May Wishes



I maj drömmer jag om härligt äppelgröna toner, bikini att matcha med och svart skinn.

- Acne Pistols Short i svart.
- Hermès (helst clic H) i vert med guld eller silver hardware (inte bestämt mig än!)
- En ny statementring från YSL.
- Underbar bikini i tropiskt print med leopard edge från Victoria's Secret.
- Sandaler á la Balmain för ett budgetvänligt pris från ZARA.

My March




Snart är det maj och jag har inte hunnit ge er collaget fär Mars än! Anyways - her it comes!

Mars bjöd på en potpurri av färger, spabesök, jag föll för turkosa Louboutins, hjälpte er läsare med outfit-tips, radade upp mina nagellack, nitade till det, gick på premiär, vann hudvård, tipsade er om skönhetstips och budgetfyndade ärmlöst.

In the w(h)oods



Mamma och pappa bor granne med en härlig skogsdunge i stan som jag har sprungit i 2 mornar på rad nu, (istället för löpbandet). Med frisk morgonluft i lungorna, vårsolen som skiner mig i ansiktet och ett vykort som heter duga trotsar jag mina mjölksyrevader av terrängen med hjälp av NRK mP3 i lurarna. GRYM app by the way, spelar bara upptempo-låtar utan reklam - passar lika bra i spåret som på förfesten!


image description

Min armhållare till iPhone köpte jag på Teknikmagasinet och passar tjejarmar bra! :)

image description

Och till min favvoträningsapp!



Mer info hittar ni om den HÄR
Den är gratis och är helt suverän om ni frågar mig - inget krångel (läs:extra arbete) med egna spellistor osv. i telefonen, såvida man gillar Sean Paul, David Guetta, Taio Cruz, Avicii, Flo Rida, Skrillex +Sirah, R.i.o + U-jean, Swedish House Maffia etc.

Tonight

Vin, trevligt sällskap, hejande på min lagerkollega Sune som var med i finalen på mesternes mestere Norge ikväll, gourmetmiddag och grym musik!

Trevlig helg!

3 things





Förutom sommar är jag sugen på nötbruna ögon, nude naglar och hatt på stranden.

Clic H



Började en härligt solig lördag ute i löpspåret - brukar nästan aldrig vara ute på morgonen och springa, men vad rofyllt det är när halva Sverige fortfarande ligger i sängen och tittar på nyhetsmorgon ;) Har även hunnit byta däck på bilen (läs: brollan fixade och jag tittade på) och nu vankas det fika med La Familia :)

Och äntligen är ordningen återställd som ni kan se - mitt nya Hermèsarmband hämtade jag ut igår, svart och silver, men jag klämde även på en äppelgrön sommarfärg som var såå grym - tror det får bli ett till armband inom kort ;) Vill ju även ha collier de chien armbandet!
 

Goodiebag

Efter en mysig dag i Oslo, med både fika och lunch, har jag nu kommit hem and catching up med mamma över en kaffe :)

Antar att ni är nyfikna på goodiebagen från YSL? ;)

Kan säga att jag är mer än nöjd, den innehöll en massa godsaker; favoriter som redan finns i min sminkväska blandat med nyheter.



- Rouge pur couture golden lustre No 105. Läppstift i en guldigare variant med lyster som är en nyhet hos YSL. Gillar finishen jättemycket då den ger lite färg samtidigt som den skimrar och mjukar upp läpparna, den ger alltså inte ett lika täckande resultat som ett riktigt läppstift och passar jättebra i sommar!

- Touche Éclat No 2. Allas vår favorit, behöver ingen närmare presentation - jag älskar den!

- Mascara volume effet faux cils shocking. Precis denna hade jag tänkt köpa själv för att testa, jag har ju densamma fast inte shocking. Just denna bygger extra mycket och ger extra svarta fransar - I like.

- Parisienne EDT. Fräsch doft med toner av tranbär, lilja och mysk. Kommer definitivt användas - brukar tycka det är svårt att få dofter, men denna var jättegod!

- Beauté No 10. YSL's nya läppstiftsglans med applikator är lika flytande som ett gloss men ger lika mycket färg som ett läppstift. Den här ger mig härligt bäriga hallonröda läppar!

Tack YSL!

Last 24h

Perfekt vardagsoutfit bjussar Miranda Kerr på! Måste rota fram min jeansjacka och matcha med transparent skjorta och ankelkorta jeans!

Hade en jättetrevlig dag/kväll igår, laddade upp med vax + syrapeeling + mask efter jobbet (vardagslyx) och sen bar det direkt av till Olivia på Tjuvholmen med bästa gänget för vin, pizza, drinks och skitsnack ;) I like.
Nu har jag tagit helg fram till onsdag, och jag ska börja med breakfast in bed, ett besök på YSL för att få testa sommarens make up och få en goodiebag, hämta mitt armband på Hermès, det får nog bli svart + silver igen, och ta en runda i byn!

Hoppas ni får en underbar fredag och start på långhelgen! :)

Läsarfråga!

Hej!
Jag har blivit jätteinspirerad av ditt tränings- och kostinlägg, laddat hem NTC och kör för fullt, men så är jag nyfiken på dina intervallpass! Hur gör du, hur länge kör du och kan du ge ett tips på hur ett helt pass kan se ut? :)
Tack på förhand!
/Emilie

Hej Emilie! :)
Självklart! Kul att du gillade inlägget! :)
Körde faktiskt ett intervallpass idag som jag kan dela med mig av!

Börja med att gå på 6 km/h i 5 minuter.
Öka upp till 12 km/h i 4 minuter.
Gå tillbaka till gång (6 km/h) i 2 minuter. Se till att du blir ordentligt återhämtad mellan intervallerna, annars ökar du bara på tiden emellan, till kanske 3 minuter.
Spring på 12,5 km/h i 4 minuter. Jag ökar på 0,5 km/h för varje intervall.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Spring på 13 km/h i 4 minuter.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Spring på 13,5 km/h i 4 minuter.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Spring på 14 km/h i 4 minuter.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Spring på 14,5 km/h i 4 minuter.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Spring på 15 km/h i 4 minuter.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Spring på 15,5 km/h i 4 minuter.
Gå på 6 km/h i 2 minuter.
Avsluta med löpning på 12 km/h i 7 minuter.

Grattis! En timme har passerat, 1,1 mil har också passerat och du har bränt halva dagsintaget! :)

Vill man göra det enklare springer man på ett lugnare tempo, färre intervaller, kortare intervaller eller längre vila, men du ska vara så trött att du måste pusha dig själv till max för att orka sista intervallen. Kom ihåg att 25 minuter med intervaller också är effektivt och man måste inte köra en hel timme för att se resultat, huvudsaken är att du är riktigt sliten när du går av löpbandet.
Vill man öka på rekommenderar jag att istället för att öka på längden på intervallerna att öka lutningen och exempelvis springa i 2% (eller mer) uppförsbacke och samtidigt hålla ett högt tempo utan stegrande intervaller, exempelvis köra 14-15km/h alla intervaller rakt igenom.

Om jag orkar avslutar jag med 6 minuters styrkeövningar:
2 minuter planka i sträck på raka armar, första minuten vanligt och andra minuten med benlyft, 30 sekunder på varje ben.
V-ups (från NTC) i 1 minut.
Russian twist i 1 minut.
Bicycles i 1 minut.
Liggande rumplyft i 1 minut.
Ingen vila mellan övningarna! ;)

Hoppas det ger dig inspiration och tips till att sätta igång med din intervallträning! Det är det mest effektiva sättet att få en hög förbränning och en superbra kondition! :)

Lycka till!
Kram, Veronica

Jessica Alba agerar inspiration för mig - killer body to say the least utan att vara föör muskulös. Lean är ledordet.

Värdefulla apps

Lovade ju att tipsa er om min lilla framgång gällande apps! :)

Vi börjar med Photoshop Touch som är precis som det låter, ett ordentligt photoshop med i princip alla användbara funktioner som i vanliga PS. Har använt mig av Photoshop Express i iPhonen men det funkar inte när man är van att redigera bloggbilder med en massa fler funktioner och när jag i princip alltid kommer blogga från iPaden (orkar inte dra med mig två datorer i resväskan...) så kändes det verkligen som ett måste att ladda ner denna.
Pris: 70:-

Nästa app är en jobb-app, dvs Quickoffice PRO HD, som gör att man får tillgång till excel, word, powerpoint etc. Man kan enkelt redigera befintliga dokument, skapa nya och maila/spara dem så att de är kompatibla med det vanliga Office-paketet på en PC. Om inte denna app hade funnits hade jag aldrig köpt en iPad då excel är mitt arbetsredskap varje dag.
Pris: 140:-

Mitt tredje tips är såklart en flash player. Jag är en sucker för playkanaler och det är mitt nöje på hotellrummet om kvällarna. Flash är ju som bekant inte kompatibelt med iPad eller iPhone, men laddar man ner Photon Flash Player Browser kan man se alla flashspelare! Goodie huh? :)
Pris: 38:- (om jag kommer ihåg rätt, väl värt i alla fall)

Att redigera i bloggen däremot kommer vi få vänta på, i alla fall för oss som har blogg.se, efter ett svarsmail jag fick från dem idag. Så synd, hoppas de snabbar på utvecklingen lite!
Har man däremot wordpress, blogger eller ett google-account kan man blogga och lägga upp bilder, text, olika stilar, färger osv. riktigt bra från Blogsy-appen.


Det där med torra mascaror

Kommer ni ihåg att jag klagade över att min mascara från YSL torkade så fort? Av kommentarerna till inlägget att döma var ni många som upplevde samma sak. I samma inlägg kommenterade även en trogen läsare, Kristin, att hon brukar spraya borsten med vatten (när mascaran blivit torr), doppa ner den i hylsan och sen applicera. Eftersom min mascara redan hade börjat torka efter två månader och jag förmodade att den inte var slut redan, eller var den det? Jag hade inget att förlora på att testa och jag är en latmask och har inte en vattenspray med mig, så jag doppade helt enkelt borsten under kranen en bråkdels av en sekund, skakade av, körde ner i hylsan, rörde om lite och vips (!) hade jag fin flytande mascara på min borste! Och det har jag haft ända sen dess! Skrev inlägget den 8 februari!! Inte trodde jag att det var så mycket kvar i hylsan!
Proceduren upprepar jag var och varannan dag beroende på hur mascaran verkar, och jag upplever att den håller lika bra som tidigare. Hursomhelst är det dåligt att den inte håller längre på egen hand, men skönt att hitta en lösning! Tack för dunderbra tips! :)
Något att prova på alla mascaror kanske?

8 hours of driving to do

Vet ni? Jag har hittat lösningen på två av mina tre IPad -problem(än så länge) och nu hoppas jag att jag finner en lösning på det sista. Tell you later men jag kan säga så mycket som att jag har funnit ett par dunderbra apps! ;)

Nu ska jag ratta in Oslo!

Pleated

När man är Petite kan man med fördel hitta saker på barnavdelningen! Oftast är barnens kläder en version av de vuxnas och följer trender ganska väl. Som den här mintiga plisserade kjolen från Zara's barnavdelning för 149:- (som är en exakt kopia av den som hänger på vuxenavdelningen för några hundralappar till). Jag kommer matcha den med klackar och en vit tisha, plus clutch om det vankas middag :)

Back in T-heim

Efter en tvådagarsutflykt norrut är jag nu tillbaka i Trondheim, sista kvällen för imorgon nattar jag kudden i Oslo!
Precis incheckad på Comfort Trondheim och ska ta en sväng på Zara och H&M Trend innan middagen. Later! :)

Summer jewelry

Tack vare Karin (http://styleandthecity.se/) (lär mig länka i bloggappen, please? Om det går?) har jag nu klickat hem sommarens finaste smycken från luxurydetails.se
Spana bara in denna godispåse med härliga färger!

New in

Det händer rätt ofta att jag hittar något som jag aldrig vill ska gå sönder, så jag köper helt enkelt dubletter! I fredags blev det ett par Levi's slight curve i en ljus tvätt och ett par coated svarta från zoul/MQ - båda favoriter!

Case

Är himla sugen på ett snyggt fodral till min IPad - såklart. ;) Och Mulberry gör grymt fina! Jag har siktet inställt på den gröna, enkla varianten. Ska spana in på fredag när jag ändå ska till Hermès och YSL.

Håller på och trilskas med vissa funktioner som jag redan saknar på iPaden, som flash ( man kan inte se på en enda play-kanal), ladda upp bilder på blogg.se (webversionen) och i blogg.se appen kan man inte välja var texten ska hamna, före, efter eller emellan två bilder osv. Någon som är van brukare som kan tipsa mig om lösningar? :)

Saturday night out

Efter en superkväll igår, längesen jag skrattade och dansade (till DJ Ruckus, Lenny Kravitz kusin) så mycket, har vi en skön söndag och jag har intagit min favoritplats framför spisen på favorithotellet ;) (eller man skulle kunna tro det iaf, fullservice hemma hos H&C!)

Spana in

Min nya giant envelope som passar lika bra till partystassen som att förvara viktiga papper, datorn eller kanske make up i. Very Céline-ish i orange och neonrosa! Och ynka 169:- på Scorett.

Fulaste flaskan - godaste innehållet

Helt ärligt vet jag inte varför, (kanske får mig att minnas gamla fjortisparfymer som den gamla klassikern från Boss etc.) men jag gillar verkligen inte tjejparfymer i maskulin flaska á la herrparfym. Dock har jag trilskats lite med mig själv ett tag gällande den här, vill ju ha en snygg flaska också...men nu (efter fjärde eller femte doftprovet) tog doften överhanden. I looove it - precis så sommarfräsch som jag vill att en parfym ska vara! :) Dock kommer flaskan gömmas långt nere i necessären eller badrumsskåpet.

My day

Hello you guys! :)
Precis hemkommen efter en fullspäckad dag - sorry för dålig blogguppdatering!!
Startade dagen med en timmes intervallträning på löpbandet, mötte upp en kompis för lunch, tog en shoppingrunda och hade turen att fynda massa fina saker(!), show you later! Köpte ny dator, som blev en surfplatta och har spenderat kvällen med en annan kompis :)
Imorgon packar jag väskan för en utekväll i Oslo med bästa sällskapet, can't wait! :D

On air

På planet till Oslo! Typiskt nog hann jag inte med någon tax free eftersom jag titt som tätt råkar vara den som springer in till gaten när den precis ska stänga och att mitt namn hörs i högtalarna är inte heller ovanligt... Bad habit. Och tidsoptimist. Hursom så får jag fylla på med det jag behöver på söndag istället :) Vad jag däremot hann med var att baxa med ett babygym på planet till lille W, superstort och det slutade med att jag fick checka in det som specialbaggage, oh well, ska det så ska det! ;)

Hoppas ni har en finfin torsdag! :)

Happy Thursday

Ikväll tar jag helg! Nu är det bara arbetsdagen, lite tax free shopping och kontorsgöra kvar. :) Happy Thursday!

Imorgon ska jag förresten köpa mig en ny dator, mobilbloggande i all ära, men det är the real shit som gäller när man vill redigera bilder i PS, göra snygga collage osv. Då får ni även svar på de läsarfrågor som jag ännu inte hunnit med! :)

Slimming



För att speeda upp bikinibutten, i tillägg till oh so jobbiga utfall, upphopp, stjärtlyft and so on, smörjer jag in mig efter varje dusch med den här gelen från Biotherm. Försöker även skrubba mig varje dag i duschen med scruben från Biotherm som jag tipsade om igår.

Har ni några pre-summer routines? Hit me med er bästa tips! :)

Work it

Oh My God! Har ni testat på en sån här rackare? Kommer ha blåmärken över hela magen imorgon, typ. Grymt effektiv!

Nu: Dinner!



On my wrist

Runt min handled hänger alltid mina följeslagare; klockan från Guess, berlockarmband från Efva Attling, enkelt silverarmband med berlock som jag fick i julklapp förra året och två smala snören i svart och rött trädda med små guldpärlor från Kurt Geiger.

Och apropå armband; Hermès ringde mig och sa att det bara var att komma in och välja ett nytt clic-armband! Efter 3 månaders väntan tyvärr, men nu är det äntligen klart. Wiie! Frågan är om jag ska köra på svart med silver igen, orange med guld eller teal med guld?

Don't miss out


Passa på att klicka hem något fint nu när frakten ändå är gratis!

Jag är som vanligt sugen på flera saker ;)

Bikini season

Bikinisäsongen närmar sig med stormsteg!! Yeey! :)
Can't wait to lay on the beach, listening to party music, drinking champagne/rose wine/drinks and just have fun in som exotic place!

But, what to wear??

Jag har listat mina bikinifavoriter, allt från riktigt plånboksvänligt, i runda slängar en lunchpeng, upp till lyxvarianter som man knappt vågar bada i ;) 
I sommar tycker jag du ska satsa på färg, metallic, frills, djurmönstrat, fransar, scarfprints, grafiska mönster och gult!

Enjoy!



Inköpsställen:

Wonderland, Vero Moda, Sunseeker - 
HÄR
Topshop - HÄR
H&M - HÄR
Michael Kors, Hervé Léger, Gucci, Melissa Odabash, VIX, Missoni, Chloé, Lanvin - HÄR

Beauty tip



Måste tipsa er om en superhärlig scrub som blev en favorit efter att jag fick den i present förra sommaren (tack!)- Biotherm's Huile de Gommage. Doftar fräscht av citrus och har pyttesmå korn i mängder som passar även oss med torr hy. Passa på att kika in på Kicks som just nu kör ett erbjudande med 30% rabatt på utvalda kroppsprodukter från Biotherm. Jag gillar Lait Corporel också som är en härlig every-day lotion med pump.

De har även 25% rabatt på Essies lack! Läge att fylla på med sommarlack till både tår och fingrar! Hur snygga är inte dessa från Spring Collection 2012?

Dinner

Äntligen framme! Nu käk på detta eminenta ställe!

Update



Hello! :)
Har spenderat större delen av helgen på sjukhuset tillsammans med min barndomskompis som fick en liten William inatt! :) Grattis igen!♥

Tyvärr verkar min laptop ha strejkat, själva datorn verkar funka, men skärmen är helt svart...får kolla på en ny under veckan, so until then får ni nöja er med mobilupplägg (tur att iphonen är grym att blogga med) :)

Två veckors semester är slut och väskan packas för fullt - nu väntar Trondheim! :)

Ha en supermysig söndagskväll sweeties!

Today's Pic(k)'s





Så här har jag alltså sett ut idag i min gröna favvoskjorta - love it!

// Ankle boots Scorett // Jeans MQ // Shirt Acne // Bag Céline // Necklace Lindex // Shades Gucci // Ring YSL // Leather jacket C-Girl //

Tangerine Ostrich




Hur snygg är inte den här från Michael Kors? ♥

You have it, right?

Vet ni, det är otroligt sällan (eller åtminstone sista åren) som jag känt att det verkligen saknas plagg, skor, väskor i min garderob. Oftast handlar det ju mest om att man är sugen på något nytt, i en annan färg eller annan modell, vårens trend osv. fast man redan har ett eller flera alternativ som skulle kunna funka i garderoben. MEN under veckan hände det, jag saknar verkligen något - på riktigt! (typ varje dag har jag suckat över det) Nu i efterhand förstår jag inte hur jag har kunnat missa en så viktig bas, och jag är säker på att de allra flesta redan har det.

Jag pratar såklart om ankelbootsen, vardagsvänlig klack men som fortfarande ger höjd och snygga ben (check - jag har bruna, beige, cognac, blå, grå, röda...) - i SVART.
J-a-g  h-a-r  i-n-g-a  a-n-k-e-l-b-o-o-t-s  i  S-V-A-R-T - hur är det möjligt?? En så basic sko...nu ska grabben få höra, som alltid tycker jag har 3 varianter av allt - men killar har ju en förmåga att överdriva det mesta också... ;)



Acne Short Pistols är heta varianter som känns tidlösa, lagom höga och har bra kvalitet (älskar mina Pistolstövlar!)

Make each day count



A bit shallow perhaps, but what I'm trying to tell you is to live fully and appreciate life here and now. We all have a lot of dreams and wishes, but if we're always striving without stopping we'll never see the beauty of what's right now. I'm not telling you to settle for less (because I can't, for sure!) but while reaching your goals - have a panoramic view.


Har avslutat veckans sista träningspass - nu är det äntligen helg! :) Även om min semester kunnat vara en vecka till, så känns det ändå skönt att komma tillbaka till jobbet och rutiner igen. Jag ska krama ur det sista ur den här ledigheten, ladda om och invänta flera roliga saker som kommer hända framöver! :) Wiie! 

Under dagen kommer jag bjussa på SPF-tips, new ins, snyggaste väskan i orange ostrich - som faktiskt inte gör ett superstort hål i plånboken, Emma kommer att få tips på "dataväskor" till sin kille och en dagens outfit får ni ju as usual!


Trevlig fredag på er - och kom ihåg - NJUT! :)

New in




Korallfärgad clutch.

Today's Pic(k)'s



Tror ni vår lilla hårboll blev glad när jag kom hem efter lunchen? ;) Haha, sötnos.





// Boots Rodebjer // Jeans H&M // Starprinted shirt Forever21 // Leather jacket C-Girl // Shawl Missoni // Bag Céline // sunnies Gucci //

Visst syns det förresten att jag har trimmat håret?

Just Fresh

Har precis kommit hem efter morgonens PT-pass och ska precis hugga tänderna i frukosten medan jag tänkte visa er mitt nya torrshampo. Vad jag äter? Två FinnCrisp med rökt skinka och två kokta ägg. Dryck? Vatten.



Jag är en sucker för torrshampon och använder det hela tiden! Ni vet ju vid det här laget att jag bara tvättar håret max 1 gång i veckan, och såklart att det inte håller sig superfräscht hela tiden, men ärligt you'd be surprised hur bra det ändå skulle kännas när ni kommit över dag tre utan tvätt och fräschar upp med torrshampo! :)

Hursom är det alltid kul när det dyker upp något bra på marknaden som jag inte testat förut och som fått riktigt bra recensioner - jag letar alltid efter en bättre produkt! Och här tror jag att vi börjar närma oss vad jag vill ha av ett torrshampo - lent, mjukt, fräscht hår som doftar gott igen - inte ett torrshampo som samtidigt verkar som en stylingprodukt och gör håret strävt, dammigt och svårkammat dagen efter. Stylingprodukter har jag tillräckligt av ändå.  

Bara det inte strular med spraymunstycket nu, för då blir det tack och hej direkt - orkar inte med produkter som cloggar igen och som måste rengöras osv. Vilket faktiskt är rätt vanligt då det kommer till torrshampon.

Kevin.Murphy - Fresh.Hair - Upp.till.bevis.säger.jag.bara.



Flaskan innehåller 250ml och kostar 249:-

Today's Pic(k)'s





Oj så fort dagarna går! :) Idag har jag hunnit med ett PT-pass, lunchat och suttit 3 timmar i frisörstolen och blivit ompysslad samtidigt som det har bläddrats i de senaste veckotidningarna och skvallrats! :) Så himla skönt att få en uppfräschning av håret, vilket var välbehövligt! :) Ska även testa ett nytt torrshampo som fått bäst i test i en massa tidningar, show you later!

// Boots Scorett // Jeans Lindex new in! // Shirt Nelly // Necklace Lindex // Ring YSL // Bag Céline //



Love my new pants!

Recension: Jan Marini



Efter ca 10 veckors användning av Jan Marini's huvård är jag redo att ge er ett utlåtande! :)

Mitt program har satts samman för att reducera min yttorrhet och eliminera milier (vita prickar på kinderna), jag är i grunden en torrare blandhy som är aningens reaktiv (blir lite rödflammig ibland), varför man ska vara noggrann med att välja rätt produkter efter hudtyp och "problem".

I mitt hudvårdsprogram finner ni:

- Bioglycolic Face Cleanser
- C'esta Serum
- Bioglycolic Eye Cream
- Transformation Face Cream
- Bioglycolic Bioclear

I huvudsak kommer jag att jämföra dessa med Exuviance's produkter (som jag tycker är fantastiska och som jag har använt i flera år) men jag kommer även förklara så utförligt jag kan så att ni som inte använder Exuviance förstår känslan.



Vi börjar med rengöringen:

Exuviance Purifying Cleansing Gel är en löddrande gel som blandas med vatten, doftar gott, rengör på djupet och ger en slät nyexfolierad hud. Jan Marini's Bioglycolic Cleanser ger också en slät exfolierad hud, men denna används på torr hy, tvättas av med en washcloth (så även på Exuviance's även om man bara kan skölja med vatten också) och ansiktet sköljs 10-15 gånger med ljummet vatten efter rengöring, vilket gör att den tar aningens längre tid. Den doftar inget speciellt och tyvärr ett stort minus för flaskan med en pump som läcker vid flygresor (har fått hälla upp i burkar och tagit med på resor för att inte halva innehållet ska försvinna i resväskan). De har försökt göra en återförslutningsbar snurrpump, men den fungerar verkligen inget vidare. Båda kan "svida" lite i ansiktet om man exempelvis har en finne eller öppna porer efter en lång varm dusch, vilket inte är farligt, det är bara syrorna som verkar (båda innehåller glykolsyra itillägg till andra verksamma syror). Jag upplever att båda rengöringarna verkligen gör sitt jobb, med en slät, felfri hud med nyfräsch lyster som resultat. Appliceras morgon och kväll när det gäller båda rengöringarna. Prismässigt hos salonger i Sverige skiljer de sig inte alls i pris, dvs 299:- Beställer man däremot från England är Exuviance's rengöring ca 60:- billigare. Härifrån.
Storleksmässigt ligger Exuviances rengöring på 200ml och Jan Marini's på 237ml, men jag upplever Exuviances som drygare. Efter 10 veckor (och lite spill i resväskan) har jag ca halva flaskan kvar av Jan Marini's rengöring.

I det här fallet kommer jag nog att gå tillbaka till rengöringen från Exuviance, dels för doften, den löddrande fräscha känslan och priset, i övrigt tycker jag att rengöringarna känns likadana.

Betyg: ♥♥♥♥+ (minus för flaskan)







Steg två i mitt hudvårdsprogram är serumet.

Exuviance Vespera Bionic Serum är det vanligaste och har funnits längst, men de har senaste året utökat med tre nya serum för mer "targeting" - collagen (utfyllnad av rynkor), anti-oxidant (förhindra fria radikaler) och Opti-Light (som har en uppljusande effekt på pigmentfkäckar och andra ojämheter i hudtonen).
Serumet har en flytande, genomskinlig, gelform med en praktisk pump (gillar pumpar - bra för dosering!), doftar fräscht och gott (alla Exuviance's produkter doftar gott och i min smak inte för starkt, utan bara fräscht). Detta serum används morgon och kväll efter rengöring och "fingertippas/klappas" försiktigt in i huden med fokus på området runt ögonen, runt munnen och pannan där ålderstecknen oftast syns eller börjar synas.
Jan Marini's Césta Serum är en helflytande variant (som vatten - nästan) i praktisk pumpflaska även här (som skakas innan användning) och doftar helt fantastiskt gott (som en nygjord fruktsallad med persika, passion och citrus!) Det var först och främst doften jag föll för när jag testade denna! MEN, jag fastnade även för den härliga finishen på huden som blev efter applicering - helt slät, inte det minsta kladdig och går in i huden direkt. Minus får den dock för att den var så "rinnig" - här gäller det att lägga produkten i handflatan och jobba in fort!

Jag gillar verkligen C'esta serumet och kommer att lyxa mig med detta av och till, men i det stora hela är dessa produkterna fasktiskt också rätt lika - båda slätar ut, återfuktar och ger en livfull lyster åt huden! Prismässigt, eftersom jag säger "lyxa", är detta ca 30% dyrare än Exuviance's serum, på svenska hudvårdsalonger kostar C'esta serumet ca 930:- och Vespera's 599:-. Från England kan du komma ner i priset rejält och betalar ca 680:- för C'esta och ca 410:- för Vespera. Storleksmässigt innehåller Jan Marini's 29,5 ml och Exuviance's 30ml - men även här upplever jag Exuviance som drygare. Min pumpflaska från Jan Marini är i princip tom nu efter 10 veckor (några pump kvar). En notis bör också tas till att jag inte är speciellt rynkig sedan tidigare, vilket då såklart resulterar i att mitt resultat/jämförelse mellan dessa två inte är lika markant som den kanske skulle ha varit hos någon som är 10 år äldre - det får jag återkomma om då ;).

Betyg: ♥♥♥♥ (minus för priset och att det inte är speciellt drygt)



När det kommer till krämer, skiljer sig de två märkena åt. Medan Exuviance satsar på dag & nattkräm, kör Jan Marini på samma för både dag och natt, men dock med två olika krämer vid varje tillfälle.
Från Exuviance har jag använt Essential Daily Defense Creme på dagen och beroende på årstid och hur huden har känts, har jag varierat mellan tre olika nattkrämer, Night Renewal Hydragel på sommaren när huden känns bra och inte torr - då denna innehåller mer syror och är därför mer aktiv och aningens mer uttorkande. Evening Restorative Complex är en fantastiskt härlig nattkräm, som en askungekräm! Man vaknar återfuktad och utslätad. Denna kan jag även använda som dagkräm när graderna faller och huden känns extra torr. Rejuvenating Complex varvar jag med av och till, då detta är en mer aktiv anti-rynk kräm än de övriga två. Som en kur kör jag en flaska då och då. Jag gillar alla dessa krämer, Essential Daily Defense Creme och Night Renewal Hydragel kan det pirra lite i huden av (nästan lite svidande känsla - då dessa innehåller mer syror) och det gillar jag - när man verkligen känner att hudvården verkar! Priserna på salong ligger på från 399:- upp till 580:- för 50 ml förutom Rejuvenating Complex som bara innehåller 30 ml och faktiskt är dyrast. Från England kan man beställa dem från ca 270:- upp till 410:-

Hos Jan Marini kör man ett 5-stegs program, då detta är steg 3 och 4. Först motverka "problemet" (exempelvis acne) och sen återfukta och nära huden. Bioglycolic Bioclear är en stark kräm som innehåller salicylsyra för att motverka orenheter som acne, milier osv. Detta gör att den är lite uttorkande och huden kan flaga lite i början och man ombeds vara försiktig med mängd och antal appliceringar i början. Jag lägger ett tunt lager morgon och kväll över hela ansiktet efter att jag applicerat serumet. Är man dessutom inte van vid medicinsk hudvård innehållande syror, kan man först se en försämring i huden pga att de är väldigt utrensande och det kan då ploppa upp finnar/pormaskar. Detta går bort inom 2-3 veckor. Denna produkt svider också lite i huden, men jag upplever inte alls att min relativt torra hy på kinderna har tagit skada av krämen alls! Detta kan bero på att jag avslutat varje applicering med Transformation Face Cream innehållande hyaluronsyra (plumping-effekt) och massor av fukt och näring. Och faktiskt vill jag påstå att dessa krämer verkar ihop! Började med Bioclear för att se om den gjorde resultat först (ca 3 veckor) men det var faktiskt först när jag började applicera dem tillsammans som jag började se resultat! Märkligt, men sant! 

Så hur har det gått med mina milier då? Och min yttorrhet? Mina milier har kanske minskat med 75% (vilket är klart godkänt och kanske försvinner de helt till slut?) och jag är inte alls lika torr längre, ansiktet känns yngre (säkert hyaluronsyran!) och jag ser en annan ton i huden. Med de här krämernas effekt är jag supernöjd i jämförelse mot Exuviance! Tyvärr är priset det dubbla på båda krämerna, såklart, och dessutom är innehållet rent ut sagt löjligt - 30ml per burk! Priset på salong för BioClear är 599:- och Transformation ca 920:-. Från England: 450:- för Bioclear och 620:- för Transformation.
Och så till doften, Bioclear luktar verkligen medicinskt och inte alls gott - medan Transformation luktar fruktigt, fräscht och jättegott!
Krämerna får också minus pga att de kommer i burkar utan tillhörande spatel istället för pumpflaska, vilket inte känns särskilt hygieniskt och doseringen blir svårare. Att de heller inte innehåller någon solskyddsfaktor ser jag som en nackdel eftersom man måste applicera det i tillägg (ytterligare en kostnad).

Summeringen: Transformation Cream kommer jag definitivt att köpa igen, men däremot kommer jag att byta ut Bioglycolic Bioclear mot Bioglycolic Cream (som är lite mindre verksam men i samma serie - eftersom jag fått en rejäl förbättring och bara vill underhålla, plus att den är den enda som innehåller 50ml/burk!) 30ml burkarna skulle jag uppskatta räcker ca 13-15 veckor om man applicerar 2 ggr om dagen.

Betyg: ♥♥♥♥♥ (Får en femma för att produkterna är så bra - trots minusen med burkar/storlekar/pris)




Slutligen kommer ögonkrämerna!

Exuviance Hydrating Eye Complex ger fukt och lugnar ner svullna ögon, dämpar mörka ringar och suddar ut trötthetstecken (vilket egentligen gäller för båda krämerna), men här är Jan Marini's Bioglycolic Eye Cream mer effektiv mot kråksparkarna och ger ett slätare utseende över tid. Den är helt enkelt lite starkare och man får avgöra i vilken period i livet man befinner sig och hur starkt rynkreducerande en produkt ska vara. Har man inga rynkor är det bortkastade pengar att lägga dem på rynkpreparat, men däremot kan man alltid jobba förebyggande med krämer som förebygger uppkomsten av rynkor och motverkar fria radikaler. Är man under 25 ska man inte använda något annat än fukt, fukt och fukt och Jan Marini's produkter rekommenderas från 25 år, däremot Exuviance kan även användas av yngre hy. Bioglycolic Eye Cream lämpar sig bäst för åldern 25-30.
Priset för Exuviance's ögonkräm ligger på 399:- på salong(England 305:-) och Jan Marini's på ca 500:- (380:- från England). Förpackningarna skiljer sig inte nämnvärt åt, 1 gram mer i Exuviance's tub (15 respektive 14g).

Ögonkrämer räcker generellt sett i evighet och jag har inte ens tagit en tredjedel av burken!  Den här kommer bli min "nya" ögonkräm.

Betyg: ♥♥♥♥ (minus för burken utan spatel)

Best Powder



Det bästa pudret jag någonsin testat kommer från Guerlain.

Det är kompakt, ger snyggaste pärlemorskimret (jag byter ut färgerna efter säsong, mer guld/bronstonat på sommaren), lyxigaste dosan på tjejtoan, doftar fräscht och har utbytbara refiller. 
Det appliceras bäst med en kabukiborste och INTE en vanlig puderborste för att fixera makeupen enligt mig.

Har även "kulorna" i alla tre färger som jag har stående i badrummet - snygg inredning! ;)

For Sale



Superfina ballerinaskor i äkta skinn (men en lite ruggad ytfinish som inte gör dem blanka - fint!) med silvernitar från samarbetet mellan Jimmy Choo och H&M. Enbart provade - dvs NYA! De kommer i kartong med tillhörande dustbag. Strl 36 (normala).

Maila mig vid intresse: [email protected]  




New in

Prints.

Nu blir det ett besök hos en kompis! :) Later sweeties!

Today's Pic(k)'s




Precis hemkommen efter middagen hos svärföräldrarna och nu har jag precis krupit upp i soffan och slagit på Simon & Thomas - inredningsprogram är en favvo och jag slukar det mesta :)

// Ankle boots in suede Topshop // Dress By Malene Birger // Neckace Lindex // Ring YSL // Bag Céline //

Snapshots







Några klick från min helg.

Idag startade dagen med en utlovad brunch - Croque Monsieur - mums! Och för att bli av med de 1000+ kalorier en sådan restaurangmacka innehåller ;) var det bara att hoppa i träningskläderna och köra ett pass NTC.

I eftermiddag är vi bjudna på vad jag tror (?) kommer bli den sista påskmiddagen (jag hoppas på prinskorv, hehe, nästan lika gott som ostbågar ;P) - samtidigt som jag njuter av min sista vecka av semester (jo, det är sant, är ledig hela denna vecka också!).


Coming up:


Review på mitt test av JAN MARINI's hudvård - det har gått ca 10 veckor sedan jag började med produkterna och nu är jag redo att ge er ett utlåtande!

Mitt absoluta favoritpuder ska avslöjas - och då menar jag verkligen FAVORITE of all times.

Min bloppis fortsätter - och lagom till vårvärmen (som är utlovad denna vecka) ska ni få chansen att ropa hem ett par sprillans nya, svarta ballerinas med nitar från Jimmy Choo for H&M-kollektionen.
Förresten är min DKNY-väska uppe till salu igen på grund av en oseriös köpare (grrr!!) - ni finner den HÄR!

Ett gäng outfits kommer också i vanlig ordning!


So, stay tuned ;)

Easter pic(k)'s - Part Three




Påsken har svischat förbi och idag har jag varit på bio (American Pie!), fikat hos mamsen och pappsen och lagat trerätters till vänner.

Ligger nu trött i sängen och väntar på morgondagens brunch - gottigt - älskar brunch!! Och sen middag hos svärisarna!

Så här såg jag ut på påskaftons kvällen!

// Heels Louboutin // Jeans Zara // Top H&M Trend // Clutch YSL // Ring Cavalli // Necklace Lindex //



Hoppas ni haft en underbar påsk och njuter av den sista dagen av ledighet! :D

Easter Pic(k)'s - Part Two





Redo för påsklunch!

// Ankle boots in suede Topshop // Dress J Lindeberg // Bag Céline // Ring YSL // Shades Gucci // Coat Zara //


Easter pic(k)'s - Part One




Eftersom kylan kommit tillbaka - och jag vägrar ta på mig vinterjackan igen - så blir det mycket stickade tröjor under skinnjackan istället - men vad gör det när man ändå kan vara stylish i kabelstickat - det tackar vi för! ;)
Så här såg jag ut på förmiddagen när jag tog en runda på stan och letade födelsedagspresenter till mamma! :) På eftermiddagen svidade jag om för påsklunch hemma hos födelsedagsbarnet :)

// Boots Scorett // Jeans MQ // Cable knitted sweater Lindex // Leather jacket C-Girl // Shawl BeckSöndergaard // Bag Céline Mini Luggage // Shades Gucci //



GLAD PÅSK på er!! :D

My second new LOVE




The Gucci sunnies I've been longing for!
The perfect "cat-eye"-look, the perfect shade - not too little, not too much, and fits me with a smaller head perfectly.

Kommer definitivt bli årets favoriter! :)


Modellen heter GG3502/S 807N6(färg) 57Π17 140(storlek)

Multi colored nails

Efter att ha chockat med färg de senaste dagarna, fick naglarna prydas av lite mörkare dovare färger, men fortfarande i "color-blocking" med olika lack på varje nagel.



Mörkblått, nude, mörk plommonlila, burgundy & grått.



I like it! ♥

Gillar ni "multi colored nails" trenden?

My new LOVE







Say hello to my new LOVE from CÉLINE.

I chose between a beige/nude and a three-colored limited SS12 - and of course the choice fell on the second one - it's absolutely lovely! So Céline-ish! The calfskin is deliciously soft, the suede is impeccable and it is double-lined in calfskin - which means my wallet gets to feel the nice leather from the inside as well ;)  
Pure luxury.

You'll see me wearing it soon, very soon! ;)

Today's Pic(k)'s




// Boots Scorett // Jeans H&M // Minty shirt Flash // Coat Zara // Ring YSL // Bag Louis Vuitton // Earrings Cubus //

Arrived





Jag fick paket idag, från de här ställena.

LOVE - HUGE LOVE.

Show you later.

7 pics - 7 trends



- En shopper, enkelt, snyggt och praktiskt. Marint är dessutom supersnyggt - även i sommar!
- Virkade shorts. Jag plockar fram mina från H&M sedan förra sommaren, men har du inte haffat några än - gör det nu!
- Plisserat och långkjol - kan knappast bli mer rätt. Matcha med en enkel basT-shirt.
- Nitar på sandaler. Ränderna går aldrig ur, kan bytas ut mot just nitar - nita på!
- Scarf-mönstret fick ett namn efter D&G's visning och jag älskar det! Varför inte på en skjorta, kjol, shorts eller byxor?
- Aquatoner - kobolt, turkos, mint & jadé i en härlig mix. Jag skulle gärna axla trenden i dessa klackar med Mary Jane-strap i ny tappning.
- Show your back - not your boobs. Urringade ryggar är så läckert! Varför inte vända halsbandet bak och fram också? Eller göra som Chanel - klistra fast pärlor längs med ryggraden? Jag säger: Ja tack!


Ni finner plaggen på ZARA.

Today's Pic(k)'s






Idag har jag både fått luncha och fika! :D Älskar det! ;)

// Boots ELLA // Jeand Levi's // Top By Malene Birger // Jacket H&M // Bag Chanel // Ring YSL // sunnies Max Mara //

Läsarfråga!

Jag följer din blogg dagligen och jag ÄLSKAR den.
Jag har en personlig fråga till dig, det ser ut som att du gått ner ganska mycket i vikt. Du kanske vill dela med dig om du följer något tränings schema? Hoppas det var okej att jag frågade :)
Kram

/Mari



Tack snälla! :) Är alltid lika roligt att höra att ni gillar det jag skriver/tipsar/buar om ;)

Självklart är det okej att du frågar! :) Jag har inga som helst problem med att dela med mig av mitt "recept" ;) Även om jag ändå vill poängtera att jag har nog blivit mer "fit & tight" än vad vågen har ändrat siffror, men det struntar jag i - huvudsaken för mig är att må bra och att göra det bästa av just MIG! :)

Jag har inte följt någon mirakelkur/dietprogram eller liknande (gillar egentligen inte ens ordet banta!) utan kör på det hederliga "det finns inga genvägar!" och vet ni - det gör det faktiskt inte. Allt handlar om hur mycket du TRÄNAR och hur mycket du ÄTER.

Jag har alltid tränat mycket (nästan elitnivå, tills jag var 20 och medelmåttigt till 25) men tyvärr har det blivit väldigt sporadiskt de senaste 2 åren. Mycket på grund av den livsstil jag lever, både i jobbet (resliv) och privat (mycket bjudningar/utekvällar etc.).

Eftersom jag reser hela veckorna är jag förvisad till utemat 2 ggr om dagen (hotellfrukost går alltid att kombinera bra, däremot lunch och middag är en utmaning), vilket jag inte KAN ändra på, det enda val jag har är om jag väljer nyttigare eller onyttigare. Varpå jag alltid väljer det nyttigare alternativet numera. Ett exempel kan vara (om vi nu inte är extrema och väljer McDonald's burgare...) att välja mellan lax, kokt potatis & citronsås eller oxfilé/fläskfilé, rödvinssås & klyftpotatis - mitt val faller då på laxen, dels pga alla nyttigheter i lax, Omega-3 osv., men även för att det totalt sett innehåller MINST kalorier (vilket är det som räknas at the end of the day om man vill gå ner i vikt). Och vad man också ska komma ihåg är att restaurangportioner oftast är väl tilltagna så att även hungriga män ;) ska bli mätta, så man behöver inte äta upp allt!

Till lunch blir det oftast en baguette (i brödlandet Norge finns typ inte "Dagens" utan matpakke är det som gäller - och i matpakken är det smörgås, smörgås och åter smörgås, vilket gör att om man ska köpa lunch, finns det ju i princip bara smörgås att köpa också - för det är det som säljs). I det fallet försöker jag alltid att åtminstone välja en grov baguette med ost & skinka, rostbiff (ingen potatissallad), ägg & tomat eller räkor (ingen räkröra!).

Men då återstår frågan, hur många kalorier ska man äta på en dag? Och hur många kalorier innehåller en baguette på 7Eleven eller Wayne's? Till min hjälp har jag en app som har koll på de flesta näringsinnehåll från märken & kedjor. Man söker efter det man ätit, skriver in mängd och vips så har du ditt totala kaloriintag framför dig! Du knappar även in din vikt, längd och ålder, vilket ger dig ett värde på hur många kalorier du ska äta på en dag för att hålla vikten/gå ner/gå upp. Blev tipsad om appen av min bästa kompis T i januari, och jag har använt den sen dess! Appen heter Shape Up och flera av er har säkert hört talas om den och självklart är den gratis!

Klicka på ikonen för att ladda ner.
 
 
Den har hjälpt mig hålla koll på mitt ungefärliga intag - förut hade jag absolut ingen aning om vad/hur mycket osv. jag stoppade i mig - men nu vet jag. Och att veta hur mycket en semla/snickers/brownie eller för den sakens skull grädde/ostar/nötter innehåller är ju himla bra att veta - man kan lura sig själv! Det gjorde jag med nötter! Trodde att det skulle vara nyttigare (visst ur näringssynpunkt nyttigare än t. ex chips, men inte speciellt mycket färre kalorier!).
 

Självklart ska man unna sig av och till, det är inte det jag menar, men bara någon gång ibland (jag kör "en gång i veckan regeln"). Egentligen är det ganska enkelt och back to basics, jag följer varken lågkolhydrat eller fettdieten, utan helt enkelt sunt tänkande! Jag äter av allt, men olika mycket. Och som jag sa tidigare - det finns inga genvägar. Det går inte att äta kakor varje dag, en chipspåse i veckan, hamburgare och pommes 2 ggr, en pizza och dricka 10 öl/vin/drinkar och 2 liter läsk (oavsett light eller vanlig), och tro att man inte ska gå upp i vikt. Tyvärr.

Så...hur tänker jag då? Hur har jag gjort?

I januari höll jag på att spy på soffliggaren (jag) och jag kände inte riktigt igen mig själv - var var Veronica som gillade att träna - som alltid ätit nyttigt och hållit sig i form? Nowhere to be found. Så jag bestämde mig. Nu fick det vara nog. (Jag hade kanske gått upp 4 kilo - ingen katastrof alls, men alla känner olika och för mig var det nog!)

Jag slutade med allt som heter:

Sötsaker - bullar, kakor, godis, desserter, läsk (light & vanlig) osv. (har egentligen aldrig varit en last - men för mig innebar det inga desserter efter middagarna). Jag undviker även sötade yoghurtar och andra saker med tillsatt socker i. Inte nog med att socker inte är bra för insulinet så speedar det upp åldringsprocessen i kroppen och därmed huden - not good! Så om ni lägger mycket pengar på cremer, behandlingar och annat - skippa sockret!

Snacks - Chips, ostbågar (min stora last! Och det som varit jobbigast att ta bort), saltade och rostade nötter, chilinötter, salta pinnar, popcorn - de enda nötterna jag äter är mandlar (som fungerar ypperligt i yoghurten på morgonen tillsammans med linfrön).

Fett - Pommes frites, pizza, hamburgare, kebabtallrik, bacon osv.

Extremt, men det är min kickstart, för att se resultat snabbare - och det är ju det vi vill eller hur? För annars tröttnar vi ju! ;)
Sen kommer jag naturligtvis att ta en och annan godis, en dessert ibland, en mindre skål ostbågar till en film, men inte tillbaka till de gamla vanorna.

Jag byter ut:

Grädde & creme fraiche (i all matlagning, såser, dipp etc.) mot matkvarg & turkisk yoghurt.
Smör mot Olivolja.
Vetemjöl mot havrekli & dinkel el. liknande.
Limpa mot Finn Crisp.
Ost mot skinka.
Vit pasta mot fullkornspasta.
Halvfabrikat mot bra råvaror från grunden.

Jag äter/dricker mer av:

Grönsaker som mättar - broccoli & blomkål är bra alternativ/tillägg till exempelvis potatis eller pasta. Broccoli verkar dessutom positivt på åldringsprocessen! 
Frukt/bär - gärna äpple, melon, kiwi, passionsfrukt, jordgubbar, clementiner, blåbär, hallon, superfrukter.
Ägg - en bra proteinkälla som håller dig mätt längre! Jag äter ca 2 om dagen. Visste ni förresten att 2 skivor ost innehåller lika många kalorier som ett kokt ägg! Vilket håller man sig mätt längst på tror ni? ;) Gör en fransk omelett (bara vatten tillsatt) på två ägg med fräscha grönsaker och du står dig i flera timmar!
Vatten - alltid vatten eller kolsyrat vatten till mat - inget annat.

Jag tänker:

- på om jag verkligen behöver en portion till, eller om jag äter för att det är så himla gott. Oftast blir svaret det sistnämnda.
- på att minska på alkoholintaget (för mig med mitt liv som det ser ut idag, är det omöjligt att helt tacka nej till ett glas vin eller två, men jag behöver inte ta 5-6 glas). Alkohol är verkligen en riktig bov - inte nog med att det innehåller mycket kalorier så stoppar det upp förbränningen, vilket gör att träningen inte får den effekt som den annars skulle ha, eller kanske ingen alls beroende på intaget. 
- men pratar vi ändå om partykväll, så håll dig till till vin eller Gin&Tonic/Vodka Ramlösa (för att skippa de extra kalorier som syrup eller läsk innehåller).
- är jag lika sugen på choklad imorgon - då tar jag en bit. Oftast är jag det inte. Mind games är bra ;)

Ändra små saker och du kommer se skillnad! :)


MEN ingen snygg kropp utan träning! Du kan bli smal av att äta rätt, men också slappare med dålig hållning och lägre förbränning på köpet.

Eftersom jag befinner mig på hotell hela veckorna (och nästan nya varje kväll eller åtminstone varje vecka) är ett gymkort värdelöst för mig. Jag var tvungen att hitta en träningsform som passade min vardag. Det var då jag började med appen NTC - Nike Training Club (också gratis!). 

Klicka på ikonen för att ladda ner. 




Oftast har hotellen ett träningsrum som jag går till, men annars kör jag på hotellrummet - precis så smidigt som jag vill ha det. Man väljer mellan 30 och 45-minuters pass, vilket är precis lagom - och jag lovar er - det är SUPERjobbigt! Man ser resultat snabbt - ge det 1-2 veckor med 3-4 pass i veckan och du kommer känna dig mer fit & slank!

I början körde jag på Beginner (nu efter 2 månader, kör jag på Intermediate) och jag väljer alltid programmet Get Lean (för det är ju slanka, fina muskler man vill ha, right?). Sedan väljer jag fritt mellan programmen och varierar mig från vecka till vecka. Två stycken 45-minuters och ett 30-minuters pass kör jag i veckan. Har jag tillgång till medicinboll eller hantlar kör jag med det - annars gör jag bara övningarna utan - de är fullt tillräckligt jobbiga ändå! ;)



I tillägg har jag en PT-timme i veckan, där vi springer stegrande intervaller på löpbandet, gärna med lutning i ca 20-25 minuter (sista intervallen ska vara så jobbig att du inte orkar springa en till). Ibland kör vi även roddintervaller (samma sak där). Sen kör vi styrka, varierat mage, ben och armar, i ett högt tempo. Ibland boxning, vilket ger ett helsikes flås! :)

Att ha en morot är alltid bra! Om du går ner si och så mycket, eller minskar midjemåttet med så och så mycket - unna dig något (helst inte något i matväg då...hehe), ett par nya skor  som du suktat efter länge, en fin väska, nytt smink, en ny topp eller vad som helst som ger dig motivation till att fortsätta! :) Sätt upp delmål, veckovis, månadsvis, kvartalsvis osv. Och VÄG dig inte för ofta! Fokusera på hur du känner dig istället.



Mitt mål är att ha en killermage och rumpa att addera till min nyinköpta Missoni-bikini i sommar och det ska jag banne mig klara! ;) Och när jag blir sliten i en övning, tänker jag "Beach 2012, beach 2012..." och kör vidare! Haha, sjukt, men det funkar faktiskt! :)


Om ni orkat läsa hela inlägget, och speciellt du Mari ;) ser ni att det inte finns några genvägar, bara hjälpmedel, och detta är mitt sätt! :) Finn något som passar er och som inte känns omöjligt att hålla i längden - det är ju en livsstil och inget jojobantningsprogram! Viktnedgången kommer ta tid, men så kommer det också vara lättare att hålla den!

Hoppas du fick lite inspiration till ditt egna upplägg! :)

Kram,

Veronica

Hard work pays off, and you won't get the butt you want by sitting on the one you have!





Pure as gold



Måste visa er klänningen jag köpte idag - på H&M!
Mycket finare på, än på galge och i verkligheten, än på bild. Ett riktigt guldkap! ;) 149 pix! Skynda fynda!

Jag kommer matcha min med skorna ni ser på bild och min svarta lackade YSL-clutch.

Let's shine!

Dubletter



När grabben inte använder det snygga Iphonefodralet som jag köpte til honom i Dubai från Louis Vuitton - ja då varvar minsann jag detta med mitt fodral i brunt monogram. Inte mer än rätt - alldeles för fint för att ligga och samla damm! Don't ya think?

Påskpynt



Påskpyntet är sparsamt här hemma, trollhassel med påskägg och fjädrar i, ett stort silvrigt påskägg i metall och en vårbukett - that's about it! Men mitt stilsnygga tips till er, istället för bara tulpaner är att mixa upp dem med ranunkler! Snyggaste buketten att både få, ge bort eller ha hemma i  vår!
(Insidertips från en av mina kunder som är blomsterdekoratör)

Yesterday's Pic(k)'s



// Brogues Tommy Hilfiger // Jeans MQ // Denim shirt MQ // Knitted sweater Lindex (new in!) // Bag Louis Vuitton //

Goodies



Hur fint är inte detta?
Ett Ipadfodral från Herr McQueen? En hård clutch med ringar? En Chanelinspirerad väska i tyg med guldkedja? Guldskor?
Ja, tack, till allt.

Alejandro Ingelmo, By Malene Birger, Four 7 Eleven & Alexander McQueen.

Partyhöjare



Två budgetvarianter inspirerade av Alexander McQueen och Bottega Veneta. Jag gillar båda.
Ni hittar dem på Scorett.

Preppy & Unpreppy

Startade min lediga påskvecka med en 1,5 timmes ansiktsbehandling (även om det var på håret att jag glömde bort den (??) skyller på semestersnurrighet). Efter det träning och nu ska jag alldeles strax hoppa i bilen och hälsa på min barndomskompis som faktiskt hade sin D-day för preliminär förlossning i torsdags, men som fortfarande väntar ;)



Today I'm doing preppy with unpreppy nails! ;)
Ser ut som jag jobbat extra på dagis, men jag gillar det faktiskt!

Better pic's later! Gotta go!

Ha en riktigt bra start på veckan!

Today's Pic(k)'s






// Shoes Converse // Jeans MQ // T-shirt T by Alexander Wang // jacket H&M // Shawl Becksöndergaard // Bag Chanel // sunnies Max Mara //


Sådär, då har ni fått ett maraton av outfits! ;)

Saturday Night's Pic(k)'s








Med inspiration från Louis Vuittons visning dansade jag in lördagsnatten i det här!

// Heels Zara // Pants MQ // Shirt H&M // Ring & clutch YSL // Headband pearl necklace //



(Ursäkta dålig kvalité - min självutlösare är såå dålig på fokus... :/)

Saturday's Pic(k)'s





// Boots Scorett // Jeans Levi's // Belt H&M // Scarfprinted shirt Zara // Ring YSL // Coat Zara // Bag Chanel // Sunnies RayBan //

Friday's Pic(k)'s

Jag ligger efter med några outfit posts! Tänkte hinna ladda upp alla idag - vi börjar med fredagens! :)





// Boots Rodebjer // Jeans H&M // T-shirt T by Alexander Wang // Coat Zara // Shawl Missoni // Bag Louis Vuitton // Ring Cavalli //

Söndagen bjuder på strålande väder och en löprunda (eller i alla fall en prommis i rask takt) ska hinnas med! :)