Spets



Den här fina spetsklänningen med paljetter och en söt sidenunderkjol fick följa med hem från Zara idag, som för övrigt hade rejält med rea. Jag fyndade linnen och cardigans till löjligt låga priser.

Måste bara hitta något att ha över axlarna, typ en kort kofta eller bolero av något slag...

Dagens



Jeans Zara, oversized tröja H&M, halsband Efva Attling, armband med berlocker Diddi.

Utomhus blev det boots Carin Wester, kappa Cubus, halsduk In Wear och väska Louis Vuitton Manhattan GM.

Måndagens Outfit






Boots Carin Wester, strumpbyxor H&M, klänning & cardigan Vero Moda, halsband Ur&Penn.

Helgen


Sitter just nu hemma och tar igen mig lite efter helgen, strökollar i nya Elle som kom under veckan och dricker te. I fredags var jag och en tjejkompis ute och käkade och sen blev det utgång efter det. Sportade min spetsklänning med puffärmar från GinaTricot och mina nya boots från Carin Wester. Igår var jag på biovisning av Snabba Cash, riktigt bra (har dock inte läst boken) och Joel Kinnaman är väl för läcker... ;) Kvällen avslutades med drinkar och mingel. Klänningen från French Connection som jag hämtade ut i fredags åkte på tillsammans med mina platåer till ankelboots från Topshop.  

Nästan julafton...

Idag har det nästan varit julafton för min del, har hämtat ut bootsen från Carin Wester och mina två klänningar som jag beställde från Nelly.


Jag bara älskar dem redan, grymt snygga och sköna! Gick upp en storlek eftersom de rekommenderade det på Carin Westers hemsida och det gjorde jag rätt i, de sitter perfekt! Nu ska de bara inpregneras, sen ska de få följa med ut i natten... :)



Den dundersnygga klänningen från French Connection med handgjorda dekorationer satt som gjutet.




Så även den lite enklare men ack så fina stretchiga klänningen från Lipsy.

Dagens Outfit



Dagens outfit är enkel men bekväm och toppar gör jag med ett outstanding halsband.

Stövlar Acne Pistols, ullstrumpbyxor H&M, tunika GinaTricot, halsband Indiska.

Paljetter, volanger och spets


Sparkling Tube Dress Club L

Den här klänningen missade jag totalt när jag lade min beställning hos Nelly för några dagar sen, gillar mixen av paljetter, diskreta volanger och den lilla söta spetsen över bysten. My cup of tea.  

Fukt


Mina händer håller på att go bananas i den här kylan, sprickor, torra nagelband och stramande hud, ja ni är säkert fler som jag. Tur då att jag hittade min handcreme från Nougat London som works wonders. Bästa kuren är att smörja in händerna ordentligt på kvällen och sova med tunna fingervantar. Babyhänder är resultatet. Nougat London finns att köpa på Accessora.

Louboutinfeber!


När det gäller Louboutin's är det klassiska varianter, som fungerar i alla lägen, mitt hjärta klappar varmast för, och helt plötsligt poppar de upp lite varstans som nyheter för våren. YES! Dessa här ovan skulle gärna få stå i min skohylla, speciellt peeptoe'sen uppe till vänster...

Från: Luisaviaroma.com och ShopSavannahs.com

Två snygga klänningar, tack!


Delicious Strapless Dress French Connection


Strapless Body Con Dress Lipsy

Dagens



Har precis checkat in på hotell på Gardermoen och imorgon blir det jobb som vanligt igen. Ska alldeles strax natta kudden, men slänger in en dagens först! Godnatt!

Stövlar Acne Pistols, strumpbyxor Lindex, sidenklänning GinaTricot, kofta In Wear, halsband Kenneth Jay Lane och H&M.

KLEA shoes

Idag klickade jag hem de varmfodrade bootsen från Carin Wester på 50% rea som jag ville ha redan innan jul, men det gäller att ha is i magen... :)

Ankelboots från H&M

Kommer ni ihåg ankelbootsen med snörning som jag beställde från H&M i höstas? De damp ner i brevlådan under julen och nu efter lite klämmande och provande har jag bestämt mig för att skicka tillbaka dem. De kändes inte alls så exklusiva som på bild och skinnet ser plastigt ut. Synd.


Julklappar

Här kommer, om än lite sent, bilder på några av mina julklappar. :)

Ett par Acne Pistols S/S2010 blev äntligen mina!

En av mina favoritjulklappar var de här lexikonen med de 100 viktigaste designersen i världen, info om dem och foton från deras kollektioner. En otroligt inspirerande bok och jag bläddrar i dem så fort jag får en stund över.

Peacockhalsbandet i guldplätering från House of Harlow.

Parfymer från Miss Dior Cherie L'eau och Britney Spears.

Salt och pepparkvarn samt vitlökspress från Eva Solo.

Halsband i roséguldplätering och lila sten från Rebecca.

- Presentkort på skönhetsbehandlingar
- Ögoncremer från Décleor och Clinique.
- Trosor från Hanky Panky.
- Nattlinne.
- Läppglans från Dior Addict.
- Nagellack från OPI Matte i mörkblått.

och lite annat smått och gott.

Skogsmulle


Igår var jag inne på Naturkompaniet och köpte mig en ordentlig muggtermos. Inte för att jag ska ut i skogen utan för att ha i bilen när jag reser. Det är gränsen för hur mycket skogsmulle jag blir... ;)

Dagens




Lite Chanel över mig idag eller vad säger ni? :) Kunde inte låta bli att köpa den fina koftan när jag var på stan igår. Just nu håller jag på med packningen, ikväll bär det av mot Oslo och jobbet igen.

Kofta Monki, svart linne 365 Sunshine/MQ, jeans H&M, stövlar Acne Pistols, rosettörhängen GinaTricot.

Snart över...

Nu är julhelgen snart över och det är dags att gå tillbaka till jobbet. Under julen har jag tagit en liten paus från bloggandet som ni kanske märkt, men det har varit fullt upp med middagar, bjudningar och annat att jag helt enkelt inte haft tid, dessutom har laddaren till kameran försvunnit och det känns ju inte så kul när man inte kan bjuda på några bilder... Hursom är jag tillbaka nu och alla julklappar och mellandagsfynd kommer inom kort :)

Nu blir det lite middag innan det är dags att bestämma mig för vad jag ska hitta på ikväll, utgång eller film hemma i soffan? Det är frågan.