perugia

Nu befinner vi oss i Perugia och har gått omkring hela dagen, bla varit och tittat på residenset som A bodde på när han studerade här! Vi bor jättefint och ska snart gå ut och äta på någon mysig italiensk trattoria! Älskar de mysiga gränderna! Har försökt lägga upp bilder med mobilen men tyvärr har jag inte lyckats något vidare. Men det kommer när jag är hemma igen! Riktig värmebölja är det, runt 40 grader på dagen och 30 på natten. Ha en fortsatt trevlig söndagkväll! kramar :)

gissa vad jag har köpt?

idag blev det ett riktigt dyrt väskköp... på louis vuitton...

skavsta flygplats

just nu sitter vi på flygplatsen och ska alldeles snart checka in. ganska trött efter en natt utan sömn. men ska försöka sova lite på planet. puss puss

Snart dags för avresa

Nu är nästan allt färdigpackat och vi ska ge oss av om ca 1,5 timmar. Kul! :) Resfeber...nja lite iaf! :) Ska bli så otroligt roligt att få se Italien. Dock ska det bli värmebölja i södra Europa så vi får se hur varmt det blir i städerna...Puh! 

Ha det så bra här hemma! Ska försöka uppdatera er under veckan!
 
Puss & Kram ♥

Dagens Outfit



♥ T-shirt med söt rosett GinaTricot
♥ Kofta Best/La Redoute
♥ Jeans H&M
♥ Ballerinaskor Ellos
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Halsband I.Me.My
♥ Armband Made by Veronica :)
♥ Ring Efva Attling

Dagens Shopping

Nu är jag tillbaka från stan och har hunnit med det mesta, nu är det bara packning kvar. Köpte telefonen från Samsung och en kabinväska. Skönt! Sen blev det även en parfym och ett smycke (fyndade på 50% rea på ett parfymeri som skulle lägga ner!)

Det blev Obsession Night från Calvin Klein. Varm och lite mystisk doft, en kvällsdoft (därav namnet, hihi). Luktar lagom diskret men ändå mycket på något sätt. Prova den nästa gång ni är och luktar på parfymer!
Sen blev det ett smycke med en hjärtberlock från Miss Dee. Jättefina smycken nästan alla från det märket!

To do-list.

Idag har jag verkligen massor av saker att göra! Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt, reser mot flyget redan ikväll, så då måste allt var packat och klart. Just denna packningen kommer inte att bli lätt med tanke på att det måste bli en smart packning pga det låga antal kilo man får ha med sig. Sen ska jag kolla på mobiltelefonen jag bloggade om tidigare, A hittade den på NetonNet också för ca 400:- billigare, så nu är jag i valet och kvalet om jag orkar vänta...sen var ju brorsan så gullig och talade om att Iphonen kommer snart också, men å andra sidan, den kommer jag nog inte att köpa ändå. Det är alldeles för mycket pengar för en mobiltelefon som ändå håller max 1 1/2 år.

Allt detta ska hinnas med idag:

- Packa resväskan
- Köpa kabinväska
- Kolla på mobiltelefon
- Köpa eye-makeup remover
- Köpa en ny vit bh (varför blir alltid axelbanden så dassigt grå??)
- Fika med en kompis
- Se på A's fotbollsmatch
- Hämta paket
- Hinna sova lite innan vi åker inatt.

Puh!

Nu ska jag sätta igång med allt! Ha en riktigt trevlig tisdag!

I love these shoes!


Bild: Steve Madden

Fick en riktig vill ha-känsla för de här riktigt snygga gladiatorheelsen. Tänk er med en svart shortsdress och guldiga, stora smycken. Vilken partyoutfit!! Kommer från Steve Madden.

Egna armband

Har suttit och knåpat med lite armband under kvällen. Tycker det är så fint med enkla armband med en berlock och det är ju riktigt enkelt att göra själv! Köpte mockaband, tång, spännen och berlocker på Panduro idag. Så här blev resultatet:




Lite svårt att göra de silvriga berlockerna rättvisa, men jag är iaf mycket nöjd med resultatet! :)

Mobiltelefon


Samsung SGU-U600 Light Violet.

Denna telefon hoppas jag blir min imorgon! Var nämligen på en Teliabutik idag och de hade tyvärr slut på just den lila som jag vill ha, ska kolla på den andra Teliabutiken imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas de har den!!  Gillar den för att den är så slimmad och snygg i designen, sen verkar den ju bra också med alla nödvändiga funktioner.  2495:- kostar den i Telias butiker utan abonnemang.

Ny resväska

Var tvungen att köpa en ny resväska idag pga att den andra är alldeles för stor för att vara praktisk på ett flyg som Ryan Air som  bara tar 15 kilo i bagage. Den andra väskan jag har väger säkert 10 kilo - tom!! Så nu fick det bli en ceriserosa Samsonite (väger 5 kilo tom) Jättefin och bra garantier, tycker alltid väskorna går sönder efter ett par flygningar, men vi får hoppas att denna håller! Sen vet man ju inte vad de räknar på heller, den här väskan är det 10 års garanti på, men hur många flygningar per år räknas det in i dem? Jag flyger ju mellan 10-15 flygningar per år... 
Funderar även på att köpa en handbagage-väska i liknande modell för att utnyttja handbagaget maximalt. 

Dagens Outfit



♥ Linne Topshop
♥ Kofta Best/La Redoute
♥ Kjol Zoul/MQ
♥ Leggings H&M
♥ Espadrillos H&M
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Halsband I.Me.My
♥ Ring Efva Attling

The Movie #1

Det var helt magiskt att se Sex & the City - The Movie igår. Man både skrattade och var gråtfärdig om vartannat. Och alla fantastiska kläder! Det var som en hel säsong av avsnitt, utan hopp såklart! Lovely! :) Älskar man Sex & the City, så älskar man garanterat denna!! Det som förvånade mig mest var att en tredjedel av biosalongen var upptagen av killar och män i alla åldrar...!! Trodde inte att intresset för en sådan film skulle vara så stort även hos den målgruppen, men ack så fel jag hade! :)

Min rekommendation är iaf: Gå och se den...NU! :D

Gårdagens outfit

Egentligen skulle man ju haft på sig något lite mer Sex & the City-aktigt, när jag var på bion igår, men tyvärr var det jordens regnväder så det fick bli detta (med kofta och jacka över såklart!):

 

♥ Basic svart linne Marwin/JC
♥ Linne med brodyr Topshop
♥ Kjol Zoul/MQ
♥ Leggings H&M
♥ Espadrillos H&M
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Armband CCskye, Friis & Company och A V Max
♥ Klocka Guess

The Movie



Ikväll blir det bio och naturligtvis blir det Sex & the City! Ska bli superkul att se den! :) Över 2 timmar av ren njutning med uppvisning av skor och kläder! Hoppas den är lika bra som den är promotad. Recension kommer imorgon! :)

Love Love Love

För er som inte fick tag i Luella's Love T-shirt har nu Glitzy tagit in en likadan variant, dock inte Luella, men hey, man ser knappt skillnaden! För 270:- blir den din. 


Bild: Glitzy

Midsommaraftonens outfit








♥ Klänning (Lånad av mamma)
♥ Axelremsväska Oasis
♥ Sandaletter Friis & Company
♥ Örhängen Pilgrim
♥ Halsband Accessorize

Lerduvsskytte

Idag har vi varit ute i skogen och skjutit lerduvor! Riktigt roligt men kommer definitivt ha blåmärken på axeln imorgon! Men det är kul att skjuta hagelgevär, dock inte på riktiga djur, för där är jag alldeles för mycket av en djurvän.  Tog fyrhjulingen ut i skogen och tog med korv och grillade. Jättemysigt! Nu är jag helt slut och det skulle vara skönt att slappna av framför en film eller liknande...

Midsommarafton var även det en trevlig tillställning med lunch först hemma hos A och sen åkte vi iväg till hans vänner för ytterligare festligheter på kvällen. Lyckad kväll! :)
 
Visar bilder på outfiten igår så fort jag kommer åt min USB-kabel som ligger hemma!

Ha en trevlig lördagkväll nu och lyllos er som får se Sex & the City - The Movie! :)

Långklänning

Det här med långklänning har börjat sjunka in litegrann och trots att jag inte är sådär förfärligt lång, så tycker jag ändå att det är väldigt fint. Provade denna från Twist & Tango häromdagen, tyvärr fanns den bara kvar i medium och large och jag skulle ju naturligtvis ha en small, så den satt inte riktigt som den skulle i provrummet. :( Gillar dock mönstret, men ska kika runt på lite andra långklänningar innan jag bestämmer mig.


Bild: Sid & Sally

Webshopen har öppnat!

För er som väntat på Nathalie Schutermans webshop, så har den nu öppnat! Jag får nog vänta tills det är 70% rea...hihi... :)

Sommarfin



- Väska, skor och klänning från Forever 21
- Hårklämma från Asos

Trevlig Midsommarafton!

Idag är det alltså Midsommarafton och det ska festas i nästan varenda hus, sommarstuga och lägenhet. Nubbe ska drickas och krans ska bindas! :) Och sju blommor vid midnatt att lägga under kudden för drömmen om den rätte... :) Lite magiskt är ändå Midsommar, för det spelar nästan igen roll hur vädret ser ut, de flesta har tunna klänningar och man trotsar vädret genom att sitta och frysa utomhus eller på någons veranda.

För min del blir det Midsommarlunch med A's släkt och på kvällen blir det med vänner. Klädvalet är som sagt väldigt svårt med tanke på vädret, men strumpbyxor är (tyvärr) något som kommer att finnas på mina ben ikväll. Vad kommer ni ha på er? :)

Trevlig Midsommar! 

Chloé-kopior

Riktigt snygga kopior måste jag säga...från Forever 21. Kul med äkta vara, men är det lika kul med kopior?? Jag är tveksam...


Bild: Forever 21

Dagens outfit

Om än lite trött efter matchen var jag ju tvungen att ge er dagens outfit! :) Här står jag alltså i min Walk-in closet...hihi...känns nästan magiskt att säga det! :D






♥ Basic vitt linne Eve/JC
♥ Kofta Stockholm
♥ Jeans H&M
♥ Sandaletter Ellos
♥ Stråväska Åhléns
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Halsband I.Me.My (Närbilden, gillar det massor!)
♥ Ring Efva Attling

Nya väskan




Jag har äntligen hittat en cerise väska! Passar perfekt till mina cerise pumps! :) I äkta skinn är den och kommer från Dixie. Priset? 449:-

Nya skorna






Kap! De är sååå fina och en riktigt fin beige färg, samt att de är dundersköna att gå i! Kommer från Friis & Company och jag fick betala 749:- för dem. Passar till allt i sommar!

Match och shopping

Idag har det varit match igen och denna gången vann vi med 3-0 och jag blev intervjuad av tidningen (!) . Så himla svårt att sitta och analysera en match sådär direkt efteråt innan man ens hunnit tänka efter. Men men, det återstår att läsa vad som blev sagt i tidningen, och kanske vad som inte blev sagt (?).

Ni har jag iaf kommit hem och fått i mig ett par mackor och ska strax fixa lite mer i min garderob, varit på IKEA och köpt fler galgar, så nu ska allt hängas upp. Liten planering inför midsommarklädsel ska jag göra också. Ser vädret ut som idag blir det strumpbyxor och tjock tröja om man nu ska envisas med att ha klänning.

Var och klämde på den fina grovstickade koftan i creme från Dagmar idag också, ni vet vilken jag menar?!? :) Tyvärr känns 2000:- lite saftigt för en kofta, visst är den underbar, men inte såååå underbar. Turligt nog hittade jag nästan en exakt kopia från Stockholm som jag slog till på på en gång, 599:- var det mer överkomliga priset. Visar bild på den senare! Sen har jag handlat ett par skor och 2 väskor...kommer bilder på dem också, så fort jag hunnit ta! :)

Kram! ♥

Mat, tårta och besök

Full rulle med tårta, klädupphängning och födelsedagsbesök från A. :) Nu ska jag strax äta lite coh sen bär det av mot samling för fotbollen.

Det blir superfint i garderoberna by the way, men det blir trångt(!!!) konstigt nog. Har använt 100 galgar och de tog slut, så jag måste fixa flera för att kunna hänga upp resten. Men när det blir klart blir det jättebra! :) A hjälpte till och parade ihop strumpor under tiden jag hängde upp, och konstigt nog var hälften hans..... Oops! ;) Hihi.

Födelsedag

Idag fyller jag år! :) Hela 24 stycken har jag lyckats skrapa ihop, men man börjar inse att de betyder mindre och mindre för varje år som går. Men det är å andra sidan riktigt kul med presenter! Älskar det! :)

Det här blev jag grattad med i morse:





- 2 par linnen i min favvomodell från Eve/JC
- BUS-kräm från Clarins
- Lipgloss från Helena Rubinstein
- Guldörhängen Guldfynd
- Dockstation till Ipod från Bose

Tack mamma, pappa och brorsan! :)

Nu blir det snart kaffe och tårta, tidigt jag vet, men kan inte äta det innan matchen sen! :) Och efter det ska jag ta med mig ett helt lass med kläder och börja hänga in i mina garderober! :)

Ha en bra dag allesammans! Kramar! ♥

Efter en lång dag...

...ska jag nu ta och lägga mig och läsa lite innan jag somnar. Har som sagt byggt klart alla garderoberna idag och imorgon väntas inflyttning av kläder! :) Nu på kvällen har jag spelat fotbollsmatch, vinst med 4-1. Skönt! Imorgon blir det också fotbollsmatch och sen onsdag vila och sen torsdag match igen. Puh! :)  Men det är kul!

Imorgon är det ju en alldeles speciell dag också... ;)

Godmorgon

Nu sitter jag med frukostskålen i handen och ska snart klä på mig för en dag i min "garderob". Ska bygga klart garderoberna och sen ska jag börja flytta över kläder! :) Får se hur mycket jag hinner, har nämligen fotbollssamling kl. 16:00, men det ska nog hinnas med en del iaf!

Ha en jättebra måndag allihop! :)

Montering

Nu har jag äntligen kommit hem! :) Jättetrött och ska kasta mig i säng. Först hann jag med ett riktigt trevligt kalas och efter det bar jag och pappa in alla kartonger med garderober, samt matta och en massa annat småplock till rummet som jag bygger om till en walk in closet. Har hunnit bygga 2 garderober (har 3 kvar) men det blir jättefint! Kommer naturligtvis visa bilder när allt är klart! :) Ska bli så himla underbart att få ordning på allting! Just nu har jag 2 överfulla garderober, klädstång (överfull den med), 3 lådor under sängen, 4 flyttkartonger och några kassar, allt med kläder och skor. Längtar redan till imorgon när jag får fortsätta! :)

Nä nu ska jag sova! Godnatt! 

Födelsedagskalas



Oj, konstig vinkel med kameran, mina ben ser jättekorta ut! :) Jaja, whatever...

♥ Top Marlene Birger
♥ Kofta Day Birger et Mikkelsen
♥ Jeans H&M
♥ Espadrillos H&M
♥ Skärp Saddler
♥ Pärlörhängen Glitter

Studentdag 2



♥ Klänning Style by Stars
♥ Kofta Best/La Redoute
♥ Leggings H&M
♥ Espadrillos H&M
♥ Väska Diana Ferrari
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Ring Efva Attling
♥ Solglasögon (på huvudet) D&G

Studentdag 1



Skulle egentligen haft mina cerise pumps men ändrade mig i sista stund då jag inte hittade någon cerise väska! :)

♥  Klänning Style by Stars
♥ Väska Wedins
♥ Sandaletter, köpta i Spanien
♥ Örhängen I.Me.My
♥ Armband Indiska

Hej Hej!

Dålig uppdatering de senaste dagarna pga många studentkalas och att A's dator gått sönder, men nu ska det bli skärpning! :)  Har precis kommit hem från träning och ska strax iväg på min brors flickväns födelsedagskalas. Sen tänkte jag börja ordna med min Walk in closet som jag äntligen har kopt matta och garderober till nu! Det kommer bli superbra!! :)

Lägger upp lite bilder på mina outfits från studentfirandena också! :)

Nytt lack

Tänkte matcha mina cerise pumps imorgon och var tvungen att köpa ett cerise nagellack. Fastnade för det här från Chanel:

Dagens Outfit



♥ Puderrosa linne H&M
♥ Mörkblå jeans Tiger of Sweden
♥ Kilklackar H&M
♥ Solglasögon D&G (på huvudet)
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Klocka Guess
♥ Halsband I.Me.My 

Äntligen mina klänningar!





Klänningen kommer som sagt från Style by Stars och kostar 499:-. Sitter jättefint på, men kanske en aning genomskinlig vid midjepartiet. Tyvärr känns tyget ganska billigt också, men hey, jättefint för de pengarna. Jag gillar den! Men ska ev ha en vit korsett under. 





Den gula är i ett härligt silkigt material. Jag har dragit upp rosettdelen till brösten för jag tyckte den blev snyggare så. Denna är helt klart värd sina 299:-

Storlekarna anser jag vara normala, men har ni större byst än 75C (mina är på gränsen, har ingen bh under) bör ni gå upp en storlek.

Provning av klänningar

Här skulle ni ha fått sett mina klänningar från Style by Stars, men Publishme vägrar att ladda upp bilderna (det gjorde de för övrigt igårkväll med). Irriterande! De kommer så fort de går att ladda! I promise! :)

Ryggont

Usch vad jobbigt, inte sovit alls bra inatt. Förmodligen är det en sträckning (eller en smäll som lett till att jag sträckt mig) men det gör ju lika ont för det, svårt att ändra position och andas djupt. Hoppas verkligen det går över snart! Ikväll innan matchen blir det Zon på hela ryggen...

Nu ska jag jobba klart det sista här på jobbet innan semestern och det känns ju iaf riktigt bra! Förhoppningsvis kommer jag härifrån vid tvåtiden! Semester here I come! :D

Här i Oslo är det strålande väder också och det gör verkligen inte saken sämre! :)

Fotboll

Precis sett på Grekland-Sverige matchen, skönt att de tog hem det till slut även om jag inte var sådär väldigt imponerad av Sveriges spel. Nu är det Spanien som väntar på lördag, kommer bli riktigt tufft!

Nu ska jag alldeles strax hoppa i sängen, A har lovat (nästan) att ge mig massage! :) Har legat så konstigt i sängen eller så har jag sträckt mig i sidan av ryggen på någon fotbollsmatch...ont gör det iaf!  :(  Så jag hoppas att lite massage åtminstone mjukar upp!

Hoppas ni haft en mysig kväll! :)

En dag på jobbet

Efter att tåget stannade i Oslo fick vi tag på en fräsch pasta carbonara i Byporten och sen var det bara att hoppa in i en taxi och åka mot jobbet. Ska försöka jobba undan så mycket som möjligt idag så att det inte blir stressigt imorgon.

Har hunnit prova mina klänningar som jag hämtade ut i morse också. Visar resultatet senare! :)

Tuesday

Godmorgon!

Har varit uppe sedan 8 och pysslat med returen till Ellos, men nu är det äntligen inpackat och klart, ska ta med den till Posten när jag ändå ska hämta det andra paketet.

Tåget till Oslo går halv elva, så nu blir det packande! :)

Ha en riktigt bra dag! :)

Hemma

Nu har jag kommit hem efter ett antal dagar borta, men imorgon reser jag till Oslo igen för att ta tag i det sista arbetet innan semestern, förhoppningsvis blir jag klar redan onsdag eftermiddag.  Och sen har jag 7 långa, härliga veckor framför mig av bara semester!!! :D 

Idag kom det en avi i posten också...tror det är mina klänningar som kommer lagomt till studenten! :) Ska hämta ut dem imorgon bitti. Spännande att se hur de ser ut IRL och framförallt hoppas jag att de passar båda två. Så jobbigt att hålla på och byta och skicka tillbaka, vilket påminner mig om att jag ska returnera ett Ellos-paket imorgon också.

Måste byta min vax-tid som jag har på torsdag, hoppas de kan onsdag morgon, det vore perfekt!  Så har jag släta och fina ben till alla festligheter. :)

Nä nu blir det sängen för min del, är ganska trött och sen kommer det att bli en hektisk dag imorgon!

Godnatt!

Någon som flugit med Ryan Air??

Fullt upp har det varit sedan matchen i lördags. På lördagskvällen blev det grillat (igen) med A's morbror och massa bekanta. Sen på söndag åkte vi till stranden och nu sitter jag här! :) Ska ladda inför match sen också.... Men just nu håller vi på och bokar resan till Italien, och tyvärr är ju Ryan Air mer än halva priset mot de andra flygbolagen. Har aldrig flugit med dem och litar inte riktigt på att det kommer bli problemfritt, och händer det något så får man inte pengarna tillbaka... Något som flugit med Ryan Air som kan dela med sig av sina erfarenheter? Skönt om själva resan kostar så lite så möjligt...då får man lite mer pengar över till shopping! :)

Dagens outfit



Idag blir det casual, men ändå somrigt! :)

♥ Svart linne 365° Sunshine
♥ Kjol Topshop
♥ Svarta ballerinas Ellos

Italienresan

Nu är den snart i hamn! Vi reser söndagen den 22 Juni (snart!!) och landar i Rom och sen reser vi hem från Venedig. Det ska bli så underbart härligt!! Och shoppingen...Oh Yes! Ska definitivt komma hem med en designerväska! Hihi!

Vet ni att....

... Carin Wester är gästdesigner för La Redoute i höst? Jojomen, och det ska bli riktigt spännande att se hur det blir!


Bild: Metro

Godmorgon!

Här verkar det som om vädret slagit om lite, det är disigt och lite svalare, ganska skönt när man ska spela fotboll mitt på dagen. Annars är ju nästan 30 grader outhärdligt som det exempelvis var igår. Har precis stigit upp och ska få i mig lite frukost, havrefras och granatäpplejuice. Gott!

Fick ett mail om mina klänningar från Style by Stars (som jag skrev om tidigare i veckan) och de kommer antagligen till mig på måndag! Tur! Då hoppas jag som sagt att mina studentfestbekymmer är lösta!

Tänkte pyssla med lite returnering av varor till Ellos idag också. Bikinibh:n var för liten och oturligt nog färgade sporttopen av sig (!!!??!!) på mitt jättemysiga träningsset när jag tränade, så linnet blev helt blågrönaktigt... Typiskt! Hoppas verkligen att alla mina varor finns kvar i mina storlekar (framförallt träningssetet) för annars blir jag ledsen! :( 

Idag skulle jag egentligen på födelsedagsfirande också, A's morbror, men tyvärr har jag ju fotboll, så jag får helt enkelt fira honom en annan dag! :)

Nä nu ska jag ta tag i mitt liv här! :) Hoppas ni får en trevlig lördag!

Solnedgång

Då var jag hemma igen från grillningen, som blev ryggbiff i vitlöksmarinad med vitlökssmör och en sallad på tomat, gurka, kruksallad och fetaost. Mums! Så underbart att sitta där och äta och höra vattnet klucka mot strandkanten och se solen gå ner. Idylliskt är ordet! :) 

Nya ELLE kom under veckan också och jag har inte ens hunnit öppna den än, så det får bli min sysselsättning innan jag somnar! :)

Kram!

Grillning

Nu har jag precis kommit hem från träningen och ska ut och grilla med mamma och pappa i sommarstugan...och kanske till och med bada?!? :D  Perfekt då vi har egen strand och brygga så det är bara att slänga sig i! 

A lekte havsgud på stranden... Hihi!! :)

Moschino Hippy Fizz

Nu har jag äntligen fått min parfym, Hippy Fizz från Moschino, och den luktar faktiskt underbart, sådär friskt och härligt som en sommardoft ska lukta!

Min älskade bikini!

Den var till och med finare i verkligheten än vad jag trodde, sitter som en smäck! Supernöjd! Beställde Small på både trosa och top och vanligtvis drar jag storlek 34/36 på trosor och 75C på bh, ifall ni tänkt beställa men är osäkra på storlekarna.

Lite prickig bild, vet ej varför den blev så...



Grymt snygga spännen på sidorna, lite Cavalli-inspirerat.

Bikini kommer från Victoria's Secret.

Underbar fredag!

Nationaldag och allt... Den började med en god frukost som A lagade och sen åkte vi till stranden. En jättehärlig lång sandstrand, utomlandskänsla, älskar det stället! Efter det åt vi god kinamat på en uteservering och bara hade det skönt! Kan det bli bättre? Hoppas vädret håller i sig, för då blir det fler stranddagar under helgen! :)

Nu ska jag strax iväg på träning, men tänkte hinna visa min Victoria's Secret bikini som kom under veckan och även min nya parfym!

Back in Oslo

Nu har jag kommit tillbaka till Oslo och hemresan till Sverige kan snart börja! Blir lite tidigare idag eftersom jag ska spela fotboll ikväll. Sen blir det förmodligen långhelg, åker till Oslo igen på tisdag morgon! Skönt! Hoppas på massor av sol nu under helgen! Och kanske hinner jag börja inreda min walk in closet, men det ska jag göra om det är mulet, soliga dagar måste man ta vara på! :) 

Kram!♥

Drömväska

Den här väskan från Miu Miu skulle gärna få finnas i min väsksamling! Skulle behöva en svart, men å andra sidan står en YSL Muse högt upp på önskelistan också...

Nä nu ska jag få mig lite sömn!

Godnatt!

Skönhetskväll

Tänkte ta en liten pyssla om mig själv kväll ikväll. Peeling, ansiktsmask, hårinpackning...ja allt! :) Brukar försöka göra det en gång i veckan, och det är alltid lika skönt efteråt! :) 

Studentfirande

Studentfirandet närmar sig och på torsdag nästa vecka smäller det. Min systerson, min kusin och A's kusin tar alla studenten på samma dag så jag är lite kluven, men ska göra mitt bästa för att hinna med alla! Gudskelov går inte alla ut samma tid! :)

Sen kommer man till den stora frågan...vad ska man ha på sig?? Jag hoppas mina klänningar från Style by Stars hinner komma och att de passar såklart, annars måste det börja rotas i garderoben efter en finklänning eller ev. kjol. Beställde iaf en gul och en rosa.


 
Bilder: Style by Stars

Ska ni också på studentfirande? Vad ska du ha på dig?

Incheckad i Gjøvik

Sitter nu på hotellrummet och ska äta lite mat (som vanligt) :)

Underbart väder är det också! Hoppas det håller i sig under helgen så att man kan få sola lite också, kanske till och med åka till stranden! :) Hoppas bikinin från Victoria's Secret kommer den här veckan! Beställde den blommiga bikinin från Topshop  i stl 8, men tyvärr var topen för liten och nu är en storlek större slut, så antagligen lägger jag ut den på Tradera under helgen (om jag hinner). Så om ni är sugna på den blommiga bikinin, håll utkik! :)

Ny parfym

På begäran från mig har A köpt parfymen Moschino Hippy Fizz. Har inte luktat på den men tror att det kommer bli en bra sommardoft. Någon som luktat? Lite halvbarnslig flaska men gillar fräscha lätta dofter, så jag hoppas på denna! Känns så tråkigt att köpa samma hela tiden även om Narciso Rodriguez for her är en given favorit bland mina parfymer. 

Vad har ni för parfymer? Tipsa! :)



Åh Nej!!!

Skulle ju mobilblogga igår eftersom inte internet fungerade, men tror ni inte att mobilen hängde sig och det blev typ 30 inlägg av samma ?!? Ber om ursäkt för det, min mobil är superknäpp och strax, förhoppningsvis nästa vecka blir det en ny. Så det första jag fick göra nu var att börja radera massa inlägg!! Onödigt.

Hoppas ni haft en bra dag iaf! Just nu befinner jag mig i Otta, ca 30 mil norr om Oslo, på mitt hotellrum och äter china take-away. Gott! :)

Hörs när jag ätit upp! :)

Inget internet

Typiskt att internet inte fungerar på hotellet heller! :( så det blir med andra ord inte så mycket bloggande för min del ikväll. Bloggar med mobilen nu...men det är ju inte riktigt lika smidigt... Men på hotellet jag ska till imorgon brukar det aldrig strula, så vi får hoppas att det inte gör det den här gången heller. Såg förresten på en dokumentär förut om källaren i amstetten, fy vad hemskt det är! Hur kan man ens komma på tanken att göra en sådan hemsk sak?!? Usch! Nä nu ska jag ta en dusch och sen blir det sängen efter en lång och jobbig dag! Ha det bra allihop! :)

Godmorgon!

Solen strålar här i Oslo! :) Härligt! Hoppas det är likadant i Trysil, Otta, Gjøvik och Hamar, som jag ska resa till under veckan. Den här veckan blir det enbart hotellnätter, ska försöka jobba in massor också för att kunna hinna hem till 4 på torsdag eftermiddag och spela fotboll! :)

Checkar in i Trysil ikväll, vi hörs när jag kommer dit! :)

Hoppas ni alla får en bra start på veckan!

Solsken

Idag har det verkligen varit fantastiskt väder! :) Började med att springa i morse (i mitt nya träningsset) hemma hos A. Det var inte riktigt meningen att det skulle bli så långt, för jag sprang fel väg, så det blev typ 1 mil längre. Puh! Så den totala sträckan jag sprungit idag är 2,4 mil!!!!  Men höll ett rätt bra tempo, tog ca 2 timmar. A blev så orolig när det dröjde så länge så han tog cykeln och började leta efter mig, och körde samma väg som jag sprang, så han fick en ofrivillig cykeltur på 2,4 mil istället! Haha! När han kom hem låg jag i bikini och solade mig! ;P Hihi. Älsklingen.

Annars har det varit en slapp dag i solen, väldigt skönt! Strax bär det av mot Oslo igen!