Jewelry


Kyss Johanna har fyllt på med höstnyheter och de här skulle gärna få ligga i mitt smyckeskrin framöver.

Roomservice


Jag har precis kommit till hotellet och beställt roomservice, lax, potatis och sås, mums! Som jag saknat husmanskost! Det blir inte så mycket av det när man är ute och reser.

UGG's

Förra året blev det inga UGG's, men så hittade jag den här sidan som säljer dem riktigt billigt...men det måste vara fejk va? De ser riktiga ut och allt men ärligt, 98 dollar är ju jättebilligt... Vad tror ni?

Dagens Outfit


Nu blir det jobb! På mig har jag:
ballerinas i skinn La Redoute, leggings H&M, skjortklänning med knyt Vero Moda, ute blir det en kashmirkofta och en jacka över.

Nytt i garderoben



Två nya favoriter i garderoben! Skinnjacka i bikermodell med nitar (som för övrigt invigdes i lördags) och ett halsband av pärlor och kedjor med en säkerhetsnål. Från divided exclusive.

New week

Måndag och ny vecka. Sitter i bilen på väg till Oslo och jobbet, bara 2 veckor kvar till semester nu! :)

Lite senare tänkte jag visa er paketet som jag fick i fredags, två nya saker som jag är kanonnöjd med!

Later.

Lördag

Har varit på mässa i två dagar och haft fullt upp hela tiden så jag har inte hunnit sitta framför datorn en enda gång! Oh well, back in business. Idag blir det en heldag på stan med en kompis, shopping, lunch och fika, sen utgång! Trevligt! 

Bjuder på en outfit från i torsdags, tills dagens kommer... :)

Skor Bronx, leggings med skinndetaljer Zoul/MQ, stickad tröja Lindex, obi-bälte Asos, halsband och ring H&M, armband Lindex, pärlörhängen.

Dagens Outfit


Ballerinas La Redoute, mörkblå jeansleggings H&M, randig klänning H&M, jacka H&M, väska Mulberry Mabel, klocka Guess, pärlörhängen.

20% rabatt


Asos går ut hårt och inte nog med att de sänkte frakten för alla internationella kunder igår, så får vi nu 20% rabatt på ordervärdet hela dagen idag! Jag ska sätta mig ikväll och klicka. Ange: WELOVESWEDEN i kassan.

Dagens Outfit



Idag myser jag runt i en härlig tröjklänning med knyt i kashmirblandning från Rules by Mary, leggings från GinaTricot, linne från JC och trots regnet utanför, ballerinas från La Redoute, eftersom jag hörde på väderleksrapporten att det skulle klarna upp om ett par timmar och bli strålande sol! :) Låt oss hoppas på det!

Godmorgon!

Jag har haft en riktigt skön morgon! Ställde klockan lite tidigare, låg och läste Elle, åt en underbar frukost på sängen, (städerskan glömde städa mitt rum förra veckan och nu fjäskar hotellet grymt mycket...bra där) duschade länge och fixade till mig i lugn och ro. Perfekt! Nu är jag redo att möta dagen! :)

Höstmakeup


Kicks inspirerar med den här fantastiska höstmakeupen, så naturlig, men ändå dramatisk! Jag älskar färgen på läppstiftet (Lancôme L’Absolu Rouge läppstift nr 131) och nagellacket (Chanel Le Vernis Nail Colour nr 18, Rouge Noir). Det är definitivt två produkter jag ska spana in på taxfreen om några veckor.

Dagens Outfit




Ganska casual outfit idag, passade på att använda nya koftan som jag köpte igår. Gillar den massor och speciellt knapparna.

Ballerinas La Redoute, jeans Tiger of Sweden, linne GinaTricot, kofta Motel.

Billigare frakt

Äntligen har Asos hakat på! De tar nu inte längre ut frakt beroende på vikten på paketet (vilket kunde bli flera hundra om man beställde 2 par skor...) utan en fast summa, precis som Topshop gör. 6 Euro är priset och så billig har väl frakten aldrig varit från Asos oavsett om man beställt en ynka accessoar?!? Go Asos!

Vintage



Det här otroligt fina halsbandsuret i gammaldags stil föll jag pladask för idag! Tungt, välgjort och med snygga graveringar. Uret och kedjan är mörkt silverpläterade för att skapa vintagelooken. Love, love, love. Det kommer från Vintage by Fé, kostar 599:- och finns att köpa HÄR.

Dagens Outfit


Idag åkte mina stövlar från Topshop på och faktiskt tycker jag att de blir bättre och bättre ju mer jag använder dem. Kanske blir de favoriter i alla fall? Har precis kommit hem från lite shopping, vad jag köpt får ni se senare!

Lårhöga stövlar Topshop, skinnshorts GinaTricot, T-shirt H&M, jeansskjorta Zoul/MQ, nitarmband Lindex, väska Zara.

Dagens Outfit



Idag har jag varit en sväng på stan, fikat och sedan barnkalas. Trevligt!

Skor Bronx, jeans med oljebehandlad yta Lindex, T-shirt H&M, paljettväst GinaTricot, silverhalsband med hjärtberlock, tenntrådsarmband, nitarmband Lindex, väska Zara.

Idag har jag dessutom roat mig med den här SigSauern....vad tror ni? Special Agent Veronica? ;)

New stuff


En uppdatering i beautyboxen fick det bli idag, ny foundation från Dior Nude, den helt klart bästa mineralfoundationen. En primer från Smashbox som slätar ut huden och håller foundationen på plats är ett måste för en flawless hy. Torrshampo från Kisby, min frisör som tipsade mig, kostar 110:- på Åhléns.

Christopher Kane for Topshop


Idag lanserades samarbetet mellan Topshop  och Christopher Kane och jag måste säga att till skillnad från många andra Topshopsamarbeten, gillar jag verkligen den här kollektionen! Jag skulle kunna klicka hem det mesta... :)

Order


Har suttit och klickat hem lite saker från H&M, kunde inte motstå den härligt oversized tröjan, leopardscarfen har jag pratat om ett tag nu men inte sett den i butik och broscherna stod på min köp-lista. Kommer pimpa axlarna med dem på en vanlig enkel top, som på H&M-modellen:

Parkas


Jag är på jakt efter en snygg parkas och khakigrönt känns mest aktuellt. Perfekt att använda på promenader tillsammans med leggings, converse och en stor sjal. Snyggt och bekvämt! Denna från H&M är en stark kandidat.

Partyoutfit


Så här vill jag gå klädd på nästa party!

Heels & nitade shorts, Topshop.
Top H&M
Ringar, Ringseclectic/Net-a-Porter, Alexander McQueen/Net-a-Porter, Cocoo, Asos, Kitson/KyssJohanna.
Clutch YSL

Påfyllning


Topshop har fyllt på lagret med de här snygga snörade bootsen med peeptoe, som jag ville ha redan i somras, men som tog slut snabbare än blixten. Ett klick tror jag minsann att det blir...och skinnstövlarna behåller jag för bättre tider...eller när jag får för mig att köra hårdare på gymet. Ett troligare alternativ är att helt enkelt göra dem större...

Alive

Jodå, jag lever, men dagarna på jobbet har varit otroligt hektiska och det går i ett från morgon till sen kväll, igår checkade jag exempelvis inte in på hotellet förrän vid 22 och då hade jag inte ätit middag än...ja ni förstår säkert. Vissa dagar bara är sådär.

Den här fina Chanel 2.55 finns just nu hos Vintage-Paris, en riktigt bra webshop för vintage lyxväskor och accessoarer/smycken. Om ni inte kikat in där, gör det! Just denna kostar 1200 Euro. Jag faller mest för alla smycken och Hermès väskor förstås, väskan ovan har jag redan bestämt mig för att köpa ny och låta den åldras med mig, ge vidare till mina barn och ha en historia att berätta. Vackert va? ;)

Någon att räkna med

Ända sedan Christian Siriano vann Project Runway, har han gått från klarhet till klarhet. Vårens visning var i mina ögon helt amazing! Han fick stående ovationer på New York Fashion Week och det lär nog inte dröja förrän vi ser hans kreationer på röda mattan i Hollywood.

Fantastiska eller hur?

Resten av hans kollektion består av snygga draperingar i siden, kontorschict med en twist och killerheels. Just gotta love.




Visning Spring 2010:



Bilder: Coutorture

Val


Just nu ligger jag på hotellrummet och slökollar på tv, det är valvaka här i norge och det ska bli spännande att se om det blir höger eller vänsterstyre, inte för att det spelar jättestor roll i ett land som är ett av världens rikaste och budgeten räcker till det mesta och så värst många olika prioriteringar inte behöver göras.

Skulle skicka tillbaka Topshop-stövlarna idag också, men returfrakten kostade ca 250:- vilket jag tyckte var lite väl saftigt. Ska kolla med Topshop om de har någon typ av returporto, annars blir det nog att behålla dem och ta dem till skomakaren och fixa till dem runt låret så de passar. Oh well, jag vann åtminstone 500:- på lotto idag, alltid något! :)

Nita mig!






Bilder: Asos

Monday morning

Just nu sitter jag i bilen på väg till jobbet, jag har tröttnat på radion, har ingen bra ljudbok och inga roliga cd-skivor. Suck, ett av dagens stora I-landsproblem? Ska snart stanna för en kaffe, för att vakna till lite.

Hörs sen!

Dagens shopping



Svarta jeans med oljebehandlad yta, dragkedjor och markerade knän. Satt superbra på!  
Leggings med lackat krokodilmönster. Läckert!
Armband med nitar.

Allt från Lindex. Provade även de Helmut Lang-inspirerade haremsbyxorna och de var snygga, men kände att de kanske inte blir så mycket använda? Vi får se, jag ska fundera under veckan.

Fusk eller äkta?


Bild: Chicy

Chicy har fyllt på med höstskor och dessa föll mig i smaken, men som synd är...fuskskinn för 849:- nja... Hur är ni? Brukar ni köpa fusk eller riktigt skinn, eller blanda? Jag brukar för det mesta försöka köpa skor i skinn, mest för att jag tycker fuskskinn lätt kan se plastigt ut. Skinnskor formar sig bättre efter fötterna och är 1000 gånger bekvämare, sen andas fötterna i skinn och de känns mer rejäla och slitstarka. Mer och mer börjar jag tycka att det inte längre skiljer så mycket i pris på fusk och riktigt skinn, ta exempelvis de lårhöga stövlarna på Scorett från Tiamo (som jag för övrigt testade idag) som då är i skinnimitation och ändå kostar 1000:-, medan stövlarna från Topshop är helt i skinn och kostade 1200:-. Då tycker i alla fall jag att det är värt att köpa skinn. Vad tycker ni?

Dagens Outfit



Hoppas ni alla har en härlig söndag! Idag har jag varit och lunchat och efter det lite shopping, visar snart vad jag köpt! :)

Skor Bronx, jeans H&M, linne Topshop, skinnjacka C-Girl, armband J Dauphin, väska Zara, solisar D&G

Ny höstgarderob


Oversize tröja 299:-
Leopardmönstrad scarf 79,50:-
Ring 39,50:-
Jeans/byxor 399:-
Ankelboots 599:-
Väska 249:-

Dagens Outfit




Ankelboots Topshop, shorts Zara, topp H&M, skinnjacka C-Girl, halsband H&M, armband Chicy, ring H&M, väska Zara.

Svart trumpetsvamp


Efter en underbar morgon med långfrukost och en fika på det, ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig för sen blir det lunch med nära och kära, och det är inte vad som helst som står på menyn utan det är svart trumpetsvamp, delikatess!

Kanske hinner slänga upp dagens outfit innan, annars får ni den lite senare! :)

Lookbook


Bilder: Zara

Jag måste säga att Zara's lookbook för hösten inspirerar mig massor, de här outfitsen kommer jag att sätta upp på väggen för att inspireras av varje dag! Många av dessa fungerar även klockrent på jobbmöten osv. Snyggt, dressat, stilrent - och trendigt! Hur ofta brukar det hänga ihop?

Dagens Outfit


Här kommer en lite snabb dagens! Har precis varit på en jättemysig lunch och nu ska jag rusa vidare till min bror innan det är dags att packa väskan för helgens äventyr! :)

Boots Rodebjer, jeans H&M, t-shirt T by Alexander Wang, kavaj Ellos, väska Zara, klocka Guess, armband J Dauphin, solisar D&G, halsband Asos.

Once again...lårhögt.

Bilder: Carolines Mode

De här snygga stövlarna hoppas jag finns kvar på Zara, flera läsare har tipsat mig om dessa, TACK! Nu hoppas jag bara att de är lika snygga i verkligheten som på bild. :)

Men sen får jag banne mig sluta tjata om mina lårhöga stövlar...eller vad säger ni? ;)

Sequined

H&M har i vanlig ordning fyllt på webshopen med nyheter, och den här paljettprydda klänningen föll mig i smaken!

Idag känner jag mig aningens krasslig, kanske kommer av den ganska omtumlande veckan som hittills varit, hoppas jag känner mig bättre imorgon när det är fredag och allt! :) Det är i alla fall strålande sol och jag kanske kan dra med mig mamma ut på en promenad, frisk luft brukar göra susen! Kanske en sväng på stan för att prova de där byxorna från Lindex som jag pratade om i måndags? Nytta med nöje, haha! :) 

Couture & Budskap


Bild:SVT

Har precis sett klart 3:e delen av Modehuset Chanel som går på SVT. Jättekul att se hur couturen skapas och jag imponeras otroligt mycket av sömmerskorna som faktiskt "gör" det Karl Lagerfeld kluddar ner på ett papper, naturligtvis är han en fantastisk designer, men att förvandla hans skisser till verklighet, utan mått, utan mönster och endast på fri hand skapa det som han sett framför sig, är talang. En stor sådan.

Bild: KyssJohanna

Börjar egentligen tröttna på smycken med budskap, men detta från Bjørg vill jag fortfarande ha. Det känns välgjort och är i sterling silver, dvs inga pläteringar som bara blir fula efter ett tag.

Mysstund


Nya Chic kom med posten idag och det blir sysselsättningen den närmsta timmen.

Inköpslista höst -09

I och med att jag rensat garderoben har jag nu bättre översikt på vad jag har och inte har, en hel del kommer att återanvändas (vad det är visar jag i ett senare inlägg), men detta står på listan över inköp:

- Pumps i skinn, svarta med inbyggd platå. Klassiska skor som passar till allt.
- Skinnshorts.
- Thigh-high boots i skinn med platå och vida i skaftet.
- Broscher, snyggt att markera axlar med exempelvis på kavajen eller toppen.
- Fler stora ringar.
- Skinnbyxor, om jag hittar några som sitter snyggt.
- Stickade, gärna hålstickade tröjor, i greige, puderrosa och grått.
- Stort, smyckat diadem.
- Söta blusar med spets och brodyr, skräddat.
- Ankelboots med peeptoe, gärna snörning eller konformad klack.
- Leopardmönstrad scarf.
- Vantar.


Hur ser er lista ut? Vilka är era must-haves? Berätta gärna!

Topshop - thigh-highs


Det var dessa som kom i Topshop-paketet förra veckan. Jag har provat dem flera gånger men känner mig inte helt nöjd, för det första blev jag ganska besviken när jag fick se att det är ett mockaliknande läder som färgar av sig multum (kanske blir bättre efter impregnering) och inte blankt skinn som jag hade tänkt. Sen tycker jag att de sitter aningens tajt runt låret, får inte i några jeans i dem om jag säger så (kanske töjer sig?)...och till sist skulle jag önska att de gick något högre upp på låret... Dock älskar jag "foten", liknande mina ankelplatåer. Hmm, vad tycker ni? Svårt att se på bilder, men de känns inte helt hundra, vill fortfarande hellre ha ett par i blankt skinn, men kanske det är supersvårt att hitta...ska man chansa eller inte? Det lutar åt att de åker tillbaka...

Tack snälla rara för tipsen på lårhöga stövlar ett par inlägg ner! Jag ska spana in dem från Scorett och eventuellt Zara en gång till! :)

Dagens Outfit



Boots Rodebjer, leggings H&M, puderrosa linne H&M, kashmirkofta BEST/La Redoute, halsband gammalt.

På armen

Vilken färgklick från Marc by Marc Jacobs! Inte nog med att det är ett vrålsnyggt armband, det gömmer sig en klocka därunder också. 2 i 1, praktiskt och smart, dock föll jag mer för armbandet än själva klockan, så det skulle mest användas som just det och ha min guldiga Guess-klocka i vilket fall som helst. Dessutom skulle det passa grymt bra till Hunterstövlarna i Mulberry, don't you think? :)


Bilder: Net-a-Porter

Give me all


Chapnlle har fyllt på webshopen med rejält mycket fina höstnyheter. Jag vill ha alla!

1. Enkla nitade boots, ser aningens vintage ut. Perfekt till svarta jeans och skinnjacka eller stor stickad tröja.
2. Klänning med nitar, no further explanation needed.
3. Väst i Balmain-stuk, lång modell. Snyggt till loose T-shirt och jeans eller leggings, kanske med bootsen ovan.
4. Sötare väst i lite bohemiskt stuk fast fortfarande med heta nitar.
5. Snygg jacka med nitar...mycket nitar...men det håller ett stadigt tag om hela hösten och vintern!
6. Pyramidformade nitar i guld på halsband. I die.
7. Diademen kommer stort och detta är nog ett av de snyggaste jag sett.
8. Armband i metall med läderyta kan användas varje dag och är en snygg accessoar som passar till allt! Var inte rädd för att matcha guld och silver!
9. Kedjor och kors i svart, matcha med pärlor så är du helt rätt!

Till Salu!



Det är med sorg i hjärtat jag måste sälja de här supersnygga peeptoe'sen. Tyvärr har mina fötter växt/svällt under det gångna året och de är nu tyvärr för små! De är i äkta mocka och båda paren i strl 35. De svarta har jag använt ca 4 ggr, medan de blå är helt nya, endast provade. Köpta hos Modekungen. För fler bilder, frågor eller vid intresse, maila mig på [email protected]

Pris: 350:-/par+porto. (Nypris: 599:-)

Någon som har ett par 36:or som skulle vilja sälja eller byta?



Snygg dressad playsuit från Topshop, helt ny med lapparna kvar i strl 10, dvs 36/38, men mer en 36:a om ni frågar mig. Köpte min andra från Soaked in Luxury i samma veva och denna blev bara hängandes. Gjord av 100% siden.
Maila vid frågor, fler bilder eller intresse, [email protected]

Pris: 250:- +porto. (Nypris 400:-)



Helt ny väska, aldrig använd, från Esprit. I större modell med mörkblått canvastyg och snygga skinndetaljer. Perfekt som strandväska eller mindre övernattningsväska. Maila vid frågor, fler bilder eller intresse, [email protected]

Pris: 300:- +porto. (Nypris: 699:-)

SÅLD!


 

Dagens Outfit


Ursäkta den suddiga bilden, ljuset var inte det bästa.

Nu är jag precis klar med den sista rensningen av min walk-in, oj oj oj vad jag har rensat, no mercy. Hade mamma med mig som redan tycker jag har alldeles för mycket kläder. så det var inte så svårt...."det där har du aldrig använt, det där har du haft 2 ggr"...and so on. Då inser man verkligen att, nä jag kommer inte använda den/det, för jag kommer att ha 100 andra saker som jag hellre skulle sätta på mig...ja ni fattar. Anyway, det mesta är redan paxat av släkt och vänner, men det finns några guldkorn kvar som jag tänkte lägga upp på bloggen för er som är intresserade, stay tuned! :)

En avslappnad outfit idag, men det behövs när man ska prova sig igenom en massa plagg.

Skor Bronx, jeans H&M, linne Ginatricot, kashmirkofta La Redoute, skinnjacka C-Girl, väska Zara.

 

 

 

Thigh-highs


Style.com

Jag har blivit nästan fanatisk när det gäller att hitta de perfekta lårhöga stövlarna. Letar som busen, men tyvärr har ingen lyckats komma igenom nålsögat än... Mina stenhårda krav är:
- Hög klack med platå.
- I skinn, men inte lackiga utan helt vanligt blankt skinn.
- Svarta, såklart.
- Inte för ormskinnstajta eller tunna, utan ganska rejäla i skinnet och ska helst inte "slicka" låren eller vaderna.
- Gärna lite större där uppe vid låret än vad själva låret är för att skapa effekten av aningens tunnare lår.
- De får under inga omständigheter hasa ner!
- Helst väldigt enkla i modellen, inga spännen eller snörningar.
- Jag ska kunna ha skinny jeans under.

Om ni sett några som passar in på beskrivningen får ni gärna komma med tips! :)

Monday


En ny vecka med massor av saker på att-göra-listan, (japp jag har en på riktigt, så himla smidigt att bara bocka av och sen glömmer man inget heller!), trots att jag tagit ledigt från jobbet den här veckan är jag inte "ledig" i den bemärkelsen att jag har semester.

När det inte gäller jobbet eller private stuff så ska jag:

- Försöka bli klar med garderoben, har ju bara hunnit med koftorna(?!?) än så länge och de blev norpade direkt i helgen! Skönt när man kan ge bort saker och inte behöva slänga OCH att mina gamla paltor (läs: köpta förra året och använda 2-3 gånger) uppskattas.

- Sen är det mitt Topshop-paket som jag fick i förra veckan men inte hunnit visa er än, tyvärr är jag inte helt nöjd, jag förklarar varför då.

- Träffa en barndomskompis för en födelsedagsfika - måste köpa present!

- Spana in ett par riktigt snygga haremsbrallor à la Helmut Lang på Lindex.

- Vaxning.

- Sy upp och in jeans.

Och säkert mer när allt kommer omkring lite längre fram i veckan. :)


Vad ska ni göra under veckan? Något spännande, eller bara jobb eller plugg?



Nybäddat


Inatt har jag sovit med nya lakanen, och visst blev det snyggt?

Dagens Outfit




Idag har jag sprungit en sväng i affärer, fikat utomhus i det fantastiska vädret och nu väntar jag på att det snart ska bli mat, thailändsk! Ikväll blir det äntligen filmen jag velat se jättelänge men som inte blivit av, Män som hatar kvinnor. Har hört mycket bra om den så förväntningarna är höga!

♥ Skor Bronx
♥ Jeansleggings med zip H&M
♥ T-shirt T by Alexander Wang
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Väska Zara
♥ Armband J Dauphin

Ett litet tips!


Ett nagellack som jag ständigt kommer tillbaka till, oavsett trender, när hösten närmar sig är detta klassiskt mörkröda lack från Lancôme. Jag fick det i present för ungefär 3 år sen och jag har älskat det sedan dess. Det fungerar till allt, partykväll, på jobbet, släktmiddagar och daten. Sitter bra och är lätt att pensla på!

Satsa på det om ni vill ha ett lack som aldrig går ur tiden och som är smickrande för alla hudfärger.


Lancôme Vernis Triple Tenue Nail Lacquer No 104.

Dagens Outfit





Idag har det varit lugna gatan, käkat kinamat, hyrt film, smuttat cider och nu slökollar jag på fotbollen, Sverige-Ungern. Resten av kvällen blir också lugn, ska mysa upp i soffan under täcket med mina fårskinnstofflor och titta på Changeling. Trevlig kväll!

♥ Ankelboots Topshop
♥ Leggings GinaTricot
♥ Collegetröja GinaTricot
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Väska Zara
♥ Halsband Chicy och Glitter, ring H&M

Pillow Cases



Äntligen har mina örngott med illustrationer av Cassandra Rhodin kommit! Konst i sovrummet, kan det bli snyggare? Då behövs ingen konst på väggen! Hon har gjort massvis av fina illustrationer och är en av mina personliga favoriter!

Black




Godmorgon! Igår blev det After Work med släkten och det här hade jag på mig:

♥ Skor Bronx
♥ Jeans H&M
♥ Topp med markerade axlar H&M
♥ Väska Zara
♥ Halsband och ring H&M

T(ee) by Alexander Wang

Mycket Wang nu känner jag, men jag måste ju visa er mina nya T-shirts!

Superhärliga i kvalitén och jag slapp dessutom betala tull! Bra där!

The September Issue

Idag har dokumentären om Anna Wintour's arbete på Vogue, The September Issue, premiär! Den handlar om vad den heter, Septembernumret av Vogue som är gigantiskt tjockt och allt arbete som ligger bakom. Intressant! Kul att få se hur tidningsvärlden ser ut  bakom kulisserna och om Anna Wintour är lika stram och kall i verkligheten som hon ser ut på bild!

5 reasons to love my new bag



Här är min nya darling! Visst är den snygg? Också lite Alexander Wang-stuk. Jag föll för den för att:
1. Den har snygga dragkedjor (som faktiskt på riktigt är fickor!)
2. Den är gjord i äkta skinn och riktigt tjockt och mjukt skinn dessutom!
3. Den har en rejäl, tung metallkedja som axelrem, hot!
4. Den är precis lagom stor för att fungera som vardagsväska men tillräckligt liten för att fungera som partyväska, eller varför inte som en clutch och bara låta kedjan hänga? Eller plocka bort den helt, jodå, det går att ta bort kedjan. I like!
5. Jag norpade den sista!

Residence


I onsdags, (eller var det kanske tisdags?) kom min nya prenumeration på Residence, härlig läsning och avslappnande att titta på snygga bilder från fina hus/lägenheter och bli tipsad om det senaste vad  gäller design. Hann bläddra igenom den som snabbast igår, men ska titta mer i den idag. :) Igår föll jag direkt för den här snygga skålen Niche från Zaha Hadid för Alessi. Den skulle se grym ut på ett vitt matbord eller soffbord!

Bild:DailyIcon

Nightie

Nu ska jag efter en lång dag krypa till kojs, en massa paket väntade på mig hemma, bl.a från Topshop och Revolveclothing, sen ska ni ju få se min väska från Zara också! Men det blir imorgon det! :)

Bjussar på en skön semesterbild så länge, här bara spöregnar det, visst längtar man redan efter sol och värme? Min väntan blir ju bara 5 veckor till, sen är det solstolen, paraplydrinkar, nattliv och spabehandlingar en masse, längtar!

Villa del Conde hösten 2006. Snygg pose va? ;)

Studded à la Alexander Wang



Nej, det var inte den Alexander Wang inspirerade väskan från Zara som fick följa med mig hem. Om jag ska vara ärlig tyckte jag att den kändes en aning tunn i materialet (fuskskinnet) och minus för att nitarna inte täcker hela bottnen. Inget större fel sådär, men när ni ser den jag köpt kommer ni förstå varför jag inte köpte den här... :)

(Jeansen jag har på mig finns hos Zara och är markerade över knäna och har dragkedja nedtill, snygga för 299:-)

New Bag


I den här påsen gömmer sig kanske höstens snyggaste väska...

The Rachel Zoe Project Season 2 Episode 2

Jag är som bekant hooked på Rachel Zoe och hennes tv-serie, första säsongen såg jag redan i januari och nu går andra säsongen på tv i USA. Igår såg jag andra avsnittet, Front row at New York Fashion Week, som visades på amerikansk tv i måndags kväll. Sugna? Här kommer andra avsnittet av säsong 2:



Morning



Idag har jag på mig: ballerinas i skinn från La Redoute, ljusblå skjorta från Lindex, jeansleggings från H&M Divided och svart kashmirkofta från BEST, samt ringen från H&M som jag köpte igår.

Oj jisses vad trött jag är, känns som om jag kan stå och sova. :) Anyways kommer det flera elektriker in här vilken sekund som helst som ska fixa med alla våra kablar och installera nya vägguttag.

Later!


Bättre bild på dagens...

Smyckeskrin



Bild: Anywho

Det här snygga smyckeskrinet som Stephanie har, vill jag också ha! Tyvärr är det slutsålt på Zara Home, men jag hoppas som tusan att det kommer in igen!


 
Bild: Zara Home

Bling


Med ringmani i min hjärna köpte jag den här stora ringen från H&M idag. Jag har den såklart på pekfingret.

Ringmani


Jag fullkomligt älskar varenda en av RingsEclectics stora, snygga, antika och lyxiga ringar! Riktigt svårt att bara välja en favorit, men den längst upp till vänster är en stark kandidat, men gillar även detaljrikedomen på de andra...åh så svårt! Vilka är era favoriter? 

Leather


Nu finns skinnshortsen (äkta eller fusk) i alla prisklasser och jag tror att jag måste införskaffa ett par. Snyggt till strumpbyxor, ankelboots och en stickad tröja. Hett, hett, hett! Eller vad säger ni?

My Rainy Day


Regnigt som tusan, vore inte fel att ha ett par Gummistövlar. Kallt är det också, så en mysig och varmt Stickad tröja skulle jag vilja stoppa huvudet i. En Trenchcoat skulle stå emot vätan bra och man känner sig samtidigt fabulous. Bara ben är inte att tänka på, Leggings är min bästa kompis just nu. Ett kedje- Halsband hottar upp vilken outfit som helst, så även denna.