Dagen i korthet


Förra veckan bodde vi på detta afrikanskinspirerade hotell. Riktigt läckert, även om servicen inte motsvarade förväntningarna.

Har: Varit och fikat med en kompis. Mys!
Just nu: Väljer kläder för kvällen.
Ska: På tjejkväll, shopping, middag och vin :)
Humör: Bra!
Äter: Inget.
Dricker: Inget.
Bästa: Att jag åt årets första och kanske sista? semla idag.
Sämsta: Vädret; snöblandat regn, fy fy!
Väder: Som sagt, snö & regn...

With a bow



Idag kör jag på en snygg rosett i halsen till en vanlig enkel lång skjorta, jeansleggings och ankelboots.



Love Juicy




Fyllde på med nya Juicy Tubes i härliga färger och smaker på Tax Freen. 

Ska strax ut på en prommis i solskenet längs vattnet, behöver lite frisk luft och motion efter "slappisveckan" utomlands :)

Natural Glow



Är i princip omöjligt att använda en täckande foundation när man fått färg i ansiktet, ser mest bara spacklat ut och när man är brun behövs ju inte så mycket täckning heller.
Köpte den här färgade dagcremen från Nuxe för att lösa mitt problem. Ger en snygg gyllene lyster samtidigt som den innehåller lite mineralpuder för at ge en naturlig täckning.

New in from Prada




Vad tycker ni om mina nya solisar från Prada?

Jag vann dem i en vadslagning mot grabben - lättförtjänt! ;) Hihi.
Älskar dem! (valde ju ut dem så det borde jag ju göra, haha)
Tack bd.

Today I'm wearing...




Jag har velat ha en parkas länge, men hela tiden varit i valet och kvalet om jag verkligen "behöver" en, och om jag kommer att använda den så ofta så att det är värt det (läs: inte bara i sommarstugan eller de få gånger jag ägnar mig åt friluftsliv).

Men i spanien slog jag till på denna skönhet som har en vattenavvisande yta, snygga detaljer, en avtagbar quiltad innerväst och i perfekt grönbeige färg. Kom med en huva, men eftersom jag tycker det blir lite för mycket sport över det hela, plockade jag bort den direkt. Snyggare så.

Revival



Efter att ha utsatt min hy för både mycket sol och uttorkande klor under veckan som gått, var det dags att boosta hyn med en riktig askungekräm, närmare bestämt Beauty Flash Balm från Clarins.

Använder den som en reparerande och uppstramande mask när hyn känns trött, men även som en quick-fix innan partykvällen då den suddar ut alla trötthetslinjer och skapar en bra grund för foundationen.

Idag använde jag den som en mask i 15 minuter, lägg ett tjockt lager i hela ansiktet och torka av överflödet med en ansiktsserviett. Inget överflöd efter en kvart? Eller dricker krämen in snabbare än så? Ta på mer tills huden känns "mätt"!



Även om det tar några dagar för hyn att återhämta sig ordentligt känns det åtminstone som om lystern återvänt till ansiktet. Skönt!

Vi kör!




Här ser ni två av mina nya köp!

Orange (mycket mer orange än vad bilden visar ser jag nu) , stickad, lite kortare tröja och svarta jeansshorts. Love!

25 degrees drop - yes, I'm home

Heeeej!!

Hoppas allt är bra med er!

Sen sist har jag solat (varit kanonväder hela veckan), badat, fått färg på nosen, ätit goda middagar och druckit gott, läst ut två böcker (en annan del av Bromma av Martina Haag och en förtjusande man av Marian Keyes - båda en rejäl skrattfest!), varit på karneval, träffat vänner och hunnit med en liten shoppingrunda.









Fler bilder från semestern kommer.

Har tagit sovmorgon och tittar på Malou, men ska snart hoppa in i duschen, packa upp och visa er lite kläder, krämer och annat som inhandlats under resan. Yeey!

Later!

Hello from where the sun shines

Hej hej! :)

Jag njuter just nu i fulla drag av en välbehövlig semester i solen. Vi har lämnat sandstrandspolen för idag och nu blir det snart middag längs strandpromenaden. :)
Landar i Sverige på måndag om ni inte hör något mer ifrån mig! :)

Hoppas ni har det toppen där hemma också!

Kram

Today's



Nya pudriga skjortan från Lindex, love.

Om packningen



Om det går bra? Nope. Sprider saker överallt och försöker få inspiration och eliminera, vilka skor går till det mesta? Måste jag ha flera clutches eller klarar jag mig med en? Vad kommer vi göra? Hur många finmiddagar blir det? Ska vi ut och traska mycket? Och så fortsätter det. Det enda som är kirrat är bikinisarna. Det är inte utan att man blir lite trött på sig själv ibland ;)

Today's




En lång, trevlig fika boostar verkligen! :)

Nu blir det middag med ett gäng vänner.

Trevlig kväll!

Tulips & camel leather



Allra finast är det när tulpanerna är rejält utslagna.

Ligger och tittar på Nyhetsmorgon, bläddrar i Elin Kling's Style By och bara softar, så skönt! :)

På kartan idag står en fika/lunch med en kompis, hämta ut paket, börja packa så smått...och kanske en promenix i solen?

Förhoppningsvis får denna följa med mig på stan idag;



Trevlig lördag på er!

Striped





Jisses! Jag är helt slut efter dagens träning! Grym träningsvärk på G känner jag...

Nu laddar jag bara inför bikinin på måndag (och min nya snygga bikini dessutom!), ser fram emot sol, bad, promenader längs vattnet, spabehandlingar, shopping, goda middagar och långa frukostar. Packandet ser jag däremot inte fram emot - hatar att packa, även om det är för en semester och att jag borde vara proffs på det vid det här laget.

P-nap



Nu ska jag göra något jag nästan aldrig gör - sova middag.
Är hur trött som helst efter dåligt med sömn de senaste nätterna och om jag ska orka träna sen är det en nödvändighet. Sällskap innan jag somnar är nya ELLE och de fantastiska blå klackarna.

Off for lunch



Nu är det dax för fredagslunch med grabben, mamma och pappa.

En smygtitt på dagens kläder; min randiga favorittröjklänning från H&M är så otroligt skön att ha på sig, busväderdagar som denna.

Plisserat

Hej alla glada! :)

Resten av dagen igår körde jag hem till Sverige och började semestern med en vinprovning. Nu ska jag snart en sväng hem till mamma och pappa, sen luncha och klockan fyra är det PT-träning igen (så himla bra att det finns, man skulle inte alls (eller i alla fall inte jag) ta ut sig lika mycket om ingen stod och pushade och ökade på takten! ;)

Hursom, det var klänningen jag skulle visa er, den från Halston Heritage...






...eller dra av några tusenlappar...den kommer nämligen från H&M Trend.

Bronze




Jag funderar lite över det bronsiga tofsbältet från H&M...hur bronsigt är det egentligen i jämförelse med Gucci's variant...? Någon som klämt och känt på det i butik som skulle kunna upplysa mig? Sen undrar jag förstås över hur kvaliteten känns?

Dinner & Drinks




Ikväll har jag varit ute på byn med sötaste Hanne! Vi började med middag på Aker Brygge och sen hoppade vi in till centrum och ett par barer. Trevlig kväll och fantastiskt sällskap, det måste vi göra om! :) Och blev riktigt avis på hennes oversized Alexa bag, så himla fin! 

Nu blir det strax nattis, imorgon står vaxning på schemat kl 10:00!

Och vet ni, jag har köpt en riktigt snygg klänning på H&M Trend idag, visar imorgon! :)

Läsarfråga!

Åh den klänningen är bara så fin!! Vet du vilken butik den kommer komma till? Och när? Eller kommer den ut online? :D älskar din blogg!!!
/Marie



Hej Marie!

Tack så jättemycket! :)

Tyvärr vet jag inte mer än att klänningen ska komma ut under Mars/April, och jag håller utkik på de flesta ställen på nätet och de butiker som jag har tilgång till. Hojtar till här på bloggen när jag märker att den kommit ut! :) Annars kan du hålla koll på dessa ställen:



Lycka till! :)

Kram!

Tie the knot





Kontorsdagen till ära kör jag på en trendig kontorsknut. ;)

Mina två span

Jag har två span i vår, (förutom röda skinnbrallor då...) två saker som jag verkligen längtar efter att de ska komma ut i butik snart! Ida Sjöstedts fantastiska spetsklänning och de apsnygga klackarna från By Malene Birger make me die a little. 

 


Snyggingar va?

Update



Sjuttsingen vad trött jag är! Har kört lite drygt 60 mil på kringelikrokvägar bland bergen idag, samt besökt kunder på vägen. Checkade in i svit nummer två den här veckan (vilken tur jag har som blir uppgraderad hela tiden!) för cirka en timme sen och nu sitter jag uppkrupen i soffan på bilden med en filt och zappar på tv:n under tiden som jag bloggar. Känns fantastiskt att vara tillbaka i Oslo! Imorgon blir det jobb på kontoret hela dagen, men först sovmorgon! I alla fall till nio... :)

Läsarfråga!

Hejsan..
Vet du hur frakten och tullen blir om man beställer från zara home? Sen undrar jag om du kanske kunde tipsa om vackra ballerina skor? Tory burch och lanvin har vackra. Har du några favoriter när det gäller dom?
Mvh Kristin


Hej, hej! :)

Du betalar ingen tull på Zara Home eftersom varorna skickas inom Europa och det är frakfritt över 1500 SEK. Om du beställer under 1500:- räknas frakten ut vid utcheck vilket beror helt på vikten.

Angående ballerinas har du spottat mina två favoritmärken :) Jag satsar alltid på klassiska varianter när jag köper dyrt; svart, beige, guld, ormskinn eller silver är de jag skulle satsa på i vår. Jag gillar båda modellerna jättemycket, dock skulle jag satsa på fler av Lanvin-ballerinasen för att de inte är så utpräglade med märket fram som på Tory Burch, och är lättare att matcha till mer.


Dessa skulle jag vilja ha i min garderob.

Köp dem på Luisaviaroma där de är billigare, du behöver inte betala tull och erbjuder dessutom fraktfritt. Skulle storlekarna tryta finns de även hos N-A-P och MyTheresa för en lite, lite dyrare peng + frakt (ingen tull där heller).

Kram!

Dagen i korthet



Har: Precis checkat in på en skidresort vid Hemsedal.
Just nu: Byter om för middag.
Ska: Gå ned i restaurangen (eller afterskin kanske, var i alla fall hur mycket folk som helst där när jag checkade in) och få i mig lite mat, fisk tänkte jag.
Humör: Bra, men lite trött efter den långa bilfärden.
Äter: Inget.
Dricker: Inget.
Bästa: Att efter veckans jobb är det semester i 2 veckor, tjohoo!
Sämsta: Att min kalender är fullproppad med "to-do's" som alla måste tas tag i snarast.
Väder: Sol och -4. Idag skulle man ha suttit på en fjälltopp och solat ansiktet.

Check out my Penthouse suite

I Bergen väntade en trevlig överraskning på mig - nämligen min fina Penthouse suite. Inatt ska jag sova som en prinsessa. :)













Nu ska jag bara bestämma mig för om jag ska borsta tänderna på toan uppe eller toan nere... ;)

Triss i Tees




Snygga och billiga bas T-shirts med en större ficka, finns just nu på GinaTricot för 129:- Jag plockade med mig tre stycken i grått, grönt och vitt.

Jag sportade den gråa i fredags under kavajen.



Snyggt och enkelt.

Pyjamas pants?




Dessa köpte jag på H&M Divided i fredags och kan knäcka extra som pyjamasbyxor också ;) Matchar med klackar (viktigt för att inte se ut som en slappis!), ett snyggt basic linne eller T-shirt, exempelvis de bas T-shirtar som jag kommer tipsa er om alldeles strax!

Let your colours burst



Härligt färgsprakande!

Klänningen som jag klickade hem under veckan är verkligen jättefin! Längtar tills jag får matcha den med ett par bruna ben.

Ignite the light and let it shine





Rotade fram mina lackade Rodebjerboots - love 'em!

It´s down to this





Gillar halsbandet supermycket!

Uppe med tuppen idag, eller ja inte medvetet, men kunde inte sova längre bara. Ska slå på nyhetsmorgon snart och hoppas på att jag blir sömnig under tiden. :)

Trevlig söndag på er!

Au naturale with alarm lips



Nu ska jag åka en tur till mamsen och pappsen! Fika lite på deras balkong och sen blir det hemåt för att fixa mig inför kvällens partaj, vi startar med fördrinkar hemma hos oss. :)

Welcome to my truth



Hade en supertrevlig kväll igår! :)

Idag ska jag försöka få lite sol på nosen, en prommis kanske. Och så ska jag visa er mina nya fina saker som jag beställde från Nelly Trend under veckan. :)

Alarm




Ikväll sportar jag ett grymt snyggt läppstift!

What do you think?

Shopping tour



Precis kommit hem från en liten shoppingrunda, trött som tusan, har nog att göra med träningspasset i morse och för lite sömn över lag de sista dagarna. Men ingen rast eller vila, nu blir det omsvidning inför kvällens tjejvin och en stark dubbel espresso!

Sometimes they come back...



De här köpte jag förra gången neon och knalliga färger var en trend, typ för 4 år sen, var det ungefär det? Trots att jag aldrig använt dem har jag inte haft mage att slänga dem, för de är ju fina och någonstans i magtrakten har jag känt på mig att trenden skulle komma tillbaka och nu har den äntligen gjort det...t.o.m. skokungen Christian Louboutin har designat ett par knalliga varianter i vår.

Har precis kommit från träning med PT Erik, så jäkla jobbigt! Vi körde Coopertestet och faktiskt gick det över förväntan! Kul! :) Ska hoppa in i duschen och sen blir det lunch med brollan hemma hos mamsen och pappsen, sen en runda på stan och ikväll möter jag upp en gammal klassis för lite fredagsvin och middag. Nice! :)

Cabin crew; arm doors, cross check and report



Hallå, hallå! Har precis gått igenom security checken, fått mig en major latte (stora lasten!) och nu väntar jag bara på take off. På väg mot Oslo! :) Måste verkligen ta mig en helt ledig dag i Oslo snart igen, denna underbara stad! Längtar verkligen tillbaka till min lägenhet ibland, 200 meter från bästa shoppinggatan; bogstadveien, 700 meter till slottsparken som är lite som Hyde Park på våren och sommaren, det kryllar av människor som fikar, solar, leker och rastar hunden, uteserveringar överallt & renodlade barer. Tillgängligheten, pulsen och möjligheterna. Varje gång stillar staden mitt modebegär, att bara få spana på och inspireras av alla snygga människor som passerar - alla med designersolisar och en it-väska, kan inte hjälpa det - men jag älskar det!

Dagen i korthet


Såå snyggt!

Har: Jobbat, ätit middag, duschat, bokat flygbiljetter för imorgon och tittat på Solsidan.
Just nu: Packar.
Ska: Tvätta bort sminket och sen sova - är jättetrött.
Humör: Bra.
Äter: Inget.
Dricker: Inget.
Bästa: Att vid den här tiden imorgon är jag hemma.
Sämsta: Att Norges Skatteetat är under all kritik när det gäller snabba behandlingar av tillägg/avdrag i deklarationen. Lämnade in i slutet av oktober och nu kom ett brev där de skrev att de inte hunnit med och att de kommer att skicka ett nytt beslut inom tre månader....hallå? Snart är skatten för 2009 klar 2012... Och restskatten måste man betala in oavsett, trots att jag egentligen ska få tillbaka - någon gång... It sucks.
Väder:+5 och hagel

Studs


WOW! Vilka snygga sandaler! By Malene Birger har verkligen en stark vårkollektion och jag har helt snöat in på snygga koftor, skor, klänningar och haremsbyxor från märket. Vill ha!

In my bag



I min väska finns i princip alltid det här:

- Kalender med en massa papper i och en reklampenna jag plockat med mig från något hotellrum.
- Internetkort så att jag kan koppla upp mig lite varstans.
- Mobiltelefon.
- Nagelfil - himla irriterande om en nagel skivar sig och man fastnar i kläderna med den vassa kanten.
- Småpengar som jag aldrig orkar lägga ner i plånboken.
- Ansiktsspray från Mac. I swear to this, sprayar ansiktet varje gång jag känner mig torr och på varje flygresa. A real quick fix.
- Hårsnoddar. Man vet aldrig när det börjar regna när jag jobbar och håret blir förstört.
- Tidning. När jag väntar på färjor, flygplatser eller äter ensam på en restaurang är det bra att ha lite sällskap.
- Nycklar till jobbet och till mina tre "hem".
- Bilnycklar, firmabil och privatbil.
- Internetdosa så att jag kan kolla kontot och göra betalningar från hotellrummet.
- Lypsyl.
- Läppglans från Face och handcreme från L'Occitane ligger alltid i flightbagen för att slippa ta en ny varje gång det är dags att flyga.
- Solglasögon från Moods of Norway.
- Plånboken från Mulberry som verkligen aldrig går att stänga ordentligt pga. alla kort och kvitton.
- Kamera och laptop också såklart.

White lace



Bara senaste månaden har jag fått 5 mail med frågan om jag vill sälja min vita spetsklänning från Elise Ryan. Jag är jättenöjd med den så det vill jag ju inte, MEN jag förstår ert problem med att finna en vit spetsklänning - finns knappt någonstans! Därför tänkte jag tipsa er om den HÄR som är nästan likadan som min och finns på tradera, men skynda fynda, auktionen går ut imorgon!

Annars tycker jag den HÄR är både billig och fin!

Dagen i korthet



Har: Jobbat, ätit och klickat hem fina saker.
Just nu: Tittar på norska versionen av Boss Undercover.
Ska: Ta en dusch, bläddra i Elle's shoppingtidning och sen sova, klockan ringer sju imorgon.
Humör: Bra.
Äter: Inget just nu, men åt en god och fräsch tomatsallad med mozzarella och serranoskinka förut.
Dricker: Vatten.
Bästa: Det mesta känns bra.
Sämsta: Att hotellet inte har någon träningsanläggning. 
Väder: +6, regn och storm!

My shirt


Jag får ofta komplimanger för min svarta skjorta i siden & chiffong och jag möts av ett "Va? Är det Lindex?" - varje gång. Köpte min i höstas och den har inte funnits varken i butik eller på nätet sen dess, men nu har webshoppen fyllts på och en puderfärgad har fått göra den svarta sällskap -  och ja, jag ska klicka hem den bums, eftersom jag är så nöjd med min svarta. Anger du koden WOMEN11 får du 20% rabatt på valfri vara. Klicka HÄR för att komma till webshopen.


New in

Nelly's egna märke, Nelly Trend lanserades idag, har ni hunnit kika?



Jag kunde inte hålla mig från att klicka hem front-looken på deras nya magasin. Mönster och knalliga färger - hur snyggt som helst!

Dagens Tips: Good basics



Godmorgon! :)

Måste tipsa er om dessa basic push up bh:ar från Wonderbra som nu är nedsatta till 219:- (från 349:-). Jag har både den beige och den vita  och det är förmodligen den bästa push up bh:n jag provat! Små bröst får klyfta, snygg ringning och i bra basfärger med släta kupor, vilket gör att man även kan ha dem under tighta linnen eller toppar. Du finner dem HÄR.

Nu blir det jobb!

Dagen i korthet



Har: Jobbat, duschat, bokat hotell och flyg.
Just nu: Bläddrar i Louis Vuitton's promotion book.
Ska: Se stylisterna, läsa Elle och lösa korsordet i söndagsbilagan innan det är dags för John Blund.
Humör: Okej, lite trött.
Äter: Inget.
Dricker: Farris.
Bästa: Att jag äntligen fått alla Adobe programmen installerade på min laptop, photoshop, indesign osv.
Sämsta: Att det har spöregnat hela dagen och ska fortsätta regna varje dag hela veckan.
Väder: +5 och regn, regn, regn.

Läsarfråga!

Hej !
Jag råkade googla fram din blogg och hittade ett par skit snygga skor:
Skor med fransar a la Minnetonkas =)
vet du kanske vart man skulle kunna köpa dom och om det går att beställa över internet ?
Är helt kär i dom =)
By The Way : intressant blogg =)
Hälsningar/ Nina


- Mockasiner i grå mockaimitation från H&M.
- Minnetonkas i brunt eller svart från Topshop.
- Minnetonkas i olika nyanser av brunt från Tintinstyle.

Läsarfråga!

Hejsan!

Vill börja med att tacka för en underbar blog!!! Sen undrar jag om du kan ge mig lite råd när det gäller väskor! Planerar ett köp men vet inte vilken! Vad rekommenderar du när det gäller louis vuitton? Vad kostade din manhattan? Har varit inne på mulberry alexa men jag vet inte!
I lands problem;)

Mvh Kristin


Hej Kristin!

Tack snälla! :)

Jag har precis samma I-landsproblem varje gång jag ska bestämma mig för vilken väska jag ska lägga pengarna på. :) Några frågor jag alltid ställer mig är:
- När ska jag använda väskan? Mest till vardags eller till fest?
- Behöver jag en rymlig väska så att jag får plats med kalender, laptop eller liknande?
- Vilken färg passar mig bäst? Vilka färger på kläder använder jag mest och vad matchar?
- Guld eller silver hardware? Vad använder jag till vardags i smyckesväg, klockor, solglasögon osv?
- Vilka andra väskor har jag? Satsa på olika varianter så får du ut mer av varje väska.

Enligt mig finns det några odödliga klassiker (förumton Chanel 2.55 och Hermès Birkin):



Min Louis Vuitton Manhattan är i den stora modellen, alltså en GM. Denna får man plats med en minilaptop i. Snygg och detaljrik väska som passar både privat och på jobbet. Köpte min i Rom för 1490 Euro. Här sportar Vanessa Minnillo sin.



Den andra väskan som står på min to-buy-list (valde mellan denna och min Chanel Classic Flap bag i Las Vegas i höstas) är en Balenciaga bag à la Nicole Richie's. Tuffar verkligen till stilen! Det finns en Balenciaga för alla, olika storlekar, silver, guld, rosé, svart eller helt enkelt lädertäckta nitar. Oavsett vilken man väljer är det en keeper för resten av livet.



Mulberry, Mulberry, Mulberry. Riktigt slitstarka väskor som håller i evigheter! Jag har en förkärlek till oaklädret. En Alexa bag har jag också funderat på, himla fin och är redan en klassiker (och förra årets it-bag!), men spana in den nya Tillie toten som med all säkerhet sommer bli lika hipp som denna. Vill man vara på den säkra sidan väljer man en Bayswater som klarat av trendhypen and still going strong.



Vill du satsa på en riktigt bra vardagsväska kan jag rekommendera en Neverfull från Louis Vuitton. Jag har en i Damier och storleken MM och tycker den är alldeles lagom för att få plats med det jag har med på dagarna. En billigare designerväska om man inte vill lägga 10 000:- + på en väska. Min kostade 4000:- norska kronor, vilket är väldigt överkomligt för en så snygg väska, sen tror jag att hållbarheten kanske inte är riktigt lika bra som på de dyrare...men den fyller sitt syfte som vardags/jobbväska perfekt! Kom ihåg att väskan inte har någon dragkedja utan stängs endast med ett spänne.


En Muse-bag från Yves Saint Laurent har jag velat ha sedan flera år tillbaka, en oversized i mjukt skinn (finns i flera olika storlekar), här på Ashley Tisdale. Även detta är en klassiker som man kan använda dag ut och dag in, år ut och år in.

Hoppas du fick lite tips och kanske kom du lite närmare ett beslut? Utgå från dig själv och inte vad som är jättetrendigt just nu eller vad någon kompis har, då blir du mest nöjd i längden. :)

Funderar du på något mer, fråga mig gärna igen!

Kram och lycka till!

Contrasts



I vår kommer jag att matcha mina färgglada väskor med färglada naglar i en kontrastfärg. Som orange/rosa, cerise/ grönt eller gult/turkost.

Kostymbyxor + skinnjacka = hett



Inte så ofta jag visar inspiration för killar, men den här outfiten från Burberry Prorsum's visning tycker jag är grymt snygg! Kostymbyxor, en enkel vit T-shirt, kavaj och på toppen av det, lite oväntat, en cool skinnjacka. Man behöver ju inte gå hela vägen med en kavaj under (även om jag tycker att det är snyggt) men kombinationen kostymbyxor och en skinnjacka kommer vi få se mycket mer av framöver. Svärmorsdröm with an edge. Hot hot!

Sitter just nu på Gardermoen och väntar på boarding, bläddrar i söndagsbilagan, bokar hotellrum och går igenom den kommande veckans jobb. 

Dagen i korthet


Njutning; en latte och mörk choklad med hallonsmak (har ni inte testat den tycker jag verkligen att ni ska göra det, jättegod!).

Har: Varit ute och promenerat i solskenet.
Just nu: Dricker latte och äter en bit choklad.
Ska: Ta mig en powernap innan det är dags att packa väskan och resa till Gardermoen.
Humör: Bara bra.
Äter: Choklad
Dricker: Latte & Ramlösa
Bästa: Att det varit en riktigt skön söndag hittills.
Sämsta: Att jag inte är klar med garderoben än, får fortsätta nästa helg.
Väder: +8 och soligt.

Psst...jag har lagt upp en ny kategori som heter For Sale och där hittar ni min garderobsrensning! Klicka där så kan ni vara säkra på att ni inte missar något inlägg. Bra va?

Details




När jag rensade bland smyckena igår hittade jag det här jättefina halsbandet med stora stenar från Maloa. Undrar varför jag inte använt det oftare?

Saturday Brunch



Igår dukade jag upp en supergod brunch till min lillebror, omelett med keso och kiwi, en massa pålägg, apelsinjuice, Fjällyoghurt (den godaste), kaffe och surdegsbröd med oliver. En sådan här brunch skulle jag vilja ha idag också.... Brollan, din tur?? :)

red legged







Igår blev det bowling, middag och utgång iklädd pumps från Zara, röda skinnleggings från Nelly, siden/transparent skjorta från Lindex, väska från YSL och fjäderörhängen från Forever21.

For Sale





Supersnygg basT-shirt; Classic tee w/ pocket från T by Alexander Wang i färgen Ash, storlek Small. Använd 2-3 gånger och tyvärr lite för liten för mig. I 100% modal vilket ger ett snyggt fall och är jättemjuk! Har en likadan i svart i storleken större och är väldigt nöjd med den. Köpt hos Revolveclothing.com för drygt ett och ett halvt år sen. Kommer i plastpåsen märkt Alexander Wang som jag fick med vid köpet.

Pris: 250:- eller bud.
(plus frakt i postens färdigfrankerade medium påse; 45:-)

Maila mig vid intresse eller om ni har frågor: [email protected]


SÅLD





Helt nya (med lappen kvar) skinnbyxor i skinnimitation från H&M Divided i storlek 38:a. Rejäla i skinnet, inte plastiga och har snygg passform. Tyvärr en storlek för stora för mig och har därför aldrig blivit använda.

Pris: 150:- eller bud.
(Plus frakt i postens färdigvadderade large påse (tror de går i den påsen); 65:-)

Maila mig vid intresse eller om ni har frågor:
[email protected]   

SÅLD!

Sorting it out



Häng upp, kasta, ge bort, laga, häng upp, kasta, ge bort, laga och så håller det på...men har plockat ut de finaste sakerna av de jag inte längre använder eller aldrig använt och tänkte lägga upp dem här på bloggen.

Smyckesrens var det också stort behov av, har kastat allt av slitet avskavt guldigt eller silver som blivit koppar typ på alla billiga smycken. Känns skönt att bli av med en massa skräp som annars bara tar plats och man använder det ändå inte för att det är slitet. Måste bli bättre på att slänga direkt när något blir fult och inte bara lägga på hög.

Nu ska jag åka hem till brollan som varit borta och jobbat i två veckor och bjussa honom på en god brunch! :)

I eftermiddag börjar jag lägga upp plagg så håll utkik!

Dressed





Kör på en "kontorslook" idag. Himla snyggt, det går verkligen aldrig ur och nu hetare än någonsin - skjorta, jeans och ett bälte.

Ankelboots Scorett, jeans Whyred, bälte Zara, skjorta Lindex, väska Mulberry, trenchcoat Laura Clement/La Redoute, halsduk Missoni.

ELLE x2



När jag kom hem igår stod min A och lagade oxfilé - mums! Hur mysigt som helst efter en arbetsvecka att få komma hem och bli bortskämd. :)

Just nu ser synen ut som följer, i sängen med två nya tidningar, danska ELLE och en ny shoppingtidning från Norska ELLE med konkreta tips på vad som finns i butikerna i vår, priser och vilka köp man ska satsa på i förhållande till trender. Allt är med! Letar du efter sandaler, ballerinas, partytopp, en skjorta eller kanske ett par shorts? Massor av tips i överflöd och inte bara tre tips på varje plagg utan säkert 20 olika tips inom varje kategori. Himla bra i varje fall! Har Sverige gjort en likadan?

Ska snart hoppa upp ur sängen och åka hem till mamma och pappa samt min walk-in closet och börja rensa. Är hur PEPPAD som helst för att äntligen få lite ordning, även om det säkert kommer ta hela helgen. Får en paus i rensandet för lunch och sen bär det av mot gymet och PT:n som är bokad till klockan tre. Himla PEPPAD för det också! Nu kör vi! :)

Trevlig fredag på er!

Two buys for spring




Färgglada clutches och väskor är superhett i vår! Jag har en cerise och en orange clutch sedan innan, men slår nog till på en äppelgrön eller turkos framöver. Inga svarta väskor så långt ögat nådde på Burberry Prorsum's visning.



Vill man inte ha färg, är det krispigt vitt som gäller i form av ett kuvert. Snyggt, stilrent och fräscht, här hos Celine.  

Jag kommer slå till på både skrikiga färger och oskuldsfullt vitt i vår. Hur gör ni?

Dagen i korthet


Superfin och fräsch sminkning i lila från vårens Etro-visning.

Har: Jobbat, ätit middag och svarat på mail.
Just nu: Spanar på visningar för hösten på Style.com
Ska: Ta en tur ner till restaurangen och få påfyll på min latte, ta en dusch, krypa ner i sängen och titta på tv.
Humör: Bra.
Äter: Inget, men åt en god fisk- och scampisoppa förut.
Dricker: Farris och latte.
Bästa: Att jag är klar med alla färjeturer nu, så att dagarna blir mer organiserade och man kan hålla tider bättre. Och att det är torsdag imorgon vilket betyder flyg hem!
Sämsta: Att en av färjorna jag åkte med idag fick stopp i motorerna, så vi blev stillastående på vattnet i över en timme.
Väder: 6 plusgrader (vår!) och mulet.

Elie Saab S/S2011

En designer som verkligen inspirerar i vår är Elie Saab. Jag inspireras av de fina färgerna, siden och chiffongtygerna, de maffiga smyckena och att det är färgmatchat från topp till tå.





Snyggt, snyggt!

Dagen i korthet



Har: Jobbat ända till nio, ätit en kycklingsallad på hotellet, klickat hem lite nytt och tagit en dusch.
Just nu: Väntar på att nagellacket ska torka.
Ska: Tvätta bort sminket och sen sova.
Humör: Bra.
Äter: Inget.
Dricker: Farris.
Bästa: Att jag ska rensa alla garderober och samla allt på ett ställe under helgen! Räkna med lite klädinlägg framöver, både favoriter i garderoben och saker som jag lägger upp till försäljning. Håll utkik efter en classic pocket T-shirt från T by Alexander Wang...först till kvarn!
Sämsta:
Att jag sov så dåligt inatt.
Väder: +4 grader och, inte helt otippat, regn i Bergen.

Some cheap fashion stuff



Har klickat hem lite budgetplagg i tre av vårens trender:

- Röda skinnleggings.
Provade de röda skinnbyxorna på Zara och de var jättefina, men tyvärr trasiga i skinnet i min storlek och naturligtvis fanns det bara dem kvar osv. så i väntan på att jag hittar de perfekta skinnbyxorna får dessa duga.

- Cognacsfärgat bälte. I midjan över klänning, skjorta, byxor eller trenchcoat.

- Vit skjorta. Till kostymbyxor, jeansshorts, skinnshorts, kjol, chinos eller jeans.

Designerbag #10

Min älskade, älskade Chanel Large Classic Flap Bag i Caviar med gold hardware.


A long list about me

Eftersom jag inte verkar få göra annat än att vänta på färjor hela dagarna, har jag roat mig med denna lista som jag hittade hos Johanna.

Skor:
Favoriterna är mina Louboutin's. Men just nu blir det mest UGG's, mina Acne Pistols och de nyinköpta ankelbootsen från Scorett. Väntar på våren och ett vårtecken är när jag plockar fram mina kilklackar med snörning i mocka från Bronx. Love them och de har hängt med två säsonger nu.
Sneakers: Är ingen sneakersmänniska alls...använder bara Converse, ett par vita och rosa, och kanske några enkla vita tygskor i jobbet. Sen såklart mina träningsskor från Reebok Easytone.
Jeans: Mestadels jeans från H&M som gör riktigt bra budgetjeans. Tycker det är onödigt att lägga en massa extra på jeans som sitter lika bra som ett par billigare, dock ska tilläggas att jag drar kortet på dyra jeans också om de sitter perfekt, t ex favoriterna från Whyred och True Religion.
T-shirt: På jakt efter fler! Vita och lite transparenta, kanske en i puderbeige också...och starka färger som cerise och orange! Har några schyssta från T by Alexander Wang och några med tryck också som jag använder under kavajen.
Väska: Favoriten är min Chanel classic flap bag, men använder de allra flesta av mina väskor. Louis Vuitton & Mulberry använder jag mest till vardags. Favvolutchen i svart lack kommer från Yves Saint Laurent.
Plånbok: En stor Emmy från Mulberry som man får plats med hela sitt liv i, vilket är bra för mig som man skulle kunna tro samlar på kreditkort och kvitton. Den har varit min följeslagare de senaste 5 åren och är lika fin fortfarande.



Solglasögon: Mina första designersolisar kommer från Gucci och är numrerade. Trots att jag nästan aldrig använder dem längre kan jag absolut inte tänka mig att sälja dem - de är fina att se på. Favoriterna just nu kommer från Moods of Norway, men har även Roberto Cavalli & Dolce & Gabbana i min samling.
Klocka: En Rolex Daytona vill jag ha, men fram tills den dagen jag unnar mig en sådan duger mina två Guess-klockor utmärkt.
Smycken: Gillar mest fashionjewelry, men mina silverarmband med berlocker och silverringar använder jag dagligen. Pärlor i öronen när jag jobbar. Min leopardring från Cavalli är nog den snyggaste ringen jag har.
Teve: Kollar otroligt sällan på TV egentligen, mestadels tittar jag på webtv, men nyhetsmorgon är en klassiker på helgen när jag är ledig.
Mobiltelefon: Världens sämsta mobiltelefon (det måste det vara) från Sony Ericsson, slår av sig minst en gång om dagen och man märker det inte förrän man ska ha den, seg i touchen...ja...suck. Saknar min gamla Nokia som ser ut som en Blackberry. Är extremt dålig på modeller när det kommer till mobiltelefoner - totalt ointresserad.
Dator: Två stycken minilaptopar, en silvrig från Asus och en rosa från HP. 
Smink: Jag använder alltid smink (om jag inte går hemma i morgonrocken hela dagen då och ingen ser mig...) Foundation, solpuder, ögonskugga, kajal, mascara och läppglans är standard. Jag piffar med rosa rouge de dagar jag känner mig glåmig. Mindre smink på sommaren, då blir det bara en tonad dagcreme, solpuder, highlighter på kinder och ögonlock och avslutningsvis läppglans. Är dock grymt sugen på lite färg på läpparna nu i vår och funderar på att våga mig på ett orangerött läpptift. Hourglass, I.d. Make Up Store, Mac och Juicy Tubes är märkena jag använder mest.
Ansiktskräm: Allt från Exuviance, Essential Daily Defence Cream och Evening Restorative Complex. Vespera Bionic serum under. Ögonkräm har jag en från Matis nu som gör jobbet.
Lotion: Från Philosophy som doftar sommarcocktail. Varvar med body oil från Ole Henriksen när huden behöver extra fukt.
Tandkräm: Det varierar, men en riktigt fräsch variant!
Schampo/balsam: Schampot kommer från Brazilian Blowout serien och balsamet från Bed Head. Använder alltid färgbomben från Revlon som en inpackning varje vecka. Alltid serum och värmeskydd vid styling.
Tvål: Nougat London, Decleor, Palmolive och skrubb från Exuviance.
Mineralvatten: Allt möjligt, Loka, Ramlösa, Voss, Farris, Pellegrino ja you name it. Gärna med smak. 
Vin: Föredrar fylliga röda viner, inte söta och heller inte sura vita viner. Rosé är gott i solen och Ice wine är supergott till desserten.
Drink: Söta och fruktiga, får gärna vara färska bär i - typ björnbär. Tackar aldrig nej till en Strawberry Daquiri på sommaren och så har jag lärt mig dricka Gin & Tonic, men det är mest för vuxenpoängen.
Bröd: Godaste brödet är foccacia, men det äter jag så sällan och just nu undviker jag allt utom hårt bröd och mammas hemgjorda fullkornsbröd.
Mat: Älskar mat! Fantastiska smakupplevelser på bra restauranger är livsnjutning för mig.
Glass: Äter aldrig glass, om jag inte blir bjuden på exempelvis en middag.
Godis: Nope, inte här heller. Ingen godisgris alls! Inte ens choklad...äter jag choklad är det praliner av mörk choklad och bara en till latten. Men däremot chips och ostbågar...
Säng: Den vill jag inte ens tänka på. En utsliten variant som hängt med pojkvännen för länge. Varvar gör jag med hotellsängar varje vecka.
Lakan: Blandat, mest randiga satinlakan från Hemtex, tror jag...
Frisörsalong: Kharma.
Dagstidning: Prenumererar inte på någon, men får morgontidningen på hotellrummet varje morgon.
Magasin: Många, ELLE i flera olika länder, samma med Costume. Chic, Sofi's Mode, Damernas Värld, Vogue för att nämna några. Köper på mig en massa olika på flygplatserna när jag väntar på flyget.