Berlocker

Jag är helt inne på berlockarmband! Har ett i läder med berlocker från Diddi som jag använder i princip varje dag, men det vore riktigt kul att ha ett i äkta silver som "står sig" i längden och inte blir fult och avskavt i kanterna som de pläterade blir. Detta från Efva Attling är en favorit som jag funderar på att slå till på. Kikade på det en snabbis idag, men får springa in efter helgen och kika lite till. :)





Dagens



Boots Carin Wester, treggings H&M, linne Weekday, jeansskjorta Zoul/MQ, skinnjacka C-Girl, halsbandsur Vintage by Fé, ringar Efva Attling, silverarmband, berlockarmband Diddi, pärlörhängen, väska Zara.

New stuff

På tjejkvällen på stan igår, fastnade jag och mamma inne på Lindex! De hade massor av vårfint och jag fick med mig hela fyra plagg hem!


En chockrosa, lite längre  top i söt modell, tunt tyg och små tofsar.



En randig klänning i stickad bomull med söta knappar i ryggen. Underbar! Tyvärr var den aningens lång, slutar strax ovanför knäna, men det är ju inget som inte en symaskin kan råda bot på! Och eftersom mamma är en hejare på det där och jag precis fixat hallen åt henne, borde det inte vara några större problem att få henne att hjälpa mig med det. :)


Nu har jag tagit oskulden på Lindex jeans! Har aldrig köpt ett par jeans där förut, men dessa var supersnygga, så jag var tvungen att prova och de satt jättefint på! Jag fick gå ner en storlek mot min normala eftersom jag misstänker att de töjer sig ganska mycket då det är lite stretch i.



Leggings med nitar. Jag har sett att Oasis har ett par liknande för 599:- och jämför man med det var dessa rena kapet! Kul att piffa upp benen med lite nitar, kommer bli supersnygga till mina Carin Wester Klea boots!

Dagens




Snart blir det tjejkväll med mamma på stan, ska bli kul att kika runt lite i butikerna om de fått in något nytt! :)

Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, tunika Lindex, skinnjacka C-Girl, halsband Rebecca, klocka Guess, pärlörhängen, väska Mulberry Bayswater, solglasögon D&G.

Presenter


Pojkvännen har varit ute och rest och gullig som han är, hade han en rejäl påse med saker till både mig och min familj med sig! Parfymen från CLEAN Fresh Laundry har jag velat ha länge, påfyll av DKNY's Fresh Blossom, två nya Juicy Tubes i hallon och jordgubb och påfyll av Dior Nude foundation. Perfekt!

Påskpyssel


Just nu ser köksbordet ut så här! Påskpyssel på hög nivå! Här är de små påskäggen i trä som jag målat vita och som ska slipas och limmas bladsilver på innan de slutligen dekoreras med pärlor och prismor. Dessa tänkte jag hänga på hassel i badrummet istället för en snittblommor som vanligtvis står där. Resultatet får ni se senare! :)

Trenchcoat





I fredags hämtade jag ut trenchen som jag beställde från La Redoute för ett par veckor sen. Precis lika fin i verkligheten som jag hoppades! Det enda som gör mig fundersam är att på nätet står det att märket heter Laura Clement, på lappen som hänger på trenchen står det BEST och på lappen vid kragen står det Redoute Création...är det någon som vet om alla de tre är samma? Hursom är jag mycket nöjd! :)

Hanky Panky prenumeration



I förra veckan kom mina första par trosor i posten från min Hanky Panky prenumeration, eller min och min, pojkvännens prenumeration närmare bestämt, eftersom han prenumererar åt mig. Tack baby!♥

Jag har i princip de flesta färgerna från Hanky Panky redan, men det var riktigt kul att se att det kom en färg jag inte hade...bruna! :)

Om ni också blir sugna på att prenumerera på ett par Hanky Panky trosor i månaden, som enligt mig är de absolut skönaste trosorna i den bästa kvalitet man kan tänka sig, klicka HÄR

Converse - klassiker


På och i de flesta webshopar och butiker är klassikerna från Converse slutsålda i min storlek (36), men som tur är klickade jag mig in på La Redoute och de hade fått påfyllning av de vita i min storlek och det bästa är att det inte alls var särskilt lång leveranstid på dem, 5-7 dagar, vilket är bra för att vara La Redoute. Jag hade dessutom 25% rabatt på valfri vara + gratis expeditionsavgift på 45:- så skorna slutade på 524:- inkl. allt. Inte illa!

Klicka hem dem HÄR och använd rabattkoden 01410 så får ni också samma erbjudande!

After

Idag blev vi äntligen klara med renoveringen av mammas och pappas hall! Jag och min bror valde att överraska dem och de har inte varit hemma på hela helgen så att vi kunde jobba ostört. Idag var det alltså ett litet Roomservice-moment, när vi visade dem den omstylade hallen. Roligt och de blev väldigt nöjda! :)





Vi valde att göra det enkelt och ljust med några få detaljer som sticker ut. En mönstrad tapet med pärlemorblommor för att ge mer liv och en snäckskalslampa i ena hörnet för att skapa en mysig känsla. För att göra hallen mer personlig hängde vi upp foton av mamma och pappa och bröt av allt det ljusa med en grön ryamatta.

Renovering

Igår var jag och shoppade all inredning till mammas och pappas hall och idag står tapetsering på schemat! Troligen blir vi klara i eftermiddag och då ska ni få se resultatet! :)

Vit kavaj

Denna dundersnygga kavaj testade jag precis inne på Zara och hade jag inte redan haft en vit kavaj hade jag definitivt slagit till!

Fully booked

Tänk om det ändå funnits lite mer tid? Idag är schemat späckat och jag har en stram tidsplan för att hinna med allt, möten, vaxning, hemresa, invigning och däremellan partyfix, sitter fortfarande med turban i håret på hotellrummet eftersom jag inte hinner tvätta det senare och att tvätta håret (alla långhåriga tjejer vet vad jag pratar om) tar sju svåra år och det är så mycket samtidigt som man får ta minst 2 schamponeringar för att det ska bli ordentligt rent innan det är dags för balsam och avslutningsvis hårinpackning...sen ska skiten torkas också... ;P Oh well, 2 veckors påsksemester väntar ju precis runt hörnet! Wihooo! :)

Vi hörs senare!

Nytt i garderoben




Har glömt att visa mitt senaste tillskott i garderoben, en lite chanel-ig jacka med nitar på axlarna och dragkedjor på ärmarna. Supersnygg! Kanske blir det invigning av den redan imorgon kväll tillsammans med svarta jeans, klackar och ett stort statement-halsband i silver... :)

Psst...

Ska ni klicka hem något från Nelly.com de närmsta dagarna, använd rabattkoden LkEQ2p39M så får ni 100:- rabatt vid köp över 500:- Alltid något.

Vill ha!


Läcker scarf i det klassiska vågmönstret från Missoni skulle inte sitta fel runt halsen i vår.  Den här i rosatonat tycker jag  är snyggast! Ett klick på den kanske?

Stoned


Har glömt att visa er ett av mina nya favorithalsband! Ett halvlångt halsband med stora, slipade, svarta stenar och rosetter högst upp, läderband och silverlås. Supersnyggt! Lagomt stort statementhalsband som passar till allt! Jag hade det senast på mig i lördags över partyklänningen, men jag kan se det till den romantiska toppen, till kavajen, över den stora stickade tröjan eller ett vanligt basic linne. Det kommer från Maloa och kostar 399:-, finns att köpa HÄR

Önskan om sommar


Vore det inte så härligt att kunna spatsera runt med bara ben, solglasögon och en solhatt? Typ nu?

Randig shortsdress & armband Topshop, stråhatt H&Mkilklackar & väska Asos, solglasögon Le Specs.

Noir


Snygg sweatshirt från Mango som börjat säljas hos Nelly. 349 pix.

Dagens



Idag har det varit en lugn söndag med lite pysslande hemma och i min walk-in. Sorterat, hängt upp och kastat. Nu ska jag strax packa väskan inför resan till Oslo. Det är sista arbetsveckan nu innan jag ska avnjuta 2 veckors påskledigt! :)

Stövlar Acne Pistols, jeans Zara, puderrosa tunika Only, skinnjacka C-Girl, halsband House of Harlow, klocka Guess.

Läsarfråga!

Vad tyckte du om naglarna? Höll dem bra? Ska ha en fest ochmåste verkligen fixa naglarna har funderat på att fixa dem själv denna gången men behöver veta om dem håller :).
Har gått till en kvinna som fixar dem för ´350kr. Resultatet kanske blir samma om jag gör det hemma och att det blir så klart billigare, hur nöljd blev du när du gjorde dem hemma! :)



Hej!

Jag har använt denna typ av lösnaglar säkert tio gånger och jag tycker de ser snygga ut på. Ingen tänker på att de är fejk och inte riktiga akryl eller gelénaglar. Men däremot håller de ju bara 2-3 dagar, så det är en akutlösning om man bara ska ha långa naglar för en kväll eller en helg och inte ett substitut för dem man gör på salong som håller upp till 3-4 veckor.

Lycka till med naglarna!

White lace


Den här grymma klänningen i vit spets skulle gärna få hänga i min garderob! Precis sådär vintage-spetsig som jag vill ha den. Du kan klicka hem den på queenswardrobe.com för sisådär 700:-

Inredningsprojekt


Idag skiner solen och en vas med tulpaner och vide står på bordet, kan det bli mer vårkänslor? :)

Igår blev det en lunch med brorsan på stan, som också var hemma för en gång skull. (Han reser ännu mer i jobbet än mig och man får passa på när han är hemma), sen bar det av för att kika på tapeter och möbler till mitt nya inredningsprojekt! Älskar att göra makeovers på rum och den här gången är det mamma och pappas hall som står på tur. De är ganska nervösa eftersom de inte har en aning om hur det kommer bli, men det hör ju till :) Drar igång med det nästa helg och ni kommer såklart få se före- och efterbilder!

Nu blir det frulle här! :)

Läsarfråga!

Hej!
Har precis beställt ett provpaket med I.d. men är osäker på om jag beställt rätt färg. Vilken färg använder du? /Nathalie

Hej Nathalie!

Jag är ganska ljus i hyn och på vintern är jag riktigt blek, så lite beroende på säsong brukar jag blanda lite mellan två olika foundations från I.d. På vintern blir det färgen Light, på sommaren Medium Beige och däremellan blandar jag lite mellan de två. Men en regel är att absolut inte ha en mörkare färg än din naturliga! Däremot vad jag alltid använder är solpudret från I.d för att skapa konturer i ansiktet, lite under kindbenen, under hakan och lite i pannan (även på vintern) för det ger en gyllene ton utan att det ser för mycket ut trots att jag är ganska blek. Allt beror ju naturligtvis på hur mycket man borstar på.

Lycka till med ditt startkit, du kommer inte bli besviken, I.d gör verkligen sitt jobb! :)

Kram

Back in Oslo


Efter att ha varit ute och rest i några dagar är jag nu tillbaka på hemmaplan - Oslo (at least for now, ikväll bär det nämligen av hem till Sverige igen!). Det firades igår med middag på en italiensk restaurang vid Rådhusplassen och en eftersläckare eller två på Barfly på Stortingsgate.

(Jag tror att jag har den sämsta blixten på min mobilkamera, man ser ju för tusan sjuk ut! Måste kolla inställningarna...)

Ni måste förresten få se bilder på mitt überhäftiga hotellrum inatt...not. Häftigt med design...grymt genomtänkt...javisst...men jag vill fortfarande inte leva på typ 3 kvadrat och ha handfatet i sovrummet...



Och jag vill framförallt inte ha ett fönster inne på toan så att man kan se ut i rummet och den som befinner sig i rummet kan kika in på dig...såå coolt och designat får det aldrig bli, vem har kommit på den dumma idén? Ingen vill väl se sin partner på toaletten i onödan om det går att slippa? :) Sådär var det på Sign i Stockholm också, glasdörrar och fönster in till toan. Oh well, var bara tvungen att visa er...livet är ingen dans på rosor när man bor på hotell varje dag heller... ;) haha!

Nu blir det frukost för min del! Ha en jättebra dag! :)

Grått är flott?


På Chanel's Couture-visning för våren 2010 visades det gråa slingor  i håret! Frågan är om Karl Lagerfeld fösöker efterlikna de damer som vanligtvis bär hans couture-dräkter (den superfina jackan längst ut till höger vill damen Veronica gärna ha ;) haha) så att de känner sig mer hemma på visningen eller om han faktiskt försöker skapa en trend? Inte vet jag, men en sak är säker, inget grått hår för min del, det får man tillräckligt snart ändå!

Vad säger ni? Kommer ni haka på det gråa håret? 



Bilder: Style.com

Underklädestips!


När det kommer till underkläder är ett av mina favoritmärken La Senza, de gör vackra skapelser i fantastisk kvalitet och grym passform till relativt rimliga priser, i alla fall om man beställer via nätet. Hemsidan är i snitt en hundring billigare per BH än i butik, vilket gör stor skillnad om man beställer flera på en gång. Titta bara på de här underbara BH:arna...jag skulle vilja ha alla tre!  

Ja tack


Ankelboots med dragkedjor och klackar med tufft nät. Båda kommer från Forever 21.

An alternative



Ett bra alternativ till Burberry-trenchen kommer från Laura Clement. Snyggt glansig, rejält tyg och i precis rätt längd (lårkort).

Vad tycker ni? Ska jag klicka?

_______________________________________________________________________________________
Update: Nu är den hemklickad, hoppas den är lika fin i verkligheten som på bild! :)  Ange koden 01318 så får du 25% rabatt på dyraste varan.

Spring Basics


Så enkelt - så snyggt! Perfekt en vardag på stan!

Skor Converse
Trenchcoat Burberry
Jeans Citizens of Humanity
Randig tröja Only
Väska Balenciaga
Klocka Rolex Daytona

Kvällens



Igår blev vi bjudna på en trevlig middag och tittade på melodifestivalen mellan rätterna. Go Anna! Grymt bra låt tycker jag. Hoppas det går lika bra i Oslo!

Hann inte ta några riktiga outfitbilder, men här ser ni min Gossip Girl-inspirerade outfit och sminkning hyfsat i alla fall. :)

Svart kjol Zoul/MQ, spetsbustier/klänning GinaTricot, kavaj Ellos, pärlhalsband+blomma+örhängen H&M, nagellack Chanel Rouge Noir.

Klick, klick, klick...

Jag har klickat hem den här, de här och de här... 

Psst...glöm inte ange rabattkoden 8697 så får ni 20% rabatt på en valfri vara.

Nytt



Kunde inte låta bli den här blommiga scarfen med söta pom pom bollar! Lindex 99:-



Äntligen ett par nya leggings med rejäla skinnlappar över knäna! Som jag har letat efter ett par sedan mina från Zoul/MQ slängde in handduken. Lindex 299:-


Myrraolja för naglarna! Smörj in nagelbanden (och lägg ett lager på naglarna om du inte har nagellack och låt det torka in) varje kväll och du slipper problemet med naglar som skivar sig. Depend 70:-

En ny rundborste för bättre föning som ger mer volym åt håret. Min frisör gav mig några riktlinjer när det gäller val av rundborste. Vad man kan tro spelar roll är metallen eller plastborsten(själva piggarna), att man hellre ska ha träbas eller naturborst...fel, fel, fel...ingen betydelse alls! Men däremot det som har betydelse är att borsten har tillräckligt stora hål så att mycket av värmen från hårblåsen släpps igenom borsten och att den har ett ordentligt handtag med bra grepp för att lätt kunna vrida och böja utan att få ont i handleden. Den här passade bra in på beskrivningen! Kommer från Kicks och kostar 100:-  

Gårdagens Outfit




Igår slutade fredagen med gulliga vänner hemma på lite mat och vin, efter en afterwork på puben. Trevligt! :)
Hann även med en runda på stan efter fikan med min barndomskompis och ett par påsar fick följa med hem...vad får ni se lite senare! Nu ska jag hoppa ner i sängen igen och läsa nya ELLE och Chic som kommit under veckan.

Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, tunika (ny!) Vila, bikerjacka i mocka Cubus, fuskpäls H&M, ring Efva Attling, örhängen Nelly.

Helg!


Äntligen helg! Har precis ringt veckans sista jobbsamtal och nu blir det en runda på stan inkluderat fika i det fantastiska vårvädret med barndomsvännen. Tror minsann min bikerjacka i mocka åker på idag! :) 

Later!  

Dagens



Godmorgon på er! Idag är det sista arbetsdagen för veckan för min del och ikväll bär det av hem mot Sverige! Härligt! Just nu befinner jag mig i Trysil och det var på håret att jag fick hotellrum för alla skidåkare som är här och njuter av solen! 

Stövlar Ilse Jacobsen, jeans H&M, lila omlottkofta Lindex, Obi-bälte Asos, halsband och ring Efva Attling.

And so there was light


Denna enorma taklampa (80cm i diameter) i form av en maskros har jag stött på flera gånger de senaste månaderna, i butiker, på hotell och på restauranger, och varje gång har det slagit mig vilket maffigt intryck den ger samtidigt som den ger ett väldigt behagligt ljus! Tror den skulle göra sig grymt bra över exempelvis ett köksbord/matsalsbord. Tyvärr gör inte bilden lampan riktigt rättvisa, men spana i den nästa gång ni är på IKEA, jojomen, ni läste rätt... I-K-E-A :) Det betyder ju att den inte är superdyr som de flesta andra lampor brukar vara...denna går på 799:-

Sunglasses


Solen skiner på mig idag och det känns att våren är på väg, underbart! Som jag har längtat! Man har nästan glömt hur skönt det känns när solen värmer i ansiktet! :)

Tar mig precis en sen lunchpaus och passar på att blogga lite under tiden. Förra årets favoritsolisar från D&G är på, men snart är det dags att skaffa mig ett par nya och jag tror det lutar åt ett par klassiska Wayfarers, om jag nu passar i modellen vill säga...men de ser i alla fall himla snygga ut på alla andra!

Gorgeous


Vilken drömskapelse! Och spana in det fantastiska ryggpartiet! Kommer från Lipsy och kostar £65.

Tips! Ska ni ta studenten eller examen i vår? Spana in Lipsy.co.uk ni också, för de har en hel del fantastiskt fina klänningar i vitt och ljusa pasteller.

Dagens


En liten dagens, hade ingen ordentlig spegel eller utrymme för att ta en helkroppsbild, men man tager vad man haver :)

Svarta jeans H&M, mönstrad tunika Lindex, örhängen Ur&Penn.

Axeldekorationer


Snygga broscher från Monki för 100-lappen styck. Jag skulle köpa två och dekorera vardera axeln med, exempelvis utanpå kavajen, toppen eller varför inte på ytterjackan? Då kan man variera i det oändliga och en tråkig top/jacka kan fort bli party på ett enkelt sätt. 

Hårförlängning

Spenderar kvällen med att kika runt på lite olika webshopar som säljer äkta löshår i clip-on's. Är nämligen grymt sugen på Alexander Wang-flätan och hur långt hår jag än har så blir det inte riktigt lika maffigt utan löshår. Det som är bra med äkta hår är att det går att färga i exakt samma nyans som man själv har och hållbarheten är såå mycket bättre än syntetiskt hår. Ska höra lite med min frisör vad hon rekommenderar och om det är något speciellt märke som man borde satsa på.

Använder ni löshår/clip-on's och i så fall vilket? Kan ni rekommendera något? :)











Den grymma Alexander Wang-flätan!

Hit


Absolut vackrast på Oscarsgalan inatt var Cameron Diaz i sin Oscar de la Renta blåsa. Klassiskt och hennes röda läppar är pricken över i.

Jeansjacka



Igår köpte jag en ny jeansjacka på H&M, coola slitningar, tight passform och kort i midjan. Supersnygg!

Dagens Outfit





Idag har det varit en lugn söndag och jag har strosat runt i morgonrocken halva dagen. :) Under eftermiddagen har det varit fika hos mamsen och pappsen och nu har vi precis lagat lite mat och laddat upp för söndagsfilm.

Skor UGG, jeans H&M, blekrosa halvtransparent top (ny!) H&M, klocka Guess, halsband H&M.

Billigare varianter

Igår sprang jag av en ren händelse förbi Scoretts skyltfönster i Örebro och fick syn på dessa grymma smycken i J Dauphin-stil, men för bara en bråkdel av priset!


Armband: 169:- Halsband 149:- Märket heter Tiamo.

Jag älskar J Dauphin's rena, raka och robusta former på smycken och jag har ett fearless-armband från hennes kollektion som är fantastiskt fint! Dock är ju inte priserna lika fantastiska och det är kul att fynda billigare varianter. Men visst kan man tydligt se var Tiamo hämtar sin inspiration?

J Dauphin, priser från ca 1500:- och uppåt.

Lördagens Outfit


Igår blev det en mysig/rolig dag med lunch, shopping, hemresa och sedan utgång på kvällen. Just nu är det Vasaloppet och frukost i sängen som gäller. Söndagsmys!

Stövlar Acne Pistols, leggings i bikerstuk GinaTricot, oversized stickad tröja med söt sidenrosett (ny!) Jeane Blush, halsband & ring Efva Attling, berlockarmband Diddi, silverarmband.

Outfit- Andra Chansen





Igår blev vi som sagt bjudna på Melodifestivalens genrepetition inför andra chansen! Dagen började med en god lunch och sedan snittar, vin och mingel innan det var dags för att inta våra platser i arenan. En ritkigt bra show och det ska bli spännande att se resultatet på tv ikväll. :) Idag blir det shopping i Örebro innan vi sätter oss i bilen hem.

Platåklackar Topshop, strumpbyxor H&M, klänning (ny!) Mina UK, clutch YSL, örhängen Nelly (nya!), ring Efva Attling, silverarmband.

Friday

Sitter just nu nyduschad i soffan och ska snart käka frukost, packa väskan (igen!) och hämta ut mitt paket från Nelly innan det bär av mot Örebro och genrepet inför Melodifestivalens andra chans ikväll! Riktigt trevligt! Sen hoppas jag att jag hinner kolla in shoppingutbudet i Örebro också ;)

Hoppas ni får en jättebra fredag!

Tummen upp


Lindex har fyllt på butikerna med en massa snygga vårnyheter, och dessa saker ska jag spana efter vid nästa besök!

♥ Jacka i Balmain-stuk med snygga knappar och brosch. 499:-
♥ Bustier i denim. Snygg med linne, T-shirt eller blus under! 199:-
♥ Kort jeansjacka med trekvartsärmar. Jag ser den framför mig över skira sommarklänningar sena sommarnätter. 399:-
♥ Hoodie med söta puffärmar. 299:-
♥ Rosa bustier att ha under skjortor, transparenta toppar eller kavaj. 179:-
♥ Supergulliga trosor med rosett. Så söta att man smälter! :) 79:50:-