Rengöring i lösvikt

Igår fick jag en alldeles underbart gullig present! En rengöring med bara naturliga ingredienser i lösvikt från Lush. Doftar fantastiskt fräscht och känns lyxig, eftersom det är färskvara. Älskar deras ansiktsmasker, så jag är väldigt förväntansfull på den här! Den här heter Angels on Bare Skin och lämpar sig för normal till torr hud, perfekt nu när det börjar bli vinter och kylan gör nästan alla hudtyper torra.


Man bryter av en liten bit och blandar med ljummet vatten och jobbar upp till en liten smet och sen är det bara att smörja in ansiktet och skölja av med vatten och klappa torrt.

New in


Nya klänningen från Divided Exclusive. Nu tror jag minsann att julbordsklänningen är kirrad, den satt som gjutet! Ena axeln bar, gillar det grymt mycket, samtidigt som klänningen blir mycket mer spännande...och hur snygg?

Dagens Outfit



Idag har det varit fullt upp med shopping, fika, lunch och annat, en helt vanlig fredag med andra ord! :)

Knähöga skinnstövlar Novita, krokolackade leggings Lindex, stickad tröja H&M, halsbandsur Vintage by Fè, leopardmönstrad scarf H&M, skinnjacka C-Girl, ring H&M, väska Zara

 

Details


Den här stora ringen köpte jag för ett par dagar sen och har använt den varje dag sen dess. Enkel och snygg! Från GinaTricot.

Caged





My new darlings. Trots att det varken är väder eller årstid för de här nu kommer jag ändå trotsa kylan eftersom jag prompt var tvungen att köpa dem! Och säg, kommer de inte passa perfekt med min YSL clutch? Jojomen. Frågan är bara hur jag ska sporta dem i helgen... Med paljettleggings, skinnbrallor eller kanske krokolackade leggings? Oversized linne à la Wang med snygga underkläder som sticker fram, klänning eller kanske markerade axlar?

Nagellacket är förövrigt också nytt, mörkt, mörkt rött från Chanel i färgen Rouge Noir. Nya favvo-lacket - helt klart.

Onsdag

Har precis tagit en dusch efter en löprunda och lite styrketräning. Jag har kommit igång med träningen igen efter ett längre uppehåll, och gud så skönt det är! Både idag och igår hade jag massor av energi så passet kändes inte ens jobbigt och benen var superlätta! Nu gäller det bara att få rutin på träningen, så att den alltid blir av - no mercy.

Har hunnit med en sväng på stan idag också, fortsatte jakten på ett par "jobbskor", men utan resultat...däremot kom jag hem med ett par andra godingar, vilka får ni se snart.

Nu: måla naglarna.

Storleken spelar roll


Även ett grymt snyggt (och stort) halsband fick följa med hem idag. Har suktat länge efter ett liknande efter att jag sett alla fina från Marni. Detta kan dekorera vilken tråkig tröja eller T-shirt som helst och passar både på dagen och på kvällen till fest. Love.

Kashmirfynda!



Lagom till höstkylan tar Zara fram sina kashmirkoftor, som jag för övrigt älskar att fynda. För dryga 600:- får du en kofta i 100% kashmir. Fantastiskt bra! Annars brukar koftor i 100% kashmir kosta från ca 1500:- och uppåt. Idag kompletterade jag upp min samling med en mullvadsgrå (blandning mellan mullvadsbrun och grå). På vintern använder jag nästan enbart koftor av kashmir, inte bara för att de är otroligt mjuka och sköna, utan för att de är lätta och tunna, men värmer bättre än tjockaste ulltröjan och samtidigt är svala om det är lite varmare ute.

Ett andra skinn


Det nya fodralet till vodkaflaskan är faktiskt riktigt coolt, kändes precis rätt med en rock edition just nu, nitar och läder, och det bästa av allt...den matchar min skinnjacka grymt bra, haha! :) En bättre bild ser ni HÄR

Vardagsskor

Tiden bara rusar iväg! Flera dagar sedan senaste inlägget, men saker har gått i ett och jobbet är alltid fullspäckat med saker att göra. :) Idag blir det jobb som vanligt, men tänkte även hinna med en sväng in på Zara och kika på lite nytt, borde köpa nya "jobbskor" också, dvs. varma, bekväma (inga 10 centimeters-klackar som jag brukar ha privat), vattentäta (eller åtminstone så mycket det går) OCH snygga, alltså inga Gore Tex -kängor utan snygga stövlar/stövletter som är fina att ha till vardags. Acne har ett par snygga, såg även ett par på Scorett som liknade... Har ni några tips på snygga vardagsskor, shoot! :)

Snyggaste jeansen...

...är skinnlappade och trasiga.

Cheap Monday 499:- hos Nelly.

Jimmy Choo + H&M

Samarbetet mellan H&M och Jimmy Choo närmar sig och släpps i utvalda butiker den 14 november. Lite nya inspirationsbilder har kommit upp på H&M's hemsida och jag kommer att köa, var så säkra!:) Jag gillar det mesta, men mina personliga favoriter är de gråa heelsen med nitar, peeptoe och öppen häl och den zebrarandiga clutchen. Vilka är era favoriter?

Bilder: H&M

Bättre än väntat



Mina klackar från Topshop kom i förra veckan och jag måste säga att de är grymt mycket snyggare i verkligheten än vad jag trodde när jag såg dem på bild! :) Snygga, sköna och tuffa!

Favourite


En parfym som jag ständigt kommer tillbaka till är den här från Narciso Rodriguez, den har hängt med av och till i tre år, and I just love it! Den senaste tiden har den varit slut, men nu slog jag äntligen till på en ny flaska på taxfreen i söndags.  

Veckans Outfits

Eftersom jag tog semester från allt förra veckan kommer alla outfits från semestern i efterhand, några missade jag, men detta var pretty much it...
(Ursäkta toabilderna, men det var det enda stället där det funkade att ta bilder med självutlösaren...)


Klänning Monrow, armband H&M, klackar Friis & Company, klocka Guess

Klänning Rules by Mary, gladiatorsandaler Zara, armband Nelly, klocka
Guess

Volangklänning H&M, örhängen och armband GinaTricot, klackar
Zara

Gladiatorsandaler Zara, jeansshorts Zara, top med brodyr Odd Molly, klocka Guess, blomma i håret H&M, pärlörhängen

Heels Chapnlle, lackleggings Chicy, tunika Matthew Williamson for H&M, bälte Pieces, armband H&M, örhängen Oasis, clutch Dixie, klocka Guess

Flip flops Havaianas, tunika La Redoute, klocka Guess, örhängen KappAhl


Klackar Chapnlle, klänning Elise Ryan, smycken Efva Attling

Flip Flops Havaianas. volangkjol Topshop, bandeautop H&M, klocka Guess

Klackar Chapnlle, klänning Divided Exclusive, örhängen Oasis, klocka Guess, pashminasjal

Gladiatorsandaler Zara, jeansshorts Zara, linne med rosett H&M, klocka Guess, pärlörhängen

Klackar Chapnlle, byxdress Soaked in Luxury, halsband Matthew Williamson for H&M, klocka Guess

I'm back!

Nu är jag hemma i Sverige igen efter en skön och välbehövlig semester i Tunisien, tyvärr hade vi otur med vädret och det var oftast mulet och lite skurar, men vad gör det när man kan befinna sig på ett hammam-spa hela dagarna? ;)

Imorgon drar jag tillbaka till Oslo och jobbet! Bilder, outfits, shopping och annat lägger jag upp imorgon och under resten av veckan!

Sov så gott!

Kram på er!

Dagens Outfit


Idag har det varit ett pressat schema, men jag är äntligen klar med packandet och nu väntar vi bara på att matchen mellan Sverige och Danmark ska börja och efter matchen drar vi mot Arlanda!

Idag har jag på mig:
Klackar Topshop, jeans med nitar Zara, T-shirt T by Alexander Wang, kofta Best, skinnjacka C-Girl, halsbandsur Vintage by Fé. 

Nitade detaljer


Så här ser mina nya jeans ut som jag shoppade idag, snygga som tusan!

Idag har det varit fullt upp, sista dagen på jobbet innan semestern, åker ju till Tunisien imorgon! Håller på att packa och skriva listor på sånt jag måste handla imorgon innan jag drar, men det mesta känns åtminstone under kontroll! :) Nu ska jag snart hoppa in i duschen, tvätta håret och måla naglarna, så åtminstone det är klart imorgon när det säkert kör ihop sig tidsmässigt ändå...

Natti natti!

I sagornas värld



Den här otroligt fina fjorden körde jag förbi idag och jag hajade verkligen till eftersom vattnet är så grönt! Som i en sagobok, ser nästan oäkta ut, men väldigt, väldigt vackert!

Rabatt

Grymt snygg jacka/kavaj från Nolita. Hade den bara funnits kvar i min storlek hade det blivit ett klick... Älskar detaljerna!

Förresten får du just nu 100:- rabatt om du köper för minst 500:- hos Nelly, ange bara koden NELLY09 (gäller fram till imorgon 23:59).

Rosa Månad


I oktober varje år hålls insamlingar till forskning om bröstcancer, det har väl ingen missat? Och varje år köper jag Rosa Bandet, vilket alla borde göra. Det kan vara din mamma, syster, fru, flickvän eller du själv som drabbas nästa gång. Investera i dig själv och familjen, det har alla råd med!

Guldkorn


Några guldkorn från H&M som jag gärna klickar hem, klänningen är given, perfekt för alla vinterfester framöver och grymt snyggt med ena axeln bar!

Djurplågeri

Finns det något jag verkligen hatar, så är det djurplågeri och genom att köpa produkter från plågade djur stöder man metoderna som de använder. Att länder med dålig utbildning eller dåliga redskap fortfarande inte slaktar djuren på det mest effektiva sättet är absolut inte okej, men mer förståeligt, MEN inte trodde jag att Australien hade så dålig koll på sin produktion! Ett västerländskt land som vet precis vad de gör, men fortsätter göra det för att det är billigt! Så nu blir det inga UGG's, det kan jag lova er!

Begär

De här skorna föll mig verkligen i smaken, tuffa men ändå vardagsvänliga beroende på vad man matchar med. Jag ser framför mig på dagen: svarta jeans, oversized T-shirt, skinnjacka, större väska och stora örhängen, och på kvällen: strumpbyxor, klänning med zip-detaljer, clutch, massa armband och stora lockar.

Farligt nära att klicka hem tre par skor därifrån nu...lårhöga skinnstövlarna och Givenchy-lookiesarna med snörning och de här...

Get to know me

Namn: Maria Veronica
Piercingar: Fyra i öronen, tre på ena sidan och ett på det andra, och en i naveln
Tatueringar: Nope och inga planerade heller...
Längd: 162cm

Skostorlek: 36
Hårfärg: Mörkbrun
Fräknar: På näsan och kinderna när jag solat
Motto: Det som inte dödar, det härdar

Favoritklädsel: Oj, det kan vara vad som helst som jag känner mig bekväm i för dagen! Men klackar är ett måste!
Smeknamn: Virre, Verre, Vera, V, Vero.
Beroende av: mina nära och kära, och caffe latte såklart.
Vad tror folk om dig: Att jag är svår att komma inpå livet

Stämmer det:
Ja till viss del, det dröjer länge innan jag visar min sårbara sida för någon. Men jag är alltid öppen, glad och lätt att umgås med när det gäller allt annat
Vad får du oftast komplimanger för: Kläder, mina ögon och mitt hår
Vad säger du för att imponera på någon: Ingen aning, att vara mig själv hoppas jag räcker...
Hur imponerar man på dig: Genom intelligens och att kunna prata för sig, humor är också viktigt

Brukar du skratta för dig själv: Ja det händer titt som tätt
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: 3 treff, Scandic Hamar (från nummerupplysningen)
Var bor du: Oslo och Arvika
Trivs du där: Absolut! Oslo är en otroligt härlig stad och i Arvika finns familjen.

Äger du några converse: 
Jodå, gör inte alla det? :)
Sprit, cider, vin eller öl: Allt! Haha!
Brukar du bli för full: Det händer, men aldrig så full att jag någonsin däckat...
Är du allergisk mot något: Katt och damm

Hur svarar du i mobilen: Hallå eller tjena om jag ser vem som ringer, annars blir det väl, hej det är Veronica. I firmatelefonen blir det mer seriöst såklart
Antal timmar sömn inatt: 6
Brukar du komma i tid: Nä, det är i sällsynta fall och det kan nog alla mina vänner hålla med om
När mår du bra: När jag är ledig och bara kan njuta i trevligt sällskap.

När blev du fotad senast:
Det måste ha varit på fest för en och en halv vecka sen, om man inte räknar outfitsen som jag tar med självutlösaren då...
Hur känner du dig nu: Glad och avslappnad
Vanligaste färg på dina kläder: Basfärger som svart, vitt och grått, men jag brukar oftast matcha med något färgglatt till det. Vilken färg det blir varierar mycket.
Vad tycker du om fötter: Finns både fina och fula, äckligt med långa tånaglar och spruckna hälar, annars är det inget jag går runt och tittar på.

Vad saknar du: Mina kära i Sverige
Hade du en bra kväll igår: Ja, men med en uns söndagsångest.
Favorit dryck på morgonen: Ingen favorit, varierar mellan te, juice, kaffe, vatten och mjölk
Rakar du benen: Nej, jag är lat och går på salong och får dem vaxade.

När brukar du oftast gå och lägga dig:
Jättesent! Oftast in på småtimmarna!
Är du blyg: Inte det minsta
Sysslar du med någon idrott: Nej, inte nu längre, la min fotbollskarriär på hyllan för ett tag sen och nu tror jag på vila...i alla fall tills vidare...haha! :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, men attraktion vid första ögonkastet. Det andra växer fram när man lär känna den personen på gott och ont och trots det fortfarande är kär.

Har du spytt offentligt: Nej, inte vad jag kan minnas...
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Ligga med en tjej såklart...alla har vi väl någon gång undrat hur det känns? ;)
Är du nöjd med ditt liv: Visst, för tillfället, men jag strävar alltid framåt, vill uppleva nya saker och lära mig mer. Drömmar har jag massor av!
Är du bortskämd: Jag skulle ljuga om jag sa något annat, men inte nödvändigtvis bara när det kommer till saker, utan omtanke och en hjälpande hand från familj och vänner betyder mer 

Vad gör du i morgon: Jobbar
Vilken kändis tycker du är en bra förebild: Jag gillar Victoria Beckham, tycker hon är både skön som person,rolig och har snygg stil, hennes vikt orkar jag inte ens kommentera.
Vad längtar du till: Sol, värme och drinkar i Tunisien 
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja verkligen, jag har några få riktigt nära vänner som jag litar på till 100%.

Vad använder du för schampo: Just nu är det GoldWell för färgat hår
Hur gammal är du: 25
Tycker du om någon just nu: Ja, många
Gröna eller röda äpplen: Spelar ingen roll, äter nästan aldrig äpplen

Gillar du golf: Varken mer eller mindre eftersom jag bara spelat ett par gånger, men en grymt frustrerande sport om det går dåligt, där måste man verkligen ha psyket i schack!
Vilken tid gick du upp idag: Sju...eller okej, jag snoozade en halvtimme :)
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej. Den står just nu i ett förråd och väntar på att få flytta in någonstans.
Sov du själv: Ja

Har du strumpor på dig nu:
Nope, men klackar
Är det okej att gråta: Absolut! Jag har svårt för att gråta men det är helt okej när andra gör det
När grät du senast: När min katt var sjuk i somras
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Fortsätta leva som vanligt och investera pengarna i en fastighet utomlands

Bär du glasögon eller linser:
Jag har både linser och glasögon, dock inte samtidigt... ;)
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej, man kan vara lika snygg utan, allt handlar om kvalité.
Vill du gifta dig: Ja absolut! Ett riktigt sagobröllop i herrgårdsmiljö med en stor diamant och en fantastisk brudklänning med många gäster! Ska man, så ska man... ;)
Vill du ha barn: I guess, inget som känns aktuellt just nu men i framtiden hoppas jag möjligheten finns

Solar du ofta: Nä, aldrig, vill inte bli rynkig i förtid...
Är du bra på att laga mat: Lagar nästan aldrig mat...men läsa recept kan jag åtminstone, så helt åt skogen ska det väl inte kunna gå...
Är du flygrädd: Inte alls! Älskar att flyga, start och landning är bäst. Kanske har med adrenalinkicken att göra?
Hur vig är du: Ganska, var väldigt vig när jag dansade breakdance, jazzfunk och hip hop, men nu när man inte stretchar dagligen blir man fort stel igen...

Är du musikalisk:
Nä inte alls, men skulle gärna vilja
Vad dricker du helst när du är törstig: Kolsyrat vatten med smak
Vilken är din favoritglass: Äter nästan aldrig glass, men om jag måste välja skulle det vara daimglass
Tror du på ett liv efter döden? Jag vet inte, jag lever som om detta vore det sista i alla fall...

Tycker du om sushi? Nja, inte äckligt men heller ingen favorit.
Vad äter du helst när du ser på film: Godis eller chips, men oftast inget eftersom man inte hör något när man håller på och smaskar hela tiden...haha!
Har du tandläkarskräck: Nej, och tur är väl det eftersom jag spenderat antalet timmar i tandläkarstolen efter utslagna tänder.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Definitivt en kvällsmänniska! Som piggast blir jag efter 22.

Vilken ögonfärg har du: Grönblå
Har du någon gång gråtit dig till sömns: Ja, det har väl hänt 
Biter du på naglarna: Försöker låta bli. Ibland när jag slagit i nageln och det blir ett jobbigt tjack kan jag ta till tänderna...
Röker du: Nej

Senaste låt du hörde: Stackars med Lars Winnerbäck
Nämn något som gjorde dig glad igår: Att mamma och pappa tittar på hus i Thailand och då är framtidens semestrar räddade!
Vad gjorde du kl 08 imorse: Körde bil till Oslo
Det sista du sa högt:
"Tack så mycket!"

Det senaste någon sa till dig:
"Varsågod!"
Vad har du druckit idag: mjölk, iste och cola
Vad var det senaste du åt: Middag, tagliatelle med kycklig och krämig sås
Vad var det senaste du köpte: En makeup remover från L'Oreal

Vad är det för färg på din ytterdörr:
Har ingen, men hotellrummets dörr är grå...
Vad är det för väder hos dig nu: Mörkt, men det har varit fint väder, dock ganska kallt
Sover du tungt: Ja jättetungt!
Drömmer du mardrömmar: Det händer

Trivs du med ditt jobb: Ja
Favoritlåt just nu: Ingen speciell
Vad ser du om du tittar till höger: Ut genom fönstret
Vad gör dig glad just nu: Jag är oftast glad, men just nu ska det bli riktigt skönt att få semester och komma utomlands!

Vad ska du göra härnäst: Duscha och kolla på tv
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Glad
Favoritgodis: Tutti Frutti - i ask! :)

Kläder just nu:
Jeans, en varm kofta och ett par klackar
Sommarplaner:? Ingen aning, njuta av min semester, sen får vi se vad framtiden har att bjuda på...
Hur många kuddar sover du med: Minst 2
Spelar du något instrument: Nej, men jag har spelat piano och oboe, lite gitarr och trummor

Vad är viktigast för dig:
Familjen
Är du kittlig: Ja i midjan och på låren
Snarkar du: Säkert, om jag är snuvig, men inget som stör andra vad jag vet...
Stjärntecken: Tvilling

Ett tips för kroppen


Är det något jag verkligen gillar i duschen så är det friska och svalkande duschgeléer. Man både slappnar av och piggnar till samtidigt! Den här från Decléor heter Alguaromes och är en favorit hos mig. Den stimulerar kroppen och främjar blodcirkulationen, stärker huden och sätter igång cellförnyelsen. Perfekt på vintern när man lätt får torr och fnasig hy!

Pris ca 400:- för 400ml.

Gårdagens Outfit



Igår var jag egentligen superkrasslig och ville bara ligga och vila hela dagen, men icke, mamma hade ordnat middagsbjudning för 16 personer och det var bara att kliva upp ur sängen, fixa sig och sätta igång att hjälpa pappa med bordsdukningen. Som tur var blev kvällen lugn, och idag ska jag bara vila, vila och vila. Så att jag orkar gå till jobbet imorgon, sista veckan innan semestern.

Lårhöga stövlar Topshop, 20 denier svarta strumpbyxor, skinnshorts Gina Tricot, rutig blus med krås H&M, skinnjacka med nitar Divided Exclusive, halsbandsur Vintage by Fé.

I skinn

Nu har Topshop fått in mina läderstövlar igen... i blankt skinn! Attans! Men frågan är om jag ska klicka dem här också? Vill ju helst ha i blankt skinn, fast de är ju snygga i mockaliknande också, man kanske kan ha att varva med...eller tröttnar man på att ha samma modell på stöveln trots olika skinn?

Inspiration


Topshop fortsätter inspirera mig, kolla vilka amazing outfits! Och spana in skorna....hur snygga?!