The past few days


Julgranen på NK är alltid lika mysig så här under julhandeln.

De senaste dagarna har bara flugit förbi, hunnit en liten shoppingtrip till Stockholm, mest för att handla julklappar, fast några saker till mig själv blev det ju såklart... :) Igår blev det julbord med tjocka släkten, jättemysigt i en gammal hembygdsgård med hemlagad mat och på kvällen mötte jag upp några vänner för utgång. Trevligt! Idag blir det lugna gatan, ska strutta runt i min juicydress, packa in paket, pynta, titta på tv och bara vara, skönt med softa söndagar, känns som om jag inte haft en sådan på riktigt, riktigt länge.


Ny klänning från H&M trend med grymma axelkedjor.


Nytt armband från Diddi med läderband och söta berlocker.


Pyssel

Dagen har gått till pyssel med julklappar och julkort. Som vanligt gillar jag att göra det mesta själv och detta är julkorten som läggs på lådan imorgon...

Materialet kommer från Panduro.

Carin Wester Klea

Apropå grymt snygga vinterskor som man fortfarande ser dressad ut i men varken halkar eller fryser ihjäl sig i är de här från Carin Wester. Dessa kanske jag bara MÅSTE köpa. En julklapp till mig själv? :) Modellen heter Klea och finns att köpa HÄR

New Boots



Ni tittar just nu på mina nya boots i mörkbrunt skinn med konformad klack (love!) och gummisula för halkiga och snöiga dagar. Känns som om jag behövde ett par rejälare klackar, tänkte putsa upp mina Hope Grace-boots också, för nu har vintern kommit på riktigt.

All I want for Christmas...


* En Chanel 2.55 Classic Flap Bag Caviar med gold hardware - önskedröm.
* Pumps med peeptoe och liten platå från Christian Louboutin.
* Gummistövlar i färgen Mulberry från Hunter. Helst med Hunters strumpor i också...
* Trosor från Hanky Panky - de skönaste.
* Diamantörhängen - every girl love diamonds, right?
* Ögoncreme Expression de l'age från Décleor.
* Miss Dior Cherie L'eau - parfym.
* Påfågelinspirerat halsband i 14K guldplätering från House of Harlow.
* Ljudböcker - perfekt när jag kör massor med bil.
* Presentkort på skönhetsbehandlingar.
* Armband från Hermès, jag vill ha det klassiska i orange och guld.
* Armband från Diddi med söta berlocker på ett svart läderarmband.
* Acne Pistols - klassiker som alltid funkar.
* T-shirt i grått från T by Alexander Wang - den perfekta basT-shirten. 
* Läppglans från Dior Addict.


Nu får vi bara hoppas att tomten tycker att jag varit snäll i år...

Snabb leverans

Redan idag damp klänningen jag beställde i slutet av förra veckan ned i brevlådan. Jättefin och känns lagom sexig, mycket spets kompenseras med snygga axlar och inget urringat. Då ser det fortfarande classy ut. Nu återstår bara frågan vad man ska hitta på att ha under...kanske man ska damma av det gamla fodralet från American Apparel, eller kanske helt enkelt köra på en bustier eller korsett?


Jag kommer matcha med pärlhalsband i sann Chanel-stil.

Another one...

Varje år vid den här tiden får jag cravings på svarta klänningar, vet inte hur många jag har, men det spelar ingen roll, för den var ju såå fin eftersom den har volanger, eller den som hade ena axeln bar, eller den som var spetsdetaljer på eller den perfekta LBD:n...ja, and so on. Har alltid en excuse på lager för att köpa en ny klänning, och idag heter den nya klänningen spets och puffärmar, och en sådan har jag ju inte sedan tidigare såklart...kanske, kanske att jag har en snarlik i spets...men inte med riktigt lika markerade axlar...Suck. Här är den i alla fall. Mitt senaste klick.

Dagens Outfit






Här kommer delar av dagens kläder, en helkroppsbild kommer senare.
Ankelboots Topshop, leggings med skinnlappar Zoul/MQ, tunika Lindex, skinnjacka C-Girl, fuskpäls och halsband H&M, väska
Louis Vuitton Manhattan GM

Första semesterdagen!

Jodå, jag har redan tagit jullov! :) Nu blir det inget mer jobb för mig förrän 7 januari, tjohoo!

Idag har jag varit en vända på stan med en barndomsvän, vi har fikat och sen var det tänkt att jag skulle börja med julklapparna, men som vanligt kommer jag hem med saker till mig istället... Bl.a den här koftan från KappAhl fick följa med. Snyggt leopardmönstrad, fina knappar och i 100% bomull. Bra va?



Nu väntar födelsedagsfirande av pappa som fyllde år igår. Hemlagad tårta står på menyn! Mums! 

Test: H&M's Eye Makeup Remover


Som den beautyjunkie jag är måste jag testa det mesta och häromdagen sprang jag på denna tvåfasiga makeup remover för vattenfast makeup på H&M. Priset var nästintill löjligt billigt, ynka 29,90:-. Efter att ha testat den i några dagar på både kvällsmakeup och dagmakeup lyder mitt utlåtande så här:

Fungerar bra på ögonskugga, men inget vidare på mascara och kajal, och då är min mascara och kajal inte ens vattenfasta. Man måste ta relativt mycket och gnugga en stund. Ett alternativ för den med sparsam ögonmakeup och en dos tålamod. Priset gör att man har mer överseende med att produkten inte lever upp till förväntningarna.

Betyg: ♥♥

Lyx eller budget?


De populära ankelbootsen från Din Sko som Elin Kling bär har nu kommit ut i butik. Som vanligt när det gäller budgetkedjor har de låtit sig inspireras av designers, och det är inte svårt att se var de fått den inspirationen ifrån... nämligen från skomästaren Christian Louboutin.

Elin valde budget, vilka väljer du?

En barbie i julklapp?


Christian Louboutin's och Barbie's samarbete resulterade i den här snygga barbien i en het läderklädsel tillsammans med 4 olika klackar signerade Louboutin, alla med röd sula. Boxar och dustbags medföljer till alla skor. Hur sött får det bli? :) Samlarvärdet på denna begränsade upplaga lär bli riktigt högt...

Så är det.


Häromdagen glömde jag mina nya (såklart, man glömmer ju aldrig halvtomma...) shampoo och balsam-flaskor på hotellet, så idag var det bara att bita i det sura äpplet och köpa nya. Har använt Redken tidigare, dock inte de här som heter Color Extend, men frisören svor vid att de var dem bästa och kanske dyraste? 532 kronor fattigare blev jag i alla fall. Nu fattas bara min färgbomb från Revlon (vilken jag också glömde samtidigt) som jag aldrig kompromissar bort, för den är helt enkelt bäst, trust me.

Färgbomben ser ni till vänster och färgen jag använder heter Chestnut.

Lördagens outfit




Ankelboots Din Sko, strumpbyxor, sammetskjol och top med puffärmar H&M, leopardring Just Cavalli, örhängen Cubus.

Helg


Helgen har varit jättelugn, en mysig jullunch igår på dagen och på kvällen blev det pizza, vin och filmen Flickan som lekte med elden, hemma i soffan. Tyvärr tycker jag att filmerna är sådär, alla säger att de är så bra när de sett dem på bio och att man bara MÅSTE se dem för de kanske är de absolut bästa filmerna i svensk historia, och jag menar, hur kan man inte få höga förhoppningar då? Och sååå bra tycker inte jag de är, tycker exempelvis den första filmen om Johan Falk var bättre. Och ärligt talat Paolo, jag gillar dig, men vad tusan gjorde du med i filmen??

Nu blir det snart söndagslunch med porterstek, ska bara hoppa in i duschen först. :)

Rea



Nu finns min skinnjacka med nitar på från Divided Exclusive på rea för er som är sugna! Jag gillar den grymt mycket!

Senaste inköpet

Idag är det inte mycket med mig, orkar knappt röra mig eller för den delen andas innan det hugger till mellan skulderbladen. Måste ha sovit konstigt eller gjort något hastigt ryck. Här hemma råder det delade meningar om det är en sträckning eller en låsning, jag tror mer på det första, eller hoppas verkligen, för kiropraktorn är ingen trevlig man/kvinna, inte för att jag någonsin varit hos en, man man har ju hört skräckhistorierna, eller hur? Äsch, det ÄR en sträckning. Såja. Säkert bättre imorgon. :)

Tänkte visa er senaste inköpet, en smaragdgrön sammetskjol med guldig dragkedja bak. Såå snygg till helsvart och guldaccessoarer! Den kommer jag att ha på mig på jullunchen imorgon hos min extra-mormor, kan knappt bärga mig till julmaten! Hemmagjort av mormödrar är grymt!


Sonia Rykiel pour H&M


På lördag släpper H&M samarbetet med Sonia Rykiel. Kollektionen består av underkläder i retromodell och man får lite känsla av 50-tal, med strutbröst och höga trosor. Personligen tycker jag att samarbetet känns ganska trist, ingen vill-ha-känsla från min sida. Det enda jag känner att jag skulle kunna klicka hem är det här puderrosa setet, men mest för att det är lite coolt.

Vad tycker ni?

Give me


Den här skulle vara en perfekt klänning för en lite snyggare look till vardags, stickat med läckra axeldetaljer som gör att den fungerar suveränt även på After Worken, eller varför inte på julbordet med släkten/familjen? Jag vill ha!

Klänning från Melba

Istid

Kylan har kommit och speciellt till Otta och Trysil där jag befunnit mig denna veckan, hela 18 minusgrader och jag lovar, det blev en smärre chock mot de 7 plusgrader och regn som jag är van vid... Varma kläder och skor är ett måste, mina fodrade Ilse Jacobsen stövlar klarar det mesta men en härlig pälshalsduk var på sin plats att införskaffa idag, så det gjorde jag. :) Snyggt att ha över kappan eller skinnjackan för att värma axlar och hals lite extra. Framförallt är det grymt snyggt, eller vad säger ni?