Work


Just nu badar jag i arbete och sitter fortfarande och knappar på datorn, svarar på mail, mailar kollegor och kollar vad som ska beställas inför våren 2010. Tanken är att jag ska jobba in nästa vecka eftersom jag skulle behöva ta några dagar ledigt då. Är snart fyrkantig i ögonen, så strax får det bli en dusch, läsa några prenumerationer som kommit och tända mina nya doftljus från Voluspa. Det är vardagslyx det! :)

Lookies


Balenciaga gjorde dem, Sam Edelman inspirerades och Din Sko gör en variant. Budgetbootsen från Din Sko är riktigt snygga, gillar modellen och priset, 499:-. Men är de lika plastiga i verkligheten som alla andra skor från Din Sko? Tyvärr är de i fuskskinn också, så jag tror hoppet är ute. Men attans vad fina med lite skobling som kedjor eller nitar på...annars finns ju Sam Edelman's liknande för 345 dollar...

Poweraxlar


Om det är något som kommer riktigt stort i höst är det poweraxlar och Chicy har verkligen satsat på trenden. Alla dessa snyggingar finns att handla i deras webshop.

Retreat


Idag har jag unnat mig lite söndagslyx! I påsen ligger en ny dagcreme från Decléor (Harmonie) och ett solpuder från I.d (faux tan).  

Sunday

Gud vad helgen går fort! Söndag igen och dags att ställa klockan imorgon. Men å andra sidan har det varit en riktigt skön helg med massor av slappande! Igår blev det pizza och 2 filmer, Boy A och Skotten i Knutby. Boy A var riktigt bra medan Knutby-historien var ganska bristfällig och om jag ska uttrycka mig milt är inte intelligensnivån särskilt hög hos extremt troende, vare sig det gäller kristendom, islam, kabbalah eller någon annan religion/sekt. När det går så långt att man dödar på grund av tro, då har man tappat fotfästet och verklighetsförankringen på riktigt.

I paketet jag hämtade ut i fredags låg mina paljettleggings, snygga, har dock inte hunnit testa dem om de känns sköna på, men läckra är dem! Jag kommer "klä ner" dem med en enkel T-shirt, tuffa smycken, coola boots och min skinnjacka.

Can't get enough


Som den skojunkie jag är faller dessa mig i smaken, men frågan är hur många veckor till man kan använda dem innan man fryser fötterna av sig. 699:- är priset, vilket känns riktigt bra. Men det får nog vänta tills mitt skopaket från Topshop kommer under veckan...jodå...jag har lagt en beställning i smyg... :)

Dagens Outfit




Idag testade jag djurmönstrat på benen.

♥ Heels Bronx
♥ Leggings H&M
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Kavaj Ellos
♥ Silversmycken, köpta på mässa, nitarmband Chicy
♥ Glasögon Chanel

Min lilla sminkhörna


Idag har jag pysslat och fixat med min sminkhörna. Framförallt belysningen är viktig, hatar när det blir skuggor i ansiktet. Men nu tror jag att det ska bli bra.

Panties



Igår uppdaterade jag troslådan med fyra nya Hanky Panky trosor. Helt klart de skönaste! Jag passade på nu när Twilfit har 25% rabatt på märkesunderkläder.

Gårdagens Outfit




Igår blev det en alldeles underbar dag trots alla måsten! Åt lunch med mamma och pappa, med mamma som kock blev det Wallenbergare med kantarellsås och blomkålspuré. Mums! Sen fick jag en lyxig helkroppsmassage och efter det middagsbjudning! Hann ordna lite i garderoben, men har mycket kvar...ja ni ser ju kaoset!

♥ Heels Bronx
♥ Jeansleggings H&M
♥ Linne med tryck H&M
♥ Skinnjacka C-girl
♥ Silversmycken köpta på mässa, samt nitarmband från Chicy

Läsarfråga!

Vi börjar morgonen med en läsarfråga tycker jag!

Jess:
Hallå där, tänkte bara fråga vilken färg det är på ditt ekollon från kjl? är det amber eller tortoise? (ljus-eller mörkbrunt) i vilket fall så är det väldigt fint :)

Svar: Tack snälla! :) Det är i mörkbrunt, dvs tortoise.

Idag är jag ledig, underbart! Trots att jag skulle behöva sova lite till har jag några ärenden att uträtta, men lika bra att få det gjort. Ska hämta ut ett paket från H&M som kommit, undrar om det är mina örngott som jag beställde för länge sen? Hoppas. Sen ska jag shoppa födelsedagspresent till en barndomsvän som fyllt år i dagarna, lämna kläder till skräddaren som behöver fixas, tas in eller läggas upp, en drös med skor till skomakaren som ska klackas om innan vintern, betala räkningar och sist men inte minst börja rensningen av garderoben.

Ha en riktigt bra fredag och start på helgen!

Dagens

Nu är det äntligen dags för mig att natta kudden och min söta lilla katt som ligger vid fotändan av sängen! Idag har jag haft min söta Odd Molly topp, matchat med jeans och ballerinas.

Grå mocka


Jag brukar oftast inte handla skor på H&M för att materialet de jobbar med för det mesta är fuskskinn som ser plastigt ut, men de här snygga, gråa bootsen i 100% mocka skulle jag verkligen kunna tänka mig. Mer bra material, tack!

Fynda Alexander Wang!


I morse beställde jag äntligen bastopparna med den klassiska fickan från T by Alexander Wang. Fick ett specialerbjudande från Revolveclothing med 20% rabatt på ordervärdet samt fri frakt, vilket gjorde att topparna inte kostade mer än 400:-/st + tull. (Tullavgift kan du enkelt räkna ut HÄR) Jag har tidigare tyckt att det är för dyrt med en T-shirt för 1150:- hos Mrs H, men 400:- är de verkligen värda! Jag köpte en i Black och en i Ash, hoppas de passar nu, det stod att de skulle vara normala i storleken.
 
Vill ni också fynda? 

Ange bara koden Instyle09 i kassan före den 31 augusti.

Hålstickat


Den här hålstickade jumpern från Topshop skulle jag gärna välkomna hösten i. Snygg med vitt linne och uppkavlade ärmar till skinnbrallor/leggings, skinnjacka, stora solbrillor och coola boots, eller kanske lårhöga stövlar med klack. Me like.

Markerade axlar




Den här snygga toppen med markerade axlar finns just nu hos H&M för ynka 99:- Kanske höstens mest användbara topp om ni frågar mig. Skynda fynda! Den finns även i vitt och aprikos.

Regn

Idag regnar det ganska ordentligt här i Oslo och det är verkligen en dag som jag hellre skulle vilja dra täcket över huvudet och bara sova tills imorgon. Men det går ju inte, såklart. Morgonen började med att batteriet dragit ur firmabilen och jag var tvungen att ringa efter starthjälp. Startkillen kände igen mig - på rösten, när jag ringde. Hur??? " Det var dig som jag fick hjälpa i Oslo City för 2-3 år sen va? Liten mörk tjej?" Ja, jo. Känns nästan kusligt, eller så är jag någon de skrattat åt på fikarasterna ett bra tag efter händelsen i Oslo City. Eller så har de aldrig sett en tjej som kört en större bil än en personbil förut. Hmmm...whatever.

Nu blir det ut på kundbesök hela dagen! Ciao!

Tänk vad ett par krukväxter och några värmeljus gör för mysfaktorn i fikarummet.

Fix

Idag har det varit en riktig fixardag! Vi har varit på IKEA och köpt en massa saker till kontoret, städgrejer och en ny dammsugare. Så nu är det både rent och mysigt på jobbet!


Jag har dessutom inte varit med om någon latare på IKEA än min kollega. När vi kom till tag-själv-lagret, plockade han fram en hel bunt med röda lappar som suttit i plastfickorna på möblerna och började lassa på medan jag stod och gapade och var moralmoster om att sådär kan man ju inte göra! Men vilken skrattfest det blev ändå...haha! Alla som kom efter oss på IKEA Furuset i Oslo och skulle ha samma grejer som oss men inte kunde se var ni skulle plocka dem...sorry!

Läsarfrågor!

Den senaste veckan har jag varit lite dålig på att svara på era frågor bland kommentarerna. Det har varit otroligt körigt med jobb, mässa, middagar och annat, så jag tänkte att jag skulle sammanställa alla era frågor i ett inlägg.

Malin:
Hejsan!
Armbandet var väldigt fint.
Vars har du beställt ifrån?

Johanna:
Ser superfint ut!
Vart beställde du det här då? :)

Svar: Tack! :) Armbandet kommer från J Dauphin och jag beställde det på tintinstyle.com. Pris: 1299:-

Elin:
Hej! Jag tycker verkligen om dina tights från MQ. Är det skinnlappar endast på framsidan, eller hur ser de ut? Vet du om de finns kvar i butik? Tack!

Svar: Tack! :) Det är skinnlappar endast fram och resten är som vanliga bomullsleggings med lite stretch i. Tyvärr vet jag inte om de finns kvar i butik, men MQ brukar oftast få påfyllning av sådant som sålt bra, så håll utkik, eller gå in i en butik och fråga! Om jag inte minns fel var de riktigt billiga också, 199:- tror jag det var. Lycka till!


Johanna:
Skorna! Vart är de ifrån? Är det Gucci?

Svar: Jag beställde dem på Chapnlle.com


Caroline:
wow, var kan man köpa dessa?, så läckra de ser ut =)

Svar: Du kan finna en återförsäljare på evolutionofsmooth.com. Butikspris ligger nog runt hundringen styck.


Kat:
Dem var snygga!Finns det nån hemsida? :)

Svar: Tyvärr inte, jag har köpt dem hos en grossist och jag vet inte vilka butiker de levererar till. Håll utkik i guldsmedsaffärer, där kanske du kan finna något liknande.

The best

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, Nougat London's Moisturising Body Butter är helt klart den bästa jag någonsin provat! I'm hooked, men tyvärr är ju inte plånboken det, en ynka burk går på 395:- hos Accessora. Som tur är känner jag agenturen så jag får köpa till inköpspriser, vilket underlättar en hel del, den är visserligen fortfarande dyr, men inte alls i närheten av 400:-. Igår köpte jag en stor förpackning av varje doft och en miniburk som jag ska ha när jag reser. Love, love, love!

Silver

På mässan köpte jag även en del snygga silversmycken. Känns roligare att ha cuffs, stora halsband och ringar i äkta silver istället för vanligt skräp som blir brunsvarta efter lite användning. Inte kul när ens favoritring inte går att använda längre för att man råkade duscha med den. :(

Två snyggt designade silverringar.


Stort hjärta med grov, lång kedja.

Cuff med snygg knäppning.

Lipbalm



De här små söta lipbalmen från eos fick följa med hem från mässan, ett i varje smak. De är helt naturliga och ekologiska samt helt fria från parabener! Läpparna blir jättemjuka och sköna men inte så glansiga, så därför passar det superbra till killar också, exempelvis med mintsmak. Sånt gillar vi va? :) Att de är snyggt designade gör inte saken sämre.

Gårdagens Outfit



♥ Boots Scorett
♥ Jeans H&M
♥ Linne 365 Sunshine
♥ Orkesterjacka H&M
♥ Klocka Guess
♥ Väska Mulberry Mabel

Lördags

I lördags kväll lyckades vi hamna på samma restaurang som Kronprins Haakon och Mette-Marit, Bølgen & Moi på Frogner, ett av deras stammisställen. Mette-Marit är verkligen mycket snyggare i verkligheten än på bild! Efter det blev det barhoppande som vanligt och alldeles för lite sömn inatt, då vi var hemma frampå morgonkvisten. Som tur är blir det en ordentlig sovmorgon imorgon och sen återgår livet till det normala igen. Har även shoppat en hel del på mässan, men det får ni se imorgon, för nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre.

Min kollega och jag.



Så här kul kan man ha det....

Eller så här... Förfest på hotellrummet.

Notan....Aj, aj, aj....


Kvällens


Dagens



♥ Jeans H&M
♥ Skor Bronx
♥ Linne Topshop
♥ Kavaj Vila

Kvällen

Jag älskar att gå på fina restauranger och äta gourmetmat, det är lyx för mig! Igår blev det en åtta rätters på en Guide Michelin restaurang här i Oslo som heter Eik. Allt smakade fantastiskt, vaktelägg, stenbitsrom och pumpasoppa var några av delikatesserna som det bjöds på. Efter det blev det några barer innan det var dags att stupa i säng för några få timmars sömn.






Min nya paljettop och leggings med zip var outfiten för kvällen.

Smygtitt

Så här ser jag ut idag! Aningens sliten, hemma runt 5 och nu är det mässa hela dagen. Bilder från igår kommer senare! Trevlig lördag!

Dagens Outfit





♥ Skor Bronx
♥ Leggings med skinnlappar Zoul/MQ
♥ Tunika med brodyr Cream
♥ Kavaj Vila
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Klocka Guess
♥ Armband J Dauphin

Nylackat

Igår hann jag äntligen måla naglarna, skönt! Jag känner mig alldeles naken utan och har nagellack i princip varje dag.

My walk-in


Jag är en stolt ägare av en stooor walk-in closet! Tyvärr är den inte alltid lika städad och just nu är ett sånt tillfälle när jag inte har en aning om vad som ligger längst in, på galgarna eller i botten av lådorna. Typiskt mig. Dags för rensning, bort med allt som jag aldrig använt och inte har lust med längre. Dags för tjejkompisarna att frossa! :D Allt annat lägger jag nog upp på bloggen för er som är intresserade! :)

Partykvällen


Förfesten började på lagret...


Mina bling bling heels fick följa med.


Strawberry Daquiries kept coming in...


From this...


..to that.


Kvällens på toan som vanligt... ;)


Jag och hakan var ute och festade...haha! :)

Efterfest i en av partytaxisarna, chaffisen var helt galen och hängde på i röjet av sittdans! :)

Dagens Outfit


Bättre än så här blir det inte idag, haft fullt upp och nu har jag äntligen lagt mina ömma fötter i ett högt läge. Kvällen blir lugn och tur är väl det. Har inte riktigt hämtat mig sedan gårdagen... Bilder från igår kommer snart! :)

♥ Nude heels Friis & Company
♥ Jeans H&M
♥ Tunika Indiska
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan
♥ Armband A V Max, Lindex, H&M

Full fart!

Idag drog mässan igång och jag har redan hunnit spana efter massa fina saker som jag vill köpa. Armbandet med pärlor och ett hjärta ovan fick jag av en gullig utställare som har sin monter i närheten av vår.

After work

Efter en riktigt kul kväll med god middag och barhäng med ett antal strawberry daquiries avslutades kvällen i en taxi deluxe med efterfest hela vägen hem! Nu är det dags för sängen, klockan står på 07.30!

Tilltalande

Metalliska material lär vi se mer av i höst och i den här lilla skimrande, metalliska klänningen från Rare skulle jag kunna dansa natten lång.
 
Ikväll blir det ut och käka och lite festande innan mässan drar igång imorgon!








Ärligt talat...

...hur SJUK i huvudet får man bli???


Läs hela artikeln HÄR

Can't get you out of my head...


Det får nog bli ett par sådana här i höst. Ett par snygga läderstövlar som nästan blir som skinnbyxor. Matchar man med sköna material som stickat, siden och skira volanger får man inte den "horiga" stilen, if you know what I mean....

Dessa kommer från Topshop.

Jobb, jobb, jobb

Idag har det varit det enda som stått på agendan! Nu ligger jag i sängen och bläddrar i elle's trendbibel och jag blir sugen på att klicka hem ett par lårhöga stövlar a la Julia Roberts i Pretty Woman. Topshop har ett par snygga, så även Zara. Vad tycker ni om den lårhöga trenden?

Resultatet

Nu har jag äntligen sytt i nya knappar på orkesterjackan jag köpte för någon månad sen. Jag har även sytt ner kragen. Visst blev det skillnad? Mycket snyggare med knappar som går i samma stil som jackan istället för runda, fula & tråkiga.
 
Before:




After:





Snygga vintage-knappar fyndade jag på sybutiken för 6kr/st.

Nu har jag precis packat väskan och ska bara ner och hämta ut ett paket till innan jag drar till Oslo och 2 veckors hektiskt leverne. Det blir jobb, mässa torsdag till söndag, 4 partynätter och sen jobb igen.

Dagens Outfit


Har precis kommit hem efter en lunch, handlade med lite sytråd och nålar också, så att min orkesterjacka får nya knappar snart!

♥ Boots Scorett
♥ Avklippta strumpbyxor
♥ Jeansshorts Zara
♥ Tunnsliten T-shirt GinaTricot
♥ Orkesterjacka H&M
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Klocka Guess
♥ Armband J Dauphin

Nya armbandet

I förra veckan beställde jag det här armbandet från J Dauphin och det är supersnyggt!






Dock finns det en liten irriterande grej och det är den lilla flärpen som blir över när jag har dragit åt armbandet, det finns ingen hållare (som på klockor) för den, utan den bara hänger som ni ser på bilden här ovanför.  Det var ett stort minus. Annars är jag supernöjd!

Dagens Outfit




Idag har jag ätit den ständigt stående söndagsmiddagen hos mamma och pappa och nu väntar film, för jag är nämligen LEDIG imorgon!

♥ Skor Bronx
♥ Leggings med skinnlappar Zoul/MQ
♥ Blommig tunika Only
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Armband H&M

Party

Igår var det Party med stort P. Startade upp hos vänner till min bror och sen blev det utgång! 


Min YSL clutch invigdes såklart!

En bättre outfitbild får ni tyvärr inte, men jag hade klänningen från Divided Exclusive med axelvaddar och mina Gucci-heels.



Armbanden kommer från Indiska, Chicy och Nelly.


Min omplåstrade haka visar nivån vi höll igår...huja. :) Nu är det jag och Jim Carrey som har utåtstående hakor utan dess like. Haha!

 

Utställning

Just nu är vi på Jaguarutställning och den här skulle gärna få stå i mitt garage!

Gammaldags


Åh, vad jag vill ha en gammaldags radio på köksbordet! Retro och superhet! Den här skulle passa perfekt! Runt 2000:- kostar den. Portabel dessutom, så sommarstugan, båten eller verandan är inget hinder!

Idag har det varit en riktig slappismorgon, ätit god frukost/brunch och tittat på tv. Härligt! Ska försöka hinna med en sväng på stan, köpa nytt I.d solpuder och hämta ut ett paket till innan det är dags att svira om till kvällens festligheter!

YSL-Clutch

Jodå, det var min clutch från Yves Saint Laurent som kom i morse. Jag är supernöjd,den är alldeles lagom stor och snygg i sin enkelhet. Den kommer invigas i helgen på partaj, var så säkra!

Dagens Outfit


Idag har jag varit en sväng på stan, systemet och köpt födelsedagspresent. Underbart väder ute och första drinken ska intas strax! :)

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeans H&M
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Halsband H&M
♥ Solglasögon Roberto Cavalli
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Något fint...

För en liten stund sedan kom en budbil med den här fina saken...De flesta av er kan nog gissa vad det är... :)

Tips!

H&M verkar ha fyllt på webshopen med divided exclusive-plagg, så skinnjackan, paljettjackan...ja allt finns kvar utom armbandet som fortfarande verkar vara slutsålt....om det kommit in?!? Det står åtminstone SOLD OUT så man får ta dem på orden, men det stod det även på jackorna igår och nu finns de i alla storlekar igen... En anledning att hålla utkik med andra ord...

Du kan shoppa kollektionen HÄR




Update: Det här beställde jag!

Paljettleggings, Skinnjacka med nitar, Paljettjacka och halsband med pärlor och kedjor. Nu är det bara armbandet kvar...

Läsning

Nu ska här läsas innan ögonlocken slår igen! Både chic, elle och medföljande h&m hade kommit under veckan och låg och väntade på mig när jag kom hem. Vardagslyx! Imorgon ska jag hämta ut paket! Även det vardagslyx! Spännande, spännande! Godnatt sötnosar!

Divided Exclusive


Jag har totalt missat att H&M's Divided Exclusive kollektion släpptes på nätet idag! Jag var helt inställd på den 24 september då den släpps i butik. Jag vill ha armbandet och paljettjackan, skinnjackan är också het, men jag har ju redan en... Jag får hänga på låset den 24:e med andra ord, eftersom det jag ville klicka hem var slutsålt.

Köpte ni något?

Nya vinterstövlar?


Stövlar (Louper Boot) från HOPE på 50% rea. Jag har bootsen Grace från HOPE sedan tidigare och de är supersköna att gå i! Egentligen vill jag helst fortfarande ha Acne Pistols, uttjatat va? :) Men jag gillar prislappen på de här mer...

Think big

Godmorgon!

Idag är det torsdag och ikväll börjar helgen som vanligt! Härligt! :)


Sitter och kikar på den här oversized ringen från House of Harlow, som jag tänkt klicka hem flera gånger fast det inte blivit av. Jag gillar designen och visst ser den snygg ut på bilden?

MEN, sen kikade jag hur den satt på Nicole och den är really oversized. Kanske till och med för mycket? Jag gillar stora ringar, men jag är väl av åsikten att man ska kunna röra sig i den, inte fastna i allt möjligt och framförallt, inte täcka hela handen kanske... Är det bara jag? Eller ser den inte aningens klumpig ut?


Bilder: Kyss Johanna

Another bracelet


Nu när vi ändå är inne på armband vill jag lyfta fram det här från Hermès. Förutom de klassiska emaljarmbanden med H:et (som är jättesnygga) är detta en ny favorit som gärna skulle få sitta på min arm.  

J Dauphin rocks!

Jag har alltid gillat smyckena från J Dauphin och nu kan jag säga att jag älskar dem efter att ha sett denna bild från mässan i Köpenhamn med vad som kommer framöver.



Så mycket att jag klickat hem det här armbandet. Tuff stil med silver och guldringar blandat, och läder som håller ihop det. Lovely!

Residence

Jag har klickat hem en prenumeration på inredningstidningen Residence tillsammans med mamma. Smidigt när man kan dela! Hur den håller sig jämfört med Plaza Interiör och Elle Interiör återstår att se. Hoppas den innehåller m y c k e t bilder, jag vill bara kunna bläddra och inspireras direkt!

En annan tidning jag får lust att klicka hem är ju naturligtvis brittiska Vogue...
 
Vilka tidningar prenumererar ni på?

Fairytales

När jag var liten var min favoritfilm Skönheten & Odjuret. Jag drömde mig bort varje gång och önskade  att jag också skulle hitta en prins, spelar ingen roll hur många gånger jag såg den, jag tyckte den var lika bra varje gång! Kanske ska slänga in filmen i videon (haha...ja...VHS var det som gällde när jag var liten) på fredag och se den igen. Oh well, alla dessa känslor rotades upp nu när jag fick se de här underbara halsbanden med berlocker från Disney Couture à la Skönheten & Odjuret. Mrs Potts, rosen & Cogsworth har dykt upp, men det dröjer säkert inte länge förrän Lumiere, kökschefen och damvippan, Chip, eller självaste Skönheten och Odjuret kommer ut på marknaden de också. Så fina att jag vill ha allihop!

Bilder: Asos

Dagens Outfit



Lite sliten efter en lång dag på jobbet, men ska ta en dusch nu så känns det säkert bättre!

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeans H&M
♥ Linne GinaTricot
♥ Tunnsliten T-shirt GinaTricot
♥ Halsband H&M
♥ Klocka Guess

OFW

Ikväll drar Oslo Fashion Week igång med en stor invigning och hela Oslo fylls av modemedvetna människor från alla hörn och kanter!

I våras hann jag springa på nästan alla designers, men nu tror jag inte att jag kommer hinna med en enda. Leila Hafzi är en designer jag gärna kollar på, så även TSH, men min favorit Iselin Engan verkar inte finnas med på programmet för höstens visning. Synd! Dessutom har modeveckan krympt till 3 dagar + invigningsdagen, finanskris månne?

 
Designer: TSH

Bilder från OFW

Jobboreda!


Igår gjorde jag slag i saken och ordnade upp mitt kaos av papper och smålappar med kom-ihåg-saker som ligger och dräller överallt. Nu ligger allt i en rosa mapp och alla kladdlappar blir Post-it som jag trycker dit på mappen och plockar bort när de är klara. Smidigt och enkelt! Highlighters är också välbehövligt!

Sådärja! Nu är det bara att sätta igång!

Klick!


Jag kunde inte hålla mig, så jag klickade hem denna i morse. Förhoppningsvis kommer den under veckan. Längtar!

Söndagens Outfit



♥ Kilklackar H&M
♥ Volangkjol Vero Moda
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Halsband med guldpengar H&M
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen 

Godmorgon måndag!

Ja då var det en ny vecka då, med jobb och allt vad det innebär!





Igår bokade vi en resa till Tunisien i oktober, wihoo! Härligt att lätta upp höstmörkret och framförallt kylan lite! Längtar redan. Har aldrig varit i Tunisien tidigare, men kan tänka mig att det är lite som Egypten. Någon som varit i Tunisien som kan berätta?

Kvällens Outfit





Igår hade vi grillfest i sommarstugan och 14 personer åtnjöt god mat och en vacker solnedgång. Mys!

♥ Gladiatorsandaler Topshop
♥ Klänning Jus D'Orange
♥ Clutch Dixie
♥ Örhängen H&M
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon Roberto Cavalli

Gårdagens Outfit





Igår blev det en plain men skön outfit i loose T-shirt och jeansshorts.

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeansshorts Zara
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Halsband Kenneth Jay Lane
♥ Solglasögon Roberto Cavalli

Kvällens Outfit




Igår blev jag bjuden på en underbar middag med nyfiskad gös och självplockade vildhallon till efterrätt. Mums! Kvällen avslutades med vattenpipa som vi köpte i Egypten.

♥ Heels Chapnlle
♥ Kjol Zoul/MQ
♥ Top Topshop
♥ Armband A V Max
♥ Ring Pilgrim
♥ Pärlörhängen
♥ Klocka Guess

Friday

Åh så härligt med fredag och vilket fantastiskt väder vi lyckades få! Solen skiner från en klarblå himmel och det är spått ca 26 grader. Det bästa är att det ska vara så här hela helgen! Jag ska ta in det här och spara i en liten ask och plocka fram under vintern, för det kan trots allt vara sista värmeböljan innan hösten. Huja!

Idag ska jag slappa i solstolen, läsa en bra bok och njuuuuuta! :)

Dagens Outfit


En lite halvdålig dagens, men det är allt som bjuds klockan tolv på kvällen. ;) Lägg märke till mitt übersöta halsband som föreställer en cykel, love it! Sådär lagom vintage-romantiskt till min broderade tunika.

♥ Heels Bronx
♥ Svarta leggings GinaTricot
♥ Tunika Cream
♥ Svart kofta Monki
♥ Halsband Ur&Penn

On Sale


Dessa två godingar finns nu på rea hos Styledrops. Makeupnecessären kostar nu $349 och den populära clutchen $459.

Klicka?

Sitter med morgonkaffet i handen och ska snart ge mig ut på kundbesök, senare ikväll blir det hemfärd! Skönt att få vila upp sig efter en monsterjobbvecka som den här!

Ha en jättebra torsdag!

Prenumeration


Jag prenumererar på The Zoe Report som startades upp nu i dagarna. Varje dag tipsar kändisstylisten Rachel Zoe om sina favoritprodukter, kläder, smycken och trender via din mailbox. Inspirerande!

Jag anmälde mig direkt! Gjorde du?

Om inte kan du göra det HÄR

Creme

Godmorgon!

Vaknade till ett mulet Oslo, men det gör å andra sidan inte så mycket när man ändå måste jobba. Hoppas på sol till helgen istället!

Spanade in den här rackaren hos Topshop igår. Hur snygg? Jag älskar cremefärgen, nitarna och de armveckslånga ärmarna.
 

Inspiration


Den här korsettklänningen i denim inspirerar mig och jag skulle kunna komma på alla möjliga outfitkombinationer! Är den inte bedårande?

Allt från Topshop.

Long time - no see

Oj oj oj, vad det har varit hektiskt på jobbet, jobbat från morgon till sen kväll både igår och idag. En rivstart istället för en mjukstart! Men nu ska saker förhoppningsvis återgå till det normala. :)  

Söndag och sista dagen...

..i frihet! Haha, nej då, så farligt är det inte, men visst känns det tungt att gå till jobbet imorgon efter en lång och härlig semester. Den skulle gärna ha fått vara lite längre, men så känner väl nästan alla?

Har precis ätit en god söndagsbrunch och nu blir det en kaffe innan det är dags att ta tag i tvätt och packande. Förmodligen går resan till Oslo redan ikväll, beroende på hur mina arbetskamrater gör.


Dagens Outfit




Idag var vi bortbjudna på vinlunch, supertrevligt! Som tur var blev det soligt och jag kunde sporta min nya klänning.

♥ Heels Friis & Company
♥ Klänning Twist & Tango
♥ Armband Nelly


Jag älskar verkligen mina snygga slingor! Supernöjd med senaste besöket hos frisören.

Mer shopping


Klänning från Twist & Tango fyndad på 50% rea. Spanade på den till fullpris innan sommaren. Bra köp!


Orkesterjacka och leggings med zip från H&M. Gillade inte riktigt kragen och knapparna på jackan, men jag har köpt nya knappar, så nu ska det sys. Kragen tänkte jag vika ner. Gillade dock de andra detaljerna och passformen så mycket att den fick följa med i alla fall.

Som ni ser passar inte knapparna något vidare, men ni ska få se när den är klar... :)


Nya budgettrosor i favoritmodellen som jag förmodligen har i varenda färg som någonsin kommit! :) Från H&M. Perfekta vardagstrosor!

Shoppade även lite basic stuff som svarta leggings, vitt linne och vit V-ringad T-shirt.