Premär pic(k)'s






Färgsprakande i fuschsia och turkos var jag på premiären av pojkvännens nya projekt!
Klänningen, som är fantastiskt fin, provade jag samma dag, så det var ett risktagande som turligt nog föll väl ut! :)

// Heels Louboutin // Dress By Malene Birger // Snake clutch Michael Kors // Earrings Cubus // Ring Cavalli //



Friday night's pic(k)'s

Godmorgon! :)

Som ni säkert förstod av min tidigare bild, blev det utgång igår också! En trevlig kväll som avslutades hemma hos oss. :)






// Heels Louboutin // Coated snakeprinted jeans Zara // Shirt GinaTricot // Turquoise bra H&M // Bag Chanel // Earrings Cubus //

Tips! Hotta upp outfiten med en knallfärgad BH under den transparenta skjortan! Satsa på neon som gult, rosa, grönt, orange eller som jag, turkost.


Nu ska det fixas lite här hemma! Plocka och sortera bland vår & sommarkläder, packa upp min resväska (japp, jag är ledig två veckor nu!!) och köpa fräscha tulpaner till köksbordet! Är egentligen ganska hemtrevlig av mig och vill ha det fint hemma, MEN när man bara är hemma på helgen har man varken tid eller ork att engagera sig så mycket, det är först när jag är hemma längre perioder som jag får lust att fixa och dona! Vi har pratat om att renovera och byta ut massor av möbler i flera år nu, men tiden bara går ;) Först ut är i alla fall min efterlängtade walk-in closet! Can't wait!! :D

Tonight



Trevlig fredagskväll! ♥

New in




Riktigt, riktigt snygg kavaj med grym passform! Bra jobbat H&M! Kan inte förstå att denna bara kostade 199:-

Hade en jättetrevlig premiär igår med alldeles för mycket champagne! ;)
Bilder på min outfit kommer! :)

Höstlängtan

Att tänka på hösten nu känns helfel, men när man ser Célines pre-fall kollektion kan man inte undgå att längta en liten liten gnutta till kalla soliga höstdagar.

Beauty treat



Packed with active extracts of mouth-watering Strawberry and Kiwi fruit, the Elemis Fruit Active Rejuvenating Mask restores the glow to dulled complexions. A tantalizingly fruity pick-me-up for tired complexions, this creamy mask also makes the perfect beauty flash treatment before special occasions.

Den här härliga masken fick jag prova på spat igår, och trots att jag bara testat den EN gång, måste jag ändå tipsa er om den! Min hy återfick sin "plumpiga" känsla, fina linjer slätades ut och jag fick en glow utan dess like! Kanske en ny askungekräm istället för Clarins Beauty Flash Balm? Och att min favoritbok när det kommer till skönhet, Beauty Bible, har utnämnt den till vinnare gör att saken är klar - den ÄR bra!

Nu ska de andra produkterna från Elemis, som väntade på mig på hotellrummet, testas! Jag gillar verkligen när spakonceptet håller hela vägen och samma produkter finns i badrummen som i spat och behandlingsrummen. Det skiljer agnarna från vetet enligt mig.

Vill ni läsa mer om Elemis gör ni det HÄR

Retreat



Jag befinner mig på det HÄR stället.

Efter ett hårt löppass, skrubb och inpackning på spat samt bastu och relax, avslutade jag dagen med att spana in Becks, som serverade en god middag i härlig miljö. Nu softar jag i badrock och ska snart sussa - imorgon väntar provning av klänning på By Malene Birger på Parkveien och sen bär det av på La premiére. :)

Farris




Spana in min fina utsikt!
Vattnet kluckar mot stranden och det är sommar i luften! Så härligt!

Här sitter jag alltså just nu och bloggar, ska alldeles strax hoppa i träningskläderna - köra ett pass och sen njuta i spa:t någon timme eller två! Not bad, not bad at all for a regular wednesday ;)

Fler bilder kommer, då stället är a-m-a-z-i-n-g to say the least.

I die





Självdistans är bra eller ska vi säga H-I-L-A-R-I-O-U-S-!

På önskelistan



Louis Vuitton Pumps SS12.

Earrings



Jag är på jakt efter ett par turkosa örhängen i den här stilen till premiärfesten på torsdag!
Det får bli en snabbisrunda i Oslo innan för att leta rätt på liknande varianter.



Cameron Diaz är stunning i sina turkosa smycken tillsammans med klänningen i fuchsia.

Woody

Jag har helt glömt bort att visa er tangentbordet och musen som min bror fick av mig senast vi var i Oslo. Det fick en given plats på soffbordet och vad gör det när det är så snyggt? Och kamouflerat dessutom ;)
Köpt på Illum.

Läsarfråga!

Hej!

Jag hoppas verkligen att du skulle kunna svara på min fråga angående din bikini på mailen, jag vill nämligen beställa ett bikiniset ifrån deras hemsida (Victoria's Secret) och då står det att priset blir $43.50 och sen står det under Shipping & Handling $27.99 Sales Tax $0.00, sen totalt $71.49 så då undrar jag om $71.49 är allt jag behöver betala? Uppskattar verkligen svar.

Mvh Amanda!





Hej Amanda! :)

Tyvärr tillkommer moms (25%) och postens importdeklarationsavgift (som tidigare legat på 100:-) på $71,49. Dock slipper du förmodligen betala tullsatsen på 12% då ditt varuvärde inte överstiger 300SEK.


Detta kommer cirka bli din slutsumma:






Guiden för att räkna ut moms, tull osv. hittar du HÄR

Dessa tilläggsavgifter betalar du endera i förskott till fraktfirman - de kontaktar dig, eller så betalar du det på ditt uthämtningsställe.


Hoppas du blev lite klokare! :)


Kram,

Veronica

Get the look



Louis Vuitton's visning är magisk!

Föratt fixa looken enkelt besöker du Zara, adderar lösögonfransar, gloss från Dior och sätter ett pärlbestrött diadem från Lindex på toppen.

Next one up - for Sale






Väska från Donna Karan New York köpt på Macy's.
Fina detaljer, brunt skinn, och gold hardware.
Använd ca 10 ggr, men som NY! Inga revor, defekter, fläckar eller liknande. (Min blixt gör att det bruna skinnet ser flammigt ut, vilket det absolut inte är!)

Nypris: ca 2500:- 
Kom med bud!

Maila mig vid intresse! [email protected]

Today's Pic(k)'s






Söndagsmiddag och våfflor på våffeldagen! :)

Shoes Converse
Snakeprint jeans Zara
Knitted sweater Cubus
Leather jacket C-Girl
Ring YSL
Sunnies RayBan
Bag Louis Vuitton Manhattan GM


Just nu sitter jag och pysslar med ritningen till vår Walk-in closet (som kanske blir klar innan 2012 är slut? Jisses vad långdraget det har varit! Vill ha den klar NU!)


First one up



Underbar skinnjacka med nitar från Divided Exclusive kollektionen!
Välsydd, tjockt skinn och nitar i bra kvalité.
Använd max 5 ggr - i nyskick.
Strl 36. (Normal)

Så himla fin, men som tyvärr hängt i garderoben alldeles för mycket eftersom jag har en annan svart skinnjacka i bikermodell.

Inspireras av Kate Moss, Burberry och Nicole Richie:




Detaljer:




Maila mig vid intresse! [email protected]


SÅLD!

Saturday night's pic(k)'s





Hade en jättetrevlig kväll igår med middag och bowling och faktiskt tidig hemgång, vilket bara är väldigt positivt idag! ;)

Peeptoes Louboutin
Coated jeans MQ
Silver top H&M
Clutch Balenciaga

+ ett fjäderörhänge i ena örat som dock inte syns på bilderna.


Nu ska jag ägna förmiddagen åt att svara på era senaste läsarfrågor och lägga upp bilder på plaggen/sakerna som är till salu från min garderob. 

Today's Pic(k)'s






Vilket fantastiskt fint väder det har varit idag!! :)
Och riktigt handlingskraftig har jag varit också - kollat AC:n på verkstan, lämnat bilen på vårrengöring både invändigt, utvändigt och motortvätt, lunchat med brollan som jag inte sett på flera veckor, fikat med mamma och pappa och rensat lite i garderoben - ett par plagg kommer jag lägga upp här på bloggen om någon är intresserad? :)

Ankelboots Scorett
Jeans H&M
Ärmlös skjorta H&M
Skinnjacka C-Girl
Solglasögon Max Mara
Väska Louis Vuitton Manhattan GM


Målar naglarna, dricker vatten (för att späda ut vad som komma skall) och spånar på outfit till ikväll, middagen är bokad till 19:30

Ha en finfin kväll!

Louboutin Bianca Turquoise








Japp.
Jag slog till på de turkosa pumpsen i mocka!
Och turkost tillsammans med röda sulor måste vara snyggaste kombinationen ever!
Jag är väldigt nöjd och de är t.o.m snyggare i verkligheten än på bild! :D

Kanske blir de inkörda redan ikväll? Vi får se.
Love them ♥


Och vet ni?? Jag är så himla nöjd (obeskrivligt nöjd!) för en annan sak också!! Vad det är får ni se inom en snar framtid...om jag orkar hålla mig...hehe ;P

(S)Laglöst



Satsa på en kavaj utan slag i vår.

Wanna have a sneak?




Pappas kommentar: "Jag förstår inte att du har väntat så länge med att köpa ett par i den färgen - turkos är ju gôrfint!" Han är ju för härlig... ;)

Today's pic(k)'s

Har haft en superhärlig dag i solen! :)
Förutom ett stenhårt träningspass i morse (Coopertest!!) har dagen varit lugn och skön med fika i solväggen tillsammans med mina två gravida vänner som också är systrar :) Har även hunnit med en lunch med min grabb och ett besök hemma hos mamsen och pappsen. Härliga fredag! :)





Klädd har jag varit i:

Ankelboots Hervé Léger
Jeans H&M
Blus H&M
Skinnjacka C-Girl
Örhängen Cubus
Ring YSL
Väska Louis Vuitton Manhattan GM
Solglasögon Rayban Aviator

Kvällen blir lugn hemma med lite god mat och kanske ett glas vin eller två ;)

Hoppas ni får en fantastisk fredagskväll, och kika in snart igen, för strax får ni en liten sneak på paketet som kom idag! :D

Thursday



I morse vaknade jag till ett soligt Oslo där jag sovit som en prinsessa i min hörnsvit på Savoy (blev uppgraderad- alltid uppskattat). Vissa dagar är bara bättre än andra! ;)

Nu är snart arbetsdagen slut och jag ska köra mot Sverige och ta helgledigt! :)
Och inte nog med det, imorgon väntar jag ett väldigt fint paket...hehe ;)

Later sweeties!

Get the style for a bargain



Alla plagg UNDER 500:-

Inte illa för att skapa rivierans hetaste look i sommar!:)


Ni hittar plaggen på Topshop, H&M & River Island.

I'm the winner

Bästa presenten en vanlig onsdagkväll efter att precis ha checkat in på hotellet efter 10 timmars bilkörning är att få ett vinnarmail i Soulcitys tävling! :D



Vad jag vunnit?

Ett set med hudvårdskrämer som Akademikliniken tagit fram i samarbete med Oliva by CCS och jag ser verkligen fram emot att få testa dem - har Akademikliniken satt sitt namn på dem måste det ju vara bra skit eller hur? :) Och tänk att jag har vunnit dem - tralalala! ;)

Tack Annika! :D You made my day!

Psst... Annika har naturligtvis en blogg och gillar ni min är jag säker på att ni gillar hennes.

April Wishes



- Kavaj utan slag. Denna från H&M är fin OCH billig.
- Sommardoft: Calvin Klein Sheer Beauty.
- Nagellacksduo YSL. Den gröna är grymt snygg, men vad jag ska göra med den bruna vete tusan.
- Premiärklänning (?) från By Malene Birger på invigningen av grabbens nya projekt.
- Solglasögon från Gucci i den perfekta modellen.
- Bälte från Isabel Marant. Enkelt och nätt.
- Ring med röd/rosa sten YSL, gillar ju min blå så himla mycket!
- Nude/beige/camel-färgad väska; Proenza Schouler, Balenciaga eller Céline står på min lista.
- Mitt Hermès Clic H armband ska förhoppningsvis vara färdigreparerat under april månad...Miss it!
- Turkosa mockapumps i modellen Bianca från herr Louboutin skulle krydda min sommar.

Knits



Grovstickade tröjor med ett litet sprund i sidorna ligger mig varmt om hjärtat och det här är en favvo.



Idag har jag hunnit beta av 3 fjäll, stängda vägar, kolonnkörning, checkat in i Fagernes (vilket betyder snart semester!), kört cardio och smörjt kråset med en Pasta Pesto. Nästa torsdag checkar jag ut från jobbet och tar semester i lite drygt två veckor -tjohoo! :) Dock tycker jag fortfarande lite synd om mig själv att det inte blir en solsemester (vilket jag har haft vid den här tiden på året i säkert 7 år på rad) pga att grabben har så mycket med sitt företag just nu så han får väl helt enkelt make it up to me later ;) Hursom ska jag tjura med att unna mig något dyrt istället för en gyllene solbränna och jag har siktet inställt! ;)

How to dress: -summer edition - Fastighetsmäklare

Damn vilket bra inlägg, pluggar mäklare också och har precis börjat investera i min garderob, mest från hugo boss, bruuns bazaar och tiger of sweden för jag tycker att det gör snyggast "kontorskläder" :p haha men allt är svart, känns som man kommer jobba på bregravningsbyrå men det här var ju skit fint, dock gav fredag en känsla av modebloggare haha :D och snälla gör collage med sommarkläder, tänkte börja spanna lite :)
Kanske begär för mycket, kan du komma med roliga frisyrer också :p för det mesta har man håret uppsatt i en tofs eller rakt utsläpp :p

/Niki


Hej! :)

Tack snälla! Bara roligt om jag kan hjälpa till! :D
Här kommer lite tips för olika sommartemperaturer i härliga färgsprakande kombos ;)
Jag har inkluderat frisyrtips som är enkla att fixa på max 5 minuter och som är lite roligare än bara enkelt uppsatt eller utsläppt. Vill du ha tips på hur de görs kan jag göra en how-to på det. :) 



Grovstickad tröja Rodebjer 1795:-
Ballerinaskor i leopardmönster Tory Burch 210 Euro
Svarta kostymbyxor H&M 399:-
Blå väska Yves Saint Laurent 9686:-
Halsband "I can do anything" Björg 1645:-

Vita byxor med dragkedja H&M 299:-
Persikofärgade pumps By Malene Birger 2899:-
Mönstrad top By Malene Birger 1749:-
Solglasögon H&M 79:50:-
Väska Asos 440:-
Armband Dyrberg/Kern 699:-





Mönstrad wrapklänning Diane von Furstenberg £283
Kilklackar Dolce & Gabbana 325 Euro
Örhängen Kyss Johanna 249:-
Läderväska H&M 999:-

Knytblus Topshop £32
Plisserad kjol Mango 349:-
Svart väska Aldo 489:-
Klocka Asos 256:-
Pumps H&M 199:-








Stela armband By Malene Birger 499:-
Pumps H&M 199:-
Kavaj utan slag H&M 199:-
Kjol med blomapplikationer Diane von Furstenberg £222
Vit skjorta H&M 149:-

Örhängen Kenneth Jay Lane 1250:-
Korallfärgad klänning By Malene Birger 2199:-
Metalliska ballerinaskor Lanvin 330 Euro
Lila väska Urban Expression 899:-



Hoppas jag har hjälpt dig med lite inspiration till din sommargarderob! :)

Och lycka till med din karriär som nyutexaminerad! :)

Kram,

Veronica

Shopping spree

Med mig hem från H&M fick den silvriga stickade tröjan bli - någonting silver - check!
Den lila toppen à la 3.1 Phillip Lim som är fantastiskt fin!
Och faktiskt - jag gav inte upp - provade den paisleymönstrade skjortan igen och tror ni inte denna satt jättebra då? Jovisst, så jag måste ha fått en knasigt sydd hemskickad!




Var förresten och fingrade på en massa "I die"- plagg/skor/väskor igår på Vincci i Bergen; Louboutins, Céline-väskor, D&G paisleymönstrade skjortor, Balenciagaväskor etc.
Hela butikern var som en godispåse!

Paints Peintures

Använder ni primer under ögonmakeupen?
 I sure do. Ögonskugga i linjer klockan 4 på eftermiddagen och glänsande ögonlock är inte lika fint som en glänsande hy, for sure.



Denna från Mac är min följeslagare och färgen heter Bare Canvas.

Fitting at H&M

Vad av följande fick följa med hem tror ni? :)

Parfymerat

När våren kommer vill jag bara rensa undan alla mina tyngre parfymer som jag använt mig av under vintern och fräscha upp hyllan med några nya favoriter för året. De ska var lätta, fräscha, blommiga, fruktiga och ge en förnimmelse av en blommig sommaräng eller färska jordgubbar.

Sniffade mig snurrig igår, men dessa två är helt klart favoriter som faller under ovanstående kriterier!



Tidigare sommarfavoriter är bl.a Miss Dior Chérie L'eau, Marc Jacob's Daisy Eau so Fresh, Clean Summer Escape, Giorgio Armani Acqua di Gioia och DKNY Be Delicious Fresh Blossom.

Vilka är era sommarfavoriter?

Blue Orchid Face Treatment Oil

Den här närande och återfuktande oljan med 100% naturliga essentiella oljor används i regel på kvällen innan skönhetssömnen för att återfukta en uttorkad hud och förhindra yttorrhet. Jag hade dock tänkt att addera en droppe till min foundation varje morgon för att få den fantastiska daggfriska, lite "fuktiga" hyn med perfekt finish och en fantastisk glans som hos Balmain & Chloé's visningar för vår/sommar 2012.



Vilken olja som helst går bra för att fixa looken, men det skadar ju inte med en olja som faktiskt GÖR något för huden också. :)

Och vill man inte ha en täckande foundation satsar man på en färgad dagcreme, exempelvis från Laura Mercier som ger en fin glans och glöd. Vill man ha en lite mer pärlemorskimrande look så finns Liquid Strobe Cream/Lotion från Mac som man applicerar under basen som samtidigt slätar ut och fyller i ojämnheter. Vill man lyxa till det ordentligt med äkta guldskimmer, finns La Prairie's Cellular Treatment Gold Illusion Line Filler.



Har precis landat i Bergen (såå sent) pga snöoväder och flygförseningar - så nu blir det sömn och en minisovmorgon! Imorgon kommer fler spännande inlägg upp OCH så kommer sommarinspirationen imorgon eller på tisdag för mäklare, svar på kommentarer ska ni också få, jag har läst dem alla, men inte haft tid att svara - håll ut, min helg har varit späckad, men jag har inte glömt! :)

Delivery

För ett tag sen klickade jag hem lite nytt från H&M, bl.a den här paisleymönstrade blusen à la D&G SS12:



Älskar mönstret - men tyvärr knepig i passformen, så det blev retur på den - himla synd!! :(

Något som däremot får stanna är dessa ärmlösa skjortor! Perfekta vardagsplagget till ett par jeans eller jeansshorts i sommar! :)



Better pic's coming up! Skjortorna får ni se på inom kort! :)

Summary

Framme

Today's Pic(k)'s





Shoes Converse
Coated jeans MQ
Shirt Acne
Coat Zara
Bag Balenciaga
Sunnies RayBan
Ring YSL

Japp, ni kommer få se mycket mer av min gröna skjorta - för jag ÄLSKAR den, superskön och supersnygg!

Har precit tagit en prommis i det fina vädret, gjorde ärenden och hämtade bland annat lite omklackade skor som jag lämnade in förra veckan. Mina svarta heels/stövlar blev ju naturligtvis bra, men när man sätter samma svarta klack på mina cognacsfärgade ankelboots börjar man ju verkligen fundera...kan man skylla på färgblindhet?
 


Sånt gillas inte.

Piloterna

Vilken storlek har du på dina raybans? :)

/My




Hej My! :)

Beteckningen på dem är: RB3025 Aviator Large Metal 001/3K 58Π14 2N

Kram,

Veronica

Welcome to Veronica's Lacquer Bar




Tack vare JETS står nu mina nagellack snyggt uppradade i en hylla av plast!  Så himla praktiskt!




 
Glad är jag, men gladast är nog grabben. (Som åtminstone slipper se alla mina nagellack spridda högt och lågt över hela lägenheten) Efter förstaplatsen (baby), kommer mitt andra smeknamn "stormen". Hoho ;)



Sugna på ett likadant? Tänkte väl det! ;) Säljs HÄR.

Nu ska jag göra min fredagsrutin ;) (har precis kört mitt PT-pass) och så har jag massor att pyssla med idag, för imorgon bär det av till Södertälje och en kompisträff som inte blivit av på evigheter! :)

Coming up under dagen är nya plagg i garderoben, dagens pic(k)'s och lite annat smått och gott - så kika in lite senare igen! :)

OCH TACK! För alla era fina, snälla och gulliga kommentarer! Så himla kul att blogga när man får så mycket respons! Guldstjärna till er! :D

Have a lovely Friday! ♥

Pumps-tips



Letar du fortfarande efter de perfekta klassiska pumpsen? Och vill ha ett par riktigt snygga och välsydda som kan vara dina följeslagare i många år framöver, men tycker Louboutin, Prada, Valentino, Jimmy Choo etc. är för pricey? Spana då in dessa från Semilla (finns i fler färger) som är tillverkade av 100% kalvskinn (som förövrigt Louboutin också är gjorda av) och ser fantastiskt snygga ut!

Drygt 1800:- packat och levererat hem till dörren HÄRIFRÅN

Campaign


Source: Fashiongonerouge

Hur snygg är inte Kate Moss i reklamkampanjen för Mango? Och heelsen...
Nu: PT-pass!

Stud it out loud




Supercoola shorts!
Precis vad jag letat efter - ett par rockiga shorts som kan bryta av mot alla söta pasteller som jag kommer bära i sommar!



Enkelt att pimpa själv också om man har ett par gamla vita jeans (eller varför inte blå eller svarta?) liggandes i garderoben. Klipp av och börja nita!

Egna nitar kan ni bland annat finna HÄR

Nu får vi hoppas solen skiner lite i sommar så att jag slipper matcha shortsen...hoho ;) 

Dinner Mix



Dinner out wearing this? Yep, please.

Får nog göra en variant av detta till helgen - simple but soo nice!
Mixen av turkos, nude och vitt är ögongodis som heter duga.

Jeans Current/Elliot
Blazer Calvin Klein
Tank T by Alexander Wang
Ring Alexander McQueen
Bag Proenza Schouler
Shoes Christian Louboutin

Flat heaven

Älskar mina guldiga Lanvinflats som jag fick i födelsedagspresent i somras! Har nog aldrig använt så mycket flats en sommar som jag gjorde förra, Lanvin, Tory, Chloé... Och visst är det underbart att bara stoppa fötterna i?



I år står ett par silver på önskelistan...


Bekvämaste ballerinorna - ever!

Måste även tipsa er om att mina Tory Burch favoriter i leopardmönster finns i lager igen!



Ni hittar dem HÄR


Psst... Niki har efterfrågat en summer edition på mitt inlägg om stiltips för fastighetsmäklare, och det kommer upp innan veckan är slut! I tillägg får ni även håruppsättningstips till outfitsen, bra va? :)

Rose

Har redan bestämt vilken primer jag ska testa nästa gång.
La Prairie Rose Illusion Line Filler. Någon av er som testat? :)

Provade lite på handen igår, och den kändes superhärlig! Och apropå superhärlig, YSL primern känns amazing på huden (kan inte säga om den är bra eller inte rent primermässigt på bara 2 appliceringar) men den har en härligt kylande effekt som känns jättefräsch!! Som en kall splash of water - som varar! I like!

Dagens catwalkinspiration



Grym kombo, Max Mara!
Spring RTW 2012.


Beige skinn, aquatoner och vit kavaj - denna vill jag kopiera rakt av!

New shades



Mina nya shades för sommaren kommer från Gucci.
Kattliknande modell men inte lika runda som Dior Bonvoyage, provade dem på Tax Freen igår och de satt som gjutet ;)
Ni hittar dem HÄR

Har dock fortfarande inte bestämt mig om det blir ett par Bonvoyage också...

Är galen i sunnies och köper flera per säsong, men jag tycker det är den perfekta accessoaren sommartid!




2011: Guldiga Rayban Aviator, Persolbågar, raka Max Mara och Nicole Richie-bågar från Prada - love them all! ♥

Why I returned the heels with the metal toe cap









Ingen "mocka", limrester, utbuktnader, tydliga skarvar, en halvstorlek stora och jämfört med Zara's heels i samma modell är det som natt och dag! Synd, för modellen är verkligen supersnygg! :)
Har dock hört att färgerna skiljer sig åt i kvalité och så även storlekar. :)

Guldkantat

En försökskanin och en gammal favvo. YSL Flash Radiance Skincare Brush och YSL Touche Éclat.

Yesterday's Pic(k)'s




Igår var vi bortbjudna på middag - himla trevligt! :) Avslutade gjorde vi på puben med några drinkar.

Heels Asos
Coated jeans MQ
Shirt GinaTricot
Clutch Michael Kors
Ring YSL

How to dress: Byggbranschen

Hej
Älskar ditt inlägg nedan med inspiration för hur en mäklare skall klä sig.
Jag skulle också vilja ha liknande hjälp inspiration. Jobbar på ett byggföretag där jag mestadels sitter på kontoret med inköp men det händer ändå titt som tätt att jag måste åka ut på olika möten på byggarbetsplatserna. Är en ganska liten tjej i denna bransch (både till ålder, 26 år och längd 1.58) vilket gör att jag hade behövt få lite hjälp och inspiration till lite jobboutfits som hjälper mig att få lite pondus bland alla de stora männen i vår bransch, utan att bli för utstickande, eller dressad. Kan dock inte har för "fina" kläder då jag ibland som sagt behöver åka ut och ta lite mått osv. Varför det inte fungerar med högklackat eller kostymbyxor, inte heller med för mycket opraktiskt accessoarer. Just nu blir det mest bara ett par bekväma jeans och en tröja och ett par låga skor, vilket är så tråkigt så man spyr på det.
Tack för hjälpen!

Kram
Emma



Hej!
Tack snälla! :)

Jag har satt ihop en veckas outfits till dig, både platta skor och ett par ankelboots med klack (är gåvänliga!) med diskreta smycken och som inte ska vara i vägen för dig när du jobbar, tajta armband och halsband som inte hänger alltför mycket. Jag har satsat mer på kul nagellack istället för accessoarer. Klocka är ett annat tips och kan bytas som smycken om man satsar på billigare varianter.
Praktiska plagg och lite finare plagg, men de flesta i en budgetklass ifall de går sönder eller slits snabbt, men samtidigt jobbvänliga om du måste åka ut på byggen.

Hoppas jag fått in några outfits som passar dig! :)
Och byggarbetsplatsen kommer få snyggaste byggtjejen ever! ;)

Kram,

Veronica




Gula gummistövlar Ilse Jacobsen 1049:-
Rutig skjorta Topshop £28
Klocka Triwa 1795:-
Coated blå jeans Rag & Bone 195 Euro
Vitt linne GinaTricot 99:-
Nagellack L'Oreal 59:-
Screw armband Sophie by Sophie 995:-




Gröna sneakers Converse 699:-
Skinny twillbyxor H&M 299:-
Mobilhållare Friis & Company 249:-
Skjorta med döskallar Mango 199:-
Plastklocka Marc by Marc Jacobs £150
Nagellack Deborah Lippmann 169:-




Denimskjorta Mango 299:-
Jacka Barbour 3499:-
Dicker boots Isabel Marant 335 Euro
Färgade jeans Topshop £38
Armband med nitar Nastygal $25
Väska French Connection £250
Nagellack YSL 250:-




Stickad tröja Mango 399:-
Armygröna cargobyxor Lindex 299:-
Färgglad regnjacka Topshop £36
Väska Urban expression 799:-
Halsband Nastygal $40
Ankelboots Acne 2995:-



Mönstrad blus med knyt Mango 499:-
Coated svarta jeans Mango 299:-
Ballerinaskor Tory Burch 180 Euro
Trenchcoat H&M 399:-
Halsband By Malene Birger 749:-
Armband By Malene Birger 849:-

Trevlig helg




Gott vin, kycklinggula naglar och samma fågel i ugnen.

Trevlig helg!

Inspiration - spring 2012

Disappointment



Fick de vita pumpsen med metalltå idag från Nelly...och jag blev besviken...buhu...faktiskt ser de bättre ut på bild än i verkligheten. De ser inte ut som mocka - alls, dålig ytfinish och "ganska" dålig passform...synd! :(
Ska visa er bättre pics senare så att ni förstår vad jag menar.
Funderar fortfarande, men det blir förmodligen retur.

Today's Pic(k)'s






Livar upp den gråa dagen med färg på jeansen!

Boots Rodebjer
Jeans Cubus
Denim shirt MQ
Rings YSL & Anne Friis
Bag Chanel
Coat Zara

Friday



Idag har jag gjort vad jag alltid gör på fredagar.
Börjar med att bränna av ett PT-pass, duschar lägger en ansiktsmask (Rejuvi Exfoliating Mask) och hårmask (Phillip Kingsley), dricker morgonens första kopp kaffe med mjölk, läser veckans eller månadens nya modemagasin och bara njuter av starten på helgen! Älskar min fredagsrutin! ♥

Lite senare kommer dagens outfit, nya tillskott i garderoben och så ska jag försöka hinna lägga upp en veckas stiltips till Emma som vill ha tips på vardagsoutfits inom byggbranschen (kommer det inte idag kommer det imorgon) vilket blir en tuff nöt att knäcka :)

Trevlig fredag på er sötnosar!


//Today I've been doing what I'm always doing on fridays.
Starting with a tough PT pass, showers, put on a facial (Rejuvi Exfoliating Mask) and a hair mask (Phillip Kingsley), drink the mornings first coffee, reads the new fashion magazines and just enjoys the start of the weekend! Love this routine! :)

Later on I will post my outfit, new items in my closet, and hopefully have the time to to do a post for Emma, who wants style advice for everyday outfits within the construction business, which will be a tough nut to crack :)

Have a lovely friday sweeties!//

Vitt

Klickade hem dessa!
Bara de inte ser sådär tacky billiga ut nu, mockaimitation kan verkligen se ut hur som helst...ibland jättebra och ibland uruselt. Gillar modellen som busen och att tån är i silver! :) Och vitt, såklart!

Nu: 2 timmars beautytreatments!

Gone are the dark clouds



Stråla ikapp med solen i vår - addera något gult till din look and you're good to go!


Inköpsställen: Topshop, Nelly, Net-a-Porter, Mac.

Just another post about Marni for H&M

Om lite mindre än två timmar släpps den beryktade Marnikollektionen för H&M och det finns i mina ögon två guldkorn som jag skulle lägga vantarna på om jag har möjlighet (får se om jag hinner spana in kollektionen här i Bergen innan flyget går).



Träklackarna och den prickiga klänningen!

Vilka är era favoriter ur kollektionen? Gillar ni eller bojkottar ni? 


Idag väntar som sagt flyg hem, men först ett stopp i Oslo för vaxning och AHA-syre peeling - can't wait! Silkesmjuka ben och glowing skin - hello! :)

Hoppas ni alla har en fantastisk torsdag - snart helg! ;)

Och tack för alla fina kommentarer - ni är bäst! :) //Thanks for all your lovely comments - you're the best! :)

New dress

Om lite drygt två veckor ska jag på invigning, och en ny klänning vore på sin plats! :)
Har fastnat för denna från Acne, men då kvarstår frågan, vilken färg?? Cremevitt är snyggt om man är brun, vilket jag inte är, men jag ser fler användningstillfällen under sommaren. Den rosa är jättefin i färgen och ännu finare om man är brun också, dock en superfin sommarfärg och känns aningen mer downdressed än cremevitt. Då återstår den blågrå, som skulle passa bäst nu till min bleka hy ;) men i sommar skulle den få hänga mer i garderoben än den vita eller rosa skulle få... Svårt!!
Vad tycker ni? Vilken skulle ni ha valt?

Frosty

Fick du inte tag i den fina kabelstickade tröjan från Acne (som verkar vara slutsåld överallt?) så tycker jag att du ska spana i Cubus budgetvariant för ynka 299:-
Not bad huh?


(Klicka på bilden för att komma till Cubus hemsida)

How to dress: Fastighetsmäklare

Stina, TACK för att du gjorde min dag! :)


Hej!
Jag behöver verkligen din stilkunskap till hjälp!
Jag inspireras alltid av din blogg och önskar jag kunde ha både din kropp, dina väskor, dina skor(!) och hela garderob :)
Själv jobbar jag som fastighetsmäklare. Ett yrke där man behöver se rätt "proper" ut. Jag är själv bara 25 och vill inte riktigt klä mig som 40 eller klä mig i kavaj varje dag utan försöker klä mig lite roligare. Men just nu är inspirationen på noll! =(
Det svåraste just nu som ger mig ångest varje dag är skor och byxor! Nu på våren vill jag gärna ha jeans, tighta stuprör, även om chefen inte riktigt gillar jeans. Men nu när det går mot vår tycker jag det är supersvårt med skor. Man vill inte ha bootsen, kan inte ha converse och det är för tidigt för pumps/ballerina. Sen kommer det ju också dagar då det är lite kyligare eller regnar. Vilka skor ska man ha till?
Blir en väldigt lång utläggning men jag behöver verkligen hjälp! har du några grymma stiltips? Kanske även för klädsel till oss mäklare?
Vore guld med tips!
/Stina =)

Tack snälla, snälla! Blir jättesmickrad och jätteglad! :)

Jag förstår precis ditt problem! Alltid svårt att vara snyggt dressad fast fortfarande ungdomligt och fräscht!
När det kommer till byxor tycker jag jeans går alldeles utmärkt (hallå, det är 2012! Och de flesta går i jeans dagligen, eller de flesta business people jag träffar i alla fall). När det kommer till skor passar nätta ankelboots i ljusare färger eller brogues (som är gåvänliga) på våren då temperaturen varken tillåter pumps/ballerina eller boots/stövlar. Kavaj kan kännas tråkigt, om man stylar den på fel sätt - välj en snygg i färg och matcha med coola detaljer!

Jag har satt ihop en veckas mäklaroutfits, som jag tänker att jag skulle kunna klä mig :)
Priserna varierar, allt från riktigt superbudget (jobboutfits är ju tråkigt att lägga pengar på) och dyrare investeringar som du kan använda privat även utanför jobbet.






Ljusa jeans H&M 399:-
Korallfärgad blus J. Crew 120 Euro
Blazer/jacka Mango 799:-
Beige ankelstövletter Nelly 399:-
Ring YSL 175 Euro
Beige doktorsväska Zara 499:-







Brogue boots Tommy Hilfiger 1749:-
Blåjeans Mango 299:-
Blårandig skjorta Mango 299:-
Club blazer Ralph Lauren 480 Euro
Cognacsfärgad väska Zara 1149:-
Guldarmband Mango 199:-











Gröna ankelstövletter Carin Wester 3099:-
Vita skinny jeans Étoile Isabel Marant 170 Euro.
Scarf Mango 139:-
Blårandig skjorta H&M 149:-
Blazer/jacka Mango 799:-
Svart shopperväska Céline 740 Euro







Grå ankelstövletter Bronx 999:-
Svarta chinos Mango 349:-
Petrolgrön top Zara 599:-
Vit blazer Mango 349:-
Halsring i guld Mestore 110:-
Väska med tofs River Island £40






Beige ankelboots Carin Wester 1320:- (REA)
Bälte Mango 199:-
Halsband med svarta plattor Mestore 99:-
Vaxade svarta jeans H&M 299:-
Vit draperad blus Topshop £30
Ljusrosa kavaj Topshop £65
Flätad väska Nelly 899:-


Hoppas detta ger dig lite inspiration! (Alla länkar är klickbara!)

Har satsat på enkla outfits i neutrala färger med en och annan färgpop här och var. Fokuset ska inte ligga på dina kläder utan på objektet, men det skadar ju ändå inte att se "kontorstrendigt" snygg ut! :)

Lycka till! Och fråga gärna om det är något du funderar på! :)

Kram,

Veronica

Last month

Inspiration: Detail it

Alla rätt


 (Klicka på bilden för att komma till återförsäljare)

Saturday's pic(k)'s




I lördags kväll var vi iväg och lyssnade till nya och upcoming band/artister och jag hoppade i mina spikey Louboutin, urtvättade svarta jeans från H&M, knytblus i hallonrosa från Zara, ring från YSL och clutch från Balenciaga.

Har: Landat i Haugesund och checkat in.
Nu: sängen.

Coverage

Efter expertishjälp slog jag till på den här lilla svarta från Shiseido, som tydligen ska utföra wonders ;) Mycket fukt, relativt täckande, hålla hela dagen och kännas lätt och fräsch är mina kriterier för en foundation. Upp till bevis!

After Work Pic(k)'s




På fredagens after work lekte jag att det var sommar och invigde mina vita skinnies från Zara, tillsammans med den D&G-inspirerade skjortan från samma butik, nude peeptoes från Louboutin och blå accessoarer från YSL och Balenciaga.



Nu har jag precis packat väskan och ska åka mot Gardermoen och sen vidare till Haugesund.

Hoppas ni har en underbar och mysig söndagskväll!

Something new

En ny look på bloggen.

You like?

My clothing rack

Mitt allra bästa tips för att få ordning på vårgarderoben och alltid ha inspiration till vad man ska sätta på sig, är att göra en clothing rack, där man hänger alla härliga vårplagg som man har i sin garderob.
Väl hängandes där blir det enkelt att se vad man saknar, kanske en ljus kavaj, en färgklick eller något i denim. Skriv en lista på vad som behövs  så slipper du impulsshoppa och vet vad du är ute efter redan när du kliver in i butiken.
Addera väskor, skor och accessoarer i närheten av racken så du har allt samlat på ett och samma ställe.



Min rack är prydd med vitt, pasteller som mint, aprikos & hallon, färgklickar som orange, äppelgrönt & kobolt, denim, metallic och mönstrat à la D&G. 
Den kommer lösa mina flesta klädknipor framöver - for sure.

Jag har naturligtvis också en shoppinglista... och på den står det silver, gult och en kavaj utan slag.

Let the spring begin! :)

You make me blue



Jag gjorde en helomvändning och bestämde mig för en blå istället! Och jag är jättenöjd! Mycket finare än vad jag väntat mig - stenen är fantastisk!



Mersmak - verkligen! Kommer definitivt komplettera med fler färger!



Jag hade turen (ja, för det kändes som en lottdragning) att få rätt storlek på en gång! YSL storlekar är helt knas måste jag säga och size guiden hjälpte föga...storlekarna stämmer inte överens med "riktiga" US storlekar och inte helt med de svenska heller...det känns som om man har bjässefingrar ;)
Hursom beställde jag en size 7 (den nästa största (huh?) storleken) och jag VET att min ringstorlek på min ringfinger (där jag vill ha den) är 51 mm, så jag hoppas att det hjälper er som vill beställa och känner er osäkra på storleken (bara att mäta omkretsen runt fingret).



Nästa färg då? Turkos i sommar kanske?

Har ni ringar från YSL? Vilka färger har ni? 

A black box



Hemma väntade den här svarta boxen på mig - show you later! Even better than expected! ;)
Nu blir det ett PT-pass och efter det AW.

Trevlig helg!

In Oslo

Inatt har jag sovit som en prinsessa efter en trevlig tur på byn igår med middag och drinks! :)
Ska åka hem till en väntande pojkvän snart, men först ett stopp på Zara, Eger och Steen & Strøm - måste ju ta chansen när jag först har en ledig dag i Oslo! ;)

Hoppas ni får en lovely day sweeties!

En garderobsfavorit



Min randiga tröja från Stella McCartney har använts flitigt under vintern! Minst en gång i veckan har den åkt på - och det säger en hel del! ;)
Bästa bas och vardagströjan till jeans! ♥

Me and my Nude



Min följeslagare sedan flera år, eller ja, ända sen den lanserades faktiskt.
(Med små komplement av Id's mineralpuder, Hourglass och färgad dagcreme från Nuxe)
No comments needed - den är BRA - riktigt bra, men som den beautyjunkie jag är vill jag prova nya saker av och till, soo...

Har jag missat något?
Någon dunderfoundation som kommit ut, passar torr hy blandhy, ger ett fint glow och håller hela dagen?
Hit me med era favoriter! Please! :)

Funderar kanske på att testa denna från Lancôme, eller kanske La prairie's?




Lite nya sminkpenslar vore på sin plats också, och för mig är det perfekt med ett kit som är enkelt att ta med i resväskan. Välj mellan 12 eller 7 penslar.



(Alla bilder är klickbara om ni vill komma till återförsäljare)