Min BZR kappa

Okej, nu kommer 2 bilder till på min BZR kappa i cerise. Så himla svårt att fånga färgen, men den är kort och gott lite lysande cerise.



Den här bilden visar hur färgen ser ut på riktigt!

Burberry-inspirerat

Kunde inte låta bli en Burberry-inspirerad halsduk idag, så den fick också följa med hem.



Tyvärr är den i 100% akryl, men å andra sidan kommer jag nog aldrig köpa en riktig burberry-halsduk i kashmir heller. Dels för att de är äckligt dyra, för en halsduk som kommer bli förstörd av regn/snö, smink och everyday wear. Och för det andra har jag sett hur Burberry-halsdukarna på mina kompisar blir efter ett tag de med, noppriga, ulliga och tunnslitna...inte snyggt. Så just halsdukar och vantar, där anser jag att man can go casual och satsa på nytt och fräscht varje vinter.

Denna kommer från Wedins Accent och kostar 149:-. Spana in!

Uppdrag: Designerväskor

En av mina bästa vänner ska köpa en designerväska och bad mig om hjälp att välja rätt i väskdjungeln. Hon vill ha en klassisk väska som står sig läääänge läääänge. Och eftersom jag spanar på väskor hela dagarna så antog jag utmaningen med glädje. Här listar jag mina 13 favoriter, klassiker som nya modeller.


Mina 13 designade väskfavoriter


•1.  Mulberry Bayswater. En klassiker som jag har i Oak (den beige). Blir bara finare och finare med åren!  Lagom stor. Pris: £495 på http://www.mulberry.com/



•2. 
Mulberry Mabel. Väskan jag spanar mest på just nu. Vill ha!!  Pris: £595 på http://www.mulberry.com/



•3. 
Marc Jacobs Stam Bag. Klassiker som hängt med i flera år och är lika het fortfarande. Axelkedja i guldmetall. Pris: £851 hos http://www.net-a-porter.com/

  


•4.  YSL Muse Bag. Den här var jag länge inne på att köpa i Rom. Fantastiskt fint och tjockt läder som gör att väskan aldrig sjunker ihop. Pris: $2207 hos http://www.styledrops.com/

  


•5.  Bottega Veneta. Alla väskälskare vill ha en flätad Bottega-väska. Superkvalitet! Pris: £1521 hos http://www.net-a-porter.com/

  


•6.  Miu Miu Bow Satchel Bag. Söta detaljer såsom rosetter på sidorna. Pris: $1195 hos http://www.saksfifthavenue.com/

  


•7.  Ny modell för hösten 2008 från Miu Miu. Jättefin och den här vill jag ha! Finns även i färgen burgundy som jag är riktigt sugen på! Pris: $1405 hos http://www.styledrops.com/

  

    

•8.  Chanel 2.55. Gammal klassiker som kom i februari 1955, (därav 2.55) Lika fin och populär idag som för 50 år sedan. Pris: osäker, tror den kostade ca 12-13000 sek när jag var i Rom.

  


•9.  Balenciaga (motorcycle) City Bag. Motorcycle bagen i ny tappning!. Jätteläcker och tuff! Pris: 13795 sek hos http://www.nathalieschuterman.se/

  


•10.  Louis Vuitton Palermo GM. Stor och rymlig väska med det fina monogramet. Pris: £695 hos http://www.louisvuitton.com/

  


•11. Louis Vuitton Manhattan GM. Den här har jag och är supernöjd! Massa fina detaljer och det ljusa skinnet mörknar med användning och blir sååå fint! J  Pris: £1120 hos http://www.louisvuitton.com/



•12. Jimmy Choo Ramona snakeskin. Den här väskan har jag tittat på i flera år. Klassiker. Modellen finns i många olika färger och skinn. Pris: £1100 hos http://www.jimmychoo.com/

  


•13. Jimmy Choo Alex Bag. Fin modell, gillar detaljerna. Jättemjukt skinn! Pris: £1075 hos http://www.jimmychoo.com/

  




Bilder: Styledrops, Louis Vuitton, Net-a-Porter, Mukberry, Saks, Chanel, Nathalie Schuterman  

  

  

  

  

  

  

Grönt är skönt

 

Denna fina gröna väska fick följa med mig hem idag. Kul färg! :) Snyggt på hösten när man mest har svarta kläder och accessoarer. Lite Miu Miu-inspirerad och otroligt mjuk i materialet (skinnimitation). Och väldigt lätt! Skönt när man som jag bär runt på en massa skrot och rensar handväskan en gång i halvåret ;)

Väskan kommer från Wedins Accent och kostar 399:-

Utan klackar på lanseringsparty

Victoria och David (Beckham såklart?!!) lanserade sin nya parfym nyligen och jag har aldrig sett maken till stövlar! Världens platå.....utan klackar!!! Måste vara riktigt svårt att gå i.  I övrigt är ju Victoria lika snygg som vanligt, och jag måste säga det om hennes frisyr att jag gillar den, men jag gillar det mest för att hon vågar!!! Hon byter frisyrer oftare än alla andra och det är kul! Titta bara på alla andra stjärnor som fegar och behåller sin frisyr år ut och år in....Booooring!



Bilder: Posh24

Egypten

Det är bestämt, jag följer med A till Egypten. Om 2 veckor reser vi till Hurghada, hoppas det blir bra nu för jag har hört både bra och dåligt. Vi ska bo på ett hotell som heter Steigenberger Al Dau Beach som ligger precis vid stranden och har spaanläggning, massa restauranger, barer och fitnesscenter osv. Njutning är vad som står på schemat! :D



Härligt stor pool!



Mysigt badrum va??:D Ser ut som ett spabehandlingsrum, men det är alltså ett badrum på rummet!

Back in Oslo

Då var man tillbaka i Oslo då! :)

Har massor att blogga om också! Shoppat lite, nya kappan som jag (fortfarande) inte visat ordentligt, och en hedersvärd uppgift som jag fått! :)

Vi hörs snart igen!

Kram!

Min lilla stickning



Jag har stickat en mössa under helgen och virkat en ros som jag ska fästa på mössan sen! :) Visst är den söt? Funderar på att göra en i svart också. Lägg märke till de söta stickorna som är rosa! Den gulliga damen i garnbutiken plockade fram dem till mig och sa: "De här ska du ha! De passar dig perfekt!" Hihi! Hur kunde hon se så tydligt att jag är en rosa tjej?? ;D

Incheckad

Nu har jag äntligen checkat in på hotellet och fått mig lite mat! Gott! :) Ikväll ska jag bara se på tv och slappa och blogga lite till ;)

Kram!

Another Monday

En ny arbetsvecka har börjat och idag är det späckat med en massa kundbesök och ikväll blir det hotell. Trevligt för omväxlings skull! :) Ligger en del på hotell, men långt ifrån varje natt.

Ni kan aldrig gissa vad pysslig jag har varit under helgen då!!??! Jag har både virkat och stickat, hihi! Resultatet tänkte jag bjuda på ikväll! ;)

Nu ska jag kasta i mig frukosten och sen bär det av! :)

Kramar!

Dagens Outfit



♥ Svart klänning La Redoute
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Quiltat bälte i skinnimitation Asos
♥ Knästrumpor med ros Lindex
♥ Svarta skinnstövlar Bronx
♥ Ringar Efva Attling
♥ Pärlörhängen Glitter

Brown eyed girl



Såhär ser det ut med de bruna linserna! Jag älskar dem, man får en sådan mycket mer intensiv blick! :)

Ångestsöndag

Idag har det varit en riktigt ångestsöndag, bara inväntan på att A ska åka till Sthlm och jag åka mot Oslo. Jobbigt! =/  Det som är jobbigast med att pendla är att man aldrig får söndagsmyset på kvällen och den avslappnande känslan av att vara ledig då man alltid har en tid man ska passa i form av ett tåg eller så.  Oh well, inget att göra åt nu. Ska äta en mysig middag här hemma först innan jag ska lämna A vid tåget. Alltid något. :)

Kramar!

Bilder på min Walk-in closet!



Tips på bra väskförvaring någon??



Smart tvätt påse där man sorterar på en gång. Har en i rosa för kukörtvätt, en svart fört svart och en vit för vit.... Fyndade dem billigt på Plantagen tror jag det var....

Lördag

Jaha, då var sista matchen för säsongen spelad. Skönt! Ska nog sluta med fotbollen faktiskt då det tar alldeles för mycket tid av min lediga tid. Eftersom jag är borta i Oslo på veckorna, vill jag när det blir helg, träffa A, träffa kompisar, slappna av och bara göra saker som inte stjäl en massa energi. För att kunna ladda upp batterierna inför veckan igen.

Apropå ladda, så ska jag alldeles strax ladda upp bilderna på min walk-in closet som jag städade igår och så kommer bilder på begäran på min cerise BZR-kappa! :)

Ikväll ska jag och A hem till ett par vänner och bara umgås! :)

Kramar!

Idag har jag jag på mig oversi

MMS

Idag har jag jag på mig oversize tröja med knyt från Rules by Mary, fiskbensmönstrade strumpbyxor från la Redoute, lackade boots från Rodebjer, kappa från Bruuns Bazar BZR.

En försmak på min walk in clos

MMS

En försmak på min walk in closet!

Nu har jag äntligen kommit hem

MMS

Nu har jag äntligen kommit hem och ska lägga mig och sova snart. Men först blir det lite bläddrande i nya chic som kommit under veckan. Av någon märklig anledning så fungerar inte internet här så jag får mobilblogga istället! :) hoppas det har kommit igång tills imorgon igen! Godnattkramar!

Jag tröttnar inte på Kurt....



Jag tröttnar verkligen inte på den här låten! :) Kurt Nilsen är verkligen så himla duktig, och här är en spelning från i somras på Rådhusplassen här i Oslo! Lyssna och njut!

Snart klar...

Om ett par timmar ska jag sätta mig i bilen på väg mot Sverige! Härligt! Nu har jag bara liiiite arbete kvar innan dagen är klar! :) Mamma informerade mig om att Woolrich-jackan hade kommit! Wiiee! Dock inte mina linser...än. Oh well, då får jag väl vänta en extra vecka då, men brunögd, det blir jag! ;)

Cupcake dreams


Bild: Kakburken

Visst blir man otroligt sugen på muffins när man ser det här muffinsträdet?? Åh det måste jag bara baka i helgen...eller iaf till nästa helg. Ska spana in Kakburken lite mer, de har mycket kul alltså!


Det är mörkt ute!

Kvart över 6, och becksvart! Huh! (tiden jag gick upp, alltså) Nu när man går upp så här tidigt får man verkligen en försmak på vad som komma skall, långa snooze-perioder, man kan inte öppna ögonen i mörkret, för man är så trött, och man kan definitivt inte öppna ögonen när man tänder lampan heller. Eller fenomenet att sängen alltid är varmare när det är mörkt...jo då, så är det.

Idag är det alltså jobb igen (som vanligt) för hela slanten. :) Men sen är det frihet! Wihoo, helgen! Konstigt att man alltid längtar efter den?? :)

Anyway, en bra dag till er alla!

Sova!

Nu äntligen ska jag gå och lägga mig (ska duscha först bara), har faktiskt jobbat hela kvällen med diverse saker som ska vara klara till imorgon, men nu känns det som att jag åtminstone har ganska bra koll och kan lägga mig med gott samvete. :)

Godnattkramar!

Can't wait

Fredag förmiddag ska helt och hållet vigas åt min Walk in closet, den ska rensas från kläder, skor och väskor, sånt jag inte använder längre eller är trasigt. Har skjutit på det länge, men nu ser jag inte riktigt skogen för alla träden... Det ska delas upp i sommarkläder och vinterkläder, så att jag lätt kan se vad jag behöver uppdatera garderoben med i höst och vinter. Snygga krokar måste inhandlas, mer galgar, mer lådor att förvara i, mer skolådor....hmmm. En sväng på Ikea blev det visst också... ;) Hihi! Har ju faktiskt inte visat er min walk in än sedan den blev klar i somras, det får det bli bot och bättring på! Bilder kommer på fredag, promise!  :)



En sådan här rymlig walk in closet som Nicky Hilton har skulle man inte tacka nej till.....men jag får nöja mig med mina 12 kvadrat.

Lååååång dag

Kom precis tillbaka efter en lång säljdag! Puh! Är verkligen jättetrött och imorgon ska jag upp tidigt...eller ja tidigare än vanligt. :) Men samtidigt är det ju torsdag imorgon och då är det dags för hemresa och på fredag kommer A! Längtar lika mycket som vanligt! :) Hihi!

Förmodligen har mina bruna linser kommit under veckan och med all säkerhet  Woolrich-jackan också! :) Hoppas verkligen den passar nu, så jag slipper skicka tillbaka den! Bilder kommer naturligtvis på det. :)

Dagens godisbit...

...måste vara det här skärpet från Rules by Mary. Älskar rosetten! Kostar 249:- hos Nelly.


Bilder: Nelly

Godmorgon!

Idag varknade jag till och med innan klockan! (brukar hända en gång per 10 år...typ. Hihi) Fast jag tror mer att det berodde på att jag var rädd att försova mig än att jag var pigg och utvilad, för min första tanke när jag slog upp ögonen var att kolla klockan och varför har den inte ringt??? :D Hjärtat i halsgropen-scenario.  När jag är 75år, är jag övertygad om att jag inte klarar en sådan här morgon utan att kolavippen ;D  

Nä nu blir det en kopp kaffe med mjölk för att piggna till lite innan dagens göromål! :)

Kramar!

Tjingeling!

Ska försöka lägga mig lite tidigare idag än andra kvällar, för att få sova ut lite. Man blir så mycket gladare, mer klartänkt och piggare när man får sova tillräckligt. :)

Vi hörs imorgon! Tjingeling!

Dilemma

Minns ni att jag skrev att jag skulle utomlands med en barndomsvän och syster till henne? Frid och fröjd. TILLS jag berättar det för A som bara: Nej nej nej!....då visar det sig att han har velat överraska mig med en resa, redan bokad och klar, till Hurghada, Egypten. Naturligtvis korsar datumen med varandra och jag måste därför välja. =/ Suck. Varför? Av alla 365 dagarna om året??

Gran Canaria eller Egypten? Vad tycker ni?


Finaste Chanelväskan


Bild: Chanel

Perfektion.

This is me today!



Det glamourösa vardagslivet på jobbet....

Nä nu ska jag försöka få i mig lite käk innan jag svälter ihjäl! :D

Kram!

Underbart väder

Vad härligt det är när solen skiner! Visst blir allting lite lättare då?
Så här fint väder har vi i Oslo idag! :)

Bikerjackan #1

Jag har hittat den, bikerjackan alltså! :) Den absolut finaste jag sett hittills, men som vanligt är den dyr. Den här fantastiskt fina jackan kommer från Karen Millen och finns hos Asos för 299 pund....


Bild: Asos

Nitbältet I want


Bild: Asos

Lindex har kommit ut med ett likadant bälte som det här från Asos. (det är det som jag letar efter hela tiden) men inte på några av de butiker jag har varit på har de haft det och inte på hemsidan heller.... Någon som vet?

Godmorgon Tisdag

Har precis fått i mig frukosten och ska strax sätta igång med jobbet! Idag ska det bli en bra dag som jag ska hinna med jättemycket på!! (Måste intala mig själv det iaf, hihi)

Ha en bra dag! Kram

Natti natti!

Nä nu är det verkligen läggdags, jag kan inte sitta här och klicka runt på massa strunt längre! ;)

Sov gott så hörs vi imorgon!

Kramar!

Nelly-rabatter

Nelly kör en rabattvecka. Bra där! :) Spana in vilken dag just ditt favoritmärke är rabatterat.


Bild: Nelly

Skype, set, done!

Nu är Skype äntligen klart att använda på min laptop, tyvärr har jag inte världens bästa mikrofon så det får bli till att köpa ett headset så att man kan prata med varandra utan att det skrapar... Tänkte jag skulle provköra det med A ikväll om han får till det (han skaffade mobilt bredband idag, så vi får se om han är up and running) :)

För er som inte vet vad Skype är, så är det en tjänst på internet där man kan prata gratis med varandra via datorerna oavsett i vilket land man befinner sig, ungefär som msn messenger, men man pratar på riktigt som på en telefon! Superbra!

Rose Pump

Helt underbara pumps med en ros från Bianco! Dessa provade jag för ca 1 månad sedan, men då var de slut i min storlek. Nu verkar det dock som att det blivit påfyllt med storlekar igen. De är verkligen jättefina och jag föll pladask för dem i butiken! De blåa skulle jag vilja säga är lite mörkare än vad bilden visar, mer koboltblått.

Bilder: Bianco

Godissug.

Jobbigt, jag brukar egentligen aldrig vara godissugen, iaf inte sådär riktigt mycket att jag måste kasta mig iväg till butiken och köpa mig en påse med lösgodis. Så är det iaf nu. Men det blir inget godis idag, man kan ju inte falla för frestelsen jämt! ;D

Ska försöka sätta mig och pilla med Skype istället, blir på så sätt lite smidigare att prata med A nu när han är i Sthlm och jag i Oslo, och billigare!! :) Har egentligen en del jobbsaker kvar att ta tag i, får se om jag orkar det senare.

Kramar!

Work, work, work...

Ja det är nog det enda som står på "att göra" -listan nu. Jobbigt när det känns som om tiden inte räcker till och man blir översköljd med uppgifter som måste lösas utöver de vanliga basic, som redan är många. Bara att jobba på antar jag!

Dagens gnäll. ;)


Test Cuccio Pomegranate scrub

När jag beställde från E-beautyshop senast fick jag med ett prov på den här scruben, och nu har jag testat den:


Bild: E-beautyshop

Cuccio Naturale Pomegranate & Fig Sea Salts Scrub, moisturizing exfoliant for Hands, Feet & Body är en underbart aromatisk återfuktande peeling med havssalt, granatäpple och fikon som djuprengör och mjukgör. Den är rik på mineraler och reducerar torr och sprucken hud, speciellt området runt hälarna, utan att torka ut huden. Härlig till spabehandling som scrub av både kropp och händer!

Cuccio Naturale är en naturlig kroppsvårdsserie för professionell behandling av händer, fötter och naturliga naglar


Betyg:
Saltkornen är riktigt stora, känns som flingsalt! Luktar gudomligt gott. Ingen speciell känsla av att produkten är superbra när jag står där och skrubbar mig, "flingsaltet" rasar bara av när jag ska skrubba. Kanske är det meningen. Inte förrän jag har sköljt av mig skrubben inser jag att jag är supermjuk och då menar jag babyhud(!) över hela kroppen! Jag är till och med så len mjuk och återfuktad att min vanliga kräm som jag smörjer in mig med efter duschen är överflödig! Doften sitter kvar på huden i flera timmar efteråt! Perfekt för torr hy eller torra fötter och händer.  En fantastisk produkt! Dock det som drar ner betyget är priset på 420:- 

♥ ♥ ♥ ♥ (av 5 möjliga)

Väntan

Sitter här på jobbet och väntar på att det ska komma varor. Måste var här och ta emot dem. Det roliga är att de kan komma snart eller först om flera timmar, men men så är det med fraktbolag....  Å andra sidan har jag en hel del saker att göra i väntan på varorna.

Men först ska jag äta lite frukost! :)

Kram!

Tråkigt besked

Nu har jag kommit fram till Oslo och öppnade posten och i ett av breven låg ett riktigt tråkigt besked.....restskatt 22000:- NOK  Åååååhhh...typiskt! Det betyder att de inte har fått in mina avdrag antagligen så nu måste jag ta tag i det imorgon också....det är alltid något som ska gnaga i magen, det får aldrig vara riktigt bra.... Och 22000:- det är mycket sockerkaka det.... =/ Hoppas verkligen det löser sig.

Avresa

Precis när man har som mest lust att bara krypa upp i soffan under en filt, sen en riktigt bra film och dricka te och äta bullar, ja då ska man dra iväg mot Oslo och en ny arbetsvecka. =/ Ibland är det riktigt tråkigt att pendla... A reste vid halv sex till Stockholm, jobbigt för honom att pendla också...men men...plikten kallar! :) Ska börja packa lite smått och sen bär det av! Vi hörs när jag är i Oslo igen!

Kramar!

Dagens Outfit




♥ Svart linne Marwin/JC
♥ Lila kofta Lindex
♥ Nitbälte Lindex
♥ Skinnkjol Lindex
♥ Fiskbensmönstrade strumpbyxor La Redoute
♥ Knähöga skinnstövlar Novita
♥ Ringar Efva Attling
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Hlasband Thomas Sabo Charms

Underbar söndag

Dåligt med bloggande idag, men det har varit världens finaste väder ute och man vill ju hinna njuta av de sista värmande strålarna från solen! :)

Har bland annat åkt på A's pappas nya leksak....en fyrhjuling! :) Riktigt roligt!



Här är det A som ska ut och leka!

Det har varit en otroligt skön helg och man har fått ladda batterierna för en ny vecka! :) Extra skönt med helledigt idag också, ingen fotboll som måste passas...

Hoppas ni också haft en jättebra helg!

Kramar!

pärlarmbanden!

MMS

pärlarmbanden!

jeansen och tofflorna!

MMS

jeansen och tofflorna!

upptäckte nu att det bara gick

MMS

upptäckte nu att det bara gick att lägga in en bild per bloggmms! Nu kommer resten av bilderna!

Idag har jag på mig jeans från

MMS

Idag har jag på mig jeans från tiger, tofflor björn borg, vitt linne 365 sunshine, kofta Heritage Forever 21, pärlarmband Forever 21, stelt armband kyss johanna.

Mys

Nu ska jag snart packa i ordning mina kläder och åka och hämta A vid tåget! Wihoo! :D Sen blir det nog slötittande på tv under en filt och imorgon är det match. Förhoppningsvis är jag ledig söndag så att man får lite tid för recovery.

Vi hörs imorgon raringar!

Kramar!

Trattkantareller

Ikväll blir det stuvade trattkantarell-smörgåsar. Mums! Mamma och pappa som varit ute och plockat. Bästaste föräldrarna som vet vad deras dotter är sugen på! :D




Visst ser det gott ut?

O.P.I

Nytt nagellack från O.P.I blev det också. Föll för färgen Lincoln Park After Dark. Jättefin mörkt mörkt plommonlila färg! I love it! :)


Best of all times

Den bästa hårsprayen? Om ni frågar mig är det självklart Elnett! Bra stadga och snygg glans! Används flitigt av alla stylister och frisörer på visningarna runt om i världen.

Dagens Outfit






Idag blev det svart för hela slanten! :)

♥ Oversized stickad tröja Guess Jeans
♥ Basic långärmad top Logg/H&M
♥ Quiltat bälte med knyt Asos
♥ Fiskbensmönstrade strumpbyxor La Redoute
♥ Kilklackar med snörning H&M
♥ Halsband Thomas Sabo Charms
♥ Pärlörhängen Glitter

Forever 21 -paketet



- Koftan till vänster: Fint rynk vid bysten och härlig längd!
- Koftan med emblem: Trodde den skulle vara lite längre i modellen, går ungefär till höftbenet, men det är en keeper iaf, snyggt med ett lite längre linne under.
- Blommiga strumpbyxor: Läckra, men blir tyvärr lite gråaktiga när man tänjer på dem, dock är de fortfarande fina (ni får se dem på någon dag) men hade helst sett att de var svarta hela tiden... Keeper?
- Pärlarmband:
Det ena med en hjärtberlock och det andra med en rosett. Söta!

Shopping och fika

Har precis kommit hem från en shoppingrunda och en fika med mamma! Alltid lika trevligt att ha lite quality time med mamsen. :) Mamma fick med sig massor av snygga kläder hem, koftor, jeans, polos, halsband och tunikor! Perfekt uppiffning av höstgarderoben! Så nu är mamma riktigt poppig! Jag själv handlade nagellack och spray samt hämtade ut paketet från Forever 21 (som jag ska visa er innehållet i sen).



Godaste kladdkakan!

Senaste skoinköpet

Har ju glömt att visa er ett par jättecoola pumps som jag köpte för ett par veckor sedan! :)




Snyggt med dragkedjan va? :)

De kommer från ett märke som heter CUBA och jag köpte dem när jag var i Ålesund.

Paketprovning

Sådärja! Då har jag fått prova igenom allt en gång till och även tagit bilder! :D

Vi börjar med den stora stickade tröjan från H&M och de svarta kilklackarna med snörning:



Betyg Kofta: Jättemysig kofta, ullar litegrann, men annars helt klart godkänd. Den kommer att bli skön i höst & vinter!

Betyg Kilklackar: Fin skinnimitation, lite hårda i hälen, men inte så att jag inte kan gå med dem, känns som om de kan töja sig litegrann också. I övrigt väldigt fina! Tog min vanliga storlek.


Då kör vi vidare med Manoush-klänningen (La Redoute) och gråa kilklackarna med snörning:



Betyg Manoush-klänning: Jättefin! Finare i verkligheten! Satt bra i strl 38 (är normalt 36 i svenska storlekar) Snygga nitar och fina broderade blommorBästa köpet!

Betyg kilklackarna: Mjukare i materialet än de svarta och därmed inte riktigt lika hårda. Fina!


Och sist men inte minst, plagget som inte passade (La Redoute) alls sådär bra som jag hade hoppats:



Betyg kofta: Försöker med bilden visa hur vid den var över midjan. Den är verkligen stooor! Modellen verkar vara sådan, men det fungerar inte på mig, ser bara ut som en uttänjd tröja som blivit för stor runt livet. I övrigt är den jättefin, hade den bara varit en aning figursydd så hade den fått stanna, nu åker den tillbaka!

Ge mig nu!


Bilder: H&M

När jag var på H&M häromdagen kände och klämde jag på dessa godingar, och jag vet inte anledningen men det slutade iaf med att jag gick ur butiken tomhänt. Men nu när jag tittar i katalogen igen så ångrar jag mig! Typiskt.

Kofta - Söt modell med knyt i midjan och i fina färgen cerise.
Mössa - Jättefin med ros på, har letat efter mössor med den typen av attiralj på. Den här, liksom vantarna, vill jag ha i plommonlila, men tyvärr var bilderna så dåliga på H&M's hemsida, så i grått ser ni blomman bättre!
Vantar - Plommonlila, riktigt lurviga vantar! Härligt!

Gomorron!

Åh vad härligt att vara ledig! :) Skönt att inte behöva vakna till en klocka. Idag hade jag tänkt ägna dagen åt det här:

- Fotografera plaggen som jag fick igår och lägga upp på bloggen.
- Boka resa hem till A.

- Hämta paket från Forever 21
- Köpa nitbälte från Lindex. Update: De hade inte fått det ännu...
- Rensa mina garderober från allt möjligt och lägga ut på tradera.
- Gå med mamma på stan och köpa jeans.

Vi får se hur långt jag hinner! :) Tidsoptimist ni vet... :D

Ha en riktigt bra fredag!

Kramar!

Poliskontroll

Nu har jag och min bil tagit oss hem, blev faktiskt stannad i poliskontroll på vägen hem :O Fick blåsa och visa körkortet, och det gick ju åt helvete..... Haha, nädå, det enda jag har druckit idag är kaffe och mjölk! ;D Det skulle se bra ut det nu när A pluggar till polis, huh! :) För att göra det klart så är jag starkt emot att köra bil påverkad, har aldrig gjort och kommer aldrig göra! Ni som kör, om ni inte tänker på er själva, tänk åtminstone på andra trafikanters säkerhet! Jag kör ju väldigt mycket i jobbet och sen även mycket privat i och med att jag pendlar, så det blir runt 8000 mil om året och jag vill inte ens tänka på hur många som jag säkerligen har mött på vägen som varit påverkade! Hemska tanke! =/

Har till och med hunnit hämta ut 2 paket ikväll, H&M och La Redoute. Allt utom en sak passade, visar bilder imorgon! Nu ska jag krypa till kojs med nya H&M-katalogen som kommit under veckan!

Godnattkramar!

Hemresa

Ska försöka komma iväg i rimlig tid hem till Sverige idag (brukar annars vara hemma runt sådär 3 på natten... =/ Så nu ska jag bara packa klart det sista och sen bär det av! :D

Vi hörs när jag kommit hem till Svedala igen!

Kramar!

Skinnpaj eller inte?

Har tänkt på en mc-inspirerad skinnjacka länge nu, men har inte träffat på den perfekta än. Tänkte länge på den här från Ellos, men efter att ha provat en bikerjacka igår i fårskinn så går svinnappa verkligen bort. Har en skinnjacka sedan tidigare (brun) i svinnappa och jag tycker att den kan bli lite stel och följer inte riktigt kroppen. Men den i fårskinn var helt underbart mjuk och lätt! Tyvärr är ju de lite dyrare... Ska spana in butikskedjorna här i Norge, de brukar ha ganska bra kvalitet på sina kläder. Tror exempelvis att Voice of Europe har en i fårskinn för 1300:- (såg någon reklam för det någonstans)


Bild: Ellos

Tipsa mig gärna om var man kan få tag på snygga skinnjackor! :)

Hjälp utsatta barn!





Var med och stöd Uppdrag barn! Vattenfall och World Childhood Foundation har startat ett samarbete där Vattenfall bidrar med 20:- per person som länkar till deras hemsida på sin blogg. Och det är ju inte så svårt? Länka du också!  

Här är länken: www.uppdragbarn.se 

Helg!

Äntligen torsdag igen! Nu är det en ynka arbetsdag kvar, sen drar jag hem till Sverige ikväll! :D Då ska det hämtas ut paket, fikas, träffa A, kanske hämta linser och naturligtvis spela fotboll...

Kramar!

Mitt framför näsan

Här har jag letat runt överallt på nätet (mestadels USA)  för att hitta dessa godingar och så finns de båda två hos Nelly! Snacka om tur!


Bilder: Nelly

Woolrich parkan är numera på väg hem till mig, knep den sista medium, skulle kanske haft small men den var slut så jag testar en medium. Hoppas den passar! Juicy Couture setet får vänta tills jag vet hur dyr resan utomlands blir... :)

Stickat



Den här fina tröjan köpte jag förut (en avbockning på listan, bältet från Lindex hittade jag tyvärr inte...) Kommer från Guess Jeans och den är gjord av 100% Merinoull. Skönt! Gillar de uppkavlade stora ärmarna och knytet på höften (svårt att se men det är en knut där!)

Hungrig

Äntligen tillbaka i Oslo efter en lång dag. Är vrålhungrig så jag har börjat laga pasta carbonara (enkelt men gott). Har hunnit med att shoppa lite idag också! :) Visar bild lite senare!

Åter till matlagningen!

Kramar!

Jag vill fortfarande ha....

ett par Acne Pistols.... Men tyvärr är de i dyraste laget för ett par stövlar... Men man ska aldrig säga aldrig. :) Just nu finns de inte i lager iaf (=väntelista). Men de är helt perfekta, lagom klack för att orka strutta runt i -ofta. Snygg modell och ordentligt tjockt skinn!


Bild: Acne

Dagens Mission

Idag har jag 3 "att-göra" (förutom att jobba då) :)

- Boka resa
- Köpa bälte med nitar från Lindex (carrie stuk)
- Köpa stooor stickad tröja (i bra material).

Lyx

Idag blir det färska jordgubbar på mina havrefras! Lyx.

BH-förvaring

Aldrig har jag då tänkt på hur jag ska förvara mina BH:ar när jag är ute och reser, men det har Eleven gjort. De här söta (finns i flera färger och mönster) BH-hållarna kan väl igen motstå?!? Man får plats med ca 6 stycken BH:ar i den. Jag skulle kunna köpa den bara för att den är så söt! Använda den?? Sporadiskt  förmodligen.

Bild: Eleven

Massa Paket!

Den här veckan vankas det massa paket! Ett damp ner i brevlådan hemma hos mamma idag, tror det var från Forever 21 (redan!?!) och sen kommer La Redoute (resten av min order, Manoush-klänning bl.a) och förhoppningsvis H&M också. Det blir rena rama julafton på fredag med andra ord! :D

Annars sitter jag och pillar lite med hotellbokningar för resan, inte helt enkelt att få till det. Men det ska nog gå till slut, ska ringa resebolaget imorgon och fråga dem om lösningar för 3 personer.

Kram!

Wihoo! Ekvatorn here I come!

Idag blev det bestämt, jag och en barndomsvän, samt hennes syster ska åka utomlands i oktober! Gran Canaria blir det...igen! (Känns som om jag varit där flera gånger senaste året...hmmm....det har jag ju...3 ggr!!) Men det är iaf jäkligt lättvindigt (kort flygresa) och det är varmt! Perfekt för en tjejresa! :D Looking forward to it babes! :)

Casual


Bilder: Acne, Topshop, My Theresa


- Löst sittande jeans Acne.
- Platåboots i mocka Topshop.
- Kashmircardigan Miu Miu.
- Väska Marc by Marc Jacobs.

Ingen frukost

Idag har jag ingen frukost...mitt eget fel visserligen eftersom jag inte orkade åka och handla igår efter jobbet....jag får åka och köpa mig en macka lite senare. Kaffe med mjölk har jag iaf! :) Räddningen för trötta ögon det! Och apropå ögon så hoppas jag att jag får mina bruna linser i slutet av den här veckan! Ska bli så kul att se reaktionerna, för jag kommer att se sydländsk ut med mitt mörka hår och nu bruna ögon. Hihi! :)

Kram

En för alla



Inköpsställen: Brandos.se och Haléns.se

Jag kommer att ha mina som tofflor inomhus i höst och vinter, perfekt för mina frusna fötter. Något vidare väder för att ha dem utomhus har vi tyvärr inte i Sverige.

Frye + Veronica = Sant


Bild: Shopbop

Visste ni att det finns ett par Frye-boots som heter just Veronica? Nu vet ni. Det tyckte jag var kul, töntig som jag är! :D Trendiga är de ju dessutom!

Underbar skapelse


Bild: Net-a-Porter

Men varför måste den vara så dyr?? Jag får hålla till godo med min Mulberry Bayswater i Oak så länge...

Shopping-spaning

Idag har jag hunnit med en sväng i en galleria och spanat in 3 ombloggade saker just nu, för att veta vilka som är värda att lägga pengarna på! :)

Vi börjar med ankelbootsen med dragkedja från H&M:

Bild. H&M

Betyg: Plastiga, plastiga och åter plastiga. Inte ens ett alternativ i min värld, finns mycket bättre skinnimitationer.



Moving on to: Svart spetsbody från H&M

Bild: H&M

Betyg: Lite svårt att veta vilken storlek man ska ta då den är indelad i small, medium och large. Man vill ju veta kupstorlek också. Så det var bara att dra med sig till provrummet för att testa. Började med medium eftersom jag har 75C i byststorlek och trodde att small skulle bli alldeles för liten av den anledningen. Men icke, medium var stor, både i kupor, i längd och omkrets. Då var det bara att plocka fram small, som faktiskt satt bra, både över byst och kroppen i övrigt. Min storlek på kläder är 36. Kan tänka mig att den även passar er som har 70-75 B men för er som har mindre än det, är jag tveksam. Om storleken passar är den riktigt fin!



Och den tredje: Stickad kofta från Lindex


Bild: Lindex

Betyg: Jättefin modell som ger vill ha-känsla. Såg den senast på Ebba von Sydow. Men tyvärr är denna rackaren gjord av 70% akryl (=nopprig). Såå synd! Tyckte den var ganska dyr också, för så dålig kvalitet (399:-). Så den fick snällt hänga kvar i butiken.

Vilken är finast?


Bilder: Revolveclothing.com

Spanar på ett nytt Juicy-set och gillar båda färgerna. Den lila (Treasure Hunt) känns kul och lite annorlunda, medan den vinröda (After Party) känns klassisk och väldigt höstig och fin i färgen. Svårt val.  

Vilken skulle ni ha valt?

Black & White


Bild: Revolveclothing.com

Riktigt fina och roliga skor! Passar perfekt med strumpbyxor under i höst! Yummie! Spana in dem här.

Slöa? Det låter underbart!

Huh! Idag var jag alldeles slö och seg i kroppen när jag vaknade. Hoppas jag inte är på väg att bli sjuk....igen. Men å andra sidan är det inte så konstigt ifall jag inte har någon energi kvar efter helgens fotbollsmatcher. Det tar någon dag att återhämta sig! :) Idag skulle jag bara vilja krypa upp i soffan i morgonrocken, dricka te och slötitta på tv. Å vilken dröm! :) Haha, istället blir det slit och släp fram till sena kvällen. Väntar verkligen på min semester nu, i mitten av oktober ska jag ha 2 veckor! Skönt! :)

Kramar!

Hometown

Jaha, då var man tillbaka i Oslo igen då. Helgerna går alldeles för snabbt om ni frågar mig! :) Ska snart krypa ner i sängen och få mig lite sömn, vilket är välbehövligt. Ska bläddra lite i ELLE innan jag somnar också.

Sov gott alla söta så hörs vi imorgon!

Kramar!

Segt

Idag måste publishme vara segt... Mina inlägg vill aldrig komma upp, det står att de publicerats men kommer som sagt aldrig upp på bloggen... Typiskt!  Om det inte har kommit upp när jag kommer till Oslo får jag försöka igen...

Kramar!

Dagens Outfit



♥ T-shirt med korsett-tryck Camilla Norrback
♥ Vippig kjol H&M
♥ Lackbälte Saddler
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Knähöga skinnstövlar Novita

Snygga undies!

Den här underbara korsetten med tillhörande trosor fick följa med mig hem igår. Den här kommer jag att ha under kavaj (partykvällen) och under en skjorta med lite fler öppna knappar än vanligt (till vardags). Så himla fin är den!  Kommer från Twilfit.

Thomas Sabo Charm Necklace

Har länge spanat på Thomas Sabo's Charm smycken. Jag fullkomligt älskar de små berlockerna! Så igår slog jag till på ett halsband (tänkte på ett armband först, men det slutade iaf med en halskedja) Man kan ju ändra sig om man vill eftersom man kan sätta berlockerna på ett armband också. :)  Jag fastnade för den höga sandaletten och partydressen!




Och ni som inte har en återförsäljare av Thomas Sabo i närheten, misströsta inte! Det går nämligen utmärkt att beställa på nätet! Spana i den här sidan!

Dagens Outfit




♥ T-shirtklänning och uppvikta ärmar med knapp Gina Tricot
♥ Leggings H&M
♥ Stickade over-knee strumpor La Redoute
♥ Gammaldags halsbandsur Glitter
♥ Smalt lackskärp Saddler
♥ Lackväska i kalvskinn Laura Clement
♥ Knähöga skinnstövlar Novita
♥ Ringar Efva Attling
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Nagellack Chanel Splendeur

Match

Nu ska jag strax dra på match!

Igår blev det lite dåligt med bloggande men var på stan med A och en kompis till, fikade, shoppade lite, åt middag hemma hos A's pappa och sen såg vi på världens sämsta film....ja jag lovar, den sämsta jag har sett! Gangster, svensk fim.

Visar shoppingen lite senare! :) Lägger upp en dagens outfit som ni får kika på så länge!

Kramar!

Morning!

Oj vad trött jag är! Kom hem sent inatt och min katt har hållt mig vaken sedan halv åtta i morse! Puh!
 
Idag är det som sagt optikern som står på agendan, hoppas den bruna färgen blir bra nu! :) Sen ska jag möta upp A vid tåget.  :D Det enda jag inte ser fram emot med helgen är mina tre(!!!) fotbollsmatcher, förstår inte hur man kan ha det på samma helg?!? Tyvärr har det varit många inställda matcher pga för mycket regn och då ska de tas ikapp nu. Men ändå...
Oh well, det som inte dödar, det härdar, brukar min mamma säga. Klok hon.

Under veckan hade jag fått ELLE och CHIC och premien från CHIC (halsband och armband) som jag fick när jag prenumererade. Riktigt raskigt såg det ut och dålig kvalité, stod det inte att det skulle vara ett värde på 399:-?? Och 399:- det är i SNÖ-klassen det och det kan jag säga gott folk att det var långt ifrån! Inte för att man bryr sig särskilt mycket om premier, men det är ju kul om det är något vettigt för en gångs skull och inte bara en massa crap! Får ge det till mamma.

Mamma gjort en hotell-frukost åt mig här, så nu blir det käk! :D Mums!

Ha en riktigt bra dag! Kramar!

Beställning

Det blev en beställning från La Redoute iaf.


Bilder: La Redoute

1. Supersköna ballerinaskor (från sommarrean) Bäst att passa på! Då har man till nästa sommar!

2. Kofta i 100% kashmir från BEST. Älskar kashmir och 40% rabatt på det? Ja tack!

3. Over-knee stövlar i mocka. Såg riktigt sköna ut!

4-5. Underkläder från Wonderbra. I love them! Får vilka fjuttiga bröst som helst att bli pushiga!

Snurrar

Oj oj nu är det mycket som rör sig i min hjärna!

- Skinnjacka från Haléns eller kanske från Ellos? (bra rabatter från båda ställena) 
- H&M.se har 50% rabatt på dyraste varan. Man kanske borde passa på?
- La Redoute har ju 40% rabatt på första varan och 25% rabatt på resten. Det är ju några godbitar som jag fortfarande vill ha....
- Woolrich parka. Beställa från My Theresa eller helt enkelt vänta och gå in på NK?
- Juicy Couture dressarna...vilken färg ska man ta?

Vilka I-landsproblem va? ;D Haha.

Nytt Schampo och Leave-in treatment

I och med att jag färgade håret i fredags var jag naturligtvis tvungen att byta från mitt "blonda" schampo till ett för färgat hår. Min frisör rekommenderade mig att istället för balsam använda mig av ett Leave-in Treatment för att det vårdar mer, gör håret mjukare och behåller färgen ännu längre än ett vanligt balsam för färgat hår. Sagt och gjort, dessa produkter fick följa med mig hem:

Wants & Needs

Konstigt! Om man delar upp allting i 2 kategorier, saker man verkligen behöver och saker man vill ha, så är det nästan aldrig några saker i verkligen behöver-spalten(!)

Vill ha:                                                                            Behöver:

- Woolrich parka                                                           - Nya benskydd 
- Juicy Couture dressar                                              - Nya strumpor kanske?!?
- Ilse Jacobsen gummistövlar
- Ny laptop
- Mulberry Mabel Svart
- Burberry halsduk i rosa
- Kashmirtröjor
- Hermès-armband
- Lila Miu Miu väska
- UGG's

Och säkert en massa jag glömt... 

Varför är det alltid så här?

Nyskapande

Håller på och ändrar bloggens utseende lite och vi får se vad jag fastnar för... :) Men jag måste helt klart ha en ny och tydligare bild som header... Haha! :)

Another day at work

Jaha, då var det onsdag då....faktiskt så har den här veckan gått ganska snabbt! :) Härligt! 

På fredag ska jag som sagt till optikern och prova ut mina bruna linser och kolla så att färgen känns okej osv. I samband med det är det dags att börja mysa till det hemma nu när hösten kommit med ljus, olika goda teer och annat mys. Så det tänkte jag kika lite extra på. :)

Ha en riktigt bra dag nu!

Kramar! 

Deprimerande

Mitt Godess-halsband som jag beställde från KyssJohanna för inte så länge sedan, gick sönder idag!!! Jag skulle bara rätta till hänget (ni vet, spännet som ska sitta bak hade kommit fram och jag skulle dra det bakåt) och då gick kedjan sönder. Anade att detta kunde ske när jag fick halsbandet för kedjan är jätte-jättetunn! Naturligtvis är det ju bara att ta någon  kedja som man har liggandes hemma, men det är ändå tråkigt att kvalitén är så dålig för jag är 100% säker på att om jag får en ny kedja går den säkert också sönder. För 450:- hos guldsmeden hade man fått grymt mycket mer än en sterlingsilver-berlock och en tunn halskedja. Visst, det är design det handlar om och det får man betala extra för, men det ska hålla också, det är iaf min mening!

På schemat: Slappa

Nu är jag äntligen klar med dagen och det ska bli sååå skönt att bara få hoppa in i duschen och sen direkt ner i sängen, kanske se en film eller lösa lite korsord. Det är livet det efter en hård dag! :D

Kram!

Oj oj oj vad dyrt!

Spanade in Shopbop och deras Juicy-dressar och där fanns en av de jag ville ha som inte Revolveclothing har (som jag brukar handla på), och för att kolla frakten måste man i princip ha fyllt i alla kortnummer osv. Sagt och gjort tog jag mig tiden att kolla det och gissa vad det kostar att sända en ynka Juicy Dress till Sverige?!? 79 Dollar!! Det är ju nästan ett par pants till. Big No No blev det! Visst är det dyrt att skicka från Usa....men inte sååå dyrt! Man borde inte behöva betala mer än 45 dollar, för det är inget tungt eller skrymmande.  Det är skillnad det mot Revolveclothing som har gratis shipping till Sverige om man beställer för över 100 dollar! Me like! Så lägg Revolveclothing på minnet om ni inte redan gjort det! :D

Kate Moss + Topshop


Bilder: Topshop

Nu har det kommit en ny kollektion från Kate Moss hos Topshop. Hittade den här cardigan med söta små hjärtan på som gärna får bli min. Däremot är jag tveksam till materialet...hur mycket värmer egentligen Viscose och Nylon tillsammmans?? (Om man ska ha den under vintern alltså) Tror det kan bli ganska kyligt...

Morrn Morrn

Som man säger här i Norge. :)

Idag har jag massor av saker att göra på jobbet...stressigt! Det ena med det tredje ska fixas. Men det är riktigt skönt att måndagen är förbi för nu börjar snart nedförsbacken igen (mot helgen såklart!!) Hihi! :D Nädå, jag har faktiskt ett roligt jobb så jag ska inte klaga!

Nu ska jag äta mackor med salami och brie-ost, dricka ekologisk granatäpplejuice och en kopp kaffe med mjölk efter det. Sen är jag redo! :)

Klick, Klick...


Bilder: Forever 21

Har suttit och spanat på Forever 21 hela kvällen och jag kan säga att det inte var särskilt mycket som lades i shoppingbagen den här gången, men det ni ser här ovanför är vad som kom igenom filtret. :)  Älskar koftan  med emblemet och armbanden, får se hur de blommiga strumpbyxorna ser ut på...bara de inte blir för genomskinliga. Den andra koftan är jag mindre säker på, gillade formen runt bysten så mycket att jag helt enkelt blundade för att den innehöll 45% akryl. Hur den håller sig får vi se, men hallå....120:- är ju inte så illa. 

Woolrich Parka

Jag spanade på den här parkan redan förra vintern och nu hittade jag den hos My Theresa. Det kommer bli ett köp! För vad man än säger om dunparkas så är de grymt sköna och håller en ordentligt varm. Speciellt mig som håller till i Norge hela vintern där temperaturen generellt sett är lite lägre än hemma och dessutom är jag väldigt frusen av mig. Gillar att den är diskret i modellen men ändå funktionell. Ett säkert kort som kommer hålla många år framöver! 


Bild: MyTheresa 

Colour & Cut

Här har ni lite närbilder på min nya hårfärg samt frisyr. Trivs väldigt bra i den! Går att rufsa till mer än vad jag gjort på de här bilderna, så att det blir en lite rockigare stil som är kul om man ska gå ut osv.  Det är en mörk, mörk brun toning med lite röda slingor i luggen (de kommer fram tydligare i verkligheten och ännu mer efter några tvättar) Håret är ordentligt uppklippt men längden har jag behållit (slutar vid halva ryggen ungefär).



Knee-highs

Knähöga/lårhöga stövlar har väl ingen missat att det ska vara i höst/vinter? Nä, tänkte väl det. :) Sprang runt på stan i fredags och gick igenom 10-12 skobutiker för att leta efter snygga stövlar och till slut hittade jag ett par som var perfekta! Det blev ett par ridstövelliknande med ett diskret spänne på sidan och låg klack. Tycker att det lätt kan se trashigt ut om man ska ha en klack a la Julia Roberts i Pretty Woman, dock fanns det sådana ute i butikerna också för de som gillar det bättre. :) De här kommer från Novita och jag hittade dem på Scorett. Är lite osäker på vilket slags skinn det är men det är lite tjockare och blankare och liknar väldigt mycket det skinnet som sitter på senaste YSL Muse bagen, dvs. chevalier (hästskinn). Ska kolla upp det lite närmare, står väl på kartongen antar jag. 1699:- gick godingar på iaf.




  

Relief

Kommer ni ihåg att jag beställde en muskelavslappnande lotion och pormaskklämmare från E-beautyshop i förra veckan? De kom i fredags och jag har hunnit prova båda. :)

Ole Henriksen Muscle Comfort lotion: Den här satte jag på prov direkt i och med 2 matcher under helgen. Smörjde in hela benen och fötterna efter matchen och den gav en skön kylande effekt. Kändes riktigt skön med tanke på att mina ben är alldeles brännheta efter en match. Dock var jag tvungen att bättra på lotionen under kvällen för att bibehålla kylan så att anklarna och fötterna inte skulle svälla. Overall en riktigt skön lotion och jag inbillar mig att mina ben och fötter inte är riktigt lika illa däran efter insmörjning. Däremot om man tror att den lindrar träningsvärk, så gör den inte det, klart att det kanske blir lite bättre men inget revolutionerande resultat. Vid regelbunden användning hoppas jag att den blir ännu bättre!

Betyg: 4/5

Beautysticks (Pormaskklämmor):
Har provat dem en gång och lite knepigt är det att få in snitsen men i slutet började jag få till det och då gick det mycket lättare. Porerna kom lätt ut och det blev inget blod spillt. :) Känns hygieniskt och bra! Se till att du är rejält rengjord i ansiktet och fri från cremer, för cremerna gör att man glider och har svårt för att hålla pinnarna stilla. Det är egentligen engångsklämmor, men jag rengjorde dem med Desivon och jag tror att det ska fungera att ha dem ett par gånger till, bara man är noga med att rengöra dem efter varje gång.

Betyg: 4/5

Monday

Godmorgon!

Jaha, då sitter man här på jobbet igen då och ska strax ta tag i dagens sysslor. :) Den här gången längtar jag inte alls till helgen, har nämligen 3(!) fotbollsmatcher till helgen. Två på lördag (kl 13 och kl 15) och en på söndag. Förhoppningsvis behöver vi inte matcha alla spelare båda matcherna på lördag men pga spelarbrist blir det nog några som får köra dubbelt och jag har en känsla i magen som säger att jag kommer att få göra det.... =/ Urk! Och jag som har sådana problem med mina vader nu (vadmuskeln är för stor så att den klämmer på senor och ligament och jag får krampkänslor och ont i benhinnorna). Jobbigt!

Nog om det! :) Rosenrot har börjat intagas för en mer positiv syn på livet ;D Haha!

Ha en trevlig start på veckan!

Kramar!

Lördagskvällens Outfit




Nu ser ni färgen på håret! :) Ska ta en bättre bild på frisyren så att ni får se ordentligt!

♥ T-shirt Luella
♥ Oversize kofta Monki
♥ Spetsleggings Monki
♥ Brett quiltat bälte med knyt Asos
♥ Heels Asos
♥ Gammaldags ur som halsband Glitter
♥ Pärlörhängen Glitter

Alkoholfri drink

I fredags gick jag och ett par vänner och satte oss på en uteservering (kanske sista gången i år?) och bara pratade en massa strunt. Eftersom jag hade match på lördagen så blev det alkoholfritt för min del, och den här finfina drinken fick jag! :) Mums! :) Alkoholfritt är bra då det inte är lika mycket av en partypooper som ett glas vatten eller en cola.

Framme

Nu har jag kommit till Oslo igen och en ny arbetsvecka närmar sig. Idag har det varit fotbollsmatch på en alldeles  för lerig plan som gjorde det omöjligt att spela "riktig" fotboll. Tråkigt, blir mer som att dra lott då. Och frågan är om inte det varit mer rättvist. Det blir många skitmål och resultatet slutade 4-4.

Ikväll tänkte jag lägga mig i sängen ganska tidigt, lösa lite korsord och blogga lite till innan jag somnar. Skönt att vara utvilad när måndagen börjar för annars blir resten av veckan så jobbig.

Kramar!

En härlig fuktighets-wrap är p

MMS

En härlig fuktighets-wrap är perfekt för torra ben! Även avslappnande skönt för mig som spelat fotbollsmatch idag! Jag smörjer på rikligt av cremen och lindar in ben och fötter i plastfolie och sitter så i ca 20 minuter. Et Voila! Du har babymjuka ben! :)

Spetsleggings från Monki har j

MMS

Spetsleggings från Monki har jag på mig idag tillsammans med Carrie-heelsen från Asos, oversize koftklänning från Monki, T-shirt från Luella och ett brett quiltat bälte med knyt.

Fotbollsmatch

Idag har det varit fotbollsmatch för hela slanten och nu ska jag se fotboll igen...VM-kvalet Sverige- Albanien. Visar alla bilder som jag tagit imorgon och naturligtvis på håret!! :D 

Ha en riktigt trevlig lördagskväll nu! För min del blir det lugnt efter matchen, ska hem till en kompis till A. Det blir ytterligare en fotbollsmatch imorgon, så alkohol är förbjudet! :)

Kramar!

Nu ska här fixas! Ska göra en

MMS

Nu ska här fixas! Ska göra en wrap på mina ben för att riktigt återfukta dem och då passar den här cremen från Body Shop bra!

Frisör och optikerbesök

Nu har jag varit hos både frisören och optikern och jag blev nöjd med båda! Känns riktigt ovanligt att vara mörkhårig igen, men det är ju jag å andra sidan! Lite rödaktiga slingor i underhåret belv det också för att liva upp lite, provade en lite rockigare stil i frisyren. Bilder kommer! :D

Optikern gillade jag stenhårt, har haft en optiker innan som var så besvärad av sig, när jag ville ha bruna linser gjorde han allt han kunde för att övertala mig att inte prova något nytt än det "vanliga gamla". Jobbigt när det är sådär, men nu har jag fått en ny, yngre optiker med lite fart i, som verkligen lyssnade på mig och jag är övertygad om att det kommer att bli bra!

Nu blir det fika på stan med en kompis!

Kramar!

Darlings!



Titta vilka sockersöta Miu Miu-inspirerade ballerinaskor jag hittade igår! Åh vad fina! Jag matchade min resväska perfekt på flygplatsen ( den är också chockrosa!)! :D Nästan pinsamt övermatchat...oh well...jag bjuder på den! ;) Skorna kommer från London Rebel.

Fulle Rulle

Oj oj oj vad trött jag är...kom hem vi fyratiden inatt och nu ska jag göra mig i ordning för frisören! Full dag idag, först frisören, sen optikern och sist kanske en fika. Håller på att buda på tågbiljetter på tradera åt A också, väldigt smidigt det där, men tyvärr kan jag inte hålla koll på auktionen när den går ut så jag var tvungen lägga ett högt maxbud och hoppas att ingen budar över! Oh well, hoppas det blir bra!

Har massor av kläder och skor att visa också, som kommit under veckan! :D Kanske hinner det annars gör jag det imorgon! :) Ni ska naturligtvis få resultatet hos frisören också! :D

Hoppas ni får en riktigt bra fredag!

Puss Puss

Äntligen torsdag!

Idag är det torsdag och ni vet vad det betyder? ;) Jag flyger hem ikväll, wihooo! :D Jobbet är slut för den här veckan och helgen ligger framför mig!

Vi hörs när jag sitter på flygplatsen igen!

Kramar!

På min badrumshylla

Nyfikna på vad som finns i mitt badrumsskåp?! :D Här har ni grunden:



Från vänster:

Chanel Beauté Initiale: Nyinköpt dagcreme! Härlig konsistens och ett bra makeupunderlag. Ska motverka för tidigt åldrande och släta ut fina linjer. Anti-rynk creme light med andra ord. :) Normal till torr hy. SPF 15.

Ole Henriksen Fresh Start Eye Creme: Piggar upp och slätar ut påsar och fina linjer. Jag använder den varje morgon. Alla hudtyper.

Ole Henriksen On The Go Cleanser: Lätt löddrande gel som luktar jättefräscht av citrus och är sprängfylld med vitamin C som "piffar" upp ett trött ansikte. Jag använder den varje morgon och kväll, på kvällen repeterar jag rengöringen 2 ggr. Första gången för att få bort all makeup och den andra gången för att rengöra på djupet. Normal till blandhy.

Ole Henriksen Pick Me Up Face Mist: Ansiktsvatten med ihopdragande effekt på porer och även denna är sprängfylld med vitamin C. Det är en perfekt avslutning på cleansern. Blir bomullspaden smutsig gör jag proceduren om igen tills paden inte visar några tecken på smuts. Normal till blandhy.

Janssen Cosmeceuticals Cleansing Secrets Bio-Fruit Gel Exfoliator: Underbar exfoliator som tar bort döda hudceller på momangen och lämnar huden sådär fint rosig. Jag brukar använda den 1 gång i veckan och då brukar jag ånga upp ansiktet i exempelvis duschen eller över hett vatten, rengöra, dutta på ansiktsvatten och efter det lägger jag på den i ett tunt lager och låter sen sitta i ca 8-10 minuter innan jag sköljer av med varmt vatten. Med den här produkten känner man verkligen att den fungerar, en brännande känsla får man när man lägger på den (det är helt normalt och ingen fara för känslig hud).  Alla hudtyper.

Exuviance Vespera Bionic Serum: Ett serum som jag använder under min nattcreme varje kväll. Den slätar ut, återfuktar och verkar sammandragande på porer. Jag klappar in den försiktigt med fingertopparna, den är jättedryg och endast ett "pump" behövs för hela ansiktet. Den här går även bra att försiktigt dutta runt ögonen istället för en ögoncreme. Alla hudtyper.

Exuviance Evening Restorative Complex: Den här nattcremen kan jag verkligen rekommendera! Du vaknar med slät hy som en docka!  Stress och torrhetsrynkor från dagen som gått försvinner. Fråga mig inte hur det går till but it works! Alla hudtyper.

Skönhetsprodukter

Jag spanade in den här sidan med massor av skönhetsprodukter och fann ett par saker som fick komma hem till mig. :)


Bilder: E-beautyshop.com

Ole Henriksen Muscle Comfort Lotion: Eftersom jag står och går så mycket varje dag, samt spelar fotboll, är detta väldigt påfrestande för mina ben och jag har alltid en krypande känsla i benen på kvällen och svullnader i fötter och anklar. Det är jättejobbigt och jag har provat massor av cremer, massage och smärtstillande, men inget som varit supereffektivt. Det här är en kylande lotion som ska ha positiv effekt på svullnader och "trötta" ben. Perfekt! Hoppas den håller vad den lovar nu! :)

Beautysticks: Jag är en sådan person som inte klarar av att hålla mig ifrån att klämma pormaskar och hittills har jag klämt med fingrarna. Jag hatar dessa svarta prickar som inte går bort trots noggrann rengöring! De här pinnarna är speciellt utformade för att fungera bättre utan lika mycket smärta och inga inflammationer. Värt att prova! Eftersom jag inte kan sluta så är det bara att uppdatera verktygen så att jag kan fortsätta göra det med "gott " samvete! :D

Leveransen skulle ta ca 2-5 dagar och frakten för mina produkter blev 39:-

Tillbaka från äventyret

Nu har jag äntligen kommit tillbaka från mitt äventyr, färjan började gå efter 2 timmar när stormen minskade lite, men jag kan säga att det var hög sjö när färjan gick, den praktiskt taget studsade på vågorna och när den sjönk ner slog vågorna över båten så bilen fick ett vattenfall över sig varje gång. Huh! Det var kusligt. Men jag överlevde och man litar på att besättningen vet vad de gör.

Har hunnit få i mig lite mat också, potatis och lax, mums! Nu blir det en dusch och en mini-ansiktsbehandling (rengöring, exfolierande mask, serum och fuktighetsscreme) försöker göra det lite då och då när jag inte har tid att gå på "riktiga" ansiktsbehandlingar. :)

Kram!

Jag har blivit strandad på en ö! På riktigt!

Ja det stämmer. Sitter på en ö ute på norska kusten och det blåser full storm så inga färjor går! Jag sitter här i bilen och hoppas att de snart ska börja gå igen, men än är det inget som tyder på att stormen skulle avta. Tänk om jag måste stanna här inatt?!! Och jag som har alla grejer på hotellrummet i kristiansund! :( Wish me luck!

Sovmorgon

Idag behöver jag inte åka från hotellet förrän tio i nio, så det blev en mini-sovmorgon, eller iaf i förhållande till måndag och tisdag! :)

Idag regnar det vågrätt här i Kristiansund, typiskt väder på kusten i Norge, och jag önskar att jag hade med mig min seglarjacka och mina gummistövlar.


Nä nu ska jag ge mig ut i rusket! :D
Ha en bra dag allihop!

Kramar!

Härlig höstkappa

Kul "tröjklänningskappa" Like it a lot! Finns hos La Redoute och med koden 81652 får du 40% rabatt på första varan och 25% rabatt på resten!


Bild: La Redoute

Tisdag

Oj oj oj, vilken lång dag tisdagen blev! Eftersom jag gick upp 5 i morse så är jag ganska mör nu! :) Har precis checkat in på hotellet i Kristiansund och har fått lite mat i magen. Nu ska jag bara lägga mig och slappa framför tv:n innan jag somnar! :)

A bokade synundersökning åt mig idag också, jättegulligt, för det är en sådan grej som jag skjutit på länge nu. Förra gången jag skulle boka var det jättelång väntetid och jag kan ju bara fredagar, så det är alltid svårt att ordna, men den här gången ringde A sin optiker och fick en tid redan på fredag kl 14:30! Guld! So off I go! Och förhoppningsvis blir jag brunögd också! :) Och brunett! Har frisörtid samma dag och då är det dags att go brown again. :) 

Kramar!

Gourmetmåltid



Not!

Gillade Restaurangen Frati i Trondheim när jag var här senast, väldigt god pasta! Men den här gången var min carbonara ett bottennapp, bara tjocka fettklumpar av något som kanske har kallats bacon och jättesmörig och fet... =/ Brödet var dock väldigt gott! :)

Tidig avresa

Nu har jag precis kommit in på hotellet och ska försöka lägga mig tidigt för jag ska upp kl. 05:00 beep! Fy!!! Jag som är en sådan trötter...men måste för att hinna med en färja ut på en ö för att kunna besöka de kunderna som ligger där. Är i valet och kvalet om jag ska äta någon middag, take away får det bli i så fall, eller om jag helt enkelt ska prioritera sömnen... Oh well, ska iaf ta en dusch innan! :)

Kram!

Tröttast

4 timmars sömn är ingen höjdare, men det är bara att ta tjuren vid hornen. Ska strax ner och äta frukost och sen bär det av mot nya äventyr! :)

Ha en bra start på veckan!
 Kramar!

Ny creme och nytt lipgloss

Äntligen har jag kommit till hotellet här i Trondheim! Ska alldeles strax borsta tänderna och sådär, men tänkte bara visa er min nya dagcreme och mitt nya lipgloss. Passade på att köpa ny dagcreme på taxfreen eftersom min tog slut i förra veckan, smidigt! Det blev Chanel, har aldrig provat deras cremer förut så jag tyckte det var dags, har hört mycket bra om dem! Någon av er som har provat? Det fick bli Beauté Initiale som riktar sig till lite yngre hud (från 23-24 och uppåt) som visar de första tecknen på fina linjer. (nu har inte jag fått några sådana än, men min hudterapeut sa att jag kunde börja med de lättaste antirynk-cremerna nu för att bibehålla strukturen i huden). En Juicy tube fick även följa med, väldigt längesedan jag hade en juicy tube och har inte riktigt hittat någon smak på sistone som varit tillräckligt god för att jag skulle köpa. Jag vet inte om den här är ny eller gammal eller om jag bara har missat den, men den luktar gudomligt gott! Mulberry Blues heter smaken, lukta på den nästa gång! :)

Dagens Outfit





♥ Oversize stickad kashmir/bomulls-tröja med knappar och knytning Rules by Mary
♥ Vitt linne Eve/JC
♥ Strumpbyxor i merinoull Falke
♥ Gummistövlar med blommor Viking
♥ Halsband Asos & Dogeared
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Hårspänne med rosett H&M