Lovely


H&M släpper fler och fler partyklänningar, kommer ni ihåg den gröna och den svarta glittriga som jag beställde? Superfina! Svarta är en keeper och den gröna ska jag bara byta storlek på. Den här pudriga chiffongklänningen känns också som ett givet klick.
Och den här outfiten vill jag kopiera rakt av på nästa fest, ev byta ut shortsen mot skinnshorts...

A giant step


För lite drygt 2 månader sen bestämde jag mig för att börja plugga, visserligen bara på distans och medan jag fortfarande jobbar som vanligt, och nästa vecka startar kursen i marknadsföring. Det ska bli himla kul och har precis klickat hem kurslitteraturen. Jag är en riktigt seeker när det gäller info och vill lära mig mycket om allt och därför är det viktigt att jag inte bara står still och trampar på samma ställe, jag gillar mitt jobb och vill inte sluta, så därför tar jag en distanskurs för att utvecklas i tänket och dessutom är marknadsföring ett plus i CV:n när det kommer till mitt befintliga jobb. Hoppas nu bara att min hjärna fortfarande fungerar efter 7 år borta från studier... ;)

Night out



Igår rotade jag fram en gammal garderobsfavorit från Divided Exclusive, just love love love korsettlivet. :) Matchade gjorde jag med en orange clutch från Bozzini (hey, det var ju ändå halloween!), ankelboots från Topshop och smycken från Guess, Efva Attling, Forever 21 samt från guldsmeden.

En jättetrevlig fest (och jag tror att min lillebror hade en superlyckad kväll) som avslutades med natt-pizza hemma hos oss tillsammans med ett par vänner.

Tänkte snart ta en powerwalk och om jag  (vi) orkar skulle jag gärna se nya filmen med Julia Roberts som går på bio nu. Har ni sett den? Något att ha? :)

Miniplånka


Idag vankas det som sagt party och jag håller som vanligt på och rotar runt bland alla partykläder. En sak som är säker är i alla fall att denna söta miniportmonnä från Juicy Couture kommer få ta hand om mina pengar, kort och leg ikväll

O P I


Är det något man verkligen kan köpa på sig massor av i USA  så är det OPI-lack. Dessa kostade bara $5,80 st, dvs ca 40:- mot här hemma där man gräver guld och tar ut 150:-st. Tur hade jag också att det var erbjudande och jag fick 2 för 1. :) Nagellack nr 2 (från vänster) är en riktigt fin färg (Just a little rösti at this) och lika snygg till vardags som till Halloween ikväll! :)

Har tagit en rejäl sovmorgon och ligger fortfarande i sängen, jag med laptopen, baby med iphonen...haha, en helt normal helg hos oss ;D Men har ett par do's innan brorsans 25-års fest/halloweenfest brakar loss...duka, ställa i ordning, pynta samt klippa födelsedagsbarnet. :)

Halloween



Jag älskar att pyssla och detta pryder just nu köksbordet. Trevlig Halloween på er! :)

Today



Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, tunika Zara, skinnjacka H&M, halsduk Missoni, väska Chanel.

I morse startade jag dagen med en 1,5 timmar lång powerwalk, uppfriskande minus 1 grad i bara en juicy hoodie...burr :) Efter det stresshantering (en oas mellan allt körigt) och klockan ett var det dags för lunchmöte med jobbet och en runda på stan för att hitta födelsedagspresenter till min lillebror som fyller 25. En fullspäckad dag med andra ord!

Darlingen och jag har precis klämt den nya Beck-filmen, älskar Beck! Inte för att de alltid är så kanonbra, men för att de är skönt lättsmälta och har inga konstiga vrickade slut. :)

Nu är det snart natti, men ska visa er mitt halloweenpyssel innan jag somnar.

Mjukgörande


Underbart mjuk och tropisk frukt-doftande (amazing!) blir man av den här bodylotionen från Philosophy som jag köpte på Sephora. Bunkrade upp med 3 st. Lika bra, det kommer bli en lång vinter av torra och fnasiga ben och armar.

Har precis kommit från ett stenhårt afro-dance pass med en halvtimmes löpning innan, så nu känner jag mig sådär härligt slut! Man pushar sig aldrig så mycket om man tränar själv men när instruktören flåsar en i nacken, ja då jäklar tar man i för kung av fosterland. :) Nu hoppas jag bara på att hotellrestaurangen har något smaskigt att bjuda på. :)

Fritt fall


Idag vill jag bara sitta inne hela dagen, eller exempelvis ligga vid poolen i Las Vegas och svettas, för himlen har nämligen öppnat sig och det ösregnar och är hur blåsigt och kurigt som helst. Sitter med en filt över axlarna och dricker morgonkaffet och värmer mig, men oavsett hur gärna jag skulle ha ett innesittande kontorsjobb nu så måste jag hoppa in i bilen alldeles strax och besöka mina kunder :) Så är det.

Later!

Luli Fama




Den här bikinin från Luli Fama blev jag helt kär i när jag såg den på Bikini Village i Miami! Grym passform, fina färger och extra blingit med kristaller. Det var visserligen inte den enda jag tyckte var superläcker ur Luli Famas kollektion. Luli Fama designar jättemånga underbara bikinis och baddräkter - spana in hemsidan för massor av inspiration!

Checked in


Idag hade jag turen att bli uppgraderad till sviten. Bor ju så himla mycket på hotell och när sviten är ledig brukar jag oftast få den, men vad gör det när jag ändå är själv? Om du hade varit här baby hade vi tänt brasan, myst i soffan med lite vin och beställt roomservice. Istället multitaskar jag med att surfa, kolla på tv, äta sallad och prata i telefon.

Easytoning



Dessa Reebok Easytone invigde jag på träningspasset förut. Himla sköna och känns lite runda att gå på pga balansbollarna, men det gör inte det minsta. Vi kommer att ha många fina powerwalks ihop framöver. Nu hoppas jag bara på resultat! ;)

Dessa fyndade jag något billigare på Sawgrass Mills outlet i Miami, betalade ca 650:- för dem.

UGG's


I New York inhandlades ett par nya svarta UGG's att varva mina chestnutfärgade med. Ynka 152 dollar! Om jag inte missminner mig kostade mina tall i chestnut runt 2700:- Med andra ord ett riktigt kap! Köpte även med ett care kit för att slippa missfärgningar och för att kunna få bort saltränder som blir i vinter.

Missoni scarf

En annan sak jag shoppade i Miami, som jag är riktigt nöjd över, är den här lite tjockare scarfen (mer som en halsduk) från Missoni. Underbara färger och mjuk som få.

Spinning


Har precis checkat in på Quality hotel i Tønsberg och fick den här fina utsikten!

Ska alldeles strax svida om till träningskläder och kila iväg på ett spinningpass i mina nya träningsskor - visar er sen! Skönt att komma igång efter tre veckor av alldeles för mycket god mat!

Tänkte fortsätta med shoppingen från USA lite senare ikväll - kika in då vet jag. :) Bilder från semestern och tips på ställen vi besökt som jag kan rekommendera kommer också.

Ormskinn



Den här supersnygga ormskinnsväskan från Michael Kors köpte jag i Miami.

My new bag






I Las Vegas slog jag till på en large flap bag från Chanel i caviar med gulddetaljer. Finally! :)

Honey, I'm home!


Idag har jag packat upp resväskan och ska snart börja packa om, åker till Oslo och jobbet som vanligt imorgon. Snacka om att jag fick en köldchock när vi landade, ca 35-40 graders skillnad mot Miami! Huja! Men den här bilden kommer jag att ha med mig i minnet och plocka fram när kylan biter.

Har intagit soffläge med laptopen i knät och tänkte publicera lite av shoppingen från resan, har handlat massor, och det blev en hel del pusslande för att få med allt på planet. ;)

South Beach, Miami


Här i Miami blandas dagarna av solande på South Beach, shopping, god mat och en massa drinkar! :)


Shoppingen är jättebra här, bättre än vad jag hade kunnat föreställa mig. Dessutom med billigare prislappar än i New York. Har handlat något riktigt fint som inte syns på bilden, men ni ska få se så fort jag kommer hem. :) Och självklart ska ni få kika in i mitt fotoalbum från resan ;) 

Hälsningar


Just nu lapar jag sol i Vegas med Eiffeltornet som granne. New York är avverkat, nu Vegas och imorgon drar vi vidare till Miami. Hoppas ni har det bra där hemma! :)

Packning


Då var återigen väskan packad, min rosa bundsförvant har varit med mig på alla resor i princip varje vecka året runt sen jag köpte den för ca 2 år sen, grym kvalitet Samsonite! Bara bytt hjulen en gång för att gummit slitits ut, men det gick på garantin och kostade inget. 

Åker till Gardermoen redan ikväll och flyger imorgon förmiddag. Väskan är full, full, full, men som tur är får man ta med ett handbagage som får väga upp till 18 kilo!! Tar därför en tom cabinbag med mig för all shopping. Men trots det är det svårt att veta vad man ska ha med sig på en sådan här resa som ändå berör flera årstider, höst i New York, varmt i Las Vegas och superhett i Miami.

Today



Idag har jag tagit en dagstur till Oslo för vaxning, ansiktsbehandling och en mysig lunch på fårskinnsfällar på Aker Brygge.

Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, tunika Day Birger et Mikkelsen, väska Mulberry Mabel.

Nytt i garderoben



Här kommer bilder på kamelfärgade skinnjackan från H&M Trend. L-o-v-e.

Timer



Nu tror ni väl att jag inte är riktigt klok som visar bilder på kylskåpet, men det är nämligen den lilla runda timern ni ska kolla på. Köpte den igår och tyckte den passade kylskåpet perfekt och förövrigt min virrhjärna också. Älsklingen lagar oftast mat (♥) och jag brukar ha uppgiften (haha!) att hålla koll på tiden på pastan eller riset, men det slutar i 9 fall av 10 med att han frågar; "Har inte pastan kokat 10 än??" Och jag bara,; "Oj...jo den har kokat 10 nu..." Så denna timer är för att slippa att vårt äktenskap ska gå i kras i framtiden - en riktig investering ;p

Yesterday



Igår var det full rulle hela dagen, på marknad med brorsan, middag hemma hos mamma och pappa och utgång med vänner på kvällen. I like. :)

Stövlar Acne Pistols, jeans Lindex, stickad tröja H&M, skinnjacka C-Girl, scarf H&M.

Sminktvätt


Idag tog jag tag i mina necessärer med krossade ögonskuggor som fallit ut, kajalpennor som kletat av sig osv. och gjorde en rejäl rengöring av allt. Necessärerna hamnade i tvättmaskinen och så tvättade jag av alla produkter samt penslar och sprayade antibakteriell spray på dem. Klart inför USA. Check.

Mango peach salsa


Ett nytt underbart väldoftande ljus att njuta av i höstmörkret.

Today



Stövlar Acne Pistols, leggings MQ, tunika Pulz, skinnjacka C-girl, scarf H&M, väska Mulberry Mabel.

Idag har jag lunchat med familjen tillsammans med darlingen - alltid lika mysigt. På eftermiddagen har jag och brorsan tagit en sväng på stan, spanat efter snygg inredning och vi hittade en grym bordslampa som passar honom som handen i handsken.

Snygg va? :)

Festklänningar


H&M har laddat upp hösten med många fina klänningar som räddar festerna framöver. De här fyra är mina favoriter och om jag inte klickar hem alla ska jag åtminstone ha nr 1 och 3. Superläckert med långärmade klänningar och den smaragdgröna...wow vilken underbar färg! Och den snyggaste skärningen och trenden - ena axeln bar.

Har förövrigt fått min beige skinnjacka som jag beställde från H&M för inte så länge sen, och den är jättefin! Det jag var mest orolig för var att den skulle vara "hård" i skinnet men den är verkligen jättemjuk och härlig, inte riktigt lika mjuk som min älskade skinnjacka från C-Girl men då skiljer det sig ganska mycket i pris också, men med lite wear and tear så kommer den bli fantastisk. Grym för att vara en budgetskinnjacka! Bilder kommer :)

Tonight




Har precis kommit hem från en jättetrevlig kväll på stan med två av tjejkompisarna :)

Ankelboots Topshop, skinnleggings H&M, skjorta Lindex, bälte Lindex, skinnjacka C-Girl, scarf H&M, smycken Efva Attling.