Ready, set, GO!

Nu är jag klar och ska snart åka iväg! :)

Ha en trevlig tisdag!

Snötäckt

Shit vad det snöar!! Matchen blev inställd ikväll också pga planen. Förståeligt. 

Har varit uppe och suttit i kö till vårdcentralen för att få ett nytt recept på P-piller. Snacka om drygt!! Har suttit sedan 8 och fick svar alldeles nyss. Puh! Skönt att det gick bra, för ibland vill de att man ska komma dit. Oh well, receptet ligger på apoteket nu iaf!

Sitter och laddar låtar till min Ipod och det är så himla svårt att komma på låtar sådär. När man lyssnar på radio finns det hur många som helst, men sen när man ska komma på dem så är det blankt! Bara jag? :)

Just det....måste klippa ut bilder på min färg och frisyr, så frisören vet vad jag menar när jag kommer dit. Och vaxa benen. Ja ni hör....varför sitter jag här och bloggar?!? :) Hihi. Ska ta mig i kragen nu.

Förslag på bra låtar mottages varmt!

Kram 

Sängen

Nu är det dags för sängen! Mycket som ska hända imorgon! Jobbet, vårdcentralen, styling av lägenhet (litegrann, blommor och så inför visning), frisören, fotbollsmatch och sen bär det av mot Arlanda kl 01:00 på natten. Puh! Det blir en lång och hektisk dag/natt/dagen efter det. :)

Godnatt på er! Kram!

Gladiatorsandalerna

Kommer ni ihåg att jag sa att mina gladiatorsandaler var stora (eller för små i remmarna så att foten inte kommer fram) när jag fick dem från La Redoute. Det är de fortfarande, har försökt att gå i dem lite, men verkar krävas mer än så. Dock är jag övertygad om att läderremmarna kommer att töja sig - eventually, så att mina tår kommer längre fram. Ni ser själva. Plus min skadade tå...buhu!!! Och jag som precis hade målat alla naglarna och gjort dem fina, ja då ska man dras med ett plåster stort som en kompress... =/
image403

Besegrade

Färjestad besegrades av Linköping med hela 7-3...rättvist. Färjestad slutade spela hockey och Linköping är ett riktigt bra lag som bara pumpade på.

Nu har jag äntligen packat klart min väska...skönt! Fast har förmodligen alldeles för mycket saker med mig iaf (väldigt dålig på att sålla), men jag klarade gränsen - 26 kg vägde väskan när jag var klar. Wiiieee! :D Typiskt nog när jag skulle väga väskan, drog jag upp väskan på vågen och på vägen upp käckte den tag i min stortånagel så den böjdes bakåt och det började störtblöda! AAAAJJJJ! Vad ont det gjorde!! Just my luck. Men såhär kommer det alltså se ut när jag spatserar på Arlanda. :)

image401

Oj oj!

2-2 står det nu! De har hämtat upp underläget! Heja Färjestad!

Dataväska

Min laptop följer naturligtvis med mig på min resa, så jag kommer fortsätta blogga som vanligt! :D Tyvärr har jag inget snyggt fodral på min data, men dessa från Accessora klarar biffen! Designen står Melissa Beth för och de finns i svart, grönt och rosa och kostar 399:-
image399
Bild: Accessora

Inte utan min blommiga hammare

Visst har alla verktyg varit lite fööör manliga lite fööör länge?! Jag vill ha denna blommiga hammare! Den har dessutom 4 inbyggda skruvmejslar, så den klarar det mesta! Vem behöver killar? ;P

image398
Bild: Fluffbabes

Attans...

Färjestad ligger under med 2-0 mot Linköping. Skärpning! Nu måste ni börja spela hockey, grabbar! Jaja, ska passa på att måla naglarna under tiden också. :) 

Romantik

En sådan här ljuvlig topp skulle jag inte säga nej till. Perfekt till solbrun hy och sena sommarkvällar. Åh...jag längtar! Vill ha sommar nu!  
image397
Bild: Asos

Stjärnfall

image396
Bilder: Asos

Att det är stjärnor som gäller är det säkert inte många som missat. Här kommer lite inspiration på hur man kan använda sig av det stjärnsprakande modet. Mina personliga favoriter är volangkjolen och örhängena. Allt kommer från Asos.

Hattproblem

Jag har ett litet problem till....ska ut och åka katamaran en hel dag och bara ligga och sola, och en solhatt eller någon annan typ av hatt vore ju bra så att man inte bränner upp hårbotten. Men frågan är vad man ska ha på huvudet utan att se ut som en tant? Scarf att knyta runt kanske? Eller funkar solhatt? Jobbigt om den blåser av.... Hmm.... Hjälp!

Packning!

Nu är matchen avklarad, vinst med 6-1. Skönt. Mat är på ingång och sen ska det börja packas för fullt. Och funderas. Över vad som ska med. Vilka outfits man ska ha. På dagen. På kvällen. Vid poolen. Vilka skor som ska med. Vilka väskor som ska med. Stora frågor det här... :) Hihi! Som tur är, är det redan bokat för 10 kg övervikt. Alltså får jag ha med mig 30 kg. Bra.

Måste måla naglarna också. :)

Kram!

Fotboll

Kvällen igår avslutades med att vi bjöd hem A's bror på middag och sen tittade vi på filmen 1408. Supertrevligt och A hade lagat jättegod mat! :)

Idag ska det bli fotbollsmatch, på grus, värsta underlaget av alla tycker jag, och kallt kommer det att bli också! Men men, bara att bita ihop, för det är ju roligt! :)

Efter matchen ska det packas allt inför resan och handlas det sista, för imorgon blir det frisören! Spännande, hoppas verkligen att det blir bra. Har aldrig ljusat upp håret så mycket tidigare. Klart jag har gjort ljusa slingor och så, men jag har aldrig varit ljusbrun i hela håret. Håller tummarna! Hihi.

Filmdags

Nu ska jag och A se på film, The Heartbreak kid med Ben Stiller och Malin Åkerman. Mys med humor sådär på söndagseftermiddagen.

Kram!

Tips

Blommiga klänningar kan man ju inte få nog av i vår/sommar och här kommer två finfina tips från Asos.

image393image394
Bild: Asos

Sista versen

image392

Mina naglar börjar sjunga på sista versen nu. De ser fortfarande jättefina ut, men börjar glipa lite i kanterna. Hade man bara lite bättringslim skulle de lätt hålla några dagar till. Funderar på att ta av dem ikväll för snart är det en nagel som lossnar iaf, och det är ju inte så fint med en kort. Men blev riktigt impad av kvaliteten på naglarna, sitter bra och är snygga - länge. Mina naglar har alltså hållit i ca 5 dagar. Det ska tilläggas att när jag klistrade på naglarna var jag väldigt noggrann med att göra ren naglarna med remover och slipa/fila dem ovanpå nageln för att skapa en så jämn yta som möjligt och få bort allt fett som kan ligga på nageln. Det är ju även viktigt när man ska lägga nagellack för att det ska sitta längre.

Depend förlimmade korta lösnaglar

Betyg: 5/5
Motivering: Håller verkligen vad de lovar och mer därtill. På förpackningen stod det "perfekt för en kväll" och "håller 1-3 dagar". Mina höll som sagt i 5 dagar, och då har jag jobbat, diskat och gjort andra vardagliga wear and tear- saker. Håller sig fina hela tiden och den franskmålade manikyren flagnar inte. Toppbetyg!

Påskdagen

image388


♥ Grått linne H&M
♥ Svart kofta Best/La Redoute
♥ Jeans Squin H&M
♥ Halsband Forever 21
♥ Diadem med rosett Forever 21
♥ Örhängen Pilgrim

Hockeyfeber

Åh Färjestad...åååååhhh Färjestad!
 

Nu är det hockeyfeber och Linköping som väntar i semifinal. Ni kan ju tänka er stämningen i Löfbergs Lila Arena igår när Färjestad slog ut Frölunda i kvartsfinalen! Underbart! Fullsatt arena med 8250 personer!

image387

Shoppingen

Detta var vad som shoppades i torsdags. Sailor, etno och basic.
image386

- Grått linne H&M
- Blårandigt linne med farfarsknäppning H&M
- Vit oversized T-shirt med guldknappar på ärmarna Lindex
- Halsband i trä Indiska
- Stickad svartrandig klänning Nurrock (fredagens outfit)

Långfredag

image384
image385

Gårdagens outfit....äntligen! :) Lite suddiga bilder men så är jag ju inte fotograf heller...haha... :)

- Svartrandig stickad klänning Nurrock
- Ribbstickade grå strumpbyxor H&M
- Hjärtörhängen H&M
- Tofflor Björn Borg
- Ring Efva Attling

Påskafton

image382
image383

- Gul klänning Zara
- Svart skinnbälte (kommer inte ihåg)
- Svarta rinnstickade strumpbyxor H&M
- Lackpumps Ellos
- Ring Efva Attling
- Frisyr: Fläta i luggen

Stella McCartney har fattat...

Hur det blommiga ska se ut. Detta är enligt mig det perfekta blommiga mönstret och färgerna! Vill ha!
image381
Bild: Style

Var ute på tygjakt i torsdags och letade blommiga chiffongtyger och fann.............N A D A!
Undrar om man måste beställa hem i butikerna, men h a l l å, chiffong är ju vårens stora hit! Det borde man ju ha i butik. NU!! Hmm....jaja....får kolla lite mer när jag kommer hem från semestern. Men visst är det konstigt? Inte ett enda blommigt chiffongtyg av säkert 1000 olika tyger.

Soligt, men iskallt

Satt och tittade ut på vädret som ser så fint och varmt ut och börjar fundera på om man ska ta en vårpromenad. Men så tittar jag på termometern....7 minus! Burr!! Då blir det vinterjackan idag för hela slanten! Och ingen promenad.... :)

Vad har ni för väder?

Påskväska?

image380
Ja tack.

Jag längtar...

Är det någon mer än jag som längtar efter Sex and the City - The Movie? Älskar alla avsnitten och kan se dem om och om igen! Ska dra med mig min kompis T som är precis lika galen i Sex and the City som jag är och se den! Och kläderna ska vara ännu mer fantastiska nu än tidigare. Dyrare, häftigare och kläder/accessoarer/skor som inte lanserats ännu, utan som kommer synas för första gången i filmen! Sverigepremiären är den 20 Juni, så det är några månader kvar...men jag väntar troget.
image379

En cykeltur kanske?

Jag har en cykel....och jag cyklar aldrig...men ändå kan jag knappt motstå denna enormt fina cykel från Kronan. Så för er som cyklar är köpet givet! :) Och korg ska man ju naturligtvis ha på! Det är  n ä s t a n  så att man vill börja cykla istället, men nej! Nu får jag ge mig....har 20 mil till jobbet jag.... haha :D Snacka om ont i rumpan!
image378
Bild: Kronan

Glad Påsk!

image377
Bilder: Fina påskägg från  Åhlens

Ha en riktigt  Glad Påsk allihop! Jag ska äta massor av mat och godis och bara umgås med alla nära och kära! Och hade jag haft tid skulle jag ha velat måla påskägg! :)

Kram!

Läggdags

Nu ska här sovas, och så ska jag vakna som en pigg och väldigt glad människa imorgon. För imorgon är det Påskafton och jag hoppas jag får ett påskägg.... Mamma tjuvstartade lite idag visserligen och kom med en skål godis - Gott! Mamma är bäst! :D

image376
Bild: Presenta


Puss & Godnatt!

Färgsprakande

image375
Bilder: Forever 21 & Asos
Riktigt mycket färg är vad som gäller i vår, och jag älskar kombinationen lila och gult just nu. Klänningen är helt underbar och framförallt riktigt billig! Spana in den från Forever 21!

DinSko skor

Provade dessa pumps när jag var inne på DinSko i torsdags. Jättesöta och sköna, men tyvärr såg de lite plastiga och "billiga" ut, så jag blev tveksam. Gillar att de är färglada med lappteknik, men A (som var med mig) övertygade mig om att jag inte skulle köpa dem pga att jag redan har en miljon skor och varför köpa ett par one hit wonders (skor jag använder en gång och aldrig mer) till?? Typiskt. Varför drar man med sig pojkvännen när man ska shoppa?? Man får ändå aldrig något vettigt svar...eller de enda svar man får är: "jo det var väl fint."  eller "Du har ju redan en sån, det är väl onödigt!"  Nej! Inget är onödigt! :) Haha! Känner ni igen er? :D Oh well, jag ångrar mig iaf inte.
image374
Bild: DinSko

Pepe Jeans

Detta coola linne från Pepe Jeans vill jag ha! Finns att köpa på MQ eller Sid & Sally för 399:-
image373
Bild: Sid & Sally

Prinsesskrokar

image372
Bild: DIfferent Design

Fina prinsesskrokar från Different Design. Jag köpte 2 svarta till A's nya (nyrenoverad med mosaik och fondtapet)fina hall (fast till mig förstås, hihi :D) för att hänga mina väskor eller sjalar på. Superfina! Kostade 29,50:- st och finns på välsorterade inredningsbutiker.

Gula ting

image371

Påsk-inspiration i härligt gula nyanser!

Varorna kommer från:
Net-a-Porter
Cocoo
H&M
Asos

Naglar

Vill bara meddela att mina lösnaglar fortfarande sitter kvar! Ganska otroligt tycker jag, med tanke på att det stod "perfekt för en kväll" på förpackningen, och nu har det gått 3 dagar! Bra där! :) 

Solisar

Provade ett par helt underbara solglasögon på stan igår, från Roberto Cavalli. Jag blev helt kääär! Ska se om jag finner dem på Gran Canaria, märkesbågarna brukar vara en tusenlapp (minst!) billigare där nere och det är det verkligen värt med tanke på att de kostade 3995:- i butik. Hittade dem på nätet för 2381:- och då blir man mörkrädd över hur mycket butikerna höjer priserna.
image365
Bild: Otticanet

Visst är de läckra?? Skitsnygga var de på också.

Åhhhh....klantigt!

Typiskt mig att vara så glömsk!!! Jag hade tänkt lägga upp bilder på både outfit och shoppingen igår (som jag redan tagit) men så inser jag nu att jag glömt kameran hos A. Åhhh....vad störande!! Och dumt. Nu måste det vänta till imorgon. =/ Jaja...den som väntar på något gott...hihi... :)

Påskmiddag och hockey

Imorgon är det påskmiddag hemma hos mina föräldrar som står på tapeten och på kvällen blir det den sista och avgörande kvartfinalen mellan Färjestad och Frölunda i hockey. Spännande och kul att få se en så bra match live i Arenan, synd bara att Färjestad inte vann igår, omtvistat mål på slutet... =/ Jaja, gott ska det bli med massa mat iaf! :)

Ikväll blir det lugna gatan, ska börja packa lite, ladda ipoden med massa bra musik och bara njuta av att vara ledig! Härligt!

Frisörtid

Jag lyckades...eller A lyckades kanske jag ska säga. Han ringde till sin duktiga frisör som kunde ta mig på tisdag nästa vecka! Perfekt! Då blir det färgning, slingning och klippning. Så skönt att bli fräsch innan semestern, och sen ser det alltid lite snyggare ut när det får solblekas lite också.

Nu ska det snart fikas med A's föräldrar.

Dagens outfit kommer upp senare, samt det som shoppades igår! :)

Kram!

En dag i staden

Hemkommen efter en dag i city, med fika och shopping. Hittade några fynd! :) Visar bilder senare!

Hittade en helt underbar jeanskjol från Dagmar, dock aningens dyr, så den fick inte följa med mig hem idag. Men ska försöka leta upp en budgetvariant. Men en hel del annat fick följa med som ni ser! :)

image363

Nyvaken

Här sitter jag alldeles nyvaken i sängen med laptopen i knät. Bläddrat lite i nya Solo, mycket kul inspiration bland shoppingfavoriterna!

Nu står A över mig som en hök och säger att jag ska göra mig i ordning, för om en timme ska vi vara hos doktorn och ta vaccinationsspruta. Okej jag ska skynda mig! :)

Äntligen hemma

Nu har vi äntligen kommit hem!!! Semester, here I come! :)

Fick en idé i bilen på väg hem.....
Jag är oftast en väldigt impulsiv person, och så är det nu också. Kom på att jag vill klippa och färga håret innan jag reser på onsdag, vilket nog inte kommer att vara så lätt....kan tänka mig att de flesta har ganska mycket att göra under påsk. Men jag ska iaf kolla läget imorgon, kan ju finnas avbokningar.

Klippningen? Ja den ska vara ganska enkel, långt, etappklippt hår med lite lugg och färgat/slingat i den bronda nyansen som bl.a Gisele Bündchen har.
image362
Bild: giselebundchenphotos.com

Påskeferie

Nu börjar påskeferien som man säger här i Norge, mötte jättemycket bilar på väg upp mot fjällen med takboxar när jag körde hem mot Oslo. Själv har jag ganska mycket administrativt arbete (som man så fint säger) kvar att ta tag i. 

Glöm inte att köpa med lite påskliljor hem nu! Eller kanske glädja mamma eller en kompis? Uppskattat är det iaf! Jag planterade påskliljor på min balkong förra veckan och det blev jättefint. Psst...de tål upp till 5 minusgrader, så det fungerar alldeles utmärkt att ha dem ute över natten.

image361
Bild: Interflora 

Lördag

Idag räknas det som lördag i Norge, för skärtorsdagenär röd dag. Så det betyder att alla butiker stänger tidigare och alla slutar tidigt på sina jobb, om man inte redan är ledig. Många tar hela veckan ledigt (!) två och en halv klämdag...hehe... Jaja, norge är inte direkt kända för att jobba mycket...men bra för mig!

Nu ska jag snart åka ut till lite kunder och ikväll hamnar jag i Oslo igen.

Ha en bra dag!

Ps. Naglarna sitter på än...hihi :)

Dödstrött

Nu ska jag lägga mig och sova innan ögonen faller ihop på mig! Och sen känns det  v ä l d i g t bra att det är onsdag imorgon och sista arbetsdagen innan semester! Wihiiee! Dock kommer det bli en lång dag imorgon innan allt är klart, så mycket som blir liggande och så måste man ta igen allt inför alla uppehåll/ledigheter. Men men, man får massor av gratis energi om man vet att man får resa hem samma dag! Aja...svammel blev det såhär på kvällskvisten också.... :) hihi.

Godnatt med er!

Bracelet

Fint armband från Cocoo Accessories. Vill ha! :)
image360
Bild: Cocoo Accessories

Resultatet

Så här blev mina lösnaglar! Ser precis ut som mina salongsnaglar brukar göra, och riktigt enkla att sätta på (självhäftande, inget lim att kladda med)! Hoppas de håller okej också. För än så länge är jag positivt överraskad!

image358
image359

Lösnaglar

Köpte lösnaglar idag från Depend. Har aldrig provat det förut, har alltid gjort naglarna på salong. Men nu har jag inte hunnit fixa naglarna innan semestern så jag tänkte att detta kanske kan vara ett substitut så länge. Ska bli lite kul att testa kvaliteten, förmodligen ramlar minst 1 av första dagen. Men jag ska inte uttala mig om det än... :) Någon av er som provat?

image357

Juicy Tubes

London designern Christopher Kane har designat Lancômes nya Juicy Tubes limited edition. De är inspirerade av alla världens storstäder och finns i 8 olika varianter och smaker, alla med fina illustrationer från Christoper Kane. Jag älskar Juicy tubes och har gjort sedan många år tillbaka, måste vara nästan 5-6 år sen jag köpte mitt första lipgloss. Gillar färgerna, hållbarheten och smakerna.
image356

Restad

Min bikini från Victoria's Secret var restad fram till 20 Maj. Så det är ju lite onödigt att beställa den nu på en gång, speciellt när man betalar i förskott. Men det enda kruxet är ju om den skulle ta slut. Hmm...ska kolla lite mer på det. Annars har de jättemånga fina bikinisar och grymt mycket att välja på! Denna här tycker jag bland annat är riktigt fin!
image355
Bild: Victoria's Secret

Slitsamt

Visst är det tråkigt när blogg.se krånglar hela tiden?? När man väl skrivit ett långt inlägg, ja då kan man slå sig i backen på att det krånglar och att all text försvinner. Slitsamt. Hoppas de får uppdatera servern snart.

Jag har iaf checkat in i Gjøvik nu och sitter med ena ögat på datorn och det andra på tv:n där Desperate Housewives går. Shit vad de strular till det hela tiden... :) Men det är ju därför man tittar...hihi.

Badsäsong

Nu börjar det komma in mer och mer i butikerna av badkläder. Spanade in Asos här på morgonen och fann denna enkla men otroligt snygga "sailor" inspirerade bikini och en-ligga-i-solstolen-och-se-snygg-ut-baddräkt. Jag skulle inte tacka nej! :)
image352image353
image354

Hjärtat i halsgropen

Vaknade och trodde att jag försovit  mig, ni vet den där känslan när sånt händer är så hemsk, man vet inte vad klockan är och man vet knappt var man är. Usch! Men nu var det inte så gudskelov! På de millisekunderna man inte vet vad klockan är så hinner man se hela scenariot passera revy, klockan är mycket, missat frukost, sen till första kundbesöken, parkeringsböter på bilen osv. Man kan ju säga att det inte blev någon snooze i morse :) man blir klarvaken på en gång!

Nu ska jag hoppa in i duschen! Hoppas ni får en bra dag allihopa!

Läggdags - för länge sen

Jag skulle ha krupit till kojs för flera timmar sen, men blev helt fast i kläd-djungeln! :) Fashionista eller inte, sömn måste alla ha! Godnatt med er!

Inspiration - Forever 21

image351


Den här outfiten skulle jag vilja ha på mig vid nästa tjejmiddag/fika Söt, rolig och tuff samtidigt. Allt kommer från Forever 21

Örongodis

image350
Även dessa från Topshop. Ser ut som karameller - mums! Och piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

Just another skirt...

Denna blommiga kjol kommer från Topshop och kostar £35. Himla fin och bara namnet Fairytopia Ra Ra Skirt får en att drömma sig bort! Men jag vill nog ha aningens ljusare färger. Funderar på att sy upp en själv om tid finns, men måste hitta ett snyggt tyg också.

image349

Till Salu

Nu ligger min lägenhet ute till försäljning. Pirrigt! Hoppas den faller någon i smaken! :)

image348
Bilder: Mäklarhuset

Simplicity

Jag älskar enkelheten över den här bilden, så supersnyggt, men egentligen väldigt avskalat och skulle kunna vara tråkigt, men är precis det motsatta, man vill bara se mer!

image347
Bild: The Sartorialist

Kit 1 eller 2?

De hade mina produkter från Ole Henriksen på taxfreen. Men nu börjar jag tveka lite om vilket märke jag ska välja... Ole Henriksen eller Clinique? Vilket kit tycker ni är bäst?

Kit 1:
image345

eller......

Kit 2:
image346

Dusch

Har precis fått i mig en pizza med mozzarella, parmaskinka, ruccola och parmesan och är helt proppmätt! hihi :) Gott med mat!

Tänkte ta en lång varm dusch innan jag lägger mig för att sova. Spanade in hotellets utbud av tvål, schampo osv. och i 90% av fallen är det skit, men idag var det L'Occitane och Reload, och det känns ju lite lyxigare än den vanliga Dove 3 in 1. Men har dock alltid med mig egna produkter för att vara på den säkra sidan! :)
image342

Dip dyed

image341

Asos har tankat upp sin shop med massor av nya fina saker! Bl.a den här doppfärgade klänningen som är helt underbar! Vilken perfekt vara-fin-på-dagen-klänning! Vill ha, men borde spara mina pengar ifall jag hittar något bättre i Las Palmas. Men finns den kvar efter resan, ja då kanske den blir min! :)

Apropå webshop...

Jag har väntat på att Nathalie Schutermans webshop ska öppna snart i flera månader och det var väl sagt att den skulle vara klar i början av februari och nu är det mitten av mars och det står fortfarande att den öppnar "snart". Hmm...aja, jag har iaf registrerat min mail så att jag får veta så fort den öppnar!

Din Sko

DinSko har öppnat nätbutik! I och med öppningen så bjuder de på frakten vid beställning resten av Mars månad!När jag kikade idag var det mycket som var slutsålt, tyvärr, men hittade dessa blå som jag fastnade lite för, men jag har ju en DinSko-butik i närheten, så det känns lite onödigt att beställa från nätet. Någon som vet om de kommer ha exakt samma sortiment på nätet som i butikerna, eller kommer det att finnas guldkorn på nätet som inte finns i butikerna?
image340

Fredrikstad

Nu är jag incheckad på Rica Hotel City i Fredrikstad och ska snart ner och ta en matbit i deras restaurang. Räknar ner timmarna till ledigheten, är så himla trött på jobbet just nu och då känns det som om allt går i snigelfart. Men nu är det bara 2 dagar kvar! Måtte de gå fort fort fort!

Arbete

Nu är det arbetet som kallar. Har gjort klart allt lager/kontorsarbete så nu är det bara att sätta sig i bilen och köra! Ikväll sover jag förmodligen i Fredrikstad och återvänder till Oslo imorgon igen.

Ha en bra start på veckan!

Jag tröttnar inte...

på den här låten! Så himla härlig, sorglig text dock, men det är det som gör den så "vulnerable" och fin.

Kortvecka!

Det kan nästan inte bli bättre! Kortvecka, ledig skärtorsdagen! Och sen efter det långledigt och semesterresa! Jippie! Längtar massor!

Idag är det lite spännande också, för min lägenhet läggs ut på hemnet, ska bli kul att se, hoppas bilderna blev bra! :)

Designa dina egna Steve Madden!

Nu kan man designa sina egna Steve Madden Chapp, kolla in det här och lek! Kul att designa själv! Priset är $169.95 och leveranstiden är ca 6 veckor. Frakten till Sverige kostar $29.95, tillkommer gör tull och avgifter.

image339
Bild: Steve Madden

Måndagsinspiration

image338
Detta skulle jag vilja ha på mig idag! Gillar speciellt klänningen!

- Grå stickad klänning med rosett Haléns
- Svart diadem med rosett Forever 21
- Bamboo örhängen i silver Asos
- Svarta tights i fiskbensmönster Ellos
- Rosa lackväska French Connection/Asos
- Skor i svart lack Chloé/Net-a-Porter

Dressat

image337
Dressat fint från Lindex. Spanade in kjolen i ett skyltfönster i helgen, där den var knuten med en rosett i midjan - supersött! Och blusen ser så härligt somrig ut. Med andra ord en snygg kombination till ett par pumps och en färgglad väska! Jag vill ha!

Underbara under och rabatter

image335image336

Jättesöta, romantiska och blommiga underkläder från Cacharel, finns just nu hos La Redoute till 15% Rabatt.

Har fått supermycket olika rabatter från La Redoute och tänkte dela med mig av alla koder till er:

- Handla för 1000:- och få 300:- rabatt. Ange orderkod: 81570
- 25% rabatt på en sko eller accessoar. Ange orderkod: 81660
- 25% rabatt på din favoritartikel samt en mockaväska till ett värde av 299:-. Ange orderkod: 81561
- 20% rabatt på favoritartikel och 10% på resten av beställningen. Ange orderkod: 81010
-
Upp till 70% rabatt på rea-artiklar med orderkod: 72120

Snöoväder

Efter en så otroligt fin dag blev det snöoväder när vi skulle sätta oss i bilen mot Oslo, är det inte typsikt nu när våren kommit? Jaja, nu är vi i alla fall framme och det ska bli skönt att lägga sig och sova snart.

Avresa

Nu ska det alldeles strax bära av till Oslo. A kommer och hämtar mig snart och jag har inte ens packat än....samma visa varje gång....hihi....han är så trött på att han alltid får vänta. Men nu har jag äntligen fått hängt upp alla kläder som jag har haft i lägenheten, skönt! Men får knappt plats, skulle behöva en garderob till. Oh well, we'll see.

Håller på att gå in mina gladiatorsandaler också, förhoppningsvis töjer de sig lite. Typiskt att man har tjocka fötter.

Oj oj, nu kommer han! Nu måste jag skynda mig! :)

Fina saker

Här kommer bilder på det jag beställde från Forever 21. Jättefina saker alltihop, och skorna satt perfekt! Jag kommer verkligen beställa härifrån igen!
image332


- Skoletter i burgundy - helt underbart fina!
- Halsband i etnostil
- Diadem med rosett
- Liten miniplånbok - jättesmart inuti (se bild) med korthållare, makeup spegel och myntfack.

Priset? Ca 40 Euro samt frakt 39 Euro. Jag hade tur och behövde varken betala tull eller avgifter, men annars tillkommer det. Oavsett - summa summarum - riktigt billigt!

Sunny day

Idag är det alldeles underbart väder ute och varmt också! :) Lycklig blir man av sånt!

Har precis hjälpt mamma och pappa att installera tv, video och dvd. Lite krångligt när allt måste seriekopplas för att fungera tillsammans, men nu är det iaf avklarat! Känner mig duktig! :)

Nu ska det fikas, och sen ska det läggas upp bilder på mina paket som kom i fredags!

Puh!

Efter en lång dag ska jag snart slå mig ner i soffan med älsklingen och kolla på film.

Var uppe kl 6:20 första gången i morse, för jag var rädd att försova mig tills mäklaren skulle komma (tilläggas bör att jag, A och hans polare var ute igår, så vi var båda fruktansvärt bakis i morse). Men det gick bra, mäklaren tog bilder som ska läggas ut på hemnet på måndag. Spännande ska det bli! Och skönt, ett problem mindre!:)

Annars har det varit en riktig bakisdag, med tupplur på eftermiddagen. Piggnade till lagom till kvartsfinalerna i hockey. Zappade lite mellan det och Melodifestivalen, helt okej låt som vann! Jag har inte följt med på delfinalerna, så när röstningen var, hade jag knappt hört en låt innan. Men grattis Charlotte! Hon lyckas alltid se så fräsch ut och det gjorde hon idag också!

Har ju massor av bilder att visa på mina senaste shoppingfynd också, men det får bli imorgon! Nu - Soffan!

Kram!

Delivery

image331

Mitt paket från Forever 21 är äntligen hämtat och varken tull eller avgifter var jag tvungen att betala!
Visar fler bilder sen!

Mornin'

Idag skulle jag verkligen ha behövt sova vidare, men icke, här ska fejas hela dagen!

Har funderat en del på kvällens outfit också och tror det lutar åt det här:

- Svart fodral American Apparel
- Burgundy skoletter Forever 21
- Halsband i etno-stil Forever 21
- Svarta strumpbyxor
- Matchande burgundy nagellack
- Kuvertväska

Enkelt, men snyggt och sexigt.

Nu ska jag gå lite i gladiatorsandalerna igen... :)

Home Sweet Home

Nu är jag äntligen hemma! Har pussat lite på min lilla katt, ställt ut mina påskliljor på balkongen så att de inte ska slå ut lika fort och provat mina gladiatorsandaler från La Redoute. Men måste säga att jag blev aningens besviken, de var jättefina och kändes som om de var i bra kvalitet, men de var lite för långa i foten, finns ca 2 cm till godo framför min stortå och det är ju inte supersnyggt direkt. Men å andra sidan är ju remmarna av skinn vilket betyder att skorna förmodligen kommer att tänja ut sig en aning och det kommer i sin tur medfölja att foten halkar fram och då kommer de extra centimetrarna bak istället, där de kanske inte syns lika väl....hmmm....jag får gå i dem lite hemma, men tyvärr finns inte tid att beställa ett par nya, så endera spar jag dem eller så blir det inga alls innan semestern. Typiskt att man har små fötter också, inte bara att beställa en mindre storlek när man har 36:or och de flesta damstorlekar börjar på det. Nu ska väl även tilläggas att jag extremt sällan, om jag någonsin haft, problem med att ett par 36:or har varit för stora, men men.... Visar bild imorgon på hur de sitter!

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa min nya Elle som kom under veckan, innan jag somnar. Imorgon blir det en tuff dag, helstädning av lägenhet och tjejkalas. :)

Godnatt på er! Kram

Storstad - äntligen!

Förstå mig rätt nu, jag älskar landet och sådär men efter en vecka ute på småvägar och fjäll längtar man till stadslivet och gatlamporna! :)

Ska strax sätta oss i bilen mot Sverige! :)

Hörs lite senare!

Frukost a la fantastico!

Jag har precis avnjutit en helt fantastisk frukost! Först när man kommer in i frukostmatsalen finns det typ 8-10 sorters bröd att välja mellan och så får man ta yoghurt och sådär, men sen kom det stoooora uppläggningsfatet, som bara var till mig! Kocken kom ut med det och det var alla möjliga goda pålägg och frukter på, I like! och när jag säger stort så men ar jag verkligen g r a n d e och alla gäster fick varsin grande tallrik med alla godsaker. Precis när man fått det frågar kocken om man inte har lust på lite ägg & bacon och hur man vill ha dem stekta eller om man vill ha omelett, scrambled eggs eller bara kokt. Helfräscht alltihop! Och ekologiskt! Nu tänker ni kanske att: ja men sådär är det på många hotell i Sverige. Men då ska jag tala om för er att det är långt från verkligheten i Norge. Här är det oftast hårt och segt bröd, torr ost osv. Så detta var himmelriket! Vilken bra start på morgonen!

Hoppas ni får en trevlig torsdag!

Kram! 

Nattuggla...jag?

Borde egentligen lägga mig och sova men vill inte riktigt att dagen ska ta slut än.... Men man får väl inse att den gör det vare sig man vill eller inte. Hmm...ja det var ju vuxet sagt... Aja. Over and out.  

Under my pink umbrella

Är det något som jag verkligen behöver och egentligen behövt hela mitt liv är det ett, jo just det - ett paraply! Har alltid trotsigt sprungit genom regnet med händerna över huvudet för att skydda håret och makeupen, för att sedan komma in och titta sig själv i spegeln och inse att det hade kvittat att hålla händerna över huvudet, och att man ändå ser ut som en rufsig mopp. Men okej, vad är det då som får en sådan person som jag (som hatar att bära runt på ett paraply bara för ifall att det ska börja regna.... ) att inhandla ett paraply? Jo, det är enkelt. Han heter Marc Jacobs och färgen heter rosa. Med detta paraply får det gärna regna...helst varje dag! För blir inte världen lite roligare under ett rosa paraply? Jo, jag tror det. Stenhårt.
 image329
Bild: Net-a-Porter

Volangkjol i chiffong

När jag städade ur lägenheten hittade jag ett gammalt blommigt chiffongtyg. Funderar på att sy en volangkjol av det, tror det skulle kunna bli riktigt snyggt. Men sen ska tiden finnas, det är mitt största problem, men under påsk borde det finnas lite tid över! Har lovat att sy in A's kavaj också (sen nyår....så nog är det mycket snack och lite verkstad här....jojomen)  haha! :D 

Fler "stora" halsband!

Jag längtar tills jag kommer hem och får öppna mitt paket från Forever 21 och kan börja använda mitt etno chica halsband därifrån. Men det finns även många andra varianter på denna typ av halsband, bl a dessa två från Asos (igen! Sa jag att de har supermycket fina saker just nu??) hihi :D
 image328

I want them all!

Ursnygga clutches med dragkjedjor och i oversized modell. Jag blev kär! Vill ha allihop! Men om jag måste välja en känns den blå mest spännande. Kommer från Asos och kostar ca 225:-
image327

Bilder: Asos

Lyx VS Budget

Jag tycker Tom Ford designar riktigt snygga solglasögon och funderar på ett par i vår. Men vill man komma undan med ett mycket billigare alternativ så finns dessa fina från Asos.
image326

Tjejkväll

Blev precis hembjuden till en av mina vänner som skulle vara "pojkvänsfri" hela helgen och därför bjudit hem hela tjejgänget på lite mat och skvaller och en trolig utgång efter några glas vin :) hihi. Detta är på fredag kväll, vore väldigt kul att gå dit, men har avtalat tid med mäklare på lördag morgon och sen ska ju hela lägenheten städas och göras "säljklar" på fredag, så vi får se vad som hinns med! Men ett par glas vin har väl aldrig skadat? ;) Annars får jag väl möta upp dem för en bakislunch på lördag efter mitt möte med mäklaren. Aja, det löser sig!  

Cherries

Hittade dessa mysiga örhängen idag! Visst får man en försmak på sommaren? Svårt att få en bra bild på dem för de glittrar så, men här får ni iaf se hur de ser ut på! :) Färgen på de gröna bladen ser lite dassig ut men är skarpare i verkligheten. De kommer passa perfekt som vardagsörhängen i sommar!

image325

Den som väntar på något gott...

Kommer ni ihåg klänningen som jag fann i Sofis Mode som jag föll pladask för? Den kommer från H&M och kommer ut i butik vecka 17. Jag ska minsann norpa åt mig en! :)

Rådjur

Här uppe är det ett riktigt jägarsamhälle och det enda som fanns på menyn var viltfångat. Jag äter kött, men har väldigt svårt för lamm och häst. Nu insåg jag att jag hade väldigt svårt för rådjursmedaljonger också som stod på dagens meny. Det var väldigt gott, men kunde inte riktigt sluta tänka på det stackars rådjuret. Man får väl trösta sig med att rådjuret hade skjutits oavsett om det blivit mat eller inte, med tanke på att det skjuts av en massa rådjur för annars skulle de bli för många. Men i alla fall...

Hafjell Ski Resort

Nu befinner jag mig i Hafjell tillsammans med en massa skidsemestrare. Ska strax gå iväg och få mig lite mat innan de stänger restaurangen.

Har köpt ett par jättesöta cherry-örhängen idag också! Visar bild senare!

Nä nu ska det bli gott med mat! Är vrålhungrig! :)

Underbara morgon!

Inatt har jag sovit som en prinsessa, hur skönt som helst, synd att klockan ringde 07:00. Hade kunnat sova mycket längre än så! Väldigt sällan man sover superbra på hotell, men det gör så mycket om de har sköna sängar, kuddar och täcken.  Oh well, nu ska jag äta lite frukost och sen hoppa ut på kundbesök. :) Idag är det onsdag, dvs halva veckan har gått och imorgon är det hemfärd! Och sen efter det är det bara 3 dagars arbete och så är det påsk! Ledighet i 2 och en halv vecka - Here I come! :D

Kram på er! :)

I do, I really do...

...want this wedding kit from Make Up Store! Superfint set med allt man behöver för en fin make, både till dagen och kvällen och inte bara till bröllopet! :) "I DO" heter kitet och finns i butik as we speak.

Kitet innehåller:

  • Microshadow Tie
  • Microshadow Lingerie
  • Microshadow Champagne
  • Microshadow Diana
  • Lipstick Something New
  • Lipstick Something Old
  • Eyepencil Invitation
  • Lippencil Something Borrowed
  • Lippencil Something Blue

  • Man får även med en bok med sminktips från Make Up Store's egna make up artist Olle Johansson. 
    image324

    Dolce & Gabbana + Marimekko = sant??

    Man kan ju verkligen fundera om Marimekko har gjort ett samarbete med Dolce & Gabbana när man ser den här klänningen. Fast det står inget om det på Net-a-Porters hemsida. Om inte, skulle jag kalla det kopiering från Dolce & Gabbanas håll. De borde ju verkligen inte kopiera med tanke på att de är så emot alla replicor som finns ute på marknaden från deras egna kollektioner. Skumt. Någon som vet? Vore ett kul samarbete annars, dock inga Marimekko-priser tyvärr.
    image323
    Bild: Net-a-Porter

    Glammigt

    Så här skulle jag vilja se ut på after beach partyt! Vilken helt underbar klänning och snyggt matchat med vit väska och vita skor. Tänk er sedan saltsprayat hår så att man får lite fina ostyriga lockar och diskret skimmersmink - Perfekt! Från Emilio Pucci.


    image322
    Bild: Net-a-Porter

    Suite

    Idag hade jag verkligen tur med hotellrum! Bor i Otta inatt och fick sviten! :) Så jag har ett master bedroom, vardagsrum, hall och badrum med Jacuzzi! Lyx verkligen! Så tänkte lägga mig i bubblet lite senare innan jag ska sova.

    Idag meddelade mamma att vårat La Redoute paket kommit. Så då har jag alltså 2 par skor att prova på fredag! :) Kul! Mamma beställde 2 par skor från La Redoute, sommarskor som vi ska ha på resan! Synd bara att vi inte har samma storlek =/ Men det vore väl för bra för att vara sant.

    Mamma beställde ballerinaskorna i silver och espadrillerna i svart och jag beställde ju gladiatorsandalerna.

    Tjoho!

    Vaknade till trist väder - regn. Tur att man har de blommiga gummistövlarna med sig så att man kan plaska runt i dem och inte i mina tygskor som blir blöta på 1 sekund. Tur!

    Det blir helt sjukt mycket slask när det töar här och det varit så mycket snö. Det är som att trampa i ett par decimeter snö, fast det är slask och vatten istället.
     (Stadstjejen på studiebesök i fjällen - that's me!) Hihi :)  

    Now - Breakfast!

    Trevlig tisdag på er alla glada!

    Natti natti

    Nu ska jag finna kudden och sluta mina ögon och drömma rosa prinsessdrömmar. Precis som det ska vara.

    Flätade skärp - tillbaka

    Nu är det dags att börja gräva i garderoben efter de flätade skärpen vi använde oss av för ca 3 år sen! Dessa godingar gör en rebounce och ger den perfekta hippie/indie stilen till kjol och klänning. Jag har lyckats hitta 2 st identiska i min garderob, bara att det ena är ljusbrunt och det andra mörkbrunt. Oh well, de jag har är lika breda som på modellen här nedan från Asos, fast skulle nog vilja ha något smalare eller i färg också...
    image321
    Bild: Asos

    Blommig scarf

    Har spanat efter en blommig scarf ett tag, sen innan jul för att vara exakt, och så hittade jag den här på REA hos Nelly. Det enda som talar mot den nu är att den är svart - inte så somrigt, fast det kommer säkert hålla i sig till i höst. Ska suga på karamellen lite....men väldigt fin är den. Fast borde kanske kolla i mammas garderob först, hon har blommiga sjalar en masse.
    image320
    Bild: Nelly

    Kinamat

    Lyxigare än så blev det inte. Blev biff med broccoli och cashewnötter samt ris såklart. Riktigt gott faktiskt! Ska passa på att kika på svensk tv också nu när de har det på hotellet! Har lite smått huvudvärk så ska försöka kurera den nu med mat och vila, då går den säkert över snart! :)

    Nu när jag fick se all snö här uppe längtar jag ännu mer till sol och bad, lite drygt 2 veckor kvar bara! :) Borde ta en eller två pass i solariet innan dess.....fast det blir nog BUS istället om jag känner mig själv rätt. Smidigare, samt hudvänligare. Vill ju inte gärna se ut som Donatella Versace när man blir äldre...

    Hur gör ni? Brukar ni sola under vinterhalvåret eller har skrämseltaktiken om cancer och 10 års för tidigt åldrande fungerat på er också?

    Kram!

    Sommarskor

    Kollade igenom Forever 21 en gång till och naturligtvis har de kommit med fler nyheter efter att jag beställde. Annars hade dessa fått följa med! Men det blir säkert någon mer beställning framöver, nu när älsklingen fick reda på att de har killkläder också efter att han besviket sagt att tjejer är lyckligt lottade som kan köpa så mycket billiga kläder och skor medan det för killar är mycket dyrare. Och jag håller med. Finns inte så många budgetbutiker för killar som det gör för tjejer.
    image319
    Bild: Forever 21

    Incheckad

    Nu är jag incheckad på Norlandia Hotel i Trysil och ska snart ta en dusch och sen leta reda på en mysig restaurang, eller man kanske skulle ta take away, vore skönt att bara slappa och se på tv under tiden... Jaja jag får tänka på det i duschen :)

    En annan rolig nyhet är att mitt paket från Forever 21 kom idag! Och tydligen, vad mamma kunde förstå av avin som kom i brevlådan, var det bara att hämta ut. Med andra ord inga avgifter eller tull!! Hoppas bara att det är så nu! Men man ska ändå inte ta det för givet, för ibland får man betala tull och andra gånger inte. Det mest positiva av allt är den otroligt korta leveranstiden, 6 arbetsdagar! Jag beställde exempelvis ett par skor från La Redoute samtidigt och de har jag fortfarande inte fått. USA - Sverige = snabbare än inrikes = helt sjukt, men bra! :) Så, det första jag ska göra på fredag är att prova skor!! Lovely!

    Dags

    Nu börjar det bli dags att dra iväg på min lilla tur! Synd att man inte är någon skidåkare, för i så fall skulle man kunna åkt lite, ska nämligen till Trysil ikväll. Så det är bara att packa tjock-jackan och varma skor för jag räknar med 1,5-2m snö....

    Vi hörs när jag checkat in på hotellet! :)

    Kram

    Fredagens Outfit

    Jag har ju inte hunnit uppdatera bloggen under helgen *skäms* men här ni iaf fredagens outfit!
    Och lite gladare kunde jag faktiskt ha sett ut! ;)
    image317

    ♥ Vitt basic linne Marwin/JC
    ♥ Gult linne med tryck Mango
    ♥ Cashmere kofta Juicy Couture
    ♥ Svart vippig kjol H&M
    ♥ Svart lackbälte Saddler
    ♥ Ribbstickade strumpbyxor H&M
    ♥ Skor Hope
    ♥ Kappa Cubus
    ♥ Orange sjal Pashmina
    ♥ Väska Mulberry bayswater

    Fixad lägenhet

    Här kommer lite bilder på det jag gjort i helgen med lägenheten. Känns som om det blev väldigt fräscht! Nästan så att man vill bo kvar nu, men det är ingen idé...har inte bott där på 3 år nu, utan haft den uthyrd under tiden jag bott i Oslo, och det lutar inte åt att jag kommer försvinna från Oslo i första taget. :)Så nu blir det försäljning inom kort!


     

    Vad som göms i snö...

    Jag har äntligen hittat mitt ekollon från KJL!! Jag blev så glad! Trodde jag hade tappat det eller nåt, men i flyttstöket så kom det fram!  :D Yes!
    image308
    Bild: KyssJohanna

    Trött

    Inatt har jag knappt sovit alls, bara legat och vridit och vänt på mig - jobbigt att starta veckan på det sättet. Men men det är bara att gå upp. :)

    Har en hel del att pyssla med innan jag åker iväg, så vi får se när jag lämnar Oslo idag.

    En glad nyhet är att mitt paket från Forever 21 lämnat svenska tullen nu iaf, så det bör inte vara mer än ett par dagar innan en avi kommer i brevlådan. Wihiiee!  Då blir det till att prova fina skor till helgen! Åh...bara de passar...

    Halvfärdig

    Nu är helgen över och jag har kommit tillbaka till Oslo för ännu en arbetsvecka. Denna veckan blir det bara hotellnätter...ensam. Lite trist men det får gå. :)

    Blev ganska klar i lägenheten i varje fall. Sovrum, hall och kök är klara. Återstår gör vardagsrum, balkong och uppsättning av taklampor. Ska göra det på fredag, men sen hoppas jag att allt ska vara klart! Visar lite bilder på rummen imorgon, är så himla trött så jag ska alldeles strax krypa till kojs.

    Hörs imorgon! Godnatt på Er!

    Kram

    Oj oj vilka dagar!

    Har haft fullt upp med allt vad lägenhet heter, men nu börjar det likna något! :) Har lagt trägolv idag (alldeles själv!*stolt*) och börjat med stylingen inför försäljningen. Jag tror att det kommer bli riktigt bra! Visar lite bilder senare.

    Nu ska jag och älsklingen strax lägga oss i soffan och se en film och dricka lite vin innan vi somnar. Imorgon blir det en ny arbetsdag i lägenheten, men så skönt att få allting klart innan jag åker tillbaka till Oslo imorgon kväll.

    Jag har förresten hittat det perfekta nagellacket från Lancôme i orangerött också! Supersnyggt! Inget namn hade det, men väl ett nummer, 103. Så spana in det! :)

    Kram så länge! ♥

    Snart hemfärd

    Alldeles strax ska vi sätta oss i bilen och köra till Sverige och ta helg! :) Pratade med brollan om golvläggning och det lät inte helt omöjligt att han skulle kunna tänka sig att hjälpa till. Skönt! Jag har ju egentligen ingen aning om hur man gör....men hur svårt kan det egentligen vara?? :) Tänkte bara lägga vanligt klick-golv i ek och det borde ju vara tillräckligt enkelt för en privatperson att göra om det säljs på Konsum, eller? Jaja, det löser sig säkert! :)

    Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll så hörs vi när jag kommer hem! :)

    Kram! ♥ 

    Snyggt Armband

    Bagsandfashion har en hel del snygga smycken och detta fina armband skulle gärna få komma hem till mig!
    Kostar 249:-
     image307
    Bild: Bagsandfashion

    Hunger och försenat flyg

    Pratade precis med A  och hans flyg var 40 minuter försenat. Typiskt! Då blir det en sen hemfärd idag också, men men det kan inte hjälpas! :) Men detta gör ju att mina planer måste ändras, hade ju tänkt vänta med att äta tills han kom, men nu är jag så hungrig att magen tvinnar sig! Oh well, får väl dra och köpa något ätbart så länge! Ciao!

    Jag vill ha en blommig box!

    Boxar är alltid bra att lägga en massa saker i som annars ligger och skräpar och de här underbara boxarna i blommigt mönster är superfina! Dock tror jag den svåraste uppgiften är att övertala A att de är jättefina, han är sådär typiskt stilren och minimalistisk när det gäller inredning, men i min kommande sminkhörna borde det vara lagligt! :D  hihi.
    image306
    98:- hos stajl.nu

    Chloé Edith....eller vänta nu....

    Det är ju Bianco! Denna superfina lookaliken såg jag när jag som hastigast sprang förbi Bianco idag. Perfekt om man inte har lust att lägga flera tusen på en riktig Edith så duger den här alldeles utmärkt. Stor och rymlig och såg riktigt fin ut i verkligheten också! Ta er en titt på Bianco nästa gång! Jättemycket fina vårskor har de fått in också!
    image305
    Bild: Bianco

    Russian Roulette

    Denna orangeröda färg på nagellack letar jag efter! Ska kika om Lancôme har någon liknande färg eftersom jag är så nöjd med hållbarheten på deras nagellack. Annars är Essie riktigt bra de med, och just denna kommer från Blush och kostar 110:- i färgen Russian Roulette.
    image304
    Bild: Blush

    Haircut

    Den här frisyren skulle jag verkligen kunna tänka mig att ha. Fungerar bra på Ashlee Simpson, men fungerar den på mig? Hmm...jag kommer antagligen se för "platt" ut. Jag har vanligtvis ganska mycket volym i håret (naturligt, ska tilläggas) och det skulle innebära plattång -ständigt! Men jag gillar klippningen och speciellt luggen. Man kanske kan göra en liknande modell, fast med mitt ostyriga tjocka hår? :) Värt att kolla.
    image303

    Topshop shippar till Sverige!

    Topshop shippar till Sverige nu! Och dagen till ära måste vi ju ha en outfit-inspiration från Topshop! Gillar speciellt den blommiga kjolen som påminner om den tidigare som blev en hit! Frakten blir inte alls dyr heller: £5! Lovely!

    image302

    Kusligt skrämmande!

    Jag var extremt trött idag när jag steg upp runt 8 som vanligt, men en kopp kaffe fick rädda dagen. Sen är det ju torsdag idag och ikväll börjar helgen igen! Underbart! Blir visserligen inte så mycket ledig tid, ska ordna med min lägenhet och ev. lägga golv i ett av rummen. Men skönt att få det klart någon gång! :)  Jag hoppas att jag får paket fredag också! :) Och så blir det säkert någon fika och en shoppingrunda, ska prova kläderna från Lindex bl.a. som jag skrev om.

    Kollade lite på You tube igår om Celebrity Rehab, om kändisar som har spårat ur fullständigt pga droger samt är mentalt instabila. Riktigt läskigt att se! Det har gjorts en show om dem och de befinner sig på ett behandlingshem för att bli bättre och sköts av en Dr Drew som är expert på "addictive substances". Skrämmande att se vad nedgångna de är! Detta är exempelvis Jeff Conaway från Grease innan han blev omhändertagen. Man fårstår inte hur det är möjligt! Jag hoppas verkligen att alla tar sitt förnuft till fånga, och blir bra igen! Serien finns att ladda ner, eller går på VH1. Detta om något, borde vara ett preventivmedel mot att börja med sådan skit som droger är!

    Sweet Dreams!

    Nu ska jag krypa ner i sängen, läsa bok och drömma ljuvliga drömmar! Hoppas ni gör detsamma! :)

    Kram!

    Funderingar kring lila och lila

    Tyckte färgen på Mischa Barton's klänning var så otroligt vacker, och jag sitter och funderar på om det inte kan vara ungfär samma färg som på ett fodral från American Apparel...Men det ser ut som om den från AA är mer blåaktig, fast det kan ju vara ljuset också. Det har man ju varit med om förr att färgen inte stämt överens med bilden. Svårt.


     image301

    Sailorkänsla

    Att det är seglarstuk över mycket av sommarens kläder har väl ingen missat, men orkar man inte komplettera med alla accessoarer som krävs, kan man väl lika gärna ha dem "inbyggda" i T-shirten? Kommer från Ellos och kostar 149:-
    image300
    Bild: Ellos

    Önskelista

    Jag har försökt sätta ihop min önskelista för våren/sommaren. Och detta kom jag fram till:

    - Bikini från Victoria's Secret
    - Nya tygskor i svart och vitt, ev. de fån La Redoute eller H&M Young
    - Nya solglasögon. Gillar Tom Ford
    - Halsbandet från Forever 21
    - Gladiatorsandaler
    - Ansiktscremer. Funderar på Ole Henriksen, men vi får se vad taxfreen har att erbjuda. :)
    - Naglar. Har haft gelénaglar i sammanlagt i 6-7 år, men det senaste året har det inte blivit mycket av den varan och känner att jag skäms över mina korta sorgkantade naglar. Dessutom fräscht med fransk manikyr när det närmar sig våren!
    - YSL Muse Bag. Behövs ingen närmare förklaring!
    - Något doppfärgat. Tror det kan vara fräscht som tunika eller klänning.
    - Gubbyxor med uppvik vid benslut till höga pumps. Läckert!
    - Skoletter från Forever 21
    - Blommig klänning, helst klänningen från Sofis Mode som jag fortfarande inte vet var den kommer ifrån! Någon??
    - Något gult, grönt, lila, blått eller orange. Färglatt är grejen i sommar!
    - Resväska. Helst en Rimowa, men jag är öppen för förslag! 
    - Armband Hermès. Ett svart med det guldiga H:et. Helst det breda.
    - Chanel 2.55. Vill ha! Drömväska!
    - Orangerött nagellack. Fint till solbrännan jag förhoppningsvis kommer få!
    - Fodralklänning från American Apparel
    - Någonting i chiffong. Fint, skirt och luftigt i sommar....och inte att förglömma helt rätt om man ska lyssna på designersen!

    Hmm....den skulle nog kunna bli längre om jag får tänka en stund till.... :D hihi. Men plånboken ska räcka till också! :)

    Det slår aldrig fel!

    Här sitter jag och pratar om vår och sommar och att all snö är borta. Tji fick jag när det helt plötsligt började snöa idag. :(  Poff sa det och så var hela backen täckt med snö. Får hoppas det tinar fort fort fort!! Vill inte ha mer vinter nu!! Märkligt kan tyckas när det knappt har varit vinter alls i år tänker ni, men jooo, i Norge har det varit mycket snö trots att alla andra tyckt att det varit en mildare vinter. Jag har tröttnat på mina moonboots! :)

    100 Dollar

    Om jag hade ett flashigt kontorsarbete skulle jag vilja ha på mig den här outfiten idag! Allt från Forever 21 och kostar bara $100!  
    image299
    Bilder: Forever 21

    Pulverkaffe

    Gulliga A ringde i morse medan jag låg och snoosade och efter en liten stund av pratande blev jag genast piggare! Skönt, jag brukar alltid ha svårt att komma upp på morgonen! Är en riktig kvällsmänniska på det sättet, skulle kunna vara vaken hela nätterna om inte jag tvingade mig själv att gå och lägga mig varje kväll.
     
    Nu sitter jag iaf här med mitt pulverkaffe (blä, men blir bättre när man har mjölk i). För att göra en lång historia kort, så pajade vårt pentry (kylen som var inbyggd pajade) så det började lukta ammoniak på hela kontoret/lagret i förra veckan. Med det sagt så har vi just nu inget vatten i köket och orkar därför inte starta kaffebryggaren, utan får springa till toan med en kopp och fylla med vatten och sen ställa in i micron.... Men vad gör man inte? :) Vi får väl förhoppningsvis ett nytt kök snart! :)

    Hmm....jordens utlägg här på morgonen... Det hör inte till vanligheterna! :)

    Kram på er! ♥

    Räkna får...

    Nu ska jag lägga mig och räkna får...hihi...nädå, somnar säkert så fort huvudet hamnar på kudden! :)
    image297
    Godnatt på er! 

    Kram♥

    Vacker som en dag!

    Mischa Barton är så underbart vacker ibland så att man nästan måste nypa sig i armen. Alla rätt på den här bilden när hon skulle på Miu Miu's visning i Paris. Så perfekt matchat med lila och rosa. Tuffa armband, tuff väska och det smala lackskärpet i midjan och sen en frisyr som ser ut att komma från de gamla grekerna med det smala bandet i håret. Gåshud! :)
    image295
    Bild: Hotcelebshome

    Typiskt

    Spanade in bikinin som jag fick ett ha-begär på häromdagen igen. Tänkte kolla shipping till Sverige och då visade det sig att det tar ca 14-21 dagar. Så då vågar jag inte chansa på att ha bikinin innan jag åker på semester, men tyckte den var så fin att jag kommer beställa den ändå. :) Frakten var något billigare än Forever 21 iaf. Alltid något! :)

    Knalliga färger

    I vår och sommar är det verkligen sprakande färger som gäller, men gillar det mest på skor och accessoarer. Vad passar då bättre än att piffa till outfiten med dessa knalliga (orange & gröna) skor från Victoria's Secret? Jättefina färger och dessutom en kul klack som det har synts mycket av på visningarna.  Matcha med väska eller smycken eller varför inte nagellack i samma färg! Finns även i svart för den som vill köra på det klassiska och stilrena. Me like!
     image294
    image293
    Bild: Victoria's Secret

    Musse & Mimmi

    Hur söt är inte den här T-shirten med tryck av Musse & Mimmi som pussar varandra! Varför ha bara Musse eller Mimmi när man kan ha båda på samma? Musse är på framsidan och sträcker sig bak mot ryggen där Mimmi finns och pussar henne på munnen! Lovely! Finns hos dELiAs
    image292
    Bild: dELiAs

    Box - NU!

    Skönt att äntligen vara tillbaka! Lång dag blev det men då kanske jag kan ta det lite lugnare på torsdag. :) Skulle just nu kunna göra vad som helst för att få se på svensk tv! Saknar alla serier man kan slötitta på utan att egentligen följa dem, eller dokumentärer och talkshows, eller varför inte söndagsfilmen som alltid är en härlig rulle med Wallander eller egentligen all skit också! :) Vill ha nu!! Vi ska skaffa box, men det där går i snigelfart just nu, det finns ju trots allt lite brusiga norska kanaler och ni anar inte vad fort man vänjer sig vid det! Men vi får satsa på till påsk, när det finns lite mer tid! Så jag säger bara det: Njut at tv-programmen ikväll, för jag hade gärna bytt med er! :)

    Grym Service

    Fick precis ett mail från Forever 21 där jag beställde från i helgen och de skrev att mitt paket var redan på väg!! Snacka om grym service! I princip 1-2 dagars leverans!! (om man bor i USA) Nu måste jag vänta på transportfirman från Usa till Sverige, men det tar nog inte alltför länge. Om jag har riktigt tur kanske jag har mitt paket redan på fredag! :)

    Prima Ballerina

    Dessa übersöta ballerinas från Marc by Marc Jacobs kollade jag redan på förra sommaren, men på något sätt blev de bortglömda. Nu är de tillbaka men på 50% rea och kostar nu endast $117,50. Fortfarande lika fina är de också. Vi får se om de får bli mina kompisar framöver. Ska utomlands om 2 veckor så jag vill avvakta med inköpen till jag kommer hem, man vet ju aldrig vad man får tag på där nere! :) Men ett kap är det helt klart!
    image291
    Bild: Net-a-Porter

    Full speed

    Godmorgon! :)
    Idag har jag inte ens hunnit tänka att jag var trött, telefonerna har ringt i ett och det var bara att stiga upp och börja jobba! På sätt och vis skönt det med, så svårt att bli pigg annars. Här är det i varje fall strålande solsken och all snö är borta. Riktigt varmt och skönt, haft vårjacka 2 dagar i rad nu! :) Nu får det gärna fortsätta så här så att det inte kommer något bakslag i form av snö längre fram, det är ju trots allt bara början av mars, ibland har det ju till och med kommit snö i April. Men jag håller tummarna för att mina tygskor frå stanna! :)

    Trevlig tisdag på er! :)

    Goodnight folks!

    Skönhetssömn ska det bli för hela slanten nu!

    Kram! ♥

    Kalldusch

    Iskall, rödmosig och irriterad konstaterade jag att duschen inte ville ge mig varmvatten idag (efter att ha försökt stå och duscha i kalljummet vatten i en kvart *burr* Brukar oftast vara så varmt att man bränner sig, men inte idag. J*vla grannar som duschat för länge!! =/  Sitter här i min Juicy-dress och försöker få upp värmen igen med lite te, fortfarande rödmosig i ansiktet av peelingen dock, nästan så att jag matchar dressen haha... :) Lite slätare i ansiktet blev jag på studs, men det blir man väl av all peeling?? Som sagt. Jag. Ska. Ge. Den. Tid.

    Måste bli bättre på det här med rengöring av ansiktet överhuvudtaget. Förr var jag jätteduktig, gick verkligen aldrig - aldrig och la mig med smink, men nu sker det lite titt som tätt pga trötthet. Har visserligen I.D's mineralsmink, men jag tror oavsett hur rent det än är, att det är bra med en grundlig rengöring innan man lägger sig. Jag får skämmas! :) Nu ska det bli bot och bättring och jakten på en finare hy har börjat! :) Klyschigt värre! Haha! :D

    Min vanliga rengöring till vardags består av Dermalogicas Special Cleansing Gel och fuktsprayen Multi-active Toner, även den från Dermalogica. Vid borttagning av ögonmake använder jag Lancôme Bi-Facil.
    image290
    Bilder: Strawberrynet

    Microdermabrasion

    Jag blir nästan alltid pålurad saker av mina vänner, allt från nya hudkrämer till hälsotabletter, både på gott och ont. Men oftast brukar det vara skit. Så nu ikväll tänkte jag prova ännu en sak som lurats på mig. Min hy har sett förjävlig (läs:mindre pormaskar) ut senaste tiden, vilket beror på olika faktorer såsom stress, dålig sömn och dålig kosthållning. Detta Microdermabrasion set från Mary Kay som jag fick i höstas har bara blivit använt ett par gånger, för att jag inte tyckte jag märkte någon skillnad (för att jag inte har dålig hy egentligen) men nu skulle man kanske kunna se om det verkligen fungerar när man har lite sämre hy. Det ska "slipa" hyn och ta bort ojämnheter. Yeah yeah säger jag, vi får väl se! :) Får väl ge den några veckor innan man kan se resultat (används 1-2ggr per vecka).
    image289
    Bild: Mary Kay 

    Till detta blir det en lång varm dusch, har varit småfrusen hela dagen, så det ska bli riktigt skönt! :)

    I think I've found it!

    Har letat efter bikinis ett längre tag nu och äntligen tror jag att jag hittat den perfekta! :) Bandeau-modell som jag vill ha, uttagbara inlägg i kuporna, avtagbara axelband, lyxiga detaljer och framförallt kul modell! Victoria's Secret knows the shit! 
    image287
    Bild: Victoria's Secret

    Cravings

    Spanade in nyheterna på skor från Victoria's Secret och jag måste bara säga en sak: Underbara! Man får verkligen ett ha-begär på de här pumpsen. Gillar blommigt nu och även de lila känns fräscha! De blommiga kommer från Guess och de lila från Miss Sixty.
    image286

    Lindex har piffat till sig!

    Kikade lite snabbt in på Lindex, vilket är en butik jag vanligtvis inte köper annat än möjligtvis lite underkläder och någon accessoar ibland. Men, jag måste säga att jag blev positivt överraskad! Hittade den här jättefina oversized doppfärgade toppen och dessa gubbyxor med knyt i midjan (som säkert skulle bli väldigt snygga om man vek upp kanten lite där nere). Lindex måste ha piffat upp sig sista tiden, för de äldre kollektionerna ansåg jag var väldigt "tantiga"...  Good for them! Sen ska tilläggas att jag inte provat sakerna än men ska göra det när jag kommer hem i helgen!
    image285
    Bilder:Lindex

    Gina Tricot

    Sådär ja, nu var kaffet fixat och jag känner mig genast piggare! :D
     
    Är lite småsugen på att prova de uppvikta gubbyxorna från Gina tricot som syns på alla reklamer nu, vilka bara kostar 199:-  Ser jättefina ut på bild, men är lite rädd att en kortis som jag bara ser kortare ut i ett par sådana... Hoppas jag hinner kila in på Gina Tricot i veckan och testa! :)

    Nä nu ska det bli jobb! Ha en underbar måndag! :)

    Monday morning

    Har precis stigit upp och A har begett sig till flygplatsen, vanligtvis brukar jag kunna gå och lägga mig en stund till, men idag är  det andra bullar, måste åka tidigt jag med för att hinna med allt som ska göras idag. Men å andra sidan är det väldigt skönt att inte behöva stressa! :) Men håll med om att på måndag morgon är det extra jobbigt att gå upp! Koffein är nog det enda som hjälper idag...


    Tidning slut!

    Tyvärr var tidningen slut eller iaf borttagen redan. Måste försöka maila och höra var klänningen kommer ifrån! Eller är det kanske någon som har Sofis Mode som ligger och skräpar hemma som skulle kunna tipsa?

    Middag

    Nu ska jag, mamma och pappa snart äta middag - lövbiff. Gott! De har varit så gulliga hela helgen när jag har varit så trött och verkligen bara passat upp! Tack! Vad skulle man göra utan föräldrar? ♥ 

    Efter det bär det av mot Oslo igen! Enda grejen jag måste göra innan jag lämnar Sverige är att köpa Sofis Mode, den kom visserligen ut i måndags, men såg en så fantastisk blommig klänning på nätet där hon hänvisade till hennes tidning för vidare information. Visst är den helt perfekt för sommarens partyn? Bara inte tidningen är slut nu... Skulle vara min vanliga otur! :)
    image284
    Bild: Sofis Mode/Aftonbladet

    Påskpynt

    Hade tänkt påskpynta hemma hos A, inte mycket men litegrann, och då tänkte jag byta ut kuddarna i soffan mot gula, ljusgröna/lime och lila prydnadskuddar. Ganska svårt att hitta de nyanser och det material som känns bra, men dessa från Ellos kommer ganska nära. Kuddfodralen kostar 129:- st
    image283

    Ordning & Reda

    Fick äntligen proppen ur att städa mina garderober förra helgen så det är underbart att titta i dem nu! :) Dock har jag ca 15 sopsäckar på vinden med kläder som måste gås igenom och sorteras och kanske slängas eller ges bort. Blir nog några keepers också! :) Ska försöka mig på det nästa helg kanske! A har även lovat att hjälpa mig fixa i ordning lägenheten (möblera & styla) så att den kan läggas ut till försäljning snart. Har haft min lägenhet uthyrd under tiden jag jobbat i Norge, men har nu bestämt mig för att sälja den eftersom jag troligen inte kommer att återvända de närmsta åren. Känns som om man inte kan slappna av ordentligt förrän man får det ur världen! Men en avklarad sak är bättre än ingen! :)

    Powernap

    Nu har jag kommit hem och fått lite mat i magen, gott! Det behövdes verkligen, hade ingen energi alls på planen idag, och förlust med 0-1 blev det. Förfrusit fötterna också...=/

    Jaja, nu är jag hemma i värmen igen och ska kanske ta en liten powernap innan det ska börja packas inför Osloresan. Lyx att man kan lägga sig mitt på dagen! :)

    Nu bär det iväg

    Ska strax åka till fotbollsamlingen nu, ska bara slänga i mig lite havregrynsgröt först! Känner mig väldigt trött och tung i benen, vilket inte är så konstigt. Har ni tänkt på det att om man jobbar för mycket så får man liksom ingen inspiration till att göra något annat än att bara vara hemma och slappa? Jo så är det, inte fikasugen, inte social, ingenting utom soffan som lockar. Men det blir nog bättre framöver hoppas jag, alla veckor är ju inte som den här! Nej, nu måste jag speeda upp tempot lite om jag ska hinna! :)

    Höres! :)

    Bedtime

    Nu är det snart läggdags för min del så att jag inte är så trött imorgon! Hoppas det blir en kort dag så att vi kanske är hemma runt 2 eller 3. Det bär ju av mot Oslo igen imorgon kväll!

    Sleep tight! :)

    2 paket

    2 paket hade kommit till mig när jag kom hem igår! Det ena var min American Apparel fodralklänning, som för övrigt satt som ett smäck (tog den i medium, trots att jag vanligtvis har small)! Och det andra var min Efva Attling-ring som jag väntat på sedan mellandagarna! Alldeles för lång väntetid och funderat på att bojkotta pga av den långa leveranstiden, men så kom den nu iaf. Fick fel storlek i julklapp och fick beställa en annan storlek och detta tog alltså ca 10 veckor! Tänk på att om ni köper Efva Attlings smycken att de helst ska finnas i rätt storlek i butik så att man slipper vänta, det ska jag göra!
    image282

    La Redoute beställning

    Beställde äntligen gladiatorsandalerna som jag tänkt på länge från La Redoute Creation. Hoppas de är lika fina i verkligheten och att de framförallt är sköna! Om man anger rabattkoden 81660 får man 25% rabatt på dyraste skon eller accessoaren och 20% på dyraste plagget. Erbjudandet gäller fram till 28 Mars!
    image280
    Bild: La Redoute

    Forever 21 beställning

    Kunde inte hålla mig från att beställa lite från Forever 21. Ankelbootsen har jag kikat på länge och halsbandet var jag bara tvungen att ha! Det söta rosettdiademet fick följa med när jag ändå beställde, likaså miniportmonnän (brukar alltid lyckas avmagnetisera mina bankkort när jag använder mina partyhandväskor med magnetlås, så jag hoppas att det blir bättre om jag lägger korten i den här som skydd). Min första beställning från Forever 21 och tyvärr var frakten lika dyr som varorna jag beställde, men ville inte beställa mycket mer heller för jag vet inte hur det blir med tullkostnader och liknande och man vill ju inte gärna få en kalldusch! 5-12 arbetsdagar skulle leveransen ta och jag är jättespänd på att se varorna! :)

    image279
    Bilder: Forever 21

    Skön lördag

    Idag har det varit en alldeles underbar lördag! Vaknade imorse och insåg att jag kunde somna om och inte hade någon tid att passa. Gick upp kvart i 12, duschade med A som gav mig en underbar ryggscrub samt massage och som senare lagade frukost till mig! Nybakta baguetter, fruktsallad, yoghurt och te! Lyx! Allting åt vi medan vi bara slappade och såg på tv! Underbart, kommer inte ihåg senast jag hade en "slapplördag", brukar alltid vara något som står på att göra-listan. Man får direkt så mycket energi, var helt under isen igår när vi kom hem, har jobbat 75 timmar denna vecka! Så jag har varken hunnit eller orkat blogga särskilt mycket!

    Imorgon är det fotbollsmatch som gäller, inte direkt jättesugen, skulle behövt en vilodag till innan jobbet drar igång igen på måndag, men många var sjuka och då måste man ställa upp.

    Nu ska jag bara fortsätta ta det lugnt hemma i soffan, och beställa lite skor och kläder tänkte jag!

    Kram ♥