Glömde ju...

...visa armbanden som jag tänkte ha till dagens outfit, tyvärr kommer jag inte ihåg var jag köpte dem...

Ballerinas, sandaler och halv bikini



Resterande från beställningen från Ellos:

- Ballerinas i svart och rosa, sköna och lite sött bulliga där fram.
- Sandaletter med klack, jättesköna att gå i och är sådär lagom, så att du kan ha dem en dag på stan eller om du ska ut och festa.
- Halv bikini. Bikinibh:n passade som sagt inte men ska byta den till en storlek större. Gillar vit bikini, men den lär ju inte bli använd förrän i slutet av sommaren då man blivit lite brun! :)

Träningskläderna får ni se ikväll eller imorgon, orkar inte byta om igen! :)

Dagens outfit




Här ser ni 2 av mina inköp från Ellos!

♥ Blommig klänning Ellos
♥ Gladiatorsandaler Ellos
♥ Solglasögon D&G
♥ Pärlörhängen Glitter

Ögonskuggor

Var inne på Makeup store igår och köpte lite basic vardagsögonskuggor, brunt och vitt. Det blir neutralt och fint men ändå ett sminkat intryck!  130:- st kostar de, men de är otroligt bra, har väldigt bra färgpigment och håller länge.

Beautiful morning!

Idag är det så otroligt fint väder igen att man bara vill ligga i bikinin hela dagen! Som vanligt ska ju jag spela match så det blir det inte något av, men imorgon kanske... :) Vaknade med huvudvärk i morse (jobbigt) troligen pga vätskebrist, men det börjar bli bättre nu efter att jag fått i mig lite frukost och juice.

Idag ska jag ju visa er mina inköp också! :)

Klädpaket!

Har äntligen kommit hem från matchen nu. Vi vann med 4-3 och jag gjorde alla fyra målen!!! Hihi...jättekul verkligen! :D
På hemvägen hann  jag hämta upp Ellos-paketet och har nu gått igenom och provat. Allt passade utom bikinibh:n som var för liten...tänk att man tror att man har så små bröst! Så jag får sända tillbaka den och byta till 38/40. Bikinitrosorna passade dock bra. Men det jag tänkte komma till var att jag beställde ju ett träningsset med linne, capribyxa och huvtröja och det är bland det skönaste mys/träningsset jag någonsin provat! Kvalitén är stretchig, i härlig mjuk bomullsblandning med polyester och elastan. Och för ett bargain price på rea! Alltså jag kan bara säga en sak: Köp det!


Visar imorgon hur allt såg ut! :) Nu ska jag äta lite och ladda batterierna för ytterligare en match imorgon!

Hej svejs!

Förlåt för dålig uppdatering! Men det har gått i ett hela tiden sedan igår. Jobb, middag, kontraktskrivning och lunch ute i solen! Nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska iväg på fotbollsmatch sen. Har fått så lite sömn de senaste dagarna, så jag känner att det behövs! Har fått en massa nya prylar som jag ska visa er, men hinner inte det nu, men kika in senare ikväll så ska ni få se på shoppingen under veckan! :)

Ha en trevlig dag i solen! Puss!

Frukost time!

Ska ta och fixa till mig lite och sen bär det av mot frukostmatsalen. Brukar vara ganska god frukost på det här hotellet, så det ska bli gott! :) Känner mig fortfarande supertrött, och imorgon blir det inte heller någon sovmorgon, så jag måste försöka ta en nap ikväll innan vi åker hem eller på dagen imorgon. Men jag är optimistisk, kaffe hjälper alltid! :)

Ha en riktigt bra torsdag!  

Thank god it's thursday

Åh vad härligt att det snart är helg igen! :) Ikväll blir det hemresa och imorgon ska lägenhetsköpet avslutas, och på kvällen blir det fotbollsmatch igen! Däremellan ska jag kolla och eventuellt köpa garderober till min walk in closet så att jag kan flytta över kläderna! Är jättespänd på hur det kommer att bli! Det ska ju vara ljust, men ändå mysigt och ombonat. Sen gäller det att ha smart förvaring till allt. Natacha Peyre tipsade om på sin blogg en smart smyckeförvaring som skulle passa mig perfekt! Jag får alltid stå och trassla med halsbanden i evigheter och sen har jag aldrig någon översikt på vad jag har. Den här tror jag kommer hjälpa mig väldigt mycket! Kommer från Smarta Saker och kostar 250:-  Fungerar bra att hänga på insidan av garderobsdörren.

Sömn

Nu ska det bli riktigt skönt att sova! Blev efter på sömn inatt efter att jag gick och lade mig vid ett och gick upp kvart i sex. Men har varit förhållandevis pigg  under dagen iaf. :) 

Kudden väntar, och en massa mysiga drömmar! Godnatt!

Sweet as Candy

Den här regnbågsfärgade clutchen drar verkligen ögonen till sig och man vill nästan äta upp väskan! :) Den kommer också från Bianco och jag spanade in den när jag var i butiken idag. Jättefin och jag stod och höll i den länge, men kom inte på en enda outfit som jag skulle matcha med... Hjärntorka eller är den väldigt svårmatchad? Men underbart läcker  är den! Som tusan också! Vi får se om det blir ett återbesök...

Bild: Bianco

Present!

Älsklingen har köpt finskor till mig! Han är så gullig! Och har dessutom grym smak! De kommer från Sofie Schnoor och jag lovar att visa bild så fort jag får dem! (Har bara sett dem på MMS än så länge, men de är superfina) Silvriga "sandalpumps"  med lagom klack för finare tillställningar. De kommer passa perfekt till den rosa prinsessklänningen jag beställde från Style by Stars.

Tack älskling!

Neongröngult

Tittade på dessa skor tidigare från Bianco, men tyckte att 400:- inte var riktigt värt det för ett par neongröngula pumps, men nu var de på rea, så jag passade på att slå till! :) Ingen idé att lägga alltför mycket pengar på ett par skor som man bara kan ha en eller två gånger, annars finns risken att man blir "hon med neonskorna" :D hihi.  Men de är definitivt supertuffa och jag gillar dem massor! Tyvärr vill inte min kamera riktigt ta upp färgen, så de ser nästan gula ut, men de är alltså riktigt  lysande neongröngula så att man ser det på 100 meters avstånd! :)


Bild: Bianco

Inte ens Biancos fotograf lyckades få fram den "lysande" färgen. Men springer ni förbi Bianco får ni spana in! :)




Incheckad på hotellet

Har precis checkat in i Fredrikstad och tänkte gå ner på bryggan och få mig lite fräsch pasta. Gott! Är vrålhungrig! :) Har gjort ett skoköp idag också, som jag tänkte visa senare!

Hörs lite senare!

Tips!

Nelly har öppnat sin nya webshop och bjuder på frakten till alla som beställer idag! Surfa in och kolla! :)

Solig morgonstund

Sådärja, då har jag iaf fått fram lite frukost, det blev havrefras med jordgubbar idag med, så himla gott med färska jordgubbar! :)

Det som är behållningen med att gå upp så här tidigt är att solen skiner! Tänk om det hade regnat?? Burr. Jag beundrar verkligen er som måste gå upp vid den här tiden varje morgon för att gå till jobbet, för det är ett mission impossible för mig! Jag skulle försova mig hela tiden, men då är jag Miss Nattuggla och Miss Morgontrötter också....haha! :) Men är man tvungen så är man...Nu ska ju faktiskt inte glömmas bort att jag går upp tidigt idag för att hinna med jobbet... :)

Tändstickor någon?

Oj oj oj, det är verkligen inte varje dag jag är uppe så här tidigt! Sitter här och kämpar för att hålla upp ögonen... Håller på att koka kaffe iaf så det blir människa av mig med...

Återkommer.

Tidsoptimist

Sitter här och tar en liten paus från allt packande. Puh! Det tar vekligen tid och det värsta är att jag har en hel del kvar att göra. Och det är nu tidsoptimisten börjar tala: "Det där hinner du imorgon bitti! Det går snabbt!"  Fast det i själva verket kommer ta flera timmar. Men det är bara att sätta alarmet på 06:00 beep, och hoppas vara härifrån senast kl. 08:00. Å andra sidan ska jag inte vara alltför negativ heller, har hunnit med massor nu på kvällen, bättre än inget.

Nu måste jag ta en dusch, nattamat i form av en kesoburk och sen bums i säng.

Godnatt alla söta! ♥

På väg

Nu är mitt Ellos-paket skickat och tror att det ska komma en avi i lådan imorgon, men jag kan ju inte hämta ut det förrän på fredag iaf. Men kul med lite nya saker till helgen. Och äntligen mina nya träningskläder! A har by the way köpt joggingskor nu, så det finns ingen ursäkt längre! Haha! :) Nu får vi bara hoppas att allt passar!


Bilder: Ellos

Killars tidsoptimism

Hade en lite rolig konversation med A igår om vår framtid:

- Vad gör vi om 10 år?
- Öhh, då är jag 34, jaa...vi bor väl i en lägenhet eller ett hus som förmodligen du valt ut.
- Jaha. Mer då?
- Jaaa, det är väl det...
- Ja men, är vi gifta då?
- Nä.
- Har vi barn?
- Nä.
- Nähä...
- Ja, men vet du hur kort en 10-års period är eller?!?

Haha, ja det är ingen idé att stressa...

Försäljningsavslut

På fredag sker det. Min slutgiltiga försäljning av min lägenhet, har fått handpenning och så men på fredag är det klart! Har hållt på och fejat och donat mycket där för att det ska bli klart för försäljning och nu när den är såld känns det bara skönt! :) Har mest haft den som en "övernattningslägenhet" om jag ska ut med vänner och så och då är det billigare att bo på hotell, så sällan som jag är där... Oekonomiskt jag vet.  

At the office

Nu har jag kommit till kontoret och ska tag i massor av arbete som måste bli klart innan imorgon, många order som ska packas och lite annat smått och gott. Bäst jag tar tag i det på en gång! :)

Snart vankas det...

Snart fyller jag år! Bara 3 veckor kvar nu! Inte för att 24 är sådär speciellt att fylla, men det är ändå kul att fylla år. :) Mamma frågade mig såklart om önskelista och när man börjar tänka efter...vad svårt! Man köper ju det mesta själv nu för tiden, man vågar  liksom inte vänta 3 veckor ifall det skulle ta slut... :) Men jag ska klura lite så får vi se vart det slutar.

Vad önskar ni er i present?


Bild: Manolo.se

Det är nästan för bra för att vara sant....

Har hittat ett par perfekt matchande skor till linnet som jag bloggade om igår från Topshop. De kommer från Forever 21.



Helt perfekt, nästan föööör matchigt, men bara nästan. :)

Godmorgon!

Jag lyckades hålla nere snoozen till 25 minuter idag! :) Bra gjort, brukar annars lätt kunna snooza en timme, fast å andra sidan ställer jag alltid klockan lite tidigare så att jag kan snooza..hihi. Riktig trötter på morgnarna! :)

Det är iaf härligt fint väder ute, hoppas det håller i sig så under dagen, så att man kan få ha T-shirt eller linne på sig. Lite färg är det alltid skönt att ha, även om jag väldigt sällan solar solarium, då det är så skadligt för huden. Har nog inte solat solarium ens en minut senaste halvåret, men det finns ju BUS och på sommaren blir man ju automatiskt brunare och när man är utomlands såklart.

Jaja, nä nu ska jag ta och äta lite frukost innan tiden rinner iväg! :)

Sovdags

Har tagit en dusch och krupit ner i sängen, kanske ska kolla på en film innan jag somnar. Imorgon blir det tidig uppgång, ca 07:00 och jag vill inte vara lika trött som jag var i morse. Lade märke till i duschen att mina ben fortfarande är släta efter vaxningen, det har visserligen bara gått en vecka men iaf. Annars vid det här laget brukar håret vara på utväxt (ja, jag vet, jag har envisa hårsäckar) kanske Kalo hjälper lite... Men det återstår att se vid nästa vaxningstillfälle som är om ca två och en halv vecka. 

Nä nu får ni sova gott! :) Hörs imorgon bitti igen!

Fina saker

Fina saker från Topshop. Funderar på om linnet kan användas som klänning/tunika. Det ser ju onekligen ganska långt ut. Och bikini är bara såå fin! Nu har jag köpt bikinis dock....



Bild: Topshop

Visst skulle linnet passa perfekt till beige klackar och en svart clutch?

Kvalitet

Nu är det rea hos La Redoute, och varje gång brukar jag försöka fynda kvalitet till bra priser. I vintras fyndade jag kashmirkoftor och på sommarrean förra året köpte jag koftor i siden och bomullsblandning (som är precis lika fina nu efter ett års användning). Andra saker att fynda är kavajer, skinnväskor, skinnskor och BH:ar från Wonderbra.



Här är några tips!

1. Ballerinaskor i getskinn. Jättesköna att ha på sig och finns i flera färger.
2. Linne i 100% ekologisk bomull.
3. Väska i kalvskinn från Laura Clement. Jag har den här i svart lack och den är jättefin!
4. Sandaler i kalvskinn med krokoprägel.
5. Randig V-ringad tröja i sidenblandning och kammad bomull.
6. Elfenbensvit kofta i sidenblandning och kammad bomull. Jag har en i svart och den är lika fin än, dessutom jätteskön mot huden!

Pastasallad

Idag blir det pastasallad till middag (varm). Ska bli riktigt gott faktiskt! Nyttiga veckan fortsätter, är inne på vecka 4 nu. Det enda onyttiga jag ätit var en smoothie med glass i som A gjorde till efterrätt en dag, men annars är jag skamfri! :) Men jag äter mer nu än tidigare. Förut åt jag nästan aldrig frukost, dålig lunch (typ korv med bröd) och Mc Donalds till middag, nu äter jag frukost, åtminstone en fullkornsbaguette och en smoothie till lunch och till middag blir det alltid hemlagad nyttig mat. Nu börjar jag komma in i det och tycker inte att det är så jobbigt längre att laga mat efter jobbet. Skönt! Någon vidare viktnedgång blir det inte direkt, har väl tappat ett par kilo, men däremot mår ju kroppen bättre och orkar mer, och så får jag förhoppningsvis ingen hjärtinfarkt när jag är 40 år. :)

Monday morning

Imorse var jag helt död när jag gick upp. Konstigt det där, det brukar alltid vara på måndagar det är så.... :) hehe. Så nu är jag inne på min tredje kopp kaffe idag för att piggna till. Mycket beror säkert på vätskebrist, 2 matcher på en helg är tungt och det var ganska varmt båda dagarna. Men nog om det! Ska dricka massor av vatten idag! :)

Snart blir det jobb....men åhhh vad jag längtar till semestern nu, sorry att jag tjatar om det hela tiden :) men det ska bli sååå skönt att bara få göra vad som faller mig in en hel sommar! :)

Söndagskväll

Framme i Oslo och har avklarat lite jobb inför kommande vecka. Nu hoppas jag snart på en liten mysstund med A, har inte setts på hela helgen och han reser ju bort och jobbar varje vecka så det är skönt att få lite quality time innan det. :) Får se om det hinns med en film...

Godnatt på er! :)

Match igen...

Då har det varit match igen då och vi tog hem segern. Mycket tunga ben sedan igår men vi kämpar på och vinner på vilja.

Nu ska det strax bära av mot Oslo igen och en ny arbetsvecka *ångest* Den här helgen har fullkomligt svischat förbi och det beror mycket på att jag inte gjort annat än spelat fotboll hela tiden. Helgen blir längre när man gör lite annat också. Så därför känns det extra surt att åka till jobbet, men men snart semester! Man får hålla ut! :) Och alla har väl lite ångest av och till innan man ska till jobbet?

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll. Updatar när jag kommer till Oslo.

Kramar!

Dagens outfit





♥ Vitt linne 365° Sunshine
♥ Cardigan BrittInger
♥ Kjol Zoul/MQ
♥ Strumpbyxor Falke
♥ Ballerina H&M
♥ Halsband Asos
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Flätat skärp H&M
♥ Solglasögon Roberto Cavalli
♥ Väska Mulberry Bayswater

Min Ellos-beställning

Oj oj vilken röra, men nu hoppas jag att allting ska vara okej. Tydligen så har Ellos haft lite problem med sin hemsida senaste veckan, men nu ska allting vara på plats igen. Kanske kan bero på stort tryck på deras hemsida pga av rean. Jag lade en beställning i onsdags förra veckan, men fick aldrig något bekräftelsemail på det, så i fredags ringde jag och frågade om de hade fått min beställning, men icke. Då lade jag en ny beställning. Men av en ren händelse så går jag in på mina sidor på Ellos hemsida idag och kollar orderstatusen på det jag har beställt och vips, där ligger det 2 exakt likadana order! Så då var jag tvungen att ringa igen och förklara vad som hänt. Det var ju absolut inga problem att ta bort den andra beställningen, men extra struligt blir det ju, och längre tid innan jag får mina varor. Buhu!

Mors dag!

Idag är det Mors Dag och alla mammor får en extra tanke! Besök mamma, eller om du inte har möjlighet, ring eller sänd en blomsterbukett, det behövs så lite för att göra någon glad!  

Hos oss blir det familjemiddag och tårta. Mysigt! :)


Bild: Interflora blommogram

Haha, jag vann!

Jag vann tävlingen om resultatet i Eurovision, så jag fick håva in storkovan...hihi ;) Tyvärr var det ju platt fall för Sverige, tråkigt, för sååå dålig var ju inte låten! Men däremot gillar jag Norges låt stenhårt, men det kan bero på att jag har hört den massor i Norge eftersom jag jobbar där.

Jag tippade iaf så här:

1. Sverige (man är väl tvungen)
2. Ukraina
3. Grekland
4. Norge
5. Lettland

Och resultatet var:

1. Ryssland
2. Ukraina
3. Grekland
4. Armenien
5. Norge

Så jag prickade in 3 länder och 2 var på rätt placering! Jippie! :D Fast å andra sidan så var de andra inte långt efter, alla av oss hade prickat in 3 länder men bara jag som hade på rätt placering.


Eurovision Song Contest

Ska ni kolla?

Jag har inte så mycket annat för mig, för trött för att orka åka till A eller hitta på något annat, så jag får bänka mig framför tv:n med mamma och pappa. Inte fy skam det heller! Det enda som är kul egentligen är ju röstningen, men för att göra det lite roligare brukar vi betygsätta låtarna och gissa i vilken ordning de kommer och den som vinner får en pott (där man lägger en insats i början). Då blir det genast ganska kul! :) Barnsligt?? Ja. Töntigt?? Ja. Kul att vinna?? Alltid! :)

Byxdress

Är egentligen inte så mycket för byxdressar, men den här oversize-modellen från H&M känns sådär lagomt avslappnad men kan hottas upp till en partyoutfit med grova guldhalsband/armband, high heels, snygg clutch och riktigt sotig makeup. Kollade leveransen och den kommer inte in förrän vecka 29 (mitten av juli alltså)  och det kan ju tyckas är lite sent... men hello, den kostar ju bara 198:-


Bild: H&M

Läckert or what?

Så otroligt snygga glammiga heels! Love them! Från Victoria's Secret.


Bild: Victoria's Secret

5-0

Vi vann matchen med 5-0 idag. Skönt! Nu är det bara att äta och dricka och ladda om inför matchen imorgon igen. Puh! Men men det går, det blir riktigt bra träning iaf (bikini 2008) haha! :) Apropå bikinis borde en av mina bikinis jag beställde  från Victoria's Secret dyka upp snart med tanke på att den skulle skickas den 20/5. Jag väntar spänt! :)  Hoppas den sitter så bra som jag hoppas den gör!

Nu ska jag fixa lite mat och sen får vi se om jag ska leka lite med A... :)

Perfekt finish

Tänkte jag skulle visa er hur I.d sminket  ser ut på huden. Så här fab finish blir det:
Observera att på en kinden ser ni ett litet rödaktigt område (minimalt). Det är en jätteröd böldaktig finne, från början. Snacka om att det täcker grymt!





Tänkte att jag skulle göra en before and after samt hur jag sminkar mig, men hade inte tid till det idag, men det kommer! :)

Stråväska

Har en stråväska, som jag tror att jag köpte på KappAhl för 129:- för några år sedan. Den hade perfekt storlek så att man fick ned en badhandduk, några tidningar och solcremer. Tyvärr börjar den bli så sliten nu att jag måste se mig om efter en ny. Har kikat ett par månader, men problemet är att de flesta är så små. ta exempelvis denna från Karen Millen/Asos.  Jättefin ser den ut att vara och rymlig, men så tittar man på modellen som bär väska och då inser man att den verkligen är tiny! I'm sorry, men det blir inget köp där heller. Jag hoppas på budgetkedjorna igen för en stråväska, Lindex brukar komma med vettiga. Det som var lite kul med den här väskan var att det var leopardmönstrat tyg invändigt. Men men no mercy, jag vill ha en stoooor väska!


Bilder: Asos

Goodmorning folks!

Nu sitter jag här alldeles nyvaken, en timme tidigare än vad jag hade tänkt att stiga upp, men blev väckt av min söta katt som ville gosa. Och det säger man ju inte nej till! :)

Snart ska det bli lite frukost och lite andra sysslor innan matchsamlingen kl. 11:30. Skulle egentligen behöva köpa morsdagspresenten till mamma också innan det. Hon ska få av mig och brorsan, en timmes ansiktsbehandling. Det tror jag hon kommer uppskatta, gör inte alla det? ;) hihi.

Vad ska ni ge mamma på Mors dag?

Sängen

Nä nu ni, nu måste jag hoppa i säng så att jag är utvilad till matchen imorgon! Ska läsa lite fashionista innan jag somnar!

Natti Natti!

Blommigt budgettips!

Har ni precis som jag inte hittat den där blommiga klänningen än? Och dessutom till ett pris man kan leva med? Då kan jag tipsa om den här klänningen från Ellos. Den fick följa med i min shoppingvagn under veckan och jag räknar med att den kommer under kommande vecka. Ser jättefin ut, fint mönster och fina färger. Räknas som strandklänning, men med en jeans- eller skinnjacka och ett par tuffa skor kan den passa även en vild partynatt. Klänningen är på rea och kostar bara 199:- Kap!



- Brun väska, gladiatorsandaler och armband från Ellos.
- Svart bikerjacka från Haléns.
- Heels och Marc Jacobs-clutch från Asos.

Målat

Pappa har precis visat mig min "to be" walk in closet. Nu är det målat och han har gjort ett dunderjobb med spacklandet och vad mycket vit färg gör för ett rum! Nästa helg är det klart för inmöblering! Jag längtar så! Ska köpa lite hyllor och garderober och en stor helfigurspegel, samt en matta att ha på golvet. Det kommer bli sååå fint! Tänk när jag kommer kunna stå där och prova kläder till döddagar och har ordning på alltihop. Det är det jag saknar mest nu, att inte ha tillräckligt stora garderober, så jag inte har någon översikt. Blir så mycket jobbigare att matcha och få inspiration då. Men snart så... :D Bilder kommer naturligtvis komma så att ni får se!  

Sminket

Fick en make av mitt favoritsminkmärke I.d Bare Escentuals (Bare Minerals) idag och fick prova lite olika färger på ögonskuggor och läppglans osv. Riktigt kul! :) Deras foundations är fantastiska! (men det har jag ju sagt tidigare hihi) 
Detta fick iaf följa med mig hem:










♥ Kabukiborste till foundation
♥ Concealerborste
♥ Rougeborste
♥ Borste till solpuder (vippa)
♥ Foundation Medium Beige
♥ Concealer Summer Bisque
♥ Mineral Veil
♥ Rouge Trendsetter
♥ Solpuder A little sun

Så nu har jag världens bästa underlag! :) Och smink för resten av året....

Träning

Har precis kommit hem från fotbollsträning och ska hoppa in i duschen alldeles strax. Det blir match imorgon med, vilket gör att mina planer med K ikväll stuper. Fy!!! Jag känner mig som världens sämsta kompis just nu, har lovat henne flera helger i rad att vi ska hitta på något och sen dyker alltid fotbollen upp istället. Typiskt. Tacka nej till fotbollen tänker ni då säkert och visst, men min åsikt är att spelar man fotboll så gör man det ordentligt och tackar jag nej till en match pga att jag ska träffa en kompis blir jag förmodligen bänkad de närmsta matcherna och det vill jag ju inte.... Svårt det där. Men som tur är, är hon väldigt förstående. Men dåligt samvete har jag iaf. Okej, end of that discussion.

Har varit och blivit sminkad idag (lyxigt) och köpt en massa smink också. Allt från I.d Bare Escentuals. Visar bilder sen! Nu ska jag duscha! :) 

Fredagsklädsel







Ganska slapp fredag, så då passar det bra med jeans och T-shirt! :)

♥ Vit T-shirt H&M
♥ Jeans Tiger of Sweden
♥ Ballerina H&M
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Halsband Forever 21
♥ Kedjearmband Asos
♥ Stelt armband A V Max

Långfrukost

Efter en mysig långfrukost hemma hos A blir det en liten trip in till stan för att fixa löparskor (!) till A. Äntligen! :) Dagens outfit kommer upp lite senare också! :)

Kram!

Äggmacka

Hemfärd till Sverige alldeles strax, men ska först steka lite ägg och lägga på ett par mackor innan vi åker så att vi inte hungrar ihjäl innan vi kommer hem (nästan inga nattöppna mackar på vägen). Gott! :)

Trevlig torsdagskväll på er! :)

Saker till hemmet

Nu är dagen snart slut för min del! Wihiee! Håller på att laga wok till mig och A. Nyttigt och gott! Har dessutom investerat i lite nya saker till älsklingens hem, som förmodligen kommer bli vårt hem till slut när tiden känns rätt. Gillar Eva Solo's design och A har 2 latteglas sedan innan så jag köpte 4 stycken till samt 4 latteskedar. Billigt? Nej. Stilrent? Ja. Har även kaffebryggare och lite andra prylar i samma märke. Tänkte köpa kaffemuggarna först för att de är så häftiga i och med att de är "isolerade". Värmen går alltså inte ut i koppen utan man kan hålla i hela muggen med handen utan att bränna sig. Perfekt nu när det ska vara så trendigt utan handtag och allt. :) Men vi har Filippa K muggarna, så de får duga!



4 glas alltså och 4 skedar. Kaffebryggaren har han sedan innan.

Det här är de coola kaffemuggarna:


Helg!

Nu är det snart helg!!! :D På fredag blir det en trevlig kväll hemma hos K, grilla om vädret är ok och dricka vin! :) Och ta igen allt skvaller såklart! Hihi.
 Annars ska ju då som sagt jag och älsklingen ut och springa, men när jag sa det igår började helt plötsligt ursäkterna komma...t ex  "jag har inga löparskor, och det måste man ha!" Det kommer inte bli lätt men skam den som ger sig, det är för hans eget bästa! :)

Nä nu ska jag ut och jobba så att jag kommer närmare målsnöret (helgen) :)

Nu ska här springas!

Har tjatat på A om att vi ska ut och springa länge, men nu ska det verkligen bli av! Passade på att fynda träningskläder på Ellos rea. Träningskläder är verkligen såå tråkigt att köpa till ordinarie priser, men nu blev det verkligen ett kap! Det blir så mycket roligare att träna om man har nya träningskläder också! :)
 

Allt detta till det ynkliga priset av: 600 pix. Det är inte ens vad skorna kostar till ordinarie pris! :) De har naturligtvis rea på massa annat också! Några ballerinas, en klänning, en bikini och ett par sandaler fick följa med i samma beställning till ge bort-priser. Love it!

Lyx VS Budget



Fina eller inte?

Jag trodde nog aldrig att det skulle göras kopior på dessa skor från  Balenciaga men jojomen, Steve Madden hakar på och designar till budgetpriser. Och visst är de kul för en kväll....men visst liknar de lego?!? Lego kanske börjar producera en byggsats för skor också, hihi, vem vet? ;D

Ipod-älskare

Jag blev störtförälskad i denna Ipod-hållaren från Juicy Couture, men blev jättebesviken då jag insåg att den endast passade videomodellen av Ipod, alltså inte min Ipod Nano. :(  Och den som var på rea och allt..... Numera avundas jag er som har en större Ipod än mig! ;P För den här skulle jag definitivt ha beställt i så fall....


Bild: Net-a-Porter

Studentfirande

Kom just på att jag ska på studentfest då A's kusin tar studenten, vilket ger mig tillfälle att använda klänningen! Sådärja! :D Annars ekar faktiskt avdelningen i garderoben med fina klänningar ganska tomt, så det passar bra med ett par finklänningar till.

Frukost!

Har tagit en paus mitt i allt orderpackande med en rejäl frukost! Havrefras med jordgubbar...eller man kanske ska säga tvärtom, jordgubbar med havrefras... Hihi. :) Idag är det som vanligt en massa jobb som väntar, ska försöka göra klart så mycket som möjligt idag så blir det inte så mycket imorgon när vi ska åka hem.



Visst ser det gott ut? :)

Sådärja!

Då var man exfolierad och redo för sängen! Skönt att pyssla om sig själv litegrann, även om det är så enkelt som en peeling! Har faktiskt blivit duktigare på att ta hand om min hy och det har gått ca 2 månader sen jag bestämde mig för att sluta slarva med rengöringen. Jag har bara slarvat en gång sedan dess och det var efter en rejäl partynatt (visserligen är det ännu viktigare att göra rent om man använt massor av smink, men men så var det iaf.) Dock tvättade jag bort det direkt på morgonen! Har märkt en förbättring i huden sen jag började med Ole Henriksen's (kanske jag skulle märkt med vilket märke som helst med tanke på att jag slarvade mycket förut, but anyway...) produkter men jag ser att det fortfarande finns en hel del ojämnheter i ansiktet som jag måste fortsätta jobba med. Sen tar det ju alltid ett tag innan produkterna har rensat ut porerna från det värsta och i den processen dyker det lätt upp finnar/pormaskar. Men om ett par månader...ja då ni! hihi! :)

Vad använder ni för rengöringsprodukter? Några tips? :)

Jordgubbar är godis!

Eftersom jag fortsätter på min nyttiga livsstil (tredje veckan nu!) blir det inget godis när sötsuget kommer utan då får man hitta substitut istället och idag blev det jordgubbar! Men vad klagar jag för?? Jordgubbar är ju godis! Jättesmaskigt, men mättande så nu kommer jag att ha kvar till mina Havrefras imorgon bitti. :)

Vaxning

Tillbaka från vaxningen. Puh! :) Nejdå, det gick faktiskt bättre än förväntat. Benen är ju helt lugna men när det kommer till det brasilianska är det värre, men tjejen som gjorde det på mig var så himla duktig så att det gick jättesnabbt. Tog typ 10 minuter och det kan ju vem som helst stå ut med! Sen smörjde jag naturligtvis in mig med Kalo direkt efteråt och ska göra det 3 ggr idag och sen 3 ggr imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas det hjälper! :)

Fick även med mig en superbra peeling som jag beställde förra veckan när jag var på ansiktbehandlingen. Den är helt underbar, känns verkligen att den jobbar för det svider på huden när man tar på den. Ska använda den 1 gång i veckan i ca 10 minuter, så tar den bort döda hudceller och gör huden fräsch och rosig! Kommer från Janssen Cosmeceutical och heter Bio-fruit Gel Exfoliator.


Funderar på om jag ska prova redan ikväll! :) Det är ju så kul med nya skönhetsprodukter!

Mixat


- Halsband med hjärtberlock Alex Monroe
- Blus By Marlene Birger
- Solglasögon Matthew Williamson
- Gladiatorsandaler Miu Miu
- Jeansshorts Citizens of Humanity
- Väska Mulberry Mabel

Allt från Net-a-Porter

Midsommar

Den här docksöta klänningen från Style by Stars är en typisk midsommarklänning för mig (det eller blommigt). Och superfin att använda till andra tänkbara tillställningar under sommaren såsom kalas, dop, bröllop osv. Om man matchar med lite skrälligare färger (exempelvis cerise) blir den genast tuffare och matchar man med samma färg eller vitt blir man prinsessöt, beroende på vad man vill uppnå. Jag gillar den stenhårt! Nu hoppas jag bara på en inbjudan till något.... ;) hihi. Men tänk på att beställa snart (om ni tänkt göra det) för leveranstiden är upp till 3 veckor.


Bild: Style by Stars

Godmorgon

Idag är det soligt väder här i Oslo, dock inte så varmt, men visst blir man piggare bara av att solen skiner?! Härligt! :) Idag blir det massor av jobb och sen kl. 19:00 är det dags att plåga sig själv med vaxningen. Kommer vara sååå skönt efteråt, olyckligtvis är ju mina hårstrån redan på utväxt igen om en och en halv vecka, men det hoppas jag cremen Kalo ska råda bot på!

Ska strax åka ut på äventyr, men först morgonkaffet! :)

Natti natt natt

Nu ska jag och min huvudvärk som inte gått över ännu (trots att A var så gullig och fixade tabletter åt mig) gå och lägga oss och försöka sova bort det onda. Hoppas det går över. Verkligen. För imorgon ska det vaxas ben och brasiliansk...och det är inte kul att ha huvudvärk då! Den blir inte direkt bättre.... Oh well, godnatt med er!

Kommer ni ihåg?

Dessa papegojörhängen som var inne för en herrans massa år sen, verkar ha gjort lite av en comeback. Oturligt nog har jag nog slängt mina gamla i tron att de aldrig skulle komma tillbaka igen... Som tur är, om man vill ha papegojor i öronen har MiLajki designat ett par som man kan köpa hos Kyss Johanna för 499:- Dock tror jag att jag köpte mina på någon marknad utomlands för typ 49:- eller nåt... Men visst är de lite kul? :)

Bild: Kyss Johanna

Dagmar

Fin kofta från Dagmar! Men skulle hellre vilja ha den i cremevitt med bruna knappar...
Riktigt fin kjol också (har bloggat om den tidigare). Finns att köpa här.

Så vackert!



Sött halsband i sterlingsilver med sko och sötvattenspärla från Madebyme. Priset? 449:-
Spana in hemsidan för fler fina smycken! Fint att ge till Mors Dag exempelvis!

Till gala


- Skor Asos 325:-
- Armband Asos 104:-
- Klänning Marlene Birger Net-a-Porter 225 Euro
- Clutch Christian Louboutin Net-a-Porter 2890 Euro

Huvudvärk

Hela eftermiddagen har jag haft spänningshuvudvärk, brukar väldigt sällan ha huvudvärk, men när det väl kommer är det ju alltid lika tråkigt. Ska försöka dricka massor av vatten och kanske massera huvudet lite. Har nämligen inga huvudvärkstabletter hemma, typiskt. Kanske går det över när man får lite mat i sig. Jag ska koka potatis och värma hjort & renskavsgryta som A har lagat, mums! :)

Natt/Mys kläder

Sprang en sväng på H&M och hittade det här mysiga sovsetet. Kommer använda det mest som mysset. Exempelvis när man myser framför en film eller äter frukost. Gillar de söta detaljerna såsom broderierna och sidenbandet i byxorna. Ynka 149:- kostade det också. Kan det bli bättre?

Jackor

Nu har bikerjackan kommit in hos Haléns igen. Funderar på att beställa den. Hittade även en vindparkas i Fyndhörnan som var riktigt fin.


Bilder: Haléns

Work sweet work

Jaha, då var man tillbaka i Oslo igen då! Ska ta en dusch och sen krypa till kojs, kanske ev. dra en film om A orkar. Söndagsmys....om än lite sent. :)

Godnatt på er!

REA hos Victoria's Secret

Alla ni som inte hittat sommarens bikini/baddräkt ännu kan fynda på Victoria's Secrets hemsida! Upp till 50% rabatt på bikinis och baddräkter! Oturligt nog är ju mina bikinis som jag beställde för ett par veckor sen med på rean, men what the heck, så är det ibland! :) Nu får ni chansen iaf att fynda dem billigare!


Bild: Victoria's Secret

Nya hårprodukter

Köpte nya hårprodukter när jag var hos frisören i fredags som jag tänkte visa. Nytt schampoo och balsam, L'ANZA swim & sun, med solskyddsfaktor 30 som verkligen behövs under sommaren för att undvika frissigt hår. Den rensar också håret från salt, klor och andra kemikalier som ditt hår kan stöta på. Perfekt för alla vi som har slingat eller blekt hår, då det är extra känsligt mot dessa påfrestningar, för mycket badande i klor påverkar det åt det gröna hållet, vilket inte är särskilt snyggt. Tur då att man kan fortsätta doppa håret i klorvatten med dessa produkter! :)

Köpte även ett serum, L'ANZA silk serum, som slätar ut friss och ger glans samt är värmebeskyddande om man vill använda platt- eller locktång. Det är väldigt lätt och tynger inte ner frisyren och det blir silkeslent!

Mascara-tips!

Har alltid gillat Lancômes mascaror och har nog provat de allra flesta (har provat massor av olika märken innan jag kom fram till Lancôme också ska tillägas) men denna fick jag i julklapp av mamma och har inte hunnit använda den förrän nu. (Ni vet väl att om man lägger mascaror som är oöppnade i kylskåpet håller de i upp till ett år!) 

Définicils heter den och den förlänger, separerar och gör fransarna fylligare. Och den håller verkligen vad den lovar! Älskar den redan! Mitt tips alltså: prova Lancôme Définicils nästa gång ni köper macara! 

En riktigt bra kajalpenna hittar man också från Lancôme, Le Crayon Khôl som är lätt att måla på och håller länge.

Vinst

Idag blev det vinst med 1-0 efter en riktigt kämpamatch. Skönt att vinna sådana matcher när det står och väger länge. Bra för självförtroendet inför nästa match. En fysisk match var det också och jag har ont lite överallt i kroppen, några lårkakor, skrubbsår, blåmärken och fläskläpp. Riktigt jobbigt att spela sådana matcher när man egentligen inte är en fysisk spelare utan mest löpstark och teknisk. :)

Väskan ska snart packas igen inför veckans jobb, men det är inte länge kvar nu...3 veckor...sen är det semester ända fram till andra veckan i augusti! Wihiieee! Det ska bli så skönt, har varit en lång vinter känns det som...  

Burr!

Fy vad kallt det är ute! 3-4 grader varmt och snö på sina ställen. Och fotbollsmatch ska man spela också, motivationen sjunker tyvärr en aning när man måste spela i underställ och ändå kommer att frysa. *Huttrar* Får mysa med te och en filt efter matchen! :)

Ikväll bär det av mot Oslo igen och alla norrmän är säkerligen lite trötta efter allt 17 Maj-firande! Men det är verkligen himla härlig stämning på deras nationaldag, där kan Sverige slänga sig i väggen än så länge! Det är faktiskt första året på hela tiden jag varit i Norge som jag missar 17 Maj. För er som inte upplevt  det rekommenderar jag det verkligen. På Karl Johan i Oslo är det naturligtvis störst firande, så där bör man slå sig ner på en av alla uteserveringar som finns. Aker Brygge är ju också oslagbart om det är fint väder!

Nä nu ska jag ta och packa väskan och äta lite!

So long så länge! :D

Kom tillbaka!

Sommaren verkar helt och hållet ha försvunnit, idag snöade(!) det! Men jag längtar till bara ben och ljumma sommarkvällar! Det här skulle jag vilja ha på mig på nästa sommarfest/grillparty:

- Kjol och korsett från Topshop
- Väska, skor och halsband från Forever 21

Skön hemmakväll

Har haft en supermysig hemmakväll med god mat och trevligt sällskap! Tittade även på bronsmatchen i hockeyn, vilket inte var direkt spännande. Men imorgon är det fotbollsmatch för min del och då ska det vara pigga ben! :)
 
Har hunnit med massor idag, känns så skönt när man inte har något som ligger över en som man måste ta tag i! Lägenheten är urstädad, färg och allt sådant är köpt till garderoben...ja det mesta är klart! :)

Snart ska det sovas, men först en ansiktpeeling!

Godnatt!

Lördagsoutfit

Idag blir det som sagt städning och fotboll och till det behövs sköna kläder! :) En bild på min nya frisyr är med också!


|

♥ Vitt basic linne 365° Sunshine
♥ Grå kashmirkofta La Redoute
♥ Mörkblå jeans Tiger of Sweden

Urstädning

Idag ska det bli städning av min lägenhet så att den i stort sett är klar och så ska det köpas färg och tillbehör till min walk-in closet som jag hoppas hinner bli färdigmålad nu under veckan! :)

Hoppas även på en trevlig lunch på något mysigt ställe och ev. en fotbollsmatch (pappa sitter i styrelsen för det laget) i eftermiddag.

Nä nu ska det sättas igång om man ska få något gjort! :)

Kram

Fredagskvällens Outfit




Som ni ser så har jag blivit med lugg, blev övertalad av min frisör. Men what the heck, kul med något nytt även om det inte var en lugg som jag tänkt mig från början. Mamma tycker jag är jättefin i lugg, men det är så jobbigt att hålla efter.
(A's hall som renoveras i bakgrunden,golvet är inte riktigt klart än.)

Igår var det middag och senare hockey. Tre Kronor kämpade på bra, men tyvärr är hockeystjärnorna i Canada mycket bättre spelare individuellt sett.

♥ Spetsklänning GinaTricot (det som ser ut som ett linne)
♥ Bubblig kjol Zoul/MQ
♥ Prickiga strumpbyxor Miss Sixty
♥ Cerise pumps Asos
♥ Klocka Guess
♥ Armband Asos
♥ Clutch Marc Jacobs

Paket

Förlåt för dålig uppdatering igår, men dagen bara sprang iväg! Här kommer iaf bild på innehållet i Asos-paketet. Jag fullkomligt älskar de cerise skorna, lika fina att titta på som att ha på sig! Jättehög klack dock, men här ska tränas på att gå i dem! :)



Min kräm från Kalo kom igår den med så nu ska det bli hårfritt lagom till sommaren! :)

Frisörbesök, paket och fotbollsträning

Idag har det varit fullt upp! Dagen började med besök hos frisören, för att senare bli en lunch med A och lite shopping. Sen var det raka vägen hem till träning och på vägen hämta upp mitt paket från Asos!
Visar bilder på allt lite senare! Nu måste jag skynda mig hem till A! Där väntar vin och hockey mot Canada lite senare! :)

Puss!

Kalaset

Kalaset hos bilverkstaden gick på 5300:-. Ganska väntat men ni vet hur man ändå hoppas på att det ska bli mindre... :)
Jaja. Inget att göra något åt. Bara att betala.

Nu är jag tillbaka i Oslo och förhoppningsvis börjar bilfärden hem om ett par timmar, väntar bara på att A ska komma från flygplatsen. :)

Bilmek

Idag är min bil på verkstad och byter bromsar, min pappa var så snäll och körde dit den i morse. Nu hoppas jag bara på att räkningen inte blir alltför dyr, sådana utgifter är såååå tråkiga!! Sen var det bara en vanlig service som skulle göras och hjulinställning. Men runt 4-5000:- kostar nog kalaset iaf. Håller tummarna för att det inte är något mer... :)

Idag blir det jobb, jobb, jobb. Har packat en massa order här nu på morgonen så nu ska jag äta lite frukost tänkte jag. Mums!

Ha en jättebra dag allesammans! Kram!

Kalo

Nu har jag beställt en tub med Kalo, som ska hämma hårväxten efter vaxning, hos vissa har hårväxten försvunnit permanent! Fick tips om det senast jag vaxade mig på salongen och nu ska jag vaxa mig på tisdag så hoppas det hinner komma innan dess, så att jag kan börja smörja på! :) En tub kostar 295:- och efter 4-5 behandlingar ska det vara en märkbar förändring av hårväxten. Har kollat vad laser kostar och det är hutlöst dyrt (7000:- benet) så jag tänkte prova detta först.... Du kan beställa Kalo här.

Är H&M 's tubklänning värd pengarna?

Tubklänningen från H&M Trend som jag skrev om som jag så gärna ville ha fick jag naturligtvis inte tag i, har iofs inte kollat i Oslo men i Sthlm är den i varje fall slutsåld. Nu säljs min storlek på Tradera till hutlösa priser, kolla in här. Min fråga är då, är den värd pengarna?? Det är trots allt en H&M klänning och inte ens från en gästdesigner. 398:- var perfekt en femhundring också, men 850:- plus frakt! Lite magstarkt.... men har inte helt släppt tanken på den ännu...


Vad tycker ni? Har ni kommit över ett exemplar och kan övertyga mig om att det är den bästa klänningen ni köpt på länge eller var den inte alls som ni trodde?? Hjälp!

Budgetklänning

Sprang en sväng i affärer idag men hittade inget mer än denna budgetklänning från GinaTricot. Jättefin och man kan ju ha den som korsett-top också med en kjol ovanpå för ett lite mer dressat intryck och en kort jeansjacka till det. Perfekt! Får se om jag lyckas få till den outfiten till helgen kanske. :) Så här ser den iaf ut:



Asos-inspiration

Eftersom Asos har 15% rabatt fram tills på måndag (ange koden HOTSHOPPER) så tänkte jag att dagens inspiration ska komma därifrån. Det här skulle jag välja:


Bilder: Asos

Tyvärr så har jag nyligen lagt en beställning från Asos, som jag tror dyker upp i brevlådan den här veckan, men om jag skulle välja en sak så skulle det få bli den snygga etno-inspirerade väskan.

Another day at office

Ja då var det bara att slå upp ögonen och stiga upp idag med. Men idag är det redan onsdag! :) Bra, för jag längtar redan till helgen! :)  Till helgen blir det frisören, lunch med A's kompisar (som jag ska bjuda på, eftersom de hjälpte mig att flytta) grillning på fredag kväll eller möjligtvis lördag kväll, fotbollsmatch och lite annat plock. :) Helgen kommer gå fort med andra ord. :)

Sitter just nu och äter en smörgås med mjölk och väntar på en pall med varor som ska dyka in här vilken sekund som helst, fast man vet ju hur det där är....ibland om de ska komma kl. 09:00 kommer de kl 13:00. Typiskt.

Jaja, solen skiner iaf! Underbart! Ha en trevlig onsdag!

Läggdags tidigt

Idag ska jag lägga mig tidigt tänkte jag, försöka komma ikapp lite. Fixa med mina nya produkter först (alltid extra kul) och sen lägga mig och läsa Sofi's Mode som jag inte hann läsa igår. Härligt!



Godnatt!

Mina Cavalli

Nu är äntligen mina solglasögon från Roberto Cavalli fixade. Hämtade de på Synsam igår, fick ett par helt nya pga att ena glaset ploppade ur som jag berättat om tidigare. Riktigt bra service från både Cavalli och Synsam som dessutom böjde till och fixade bågarna utan kostnad trots att jag inte köpt solisarna av dem! Well done! Och så här fina är de! har fått massor med beröm redan..... :)



15% rabatt hos Asos!

Asos ger nu 15% rabatt på hela ordern (OBS! Ingen minimi-summa du måste handla för, för att få rabatt!! Wiee!)  vid beställning före måndag 19 Maj. Ange HOTSHOPPER vid utcheckning så får du din rabatt. Perfekt! Gillar rabattkoder!

Ansiktsbehandling

Åh...vad skönt det var! Så härligt att få bli ompysslad och dessutom bli helt ren i hyn. Man känner sig som en ny människa! :) Tänk att man glömt bort hur det kändes....

Jag fick massor med tips för min hudtyp och vad just jag behövde osv.  Ska exempelvis börja använda serum under nattcremen för att förebygga rynkor lite mer än vad jag gjort tidigare (man börjar runt 24-25 års åldern). När jag kom dit hade jag smårynkor i pannan och runt ögonen efter en dag med jobb, men när jag kom ut därifrån var de som borttrollade! Eftersom jag inte har någon nattcreme från Ole Henriksen köpte jag en nattcreme och ett serum från Exuviance som hon använde under behandlingen. Min hudterapeut jobbar både med Ole Henriksen och Exuviance och hon använder Exuviance för att det är billigare men ändå lika bra. Så nu ska jag prova! :)

Kortvecka och krokodilmat

Skönt med kortvecka här i Norge, ledigt igår när det var annandag pingst! :) Det var visserligen flytt hela dagen igår, men nu är det klart! Äntligen!

Jag måste ju berätta hur krokodilen smakade! Det var nästan som kyckling men lite segare och trådig, men absolut god! Kul att prova!

Nä nu måste jag sätta igång och arbeta här! :)

Kram!

Äntligen grillat!

Jag har inte grillat en enda gång trots det fina vädret, tyvärr missade jag grillningen idag med pga av brorsans fotbollsmatch, men de har sparat till mig iaf! :) De hade bl.a grillat krokodil (?!), delikatess som jag aldrig smakat men det ska bli spännande. Det är så gott med grillat!

Matchen, för de som vill veta, blev oavgjort 1-1. Bra kämpainsats, men tyvärr satte vi inte alla de chanser vi hade. Och då blir inte resultatet bättre än så.

Imorgon blir det flytt i lägenheten hela dagen, men då blir förhoppningsvis allt utburet och det enda som återstår är städningen.

Nä nu ska jag ta och packa innan A hämtar mig!

Gojane.com

GoJane har fått in massa sommarnyheter och gamla bestsellers. Riktigt kul. Jag gillar de här! Har fastnat lite för beige skor just för att de inte gör så mycket väsen av sig och går att matcha med mycket.

Bild: GoJane

Dagens outfit



Har inte orkat gjort något med håret på flera dagar pga fotboll...sorry....
Ganska casual outfit eftersom jag då ska.......just det.....på fotboll. :)

♥ Blå top Mango
♥ Jeans Tiger of Sweden
♥ Ballerina Lindex
♥ Solglasögon D&G
♥ Halsband SNÖ
♥ Klocka Jacob&Co

Goodmorning!

Har precis vaknat, sjusovare som vanligt :) Skönt att sova när man kan!

Match på tapeten kl 14:00 igen, känner mig, trots muskelbalsamet, ganska stel och lite småöm överallt. Men det går förhoppningsvis över när jag värmer upp. Annars är det Zon som gäller (en av mina bästa fotbollskompisar..hehe). 

Ikväll blir det mys med A, äntligen! Vi har nästan inte setts på hela helgen förutom en stund i fredags. Får se hur pigg han är idag...hihi...han var ute med grabbarna igår och man vet ju att sånt lätt kan spåra ur... ;P

Nä nu ska jag käka lite frukost! :)

PS: Jag har by the way klarat hela veckan att äta nyttigt! Inte ens en sockrad yoghurt har slunkit ner! :) *känner mig stolt* hihi.

Sådärja!

Då var man hemma igen efter fotbollsmatch, rensning på vinden och ett besök hos moster och morbror. Lång dag! Nu ska jag dricka massor av vatten och smörja in benen med muskelbalsam så de orkar springa 90 minuter imorgon också. Sen blir det sova!  :)

Lördagsoutfit



♥ Vit blus H&M
♥ Volangkjol Mango
♥ Leggings H&M
♥ Svarta ballerina H&M
♥ Solglasögon D&G

Frisörbokning och makeup

Nu är det klart, frisören är bokad tills på fredag kl 11:00, för nya slingor och lite toppning.  Skönt att få bort utväxten!  Måste köpa balsam och ny I.d. makeup också. För er som inte provat I.d Bare Escentuals foundation tycker jag verkligen att ni ska göra det. Den bästa foundation jag någonsin provat! Täcker allt och är dessutom helt fri från ämnen som täcker till porerna.  Du kan läsa mer om I.d makeupen här.


En sådan här foundation kostar ca 400:- hos salonger, budgetvarianter finns från IsaDora och L'Oreal, dock kan jag inte svara på om de täcker lika bra eller om de håller en hel dag utan bättring. För att prova, gå till närmsta återförsäljare så provsminkar de dig helt gratis och du får känna hur produkten känns på huden samtidigt som de tar ut de färger som passar just dig.

Fotbollsmatch

Idag är det fotboll som står på agendan, riktigt härligt väder, på snudd till för varmt, men det är bara att försöka dricka mycket vatten innan match, så att man orkar. Drack nog ett par liter igårkväll iaf!

Efter matchen blir det fejande i lägenheten, mamma och pappa kommer med och hjälper till att sortera vinden, skönt med sällskap. Annars blir det lugnt, har fotbollsmatch imorgon också, men jag hoppas dock på grillning! :)

Ha en riktigt skön dag i solen nu!

Fixande

Det krävs lite fixande innan min Walk-in closet är i hamn. Dels behöver väggarna målas i vitt (eller möjligen cremevitt), matta måste läggas på golvet (liknande heltäckningsmatta) och lite tyg fästas i taket för att dölja det fula taket från rör. Men jag lovar...när det är klart...då! Då kommer det vara superfint. Pappa har lovat att hjälpa mig med målandet. Perfekt! Sen behövs det praktiska skåp och jag spanade in några olika på IKEA häromdagen, bl.a PAX garderoberna som verkar kunna matchas i det oändliga. Funderar på om man ska ha dörrar eller om de ska vara öppna så att man ser kläderna...

Jag funderar på att inreda så här:








Vad tror ni? Blir det bra?

Dagens outfit



♥ Oversize vit T-shirt med guldknappar på ärmarna Lindex
♥ Shorts GinaTricot
♥ Guldmönstrade ballerina Indiska
♥ Guldkedja med ankare GinaTricot
♥ Solglasögon D&G

Solig Fredag

Idag har det varit en underbart härlig dag! Sov till kl 12 (kom hem vid halv fem tiden i morse), satt ute i solen och käkade lunch och fikade och nu är jag precis hemkommen från fotbollsträning. Solen har verkligen tagit massor idag, hade på mig ett linne med breda axelband och det syns tydligt märken efter linnet. Dumt av mig att tro att solen inte tar så mycket... Så nu måste jag sola "rätt" allting så jag slipper ränder hela sommaren! :)

Hoppas ni också haft en härlig fredag! :)

Asos-beställning



Detta fick följa med i min shoppingbag från Asos. Inga Nine West gladiatorer blev det (slut i min storlek). Känner mig ganska nöjd med min shopping, de rosa skorna älskar jag redan! Hoppas att storleken blir bra. Har egentligen storlek 36 på vanliga skor, men har gjort misstaget många gånger att ta 36 på min partyskor också...och aj aj aj vad ont jag fått i fötterna efter en kväll. Mina fötter sväller under kvällen i samband med alkohol och mycket traskande, så nu var jag förutseende och tog 37 (4:or) istället. Bara de inte blir för stora...men det går att lägga i gummisula....dessutom grymt skönt att gå på!

Det man bör tänka på är att frakten beräknas på vikten och min hamnade på 207:- vilket är ganska saftigt. Anger ni koden STYLISHSUMMER får ni iaf £5 rabatt vid köp över £60.

Underbara skor


Bild: Asos

Visst är de helt underbara? Och det bästa av allt....de kostar bara 325:-. Dessa kommer jag nog att slå till på, alldeles för söta för att jag ska kunna släppa dem.. :) Samtidigt tror jag att ett par gladiatorheels från Nine West får följa med...riktigt fina och perfekt för en kortis som jag! :) Dock såg jag att de bara fanns kvar i färgen tan....och jag hade riktat in mig på de svarta....hmmm....

Bild: Asos

Facial

Nu är tid bokad för ansiktsbehandling på Afroditeklinikken i Oslo. Tisdag kl 18:00 sharp. Skönt att äntligen få rensa porerna ordentligt, det blir så mycket lättare att hålla efter hyn. Förr gick jag på facials en gång i månaden, men sen har det falerat totalt på grund av tidsbrist. Riktigt så ofta blir det nog inte nu heller men kanske 1 gång i kvartalet till att börja med, det beror ju alldeles på hur huden håller sig. Ska boka vaxning också, skönt om man kan visa sig i shortsen man köpte åtminstone utan att se ut som att man har päls...hihi. Brukar vaxa hela benen plus brasiliansk, och ja det gör riktigt ont med brasiliansk vaxning, men jag tycker att det är värt det. Första gångerna gör det som ondast, sen vänjer man sig vid smärtan som med allting annat. Dessutom är hudterapeuterna så duktiga att det tar max 15 minuter, för att minimera smärtan så mycket som möjligt, samt att deras teknik att dra håren känns mindre.

Shorts à la GinaTricot

Besökte en kund i Sandvika Storsenter idag och då fick jag se de här fina shortsen i GinaTricot's skyltfönster. Provade dem och de satt perfekt. Jag gillar GinaTricot för ibland kan man hitta guldkorn med bra kvalitet, det händer inte såå ofta men när man väl gör det är det värt besväret alla de gånger man gått ut därifrån utan att handla. De här shortsen är höga i midjan och jag skulle matcha med ett vitt enkelt ribbat linne, långt guldhalsband med berlock och endera high heels (party) eller ett par ballerinas för en mer city-look. Clutch till partyt och lite oversize axelremsväska till vardags. Snyggt och enkelt!  249:- kostar de för de som vill veta! :)


Bild: GinaTricot

Vad fort det går...

Nu börjar jag låta som min mamma....hehe... Men visst var det inte längesedan som björkarna var helt kala? Och nu är de helt utsprungna! Och att det varit kanonväder i Oslo hela veckan gör det inte sämre.  Jag vill ha sommar nu! Ska jag vara helt ärlig har jag inte hunnit sitta ute i solen och njuta en enda gång ännu. *Fy skäms* Just nu skulle jag vilja ligga i slottsparken eller Frognerparken och bara läsa en bra bok och äta jordgubbar! Ni också?? Ja jag förstod det. ;)


Bild: Rumbaqueen

Godmorgon!

Idag har jag massor att göra, därav den tidiga uppgången! Ska fixa lite frukost och sen drar allt igång! :) Skönt att det är torsdag och helg snart. Imorgon ska jag försöka flytta ur min lägenhet. Puh! Men det är bara att bita ihop och börja rensa bland alla saker som har stått på vinden de närmsta 5 åren. Och det är mycket vill jag lova! Typiskt att man är en samlare! ;) hihi.





Solstorm

Det blev ingen tjejfilm, det blev svenska Solstorm med bl.a Izabella Scorupco och Mikael Persbrandt istället och jag måste säga att den var riktigt bra! Sevärd och plus för ett lite oväntat slut. Den handlar om en religiös sekt och en av deras präster blir mördad. Rebecka (Izabella) har levt i sekten tidigare och hennes bästa vän Sanna blir anklagad för mordet på sin bror (prästen) och ringer Rebecka och ber om hjälp. Rebecka reser upp till Kiruna där filmen utspelar sig och försöker hjälpa Sanna, vilket inte visar sig vara det lättaste. Kusligt i sin egen bemärkelse, man blir lite mörkrädd när man inser att sådana här sekter (och säkert värre) finns på riktigt.
 
Nu ska jag sluta vara filmrecensent, känner att jag får lämna det åt någon annan som är bättre på det än mig. :)

Dags för kudden!

Tjejfilm

Funderar på att dra en riktigt härlig tjejfilm innan jag somnar. Behöver få tankarna på något annat än jobb just nu! Ska kolla om SF Anytime har några bra... :) Egentligen skulle man ha chips och godis också, men eftersom jag är inne på min nyttiga vecka så är det bara att glömma.... :) Jag överlever.

Godnatt! ♥

IKEA besök

Idag har jag sprungit en sväng på IKEA för att kolla in deras lösningar för garderober osv. till min walk-in closet. Ska mäta lite och sådär. Annars fick lite förvaringslådor, skolådor och överdrag till kläder samt doftljus (vanilj) följa med.


Bilder: Ikea

Färgmässigt har jag tänkt mig vitt (som ni ser), grått, ljust trä och klickar av ljusrosa. Eftersom kläderna är ganska färgrika vill jag ha resten i ganska lugna färger för att skapa lite harmoni.

Thon Hotel Lillestrøm

Ja då sitter jag här på hotel igen då... Inte så glammigt när man bor på hotel ofta. Men men ska bli skönt att lägga sig och zappa lite på tv:n. Det var ett tag sen vill jag lova, jag ser nästan aldrig på Tv numera! Inte för att jag inte vill eller att jag inte tycker det är underhållande utan det är mest för att jag aldrig hinner. Har alltid fullt upp hela dagarna och kvällarna! På helgen kan jag kika på nåt program sådär men ganska vanligt att vi hyr film istället. Med andra ord kan man säga att jag inte följt en serie på flera år... Jaja...tv-tittandets tid lär komma, jag är så säker. En dag sitter man där med man och barn, 8-5 jobb och ett halvdant socialt liv, och det man längtar hem till från jobbet är att se hur det har gått för Desperate Housewives den här veckan... Ja ni hör ju sjäva, den tiden kommer komma! ;D 

Nä nu får ni ha godnatt på er så ska jag känna efter om mina kuddar är sköna här! :)

Kram 

Bikinisäsong 2008

Nu är mina 2 favoritbikinis för 2008 på väg hem till mig!

Tyvärr var de restade båda två, men den första får jag i början av juni och den andra i mitten av juni och förhoppningsvis har de kommit innan jag åker till Italien! Så himla fina är de och man kan alltid lita på Victoria's Secret när det gäller bikinis och underkläder.


Bilder: Victoria's Secret

Bloggflytt

Nu har min blogg blivit flyttad och det verkar ha fungerat helt smärtfritt. Bra! Trist om något skulle försvinna...

Kavajtider

Denna superfina kavaj från Haléns blev jag jättesugen på! :) 799:- kostar den. Snyggt till kjol, jeans och klänning!

Bild: Haléns

Frukost

Min bra-iga matvecka fortsätter. Till frukost äter jag HavreFras med minimjölk och skivad banan och ett glas granatäppeljuice (iaf idag...hihi) Jag sprang runt som en tok igår och letade efter granatäpplejuice. Jag vill ha ren juice, inga tillsatser eller socker eller utblandningar. Efter en stund kommer jag till rätt hylla och då finns det massor av olika sorter som det står granatäpplejuice på, men när jag börjar läsa på baksidan skulle man lika gärna kunnat kalla dem äpplejuice! Innehållsförteckningen såg ut typ så här: 100% ren juice (av koncentrat), 78% äpple, 12% granatäpple, 6% vindruvor, 4% passionsfrukt. Jag vill ha 100% granatäpple (om det går att få juice direkt av granatäpplena eller om man måste tillsätta vatten) Iaf så hittade jag en till slut som innehöll 82% granatäpple, dock var den sötad med sockerrör. Det var den bästa, så de fick duga, men vet ni vad en liter kostade??? 49,90:-!!!

Natti Natti

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen innan jag somnar! :)

Godnatt på er och tack för alla kommentarer idag! Det uppskattas!

Kram! ♥

La Redoute rabatt!

Fram tills 6 Maj kl 24:00 (imorgon natt) erbjuder La Redoute 35% rabatt på hela ordern. Passa på att köpa allt ni ändå tänkt köpa så sparar ni några slantar, det blir mycket sockerkaka det... :) hihi.

Rosa, rosa, rosa!

image534

Att rosa är en av mina favoritfärger går inte att missa.... :)

- Stövlar Hunter och fjärilshalsband från Asos
- Väska Botkier, slingbacks Louboutin, bälte Chloé, kappa Juicy Couture, klänning Marchesa, armband Lacroix. Allt från Net-a-Porter.
- Nagellack Essie från Blush.

Walk-In Closet

Drömmen om en Walk-in Closet är på väg att bli sann.... Jag har hyrt 2 förvaringsrum för mina möbler à 10 kvadratmeter vardera och som det ser ut kommer jag förmodligen bara behöva förvaringen i ett av rummen och det andra skulle då kunna bli min Walk-in closet! :) Dock ligger rummet ca 200 meter bort, så det blir en liten promenad för att fixa kläderna, men när det vankas utgång är det guld att kunna gå och titta på alla skor, väskor och kläder för att hämta inspiration! Som jag känner nu är allt bara trångt och undanskuffat så jag inte har en aning om vad jag har egentligen.

Det ska inredas ordentligt med speglar, skohyllor, klädstänger och bra ljus. Ett projekt att bita i framöver, men ack så kul! :)

image533

Mums vad gott!

Har bestämt mig (nu igen...hihi) för att försöka äta lite nyttigare, inte alls banta men bara äta bättre mat. Som menyn ser ut idag är det förskräckligt, hamburgare flera dagar i veckan, på det korv, cola, calzones, toast...ja alla snabbmat ni kan tänka er! Detta beror mycket på att Norge inte äter lunch som vi svenskar gör utan mestadels äter en smörgås bara och för mig som är ute och reser varje dag är det därför väldigt svårt att få tag i bra och nyttig mat. Blir mest bensinmackar och hur mycket bra mat har de egentligen?? Anyways, mina luncher får därför bli lite mindre i form av banan/frukt och smoothies eller liknande medans middagen blir lite mer. Idag har jag lagat ört och vitlöksmarinerade laxfiléer med en pastasallad till, bestående av: 100% fullkornspasta (helt brun är den), gurka, tomat, ruccola och fetaost. Mycket bättre än en Big Tasty på McDonalds! :) Och mums vad gott det är! :) Synd bara att man är så lat ibland att man inte orkar laga....... Nej, bort med de tankarna nu! :)

Är ni duktiga på att laga bra och nyttig mat eller brukar ni också precis som jag slarva?

Frisörbesök

Ett besök hos frisören måste snart bokas då mitt hår börjar växa ut och det blir en sådan där mörk ful rand i hårbotten. Hatar! Måste ringa denna veckan. Borde beställa tid för en rejäl ansiktbehandling också, med porrengöring så att all smuts som ploppar upp som finnar senare försvinner! Hyn börjar ordna upp sig med produkterna från Ole Henriksen nu men svarta prickar på näsan råder den inte bot på....eller iaf inte efter 1 månads behandling. :)

image532
Bild: Sunprime

Hollywood glam

Är inte denna klänning underbar så säg?? Nästa gång jag ska gå på röda mattan kanske... :) hihi.

image531
Bild: Asos

Good Morning!

Har precis stigit upp och ska laga mig lite frukost, A har precis åkt och det är ett faktum att det är måndag morgon igen och arbetsdag...bara att bita ihop! :) Måste dessutom försöka få ordning på min selvangivelse (deklarationen i Norge) idag också, har fått uppskov 1 vecka pga av att jag fick den så sent. Avdrag ska göras och jag måste kolla med vår revisor så att allt blir rätt. 

Hoppas ni får en bra start på veckan! Kram ♥ 

Framme

Nu har jag kommit fram till Oslo och ska lägga mig i sängen bums! Är jättetrött och jag har en hård vecka framför mig! Vi hörs imorgon babes! :)

Härlig utsikt

Visst är det skönt att löven börjat slå ut på träden? Visst känns det mycket mer som sommar då? :) Den här fina utsikten har jag och mamma när vi sitter och fikar på balkongen. Härligt va? :)

image530

Vinst

Vinst idag med 2-1 på bortaplan. Lite halvdan insats från vår sida och många trötta spelare i andra halvlek men vi håller undan och fixar 3 poäng med nöd och näppe. Underbart väder att spela i iaf! :)

Ska snart börja packa för att åka tillbaka till Oslo igen och göra det gamla vanliga....jobba... Längtar så mycket till semestern och Italienresan som blir i slutet av juni. Tyvärr är det ganska dyrt att semestra i Italien, men shopping ska det bli ändå! :) Men blir nog bara 1 vecka after all. Hoppas bara vi hinner med allt som jag vill se!

Sunday morning

Vaknade med huvudvärk, (har inte varit ute eller ens druckit ett glas vin!) kanske dricker för dåligt med vatten, vad vet jag. Men jobbigt är det iaf när man ska spela fotbollsmatch, samling 11:30. Puh! Har tagit en Panodil nu men vill inte proppa i mig massor med värktabletter heller med tanke på att jag ska anstränga mig och det är ju knappast bra för hjärtat. Det brukar dock gå över. Hoppas det.

Såg filmen The Number 23 igår också. Lite crazy blev den ett tag men det räddade upp sig på slutet, helt klart sevärd.

Jaja, nu måste jag sätta igång med att packa och äta! Tjingeling!

Syntetskor

Tyvärr fastnade mina ögon på de här skorna från Wedins när jag var ute och kollade i affärer idag. Bilden gör dem inte riktigt rättvisa utan de såg inte lika "buffliga" ut i verkligheten, jättefina var de på och allt. Perfekt till blommig klänning för att tuffa till lite. Men......så fick jag se att de inte var gjorda av skinn! 499 riksdaler kostade de, men de hade gärnat fått kosta 799:- bara de var gjorda av skinn. Av erfarenhet väljer jag bort skor som inte är av skinn för kvalitetens skull och de blir dessutom finare med åren. Så...No mercy! Men jakten fortsätter efter ett par pumps/sandaler med klack i färgen tan.
image529
Bild: Wedins

Kvällens outfit

Ikväll blir det alltså hemlagad middag med mys, men det är alltid kul att åtminstone vara lite fin medans man
äter, även om juicydressen åker på lagom till filmen. :)
image528

A's fina skog i bakgrunden... :)

♥ Grönrandigt linne Topshop
♥ Svart pennkjol Indiska
♥ Grå strumpbyxor MQ

Dagens shopping

image526
image527

- Svart pennkjol Indiska
- Guldiga Ballerina i jacquardvävt mönster Indiska

Lunch och shopping

Idag mötte jag upp min kompis K som precis kommit hem från Malta, lika brun som vanligt! :) Det blev en skön lunch i solen och sen lite shopping! När jag kom hem var jag helt slut och sov i typ 2 timmar! Puh! Det är jobbigt att springa i affärer!

Jag fick också lite bättre ordning på mina solisar också, A berättade att de brukar böja till solglasögonen så att de passar och att mina inte var det ännu, så jag gick till Synsam idag och frågade om de kunde hjälpa mig och det kunde de. Men mitt i allt provande ploppade ena glaset ut (!) och när hon skulle sätta tillbaka glaset passade det inte riktigt (därför det så lätt ploppat ur). Men gullig som hon var så skulle hon beställa ett nytt glas till mig och sen skulle hon fixa till bågarna. Skulle ta ca en vecka. Jag blev så glad med tanke på att jag inte köpt glasögonen där och jag fick sådan service! :) Skönt att det ordnar sig!

Shoppingen idag blev inte särskilt stor, men ett par ballerina (nästan ett par exakt sådana jag haft men som gått sönder) och en svart pennkjol. Visar bilder sen.

Annars ikväll blir det lugna gatan, A lagar mat (han är så duktig på det!) och sen mys framför en film, för imorgon är det fotbollsmatch för min del! Gäller att vara pigg i benen vid seriestart! :)

Fredag kväll

Idag blir det ett par drinkar, ganska lugnt men skönt att ut och träffa lite folk! :)
image524
image525

♥ Blommigt volanglinne Topshop
♥ Bikerjacka i denim Cheap Monday
♥ Jeans Tiger of Sweden
♥ Pumps sixtyseven
♥ Armband, kommer inte ihåg... :)

Hur kan jag ha tagit så fel??

Beställde solglasögonen från Otticanet och jag fick dem idag, men de är för stora(!!!) Provade dem hos optiker och tyckte att de satt perfekt men nu var de helt åt skogen för stora... Hur är det möjligt? Är det jag som har dåligt minne och bara tyckte att de såg bra ut eller finns det 2 olika storlekar på glasen men med samma artikelnummer? Jag har googlat alla sidor som har Cavalli solisar nu och alla visar samma modell som jag fått... Det måste ju vara dem. Men jag är nästan bergis på att de i butiken som jag provade var mycket smalare, mer "pilotiga" i modellen... Typiskt! Måste rådfråga A om de är samma eller om han också tycker att de ser annorlunda ut. Speglarna hos optikern kan ju ha förminskat/försmalat också...

Fredag

image523

En dag på stan....

♥ Vit oversize skjorta Vero Moda
♥ Sjal med rosmönster Cubus
♥ Flätat skinnskärp H&M
♥ Jeans Levis Patty Anne
♥ Skinnstövlar Scorett
♥ Väska Mulberry Bayswater
♥ Stora guldiga örhängen, köpta i Barcelona
♥ Klocka Guess

Sugen på...

ett par vida jeans men jag är fortfarande lite tveksam till det med tanke på att jag bara är 1.63 meter över marken och att jag lätt ser väldigt "satt" ut i för vida saker. Men när jag hittade dessa fina billiga från H&M vill jag nästan strunta i mina dumma regler! :) Och gillar jag dem inte är det ju inte hela världen.... Vad tycker ni? Kommer ni haka på vida-jeans-trenden? Eller har ni kanske redan ett par?
image522

Present

Fick dessa underbart fina diskhandskar av "svärmor" idag. Hon är så himla gullig! Hon tyckte att eftersom jag ser så stylish ut annars kan jag inte stå med ett par fula gula diskhandskar. :) Hon tyckte visserligen att jag skulle matcha dem med några nya underkläder... haha! :) Rolig!

image521

Finns att köpa på Lagerhaus.

Veckans Shopping

image520

- Svart Babuska scarf Nelly
- Vit romantiskt rosig sjal Cubus
- Mörkblå jeans i modellen Skinny Tiger of Sweden
- Flätat bälte i skinn H&M

Hej igen!

Har haft fullt upp med jobb de senaste dagarna och kom hem vid 5 tiden imorse från Oslo och nu är jag precis hemkommen från träning! Inte så mycket bloggande av den anledningen... Men shoppa lite nya kläder...det har jag hunnit... :) Visar bilder lite senare! Nu ska jag få i mig lite mat så inte blodsockernivån sjunker till noll. :)