Cravings?

Såg jag så sugen ut när jag blev tilldelad min svit igår? Hehe... ;) fin utsikt över hamnen i Haugesund fick jag i alla fall!

Yesterday's pic(k)'s

Igår sportade jag vita jeans & skjorta från Zara, sandaler från Chloé, väska från Chanel och ring från YSL.

New sandals



Ända sedan jag nötte ut mina gladiatorsandaler med nitar på har jag varit på jakt efter ett par nya och dessa från Zara klickade jag nyss hem.

Kvällen igår fortsatte med mera vin, trerätters och GinTonic's innan vi crashade i säng efter en rolig kväll! :)Började dagen med en härlig hotellfrukost, 1,5 timmes superskön ansiktsbehandling och nu har jag precis kommit hem efter en jobbig intervallrunda i uppförsbacke - puh! Men sjukt effektivt. Och det är då man lyssnar på musikslingan i partyrock versionen av Justin Bieber's Live My Life med Redfoo: "I've never met a girl with a big booty that I did like" och känner hur rumpan bränner - haha ;)

Flera av er undrade om inte klänningen jag köpte för någon vecka sen från Zara fanns att beställa på hemsidan - och jo det gör den! :)



Ni hittar den HÄR

Just nu

Mousserande i solen - kan en söndag bli bättre? ;)

Just nu

Huk på Bygdøy kokar över.
Lapar lite sol efter en som vanligt superbra utekväll på Sollihagen.

My day in pictures



Hemgjord glass med färska blåbär och jordgubbar i Adam-porslinet från Gustavsberg ute i sommarstugan - mer sommar än så blir det inte!



Premiärtur för både Missoni-bikini och Sam Edelman-sandaler - riktigt bra köp båda två!






Sommarstugan är underbar! Perfekt läge precis vid vattnet - looove!

Nu ska jag dra på mig löparskorna och ta ett par vändor i spåret (får sällskap av världens bästa brolla!) och sen då? Jo, rosé i kvällssolen såklart!! :D

Ha en fantastisk fredagkväll nu och NJUUUT!! :)

Yesterday's Pic(k)'s






Åh vilket härligt väder!! :) Jag har njutit av dagen storstilat, mestadels i bikini ute i sommarstugan! Yey! ;)

// Flats Lanvin // Coated jeans MQ // Sleveless shirt Bik Bok // Necklace GinaTricot // Sunnies Gucci // Bag Céline // Bracelets Hermès, GinaTricot, Efva Attling //

Just nu

At the airport och spanar in denna sköna böna.

Caviar nails

Det här måste ju provas! Grymt snyggt!!
http://www.ciate.co.uk/caviar-manicure-how-to-apply

Love

Kärlek till er!!

Snabbrecension av Dior's BB Cream

Eftersom många av er läsare tänker slå till på en BB-kräm inför sommaren och vill ha snabb respons på vad jag tycker om Dior's variant, får ni här ett första-intryck!

+ Fin färg - dock bara en färg - men flyter ut fint och man kan anpassa färgen till sin hudton rätt bra ändå.
+ Pump! Enkelt att dosera, en pump räcker till hela mitt ansikte. Jag applicerar med fingrarna.
+ Täcker relativt bra, eller den jämnar ut hudtonen kanske är en bättre förklaring MEN absolut inget för er som har större skavanker/finnar/ärr osv. som ni vill dölja. Döljer lite rodnader, men är du röd i hyn kan du behöva en grön/gultonad primer under.
+ Känns lätt och fräsch, inte kakig och ger fin lyster.
+ Svag doft av blommigt - typ liljekonvalj.

- Enligt broschyren ska man undvika att applicera på området runt ögonen (?), vilket helt klart är en nackdel eftersom de flesta av oss behöver lite concealing under ögonen.

Ska bli spännande att se hur rackaren kommer att fungera i varmt klimat och framförallt i solen!

På bilderna nedan har jag ett lager BB-kräm på mig, ingen concealer, primer eller annat, och för mig fungerar den finfint som har en relativt jämn hy till att börja med. Och så känns det skönt att min hy kommer få vila från tyngre foundations hela sommaren - även kvällstid! Dock osäkert om den kommer få följa med mig in i höstmörkret när solbrännan ger vika ;)

Two thumbs up

Dagens två tummar upp:

- Att hitta bra och nyttig mat på vägen i mitt resejobb är nästan omöjligt. Då tackar man särskilt för när man hittar ett bageri som gör egna supernyttiga sallader och går hela vägen med en nötkaka som bakats endast på frön och nötter och som samtidigt tar firmans Eurocard - yeah!

- Löprundan runt sjön på Tjensvoll i Stavanger är magisk, nästan lite Central Park samtidigt som den har lite lummiga skogspartier också. Med tre varv i bagaget, planka i solen under blommande körsbärsträd och stretching i det gröna gräset hoppar jag nu in i duschen.

Blooming



En blommig klänning inhandlades på Zara i fredags. Kommer passa perfekt till mina Chloé-sandaler from last season.

My pick

Slog till på BB-krämen från Dior. Fin färg med lyster och något mer täckande än Estée Lauder's.

Today's Pic(k)'s




Idag glimmar jag lite extra i min silvertröja! Ska strax tuffa mot Gardermoen och flyget till Kristiansand - ny arbetsvecka väntar och så även finväder hoppas jag! :)

// Flats Lanvin // Coated jeans MQ // Top H&M Trend // Bag Céline // Bracelets Hermès, GinaTricot, Efva Attling //

Dubletter



I min sminkväska ligger alltid två Touche Éclat. Varför? Jo, en i No.1, som är mer rosa i färgen och täcker mörka ringar under ögonen perfekt utan att bli kakig och en i No.2 som är beige och döljer rödare partier samtidigt som den highlightar en aning.

Soft salted caramel

Igår stod grillning på schemat hemma hos min barndomskompis - såå gott - älskar grillat - men vem gör inte det? ;) Gott kött, maffig sallad, tjejsnack, hårfix och annat avhandlingsmaterial ;)

Och så gjorde jag äntligen slag i saken och bakade mina favoriter - Soft salted caramel macarons à la Ladurée.



Delicious!

Hello Strangers - soon to be BFF's






Min samling har nu utökats med dessa.

Do my hair

Jag har ju inte hunnit ge er en recension på torrshampot från Kevin Murphy än, men ni får nöja er med följande så länge:
Vissa bilder säger mer än tusen ord.



Yep - you guessed right.
Det är så bra att jag slog till på ett nytt.



Sprayen är ett nyförvärv som fått provanställning.

Yesterday's Pic(k)'s

Igår spenderades dagen med en långfrukost på Savoy/Eik (I loooove croissants!), en shoppingrunda, lunch i solen på Karl Johan och solande på terassen hos H&C, väl hemma väntade ett par nya favoriter - show you later - och en filmkväll med god mat och Hamilton - äntligen - och yes, den var BRA! :)

Rotade fram min gamla Lanvin-T-shirt från samarbetet med H&M i förra veckan som åkte på tillsammans med trasiga jeans, boots, Céline-väskan, Gucci-glasen, Hermès-armbandet, dödskallar och de oborstade lockarna från gårdagen.



Precis varit ute på en löprunda och ska möta upp en kompis i eftermiddag för lite barnfritt (Inte helt självklart numera ;) hehe) tjejhäng! Emellan blir det lite mer bloggande, lunch med päronen och bakande av mina favoritmacarons!

See ya!

Heads up

Pastelliga dödskallar pryder nu min handled.

FAB

En obeskrivligt bra dag igår där champagnefrukosten fortsatte ända till klockan sex, yra på bubbel traskade vi vidare till Solli för lite party mood och som sig bör - avslutade vi med pölser! Oslo bjussade på strålande 17 Maj-väder och dagsfyllor är inte att leka med ;) så inte heller bilder på min outfit!! Tänker alltid att, jaja, hinner inte innan, men jag ber någon knäppa en bild under dagen - yeah right! - och som vanligt är jag alldeles för upptagen med att ha roligt att kameran ligger bortglömd i väskan. Så det betyder kära vänner att ni får nöja er med en crappy-framför-spegeln-suddig-i dåligt ljus-bild. Kanske kan reproducera en senare? ;)
Älskar hursom klänningen - ni som hängt med vet ju att jag bloggat om den tidigare! :) riktigt bra köp!! :)

All set

Allt fixat för imorgon!
Vem som kommer krama mig? Klänningen från Acne.
Vem som kommer hålla mig i handen? Mitt glas med champagne.

Helg

Just nu: på Kjevik och väntar på min flight till Oslo...som naturligtvis är försenad pga 17 Maj inflygningarna. MEN ska åtminstone hinna in på Acne och hämta ut min nya blåsa som ska få agera nationaldagsklänning på champagnefrukosten imorgon - vilken det är får ni se senare :)

Flats

Mina 20% rabatt på Luisaviaroma förvaltades på följande sätt - nya ballerinas med "toe-cap" från Lanvin - my favourites!

Yesterday's Pic(k)'s



Efter en härlig lördag med kompishäng (Tack S, T & W ♥)styr jag strax bilen mot Oslo - kortvecka igen! 17 Maj och Kristi himmelfärdsdag - all at once - och firar gör jag såklart i Oslo! :)

// Boots Scorett // Tie-dyed jeans H&M Divided // T-shirt T by Alexander Wang // Leather jacket C-girl // Bag Céline // Bracelet Hermès //



Happy Sunday Sweets!!

What's not to love?

Jag har helt glömt bort att visa ett par nya jeans som införskaffades för några veckor sen och som sedan dess blivit favoriter! Tie-dyed, tajta hela vägen (även runt ankeln) och är dundersköna!



De kommer från H&M Divided och är ett riktigt kap för 299:- (Men hörrni, köp dem vråltajta då materialet töjer sig rejält!)

Dessa åker på idag när det vankas kompisfika. Matchar gör jag med vit tisha från T by Alexander Wang, skinnjacka, solisar från Gucci och boots. Better pics coming later!

Budgettips!

Tie-dye à la Isabel Marant och clutch i snygg färgkombo à la Céline. 199:- respektive 149:- på H&M.

Lackat & klart

Just nu: väntar på att mitt lack ska torka i lakkbaren på Steen & Strøm. Helgfina naglar - check!

The night

Har även fått dille på skarpa neonfärger, gärna rosa och orange tillsammans. Jag matchar min färgpalett med vaxade jeans, spikey Loub's, lackade clutchen från YSL, clic H armbandet från Hermès och ett brett leende!

The wave

Onda på Aker Brygge bjöd på grym mat och ännu grymmare service.
Dagens planer? Bota min hangover.

Helgfirare

Goodmorning sunshines! :)

Idag firar jag helg, torsdag är som vanligt min fredag och ikväll firar vi (jobbet) med en ordentlig brakmiddag tillsammans med grannarna i bygget, barhäng väntar efteråt och som vanligt blir det säkert alldeles för många drinks(!) ;)

Och helt ärligt, jag skulle kunna BO så här! Denna utsikt varje morgon, eller even better, alla schysta grillpartys man skulle kunna ha på den enormt stora balkongen...och sun all day... ;) Stadsmänniskan i mig har accepterat läget.

Later! :)

Mirrored

Jag har fått dille på spegelglas. Siktar in mig på ett par silvriga.

401

Oslotak i all ära, men Kragerö never disappoints me - ever. Grym svit och håll-käften-utsikt.
Precis ätit en god middag med trevligt sällskap, tagit en night cap i baren och nu väntar badrock och tofflor framför en pay-tv film.

Hoppas ni haft en grym tisdag! :)

 

Silky green

Har precis kommit till hotellet efter en trevlig middag och en händelserik dag i övrigt! :)

Köpte denna gröna skapelse på Zara för några veckor sen och den är en perfekt jobb-blus eller middagsblus, eller direkt från jobbet och ut-blus, you get my point ;) Himla fin och om jag minns rätt betalade jag inte mer än 299:- för den! Spana in! :) Matchar gör jag med vaxade jeans, skinnjacka och spetsbehå, klackar eller boots beroende på tiden på dygnet!

Rooftop

Att äta frukost i solen på ett tak i Oslo är en riktigt bra start på en måndag morgon.

Feeling blue

Har återvänt till hotellsängen efter en brakbrunch (skippade dock champagnen till frukost, hehe...)! :) Nu blir det en pay-film, slappande och ikväll åker jag mot Oslo igen tillsammans med en ny säljare som ska börja jobba för oss i Österrike, så en upplärningsvecka står på schemat!
Hade en supertrevlig kväll ute igår, och några ord som sammanfattar den är: sol, bubbel, trerätters, cocktails, dansgolv, återseenden och jäkligt många skratt! :D

Jag ska skärpa mig med mina outfits! Vet ju att ni gillar det och ett par önskemål om det har landat i mailboxen också, och det är ju bara lathet att inte ta en bild, för kläder har jag ju på mig varje dag ;) Until then, får ni en glimt av min blåa outfit; blå naglar från Essie Mesmerize, blå ring YSL, all denim från Levi's, matchat med hallonrosa läppar med nya stayingglosset (sitter som berget!!) från YSL!

Jump into the jungle

När sommaren närmar sig och förhoppningsvis sol och värme, byter jag alltid ut min foundation mot en tinted moisturiser för en mer naturlig look och framförallt går det snabbare att applicera - semester ska vara just det - semester även från många lager med smink. Tidigare har jag använt mig av Nuxe och Laura Mercier's Tinted Moisturisers, men i år måste jag bara prova en BB Cream som asiaterna är så galna i! Kombinerar allt man vill ha i en liten tub - innehåller hög solskyddsfaktor, jämnar ut hudtonen, återfuktar, korrigerar mindre blemmor, ger lyster och kan även användas som bas under foundation om man så vill.



Det finns redan en hel del krämer ute på marknaden i Europa, både i budgetklasser och mer exklusiva varianter, och ännu fler lär det bli.

Jag har spanat in mig på Estée Lauder's, Dior's eller Chanel's (som faktiskt döpt sin till CC Cream istället för BB, haha) som jag tänkte spana in nästa vecka när det vankas Tax Free shopping igen.

Är det någon av er läsare som testa BB-krämerna? Vad tyckte ni och vilken kräm använde ni er av? Och om inte, kommer ni att testa? 
Skulle vara kul att höra vad ni tycker! :)


3 good stuff about this morning






1. Morgonens löprunda.
2. Mamma som alltid bjuder på en supergod och nyttig frukost - idag var det röd grapefrukt och omelett med hallon & Keso - yum!
3. Min askungemask med jordgubb och kiwi som gör mig fit for fight inför kvällens middag och barrunda.

Läsarfråga!

Hej!

Jag läser din blogg dagligen och får massor av inspiration från dig!
Nu till min fråga, jag har tänkt att beställa en väska från mytheresa.com och undrar vad som är billigast, att beställa den till Norge eller Sverige?
Brukar beställa från shopbop och får oftast inte betala någon tull.
Hur är det med mytheresa.com?
Om jag väljer Norge som hemland på mytheresa.com är ju priserna lägre, är det pga att tullen inte är medräknad?

Vet att du har skrivit nåt inlägg om detta ämnet förut men hittade inte det när jag sökte i din blogg :(

Kram Linnea



Hej Linnea!

Tack, vad roligt! :D

Det är billigare att beställa väskan till Sverige! :)
Dels för att moms alltid kommer i tillägg , 25%, oavsett om du får betala tull eller ej, samt att frakten är dyrare till Norge (34 Euro) än Sverige (19 Euro) 
Importkalkulator för Norge hittar du HÄR

Ett exempel:

Balenciaga Giant City

Pris i Norge: 1049 Euro
Pris i Sverige: 1245 Euro



Sen brukar DHL även ta ut en avgift för pappersarbetet det innebär med import.

10234 NOK = ca 12750 SEK + eventuell avgift från DHL.

1245 Euro + 19 Euro (frakt) = ca 11850:- och ingen avgift.

Så jag skulle tippa på att det skulle bli drygt 1000:- dyrare att beställa till Norge, men om du vill vara säker på vad importkostnaderna är kan du kontakta tollvesenet HÄR så blir det inga överraskningar! Skillnaden varierar såklart med priset på väskan :)

Hoppas det hjälpte dig på traven och att du blir nöjd med din nya väskinvestering! :)

Kram!

/Veronica

Bright shining



Trots att de kanske är lite väl crazy för att lägga närmare 9000:- på, så kan jag inte låta bli att tänka på alla fina sommarlooks som de här skulle passa så bra till! Gult, metallic och turkost - yummie!

Don't ever stop surprising

En ikon i badrummet? Check.
Fredagsjobb? Check.
Varm lunch i Oslo? Check. (Tack H!)

Better get going! Ha en riktigt bra fredag och start på helgen!

Läsarfråga!

Hej Veronica!

Läser din blogg varje dag och blir aldrig besviken, den är riktigt bra! :-) Du har så bra koll på allt så därför har jag en läsarfråga till dig, jag köpte nyligen en LV Speedy vintage, men tyvärr så fanns det inget lås på den.. Undrar därför om du vet ifall det är möjligt att köpa ett lås till väskan separat och isåfall vad det kostar? Vore toppen om du kunde svara :-)

Stor kram! /Maja
majacarreman.blogg.se

Hej Maja!

Tack snälla!! :) Vad roligt att du tycker det! :)

Ett nytt LV-lås går att få tag på i Louis Vuitton's egna butiker, vad priset är, är jag dock osäker på, men det är bara att höra med dem! :) Tror kanske det kan ligga på runt 300:-? Ibland lämnar de ut dem gratis om man är en återkommande bra kund. Vad jag vet ska de finnas i lager och inte behöva beställas, men det kan säkert variera från butik till butik och land till land.

Lycka till! :)

Kram!
/Veronica

In the shadows

Att skydda sig mot solen är verkligen A och O! Läste nyligen att solen står för 90% av vårt åldrande - vilket är mycket mer än vad jag trodde att det skulle vara! Vem vill inte se 90% yngre ut vid 50 års ålder? 60% räcker också ;) Hursomhelst ligger nyckeln i att skydda sig, för sola älskar vi ju, right? :) Use sunscreen i form av kräm, (gärna hög! Gwyneth Paltrow använder SPF50 varje dag!!) och solglasögon!

Mina följeslagare just nu är mina shades från Gucci och solskydd från Jan Marini. Vill man ha en bra budgetkräm ska man spana in Cliniderm's Light and Matifying Sun Face Gel Cream med SPF 25 som funkar perfekt under makeupen.
Applicera ovanpå dagkräm men under foundation!

Sunshine

Oj vilka härligt soliga dagar det varit! Jag har njutit av dem i Oslo och idag har jag t.o.m gjort något som jag i princip aldrig har möjlighet till att göra pga mitt ständiga resande - träffa en kompis efter jobbet, träna tillsammans, ha pizzakväll och mysa framför tv:n - energyboost som heter duga! :)

Har checkat in på nyöppnade hotellet Expo på Fornebu utanför Oslo och plus får de för att jag har en egen kaffemaskin på rummet, dockstation till iPhone/iPod och schyst innehåll i schampo, balsam och lotion, vilket vanligtvis brukar vara crap. Rummen? Helt vanliga konferenshotellrum.