Dagens



Idag har vi varit och ätit middag på en mysig herrgård med pojkvännens föräldrar/släkt och vilket toppenväder det har varit idag! Middagen avslutades med lite Cava i solväggen (gott, gott!) innan vi reste hem och nu är det soffläge som gäller resten av kvällen, kanske hyra en film.

Invigde klänningen från The Garden Collection/H&M idag, en riktigt härlig blå färg! Matchade gjorde jag med silversmycken: örhängen från  GinaTricot, ringar från Efva Attling och silverarmband. Espadrillerna kommer från H&M.

Biokvällens




Så här såg jag alltså ut på visningen av Sex & the City igår, tänkte go all the way med en riktigt färgsprakande klänning också, men valet föll på den svarta istället matchat med cerise färgklickar. Älskar mina klackar!

Klackar Asos, klänning Lipsy, clutch Dixie, halsband Rebecca.

Dagens




Har precis käkat en lite tidig mors dags-middag med mamma, eftersom vi ska fira killens mamma imorgon så får man sprida ut det lite. :) Nu väntar tårta och kaffe!

Kilklackar Scorett, jeans & tunika Zara, flätat läderbälte H&M.

Gårdagens





Igår var det full rulle från morgon till kväll, en massa ärenden innan det var dags att svida om till specialvisningen av Sex & the City 2. Kvällen bjöd på mingel, bubbel, plockmat, modevisning och slutligen filmen (som var ungefär som väntat faktiskt, dvs. bra!). Efter det drog vi vidare och drack Cosmopolitans i typisk Sex & the City-anda ;)

Detta var dock inte kvällens outfit, utan den ska jág försöka rekonstruera lite senare, då jag inte hann knäppa en bild igår. Men på dagen igår såg jag i alla fall ut så här.

Kilklackar H&M, leggings med skinnlappar H&M Trend, tunika Vila.

Summer dress


Håller på och letar efter snygga sommarklänningar och denna från French Connection känns lovande som en "gå-ut-och-äta-och-ta-några-öl-i-finare-sällskap-klänning"

Nya flips






I en jättemysig butik i Fredrikstad, där jag befinner mig inatt, hittade jag de här läckra guldflipflopsen från Stylesnob med snygga nitar och stenar som dekoration. Kommer bli mycket välanvända, I promise you! :)

Soligt


Har nog aldrig sett Oslo så här öde som det var inatt.

Det blev som jag trodde igår, kom till hotellet först vid kvart i två inatt och stupade i säng, bokstavligen. 19 timmars arbete är ingen lek det. Brukar alltid bli så här hektiskt de sista veckorna innan semestern, har ju bara 2,5 veckor kvar att jobba innan det är dags att lägga sig raklång i en solstol och bara vara. :)


Så här såg det ut för ett år sen när jag kikar tillbaka i bloggen...åhh längtar efter sommaren...nu! Den där hatten ska jag banne mig damma av i år också.

Speed: 180 km/h

Idag har jag en monsterdag framför mig, kanske jobb ända in på småtimmarna inatt. Puh! Hoppas bara inget krånglar nu så att dagen går i lås!

Det mest positiva med dagen är att jag åtminstone tagit mig en rast för att besöka Afroditeklinikken och vaxa mig. Välbehövligt eftersom det vankas bara ben (jag tänker klänning och high heels) kanske redan på fredag då jag ska på en specialvisning av filmen Sex & the City 2, och då måste man ju försöka matcha filmen, inte sant? :)

Lipstick

I lördags på stan sprang jag på ett riktigt bra budgetläpptift i härligt nude-färg à la Maria Montazami. Det är dessutom första läpptiftet som verkligen både smakar och luktar som godis, de flesta andra får man någon äcklig smak av i munnen i flera timmar om man skulle råka slicka sig om läpparna. Detta kommer från Viva La Diva och kostar ynka 60 spänn! Det håller bra och gör läpparna  mjuka och behagliga. Snyggt och enkelt att ha till vardags utan att se för målat ut.


Dagens



Har precis käkat lunch, ceasarsallad och nu bär det strax av till mamsen och pappsen för lite fikamys! Har en tradition i familjen med fika, vi kan fika i många, många timmar och bara prata om allt mellan himmel och jord. Hur härligt som helst! :)

Espadrillos, jeans & topp med rosett H&M, skinnjacka C-girl, leopardring i guld Cavalli.

Ledig

Lite dålig uppdatering under helgen, men i lördags var jag och ett gäng supersköna tjejer ut och gjorde stan osäker...och jisses vad roligt det var! :) Söndagen blev därför lite seg och när jag kom hem var det soffläge med pojkvännen som gällde. Himla skönt! Idag är jag ledig eftersom Annandag Pingst fortfarande är röd dag i Norge, riktig lyx, har jobbat 3 dagar per vecka i 3 veckor nu pga alla röda dagar! :)!

Nu blir det dusch och fix innan det är dags för lunch med darling!

Kvällens




Igår var vi ett gäng som var på whiskeyprovning, riktigt roligt och intressant! Efter det blev det käk och bowling, och gissa vad jag fick på en serie? 178! Wohoo, har aldrig haft så bra förut! :)

Skor Bronx, lackleggings Chicy, topp/tunika köpt i Barcelona, halsband H&M, clutch YSL.

Grabbtips!

Letar ni efter en snygg skjorta till killen som sitter supersnyggt, är i bra kvalitén och som kan tvättas om och om igen och fortfarande är lika fin? Då ska ni köpa en Stenströms-skjorta, som den jag köpte till B-frienden idag.

Kostar från 1000-lappen och uppåt beroende på modell, mönster och om det ska passa med manchettknappar eller inte.  

Läsarfråga!


Vart hade du köpt dem??
Snälla svara för jag har letat överallt efter lila ballerina skor.

Eva


Hej Eva!

Jag kommer faktiskt inte ihåg var jag köpte dem...och när jag tittar i dem står det bara Attitude...kanske det kan vara Din Sko? Någon som vet och känner igen loggan som kan hjälpa Eva?



Tyvärr var det 2 år sen jag köpte dem så minnet är lite dåligt... Men däremot kan jag tipsa om att La Redoute har ett par ballerinaskor i lila till ett kanonpris! Spana in dem HÄR


Hoppas det var till någon hjälp! :)

Kram,

Veronica

Dagens



Skor Bronx, jeans & tunika H&M, klocka Guess. Utomhus blir det trenchcoat från La Redoute och väska från Louis Vuitton.

Inredning


Sitter och tittar i Lisbeth Dahls produktkatalog och gud vad mycket fina saker det finns! Söta smyckeskrin, parfymflaskor, boxar och portmonnäer, möbler...ja hur mycket som helst! Ni kan spana in katalogen HÄR

Ska snart sätta igång med dagen, hämta paket, handla, köpa skjorta till B-friend och en sväng på Apoteket tänkte jag hinna med. :)


BUS


Jag har aldrig stött på en bättre BUS-produkt - so I'll stick to it. 

Det är hög tid att börja fuskbruna sig lite och idag klickade jag hem ett kit med BUS, body polish och oil-free lotion. Jag har testat massor av BUS-produkter som påstås inte lukta, inte kladda av sig på kläder om man svettas och superlätta att få ett fint resultat med - but no. Först när jag provade denna förstod jag vad bra en BUS kunde vara. Har ofta undvikit brun utan sol för att jag inte vill få fläckar på kläder, eller enbart använt svarta underkläder osv. Känner ni igen er? Anyway, den här gör det inte! Dessutom ser brännan ut precis som om man varit utomlands, alltså mörkare guldbrun och inte ljus gyllene orangebrun.

Swimsuit


Grymt snygg baddräkt från Vitamin A, men vet inte om jag är helt där än. Tycker det är supersnyggt på andra, men det skulle mer bli en afterbeach-variant för min del med en sarong eller jeansshorts till, och då kan man ju lika gärna ha en topp, right? Men attans vad fin ringningen är...och gulddetaljerna...

Ett måste


Är det något som är ett måste varje sommar så är det definitivt ett par svarta, stilrena ballerinaskor. Jag behöver ett par nya och dessa fyller alla kriterier: svarta och i äkta skinn med en söt rosett.

Från Nilson, pris 550:-

Dagens


Basic till jobbet, tygskor Din Sko, jeans, randig topp & jacka H&M.

My bag - but cheaper

Såg precis att My Theresa fått in den populära clutchen från Yves Saint Laurent som jag har. Eftersom Euron är så låg nu kostar denna raring "bara" 3200:- plus frakt på ca 200:- Ett kap med andra ord, jag betalade nog närmare 5000:- (och då hade jag rabatt!) när jag beställde denna från USA inkl. tull, frakt och avgifter. Jag älskar den och använder den i princip alltid när jag ska ut! Min bundsförvant :)  







Work

Då var det jobb igen efter 5 dagar off, och som vanligt när man kommer tillbaka är det alltid något som strular...idag har vår fraktfirma (och de flesta andra också för den delen...Schenker, DHL, Bring, Tollpost, TNT) bestämt sig för att gå ut i strejk...suck...så alla kunder som väntar på varor kommer förmodligen att telefonbombardera mig den här veckan, och ingen vet hur länge strejken kommer att vara...vi får bara hoppas att de kommer överens om lönerna så fort som möjligt. 

Har i alla fall haft en superskön ledighet och massagen igår var fantastisk! Så otroligt avslappnande med massage i hela 80 minuter. Höll på att somna flera gånger! :)   

Dagens



Dagens är en enkel, stickad oversized tröja med rosa sidenknut från Jeane Blush, halsband & ring från Efva Attling och stövlar från Acne.

17 Maj

Ligger fortfarande i sängen på min lediga dag, det är ju Norges Nationaldag idag! Inget firande på Karl Johan för min del, håller mig hemma i Sverige tills det är dags att börja jobba imorgon. :)

Har bokat en Massage de luxe idag vid kvart över tre, härligt! En lång helkroppsmassage inkluderat ansiktskur, åh vad jag ska njuta! :) Perfekt avslutning på helgen!

Dagens



Klackar Topshop, lackade jeans Lindex, T-shirt GinaTricot, kavaj Ellos, halsband Maloa, berlockarmband Diddi, silverarmband, ring Efva Attling.

Kvällens



 
Invigde tunikan jag köpte redan igår. Himla fin är den! Igårkväll blev det lite hemmafest och sen lite mat och dryck ute. Småsliten idag, men det är det väl värt ;) Ska ta en powernap nu och sen blir det bowling och lite käk med vänner!

Skor Din Sko, lackleggings Chicy, tunika KappAhl, halsband Glitter, svart ros & ring H&M, clutch YSL, berlockarmband Diddi.

Nytt i garderoben



Kunde inte hålla mig från en vända på stan och den här spetstunikan från KappAhl fick följa med mig hem.



Även dessa snygga spetshandskar kommer från KappAhl. Har redan ett par som jag älskar, men köpte dessa i reserv ifall de andra skulle gå sönder. De är ju himla svåra att få tag i när man väl ska ha dem har jag märkt två vintrar i rad nu.

Dagens



Stövlar Acne Pistols, jeans True Religion, topp med puffärmar H&M, halsband Indiska, skinnjacka C-Girl, väska Louis Vuitton.

Sommarskor


Det fick bli ett par kilklacksespadriller i år också, de här praktiskt taget bodde jag i förra sommaren och sommaren innan det, passar till allt och jättesköna att  gå i trots klacken. Så ett par nya fräscha var ett måste och för 149:- är det inte så mycket att fundera på.

Hemklickade från H&M.

Nytt i garderoben



Maffigt halsband från H&M. Kommer bli snyggt till en enkel svart bandeauklänning och solbrun hy.




Underbar grå chiffongklänning från Lipsy. Lite svårt att se på galgen, men den faller otroligt fint och har en läcker ringning.

Dagens



Idag har det varit en heldag på stan med en kompis. Lunch, shopping och fika stod på agendan. :) Hittade inte så mycket , men ett par saker fick följa med hem i alla fall, visar bilder senare!

Stövlar Acne Pistols, jeans & tunika Lindex, halsband H&M, skinnjacka C-Girl, berlockarmband Diddi, silverarmband.

Kvällens



Det finns fler linslusar i familjen ;)

Precis hemkomna från bion, riktigt bra film, kanske aningens lång för min smak (ca två och en halv timme) men i övrigt välgjord och en bra story.

Stövlar Acne Pistols, jeans Tiger of Sweden, blus La Redoute, bälte H&M, skinnjacka C-Girl, väska DKNY, örhängen Ur&Penn.

Dagens



Ikväll blir det biomys, ska se den nya filmen om Robin Hood med grabben och ett vän-par. Hoppas den är bra nu! :)

Skor Carin Wester, leggings Lindex, tunika Vila, skinnjacka C-Girl, halsband & ring Efva Attling, berlockarmband Diddi, silverarmband.

Helg


Gårdagen bara svischade förbi! Jobbade som en tok för att komma hem från Oslo någorlunda i tid, typ tio över nio kom jag hem, kastade mig i duschen och svirade om tills tjejerna ringde på dörren tjugo över. Puh! :) Grabbarna mötte vi upp senare över lite mat och vin. En riktigt trevlig kväll! :)

Nu ska jag snart åka hem till mamsen och pappsen och få mig lite mat. Funderar även på att ta tag i walk-in closeten idag, eller åtminstone börja. Känns som jag har dålig koll på sommarkläderna och det är ju dags nu att plocka fram dem, kan man ju hoppas ?!?  

Kamerabatteriet ligger på laddning så ni får hålla till godo med en mobilbild på dagens så länge.

Passa på...


...att handla från utländska sidor som har Euro som valuta eller handlar med Euro, då får ni mer för pengarna just nu, eftersom det krisar i Grekland.

Close up


Mina favoritsmycken till vardags är de här silversmyckena från Efva Attling, en ring och ett halsband med 2 brickor. Passar till allt! Prickarna ni ser är blindskrift och det står: Make love, not war. Så sant.

Min gråbleka hy måste skyllas min mobilkamera... ;) Det måste vara så, för så illa kan det väl ändå inte vara....näääeee...haha :)

Nu blir det sängen här, har precis sett klart på The Proposal (Äntligen! Ni som följer bloggen vet ju att pay-tv:n strulade förra veckan) och vilken rolig film! Satt och småfnissade nästan hela tiden! Typisk tjejfilm men vad gör det? Älskar tjejfilmer som man vet slutet på redan innan. :)

Puder


Grymma kilklackar i härlig sandfärg från Have2Have.

Tills...


...den dagen jag skaffar min drömklocka, dvs. en Rolex i samma modell (vilket kan ta ett tag ;) haha), så skulle den här från Guess duga ypperligt!

Dagens


Idag har det jobbats flitigt i det här: klänning & halsband från H&M, och skinnjackan från C-Girl utomhus. Nederdelen har prytts av leggings och tygskor.

Triss i toppar


Vad man verkligen behöver när sommaren närmar sig är bra toppar som man kan använda både till vardag och fest, addera bara ett gäng halsband och ett par klackar and you're good to go, samtidigt som du lätt matchar dem med jeansshorts eller leggings till ett par sandaler på dagtid. De här från Lindex faller mig i smaken, speciellt den randiga som dessutom har dunderpriset 99:-!



Bilder: Lindex Online Shop
 

Lördagskvällen


Igår var vi ett gäng på 10 pers som var på Joe Labero's show Expect the unexpected. Riktigt, riktigt bra show och man håller på att vrida ut och in på hjärnan för att komma på hur han lyckas göra allt! Helt otroligt! Efter det blev det några öl och lite bowling.

Sitter fortfarande i morgonrocken, precis sett på Wallander Arvet och fått scrambled eggs, bacon & korv till brunch. Gott, gott! Nu blir det en dusch och förhoppningsvis en promenad i solen med eller utan B-friend beroende på hur mycket fotbollen lockar på tv... ;)

Kvällens





Klackar Chapnlle, strumpbyxor & ring H&M, klänning Club L, clutch YSL, örhängen Cubus.

Dagens



Skor Topshop, treggings, halsband, kavaj & leopardmönstrad topp H&M, ring Cavalli, väska Louis Vuitton.

Mysmorgon


Har haft en jättemysig morgon, sovit gott, ätit frukost med pojkvännen och nu sitter jag i sängen med ett halvt öga på nyhetsmorgon medan jag läser veckans Sofi's Mode.

Idag blir det en massa do's, bl.a ringa samtal, fylla i deklarationen och skicka tillbaka paket står på att göra listan innan det är dags för lunch. Ikväll blir det partaj med födelsedagsfirande! 

Spabehandling


Sitter och spanar på sköna spabehandlingar, har ett presentkort på Selma Spa+ som går ut i juni, så det gäller att passa på innan :) Tror jag ska boka en djuprengörande ansiktsbehandling, det vore bra för min hy det, känns som om jag har massor av orenheter i hyn som liksom inte vill ploppa ut och inte heller försvinna, så en djuprengöring känns som rätt medicin. Brukar vara relativt duktig med att gå på ansiktsbehandlingar, men nu var det ett bra tag sen.


Which one?


Fick precis syn på den här ursnygga klänningen från Acne, och jag som var helt säker på att jag skulle klicka hem den här, men nu börjar jag tvivla....kanske är det roligare med en färgklick? Eller ska man satsa på klassiskt marinblått?

Två snygga alternativ


Jag är supernöjd med mina clogs från Chanel, men letar man efter bra budgetalternativ är dessa två clogs starka kandidater.

Jag har ett hål...

... i naveln. 

I helgen råkade jag tappa min piercing som jag hade (en vanlig i stål med vit sten) och nu tänkte jag skaffa en "seriös" som man kan ha i många år framöver. Har tröttnat på allt pynt och saker som hänger osv, så nu vill jag bara ha en clean, helt i guld med en sten. Visst är de mycket dyrare än vanliga, men jag tror det är väl investerade pengar.

Har precis krupit ner i sängen, knäppt på Pay-Tv och insåg precis att det inte kommer någon bild! Helt svart på alla betal-kanalerna....och jag som hade tänkt se The Proposal...

Klänningstips!


Dessa Hervé Léger-inspirerade klänningar kommer från Lindex och känns som ett riktigt bra budgetalternativ! Den vita är ju dessutom riktigt snygg till student eller examen för er som letar efter det!

Snö


Ser ni vad jag ser? Det fullkomligt öser ner snö och detta trippar jag runt i idag med mina små tygskor...suck. Kan det inte bara bli vår på riktigt snart? Tur åtminstone att jag packade en tjockare tröja.

Dagens


Har försökt koppla upp mig på nätet hela kvällen, men utan resultat och så vips några timmar senare bippar det till och jag är ansluten! Hur det kan vara med den där tekniken...

Jeans Zara, tunika GinaTricot, halsband House of Harlow, jacka H&M, klocka Guess, väska Louis Vuitton, utomhusskor Converse.

Sallad


Det är inte ofta jag orkar laga egen mat när jag är i Oslo och jobbar, men idag blev det en egenkomponerad räksallad! Gott, gott!
Sitter just nu på jobbet, ska ta tag i en massa kontorsarbete som väntat på mig hela helgen, sådant som blir lidande när det är ont om tid, kunderna är ju prio ett! :)

Bikinisäsong


Bikinisäsongen närmar sig med stormsteg och det är dags att fixa sommarens bikini (eller baddräkt för den delen!). Jag brukar beställa mina från Victoria's Secret, som har både snygga, i bra kvalitet och galet bra passform! Oavsett vilken figur man har eller vilken modell man gillar finns det något för alla. Och dessutom  minskar det risken avsevärt att möta en annan tjej på stranden med exakt likadan bikini. Alla bikinis ovan skulle jag lätt kunna klicka hem!

Kvällens



En jättetrevlig kväll igår med god mat och gott vin!

Idag åt jag årets första lunch ute i solen! Härligt! Umgåtts med svärföräldrarna i princip hela dagen och nu har vi crashat i soffan, blir inte många knop resten av dagen.

Ankelboots Topshop, lackleggings Chicy, klänning Manoush, clutch YSL, berlockarmband Diddi, silverarmband, ring Efva Attling, örhängen Nelly.

Gårdagens



Igår var jag som sagt och handlade olivträd och krukor. Nu är allting placerat på terassen och det ser tipp topp ut! Skönt! Bilder kommer när vädret är lite bättre!

Kvällen spenderades med vänner över lite mat och vin, regnet öste ner så vi orkade aldrig kika på någon brasa, men vad gjorde det med så trevligt sällskap! :)

Just nu sitter jag i den chockrosa juicy-dressen och ska snart hoppa in i duschen, ikväll väntas bowling och middag med mina föräldrar samt svärföräldrarna. Trevligt, trevligt!

Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, tunika Indiska, väska Louis Vuitton, örhängen Ur&Penn, solglasögon Moods of Norway.