Nya Fredag

Ni har väl inte missat att det är permiär för nya Expressen Fredag idag? Elin Kling gör entré som modeskribent, lite som Sofi Fahrman gjorde på Aftonbladet. Återstår att se om det blir lika bra, men köpa den, ja det tänker jag göra!! :D


Bild: Expressen

Död

Ja, eller nästan iaf! Har sovit så fruktansvärt tungt inatt(för att jag var väldigt trött) och nu sitter jag här och känner mig hängig och har en molande huvudvärk. Usch, hoppas det blir bättre med frukost i magen, har ju massor med saker jag måste hinna med idag! :D Har inte tid att vara hängig! Hihi!

Nä nu ska jag ta en välbehövlig dusch! Vi hörs om en stund! Lägger upp en dagens outfit, och även bilder på paketet som kommit lite senare! Stay tuned! ;D Haha! Kramar!

Höga Höjder

Wow, vilka skor!! De guldiga vill jag ha på nästa party, eller varför inte nyår, eller julfest, or whenever??
De svarta? De är ju döläckra, förmodligen inte en levande varelse som kan gå i dem, men what the heck! Håll med om att de är supersnygga! :D 

Bilder: Topshop


Guldsko med puckplatå
Svarta Stilettboots

Home Sweet Home

Nu är jag äntligen hemma i Sverige igen och har gullat med min söta kissemiss som var överlycklig att jag kom hem! :D Ska göra mig lite mat och sen lägga mig i sängen och läsa och kanske blogga lite till...eller jo det ska jag! :D

Imorgon ska jag hämta ut paket (förmodligen underkläder från Wonderbra), köpa present till min bror, hämta A vid tåget och sist men inte minst åka på kalas! :D Trevligt! 

Nä, nu svälter jag snart ihjäl! Feeeed meee! (Ni vet frasen från den äckliga filmen om feeders & gainers...eller kanske inte....Oh well, sidetrack)

Kram!

Morgonens tips!

Tänkte tipsa er om en makeup remover för ögonen som jag köpte för ett par veckor sen som är riktigt bra! :) Den kommer från Clinique och heter Take the day off (lids, lashes & lips). Tar enkelt bort envis ögonmakeup. Priset ligger i mellanskiktet, runt 150:- tippar jag på att den kostar (köpte den på tax-free, så svårt att säga vad den kostar i butik). Den består av 2 lager så att man måste skaka den (den är helt genomskinlig egentligen, bara jag som skakat den så att det löddrat  sig lite :) Hihi!)

Godmorgon!

Allt bra med er? :)

Just nu sitter jag och käkar frukost och ska strax dra iväg ut på en liten säljtur, min sista innan helgen! Det är det som är riktigt bra med att jobba i Norge, att man oftast är ledig fredagar. 4-dagars veckor är en jäkla skillnad mot  5-dagars, även om det inte låter så mycket! Ikväll reser jag hem till Sverige och imorgon ska jag köpa födelsedagspresent till min bror som vi ska fira imorgon eftermiddag. Vad nu det ska bli... På lördag blir det ju inflyttningsfest hos en av A's kompisar (som även blivit min kompis). Skojigt! Fast det slog mig att det är Halloween till helgen och jag hoppas inte att alla tar för givet att man ska vara utklädd eller så, för det har inte jag tänkt.... Flänga runt och leta efter en maskeradkostym i sista minuten är inget drömscenario. Oh well, får kolla upp det! Ska ni på Halloweenparty? Vad ska ni vara utklädda till?


Bild: AlyssaandColin

Hunter eller Ilse Jacobsen?

Har varit inne ett tag på att köpa nya stövlar, nu återstår frågan... Hunter eller Ilse Jacobsen? Jag gillar Hunter's slimmade design bättre men Ilse Jacobsen's är mer "rejäla" och dessutom fodrade. Svårt val.... Priset är detsamma också...999:-


Bilder: Brandos.se

Friday's

Snart ska vi iväg till Friday's för att käka, är vrålhungrig verkligen! Iofs gillar jag inte Friday's sådär jättemycket, men jag blev nedröstad och fick ge vika... Mat som mat känns det just nu.

Bloggar mer när jag kommer tillbaka! Vad gör ni ikväll? Kram! :)

Välkommen till ett snöigt Oslo!



Så här ser det just nu ut från vårt kontor, har snöat ganska mycket på morgonen och det snöar fortfarande.Bilköerna står stilla som de gör varje år första snön kommer för att 99% inte satt på sina vinterdäck ännu. Tar det vanligtvis en timme till jobbet i "normala" köer, så tar det minst 2 timmar idag.  Tur att jag satte på vinterdäcken i måndags! Lite ovaket av mig att inte ha fixat min privata bil...kommer ni ihåg att jag sa det innan helgen att jag skulle fixa det? Men blev det gjort? Nope. Så jag hoppas den smälter innan imorgon kväll då jag ska köra till Sverige.

Nä nu ska jag inte tråka ut er längre med mina småproblem! ;) Vad jag ville visa er var ju snön! Hihi!

Kramar!

Kvällens Outfit





Sådärja! Då var jag hemma igen! Fösökte ta helkroppsbild, men den blev bara suddig så ni får ta det för vad det är! :) Det blev fördrink och middag på Bristol, sen en drink i skybaren på Grand och efter det BarFly. Nice!  Nu ska jag kasta mig i sängen! Måste berätta om min sista-minuten panik av klädvalet: Jag hade absolut inga finkläder med mig!!! Som tur var gjorde jag om mitt nattlinne (som jag av en ren händelse inte plockat ur väskan när jag packade om den för Oslo) till partytop... Det blev inte så illa, men var tvungen att ha ett linne under såklart för att det inte skulle vara så genomskinligt! :)

♥ Vitt linne (under) 365 Sunshine
♥ Nattlinne H&M
♥ Kashmirkofta BEST/La Redoute
♥ Svarta jeans Diesel
♥ Lårhöga skinnstövlar Novita
♥ Halsband I.Me.My
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Silverringar Efva Attling 

Middag

Sitter i bilen på väg tillbaka till oslo, sen blir det en snabbdusch och en snabbmake innan vi ska ut och äta! :) får se om jag hinner lägga upp dagens outfit innan dess, annars kommer den inatt! Kameran följer med ut ikväll så förhoppningsvis bjuder jag på lite bilder också! Kramar!

Lunch i snö!

Nu sitter jag och käkar lunch och gissa vad? Det snöar här! burr! Lyssnade på radion förut om alla olyckor som sker med fotgängare här i norge och inte är det konstigt! Visste ni att här har man absolut inga skyldigheter som fotgängare, du får exempelvis gå mot röd gubbe, blir du då påkörd av en bil, då är det bilistens fel och om personen dör av krocken, blir bilisten vållande till annans död, får avtjäna ett fängelsestraff och blir av med körkortet! Helt sjukt! Ändra lagen! Alla är trafikanter!

Sterling bow

Det här jättesöta halsbandet med en rosettberlock från Pilgrim fastnade jag för senast jag kikade i affärer. På 50% rea var det också... Priset? 999:- ordinarie. Aningens dyrt tyckte jag, t.o.m på rea. Men jag är i valet och kvalet. Tyckte det var jättefint! Kedjan är lite längre, 60cm och rosetten är ca 2 cm stor åt båda hållen. 

Bild: Tvsn.com 

Upp och hoppa

Ska strax ta och stiga upp ur sängen och göra mig lite frukost. Sen bär det av på kundbesök hela dagen och ikväll ska vi ut med jobbet och käka middag.  Men oj oj oj vad trött jag är! Vill bara lägga huvudet tillbaka på kudden och somna om! :) Men det går ju inte! =/ Tyvärr. Kaffet är slut också, typiskt när man verkligen behöver det. Oh well, får stanna på någon mack efter vägen och fylla dagskvoten! Hihi!

Hoppas ni får en bra dag allihop! :)

Kram!

Stirrig

Sitter här och kollar på olika typer av rengöringar och ansiktsvatten så jag blir alldeles stirrig. Finns så otroligt mycket att välja på och det är jättesvårt att välja den "bästa" av alla! Vem är bäst för min hy? Mest prisvärd? Håller vad den lovar? Gah!! Blir inte bättre av att jag känner att en huvudvärk är på G om jag inte vilar mina trötta ögon snart. Blev inte särskilt mycket sömn inatt och imorgon ska jag upp tidigt igen. Jaja, vad är väl en bal på slottet... :)

Tack för idag alla gulliga & rara!

Sov gott, hörs imorgon! :) 

Kesoplättar

Idag försökte jag mig på Sollis kesoplättar, jättegoda blev dom! :) Dock är jag ingen mästerkock...haha...jag rörde ihop smeten och började klicka ut plättarna i stekpannan...vad jag inte riktigt hade räknat med var att de skulle flyta ut så mycket att de flöt i varandra. Hmm..tänkte jag...man kan ju lika gärna göra en pannkaka av det och hällde i lite mer och började röra runt i stekpannan, men det jag inte riktigt tänkte på var att det skulle bli väldigt svårt att vända pannkakan utan att den skulle gå i sönder. Mycket riktigt så gick den sönder....i tusen bitar...den föll isär som en äggröra. Haha!!! Såg inte sååå gott ut men det smakade gott iaf! Men när jag gick på resten av smeten till plättarna så lyckades jag faktiskt få till dem! Wihooo! :D Här har ni resultatet:



Jätteenkelt (haha...njae...vem försöker jag lura?!? ;D, en 5-åring hade klarat det på första försöket!) och nyttigt att göra! :)  Receptet finner ni här!

Dagens Outfit



På jobbet är det casual som gäller. :)

♥ Vitt linne Marwin/JC
♥ Svart kofta med guldknappar Cubus
♥ Jeans H&M
♥ Lårhöga mockastövlar La Redoute
♥ Rosarutig halsduk Wedins Accent
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen Glitter
 

Inte utan snören...

Här ser ni ett helt gäng med snygga skoletter, ankelboots och peeptoe's med snörning! Mina favoriter är de som kommer från Topshop (Nr:1)!




Peeptoe
med snörning Topshop (Nr:1)
Skoletter med snörning Asos (Nr:2)
Ankelboots med snörning Christian Louboutin (Nr:4)
Skoletter med snörning Giuseppe Zanotti (Nr:3)
Peeptoe's med snörning GoJane (Nr:5)
Peeptoe's med slingback och snörning GoJane (Nr:6)
Peeptoe's med snörning Novita (Nr:7)

Koftan

Många av er verkade gilla koftan från Lindex som jag hade på mig senast, och jag tänkte tipsa er om att den fortfarande finns i butik (även på nätet) för er som är intresserade av en likadan! :) Den är hur skön och mjuk som helst, och det bästa av allt: ingen akryl! Det är en blandning mellan bomull, angora, ull, polyamod och viskos. Kostar bara 249:- dessutom!  :)


Bild: Lindex

Godmorgon! Del 2

Gah! Där fick jag äta upp det med att det var lika enkelt att blogga med mobilen! Man kan ju bara använda ett begränsat antal tecken! Dumt! Jaja, för att fortsätta prata om skovalet till helgen, så menade jag peeptoe's med snörning, som andra alternativet. Tycker det är så snyggt till partyt just nu! :) Vanliga kilklackar med snörning är ju jättefint, men kanske mer till vardags...eller? Oh well, det tål att tänkas på! Ciao! :)

Godmorgon!

Idag har mitt jobb invaderats av datakillar som ska ändra om vårt system, så inget internet kommer jag åt! Men att surfa med mobilen fungerar ju nästan lika bra! :) Snart ska jag iväg och byta till vinterdäck på firmabilen, börjar bli kallt nu! Speciellt här i norge som jag har märkt efter tre års jobb här att det är ett riktigt köldhål! Funderar på min outfit till inflyttningsfesten till helgen och tänker på den lila klänningen jag köpte i lördags, om jag ska ha kilklackar med knyt från hm...eller peeptoe?

Nu har jag bunkrat upp med kaf

MMS

Nu har jag bunkrat upp med kaffe och choklad inför bilresan! Kram på er!

Dagens Outfit




♥ Vitt linne Eve/JC
♥ Lila kofta Lindex
♥ Spetsleggings Monki
♥ Gråa stickade overknee strumpor La Redoute
♥ Skinnstövlar Novita
♥ Halsband med ring I.Me.My
♥ Pärlörhängen Glitter

Mörkt! Klockan är bara fem och

MMS

Mörkt! Klockan är bara fem och det är redan mörkt! Huh! Är på väg till pizzerian nu! :) kram!

Hur naturlig är jag?

En rolig utmaning från Solli om hur naturlig jag är. Ett kryss för varje påstående som stämmer in på mig.

Du har...

(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(  ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(  ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr



Summa = 11

Du ...

(x) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
(  ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
(  ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
(  ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(  ) Tränar på gym
(x) Klipper dig varannan/varje månad


Summa = 8

Du har...

(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
(  ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(  ) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen


Summa = 4

Totalt: 23

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.


Jaha, en fryst jordgubbe är jag då.... Haha, vad trist det lät! Klarade mig precis ifrån en barbiedocka iaf! :D

Nu utmanar jag:  Natalie

Jag har gjort det igen!

Sovit bort en hel morgon alltså! Som tur är hade jag klockan på min sida idag (drog ju tillbaka klockan inatt) så det blev inte senare än 11 iaf, men tänk er om klockan hade varit 12! Då hade jag fått lite panik. Är lite sådär att jag vill utnyttja helgen till fullo och att ligga och sova länge är egentligen inte min grej riktigt, men å andra sidan kanske jag behövde det eftersom jag uppenbarligen var så trött! :)

Om några timmar ska jag skjutsa A till bussen och sen efter det ska jag mysa lite med familjen innan jag reser vidare mot Oslo. 

Hoppas ni får en mysig söndag allihop! :)

Kramar!

Lördagsmys

Nu ska jag slinka i mysdressen, tända lite ljus, krypa ner under en filt och bara mysa i höstrusket. För det är precis vad det är, nästan storm blåser det ute och regnet står vågrätt. Huh! Glad att jag inte är ute och trippar i ett par partyheels! :) 

Trevlig kväll! Kramar! 

Garderobsuppdatering: Trosor



Sprang in på Lindex idag och fick se dessa fina stringtrosor i spets à la Hanky Panky. Kanske inte riktigt lika sköna som orginalet, men väl värda sitt pris på 49,50:-st. Slog till på alla färger och det var erbjudande: Ta 3 betala för 2. Perfekt! Skönt med trosor som inte är så dyra också, för det är ju ändå slit och släng. Försöker vara mer noggrann med mina dyrare trosor. Exempelvis har jag alltid trosskydd i mina 800 kronors trosor för annars blir de snabbt ofräscha. Men det blir ju jobbigt i längden och då använder man bara dem vid speciella tillfällen. 

Hur gör ni med era trosor? 

Shopping: Volangklänning



Den här klänningen hittade jag på H&M Divided idag! Satt jättefint på och kommer bli supersnygg med svarta strumpbyxor, klackar och stora silversmycken! Är bjuden på inflyttningsfest nästa helg och då tror jag att det kanske får bli denna...

Dagens Outfit




♥ Puderrosa linne med volang nedtill H&M
♥ Svart kashmirkofta Best/La Redoute
♥ Nitbälte Lindex
♥ Slitna jeans H&M
♥ Skinnstövlar Novita
♥ Halsband med stor silverring och ingraverat budskap I.Me.My
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Fuskpäls med knyt Cubus

Fikastund

MMS

Nu blir det fika med A och hans bror på favorithaket! Jag dricker alltid latteoch jag läste i en tidning att en latte om dagen kunde resultera i en viktökning på 6 kg per år... Och det var tydligen bara pga att de använder standardmjölk! Löjligt! Mjölk är ju nyttigt!

Sjusovare

Oj oj oj, vad länge jag sov idag! Ända fram till 11! När man sover så länge och sen vaknar känner man sig helt vilsen och slut i kroppen innan man kommer igång! Sitter här och myser i min nya juicy-dress och sen frukost. Sen bär det av mot stan, ska hämta ut linser och fika lite.

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag! :)

Kramar!

Min Juicy Dress




Svårt att fånga den chockrosa färgen på bild, men den är verkligen jättefin!! Hur nöjd som helst! Älskar rosetten och knytet och den känns mycket lyxigare än de vanliga juicy-dressarna. Alla detaljer är ingraverat Juicy Couture osv. Jättemjuk och mysig! Mamma bara: "Åh gud vad fin!!! Den var verkligen jättefin!" Nu har jag verkligen en mysdress som heter duga, sen får vi naturligtvis inte glömma den Juicy-dressen som jag fick i julklapp förra året, som också är superduperfin, men i den klassiska modellen och färgen English Rose! Den här färgen heter New Romantics. :D Mina följeslagare i höstmörkret!

Dagens Outfit





♥ Vitt linne (under) Eve/JC
♥ Stickad tröja med "norge"-mönster och en söt rosett i midjan H&M (Ett fynd från barnavdelningen!)
♥ Slitna stuprörsjeans H&M
♥ Skinnstövlar Novita
♥ Pärlörhängen Glitter

Wonderland

Nelly presenterar sin andra kollektion av sin egendesignade underkläder. Riktigt söta och de här trosorna vill jag ha! :) Kostar 98:- och ni  finner dem här.


Bild: Nelly

Wake-up light

Min bror fyller år om lite drygt en vecka och en av sakerna som står på hans önskelista är en Wake-up light.  Jag har aldrig provat en och funderar lite på hur bra de är egentligen. Är helt övertygad att de fungerar...till en början...men efter ett tag då...vänjer man sig inte vid ljuset? Jag menar, jag kan sova mitt på ljusa dagen om jag bara är trött... Visst alarmet kommer ju igång sen, men blir man verkligen piggare när alarmet drar igång på morgonen, för alltid?? För i så fall ska jag springa och köpa den till mig själv på en gång, en sådan trötter som jag är! :D


Bild: Elgiganten

TGIF

Äntligen fredag! Idag ska jag åka hem och bara ha det skönt!!! :D A kommer med tåget ikväll, men inte förrän vid 11 nånting, så det blir lugna gatan fram tills dess. Borde hinna med att träffa S och hennes syster som kommit hem från Gran Canaria också, vore mysigt med en fika kanske. Lön är det idag också, alltid skönt!

Nä nu ska jag sätta igång och jobba här, så att jag blir klar någon gång! :)

Ha en riktigt bra dag!

Kramar!

Godnatt!

Nu har vi äntligen slutat jobba och jag tänkte stupa i säng och sova mycket på så kort tid som möjligt, som min pappa alltid säger... :D Klok han!

Bild: Lesliebradshaw.com

Övertidspizza & Tandvärk

Strax kommer en kollega in på kontoret och då ska det jobbas övertid, gå igenom massa saker(fakturor, ordrar, sändningar, kunder, distrikt osv.) med honom. Och för att hålla humöret uppe blir det pizza, inte så nyttigt, men bara man inte äter det fööör ofta... :) Hihi!

Måste bara berätta för er vad synd jag tycker om min älskling just nu. Han har haft en sådan fruktansvärd tandvärk hela vår semester och idag gick han akut till tandläkaren. En utdragen tand och en operationstid för en visdomstand blev resultatet! Stackars! De höll på i över en timme med den tanden idag och bedövningen började gå ur och han fick så ont, så ont! Huh! När jag pratade  med honom förut kunde han knappt prata. Jag är glad över att jag inte behövt dra ut någon tand hittills! 
Om du vore här skulle jag pyssla om dig massor! ;D 

Kram!

Bra rengöring?

Min rengöring och mitt ansiktsvatten håller på att ta slut och jag känner för något nytt!

Jag tänkte att ni läsare säkert har en massa tips på bra rengöring att dela med er av! Please? :D
(Jag har torr/känslig hy)


Bild: Eleven

Höstinspiration




Det här skulle jag vilja strosa runt i idag! :)


Rutig Klänning Lindex
Boots med spännen Björn Borg
Mössa Lindex
Leggings i leopardmönstrat lack Forever21
Biker-jacka  Topshop
Nitbälte Asos

At work

Åh, vad härligt! Idag känner jag att min energi är på topp! :D

Blir jobb på kontoret hela dagen för min del, ska ta tag i ordrar, mail, datornissar som kommer och ska ändra vårt system, och så ska jag handla lite frimärken & kartonger.

Hoppas ni får en riktigt bra dag! Snart är det helg! :D

Kram!

Rutigt

Jag är egentligen inte en person som använder speciellt mycket rutigt, men denna söta klänning med krås på skulle jag mycket väl kunna tänka mig. Min jeansväst skulle jag ha ovanpå och till det svarta strumpbyxor och ett par tuffa boots. Den här sweetien kommer från La Redoute och går loss på bargain-priset 239:- Som hittat! I ren bomull dessutom.


Bild: La Redoute

Off I go!

Nu ska jag strax sätta mig i bilen och köra mot Oslo, få det överstökat liksom. Ska posta några skor jag sålt på tradera först! Hörs när jag kommit fram!

Kramar!

Årets målskytt 2008!

MMS

Glömde ju visa er att jag fick pris på vår fotbollsavslutning! Inte så mycket att hänga i julgranen kanske men roligt i alla fall, har vunnit det priset 2 år i rad! Priset som ni ser till höger fick jag förra året för säsongens bästa spelare och sånt väger ju lite tyngre. :) Extra kul minnen nu när jag förmodligen kommer sluta med fotbollen pga brist på motivation. Shit happens! :)

Pitstop

Nu har jag kommit till mitt Pitstop hemma hos mamma och pappa. God mat fick jag också ;) Hihi! Mamma är verkligen bäst! Ska packa om väskan lite och sen bär det av mot Oslo.

Känns verkligen jättekonstigt att vara hemma igen, efter en hel vecka utan några måsten, jobbiga ansträngningar, problem eller bara vardag, kastas det över en som ett skyfall när man kommer hem. Oundvikligt eftersom man varit borta en vecka, men man kan ju börja fundera på om inte världen snurrar utan mig... På jobbet väntar massor av ogjorda saker som ingen annan orkat ta tag i, sen är det en massa andra saker som hänger över en, exempelvis byta däck på bilen, ja...stort som smått. Känner ni igen er? Man känner sig nästan mer stressad när man kommer hem än när man reste. En mjukstart hade inte varit helt fel. Önskar jag hade en privatsekreterare som tog hand om allt jobbigt pappersarbete, eller viktiga samtal som mest bara suger energi. Vad skönt det vore! :) 

Nä nu ska jag sluta gnälla över mina I-landsproblem (jag har ju trots allt varit utomlands!) och pigga upp mig med lite te och smörgås! :)

Kramar! 

Jag älskar verkligen Camilla

MMS

Jag älskar verkligen Camilla Läckberg! Riktigt bra kriminalromaner! Jag har snart läst alla! Det här är hennes debutbok, isprinsessan. De är fristående men gör sig ändå bäst att läsa i ordning då man även följer karaktärernas liv och inte bara en mordutredning. Dagens boktips! ;) I övrigt sitter jag på tåget och är rastlös, som vanligt, hatar att sitta stilla och bara vänta...! Ni skulle sett mig på planet till Thailand! Haha!

Morning!

Nu sitter jag här och tittar ut över ett soligt sthlm, A ska snart ge sig av till skolan och jag ska sätta mig på X2000 tvärs över landet, pitstop hos mamma och pappa, och sen bär det av mot Oslo för slit och släp igen. :) Solbrännan är by the way redan borta också....varför är det alltid så?? =/  Oh well, det var riktigt sköna dagar iaf och jag har lyxat mig ordentligt med pedikyr, scrub, massage och facial. Hihi! Berättar mer om det senare! 

Nu ska det bli frukost och sen blir jag utsparkad lagom tills A's buss går ;) så jag måste lägga på ett kol!
 
Kramar!  

Härligt va? :)

MMS

Härligt va? :)

Tjohooo! Jag är hemma!

Nu har vi precis kommit hem efter en helt underbar vecka i Egypten! Inte ett moln på himlen på hela veckan! :) Nu ska allting återgå till det normala igen och blogginläggen kommer komma dagligen! :D

Nu ska vi strax ut och käka lite, flygplansmaten är ju aldrig riktigt någon höjdare. =/

Puss & Kram på er alla söta som läser min blogg! Tack! Det blir så mycket roligare att skriva då! :D

Sovdags

Nu har vi precis kommit hem till A's lägenhet efter en riktigt god middag på Tranan. A käkade isterband med dill och gräslökstuvad potatis och jag åt smörstekt strömming med potatispuré. Mums!

Nu ska vi alldeles strax packa i ordning det sista, taxin kommer och hämtar oss kvart i fem till morgonen. Huh! Kommer vara sååå trött!! Men men, snart är vi i solen! :D Ska försöka blogga där nere också, beroende lite på hur det ser ut med datorer och så.  Mobilblogga verkar ju värdelöst, men ska slänga iväg något enstaka, så får vi se om det kommer fram. Jag tvivlar... Men ni får ha översikt med att inläggen kanske inte kommer i rätt ordning. På tisdag kommer jag hem igen och då återgår allt till det normala! Hoppas ni hänger med tills dess! :)

Mamma berättade att min Juicy-dress kom idag också, och att den var jättefin! Bra! Då har jag något att mysa i när jag kommer hem! :D 

Godnattkramar!!

Hej Hej!

Har mobilbloggat flera inlägg under gårdagen och under dagen idag, men inga verkar gå fram! =/ Så det
ar väl bara att ge upp antar jag!

Nu har jag iaf kommit till Sthlm och har fixat lite inför resan och sen har jag varit med A på polishögskolan en sväng. Nu blir det fika hos en kompis och sen ska vi iväg och käka på Tranan. En schyst restaurang på Odenplan som serverar jättegod husmanskost!

Imorgon bitti kl 7 går vårt plan mot solen! Härligt! :D

Ska försöka blogga lite mer ikväll! Förlåt för dålig uppdatering som sagt, förutom mina misslyckade sms.

Kram allihop!

Jag har fått päls... :)

MMS

Jag har fått päls... :)

Dagens Outfit



♥ Fuskpälsjacka med knyt Cubus  (Spana in nya Cubus, de har gjort en complete makeover och hottat upp sig rejält! Jag shoppade loss där igår!)
♥ Jeans Tiger of Sweden
♥ Lårhöga mockastövlar La Redoute
♥ Pärlörhängen Glitter

Jobb

Idag ska jag tillbaka till Oslo och göra klart det sista innan jag reser till Egypten. Ikväll blir det fotbollsavslutning....och det ryktas om att jag ska få pris för flest gjorda mål....hihi! Det får man ju inte missa! :D

Hann med lite shopping igår också, får se om jag hinner visa det senare, annars gör jag det imorgon! :) Partyoutfit blir det väl också, vad nu det ska bli...hmmm....får tänka under dagen.

Kram!

Utmaning: Mina Shoppingvanor

Söta Solli utmanade mig att svara på frågor om mina shoppingvanor. Och här kommer svaren! :)

1: Hur mycket slösar du ungefär i månaden på kläder, smink och skor?

Väldigt varierande måste jag säga, på sista tiden har det blivit ganska mycket då jag har handlat jackor och höstkläder. Men 5000:- i månaden blir det nog... (döm mig inte nu, men jag har nästan inga utgifter och kan därför unna mig, passar på så länge jag kan! En dag sitter man där med barn, hus och 2 bilar och all shopping går till barnen)  Smink däremot blir det inte så mycket av, brukar satsa på kvalitet och då håller allting väldigt länge. Mitt i.d smink håller i evigheter.

2: Dyraste plagget/skorna du köpt?

Räknas väska? I så fall är det min Louis Vuitton Murakami Keepall 45. Den var sjukt dyr.
Det dyraste plagget måste vara min vinterjacka från Woolrich. Skor? Boots från Rodebjer, tror jag.



3. Bästa fynd i år?

Då jag hittade mina Grace-boots från Hope på rea(?!?!?) i Februari. För en ynka femhundring! Trodde knappt det var sant! Hypen om Grace-bootsen hade antagligen inte kommit till värmlandsskogarna och därför blev de utreade, någon annan förklaring kan jag inte komma på.


Till vänster: Rodebjer och till höger: Hope


4. Ett köp som fortfarande finns i garderoben med prislappen kvar?

Hmm, jag brukar vara ganska snabb att rycka av lappen innan jag hänger in i garderoben, men en massa oanvända plagg har jag ju trots allt. Saker som det aldrig blir tillfälle för eller väljer bort för att man gillar ett annat, liknande plagg, bättre. Men försöker rensa ganska mycket, minst 2 ggr om året för att få bort saker jag inte använder. Men för att nämna ett plagg som jag vet har prislappen kvar så är det ett linne, min favoritmodell, men har kanske 10 likadana fast i olika färger och på något sätt hinner jag aldrig ner till botten i lådan förrän de andra blir tvättade och läggs ovanpå.

5. Hur många par skor har du hittils köpt under 2008?

Det vet jag inte ens om jag vågar skriva....men okej då...ska kolla igenom bloggen, tror jag har fått med alla mina nyinköpta skor där...
Puh! 32 får jag det till...men en del har jag sålt på tradera nu...eller ja...4 iaf. Suck. Älskar skor.

6. Om jag gav dig 1000:-, vad skulle du köpa för dem?

Oj det vet jag inte, förmodligen göra något kul med dig, som gav mig pengarna! :)

7. Hur mycket pengar är du villig att spendera på en vinterjacka?

Ja, jag måste väl säga 5800:- då eftersom det var det jag pungade ut med för några veckor sedan på min Woolrich-jacka. Men jag tycker egentligen att det är alldeles för dyrt! Men å andra sidan räknar jag den jackan som en investering för många år framöver, så ser man på det på det viset, så är det inte så farligt....(inbillar jag mig) Haha! :)



8. Brukar du dölja dina påsar när du kommer hem efter en shoppingrunda, för att slippa höra klagomål över ditt sätt att spendera pengar?

Nja, dölja och dölja, inte direkt, men jag berättar heller inte allt jag köper eller vad det kostar. Det är faktiskt bland det värsta jag vet när folk lägger sig i sådär, jag tjänar mina egna pengar och sparar mer än vad jag shoppar för varje månad. Då är det okej.

9. Spara eller slösa?

Både och. Gillar att shoppa, och i vissa perioder är jag mer slösaktig än i andra. Men jag har som sagt ett sparande också. För framtiden.

10. Dina fem senaste köp?

1. Min Juicy Couture dress som jag beställde från Nelly idag.

2. Kashmirkofta från La Redoute

3. Bh & trosor från Wonderbra

4. Mockastövlar från La Redoute

5. Svarta ballerinaskor i skinn från La Redoute

Fick ett paket från La Redoute (därför det är så mycket saker därifrån) :D


Jag utmanar alla som känner sig manade! :D

Dagens Outfit



Har precis kommit hem från stan och kikat lite på idol och frossat i pizza. :) Här är iaf dagens outfit!

♥ Grå skjortklänning Vero Moda
♥ Quiltat bälte med knyt Asos
♥ Berlockhalsband Asos
♥ Lackleggings American Apparel
♥ Lårhöga mockastövlar La Redoute
♥ Väska Wedins Accent
♥ Armband: Berette, Dogeared & handgjort.
♥ Ringar Efva Attling

Överpriser

För att återgå till min Juicy-dress som jag beställde från Nelly, så hittade jag samma modell hos MrsH och jag bara undrar....är folk så omedvetna och inte kollar andra websidor, jämför priser osv, att de köper enbart hoodien för mer än vad hela min dress kostade tillsammans?!?! Hos Nelly betalade jag 1746:- för både hoodie och pants, men hos MrsH ska de ha 1850:- bara för hoodien....sen ska de ha 1295:- för pantsen också...! Hutlöst! Hur priserna ligger annars hos MrsH, det har jag inte riktigt undersökt, men man kanske borde jämföra med en till  websida för att se om det skiljer något, innan man beställer. Ett tips bara! :D


Bilder: MrsH & Nelly

Halsbandsur

Enligt Chic är halsbandsur som liknar fickur på väg in i trendsvängen. Gissa vem som var så förutseende ock köpte ett redan i somras? ;) Haha!



Mitt kommer från Glitter och kostar 125:-. Tror att det finns kvar i butik. Bytte dock kedja på uret, den smala länken var det först, men tyckte det såg så klent ut och inte så robust och gammaldags som jag ville ha det.

Frukost



Idag blev det ägg och blodgrape till frukost! Gott och grapen piggar verkligen upp och sätter igång förbränningen!

TGIF

Åh, har verkligen sovit skitdåligt inatt! Få nog ta en förmiddagsnap, precis som pensionärerna! Haha! :D Nädå, det är väldigt skönt att vara ledig! Men ingen ledig dag har ju inte en "att göra"- lista ;). Det här ska jag försöka hinna med idag:

♥ Posta paket
♥ Börja packa lite smått inför resan (sommarkläderna ligger längst in i garderoben)
♥ Fika med S innan hon åker utomlands.
♥ Möta upp A vid tåget
♥ Blogga, såklart! Dagens outfit, utmaning och lite annat smått och gott. :)

Hoppas ni får en jättebra fredag! :D

Kramar! 

Äntligen hemma!

Det blev hemfärd idag iaf, men måste tillbaka till jobbet under helgen för att fixa det sista innan resan.  Kändes som om det var det bästa alternativet, var ganska trött och sliten idag och kände att jag behövde få komma hem. :)

Har precis skickat ut vinnarmail till alla som vunnit på mina auktioner, tråkgöra om jag ska vara ärlig, men men nu är det gjort! :) Det är ganska mycket arbete för i princip inga pengar alls, kanske borde anordna en loppis istället eller bara lämna in på närmsta secondhand efter att (såklart!) vännerna fått gått igenom plaggen. :) Men trots allt handlar det ju inte om pengarna när jag säljer mina saker. Det vill jag understryka, men det jag menar är att om mina utrop ligger på 1:- och det budas upp till 3:- och den som budade 3:- vinner auktionen, ja då är det bättre att ge bort grejerna och slippa arbetet med att fotografera och skriva om dem. Vad tycker ni? Brukar ni lägga ut på Tradera?

Nu ska jag lägga mig och bläddra i nya Elle och Chic som kommit under veckan. Sen har jag en utmaning att ta tag i! ;) Mer om det imorgon! :D

Godnattkramar!

Nu är setet mitt!


Bild: Nelly

Har tänkt att beställa denna söta dress från Juicy Couture ett litet tag, men senast jag kollade var den slut i min storlek, men som av en ren händelse kollade jag in Nelly igen för att se om de hade fått påfyll. Det hade de inte, men turligt nog hade de antagligen fått retur på min storlek, så den fanns åter i lager! Luck! Så jag klickade hem på en gång! :) Älskar den söta hoodien med rosett och att det är knyt i midjan!

Reminder

Glöm inte mina auktioner som slutar strax efter lunch idag. Än finns det fynd att göra! :)

Morning

Det börjar verkligen bli mörkt på morgonen och när det blir mörkt har jag alltid så svårt att ta mig upp när klockan ringer. Ligger alltid och snoozar i en timme (jag ställer visserligen klockan lite tidigare för att jag ska kunna snooza, men jag är ändå övertygad om att jag inte hade kommit upp förrän klockan snoozat ett antal gånger oavsett vilken tid den ringer). Oh well, morgontrötthet är ju något jag delar med halva Sveriges befolkning. Haha!  

Idag ska jag åka tillbaka till Oslo, dock blir det arbete för mig imorgon också, för att hinna klart med allt och förhoppningsvis slippa jobba måndag eftersom vi åker på tisdag, från Arlanda, och då är det lite jobbigt att dra till Oslo för en dag och sen åka 60 mil till Sthlm. =/

Ha en jättebra dag allihop! :D

Kram

Skitklännning

Kommer ni ihåg Manoush-klänningen som jag hade på min senaste fest? Den med nitar fram?

Jag skulle som sagt iväg på fest, och när jag sminkat mig och gjort mig klar, sätter jag på mig klänningen och det börjar drösa nitar om mig! Minst 10 nitar föll av! Och jag hade ingen vidare tid till att fästa dem igen, så jag fick helt sonika gå på fest med osymmetriskt mönster i nitarna. =/ Trist! Man ska inte behöva fästa nitarna innan man använder den! För i så fall kunde de lika gärna skicka med nitarna i en liten påse och sänka priset en femhundring. Egentligen avskyr jag alltid när saker lossnar, tycker exempelvis att alla knappar i koftor och så vidare nästan utan undantag är dåligt fastsatta. Det finns en anledning till att man köper kläder, man vill inte sy! 


Bild: La Redoute

Sova som en prinsessa



Inatt ska jag sova som en prinsessa i min king size bed och sänghimmel! :)

Mätt och belåten

Har checkat in på hotellet och fått mig lite mat...till och med dessert! :) De var så gulliga och bjöd på den eftersom jag var ensam! Söta! :) Inte så vanligt med affärsresande tjej tror jag...brukar mest vara gubbar i 50 års åldern. Hihi!

Ikväll tänkte jag spana in Oskyldigt dömd (lyx med svenska kanaler på rummet!). Har hört mycket dåligt om den serien, så jag måste spana in den själv. Har ni sett den? Vad tycker ni?

Hörs snart igen! Kramar!

Fult gjort

Glömde berätta för er i helgen om ett reklamutskick från H&M som kom i brevlådan under förra veckan. Både jag och mamma fick varsitt eftersom vi båda är medlemmar. Det intressanta var att reklambladen var identiska, men på mammas reklamblad erbjöd de henne 20% rabatt på hela ordern, medan på mitt reklamblad stod det bara 10% på hela orden! Fult gjort va?? =/ Och dessutom har jag handlat för avsevärt mer än mamma under det gångna året, och det borde premieras istället. Nu använder ju jag bara mammas rabatt, så skit samma, men jag kan inte släppa tanken på om reklambladet även finns i 30% rabatt på hela ordern...Eller ännu värre när man får nästa reklamblad och man inte litar på att man fått högsta rabatten för att de har flera olika rabatt-alternativ på samma reklamblad!. Skäms!

Superfrukt!

Mangostan är en superfrukt från Asien som växer i tropiska klimat och är fullproppad med antioxidanter och andra ämnen som gör gott för kroppen. Den liknar storleken på en mandarin. Asiaterna har länge använt mangostan-frukternas skal som läkemedel. Smakade på den idag och den är supergod!! Och om den dessutom gör gott, I'm on! Har druckit mycket granatäpple-juice i det sista, också för att det innehåller massvis av antioxidanter, men kanske dags för en skiftning?!? :) Man kan även göra puré på frukten, mixa frukten, låt skalet torka tills det är fnasigt, riv och mixa ihop allting. Blanda exempelvis i smoothies eller med någon annan juice, eller bara ät den som den är. Läs mer om mangostan-frukten här! Eller här!

Bild: Mangostan.se

Tips: Läppglans



Det här är en av mina favoriter när det kommer till läppglans! Det här är inte lika kladdigt som Juicy Tubes från Lancôme, men behåller ändå glansen läääänge och gör läpparna fantastiskt mjuka! Riktigt skön applikator och jag älskar färgen Paris Pink som blir lite lätt cerise på läpparna. Glosset kommer från Helena Rubinstein. Hur konstigt det än låter, så var det pappa som gjorde att jag fick upp ögonen för läppglanset, efter att han köpt det till mig! :)  Gulligaste pappan! Han hade hört mig tjata om cerise i somras och då tänkte han, "cerise på naglarna, cerise på läpparna" och så kom han hem med det till mig! :) Fantastiskt!

Fint fönster



Ett riktigt fint gammaldags fönster har jag i mitt hotellrum! Fint va?

Incheckad

Ja då var jag incheckad på quality i Gjøvik och ska försöka få i mig lite mat. :) Ikväll tänkte jag ägna mig lite mer åt bloggen då det blev lite lite av den varan igår. Ni får ju inte tröttna på mig för att jag inte uppdaterar... ;) Och tro mig, jag vill, men jobbet går ju av naturliga skäl före.

Hörs snart! :)

Kram

Godmorgon!

Idag vaknade jag i Otta, som ligger ca 30 mil norr om Oslo, och det är snö på fjället! Nollgradigt är det i övrigt och då är inte min tunna H&M-kappa något att hänga i julgranen, tur jag har med mig kashmir-tröjor. Så nu ska jag strax ut och skrapa årets första (för mig) frostiga rutor, eller ska vi säga plexiglas.. ;D Hihi!

Usch, vintern kommer med stormsteg och det är inte direkt min favoritårstid. =/  Jaja, om precis en vecka, sitter jag på planet till Hurghada och då ska jag lapa sol så att det räcker hela den långa mörka vintern! :)

Nu måste jag rusa! :)

Kramar!

Slut som artist

Kom in på hotellet för lite drygt en timme sen och har hunnit få i mig lite mat och svarat på mail angående mina traderaauktioner. Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och försöka få mig lite sömn. Det har varit en lång dag och den började inte särskilt bra...när jag kom ut till min firmabil i morse var ena rutan inslagen, och jag blev tvungen att ringa polisen, försäkringsbolaget och åka in till en glasmästare som skulle ordna rutan, just nu är det provisoriskt plexiglas. Suck. Inget var stulet heller, vilket också var märkligt eftersom min GPS fanns i bilen. Men en jäkla massa arbete orsakar det mig och det var inte vad jag behövde den här veckan. =/ Flera inbrott i bilar har skett utanför vårt lager den senaste tiden och det börjar bli lite kusligt, man vill ju inte gärna stöta på någon om man kommer ut på kvällen efter att man jobbat sent. Hmm...

Jaja, nu ska jag inte tänka på det mer, utan sooooova! Skönt som busen ska det bli! Hoppas ni haft en riktigt bra dag! :) Kramar! 

Early morning

Idag har jag varit uppe sedan 6 och fixat och trixat  för att jag ska ha allting med mig. Jag ska vara borta den här veckan också. Och sen har jag ett par timmar till första kund, så det gäller att ligga i! :) Det är som sagt sista veckan innan semester och sådana veckor är oftast sköna (men stressiga). Puh!

Nä nu ska jag ta tag i det här igen så att jag kommer iväg! Vi hörs när jag kommer till hotellet ikväll!

Kramar!

Läggdags

Efter att ha Skypat lite med A, ska jag krypa ner i sängen nu och bläddra i nya Glaze som jag köpte idag och sen kanske om jag orkar lösa lite korsord. Jag kan inte säga det för ofta, men korsord är den perfekta lösningen för att somna snabbt. Mitt problem är att jag ofta är väldigt kvällspigg och rastlös, men med korsord blir jag mentalt trött och det funkar! Men då lägger jag inte ifrån mig korsordet förrän ögonen går i kors på mig heller... ;) Hihi! Dock är jag ingen superkryssare, så Kors & Tvärs är det som gäller! :)

Godnattkramar på er alla söta!

Söndags Outfit




Idag var det en slappsöndag i bara mysiga och mjuka kläder.

♥ Jeans Tiger of Sweden
♥ Kashmirkofta BEST/La Redoute
♥ Lårhöga, svarta mockastövlar La Redoute
♥ Halsband med ekollon Kenneth Jay Lane
♥ Pärlörhängen Glitter

Snart...

Snart ska jag resa mot Oslo, och A har jag redan lämnat vid bussen på väg mot Sthlm. Alltid jobbigt med avsked, men måste säga att jag blivit bättre på att tygla mina känslor med åren. Oavsett känns det skönt att det bara är en jobbvecka kvar och sen bär det av mot Egypten! Härligt med sol och bad och bara få vara med A. Det är välbehövligt att göra något tillsammans när man annars bara ses på helgerna.

Helgen har annars varit riktigt trevlig och mysig, dock en aning ångest igår för att tacka nej till min kompis S som ville att jag skulle följa med henne ut (känns som om jag sagt nej alldeles för ofta senaste tiden) men jag orkade verkligen inte, var alldeles för trött och därmed osocial för att ens försöka vara kul. Oh well, vissa dagar är bara sådär. Och sen var jag faktiskt på fest i fredags och det fick räcka för "gamla" mig! Haha! ;D

Hoppas ni får en trevlig söndagkväll!  Jag ska som sagt sitta i bilen de närmsta timmarna och lyssna på Camilla Läckbergs Predikanten. Älskar verkligen ljudböcker! Perfekt tidsfördriv och rent av mysigt! :)

Kram!

Tradera-auktioner

Idag har jag pysslat med att lägga ut prylar på Tradera. Allt är nästintill oanvänt och saker som inte passar mig (tyvärr). De flesta utropen ligger på 50:- och några på 1:- Fler auktioner kommer, då jag har massor av saker kvar, men detta är nog ungefär vad jag hinner med innan jag reser till Egypten. Ett guldkorn är mina Louboutin-inspirerade skoletter från Forever 21.  Spana in alla mina auktioner här.

Fredagskvällens Outfit





♥ Klänning Manoush
♥ Lackleggings American Apparel
♥ Heels Asos
♥ Lackskärp Saddler
♥ Lackclutch Vintage
♥ Armband Glitter
♥ Grå tyg-ros Glitter
♥ Grå pärlörhängen Glitter
♥ Silverringar Efva Attling

ikväll blev det mys med vin oc

MMS

ikväll blev det mys med vin och tända ljus istället för en utekväll. Välbehövligt!

Full Rulle

Dåligt med uppdatering sedan igår, men partyt var jättetrevligt och vi har vi precis varit ute på marknad och nu väntar släktingarna!  Bilder på outfiten igår kommer senare! :)

Nu...käk!

Kram!

Helrenovering

Vaknade i morse med en molande huvudvärk, hoppas verkligen den går över under dagen! För idag är det en helrenovering som står på kartan, hihi! Har massor som jag "måste" göra innan jag kan resa bort idag:

- Vaxa ben.
- Ansiktsmask.
- Skrubba mig över hela kroppen.
- Tvätta och föna håret.
- Måla naglarna i matchande färg till outfiten.
- Göra en skitsnygg partymake.
- Välja ut outfit.
- Packa väskan (ska sova borta inatt)

Och allt detta ska hinnas med innan kl 2! För då ska jag sätta mig i bilen, köra 10 mil, möta upp A och fika en stund med honom innan jag måste springa iväg på partyt! Puh! :)

Får se hur jag löser klädfrågan, inte så kul att sitta på ett fik med partystassen...ombyten får det bli.

Wish me luck!
Kram!

Godnatt

Nu har jag kommit hem till mamsen och pappsen och hunnit mysa lite med min lilla sötis till katt! :)  Hemma och väntade låg en avi från posten (innehållet får ni se så snart jag hunnit hämta ut det)  och en taxfree-katalog. Ska bläddra igenom den innan jag somnar, men jag tror inte att det är något särskilt jag behöver nu...(kors i taket). MEN...jag har inte bläddrat i den än... ;) Hihi!

Nä nu ska jag lägga mig, blir en hektisk dag imorgon, minst sagt! Ska försöka mobilblogga så mycket jag bara hinner och kan! :)

Godnattkramar!

En dagens



♥ Klänning La Redoute
♥ Nitbälte Lindex
♥ Strumpbyxor Falke
♥ Skinnstövlar Bronx
♥ Pärlörhängen Glitter

Dragkedjor

Som ni säkert förstått sitter jag och spanar in alla saker som kommit in hos Asos sen jag kollade senast. Och det är mycket fint! Har ni inte spanat in deras sida än tycker jag att ni ska göra det nu! :) Jag föll speciellt för den här clutchen! Riktigt fina dragkedjor och pluppar under väskan. Skulle passa perfekt till mina pumps med dragkedja!

Bild: Asos

Clutchen är designad av Linea Pelle. Riktigt lik den från Alexander Wang men bara lite billigare.




Mina fina pumps med dragkedja!

Norge-inspirerat

Om man inte har lust på Norge-inspirerande koftor eller tröjor, varför inte satsa på mössa och halsduk i samma motiv? :)


Bild: Asos

Den här klänningen hade varit perfekt...

...för festen imorgon.  Älskar det tuffa blockmönstret och ett par Carrie-heels till det and you're home free!


Bild: Asos

Uppbokad

Idag är jag tröttare än tröttast! Klockan är åtta och jag borde inte vara sååå trött. Ska bli riktigt skönt att få komma hem ikväll, för hela helgen har jag massor av skoj framför mig! :) På fredag är det som sagt avskedsfest och på lördag är det marknad med karuseller  (en riktigt rolig marknad) och på kvällen blir det party igen med en barndomsvän (och en massa andra) Vi får se hur man pallar nuförtiden, har inte kört en 2 dagars på jääääätteläääänge. Så kanske blir det bara avskedsfest?? ;D Hihi!

Kram!

Avskedsfest

På fredag är jag bjuden på avskedsfest till en av mina bästa vänner som ska flytta(!) till Australien. Och då snackar vi inte om månader utan hon ska verkligen flytta. Sorgligt. Buhu! Men nu har jag iaf en anledning att åka till Australien! :)

Det kommer bli massor av folk och jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig (som vanligt...) Men på sistone känns det som om jag samlat på mig en hel del partykläder som jag inte använt ännu, så de ska jag rota fram och testa fram och tillbaka. Har ju Manoush-klänningen....eller kanske spetskjolen från Asos. Skinnkjol är ju också riktigt snyggt.... Oh well, den dagen, den sorgen.  :)

Nitbälte




Snyggt va?

Kommer från Lindex oxh kostar 199:-

Uppe med tuppen

Jag var faktiskt uppe kl 6 i morse för att hinna blogga lite innan jag skulle ut på kundmöten, men Publishme ville inte samarbeta, så det blev det inget med. Som tur är fungerar det nu iaf! :)

Ska strax göra klart det sista här på jobbet och sen tänkte jag visa er nitbältet från Lindex (som jag tjatat om i flera veckor, och som jag äntligen hittade i fredags) och sen tänkte jag faktiskt lägga mig och lyssna på min ljudbok (Predikanten av Camilla Läckberg). Avslappnande och skönt!

Vad gör ni ikväll?

Kram!