My new shoes!






Sååååå snygga! Love, love, love!



Från Scorett, 999:-

Dagens Outfit



Idag blev det en ganska enkel outfit, orkade inte planera så mycket i regnrusket, allt skulle ju ändå täckas av en stor parkas.

Har precis kommit hem från stan och jag kan avslöja att jag fick tag i skorna jag skrev om i morse! Wihooo! Supersnygga, ska ta bilder så fort jag hinner så att ni får se! I övrigt tycker jag att ni som är ute och letar höstskor ska spana in butikerna snarast, för massor av finfina höstnyheter hade trillat in. Och som alltid säljer de snyggaste slut först! Jag höll på att go bananas inne på Scorett, haha!

♥ Ballerinas La Redoute
♥ Jeans H&M
♥ Top Odd Molly
♥ Kofta Dagmar

Storm

Usch! Idag är det mer oktober än slutet av juli, regnet blåser nästan vågrätt och det är jättekallt! Ett riktigt ruskväder! Jag som hade hoppats på några fina dagar nu i slutet av min semester. Helst vill jag stanna inne hela dagen, men en sväng på stan måste det bli. Ärenden och mathandling står på listan. Kanske skor också, beroende på om höstnyheterna kommit in än...vilka de är får ni se om jag kommer hem med dem. :)

Later!


 

Dagens Outfit



Idag har vi varit ute i skogen igen och plockat massor av kantareller! Kul och bra motion att gå i skogen. Har jag inte snyggaste rumpan i höst, ja då vet jag inte... ;) Haha!

Detta slängde jag på mig ikväll då det vankades fika, annars är det gummistövlar och träningskläder som gäller i skogen!

♥ Kilklackar H&M
♥ Jeansleggings H&M
♥ Leopardmönstrad T-shirt H&M
♥ Bälte med nitar Lindex
♥ Ring Pilgrim

I ny tappning

I våras kom det in ett par liknande heels hos Topshop, men tyvärr sålde de slut i min storlek snabbare än snabbast. Nu finns dessa kvar i min storlek, man kanske skulle slå till? Denna skomodell passar jättebra med strumpbyxor i också när sommarvärmen ger med sig.




Nytt i garderoben



En söt klänning med broderier från Cream.


En stickad tröjklännning med snygga detaljer som fickor och knappar från Object. Kommer bli urmysig i höst!

Värmeskydd


När jag var hos frisören i måndags passade jag på att köpa ett nytt vämeskydd till håret, detta är egentligen inget värmeskydd, mer som en otroligt lätt spray som skapar stadga samtidigt som den innehåller värmeskydd vid föning. Smart med allt i ett. Dessutom luktar den faaaaabulous! Förut använde jag Redken Hot Sets 22 och jag tyckte den blev alldeles för tung och håret kändes kladdigt dagen efter exempelvis jag lockat det. Not good. Den här kommer alltså från L'anza och heter Spray Gel. Pris 180:-

Outfit - igår



 Igår var alldeles superhektisk med shopping, fika och filmmaraton till sena natten, så jag hann inte lägga upp dagens, men här kommer den!

♥ Gladiatorsandaler Topshop
♥ Jeansshorts Zara
♥ Linne 5 Preview Weekday
♥ Väska Fiorelli
♥ Solglasögon D&G
♥ Armband Chicy
♥ Halsband H&M, Chicy, Glitter

Inspirerat

Hade man inte råd att köpa Alexander Wang's flätade ankelboots med peeptoe i våras, finns de nu i en inspirerad modell från Asos för £45. Passar lika bra i höst enligt mig.

Dagens Outfit




Nu är jag nyfriserad och allt, känns så skönt! Härligt att få lite färg i topparna som var väldigt slitna och blekta.

♥ Skor Bronx
♥ Leggings med skinnlappar över knäna Zoul/MQ
♥ Tunika GinaTricot
♥ Jeansskjorta Zoul/MQ
♥ Halsband H&M
♥ Väska Fiorelli
♥ Armband Indiska, Chicy, Nelly

Monday

Idag började min sista semestervecka, lite vemodigt, men jag har ju trots allt haft 7 veckor!
Vid fyra ska jag till frisören och innan det tänkte jag hinna betala räkningar. Tråkigt måste, men då kan man bara njuta resten av veckan istället. Kanske blir det en sväng i skogen för att plocka svamp också, vi får se. :)

Vad gör ni idag?

Film

Som brukligt en söndag blir det filmmys, men insåg i hyrbutiken att det var riktigt längesen jag hyrde film. Kände knappt igen en enda titel...hmmm. Det blev The List och om den håller måttet återstår att se, bra skådisar om inte annat.


Trevlig söndagskväll!



Kvällens Outfit





Jag valde outfit nr 2! Bytte bara skor och adderade en ring. Matchade med turkos makeup och cerise naglar.

♥ Klackar Chapnlle
♥ Lackleggings Chicy
♥ Tunika Matthew Williamson for H&M
♥ Bälte Pieces
♥ Clutch Dixie
♥ Ring Indiska
♥ Örhängen Oasis

Igårkväll


Dagens första drink intogs i morgonrocken medan jag målade naglarna. Igårkväll var vi bortbjudna till vänner och som vanligt hade jag plockat fram ett antal outfits och lagt ut dem på golvet för att få bättre översikt. Uteslutningsmetoden fungerar riktigt bra! :) Så här såg det ut:


Outfit 1: Playsuit, Soaked in Luxury. Klackar, Chapnlle. Halsband och clutch, Matthew Williamson for H&M. Armband, Nelly.

Outfit 2: Tunika, Matthew Williamson for H&M. Lackleggings, Chicy. Bälte, Pieces. Carrie-heels, Asos. Clutch, Dixie. Örhängen, Oasis.

Outfit 3: Klänning, H&M Divided Exclusive. Klackar, Chapnlle. Clutch, Bozzini. Armband, Indiska.

Outfit 4: Klänning, H&M Divided Exclusive. Klackar, Bronx. Nitclutch, GinaTricot. Armband, Chicy.

Outfit 5: Fransklänning, H&M. Klackar, Topshop. Axelremsväska, Asos.

Outfit 6: Paljettop, H&M. Leggings med skinnlappar, Zoul/MQ. Armband, H&M. Clutch, Don Donna.

Outfit 7: T-shirt och orkesterjacka, GinaTricot. Jeansleggings och halsband, H&M. Klackar, Zara.

Outfit 8: Linne, Zoul/MQ. Jeans, H&M. Klackar, Topshop. Halsband, Forever 21 och gammalt. Ring, Indiska.


Vilken outfit jag valde får ni se om en stund! :)

Mina H&M-favoriter


Nytt




Igår hittade jag det här snygga armbandet på Indiska för 69,50:- Gillar den antika känslan. 

Dagens Outfit




Idag fick provrummet hjälpa mig med outfitbilden. :)

♥ Nude heels Friis & Company
♥ Jeansshorts Zara
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Kavaj Topshop
♥ Halsband Wedins Accent
♥ Klocka Guess
♥ Armband Kyss Johanna
♥ Pilotsolisar Roberto Cavalli
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Pärlörhängen

Friday

Idag är det alldeles underbart väder, har myst hemma i solen fram till nu men snart ska vi åka till stan en sväng, fika och gå lite i affärer. Har även varit duktig och bokat frisörtid på måndag - äntligen! Har väntat nu under sommaren för att färgen ändå förstörs av solen, men om en vecka börjar jobbet och då känns det skönt att vara fräsch i håret. Vardagslyx!

Dags att piffa till sig, vi hörs senare!

Dagens Outfit




Dagens outfit är skön och avslappnad med en stor skjorta och kakishorts. Matchar med ett nitbälte.

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Shorts H&M
♥ Skjorta Lindex
♥ Nitbälte Lindex
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Ärenden

Godmorgon!

Inte sovit något vidare, men ska hoppa in i en varm dusch, det brukar göra susen! Sen blir det en sväng ner på stan för att fixa medicin och kattmat, ska även hämta ut paketet med påslakanseten och kuddarna från H&M som jag beställde förra veckan, spännande! Tror det kommer bli kanoners! Bilder kommer såklart.
 
Nu: frukost!

Om bara...


...jag hade lite större fötter. Rackarns att de kanske snyggaste bootsen i höst är slut i min storlek. Hope for refill. Badly. Kan glädja er andra med att de finns kvar i 37, 38, 39 & 41 hos Topshop.

Hemma

Nu har jag äntligen kommit hem - med min lilla kissemiss. Känns så skönt att ha honom hemma igen, han hade fått blåskatarr, stackarn. Ev. har han urinvägsinfektion också, men de provsvaren får jag på fredag. Lite medicin så blir han bra igen, tack gode gud för det! Just nu är han så glad att få vara hemma och mammasjuk till tusen, så fort jag slutar klappa honom gnyr han till och visar missnöje över att jag inte har min fulla uppmärksamhet på honom. Haha! Gullet!

När vi kom hem väntade även H&M's höstkatalog som kom med posten idag. En hel del snyggt, bl.a dessa grymma halsband som jag tror kommer sitta runt var och varannans hals i höst tillsammand med detta.

Ska samla ihop mina höstfavoriter och göra ett kollage när jag bläddrat igenom katalogen ett par gånger till. Sounds good?

Dagens Outfit




♥ Nude heels Friis & Company
♥ Klänning Monrow
♥ Papegojörhängen Mi Lajki
♥ Hårfläta Glitter

Svampplockning




Visar lite bilder från vår kantarellplockning i måndags, vi var ute nästan hela dagen och fick ihop ca 5 kg!

På mig har jag:
Rosa linne, 365 Sunshine. Lila farfarströja, H&M. Löpartights, H&M. Gummistövlar, Ilse Jacobsen.


 

Djursjukhuset


Nu är min lilla älskling på djursjukhuset, han ska spendera natten där. Vi bara hoppas på att han kommer igång med kissandet och att han får åka hem imorgon. Min stackars lilla plutt. Det var hjärtskärande att lämna honom, men personalen är jättegulliga, så han kommer nog ha det bra. Himla svårt att ha tankarna på annat just nu.

En jobbig natt

Usch, det är så hemskt när något händer med små djur, man blir så hjälplös, de kan ju inte berätta hur ont de har, eller var de har ont. Har varit med min lilla katt på djursjukhuset hela natten, han kräks och försöker kissa men det kommer inget, blev orolig för urinsten eller liknande, men det är även oroande att han har kräkts i 2-3 dagar. Nu är vi hemma både han och jag, lite välbehövligt dropp fick han (uttorkad) och faktiskt har han fått behålla maten han ätit nu. Det jag väntar på är toalettbesöket, om han inte tömmer blåsan inom några timmar måste jag åka in med honom igen. Stackars liten! Hoppas det inte är något allvarligt utan att det går över. Vi har i alla fall legat och myst hela morgonen och han verkar vara sitt normala jag, spinner, duttar mig på näsan och slickar. Men han får gärna gå på lådan snart för att stilla min oro.

Halsband x2


Lindsay Lohan ser strålande ut på den här bilden! Jag gillar korsettklänningen massor och matchningen med kavaj och gladiatorwedges. MEN det jag reagerade mest på var hennes två halsband, ett kortare och ett längre som göms i urringningen. Hur snyggt? Drop dead.

Dagens Outfit





♥ Heels med fransar i mocka Topshop
♥ Jeansshorts Zara
♥ Blommig volangtop Topshop
♥ Kavaj Vila
♥ Halsband med ödla Wedins Accent

Missa inte!


Har precis avnjutit en god söndagsbrunch medan regnet öser ner utanför fönstret. Lite småmysigt, ska nog fortsätta myset med en kaffe latte och en bit mörk choklad, innan det är dags att ta tag i dagen. :) 

Ikväll får ni inte glömma starten av The Rachel Zoe project, jag kunde inte sluta titta på det när de första avsnitten släpptes och jag kommer sitta bänkad idag med trots att jag redan sett dem. Love, love, love! Kl.18:00 på trean alltså.

Lördagens Outfit



Igår blev det en riktig slappisdag, så det här var det enda jag fick på mig på hela dagen, förutom att jag bytte till jeans när jag drog och handlade. :) Riktigt skönt med sådana dagar också, när man inte har några måsten. Då får man verkligen chansen att ladda batterierna!

♥ Velourmjukisar Juicy Couture
♥ T-shirt med tryck Koola Anna
♥ Cardigan BEST/La Redoute

Min sommarmakeup - steg för steg

Läsarfråga: Hej! Du ser alltid så fräsch ut! Det vore kul om du kunde göra ett inlägg om hur du sminkar dig och vilka produkter du använder.  Kram Erika.

Svar: Tack så mycket! Självklart kan jag göra det!  Här kommer då en liten steg-för-steg-guide till hur jag gör, inklusive vilka produkter jag använder!



Här har ni alla produkter jag använder för min sommarmakeup. Men vi börjar från början:

1. Börja med att täcka över röda prickar, finnar, mörka ringar under ögonen, vid näsvingarna och på ögonlocken med I.d Bare Escentuals concealer (jag har summer bisque). Genom att lägga concealer på ögonlocken får du en bra bas för ögonskuggan utan att lägga primer. Lägg concealer med en borste av syntetiskt hår för bästa täckande resultat.



2. Lägg foundation över hela ansiktet. Jag använder I.d Bare Escentuals mineralfoundation i färgen medium beige. Borsten jag använder kallas kabuki (också från I.d) och jag sveper över ansiktet med cirklande rörelser.





3. Efter basen lägger jag på lite solpuder. Perfekt nu på sommaren! Mitt kommer från I.d Bare Escentuals och heter a little sun. Jag använder en sned puderborste av gethår från Eleven för att lättast kunna göra konturer. Nu när jag är brun sveper jag över hela ansiktet, men lägger lite extra under kindbenet och under hakan för att ge ansiktet snyggare konturer.



4. Efter solpudret lägger jag på lite rouge från Make Up Store i färgen Glam Rose med en rund puderborste av gethår från Eleven. Jag applicerar det på kindens rundaste punkt och sveper lite utåt, men ta inte för mycket, du ska bara se sött rosig ut, inte som en påskkäring!





5. Sen är det dags för ögonskuggan! På sommaren brukar jag inte krångla till det med en massa olika nyanser utan använder en färg över hela ögonlocket ända upp till ögonbrynet. Brukar även lägga lite i inre ögonvrån, på nedre delen av ögonfransarna och även som highlighter högst upp på kindbenen och på näsan. Till detta är Muffin från Make Up Store perfekt, den är både ljus och skimrar lagom mycket. Applicerar gör jag med en ganska stor borste (snabbare och jämnare resultat) i gethår från Eleven.


6. Sen lägger jag ett par lager med mascara och jag använder Lancôme's Ôscillation. Nyfunnen favorit som ger fransarna ett riktigt kick!
















7. Avslutar gör jag med Mac Fix +, som fixerar makeupen och gör att ytan inte ser pudrad ut. Inte snyggt med för mycket puder på sommaren, hellre lite glansigt. Det här är verkligen min bästa kompis efter varje lagd makeup, en perfekt hy är resultatet. Jag sprayar på en foundationborste från Make Up Store och duttar över hela ansiktet.

8. Läppglanset är Lancôme Juicy Tubes i färgen Mulberry Blues.






KLART!

Nercabbat och häng i parken

Det blev helt andra planer än städa och tvätta idag. Istället tog vi en sväng med caben, drack kaffe och åt praliner i parken, kvällen avslutades med fika hos vänner. Lovely! Nu: soffan!


Dagens Outfit




♥ Heels My Favourites
♥ Jeansshorts Zara
♥ Linne La Redoute Création
♥ Örhängen H&M
♥ Solglasögon D&G
♥ Fläta Glitter
Väska Mulberry Mabel

Fredag


Man blir alldeles dagvill när man har semester, den riktiga fredagskänslan infinner sig inte riktigt som den brukar när man jobbar. Å andra sidan är man ledig varje dag, så alla dagar kan vara fredagar! :) Idag har jag inget speciellt planerat än så länge, så jag tänkte ta tag i lite städning och kanske någon tvättmaskin. Tänkte även svara på några läsarfrågor om min sommarmakeup och hur jag får mitt nagellack att hålla så länge. Stay tuned! ;)

REA-fynd!



Den här klänningen från MonRow fyndade jag på 50% rea idag. Snygg som tusan!

Utkikstorn, ceasarsallad och shopping

Idag tog vi en tur med bilen igen! Vi åkte till ett utkikstorn med servering och fikade, efteråt åkte vi till en härlig uteservering och åt ceasarsallad, min absoluta favoritsallad! Lite shopping blev det också! Bjuder på lite bilder från dagen! :)

En otrolig utsikt!




Inte såå kaxig brevid en normalstor björn! :)


Mumsigt!

Dagens Outfit






♥ Heels Friis & Company
♥ Shorts GinaTricot
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Halsband med ekollon Kenneth Jay Lane
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Nytt lack


Nagellack byter jag nästan varje vecka och idag invigde jag mitt nya från OPI i färgen Strawberry Margarita, en lite ljusare och mer lysande nyans av cerise, verkligen jättefin!

Dagens Outfit



Idag har jag lunchat med en gammal barndomsvän. Alltid lika trevligt! Nu blir det slappkväll i soffan!

♥ Gladiatorsandaler Topshop
♥ Klänning VeroModa
♥ Halsband Arts & Crafts
♥ Stråväska Lindex

Många komplimanger



Det går nästan inte en dag utan att folk stannar mig på gatan och ger mig komplimanger för mina skor och vill veta var jag köpt dem. Jag köpte mina hos Ellos, men tyvärr finns de inte kvar där, MEN jag vet däremot att Dna kommer att få in dem och kanske Foot News får påfyllning... Så skutta iväg och inhandla ett par skor som inte någon går obemärkt förbi, innan de tar slut igen. Märket är Bronx.  

Dagens Outfit




♥ Skor Bronx
♥ Trasiga jeans H&M
♥ V-ringad top H&M
♥ Kofta Dagmar
♥ Armband Nelly
♥ Halsband H&M
♥ Väska Mulberry Mabel

Utflykt

Idag gjorde vi en utflykt till Karlskoga för att besiktiga en bil, det enda stället som gick att få tid med så kort varsel. Men det är kul att se lite nya platser och mysigt om man gör en heldag av det, lunch, shopping och fika. På samma café fikade även Anna Lindberg och hennes Calle Steen, snacka om känsdisspotting! Haha! :)



Kvällens Outfit





Kvällens outfit blev nästan likadan som den i helgen, men what the heck, snyggt men casual och framför allt - bekvämt! Har haft en jättetrevlig kväll med god mat och några bira. Nu blir det sängen, godnatt!

♥ Heels Zara
♥ Jeansleggings H&M
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Kofta La Redoute
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Clutch Bozzini
♥ Armband Nelly, A V Max, Chicy, Lindex
♥ Halsband Lindex, Chicy, Glitter

Dagens Outfit



Idag har jag varvat lite solande (de gånger solen kikat fram) med att åka fyrhjuling. Skoj! Ikväll vankas det uteservering. Tjohoo!

♥ Mörkblå klackar med satintyg Zara
♥ Jeansshorts Zara
♥ Mörkblå top med broderier Indiska
♥ Hatt Cubus

Bedroom


Idag klickade jag hem lite nya sängkläder från H&M Home. Att jag skulle ha kuddarna med illustrationer var givet, till det valde jag ett påslakanset i samma stil. Tror det kommer bli en snygg kombo.

Dagens Outfit





♥ Skor Bronx
♥ Lackleggings American Apparel
♥ Puderrosa klänning GinaTricot
♥ Obi-bälte Asos
♥ Halsband H&M
♥ Väska Mulberry Bayswater
♥ Skinnjacka C-Girl

Kvällens



Det blev ingen outfitbild igår så jag fick slänga ihop partyoutfiten på golvet i morse istället. Det här var vad jag gjorde stan osäker med:

♥ Carrie-heels Asos
♥ Jeansleggings H&M
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Clutch Bozzini
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Halsband Chicy, Glitter, Lindex
♥ Armband Nelly, Chicy, Lindex, A V Max

Stora lockar i håret och en lite sotig make på det.

Shopping



Lite nya saker.

- Gråsvarta jeansleggings med dragkedja från H&M.
- Klänning med broderier från GinaTricot.
- Två basic T-shirts med sliten look, en vit och en mullvadsfärgad till hösten, också från GinaTricot.
- Lancôme mascara ôscillation. Riktigt coolt att den vibrerar och jag lovar, WOW! Vilka lashes jag fick!

Gårdagens Outfit





Blev aningens stressigt igår så jag hann inte lägga upp dagens, men här kommer den. :)

♥ Skor Bronx
♥ Lackleggings Chicy
♥ Klänning med broderier Day Birger et Mikkelsen
♥ Halsband H&M
♥ Väska Mulberry Bayswater
♥ Jacka H&M

Lördagsplanering i soffan

Godmorgon på er!

Än har det inte blivit många knop här, sitter fortfarande i soffan framför nyhetsmorgon i min juicydress och dricker te. MEN, egentligen borde jag ha duschat, tvättat håret, fönat det, valt kläder och sminkat mig - redan. Tänkte hinna med en sväng på stan innan det är dags att ta tag i kvällens planer, ett 30 års-kalas har jag redan sagt nej till, men nu står valet mellan en spelning eller en fördrink hemma hos en vän och nattklubb senare. Well, well, det blir säkert bra vilket som. :)

Ska även försöka ta tag i två projekt som jag tänkt på ett tag nu, gällande kläder såklart, men måste köpa på mig lite material och låna mammas symaskin. Visar er när det blir klart! Jag kan avslöja så mycket som att det är två av höstens trender.

Later!

Fredagskväll



Med posten igår kom min Juicy hoodie som jag beställde från Nellys rea. Kanske ska inviga den redan ikväll, eftersom partyheelsen ligger på hyllan, istället väntar tv:n, en god wok och senaste numret av ELLE. Kul förresten att ELLE har satt i system att ha ett unikt omslag för alla prenumeranter, vilket gör tidningen extra snygg att ha framme. Denna månaden pryder vackra Natalia Vodianova omslaget och förra månaden var det Drew Barrymore.

Dagens outfit





Filmen igår var bra, men jag var nog aningens påverkad av ljudboken Infiltratören, vilket handlar om ungefär samma sak. Har man inte läst boken eller följt med noga när det var en rättssak för några år sen om polisens brottsprovokation och användande av privatpersoner som infiltratörer, kan man nog ta till sig filmen mer som en film och inte dokumentär-aktig som den kändes för mig. Dock var den absolut sevärd! Filmen jag pratar om är Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser.

♥ Heels My favourites
♥ Haremsbyxor Cubus
♥ Top med fransar GinaTricot
♥ Clutch med nitar GinaTricot
♥ Halsbandsur Glitter

Dagens Outfit





Idag har jag hållit mig inomhus medan regnet har öst ner, men ikväll blir det bio åtminstone. Tänkte kolla på Johan Falk. Mys, ganska längesen jag var på bio, senast var det slumdog millionaire.

♥ Kilklackar H&M
♥ Jeans H&M
♥ Linne 365 Sunshine
♥ Kofta La Redoute
♥ Väska Fiorelli
♥ Halsband med budskap I.Me.My

Två Kors


Michael Kors är en hejare på skor om ni frågar mig, dessa två skulle jag gärna ha i garderoben.


Bilder: michaelkors.com

Under 1500:-



Snygg partyoutfit från H&M, inte nog med att den passar nu under sommaren så kan man enkelt lägga till ett par strumpbyxor och använda den hela hösten och vintern!

Maybe


Snygga skor från Forever 21, men mina funderingar lyder...ser de plastiga ut i verkligheten?!? Det ser inte så ut på bild, men man vet ju aldrig... Alltid svårt att shoppa syntetiska skor, kvalitén på dem varierar otroligt mycket, en del ser ut som äkta skinn och andra kan man se på långt håll att de är plastiga - inte snyggt. Jag ska ta mig en funderare, priset är ju i alla fall en bonus om jag skulle ångra mig...

Dagens Outfit






Idag har det blivit en tur med bilen, först åskade det som tusan, men det gick ganska snabbt över och solen kikade fram. Passade på att käka lunch på uteservering och strosa runt lite. Det slog mig idag att nu har halva min semester gått! Huh! Redan liksom.... Tre och en halv vecka to go...

♥ Skor Bronx
♥ Chinos Lindex
♥ Bälte Matthew Williamson for H&M
♥ Linne H&M
♥ Kofta Matthew Williamson for H&M
♥ Guldarmband Nelly
♥ Pärlörhängen 
♥ Glasögon Chanel 

Dagens Outfit






♥ Nude heels Friis & Company
♥ Jeans H&M
♥ Tunika Indiska
♥ Clutch Bozzini
♥ Armband H&M, Lindex
♥ Örhängen KappAhl

Some new stuff

Idag har jag varit en sväng i stan, lunchat och sprungit runt i affärer. Inte så mycket spännande, men litegrann blev det ändå. :)



Det här fick följa med hem:

- Top från Indiska
- Ansiktsrengöring från Decléor
- Linne med text från H&M Divided
- Halsband med guldpengar/berlocker från H&M

Dagens Fynd

Juicy Couture Hoodie för 179:- Snacka om kap! Jag använder mina Juicy-dressar nästan jämt när jag myser runt hemma eller på kvällarna i soffan.

Dagens Outfit





Idag har jag varit och besiktigat bilen, och den gick igenom! :) Inte så förvånande, men samtidigt gillar jag inte att inte ha koll på att det kanske, kanske, kanske kan vara något fel som ingen lagt märke till och så vips står man med en tvåa i protokollet och en ombesiktningstid. Skönt att slippa det. Nu ska jag slappa i soffan resten av dagen och bara ta det lugnt. Tråkväder är det ute också, får hoppas solen kikar fram snart igen, för inte kan väl sommaren vara slut redan?

♥ Ballerinaskor i skinn La Redoute
♥ Jeans H&M
♥ Linne med rosett och knappar Koola Anna
♥ Kavaj Vila
♥ Väska Fiorelli
♥ Pärlörhängen
♥ Ring, köpt i Venedig

New in


Net-a-porter har fyllt på med höstnyheter och som vanligt finns det mycket snyggt! Detta skulle inte jag säga nej till.

Klackar från YSL
Ullcape från Marc Jacobs
Clutch från Mulberry
Ankelboots från Balmain
Halsband från YSL

Dagens Outfit




Idag har jag städat, plockat undan och sorterat tvätt. Sådant som måste göras, trots semester :) Tog en paus från städandet i eftermiddags och käkade vedugnsbakad pizza. Nu sitter jag uppkrupen i soffan, dricker te, och tittar på Parfymen, sett den tidigare, men det fanns inget annat vettigare att se på.

♥ Tygskor H&M
♥ Leggings H&M
♥ Klänning H&M
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen

Krims Krams



Är det något som jag köper massor av så är det billiga accessoarer, vilket märks på mitt överbelamrade smyckesträd, och detta är ändå bara sådant som jag köpt de senaste månaderna. Ett bra sätt att piffa till och förändra outfits.

Korallrosa



Äntligen har jag fått lite brunfärg så att mitt fina korallrosa nagellack kan börja användas. Passar bäst till brun hy tycker jag, eftersom färgen framhäver brännan ytterligare.  Fräscht, somrigt och lagom mycket färg.

Flätat




Eftersom jag inte är något vidare på att fläta, eller snarare inte något vidare på att fläta runt huvudet så att det blir som ett diadem (den vanliga i luggen fixar jag själv) har jag nu införskaffat ett hårband som redan är flätat. Smidigt som tusan och jag spar minst 15 minuter framför spegeln. Denna kommer från Glitter och kostar 129:-

Gårdagens Outfit




Oj oj vad tiden går fort! Jaja, bättre sent än aldrig! Igår var jag i stan och spanade i affärer, käkade lunch och fikade. Just nu känner jag mig alldeles virrig i butikerna, man ser ingen riktning mot vart modet är på väg, känns som om det står still. Rean är supertråkig och inga direkta höstnyheter har kommit in...eller ja...butikerna kallar dem höst, men jag tycker fortfarande det kommer in klänningar och andra somriga varor.
 
♥ Klackar My Favourites
♥ Leggings H&M
♥ Tunika Almia
♥ Väska Fiorelli
♥ Halsband med budskap I.Me.My
♥ Ringar Efva Attling
♥ Glasögon Chanel

Dagens Outfit




Nu har jag äntligen bytt däck på bilen, skönt! Men usch, vilken tråkig utgift, däck är alldeles för dyra tycker jag. Efter däckbytet blev det en fika i skuggan och sen stranden. Just nu sitter jag uppkrupen i soffan och myser medan åskan blixtrar och regnet piskar mot rutan, hoppas det ger sig snart.

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeansshorts Zara
♥ Top Odd Molly
♥ Väska Louis Vuitton
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon Gucci


Idag har plastblommor från H&M fått pryda min slarviga fläta.

Dagens Outfit



En otroligt härlig dag med strandhäng, uteservering och en liten promenad. Just nu sitter jag och sippar på en kall öl. Lovely! Har även köpt en söt topp från Odd Molly, kommer säkert ha den på mig imorgon, så ni får se den då!

♥ Kilkackar H&M
♥ Stråväska Lindex
♥ Klänning Filippa K
♥ Halsband H&M
♥ Armband Lindex
♥ Solglasögon D&G

Hello!

Igår var jag i Oslo och njöt av solen (och regnskuren!) på Aker Brygge med en god lunch! Mys! Efter det blev det Outleten i Vestby, hittade några toppar och underkläder, samt en klännning. Idag blir det stranden igen, måste passa på så länge det är sol, eller hur? Det enda tråkiga jag måste fixa idag är att ringa däckbytarfirmor och höra mig för om någon kan fixa nya däck till mig imorgon, eftersom bilen ska besiktigas på måndag. Ute i sista minuten? Jo, det skulle man kunna säga... Oh well,det löser sig nog. :)

Vi hörs lite senare! Kramar på er i värmen!