Late night

Har precis tagit semester! Igår körde vi avslutningsmiddag  för det här kvartalet och vi gick på stammisrestaurangen Dinner, drinkar på pampigt nyrenoverade hotellbaren på Bristol och night cap på Barfly. Supertrevligt!

Nu ligger jag på soffan, precis duschat och tvättat håret, och laddar inför kvällen då det blir häng med en tjejkompis medan killen roar sig på hockeymatch.

Ska även ta en runda på stan och fixa lite prylar till hemmet samt sånt som ska med till USA.









No battery

Åhåjaja...efter en superlång dag kommer jag till gardermoens långtidsparkering och ska hämta min privata bil och tror ni inte att biljäkeln inte startar?! Be so sure... Så nu får jag ringa EuroPark imorgon och be dem hjälpa mig, batteriet klarade tydligen inte av det kalla vädret som kommit till Norge - flera minusgrader på natten i kombination med ett sådär bra batteri and there you go. Typiskt.

Nu har jag bäddat ner mig på hotellet på flygplatsen och ska snart sova - klockan ringer 07:00. Imorgon väntar kontorsjobb under dagen och middag/utgång med firman på kvällen, och så bilfixande såklart...

Natti, natti.

Fikapaus


Latte och en macaroon är aldrig fel.

Dagens Vykort



Så här vackert har jag haft det idag. Höga fjäll, djupa dalar och kanonväder! Känns som om jag knappt jobbat idag då det har varit så turistigt... Här ser ni den välkända Hardangerfjorden. Jag har varit och kikat på Hardangerbesticken, samt varit i Voss och spanat in deras populära vatten. Nu befinner jag mig i Fagernes och för att komma hit har jag kört utefter bergskanter, i en massa tunnlar (den längsta 2,6 mil!), på fjäll och tundra, så det känns som om jag fått med allt idag. :)

Sunday


Efter en helt underbar helg ute i stugan med pojkvännen och familjen har jag laddat batterierna för kommande vecka. Nu har jag precis checkat in på Clarion på Bergens flygplats Flesland efter att ha rest från Gardermoen tidigare ikväll. Denna vecka väntar jobb fram tills på torsdag som vanligt, och onsdagen därpå åker vi till USA! Kan inte fatta att det gått så fort! Nu är vi snart där. :)

Delivery




Igår stod paketet med tampongerna så fint utanför min dörr. Svårt att föreställa sig hur mycket ett kilo tamponger är....men alot kan jag säga! :)

Resfeber


Underbart reskit från Louis Vuitton - skulle passa grabben som handen i handsken det. Tycker resväskorna är förjäkla snygga, vintagelooking but new.

Småsaker

Bara en sådan enkel grej som att gladiolerna jag köpte förra helgen är fina när man kommer hem efter en veckas jobb, och med vetskapen att det är ens pojkvän som fixat och plockat bort torkade blommor, bytt vatten och gett nya snitt, gör mig till en mycket stolt flickvän. ♥

Ska snart iväg och fika med en gammal klassis, sen blir det lunch med baby. I eftermiddag packar vi väskorna för att resa till svärföräldrarnas sommarstuga. Öppen brasa, tända ljus, rött vin och vi. lovely.












Ett kilo plugg...


Har en bekant som precis öppnat tampongshopen.se som erbjuder allt av menskydd man kan tänka sig! Hon har spånat på idén länge och nu äntligen har webshopen öppnat! Naturligtvis klickade jag hem ett rejält lass som räcker gott och väl ett helt år, närmare bestämt ett kilo tamponger! Perfekt för mig som alltid glömmer köpa och att få dem hem till dörren - kan det bli smidigare? De kommer dessutom i en diskret box som passar fint i badrumsskåpet och tampongerna är av hög kvalitet med bra uppsugningsförmåga. Klickade även hem en liten söt organzapåse som jag kan ha tampongerna i när jag har dem i handväskan. 


 Allt som kan göra mitt liv lite enklare är jag ett stort fan av - du också? Klicka HÄR

Yesterday


Lite svårt att ta dagens på hotellrum där det inte finns tillräckligt med utrymme eller någon bra spegel, men så här såg jag i alla fall ut igår. Har fått lägga ballerinaskorna på hyllan för länge sen här i regniga Bergen :( Nu är det verkligen höst.

Converse, jeans H&M, rutig skjorta Lindex, skinnjacka C-Girl, väska Mulberry Mabel, smycken Efva Attling.

Läsarfråga!


Hej!
Jag hittade denna bild på nätet på ett par skitsnygga leggings med breda strass/nitdetaljer  vid benavsluten, som jag skulle vilja ge till min tjej, men hittar inga som säljer just såna här?
Vet du möjligen var man kan hitta dessa typer av leggings?? Tycker själv att de är döläckra!
Mvh
Robban


Hej Robban! :)

Dekorerade leggings är jättetrendiga nu och framförallt nitade varianter, så det är ett bra köp till flickvännen!
 
Tyvärr vet jag inte var ovanstående leggings kommer ifrån men Nelly har ett par liknande med nitdetaljer nedtill som är riktigt snygga:


Dessa kan du enkelt klicka hem HÄR

Sen kan man även pimpa ett par vanliga svarta leggings med två stretchiga armband, som exempelvis de HÄR om man vill ha en ännu tuffare look:

Hoppas att något av förslagen var till hjälp och hör gärna av dig och berätta hur det gick! :)

Mvh

Veronica

Läsarfråga!

Hej! Håller med dig,har också gjort liknande behandling,huden strålar! Måste även fråga om Exuviance produkterna,har andvänt dem ca 2v,hur lång tid tog det innan du märkte skillnad?

/Kat

Hej! :)
Anledningen till att jag började använda Exuviance produkter är deras Purifying Cleansing Gel som jag fick testa i ca 1,5 vecka (min hudterapeut tipsade mig) och sen var jag hooked! Jag har aldrig upplevt att huden varit så slät och ren efter en ansiktstvätt tidigare. Så den märkte jag nästan direkt att den gjorde underverk. Nattcremen Evening Restorative Complex märkte jag skillnad redan dagen efter, då den slätat ut trötthetslinjer från dagen innan. Men sen när jag fick lite problem med orenheterna gick jag över till Night Renewal HydraGel som innehåller lite mer fruksyror och därför är mer aktiv. Den märkte jag resultat på efter ca en månad (att de vita prickarna kom upp till ytan snabbare och att de försvann efter att de kommit ut), men trots det måste jag ta kuren för att få bort de orenheter som sitter på djupet. På dagen använder jag Essential Daily Defense Creme och den märker jag ingen jättestor skillnad på förutom att det sticker lite i ansiktet när jag applicerar, och bara det gör att det "känns" som om den fungerar. Men generellt sett om man inte har några stora problem med sitt ansikte så tar det ca 3 månader innan man märker om en produktserie fungerar bra eller inte, för det är ungefär den tid det tar för ansiktshuden att förnya sig. Jag har en blandhy, med torra, känsliga kinder och en fet T-zon - detta är min hudvårdsrutin - coh för att produkterna ska fungera optimalt är det viktigt att man får rätt produkter för just sin egen hudtyp. Diskutera gärna med hudterapeuten om vad du förväntar dig av en produkt och vad du vill att den ska åstadkomma, hon/han är inte expert på din hy utan det är du som ser den varje dag som är det. Hur den reagerar på kyla, sol, om du upplever den som torr, fet eller oren, fina linjer eller envisa rynkor som du vill reducera osv.

Men jag rekommenderar verkligen rengöringen som fungerar för alla hudtyper, även känslig.

Hoppas du fick lite svar och återkom gärna med vilka produkter du använder och vad du tycker om dem! :)

Kram,

Veronica

AHA-syrabehandling


För lite drygt en vecka sen var jag på en AHA-syrebehandling med Exuviance för att få bort mina inslutna pormaskar som till slut blev inflammerade och blev break-outs - grymt irriterande. Allt detta trots att jag använder bra produkter och är noga med rengöring morgon och kväll. Min hudterapeut tipsade mig om den här behandlingen då man använder sig av en 20% fruktsyra som man penslar på i hela ansiktet. Den öppnar upp, peelar/exfolierar och tar bort döda hudceller. Inslutna pormaskar (vita prickar under huden) orsakas just av att döda hudceller lägger sig ovanpå och förseglar poren. Behandlingen började med att hon lade på en Booster som förbereder huden på fruktsyran och ger bättre effekt. Sedan penslades syran på och ja, det sticker som tusan i hela ansiktet! Ingen skön behandling med andra ord, men jisses vad effektiv den var! Ett par dagar efter behandlingen såg jag ut som en fjortis med tonårsacne - alla orenheter skulle ut, men nu börjar det ordna upp sig och jag märker att huden har fått en lyster jag inte hade tidigare. Inte nog med att behandlingen är grym mot orenheter så fungerar den utmärkt även på fina linjer/rynkor, rosacea och pigmentförändringar. Jag kommer att köra behandlingen som en kur ca en gång var tredje vecka tills min hy är helt återställd. Men efter bara en behandling känns hyn betydligt bättre och jag är jättenöjd med resultatet så här långt.

Panties


Vet inte riktigt vad jag tänkte när jag packade väskan igår, men trosor fick jag bara med mig 3 par, så det fick bli lite panik-trosshopping på H&M idag. Hotpants i höstiga färger. Jag gillar dessa för att de är snygga, billiga och håller bra i tvätten.

Vitt, vitt


Mina superskitiga Converse åkte i tvättmaskinen tillsammans med lite Vanish och vips blev de så här vita igen. Grymt!

Valet


Efter middagen och röstningen tog jag det lilla lugna på soffan med nya Elle, innan det var dags att packa väskan och åka mot Gardermoen. Så ingen valvaka för min del, vilket hade varit himla kul att följa. Den stora besvikelsen var ändå att SD kom in i riksdagen. För mig är det helt oförståeligt hur man kan rösta in ett parti i riksdagen som bara driver en fråga - invandrarpolitiken. Hur ställer de sig när det gäller skola, vård & omsorg, arbetslösheten/bidrag osv? Ingen som vet. Och framförallt, vill vi ha ett främlingsfientligt Sverige? Tydligen.

Har precis checkat in på hotellet på Gardermoen och imorgon går flyget tillbaka upp till Bergen. Men nu har nedräkningen startat - bara två och en halv vecka kvar till USA! Tjohoo! :)

Today



Knee-highs i mocka La Redoute, lackade jeans Lindex, linne Only, jacka H&M, smycken Efva Attling och det specialbeställda armbandet i silver och guld.

Hade en superrolig kväll igår med alla oldies och vi lekte lekar och löjlade oss långt in på natten :) Och alla var verkligen samma gamla klassisar som man alltid haft, ingen som förändrats speciellt mycket. :) Nu blir det söndagsmiddag hemma hos mina föräldrar och sen ska det röstas. Ni missar väl inte?

Reunion


Sitter vid köksbordet och käkar lite yoghurt, samtidigt som jag planerar inför kvällen. Ikväll brakar nämligen ett reunionparty med min gamla nionde-klass loss. Det ska bli himla kul att träffa alla, eftersom jag i princip inte har någon nära kontakt med någon av dem, höra vad alla gör osv. samt ha en grym kväll tillsammans! :) Vi har blivit ombedda att ta med alla gamla minnen vi kan hitta, som gamla kärleksbrev från någon i klassen, bilder och andra roliga saker. Ska kolla i förrådet, tror nämligen det mesta av gamla minnen har blivit bortkastade i någon flytt, men foton från klassresor och sådär har jag i alla fall kvar, så det får bli mitt bidrag. Sen var det ju det här med kläder....inte för dressat....inte för casual....så ett djupdyk i garderoben är ett måste det också. Skulle kanske ha bjussat på lite samma kläder som man hade på sig på den tiden...men har absolut inget kvar av det gamla....men man kanske skulle köra på den supersprayade snedluggen med värsta volymen....kommer ni ihåg den? ;) Haha!

Today




Klackar Topshop, jeans & topp H&M, jeansskjorta Zoul/MQ, bälte Pieces, skinnjacka C-girl, smycken Efva Attling.

Har precis lunchat med boyfrienden och nu ska jag ta tag i lite rensning av garderoben och planera hur den nya (ja ni läste rätt) walk-in closeten ska se ut. Jag har ju en walk-in sedan tidigare, men det är dags att utöka till en gemensam med pojkvännen. Så nu gäller det att utnyttja utrymmena maximalt utan att det blir för crowded och se till att skohyllan blir tillräcklig, hängplatser, lådor, smyckesförvaring, en stor spegel och allt annat får plats. Jag tänker förvaring runt alla väggar ända upp till taket och i mitten som en (köks)ö med massor av lådor för smycken, bälten, scarfs, slipsar, manschettknappar osv. samtidigt som jag kan ha mina smyckesträd ovanpå ön. Vad tror ni?

Ordered


Har precis klickat hem lite godingar från H&M, bl.a dessa tre:

- Skinnjackan i beige som kommit in i lager igen till min stora lycka, då jag skulle beställa den förra gången var den slut i min storlek. Ville ha en beige skinnjacka redan i våras men har inte hittat någon bra tidigare, så det var dagens bästa - helt klart.

- Klänningen i lager på lager variant tycker jag är fin som den är, eller så tuffar jag till den med skinnjacka eller skinnbyxor.

- Nya lackleggings är alltid bra att ha, mina andra börjar bli lite slitna efter ett par år på nacken. Hoppas nu bara att de känns rejäla och inte tunna och plastkasseliknande som många budgetvarianter kan vara.

New York Fashion Week





Jag inspireras av modellernas egna outfits på New York Fashion Week. Enkelt, stilrent med en liten edge.


Bilder: ELLE

Regnbåge

LÄNGESEN JAG SÅG REGNBÅGEN...

Kappa?


Den här kappan från Hope såg väl helt underbar ut? Behöver faktiskt en svart kappa i vinter.... Men nej, jag får avvakta tills efter USA och se om jag hittar något där. Men jag blev lite kär...speciellt i pälskragen. Attans.

Catching up

Det har varit fullt upp hela helgen, det började med i torsdags då darlingen kom till Oslo och vi gick till en av mina favoritrestauranger, Dinner, och åt en supergod och mysig trerätters innan vi vandrade tillbaks till hotellet. Fredagen bjöd på en runda på stan, vaxning och AHA-syre behandling (ska berätta mer om den vid ett senare tillfälle). Sen var det bara att bege sig hemåt och hoppa i finkläderna för en middag/mingelkväll inför bröllopet på lördagen. Ett jättefint och välordnat bröllop med party in på småtimmarna.
Igår satte jag mig på planet från Oslo och nu ligger jag på ett hotellrum i Bergen. That's pretty much it. :) 

Over and out

Jag ger upp, mitt mobila bredband fungerar som skräp idag...och brevid mig ligger telefonen med full täckning, med samma nät som bredbandet medan mitt bredband knappt lyser grönt mellan varven...suck. Anyways, bloggar mer imorgon. Flyger till Oslo imorgon och där väntar baby för en middag på byn. På fredag ska jag på en AHA-syrebehandling för ansiktet samt vaxning innan det är dags att styra bilen mot Sverige och bröllop i dagarna tre.

Hörs imorgon! :)

Ett givet stopp...


...i USA blir på Victoria Secret, underkläder och kanske en bikini till den avslutande semestern i Miami. Vi reser till New York den 6 oktober, 5 dagar senare till Las Vegas och efter ytterligare 4 dagar reser vi vidare till Miami för 9 dagar med sol och bad. Längtar!

Tisdag



Befinner mig vid färjeläget i Stavanger och väntar på färjan till Tau. Sen ska jag ut på lite öar, så det blir 4 eller 5 färjeturer idag. Men ett strålande väder att vara på havet, så jag klagar inte! :)

Stavanger


Flög till oljestaden Stavanger redan igårkväll, struligt som vanligt på söndagar när alla helgresenärer ska hem igen. De hade lyckats överboka planet som jag skulle med och på kort varsel var de tvungna att byta till ett större plan, vilket i och för sig inte gjorde så mycket då vi fick flyga med ett splirrans nytt Boeing 737 men lite förseningar blev det ändå. Ska snart dra ner till frukosten, innan det bär av på kundbesök. Har även hunnit spana av shoppingutbudet här i Stavanger och faktiskt är jag riktigt imponerad! De har sin egen Acne-butik, flera "à la Nathalie Schutermann" -butiker med alla märken som är värda att nämna, såg bl.a en jättefin Miu Miu-väska i ett skyltfönster. En himla mysig stad för övrigt med hamnen mitt i stan, som ni kan se på bilden.

60-års kalas!



Igår var vi på ett trevligt 60-års kalas!

Klackar Jimmy Choo for H&M, klänning Lipsy.

Gårdagens



Boots Ella of Sweden, jeans Zara, linne GinaTricot, skjorta Lindex, halsband H&M.

Dagens




Längesedan jag bjöd på en dagens nu, men här kommer i alla fall den för idag:

Boots Ella of Sweden, jeans Zara, linne GinaTricot, kofta Atlas Design, halsband Arts & Crafts, ring Pilgrim, väska Louis Vuitton.

Me like


Jag ser fram emot detta samarbete med höga förväntningar. Love Lanvin. Hoppas de gör en budgetvariant av de älskade ballerinaskorna.

New bracelet




Svårt att få till bra bilder med mobilkameran, men så här ser mitt nya fina armband ut som jag köpte idag.

Powerwalking

Har precis varit ute på en 7 kilometers lång powerwalk. Härligt! Men vad gör man när träningskläderna ligger kvar i Oslo? Jo man tar ett par tights och conversen och går ut och traskar i alla fall. Inget vidare för fötterna men någon gång ibland funkar det.

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag visa er något fint jag köpt idag.

I'd rather be with you

Har precis klippt ett avsnitt av Danska Hollywoddfruar och snart är det nattis, men innan jag somnar lyssnar jag på den här:

Joshua Radin har en otroligt härlig röst och jag har gillat honom sen han släppte sitt första album och spelade i tv-serier som Scrubs, House, Grey's Anatomy och One tree hill.