Helgens Julbord



Kvällen började på hotellrummet med fixande och lite förfestande. Ett typiskt badrum innan party...

Grymt snygga strumpbyxor med en söm bak och en liten söt rosett. Love. Från Lindex. Skorna kommer från Jimmy Choo for H&M-kollektionen.

Klänningen kommer från Divided Exclusive, rosdekorationen från H&M och spetshandskarna är hembudade från tradera förra året.


Här sitter jag och ett par arbetskompisar i limon på väg ut till julbordet, vilken spenderades på en mysig herrgård med otroligt goda prinskorvar :) Efter det blev det några barer och nattklubbar och som vanligt är det all in när det gäller vår firma...det blir mycket galna upptåg, men tusan vad kul det är! :)

Lussekatter


När jag kom hem idag hade mamsen bakat lussekatter! Gott, gott. Nu börjar man känna att det snart drar ihop sig mot jul! Idag har jag varit och tagit svininfluensavaccin och såhär en timme efteråt känner jag inget - skönt, hade inte så gärna velat få influensaliknande symptom i en dag lagom till julbordet imorgon. Nope.

Strax ska jag iväg på kalas till min farbrors fru som fyllt 81 år i veckan, inte dåligt! :)



Spana in mitt nya nagellack från Make Up Store som jag köpte förra helgen, grått med glitter i, dundersnyggt!

Idag har jag redan hunnit med 2 outfits, började med min rödrutiga blus, men kom på att det inte gick att kavla upp ärmen tillräckligt för sprutan så jag bytte till volanglinne istället... Sån är jag! :)

Hoppas ni har en trevlig fredag! Kramar!

Julstämning...


...för mig är de här doftljusen från Sia. Varje år måste jag bara ha dem! De doftar underbart av äpplen och kanel och mina tankar går till barndomen när mamma julbakade, vi barn pysslade, julgranen var pyntad och det sprakade från öppna spisen.

Ny klänning




Den här fina klänningen föll jag för idag, grymt snygg passform! Jag gillar att den är koboltblå (vinterns svarta) och aningens glittrig i tyget. En färgklick i vintermörkret! Jag kommer matcha den med svarta accessoarer och silversmycken.

Dagens Outfit




Ankelboots Topshop, jeans, stickad tröja och leopardmönstrad scarf H&M, skinnjacka C-girl, armband Indiska, väska Louis Vuitton Manhattan GM.

Incheckad


Äntligen incheckad på hotellet i Fredrikstad! Nu ska jag slänga mig på den härliga sängen och zappa lite på tv:n. Skönt! Har hunnit med en runda i ett köpcenter här och en klänning från H&M fick följa med hem, bild kommer senare.

Onsdag


Husmanskost för mig är det bästa, kan inte säga det för många gånger, man tröttnar på champagne också ni vet. :) Den här grillade laxen var min middagskompis igår, mums!

Som vanligt regnar det småspik (det har regnat otroligt mycket senaste tiden) och de där Hunterstövlarna i Mulberry (vilken färgklick!) är inte långt borta nu, snart rinner bägaren över när det gäller våta fossingar och jag klickar hem dem. Eller det kanske jag gör ändå...

Om jag får lite tid över ikväll ska jag banne mig börja kika efter lite julklappar, eller varför inte pappas födelsedagspresent, som prompt bestämt sig för att fylla strax före jul.

Dags att fortsätta jobba.

Later!

Dagens Outfit




Ankelboots Topshop, leggings GinaTricot, spetstunika Karen Millen, ring & örhängen H&M

Helgens partyoutfit



Som vanligt tas kvällens outfit på toan... ;)

Klänning med markerade axlar Divided Exclusive, Carrie-klackar Asos, halsband GinaTricot, Armband Pieces, ring & strumpbyxor H&M, clutch med rosett Don Donna


Måndag

Börjar tro att måndagar infaller oftare än alla andra veckodagar...det är oftast segt att komma igång efter helgen och den känns längre än de flesta andra dagar. Rätta mig om jag har fel.

Oavsett har det varit en trevlig helg med 25-års firande av en tjejkompis och utgång efter det. Nu ska jag fortsätta med dagens sysslor men bjussar på en bild från i helgen. Ni skymtar klänningen med axelvaddar från Divided Exclusive och halsbandet från GinaTricot. Snygg kombo.

Uniformsdressat

Hur cool var inte denna uniformsinspirerade kappan från Bruuns Bazar's undermärke BZR? Känns nästan som en riktig uniformsjacka straight from the battlefield. Ha-begär...men som vanligt slut i min storlek, bara 42 finns kvar. Tänk er till snörade kängor, en romantisk klänning med empireurringning och stora guldsmycken... ♥

Pris: 2799:-

TGIF

Äntligen fredag och helg! :)

Sitter med en kopp chailatte (byter ut den vanliga caffelatten ibland) i handen och har precis slängt in den tänkta partyklänningen för imorgon i tvättmaskinen, nu är det bara att kryssa fingrarna och hoppas att alla fläckar går bort sedan senaste kalaset...huja...vitt är ju annars en bra färg på en klänning när det spills rödvin...not. Riktigt intorkat sedan i somras för att göra det riktigt jobbigt att få bort. Typiskt (note to self: lämna alltid in svårt fläckade kläder på kemtvätt bums!)

Oh well, dagen i övrigt består av lite ärenden och förhoppningsvis en stund på soffan med nya Chic, borde fixa med min walk-in också som ser katastrofal ut nu igen...

Idag sportar jag förövrigt min nya paljettröja, like alot, matchat med mörkröda naglar (snyggt till grått), trasiga jeans och skyhöga klackar. Bättre bild på outfiten kommer senare!

Nu: lunch med mamsen och papsen!





Crocodile


De här klickade jag hem i morse. Hoppas de är lika snygga i verkligheten som på bild. Det som talar för det är att de är i 100% skinn. Good.

Christmas lingerie


Vore inte den här gudomlig att bära under alla klänningar i julhelgen? Snygg och sexig! Känns mer dressad i och med bustiermodellen, men i min mening, that's even better!

Tips på kajalpenna!



Om jag skulle få välja en enda kajalpenna på denna jord så skulle jag välja Make Up Store's Darkest Shadow. Den är mjuk, lätt att applicera och man får enkelt snygga raka linjer. Att den sitter som berget en hel partynatt och fortfarande ser snygg ut fast man somnat med sminket på är ju fantastiskt! En sak mindre att oroa sig för när man är på fest, att sminket sitter där det ska. Jag brukar nästan aldrig ha något smink med mig i partyväskan, förutom lipgloss och eventuellt läppstift då. Anledningen till det är noga utvalda produkter som håller för det mesta utan att behöva bättras på. Att man exempelvis använder primer är A och O och samma sak när det gäller fixering som en sista finish. Satsar man på det behöver man inte springa runt med sminkväskan på krogen. Promise.

Önskelista...

Förra året vid den här tiden hade jag redan skrivit klart önskelistan och började handla julklappar redan i oktober! I år har jag inte haft en tanke på julen, bara att det är något som är långt, långt borta än så länge. Kanske beror det på att det har varit en kaotisk höst med mycket att tänka på och ta ställning till gällande livet, framtiden och mina nära och kära. Men nästa helg är det redan första advent och det är dags att finna julstämningen, dricka glögg, äta pepparkakor och mysa med tända ljus. Ska försöka knåpa ihop en önskelista också eftersom mamma frågade om den igår...Hur går det för er? Har ni börjat tänka på julen? 

En återkommande punkt på önskelistan är en Chanel 2.55, som jag fortfarande inte har kunnat köpa eftersom jag inte varit i t ex Köpenhamn, Paris eller London den senaste tiden. Ett par röda sulor från Louboutin vore inte heller fel, peeptoemodellen med inbyggd platå i patent tycker jag är snyggast.

Dagens Outfit


Idag blev det randig klänning från H&M, kashmirkofta BEST, leggings och ring GinaTricot och skinnstövlar, gamla. Utomhus blir det svart dubbelknäppt ullkappa, halsduk från In Wear och väska Louis Vuitton Manhattan.

Nyshoppat

Efter jobbet idag hann jag med en sväng på en galleria utanför Oslo och tror ni inte att jag hittade Cavalli-ringen där? Och den passade perfekt! Riktigt, riktigt snygg.



Inte nog med det hittade jag äntligen den sköna angoratröjan med paljetter på från H&M. Vardagssnyggt som busen!


En brosch/hårklämma med en blomma och lite fjädrar kanske kan piffa upp partyoutfiten till helgen, så även de snygga örhängena i vintagestuk.


Sen köpte jag ett par strumpbyxor med spetsmönster och ett par roliga dekorationer att fästa runt låret när man har kortkort eller möjligen shorts för att få det att likna lite strumpebandsaktigt...ni fattar vad jag menar när ni får se det på... :)

Dagens Outfit



Usch och fy vilket tråkväder det är i Oslo idag, det har ösregnat ända sen jag steg upp i morse.

Skinnstövlar gamla, jeans H&M, klänning H&M, kofta Cubus, ring GinaTricot

Kvällslektyr


Ikväll blir det läsning om och av min favoritstylist Rachel Zoe. Pure red carpet glamour! Älskar hur hon stylar kändisarna för deras röda mattan -moments!
Även Elsas Mode damp ner i brevlådan i förra veckan, så den ska jag sätta tänderna i så fort jag och Rachel blir klara med varandra.

Dagens Outfit



Skinnstövlar med rosetter gamla, leggings H&M, skjortklänning Only, kofta Cubus, cerise kappa Bruuns Bazar BZR, halsduk InWear ringar H&M och gåva, väska Louis Vuitton

Fredagens Outfit



Lackade boots Rodebjer, jeans Zara, volangtop H&M, kofta BEST, skinnjacka C-girl, halsbandsur Vintage by Fé, ring H&M

Helgen

Som vanligt rusar helgen iväg, men den här har varit lite mer späckad än vanligt. Drog igång med att fira en kompis som precis tagit körkort och tog en provtur med bilen, sen var det dags att agera personal shopper åt lillbrorsan. På fredag kväll var det bara att åka tillbaka till Oslo med trevligt sällskap för att inte missa släppet av Jimmy Choo for H&M. Och jag köade och köade i evigheter...
 
Shoppingen med brorsan, här sitter vi och fikar och beundrar vår "fångst"; nya skor från Tiger, pikéer från Tommy Hilfiger och Ralph Lauren, V-ringad tröja från Lyle & Scott, tre T-shirtar och fyra Björn Borg kalsonger. Han blev nöjd! ;) 

Jag köpte ett par skinnbyxor från H&M, de som hänger till vänster.

Utanför H&M på Karl Johan i Oslo klockan åtta på morgonen...och inte blev jag bland de 160 första till skorna och accessoarerna trots att jag var där så tidigt. Tv var där och intervjuade och de som stod först i kön hade stått där sedan halv fyra på morgonen...och ja vad säger man...man kan inte annat än unna dem att få komma in först! Som tur var fanns de skor jag ville ha kvar efter tolv när de öppnade för alla och jag kunde efter ytterligare en timme och fyrtio minuter i kö äntligen lägga vantarna på dem. 


Visst är de snygga? ♥

Klackarna åker nog på redan till julbordet...

Powerring

Den här fantastiskt fina ringen från Just Cavalli provade jag igår och jag skulle ha slagit till direkt om den inte hade varit lite för stor i storleken. Kanske finns den i fler storlekar, men det var tyvärr den sista som butiken hade kvar.
Men visst hade den passat jäkligt bra på mitt finger? ;)

Idag är det jobb som står på agendan och kanske eventuellt en vaccination mot svininfluensa. Ca 630 000 norrmän är sjuka i svininfluensa just nu och om man ser till antalet invånare (4,5 miljoner) är det skrämmande många.

 

Skinnbrallor


Just nu är jag ute efter ett par snygga skinnbrallor och de här från Topshop ser lovande ut. Tyvärr blev det inget köp på Lindex (de i skinnimitation som jag bloggade om tidigare) eftersom de såg plastiga ut, eller mer som ett par lackleggings. Även Jimmy Choo for H&M's skinnleggings ser coola ut...

Dagens



Gummistövlar Ilse Jacobsen, jeans H&M, lila stickad omlottkofta Lindex, halsduk In Wear, skinnjacka C-Girl, nitarmband Lindex

Skrubba


Om ni som jag, vaxar er, är skrubbande A och O för att förebygga inåtväxta hårstrån. En gång i veckan skrubbar jag kroppen (eller enbart de vaxade partierna om man så vill) med den här skrubben från Exuviance. Det fina i kråksången är att den fungerar lika bra till ansiktet eftersom den är väldigt mild och småkornig. Jag blandar bara ut den med lite babyolja innan jag börjar skrubba och resultatet blir kanonfint! Lyster, inga svarta pormaskar och slätare hy!

Ett annat tips när det gäller inåtväxta hårstrån är att smörja området varje kväll med en exfolierande fuktighetskräm som hjälper cellförnyelsen och samtidigt tar bort döda hudceller, som annars täpper till hårsäckarna och som följd bildas det svarta prickar under huden (inåtväxta hårstrån).  

Today


Lackade boots Rodebjer, svarta jeans H&M, stickad tröja H&M, nitarmband Lindex, skinnjacka C-Girl, halsband GinaTricot

Restaurangtips i Oslo


En underbar chokladfondant med kokossorbet, exotiska frukter och chokladmousse med likörsmak.

Igår kväll var vi på en av mina favoritrestauranger i Oslo, Dinner, en snygg, lyxig Chinarestaurang med fantastisk mat! Jag kan varmt rekommendera den om ni besöker Oslo, väldigt populär, så se till att boka bord, vare sig det är måndag eller fredag. Restaurangen ligger paralellt med Karl Johan på Stortingsgate och om det är något som ni måste prova på menyn så är det Crispy Duck.

Simplicity

Äntligen fredag, äntligen helg! Har precis blivit bortskämd med en god brunch hemma hos mamsen och papsen. Lyx! :)

Dags att sätta locktången i håret, måla naglarna, pick an outfit och sen svira ner på stan och spana in Lindex kollektion, skinnbrallorna ser riktigt lovande ut måste jag säga. Later!

Until then, gårdagens simpla, men ack så sköna outfit... skinnstövlar Novita, jeans H&M, sweatshirt, linne och ring GinaTricot.

Affordable Luxury


Lindex har kommit med en ny lyxigare kollektion av festkläder och dessa ska jag springa ner och kika på så fort jag hinner. Klänningen ser ut att ha ett härligt fall, dock skulle jag ta till saxen lite....byxorna i skinnimitation ser häftiga ut och toppen snyggt draperad. Jag ser framför mig till höga klackar, pärlhalsband (svart, vitt & gammalrosa) och svarta spetshandskar. Rockigt chict med en gnutta chanel. Love.

Love krinolin


Hur snygg är inte denna skapelse från Asos Black? Gillar krinolinkjolen massor, syns inte så bra på bild, men spana in hur den ser ut på catwalken HÄR Att matcha det med en snygg bustier i samma klänning är perfektion.

Dagens


Dagens är myspys, fortfarande lite hängig från förkylningen, men ska prova mig på att jobba hela dagen idag och då är det bekväma kläder som gäller.

Stövlar Novita, leggings H&M, stickad tröjklänning med fickor Object, linne och ring GinaTricot.

Sjuk


Just nu ligger jag däckad på hotellrummet, ont i halsen, snuvig och allmänt hängig. Typiskt. Men förhoppningsvis går det över fort! :) Inget vidare att vara själv när man är sjuk... Känner mig inte speciellt fräsch, men bjussar på en bild från i lördags, då en middag och utgång stod på schemat! Trevligt värre. På mig hade jag mina "cages", markerade axlarna med broscher, lackade svarta jeans, YSL-clutch, leopardsjal och skinnjackan med nitar. Känner mig faktiskt ganska nöjd med kvällens sminkning. Lila, krom och silver tycker jag är en snygg kombo och inte lika förutsägbart som en svart sotning, även om det också är snyggt. Omväxling förnöjer som man säger...

Nu: Te mot min onda hals!