Dagens




Idag har jag varit och hälsat på en kompis och hennes kille som precis skaffat sig hus! :)

Ballerina London Rebel, leggings med zip H&M, tunika Lindex, bälte Pieces, skinnjacka C-Girl.

Kvällens




Nu blir det strax grillning! Ett par leggings åker på mot myggen lite senare :)

Klackar Friis & Company, tunika Odd Molly, klocka Guess, ring & berlockarmband Efva Attling. 

Dagens



Idag har jag tagit en sväng på stan med mamma och pappa, köpte lite nödvändigheter som mascara och ett vitt linne att ha under genomskinliga tunikor. Ikväll blir det grillning i ett vänpars sommarstuga, trevligt! :)

Kilklackar Replay, kjol & linne med zip Zoul/MQ, halsbandsur Vintage by Fé, klocka Guess, berlockarmband & ring Efva Attling, solglasögon Moods of Norway, väska Mulberry Bayswater.

Dagens




Casual monday. Idag har jag varit grymt effektiv, städat hela lägenheten, förutom dammsugit då, för det får baby hjälpa till med sen. :) Nu blir det solstolen en stund i det fantastiska vädret! :) Måste köpa jordgubbar sen...

Kilklackar Scorett, jeansshorts H&M, linne Mango, solglasögon Moods of Norway.

Dagens



Idag har jag solat på takterassen och nu har vi precis kommit hem från en trevlig middag på bryggan.

Kilklackar & klänning H&M, smycken Efva Attling, klocka Guess.

Kvällens




Igår kväll var vi ute och åt middag hela gänget som avslutades med en massa drinkar i baren.

Klackar Chapnlle, lackleggings Chicy, tunika Matthew Willamson for H&M, clutch Dixie, ring H&M, armband Nelly, örhängen Wedins Accent, bälte Pieces.

Midsommaraftonens





Klackar Sixty Seven, klänning Lipsy, berlockarmband Efva Attling, klocka Guess.

Dagens





Idag har vi varit och storhandlat till midsommarfirandet, 17 personer, så det blir kanon! :) Har precis kommit hem från lunch och nu vankas en runda på stan med en barndomsvän som tvingat med mig för att välja min födelsedagspresent. :)

Klackar & klänning H&M (en av de nya), klocka Guess, berlockarmband Efva Attling.

Dagens



Idag bär det av till Oslo en sväng igen, men denna gång för några timmars arbete.

Gladiatorsandaler Zara, klänning Mango, väska Louis Vuitton, klocka Guess, berlockarmband Efva Attling.

Segeltur & grillning




Igår eftermiddag/kväll var vi på en riktigt trevlig segeltur, med ett stopp på en ö för att grilla och dricka gott. Kvällen bjöd även på en fantastisk solnedgång innan vi satte oss i båtarna för att åka hem igen.

Skor Scorett, jeans Zara, volangtopp H&M, kofta Dagmar, halsbandsur Vintage by Fé, ring & berlockarmband Efva Attling, klocka Guess.

Dagens




Idag drog jag på mig den nya klänningen från H&M (som jag beställde i förra veckan) när jag skulle äta lunch med mamma och pappa. Nu ska det solas någon timme innan det är dags att fixa sig för en segeltur med lite grillning senare. 

Kilklackar Replay, klänning H&M, halsband Cubus, armband och ring Efva Attling, klocka Guess, solglasögon D&G.

Spana in min nya väska



Det här snygga Bag-in-box vinet som ser exakt ut som en handväska fick jag av pojkvännens bror och flickvän i födelsedagspresent! Mest flickvän när det kommer till idé tror jag ;) Himla kul grej att ge bort och den passade mig som handen i handsken!

Jag fick även en riktigt skön och avslappnande kroppsolja från Kerstin Florian som doftar underbart! Den blir det på nästa pyssla-om-mig-själv-kväll. :) Tack snälla! ♥

Födelsedagskvällens



Har glömt att visa er födelsedagskvällens outfit från i torsdags!

Klackar köpta i Alicante, klänning Soaked in Luxury, halsband, ring, berlockarmband Efva Attling

I påsen


Låg den här superfina klockan från Guess! Stål och guldfärgad med strasstenar, just the way I like it! Då spelar det ingen roll om man har silver eller guldsmycken, klockan passar lika bra oavsett.

Berlockarmbandet brevid kommer från Efva Attling och var den efterlängtade presenten från pojkvännen. Det och en semestervecka... :)

Nytt

Denna sak blev min idag, vad som finns i påsen får ni se lite senare :)

Dagens





Idag styr jag bilen mot Oslo, vaxning och en sväng på byn väntar. :)

Sandaler Stylesnob, maxiklänning Lindex, halsband H&M, väska Mulberry Mabel, klocka Guess.

Golden shoes


Mina gamla guldiga klackar var jag tyvärr tvungen att kassera efter flera somrars trogen tjänst och jag är nu på jakt efter ett par nya. Så himla snyggt till brännan! Har letat och letat efter ett par riktigt snygga, men det är väldigt svårt att hitta. Dessa från Steve Madden är bland de bästa jag har hittat so far. Det enda jag tvivlar på är platån fram, om den kanske är fööör hög så att de ser klumpiga ut istället...

Shoppat

Igår var jag ju som sagt på shoppingrunda med en tjejkompis och det här fick följa med hem:


En vit "Carrie"-dress från Only.


Och en likadan i svart eftersom de var så billiga och dessutom hade en snygg passform.



Mönstrad klänning från Mango på halva priset!



Linne med ena axeln bar, nitar och kedjor från Mango. Snyggt till jeansshorts!

Present




Igår fick jag den här försenade födelsedagspresenten av min bror. Den underbara tunikan från Odd Molly som jag önskat mig! :)

Kvällens



Klackar Chapnlle, klänning och halsband H&M, clutch YSL.

Dagens



Idag har jag sprungit på stan och lunchat med brorsan och en tjejkompis! Hittat en hel del fina saker, bilder kommer! :) Ikväll blir det middag och utgång med vänner!

Skor Bronx, jeans Zara, tunika Vila, skinnjacka C-Girl, halsband, ring & armband Efva Attling, väska Mulberry Mabel.

Perfektion


Kronprinsessan Victorias klänning ikväll var helt fantastisk! Fin färg, fina dekorationer och ena axeln bar. 5 av 5. Undrar hur hon ska lyckas slå detta imorgon... :)
Om ni precis som jag är nyfiken på kungligheternas kreationer ska ni spana in bröllopsbloggen på svt.se.


Bild: svt.se

Dagens



Idag har jag hjälpt pojkvännen hela dagen därav bekväma kläder :)

Skor Converse, jeans H&M, topp GinaTricot, skinnjacka C-Girl, halsband, ring och berlockarmband (present!) Efva Attling, silverarmband.

Dagens



Idag firar jag min 26-års dag! :) Har precis kommit hem från en mysig lunch i solen med älsklingen, då jag fick en väldigt efterlängtad present! Vad får ni se senare! :) I eftermiddag blir det middag med mamma och pappa på bryggan.

Kilklackar H&M, klänning Filippa K, halsband H&M, armband Nelly, väska Mulberry Mabel, solglasögon D&G.

Apropå...

...maxiklänningar är den här mönstrade från French Connection helt fantastisk!

Maxiklänning




Precis vad jag tänkt mig. Enkel svart klänning i svalkande crepad kvalitet av 100% bomull, smock över byst och i ryggen och söta volanger nedtill. Och det bästa av allt, den passar kortisar, eller den kanske ska vara halvlång egentligen, men på mig blir den hellång. :) Matcha kommer jag att göra med gulddetaljer såsom långa halsband, armband och mina flip flops i guld från Stylesnob.

Lindex 299:-

Dagens



Har precis kommit hem efter en långlunch i solen med darlingen. På hemvägen sprang jag förbi Lindex och fick tag i en jättefin maxiklänning i svart, letat efter en i svart länge och framförallt någon som passar min längd(!), kortis som jag är. :) Visar den lite senare!

Efter mycket om och men valde jag att ta det tunna bältet istället för det breda (som jag köpte till klänningen) och det passade faktiskt mycket bättre till gladiatorsandalerna.

Gladiatorsandaler Zara, klänning H&M, linne under Only, bälte med guldnitar H&M, väska Louis Vuitton Manhattan, örhängen Ur&Penn, ring H&M, solglasögon Gucci.

Roses



Klänningen från Lipsy som kom idag är helt underbar! Den satt perfekt, verkligen perfekt! Fint fall, snygga volanger över bysten, fin spets och läcker urringning. Har köpt en hel del klänningar från Lipsy senaste tiden och jag har inte blivit besviken en enda gång, så nästa gång ni ska köpa snyggt designade klänningar, spana in lipsy.co.uk, asos.com eller nelly.se

Dagens





Kilklackar H&M, volangkjol Vero Moda, topp med puffärm H&M, halsband Maloa, armband med berlocker Diddi, solglasögon Moods of Norway.

Sommarvärme



Som på beställning kom solen och den strålar från en nästintill klarblå himmel! Dagen spenderas därför på takterassen med bästa läsningen - Elle - som dessutom har ett otroligt fint cover den här månaden.

Idag har även klänningen från Lipsy kommit, ni vet den där blommiga som jag beställde i förra veckan. Bilder kommer senare! :)

Klick, klick, klick, klick...


Har precis klickat hem fyra sommarklänningar från H&M, alla i härlig viskos! De två första på rea (179:- respektive 149:-) och volangklänningarna kostade bara 149:- styck.

Dagens



Idag har vi käkat lunch i solen, tittat på VM-matchen mellan Danmark-Holland och sen var vi och köpte en solsäng till takterassen, nu ska det minsann bli bra väder! Eller jag har beställt det åtminstone! :)

Ballerinas H&M, jeans Tiger of Sweden, topp Odd Molly.

Dagens Budgettips


Ett par riktigt snygga kilklackar i stråmodell och övertäckt fot med öppen tå och häl. Jag skulle kunna tänka mig ett par i varje färg, de vita i canvas till den söta blommiga klänningen för att tuffa till det lite, de i denim till jeansshortsen och den marint randiga tröjan/linnet och de svarta till exempelvis haremsbyxor, tuffare klänningar eller byx/shortsdress. 

Nelly 349:- 

Dagens



Idag har vi varit på söndagsmiddag hos mamsen och pappsen och nu är man proppmätt som vanligt när man kommer därifrån :)

Espadriller H&M, leggings med skinnlappar H&M Trend, tunika GinaTricot, halsband gammalt.

New in



Under veckan kom klänningen från H&M som jag beställde för ett tag sen. Jättehärligt etnoinspirerad! Den kommer bli superfin tillsammans med bältet som modellen bar till på reklambilden (om ni kommer ihåg). :) Måste hitta ett långt linne eller en underkjol eftersom klänningen är ganska transparent och att visa bh:n är en sak men att visa trosorna är en annan.

Kvällens



Igår var vi runt 10 tjejer som samlades och grillade, drack vin och pratade en massa strunt - precis som det ska vara! :) Senare blev det spelning med Crucified Barbara!

Klackar Chapnlle, byxdress Soaked in Luxury, clutch Bozzini, halsband Indiska, ring Cavalli.

Gårdagens



Kändes som om jag fick ta på mig "vinterkläderna" igår igen pga tolv grader och regn. Nu får allt sommaren komma tillbaka! :)

Kilklackar Bronx, leggings med skinnlappar H&M Trend, oversized stickad tröja H&M, halsband GinaTricot, ring Efva Attling, berlockarmband Diddi.

Heart


Syster P har fantastiskt fina smycken och det här långa halsbandet i silver med en rosenkvartssten skulle gärna få hänga runt min hals. Det är dessutom på rea hos Tintinstyle nu för 693 pix.

Sitter just nu med en latte och lyssnar på regnet som slår mot taket. Skitväder, det har regnat non-stop sedan igår morse! Under tiden försöker jag knåpa på min önskelista inför födelsedagen nästa vecka, svårt, men lite smink, ett armband från Efva Attling, klänning från Odd Molly och klocka från Guess står på önskelistan hittills.

Ikväll vankas det tjejfest för att sen möta upp grabbarna på bryggan lite senare, hoppas bara på uppehåll, för vad tusan ska man annars sätta på sig? Gummistövlar och regnjacka?

Playsuit




Har glömt att visar er den här fina shortsdressen som jag köpte förra fredagen. Killens första reaktion: "Men har du köpt en pyjamas??" Haha! Han skulle bara veta... Den kommer bli dundersnygg till höga klackar och silversmycken en masse.

Zoul/MQ 499:-

Dagens




Idag ska jag avsluta det sista som har med jobbet att göra, lämna in firmabilen, alla fakturor, kvitton, ja you name it - sen är det semester! :) Ska snart käka lunch med darlingen och sen bär det av mot kontoret. Kanske hinner med lite shopping också, har lite tråkiga måsten: köpa solskyddsfaktor, duschkräm & bodybutter men som tur är har jag 20% rabatt på Kicks nu så det kommer väl till pass.

Kilklackar Bronx, gråa jeansleggings med zip H&M, svart linne GinaTricot, vitt linne med ficka och dragkedja Zoul/MQ, mockajacka Cubus, väska Zara, armband Diddi, halsband med nyckel Chicy, silverhalsband i flera lager Cubus, halsband med kedja Tiamo.

Kvällens




När jag kom hem från Oslo var det bara att hoppa in i duschen och svira om till systerdotterns studentfirande!

Kilklackar H&M, shorts By Marlene Birger, topp H&M, väska Louis Vuitton, ring Pilgrim, örhängen Ur & Penn.

Hemskt

Den här veckan trilskas Oslo med mig, inga (och då menar jag verkligen nada!) hotellrum/pensionat/vandrarhem (you name it) finns lediga inom en 10 mils radie, så igår var det bara att sätta mig i bilen och köra en dryg timme för att checka in på ett supersunkigt hotellrum i öststatsstuk med våtrumstapet, fläckig heltäckningsmatta och rottingmöbler inomhus (som ändå kostade 1200:-/natten). Så ofräscht att jag avstod från duschen i morse, och idag var det samma  visa, men jag var ju tvungen att försöka byta hotell i alla fall, och resultatet blev ett nytt sunkigt hotell och mögellukten slog emot mig när jag öppnade dörren' till toan (900:-/natten), och jag som hade sett fram emot en dusch! Aldrig i livet att jag ställer mig i en spygrön duschkabin med bajsbrunt kakel och duschdraperi, den kan vara hur ren den vill, men om jag inte kan se att den är det så glöm det! Vilken tur att jag bor på fina hotell annars, för skulle det vara så här varje dag, ja då skulle jag sluta resa på en gång, I tell you.




Nu måste det sovas så jag orkar upp imorgon, för när jag reser hem imorgon är det semester!! Känns nästan overkligt! :)

Natti!

Midsummer



Jag har precis klickat hem den perfekta sommarklänningen, blommigt och volanger i härligt skirt material. Kanske midsommar om vädret tillåter? :)

Lipsy 750:-

Middagsklädsel




Igår var vi ute och åt trerätters med hela gänget! Klänningen blev jag tipsad av en kompis för länge sen att den var jättefin "på" men har inte orkat prova den förrän i fredags och då slog jag till direkt! Himla fin!

Träklackar Chanel, spetsklänning Mango, halsband med ekollon KJL, ring Pilgrim.

Söndagens Outfit



Kilklackar Scorett, jeansshorts Zara, volangtopp H&M, halsbandsur Vintage by Fé, berlockarmband Diddi.

Fredagens Outfit



Kilklackar Scorett, klänning (tror det är Twist & Tango, måste kolla lappen när jag kommer hem) väska Louis Vuitton Manhattan.

Måndag

Sista jobbveckan för mig innan semestern, tjoo! Äntligen sommar, hoppas på riktigt bra väder nu annars kommer jag att go bananas och klättra på väggarna eftersom jag varken har en utlandsresa eller något annat bokat på hela 7 veckor! Rastlös är bara förnamnet, men om solen skiner kan jag ligga vågrätt hela dagarna och bara njuta :)

Har flera outfits sen helgen som jag inte hunnit publicera än, men det kommer senare ikväll, så stay tuned. :) Nu är det dags att sätta igång med jobbet igen!

Premiär




Igår var det premiär för nya bryggan i hamnen och det resulterade i en toppenkväll med massor av mingel och champagne! De har gjort ett grymt jobb, pojkvännen och hans bror, för det blev verkligen ett fantastiskt place!

Klänning Jeane Blush, klackar Zara, clutch YSL, örhängen Nelly.

Sol, sol, sol

I morse solade jag på takterrassen med finfin utsikt, nu vankas det lunch med mamsen innan jag har ett appointment klockan halv två och efter det ska det shoppas till morgondagens invigning! :)

Volanger


Grymt fin volangklänning i härlig viscose från Paul & Joe Sister. Kanske ett klick? Fast vill helst ha den vita klänningen från Halston Heritage som Carrie bär i Sex & the City 2...om den kommer in i lager igen vill säga...


Strandtunika


Snygg strandtunika att bara dra över bikinin för en lunch i skuggan, när man ska köpa glass eller varför inte på after beachen? Ett givet kort på solsemestern!


H&M 99:-

Smyckesträd





Jag har länge letat efter ett smyckesträd i gammaldags silver för att kunna bena ut alla långa halsband jag har som annars ligger som ett stort trassel i byrålådan. Idag hittade jag det hos en kund och slog till direkt! Visst är det fint?



Ett nytt armband med äkta citrinstenar fick också följa med. Kanske inviger det redan på lördag när det vankas premiär av bryggan (restaurang & nattklubb i hamnen) beroende på vilken outfit jag tänkte köra på.  

Upploppet

Det märks verkligen att det är slutspurt på jobbet, jobbar i princip dygnet runt för att hinna med allt innan det är dags att slänga in handduken för sommaren. Först nu kom jag till hotellrummet, dödstrött, så det ska bli skönt att få crasha i den här sängen. Natti, natti! :)