H&M Spring Inspiration



Bilder: H&M

Den här outfiten skulle passa bra i soliga Oslo idag!

Ray Ban Wayfarers Folding

Jag är sugen på de här solisarna från Ray Ban. Det är ett par Wayfarers men till skillnad mot de klassiska har dessa något större glas vilket jag tycker är snyggare. Modellen heter Folding (går att fälla ihop). Fast finns de i helt svarta glas vill jag helst ha det. Finns hos Otticanet.com för 1354:- inkl. polariserade glas.

Mitt bästa sminktips!

Håll i er nu...det är inte en foundation, mascara, eller ett läppstift utan en liten flaska med genomskinlig vätska från MAC som heter FIX +



Användningsområden:

♥ När man lägger en bas av foundation, concealer och puder ovanpå det kan ytan ibland bli alldeles för pudrig och kan nästan se krackelerad ut eller se ut som reptilhud (alla veck, linjer och ojämnheter syns tydligare). Men då tar man bara FIX + och sprayar ett par gånger på en platt, stor borste (jag använder Make Up Store 366), skakar av lite och sen duttar med borsten över hela ansiktet. Detta fixerar makeupen så att den sitter hela dagen samt att den pudriga ytan smälter in i huden och gör den alldeles flawless! Prova själv, den gör verkligen mirakel!

♥ Den fungerar även utmärkt som en återfuktare under dagen eller på flygresan, spraya bara på eller använd borsten och hyn känns fräsch och återfuktad igen.

Föstärk pigmenten i din billiga ögonskugga! Med FIX + spelar det ingen roll om du köpt en ögonskugga för 29:- på H&M som inte är något vidare, för den tar fram pigmenten och färgerna blir skarpare. Den fungerar även som fixerare så att du inte behöver någon primer under, skuggan sitter som berget i alla fall.


Ögonskuggan kommer från IsaDora och heter Blue turquoise.

En riktig universalprodukt som verkligen fungerar! Kostar ca 170-180:-

Clutchen med allt...

Hann med en tur in på Mango efter jobbet idag och hittade en jättefin clutch som jag klämde på men inte köpte, ångrar mig lite nu, men den finns i webshopen också, eller så springer jag in imorgon igen. Vi får se.

Det här är alltså den perfekta sommarclutchen, stor i modellen (precis som det ska vara nu), nitar och öljetter (snyggt!) och så är den ljus sandbeige (en av sommarens absolut snyggaste färger) samt med reptilmönster (hett, hett, hett!).

Kan en clutch bli mer rätt?


Färgen är lite missvisande, men den lilla rutan med texten i, så är färgen i verkligheten!

Apropå tropical prints och tunikor...



...så fann jag denna hos Cubus för ynka 199:- KAP!

Loose

Den här ska jag spana på nästa gång jag ska in på GinaTricot. Såg härlig ut i modellen och så gillar jag detaljen med nitar som ficka på bröstet. Priset är ju alltid det bästa, 149:-

På väg hem till mig...



Har glömt att visa er de här heelsen som jag beställde för ett litet tag sen från Chapnlle. De är såå snygga och sååå Gucci!

Dokumentär om Coco Chanel



Missade ni precis som jag när dokumentären om Coco Chanel gick på tv? Nu har Svt Play lagt upp klippet på webben. Klicka HÄR för att titta.

Tropical prints + Tunika = Sant!


Jag tycker ju som ni säkert vet vid det här laget, att Gucci's vår och sommarkollektion är helt lysande. Förutom den turkosa makeupen, de dösnygga heelsen och de skräddade kostymerna, så gillar jag verkligen tropical prints och redan i januari införskaffade jag en tunika med tropiskt mönster à la Gucci.


Nämligen, den här!

Denna snygging kommer från La Redoute Création och är helt klart mer plånboksvänlig och i exakt samma stuk. Ett bra budgetköp med andra ord!

Jag kan knappt tro det...

Inte har ni väl någon gång varit med om att en vara ni beställt på postorder inte bara kommer i tid utan typ 2,5 månader tidigare än beräknat?? Oftast är det ju förseningar och ingen vara alls ibland.


Men just detta hände idag, Ellos har skickat mina stövletter från Bronx som jag har vimsat om ett tag nu. Wihooo! Hoppas, hoppas, hoppas bara att de faktiskt kommer nu...

Bild: Ellos

Dagens Outfit





En bakisdag, men har iaf varit iväg och käkat lunch och fikat en sväng. Nu slappar jag hemma efter en liten powernap under eftermiddagen. Vad skönt det är att kunna lägga sig och sova på dagen! Ikväll bär det av mot Oslo och en ny arbetsvecka.

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Leggings H&M
♥ Skjortklänning H&M
♥ Jacka H&M
♥ Klocka Guess
♥ Väska DKNY

Gucci-inspirerat



Körde på en Gucci-inspirerad makeup igårkväll med turkos ögonskugga och markerade ögon med mycket svart kajal. Matchade gjorde jag med turkosa naglar.

Ingen bild på partyoutfiten blev det, men jag hade på mig en svart klänning med bar rygg och fransar från Rare, mina heels från Topshop som är lite Louis Vuitton-inspirerade och en massa turkosa och guldiga armband och stora örhängen.

Gårdagens Outfit



Dagen igår tillbringades mestadels ute, en lunch i solen och sedan solstolen med ett glas vitt vin. Härligt! På kvällen blev det grillning (årets första!) och lite senare blev det party med några vänner!

♥ Ballerinaskor La Redoute
♥ Jeans H&M
♥ Linne GinaTricot
♥ Skinnjacka C-girl
♥ Armband H&M, Lindex, Chicy
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Solglasögon D&G

Dagens Outfit






Idag har det varit en riktigt fullspäckad dag med bl.a synundersökning för mina nya glasögon som by the way blir svindyra...gosh, nästan 6000:- Är detta normalt undrar man ju... Oh well, visserligen är ju inte glasögon något man tummar på...men jag tänker opportunity cost av 2 märkessolbrillor eller en designerväska.... 

♥ Ankelboots med peeptoe Modekungen
♥ Rippade leggings GinaTricot
♥ Jeansshorts Zara
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Skinnväst med öljetter Matthew Williamson for H&M
♥ Jacka H&M
♥ Halsband Matthew Williamson for H&M
♥ Väska Mulberry Mabel

Mitt utlåtande om kollektionen- Matthew Williamson for H&M



- Blå kavaj med tillhörande byxa. Jättefina och välgjorda, kändes bra i kvalitén. Dock ingen färg för mig...
- Gul/rosa top med broderier. Söt, helt okej material men kanske lite tråkig.
- Rosa kostymshorts. Läckra, bra kvalité och snygg passform!



- Lång volangklänning. Den finaste av de 2 volangklänningarna med snygga detaljer som paljetter i ryggen. Dock blev jag lite besviken på materialet, kändes ganska flygigt och färgerna inte alls lika intensiva i verkligheten. I mina ögon aningens dyr, trots Matthew Williamson, för vi ska ju komma ihåg att det fortfarande är Made in China.
- Mönstrat linne. Ingen favorit hos mig, lite slinkig i kvalitén men i övrigt "bara" ett linne.
- Rosa nitbälte. Det här fick bli mitt! Snyggt, metallic, i läder och med snygga nitar. Kul att ha något som är i typisk Matthew Williamson-anda, dvs. färgexplosion!
- Skinnjacka. Sååå snygg! Den här hade jag köpt om jag inte hade känt att jag inte hade behov för en till skinnjacka. Dock är den inte lika brun som på bilden, mer grå-beige-brun. Alla de rätta detaljerna och lagom kort i midja och ärmar!
- Volangklänning i kort modell. Mindre poppis, den här var jag sugen på först, men eftersom färgerna var blassigare och v-ringningen i halsen alldeles för hög fick den hänga kvar. Dessutom var den ganska lång, iaf för mig som bara är 161 cm över havet, gick till vaderna. Inte snyggt.



- Cardigan i kashmir och bomullsblandning, turkos/rosa. Mjuk och skön med fina detaljer som snyggt broderi och snygga knappar i form av söta rosa stenar. Det fick bli ett köp!
- Jacka. Provade aldrig, men snygg i modellen och snyggt med det lite metalliska.
- Mönstrad klänning. Snyggt mönster men lite för slinkig i kvalitén för min smak.
- Rosa klänning i tulpanmodell. Jättefin, materialet kändes bra, men minus för att bröstpartiet kändes ganska litet.
- Brett nitbälte. Det här ville jag ha, men det försvann i ett nafs, vad jag inte såg förrän för en stund sen på nätet var att det var mörkblått! Oh well, snyggt iaf, om kanske aningens plastigt, trots läder.



-T-shirt med fjärilar. Såg jättedassig ut och inte alls kul...
- Skinnväst med öljetter. En av mina favoriter, känns hållbar och var riktigt välgjord! Den fick följa med i min shoppingpåse!
- Halsband. Jag gillar det jättemycket! Kedjan är väldigt rejäl och de små stenarna glittar så fint! Perfekt till svart och till partyt! Ner i shoppingpåsen med den också! :)
- Clutchen. Sååå mycket finare i verkligheten än på nätet. Har en jättesnygg kedja i samma stil som halsbandet så att man kan ha den på axeln också. Det här känns nästan som vårens it-clutch och piffar upp vilken tråkig outfit som helst! Den fick också följa med, såklart!
- Scarf. Snygg, men nja, samma material som klänningarna, kändes lite trist och dyr framförallt för att "bara" vara en scarf. Jag droppade den.


Over all tycker jag att det är en väldigt fin kollektion och det känns nästan som en "riktig" Matthew Williamson-kollektion för alla plaggena/accessoarerna är så typiska för honom! Riktigt kul att det lyckades så bra!

Var ni där?

Imorgon...


...släpps Matthew Willamson's kollektion för H&M  och jag har massor av favoriter!

Jag vill helst ha:

- Bältet med guldiga nitar.
- Halsbandet.
- Volangklänningen
- Västen
- Clutchen
- Cardigan



Kommer ni att köa eller sitta uppe imorgon natt och vänta på att kollektionen släpps på nätet?

Mina topp 5!

Jag har blivit utmanad av Carolina att skriva ner mina topp 5 inom följande kategorier:


5 accessoarer
1. Mina väskor. Favoriterna just nu är min Mulberry Mabel och min Louis Vuitton Manhattan GM
2. Armband i massor! Har minst 5 stycken på mig varje dag!
3. Mina solisar, mina svarta à la Nicole Richie från D&G används flitigast, och så mina piloter från Cavalli då...
4. Min stora tygblomma som jag fäster på jackan, västen eller kavajen. Snyggt och piggar upp!
5. Bälten anväder jag ofta, nitar, OBI och smala varianter är det jag använder just nu.

5 plagg
1. Min skinnjacka från C-Girl. Love it. Perfekt bikerstuk på den och i det allra mjukaste av skinn!
2. Kavaj med uppkavlade ärmar. Har 3 st som jag varvar med i olika färger.
3. Mina trasiga jeans från Levi's. Gamla godingar som jag köpte för 6-7 år sen. Still going strong!
4. Tights/leggings, lack, rippade, nitar, dragkedjor - har dem i alla former!
5. Västar. Jag har rotat fram några gamla ur garderoben och kompletterat med några nya. Det är paljetter, jeans, armèinspirerat, zebrarandigt och kritstrecksrandigt. Snyggt att ha ovanpå enkla tunikor.

5 skor
1. Mina svarta knähöga stövlar från Novita som jag har använt såå mycket i vinter. Jättefina!
2. Ankelbootsen i mocka med platå från Topshop! Perfekta heelsen!
3. Balmain-inspirerade heelsen från Zara. I was lucky! :D
4. Mina Louis Vuitton-inspirerade heels från Topshop som jag bara väntar på att få en anledning att använda!
5. Mina höga gladiatorsandaler från Topshop. Sååå fina!

5 skönhetsprodukter
1. Flytande mineralfoundation från Dior Nude som behåller min torra hy mjuk hela dagen.
2. MAC Fix +  Sprayar på en platt borste och duttar över hela makeupen. Fixerar och gör så att man får en "flawless" hy som inte ser pudrad ut.
3. Ole Henriksen Muscle comfort Lotion. Eftersom jag traskar ganska mycket på en dag är mina fötter och ben svullna på kvällen och då hjälper denna jättebra. Kyler, minskar svullnad och dränerar där det blivit vätskeansamlingar. Dyr, men kanon!
4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream. Uttjatad jag vet, men den är verkligen bra! Jag har den på alla torra partier, läppar armbågar, nagelband osv. Smörjer in ögonfransar på kvällen och använder den som primer under ögonskugga för att få ett högre färgpigment och en metallisk effekt.
5. Nagellack från OPI eller Lancôme. De sitter tveklöst bäst.

5 bloggar jag utmanar


Emma
Caroline

Mie
Hanne
Patricia



Nu får ni vara duktiga att klicka på alla länkar eftersom det tagit mig sju svåra år att leta upp allt så att ni vet vad jag menar! ;P Haha!

Morning

Ligger fortfarande och drar mig i sängen i mitt juicy-set. Blev en himla lång dag på arbetet igår, så det är okej. :) Idag blir det också massor av jobb, ska försöka få däcken bytt på bilen. Nu ska det bli kaffe med mjölk här! :) Later.

Jeansskjorta

Gillar den här jeansskjortan från Acne...



Skulle styla med svarta leggings, loose T-shirt, halskedjor, platåer/converse beroende på tillfälle och armband en masse.

Måndag

Håhåjaja...inatt har jag verkligen sovit som skräp, vridit och vänt på mig, varit för varmt och blivit störd av trafik utanför hela morgonen. Påminn mig om att ikväll ska jag lägga mig tidigt! :) Nu sitter jag iaf med morgonkaffet i handen på jobbet och ska ta tag i allt, ordrar, mail m.m. Ett beeeeeeerg av saker...som alltid när man varit på semester. Ibland skulle det vara riktigt skönt att ha ett jobb där man skulle kunna bli utbytt med en vikarie när man hade semester. Men vad gör man när man är oumbärlig?!?.... ;P Haha! :D 

Hoppas ni får en jättebra start på veckan! Kramar!
 

Godkväll!

Idag har det varit en riktig slappardag! Har inte känt mig helt kry, så det har varit mycket soffliggande! Just nu ser jag på Van Veeteren hemma hos mina föräldrar och senare ikväll bär det av mot Oslo. Dags att ta tag i verkligheten efter 2 veckors semester. Huh! Men nu är det ynka 2 månader kvar innan sommarsemestern så jag får väl härda ut ;)

Nä nu ska jag passa på att packa väskan i nyhetspausen!

Hoppas ni allihop haft en jättebra dag! Vi hörs med nya krafter imorgon!

Kramar!

Dagens Outfit



Idag har vi varit i stan och käkat lunch med en gemensam vän och myst med en kopp kaffe på café. En härlig lördag! Det som är ännu härligare är att min lilla rosa plutt är tillbaka från lagning också! Min laptop alltså. :) Har verkligen saknat den!

♥ Ankelboots Topshop
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Randig klänning H&M
♥ Jacka H&M
♥ Solglasögon Roberto Cavalli
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Nu är det bestämt. Det blev...

...glasögonen från chanel. De känns mest som mig och är lite mer stilrena eftersom jag med all säkerhet kommer att ha dem ett tag.

Dagens Outfit





Idag har det varit alldeles underbart väder och jag kände för att smyginviga mina jeansshorts, men med svarta strumpbyxor under då såklart! :) En fika i solen med 2 gamla vänner fick det bli, latte, trocadero och räksmörgås! Yummie!  Sen drog jag en sväng hem till brollan och nu är jag hemma hos mamsen och papsen, ska käka lite middag, Tjohoo vad det går undan! Hinner knappt med att tänka just nu! :)

♥ Ankelboots Topshop
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Jeansshorts Zara
♥ Rutig blus med krås H&M
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Armband Chicy, Lindex, H&M
♥ Solglasögon D&G

Vänta eller inte vänta?


Har ju beställt ett par Bronx-skor från Ellos i mocka, men leveransen skulle ju inte komma förrän i juli eller så, men igår när jag sprang förbi FootNews hade de fått in exakt de skorna men de var i vanligt skinn istället och jag blev sååå köpsugen. Mocka eller skinn, who cares egentligen? NU NU NU ville jag ha dem, men sen började jag tänka efter. De kostade 1199:- och på Ellos hade jag fått 50% rabatt på dem, vilket bara det kanske gör det värt att vänta...eller? Det är ju nu jag vill ha dem! Såg att de även finns hos Brandos för 1099:-. Suck. Vad tycker ni? Spara 500:- och vänta tills juli eller köpa dem nu?

Maxi



Jag gillar maxiklänningar och har några hängandes i garderoben, bl.a en snygg jacquard-mönstrad som jag köpte i Rom förra sommaren. Att ha några att varva med i sommar är aldrig fel! Jag gillar denna från Haléns! Kanske ett klick?

Dagens Outfit



♥ Ankelboots Topshop
♥ Jeans H&M
♥ Puderrosa top H&M
♥ Nitbälte Lindex
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Tygblomma Lindex
♥ Armband Chicy, Lindex, H&M
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Möbler

Har precis kommit hem nu efter en heldag med brorsan i en herrans massa möbelbutiker! :) En soffa, soffbord, hallmöbler, mattor m.m. fick följa med hem till honom! :) Riktigt snygga saker! :D  

Soffa, hallmöbler och matta från EM
Soffbord med 4 pallar på hjul som man kan dra ut när det är fest eller bara ha soffbordet som det är! Från Mio

Inredningsshopping

Springer runt med brorsan på mio just nu och jag kunde inte låta bli att fota de här snygga kuddarna! Mig på pricken! :) En övertalningskampanj måste sättas igång... En rosa kudde måste jag väl ändå kunna få? ;)

Dagens Shoppingtips!

Sitter just nu i bara trosor och T-shirt men ska snart svira om och sladda ner till brorsan, där jag ska fortsätta med matchprogrammet! Hann med en del igår, men fortfarande massor kvar!

Jag var ju nere en sväng på stan med mamma igår och så hittade jag ett bälte som jag tror kommer bli flitigt använt framöver! Ett perfekt bohem-indian-aktigt bälte från Lindex för ynka 79:50. Jag kommer matcha mitt med jeansshorts,  ovanpå klänningen, T-shirten eller i midjan på jackan. Snyggt!

 

Dagens Outfit






♥ Skinnstövlar Novita
♥ Jeans H&M
♥ Broderad tunika Indiska
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Tygblomma KappAhl
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Armband H&M, Lindex, GinaTricot
♥ Pärlörhängen Glitter

Onsdag

Har precis kommit hem till mina föräldrar och ska äta en god lunch, sen bär det av till sjukhuset för lite prover, ska bl.a kolla om jag är laktosintolerant. Hoppas inte!! :( Efter det blir det en shoppingrunda med mamma, ska byta en bh som hon fick i present och sen blir det att sätta sig ner med matchprogrammet jag lovat pappa att fixa åt fotbollslaget han sitter i styrelsen för. Har inte jobbat speciellt mycket i Publisher tidigare, men det ska nog lösa sig efter lite knep och knåp, annars finns nödlösningen....ringa data-hacker brorsan. ;D Haha!

Lägger upp en outfit-bild lite senare!

Kramar! :D

Dagens Outfit




♥ Ankelboots Topshop
♥ Jeans H&M
♥ Collegetröja GinaTricot
♥ Kavaj Vila
♥ Armband Chicy, Lindex, H&M
♥ Halsband Chicy
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Väska Mulberry Mabel

Romantisk rosett



Den här jättesöta spetsbroschen hittade jag på GinaTricot idag. I like! Jag kan tänka mig att ha den på kavajen, i halsknäppningen på skjortan eller blusen, på klänningen eller helt enkelt i håret! Allt som ger gammaldags adlig glamour tilltalar mig just nu! :D

Sista helgdagen

Som vanligt när det är helgdagar vaknar jag ganska sent, äter lite frukost/brunch, tittar på nyhetsmorgon och sitter i soffan och myser ett tag innan det är dags att ta tag i dagen. Idag hade det varit ett besök hos mina släktingar, men vi tackade faktiskt nej (ja man får faktiskt det!! ) eftersom vi kände att det var skönare att få vila en dag extra. Ska man hinna träffa alla släktingar under påsken skulle vi inte få göra något annat! Nej vi satsade på de närmaste. Enough with that! :)

Hur har ni spenderat påskhelgen?

Gårdagens Outfit

Glömde lägga upp gårdagens outfit igår...men här kommer den... :D




♥ Skor My Favourites
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Kjol H&M Trend
♥ Basic linne GinaTricot
♥ Ripped linne H&M Trend
♥ Armband Chicy, Lindex, H&M
♥ Halsband med berlocker Thomas Sabo

Dagens Outfit





♥ Zebraklänning H&M
♥ Kofta Cubus
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Halsband Chicy
♥ Strumpbyxor Lindex
♥ Nagellack Chanel Splendeur

Påskdagen



Vilken otroligt härlig dag det har varit idag!! :) Jackan åkte inte ens på när vi skulle åka och äta lunch! :) Resten av dagen har vi suttit ute i solen och pratat, löst korsord och läst tidning innan det var dags för middag. Nu är vi hemma igen och ska slappa framför tv:n resten av kvällen! :)

Drinkkväll

Ikväll kör vi på drinkkväll hemma hos oss! Här smuttar jag på en specialare! :) Hoppas ni får en trevlig kväll!

På väg

Här får ni en liten sneak a peak på hur jag ser ut idag. :) Sitter i bilen på väg till mor och far på påsklunch! Trevligt! Vi hörs lite senare igen! Hoppas ni får en jättebra påskafton! Kramar

Påskpyntat



Trollhasslet är pyntat och påskliljorna är framme! Sådärja! Då kan det bli påsk i år också! :D



Idag har jag varit riktigt effektiv, filat och målat naglarna, noppat ögonbrynen, lagat middag och pyntat lägenheten! Nu ska jag lägga mig på soffan framför tv:n ett tag och bara njuta av ledigheten! :D

Lantligt romantiska under!




Jag sprang förbi KappAhl igår och fick se ett riktigt snyggt skyltfönster bestående av romantiska kläder med spets och gammaldags smycken. En kollektion som de kallar Vintage Stories. Riktigt fint! Mina ögon föll på det här sov-setet à la Odd Molly som bara var tvungen att följa med hem!

Natti

Efter en lång dag sitter jag nu uppkrupen i soffan och ska snart bädda ner mig i sängen! Avslutade kvällen med lite kinamat och tv-tittande. Imorgon har vi inget speciellt planerat, skönt! Kanske ska hinna med att pynta lite? :) På påskafton ska vi hem till mina föräldrar på påsklunch samt fira mamma som fyllt år under veckan! :)


Vad ska ni göra under påskhelgen?

Hjälp mig välja glasögon!!!

Har bestämt mig för att köpa nya glasögon, men nu kommer vi till det svåraste, vilka ska man välja? Jag har ändå kommit fram till att en mörk lite avlång båge får bli min melodi, men vilken av dem?

Hjälp mig välja mellan dessa 3:


1. Dolce & Gabbana, lite brunsvart-melerade.





2. Chanel. Svarta med små silverdetaljer.





3. Dolce & Gabbana. Svarta med silverdetaljer.





Sååå, vilka tycker ni? :)

Ny trenchcoat?

Jag har letat ett tag efter en riktigt snygg beige trenchcoat, men tyvärr är jag nog ganska kräsen när det kommer till modellen, den ska vara medellång, inte till knäna men inte till stjärten utan mittemellan, ha dubbelknäppning, bra kvalité och framförallt ska den vara snyggt figursydd.... Inte många som passar in på den beskrivningen....men den här gör det:


En Burberry i modellen Harbourne skulle sitta fint!

Nu ska jag sätta igång med packandet, vi reser hemåt vid 3-tiden idag så det gäller att vara färdigpackad! ;) Nejdå, men tänkte hinna med en sväng på H&M och kolla nyheterna som kommit, för deras hemsida är ju under all kritik! Bara hos mig det tar typ 7 år att öppna onlineshoppen? Hmmm....

Oh well! Vi hörs lite senare! :)

Kramar!

Fyra heta outfits


Bilder: Forever 21

De här 4 jättesnygga outfitsen skulle jag kunna tänka mig att bära!

Skulle ni?

SM-GULD!

SM-GULD! SM-GULD! Fy tusan vad härligt Färjestad! Just nu skulle jag vilja vara hemma i karlstad och fira guldet! Att det är hockeyfeber i värmland råder det ingen tvekan om! :) Skönt att grabbarna tog hem det!

Just love bracelets!

Är inne i en period av många armband och vilka är inte det? :) Dessa fick följa med mig ikväll på hockeyn! Snart ska vinflarran korkas upp och matchen kan börja! :)

Ja... så går det...



....när man som jag har varit olydig och prioriterat något annat än att redovisa mina kvitton det senaste decenniet... ;) Så detta ska jag alltså sysselsätta mig med idag,suck, men var en duktig flicka i måndags och hann med ganska mycket redan då! :D Något av det tråkigaste jag  vet är att redovisa kvitton...Blä!!!

Nä nu ska jag ringa mamma och gratta henne på födelsedagen!

Ciao!

Nyshoppat: Kjol

Här har ni den marinblåa kjolen som jag shoppade igår på H&M trend. Jättesnygg och kommer passa perfekt till mina marinblåa heels! :)




Snygga detaljer i sidan såsom sydda  veck och fickor samt en lång dragkedja. Riktigt välgjord för att vara H&M. :)

Guldläge

Eftersom jag är värmlänning så kanske ni förstår vilket hockeylag som ligger mig närmast hjärtat? FBK såklart!! :) Och efter en seger mot HV71 ikväll så väntar chans på guldet imorgon! Jag sitter bänkad framför tv:n med 2 grabbar här i sthlm! Jäklar vilken stämning! :D Oh well, ikväll har vi som sagt sett på hockey hemma hos en kompis, käkat en god middag och druckit vin! Gott gott! :)

 Tänkte visa er en ny kjol jag köpte på H&M Trend idag och den vita kavajen till Johanna från ZARA är kirrad! :)
 
Men nu blir det sängen!

Kramar!

Lunch i solen

Just nu sitter vi i kungsträdgården och käkar lunch och dricker öl i solen! Underbart! :)

I Die! Mina nya älsklingar!






De kommer bli sååå fina till bruna ben och turkosa tånaglar!  Jag älskar dem! Riktigt välgjorda och i bra kvalitet (skinn)! Att det inte står Louis Vuitton på dem gör absolut inget! :D En snygg dustbag fick man med också! :)

För er som också blir sugna på ett par, så kan ni klicka hem dem HÄR

I huvudstaden

Jaha då var man framme i sthlm då. Jag ska försöka arbeta lite också, komma ikapp med en del pappersarbete som blivit liggande. Men imorgon är vi lediga så då ska vi försöka ta oss en shoppingtur samt lunch och fika i solen på något mysigt matställe/café om vädret håller i sig! :)

Har fått förfrågningar om jag inte skulle kunna visa hur man gör lockar i håret med plattång, eller hur man får till stora härliga lockar överhuvudtaget, och såklart kan jag visa er det! :D Ge mig en vecka så ska jag fixa det!

Nu, jobb!

Later.

Ny ansiktscreme



En ny ansiktscreme fick följa med mig hem igår, nämligen denna från Lancôme, Hydra Zen Neurocalm. Detta ska vara en fuktbomb som passar torr och känslig hy samtidigt som den slätar ut fina linjer. Lät bra tyckte jag och slog till! :D Det bästa med den är att man kan ha den både dag och natt och inte behöver 2 olika cremer.

Just nu håller jag på och packar, imorgon åker jag till Sthlm. Ska bli kul att  komma dit igen och samtidigt kul att göra något när man är ledig! :D

Mina übersnygga heels från Topshop har kommit också! :D Ni vet de indianinspirerade. Och jag lovar, de var såååå snygga!! Bilder kommer imorgon!

Nu ska jag göra klart det sista! Kram!

Hur man gör för att undvika trassligt hår!

Jag var hos frisören i fredags och fick jättemånga tips om hur jag undviker trassligt hår. Jag brukar alltid få ett skatbo bak i nacken som är väldigt jobbigt att reda ut och jag tror att många med längre hår känner igen sig! :)

Så vad gör man?

Jo...

Regelbundna klippningar är A och O. Ju mer slitna topparna är desto större risk för tovor blir det.

♥ Använd alltid shampo och balsam för din hårtyp, färgat, torrt, tunt osv.

Tvätta inte håret för ofta! Var tredje dag räcker och kan du hålla dig längre, desto bättre!



♥ Gör en hårinpackning en gång i veckan. Min frisör tipsade mig om Revlon Nutri Color Creme som passar perfekt för tonat och färgat hår eftersom själva inpackningen innehåller lite färg för att behålla glansen och den fina färgen från när det varit nyfärgat/tonat. Den finns i alla möjliga olika färger som passar just din ton. Min frisör använder den själv och tycker den är dunderbra, inte bara för färgen utan även för att undvika tovor och risigt hår! Babylent hår är resultatet!

♥ Efter tvätt, använd ett leave in treatment, som exempelvis Magic Bullet från L'Anza som man sprayar på handdukstorkat hår. Fungerar som en hårinpackning light och slätar ut håret och ger det glans.

♥ När du ska reda ut ditt torra hår, använd glansserum. Jag använder Silk Serum från L'Anza och det fungerar väldigt bra. Smörj in i topparna och underhåret innan du börjar kamma så ska ni se att det blir lättare att reda ut!
 


♥ Använd  värmeskydd i håret innan du plattar eller lockar det!
  Jag använder Redken Hot sets 22.

♥  Använd inte torra sprayer, det får gärna vara stadga i dem men tänk på att det ska vara mycket glans i dem också för att inte skapa tovor!

♥ Sov med fläta, det absolut bästa för att undvika tovor!



Har ni några fler tips? Dela gärna med er! :D

Visitkort för MeAndMyCloset

Jag har tänkt länge på att skaffa visitkort till min blogg eftersom många frågar, både vänner och bekanta. Så nu är det äntligen gjort! :) Jag beställde dem från John Look och så här blev resultatet:




Min kamera spökar en aning, men ena sidan är helsvart med rosa text och den andra sidan är vit och innehåller alla kontaktuppgifter. Snygga va? :)

Vinnaren av Topshop-bikinin!


Här är alla era tävlingsbidrag!  A fick hjälpa mig att dra och lotten föll på:



Grattis Malin! Maila mig dina adressuppgifter (min mailadress står uppe till vänster) så kommer bikinin på posten! :D



Tack för alla bidrag! :) Fler tävlingar kommer upp, så håll utkik! :D

Dagens Outfit



♥ Peeptoes Modekungen
♥ Jeans H&M
♥ Svart T-shirt GinaTricot
♥ Svart kofta BEST/La Redoute
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Scarf InWear
♥ Tygblomma Lindex
♥ Pilotbågar Roberto Cavalli
♥ Väska Mulberry Mabel

Underklädesvisning, middag, hockey och shopping

Puh!! Lite dåligt med bloggande sedan igår men har verkligen haft fullt upp!! :D

På eftermiddagen igår var jag och en väninna på underklädesvisning/badmodesvisning! Riktigt kul och inspirerande! Gosh så mycket fint det kommer i vår/sommar! Innan dess fick man håret fixat av frisörer och sminket lagt av makeupartister från I.d Bare Escentuals, samtidigt som vi fick en trevlig goodiebag med en massa rabattcheckar hos de företag som var där.

Här får min kompis en håruppsättning som heter duga.

Efter eventet gick vi vidare ner på stan för en middag i hockeyns anda! Käkade en god hemmagjord hamburgare och snackade massa strunt! :) Härligt med tjejkvällar!

Idag har jag varit på stan och hämtat linser och provat glasögon! Har fått med mig 3 par hem att prova, tänkte ni kanske ville hjälpa mig med det senare? :)

Lite nödvändigheter fick också följa med hem, såsom makeup remover och ansiktscreme. Bilder kommer senare! :D

Nu ska jag lägga upp dagens outfit och sen blir det dragning av vinnaren till bikinin! :)

Kramar!

 

Frisyr - Close Up



Här kommer en close up på frisyren! Älskar verkligen lockarna och nu vet jag hur man får till dem med plattång! :)

Dagens Outfit

Gud vilket härligt väder det blev, i morse var det så grått och kallt! Så, här är jag alltså, nyfriserad och allt! Blev jättenöjd med håret och har fått en ordentlig kurs i hur man lockar håret med plattång så att man får lite "rockigare" lockar samt hur man undviker skatboet (ni vet det där rufset som blir en stor tova)bak i nacken när man har så långt hår som jag har! Perfekt! :)


♥ Ankelboots Topshop
♥ Lackleggings Chicy
♥ Tunika GinaTricot
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Scarf InWear
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Nitarmband Chicy
♥ Långt halsband med berlocker Asos


Glöm inte tävla om bikinin heller!! Bara en timme kvar nu! :D


Frisören

Just nu sitter jag hos frisören och blir fin i håret! Lite toning och klippning av mina slitna toppar står på schemat. Trivs som fisken i vattnet då jag har både latte, tidningar, kakor och godis till mitt förfogande. Min frisör vet verkligen vad som behövs när man är trött och sliten efter att ha gått upp 2 timmar tidigare än vanligt på min lediga dag! :) Resultatet får ni se senare! Trevlig fredag på er allihop! :)

Midnattssolen i Tromsø!


Bild: Visitnorway.com

Nu är det bokat och klart! Första helgen i Juni åker hela firman på en semesterresa till Tromsø! Midnattssolen är största orsaken, det är så otroligt häftigt när solen skiner dygnet runt! :D Speciellt när man kommer ut från krogen!

Har ni sett midnattssolen?

Semester!


Sommar snart? Här står jag i Colosseum i Rom förra sommaren!


Jaaa!! Då har semestern precis börjat
! 2 veckors ledigt. Wonderful! :D

Befinner mig just nu hemma hos mamma och pappa.

Lite dålig uppdatering under dagen idag, men jag har flera inlägg på lut ikväll och sen ska jag svara på alla era gulliga kommentarer lite senare! :D

Godmorgon!

Eller god middag kanske jag ska säga! :D Har legat och dragit mig i sängen fram tills nu! Skönt! Visserligen var vi inte hemma förrän vid femtiden, så det känns vill jag lova i en 24-årings gamla kropp! ;P

Nu ska jag ta tag i det sista av arbetet och sen blir det hemfärd!

Ni glömmer väl inte tävla om den supersnygga bikinin från Topshop? Imorgon avgörs det! :) Klicka
HÄR för att komma till tävlingen!




Middag och partaj!

Nu drar jag iväg på middag på klosteret och sen blir det party! :) Ikväll blev det mittbena, and I think I like it!

Vit kavaj Nr 4

I chinos material med dubbelknäppning 799kr.

Vit kavaj Nr 3

I chinos material men en knapp 399kr. Normal, men något mer figursydd.

Vit kavaj Nr 2

I silkeslikt material utan knapp 1199kr. Normal i storleken.

Vit kavaj Nr 1

Jag har lovat Johanna att försöka finna en kavaj från ZARA som hon sett. Så nu kommer det en kavalkad av vita kavajer, för hennes skull och inspiration för er andra! :) I silkeslikt material men knapp 599kr. Normal i storlek.

Slutspurt


Fick frågan igår om vilken Brämhults Juice som är min favorit...och det är helt klart Blodapelsin!

Idag är jag så trött så att hälften vore nog, dålig sömn hela veckan och har vaknat kallsvettig varje morgon. Usch!! MEN....solen skiner iaf ute och det är onsdag! :D Det är härligt om inte annat! :)

Ikväll vankas det middag med jobbet, en liten kvartalsavslutningsmiddag, sista arbetsdagen imorgon och sen blir det 2 veckors härlig semester! Wihoo!! :) Vill att dagarna ska gå snabbt nu!