär det av mot Oslo ikväll och mot första arbetsveckan efter semestern. Känns alltid tungt...men det är bara att bita i det sura äpplet, har ju haft semester sedan början av juni, så jag har ingen rätt att klaga! ;D

Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll!

Kramar!