Cream



Stövlar Acne, jeans Zara, tunika Lindex, halsbandsur Vintage by Fé, väska Louis Vuitton.

Kohud





Eftersom jag är upptagen på mässan hela dagen får ni spana in hotellet jag bor på under tiden.

Striped



Efter en lång och framgångsrik mässdag var vi på mässmiddag med alla utställare, fantastisk mat och trevliga människor att bonda med!:)  Några drinkar senare på ett antal barer knäpps dessa foton. Önskar er en god natt och en bra start på veckan. Imorgon är det mässa som vanligt igen!

Tack för alla frågor! :) Det ska bli ett nöje att svara på alla, så fortsätt ända fram till torsdag att ställa frågor till mig om allt möjligt! :)

Keep it simple



Ankelboots Topshop, skinnbrallor MQ, stickad tröja H&M, väska Chanel, ring GinaTricot, örhängen Forever21.

Har haft två roliga och innehållsrika dagar här i Frankfurt än så länge. Igår åt jag en av de bästa Caesarsallader jag smakat på, ingen klassisk Caesar, men en variant som kändes spännande och i klassisk GI-anda utan krutonger och ingen caesardressing - bara oljor och kryddor.  Panino är stället med snygg inredning, coola gäster och bra service. Idag blev det en typisk italiensk trattoria som ligger i närheten av hotellet och jag passade på att äta riktigt färsk mozzarella med basilika och tomat - en caprese med andra ord :) En given barrunda efter det och nu ska jag snart sussa, en lång mässdag imorgon också och klockan ringer 07:30.

Natti natti!


Och fortsätt ställa frågor till mig om allt mellan himmel och jord HÄR

Just nu

Har landat i Frankfurt, varit en sväng på mässan, ätit en sen lunch på en riktigt typisk tysk kvarterskrog med en gammal dam som serverade på blommiga dukar - charmigt och gott, som hemlagat! Efter ett glas vin i hotellbaren bär det nu ut i vimlet! Håller på att förbereda mig för kvällen och smuttar på ett glas vin samtidigt. Gott, gott!


Ha en riktigt trevlig fredagskväll alla läsare! :)

Och glöm inte att ni fortfarande kan ställa frågor i inlägget under!

Frågor?


Jag har aldrig kört en frågestund i bloggen, räknar med att ni frågar bland kommentarerna, men eftersom jag sticker iväg under helgen och i början av nästa vecka, tänkte jag att ni skulle få sysselsätta er med att ställa de frågor ni funderar på och jag ska svara så gott jag kan! :) Sounds good?
Vill ni veta vad som ger mig kalla kårar, vilka skönhetsknep jag använder mig av eller vad som inspirerar mig mest just nu, vad jag vill göra om 10 år? Ja, ni bestämmer! :)

Då kör vi! HIT ME!

(kommer naturligtvis försöka blogga så mycket jag kan och har möjlighet från Frankfurt)

Shoppingspree

Både H&M och Zara hade fått in massor av vårnytt (så hima trött på rean som bara hänger...), verkligen massor! Oftast brukar jag inte hitta så mycket på en och samma gång på H&M som jag gjorde idag! Jag är supernöjd med mina köp och de är dessutom fem av vårens hetaste trender! Till budgetpris - det ni! ;)


Den hypade randiga, stickade tröjklänningen - älskar redan! Från H&M.


Grå stickad tröjklänning à la Stella McCartney. Från H&M.



Köpte en i svart också. Perfekta vardagströjorna. Kommer matcha med skinnbrallor, pumps eller stövlar och kavajen över. Enkelt och förbaskat snyggt!

Ingen acryl så långt ögat kan nå!


Leopardmönstrat - trenden som hänger kvar och blir hetare än någonsin! Här på ett par leggings med svarta blockdetaljer. H&M.


Enkla svarta leggings och knytskärp i nude läder. Skärpet kommet bli välanvänt till tröjor, blusar och klänningar!


Så slutligen morotstrenden, vidare upptill, hög midja, uppvikta byxor och avsmalnande under knät. Dessa satt superfint på utan att jag ser ut som en liten köttbulle med tandpetarben (vilket är väldigt lätt att man gör i den här typen av brallor!). Till pumps eller ankelboots blir dessa lika coola till vardags som till fest! Dessutom i vårens färg nummer ett: kamel! Från Zara.

Min dag i bilder


På flygplatsen i Kristiansand i väntan på flyget till Oslo, roade jag mig med att läsa Costume och dricka Voss.


Piffar till mig efter flygresan. Nu är jag redo för en shoppingrunda!


En snabbisrunda på dryga timmen innan det är dags för vaxning och AHA-syre behandling.


Första stoppet blev Louis Vuitton. En väska till svärmor står på listan.


Inne på H&M provar jag två säkra kort. Keepers! Hittade massor av saker på både H&M och Zara idag, billigt och riktiga trendkap inför våren!


Dagens skörd! Väntar på T-banan med ett rödmosigt ansikte efter behandlingen med AHA-syra. Dunderslät hy är resultatet.


Efter en lång dag har jag nu checkat in på hotellet på Gardermoen. Oftast bor jag på det HÄR hotellet. Snygga rum, fräscht badrum och dessutom grymt sköna sängar! Efter en natts skönhetssömn ringer klockan vid sju och då bär det av mot flygplatsen igen - Frankfurt och mässa!

Acne nude


Net-a-Porter har fått in Acne Pistols i en ljusbeige/nude variant som är himla fin...egentligen vill jag helst ha de cognacsfärgade till höger, men den verkar ha utgått ur sortimentet och det är oklart om den kommer in igen...ska man chansa på att de kommer tillbaka eller ska man klicka hem de ljusa?

Just a little rösti at this



Nylackat i favoritfärgen at the moment. 

Dagen i korthet


Igår morse såg jag soluppgången över skärgården från min balkong från hotellet. How nice?

Har:
Jobbat klart, pratat med mamsen och pappsen i telefon och kommit tillbaka till hotellet i Kristiansand.
Just nu: Zappar på tv:n.
Ska: Duscha, se halv åtta hos mig samt Uppdrag granskning om IKEA.
Humör: Lite spännningshuvudvärk idag också :( Hoppas det går över tills imorgon.
Äter: Inget.
Dricker: Vatten.
Bästa: Att jag ska på ansiktsbehandling imorgon. Så himla skönt att ha en sådan rutin!
Sämsta: Pga bortfall av personal måste jag, istället för att flyga hem på söndag från Frankfurt, köra hela vägen hem med alla mässprylar. Detta betyder att jag kommer hem först onsdag kväll. Men å andra sidan får man väl göra det bästa av den ofrivilliga roadtripen! :)
Väder: Kallt igen :( 5 minus och soligt.

Dagen i korthet


Klassiska pumps - yeah!

Har: Jobbat klart för dagen, checkat in på hotellet i Kristiansand och hämtat en kopp te till rummet.
Just nu: Surfar runt på lite olika webshopar.
Ska: Titta på halv åtta hos mig, läsa nya ELLE och ta en dusch.
Humör: Fint, lite ont i huvudet men annars bra. Förmodligen vätskebrist.
Äter: Inget
Dricker: Rabarber & vaniljte
Bästa: Att januari snart är slut - årets tråkigaste månad! Och att februari börjar med en massa roligheter; middagar, fester, shoppingrundor, resor osv. Tror den här våren kommer gå ruskigt fort! :) Ska dessutom boka in ett gäng weekends framöver, bl.a Köpenhamn står på turlistan!
Sämsta: Att det är så isigt ute.
Väder: 3 plusgrader (äntligen! Nu får snön gärna försvinna) och soligt!

Vardagströjan

Jag vill ha sköna vardagströjor att gömma mig i tills värmen behagar komma! Till skinny jeans, ankelboots, scarf och ett långt halsband - vardagschict till tusenVad sägs om de här?


By Malene Birger.


French Connection.

Receptinspiration


Eftersom både jag och darlingen äter otroligt mycket ute på restaurang (4-5ggr i veckan), pga våra jobb blir det desto viktigare att veta vad man ska stoppa i sig och framförallt äta lite nyttigare när vi har möjlighet! Har ofta svårt med inspirationen när det gäller mat, men det hoppas jag att dessa kokböcker som jag klickade hem från Bokus ska råda bot på! :) Jag vill äta god mat som jag blir mätt på och samtidigt inte tumma på smaken. Mat ska vara njutning! :) Dessutom passar GI in the city bra för personer som oss med många bollar i luften och GI-drinkboken hjälper oss välja bättre alternativ på drinkarna när vi är ute på olika partaj. Jag tror att det blir hur bra som helst! :)

Hur äter ni? Tänker ni på vad ni äter eller struntar ni blankt i det? :)

Dagen i korthet


I slutet av april ska jag på bal! Och givetvis måste jag skaffa en balklänning, denna från Michael Kors i vårens snyggaste färg är helt underbar!

Har: Kommit till Oslo för ett par timmar sen.
Just nu: Håller på med kontorsarbete.
Ska: Sätta mig i firmabilen och köra till Stathelle, besöka ett par kunder och sen checka in på hotellet.
Humör: Bra!
Äter: Inget.
Dricker: Kaffe.
Bästa: Att jag har en skojig vecka framför mig! På torsdag börjar det med vaxning och ansiktsbehandling, samt ett planerat besök till Louis Vuitton, innan jag sätter mig på flyget till Frankfurt och tre inspirerande mässdagar med middagar/partyn! :)
Sämsta: Att jag inte får träffa baby på två veckor ♥
Väder: Soligt med 3 minusgrader.

Today's



Boots Rodebjer, leggings H&M, linne GinaTricot, kabelstickad kofta LOGG, halsband Rebecca, väska Louis Vuitton.

Hemma igen! Ska lägga oss raklånga i soffan, titta på handbollen, solsidan och Morden i Midsomer. Perfekt söndagskväll! Måste packa väskan också - för två veckor med jobb och en helg med tre mässdagar, två middagar inkl. party efteråt. Puh! Och övervikt ska jag försöka hålla mig ifrån också... ;)

Mina 4 duschfavoriter


- Fake Bake's Passion Fruit Body Polish som skrubbar huden jämn och fin innan jag lägger på BUS. Resultatet blir flawless varje gång och jag tror hemligheten ligger i denna.
- Nougat London Foaming Body Mousse är som en lyxig skumklick som inte torkar ut huden och lämnar den väldoftande och ren.
- Decléor Alguaromes är en uppfriskande duschgelé med nyttiga alger som rengör på djupet och brukar hjälpa mig de mornar som jag känner mig lite hängig eller har en huvudvärk på G.
- Med budgetfavoriten från Palmolive Naturals Nutra Fruit känns det som om man smörjer på sig en gräddbakelse. Lovely. Torkar inte ut och luktar fräscht av kiwi.


Nu blir det en sväng hem till mor och far för en fika! :)

Pucci SS11

Godmorgon på er! :)

Sitter och lapar runwayinspiration för våren/sommaren och en av mina favoriter är Emilio Pucci med sin Peter Dundas, som gjort ett fantastiskt jobb med att mixa material till perfektion. Här är mina tre favoriter från kollektionen SS11:

Cognacsfärgat, skira tunikor och blusar, mönstrat, blåa toner, feminina "gladiatorsandaler", skinn och mörka naglar.

Den tredje outfiten ska jag absolut prova mig på så fort jag hittar en liknande blus! LOVE. Så snyggt OCH lättburet!

Rooibos


Har införskaffat ett nytt te, ekologiskt rooiboste med smak av ingefära, citrongräs och apelsin. Det sätter fart på förbränningen det! :)

Red Hot Chili

Sitter fortfarande i sängen och myser framför nyhetsmorgon - älskar verkligen att bara gå upp, fixa lite te och bädda ner mig under täcket igen och titta på nyhetsmorgon. En härlig helgtradition! :) Baby har precis dragit iväg med polarna på en pimpeltur, så jag ska passa på att sortera lite i garderoben, hänga upp och gå igenom allt så jag vet vad jag verkligen har, annars blir det alltid något som blir stående i en vrå någonstans. Ska börja rita ut hur jag vill ha den nya walk-in closeten också! :)


Här har ni klänningen från Nelly som jag beställde. Rött är fint även när det inte är jul och sen är ju nästa års julklänning kirrad! :) Tyvärr var den lite stor så den åker iväg för ett byte till storleken mindre.

Dagen i korthet




Har:
Tittat på tv och kollat på resor.
Just nu: Krupit ner under täcket.
Ska: Läsa nya ELLE och sen sova.
Humör: Bara fint!
Äter: Inget.
Dricker: Vatten.
Bästa: Att vi precis bokat en veckas solsemester på Lopesan Baobab i Mars.
Sämsta: Inget vad jag kan komma på.
Väder: Minusgrader och snö.

Today's


Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, blus Lindex, halsband H&M, väska Louis Vuitton.

ghd styler





Lyxigt kit va?

Idag testade jag min plattång för första gången och Oh my God!!! Vad bra den var! Den blev varm på bara några sekunder, gled genom håret som en smörkniv i rumstempererat smör och man behövde inte trycka ihop tången hårt alls och det blev finfina lockar på ett snabbt drag som har hållt sig hela dagen! Kanon! Dessutom blev håret superglansigt! Jag är mer än nöjd och helt klart värd varenda krona! Jätteplus för det värmeresistenta fodralet som följde med, perfekt för mig som alltid lägger ner en varm plattång i resväskan innan jag checkar ut.

Nu kommer snart vänner över och vi ska se På spåret, tjata en massa och njuta av att det är fredag! :)

New in

H&M inspirerar och den här outfiten tycker jag är amazing! Enkel men med en edge.


Jag har klickat hem både linnet och halsbandet.


Snygga va?

Nu blir det La Stada för oss, ska spana på soffor och hälsa på svärisarna! Later! :)

At home


Har precis kommit hem - nu är det äntligen helg! :) En drös med tidningar har landat i brevlådan under veckan plus att jag fått både min ghd styler och en finfin klänning! Ni ska få kika imorgon. ;)

Nu blir det slappis i soffan! :)

Dagen i korthet


Älskar denna looken med Nicole Richie, jumpsuit, bälte, stora brillor och väskan som signeras Balenciaga. Mer vardagschict kan det knappast bli.

Har: Sett på halv åtta hos mig, uppdrag granskning och planerat nästa veckas jobb.
Just nu: Tittar på tv och surfar.
Ska: Sova snart
Humör: Bra!
Äter: Inget.
Dricker: Vatten.
Bästa: Att jag fått G+ (man kan bara få G eller underkänt) på alla inlämningsuppgifter so far, nu återstår bara tentan!
Sämsta: Att hotellrummen är så kalla i Norge. Burr!
Väder: Kallt, 5-6 minus.

Sunkissed

Jag drömmer om varma breddgrader och bara ben... Hoppas våren kommer tidigt i år så att jag kan inta vår takterass tidigare än vanligt och lapa sol, läsa en bra bok och bara njuuuta! :) That's life.

Gorgeous jumpsuit with sunkissed legs... LOVE.

Nu ska jag tina upp mig med en varm dusch...det närmsta värme jag kommer komma idag i alla fall. ;)

Dagen i korthet



Har:
Tittat på halv åtta hos mig, lagt en ansiktsmask och pratat med älsklingen på telefon.
Just nu: Planerar morgondagen och bokar flygresor för nästa vecka så att flygen inrikes matchar min Frankfurtresa nästa helg.
Ska: Titta lite på tv och googla på goda GI recept inför alla middagsbjudningar vi ska ha framöver. Kan vara kul att bjuda gästerna på både gourmet och nyttigt samtidigt - eller hur?
Humör: Jättebra!
Äter: Inget.
Dricker: Vatten.
Bästa:Att renoveringsfasen snart är igång. Ser fram emot att välja tapeter, färger och golv!
Sämsta: Att det börjar bli kallare igen.
Väder: 5 minus och snö.

Black Beauty


Jag är ingen klassisk ringmänniska och skulle jag någon gång förlova mig skulle en svart diamant stå högst på önskelistan. Detta är Itay Malkins design - helt fantastisk! 5 carat black diamond, 73 small white diamonds and 18K white gold.

Checkat in på hotellet i Langesund och ska ta en varm dusch, lägga en ansiktsmask, smörja in mig med aromaolja och titta på halv åtta hos mig på TV4 play. Vardagslyx. :)

Dagen i korthet


En Hermès birkin med gold hardware är förutom min Chanelväska den
ultimata väskan och ska en dag vara en del i min samling.

Lånar en dagen i korthet från EMMA & JETS.


Har: Jobbat, checkat in på hotellet i Kongsberg och tagit en varm dusch.
Just nu: Tittar på idrottsgalan och surfar runt lite.
Ska: Titta på I form med Anna Anka på Tv3Play och sen ska jag sova.
Humör: Finfint!
Äter: Inget.
Dricker: Vatten.
Bästa: Att vi funderar på att åka till Dubai i Mars :)
Sämsta: Kan inte komma på något just nu. Allt är bra!
Väder: 3 minus och massor av snö.

Midnight blue



My TFNC dress in midnight blue.

Har precis städat bort julen, känns nästan lite tomt när man inte har ljusstakar i fönstren... Oh well, vi har boostat med tulpaner och fräscha vårfärger istället! Och vi har ett spännande år framför oss med renovering och nya möbler, men längtar mest efter min nya walk-in closet som blir dubbelt så stor som min gamla! :)

Sunday

Efter en jättetrevlig fika i flera timmar med sötaste tjejen åkte jag hem till baby och vi gick hem till ett vänpar, pratade, spelade kort och bara tog det lugnt! :)

Hittade ingen snygg våg på stan igår med alla funktioner som vi vill ha, men klickade hem den här snyggt designade vågen med alla tänkbara funktioner (vätska, benmassa, fett, muskelmassa osv.) igår kväll från Ellos!

Snart ska vi fixa till oss och hälsa på mamsen och pappsen för lite söndagsfika!

OMG, Give me these lovely shoes

Precis vaknat och ligger och tittar på nyhetsmorgon, funderar på var jag lagt mina Robebjerboots när jag såg Carin... Ska snart fixa till oss och gå ner på stan, köpa tulpaner (tulpanens dag idag!) fixa en ny våg och klockan tre blir det tjejsnack/fika med bästa kompisen från gymnasiet. :)

 
Från By Malene Birgers SS11 kollektion. Någon som vet om de kommit ut i butik eller på någon webshop än?

Mingel & Filmpremiär




Ikväll var vi bjudna på filmpremiär av Litte Fockers med förmingel innan :) Supertrevligt!

Boots Carin Wester, lackleggings H&M, skjorta Lindex, bälte Lindex, väska Chanel, halsband GinaTricot, armband Efva Attling & Opera & Co.

Fick paketet med ghd-plattången från Nelly idag också, eller trodde jag i alla fall, fick en avi där det stod att jag kunde hämta paketet efter kl fyra, men när jag skulle hämta det hade det inte kommit(!) och kommer förmodligen på måndag (då jag är i norge)  Sucki sucki, nu måste jag klara mig utan plattången en hel vecka... :(

Nu blir det hemmakväll med Skavlan! Trevlig kväll på er! :)

Önskelista Januari


Årets första önskelista innehåller mycket heminredning och praktiska saker.

- Ny soffa, en måttanpassad efter vår lägenhet i äggskalsvitt.
- Kuddar Kew Cushions från Missoni Home kommer bli perfekta i den nya soffan.
- Large ring agenda från Louis Vuitton. Har tröttnat på vanliga kalendrar som man måste byta ut varje år för att de blir fula, i denna behöver man bara byta ut insidan.
- Lyxig plattång med tillbehör i kitet midnight collection från ghd är faktiskt redan på väg hem till mig. Check.

Puderbas

Ligger och kikar på nyhetsmorgon medan darlingen har kilat iväg till frisören. Vad härligt att vara sådär riktigt ledig - det har jag inte varit sen jag började plugga i höstas, för det har alltid varit någon inlämningsuppgift som jag jobbat med på fredagar. Men nu är det slutsnackat om marknadsföringen, i alla fall tills jag får resultatet...tjatar ju hål i huvudet på er ;) haha!

Mysig kofta bland H&M's nyheter i viskos och linne, fina hängiga fickor också. I like.

Thursday night

Äntligen hemma! Denna veckan har varit extra jobbig då jag både har jobbat heltid som vanligt samtidigt som jag gjort sluttentan i marknadsföring. Men OJ vad skönt det känns att det är klart nu! :) Förhoppningsvis gick det bra och jag får ett betyg som jag är nöjd med! :)


Snygga och prisvärda pjucks från Forever 21.

Har precis tagit ett bubbelbad med baby och nu har vi kraschat i soffan med morgonrockar och Söderte. Mys! :)

Imorgon ska jag hämta paket, äntligen har min blåa klänning från TFNC (som kom bort i snöstormen i england) kommit. Kommer bli så fin, kanske inviger jag den redan imorgon...

Natti, natti! :)

Fukt, fukt, fukt

Fukt är verkligen A och O i det torra och kalla klimat vi lever i, speciellt så här års. Jag märker att torrhetslinjerna syns tydligare i pannan och runt ögonen, dags att boosta med fukt med andra ord!

Den här ska jag införskaffa och smörja in mig ordentligt med innan jag lägger mig, de dagar som huden känns extra fuktfattig som ett komplement till den vanliga nattkrämen, precis som min hudterapeut gör.

Poff

Stod och plattade mitt hår i morse, när det helt plötsligt sprakade till i plattången följt av gnistor, POFF, och det blev helt kolsvart i hela hotellrummet. Slängde snabbt ifrån mig tången och drog ur kontakten. Typiskt! Nu är den antagligen förstörd och inte vågar jag prova om den är förstörd heller... Å andra sidan ska jag se det positivt, min G.A.M.A-tång har varit min följeslagare i hela 8 år! Att den skulle hålla i evigheter hade jag inte räknat med och 8 år räknat på antalet användningar blir ett användarpris av ca 50 öre per gång - not bad. Anyways måste jag ha en ny illa kvickt eftersom det vankas biopremiär på fredag kväll. Har alltid varit sugen på att prova Good Hair Day's, GHD (smart namn by the way)plattång eftersom jag hört så mycket bra om den, pricey but worth it so to speak.

Det här lilla kitet funderar jag på att klicka hem, eller jag ska banne mig göra det! Hårblåsen och alla tillbehören är ju gratis eftersom priset bara är för plattången...och en smart påse som tål värme att lägga plattången i efter att man använt den har jag alltid saknat. 1999:- kostar det hos Nelly. Nu hoppas jag att denna håller lika länge... :)

I love you

I detta slaskväder är mina fodrade stövlar från Ilse Jacobsen den bästa utrustningen och har hållt mina fötter torra och varma hela dagen.

Ni är underbara! :)

Elin Kling hjärta H&M

Att Elin Kling släpper en kollektion för H&M i utvalda butiker den 3 februari har väl ingen missat? En kul kombination och jag kommer spana in två plagg från kollektionen lite extra. Nämligen dessa sommardrömmar:


Just det...plugg var det ja ;)

Settled

Tjo! :) Har precis kommit till Clarion i Sandefjord, baxat in resväskan på hotellrummet och hunnit beställa flygbiljetter till inköpsmässan i Frankfurt. Check! Ser fram emot det, vi har bokat in oss på ett av de häftigaste hotellen och bokat bord på några höjdarrestauranger. I like. :)


Hur snyggt? Puderrosa, haremsbyxor, pumps och statementring. Fresh! Så här vill jag se ut fram på vårkanten. Spana in Forever 21 för fler inspirerande outfits. Önskar att jag bara kunde springa in i deras 4 våningar gigantiska butik på Time Square i New York och shoppa loss! Så billigt att det nästan är löjligt. Shoppade två klänningar, två toppar, fyra par örhängen och ett par pumps när jag var där i oktober och jag betalade inte mer än 90 dollar(!) tror jag.

Nu: Plugg.

Love shimmer

Skulle hämta ut nya pills igår på apoteket and guess what? De var slut! Produktionsproblem eller nåt. Nästa leverans kommer kanske i mars(!). Alltså, endera kommer det bli babyboom(för inte är jag väl ensam om att äta Cerazette?) i Sverige eller så får man skaffa sig ett nytt recept på några andra illa kvickt. Märkligt. Tur att det inte var hjärtmediciner eller bromsmediciner för HIV-sjuka i alla fall.


Underbart fin klänning från See by Chloé. Älskar ringningen i ryggen! Just nu på REA.

Har precis käkat färskpasta med köttfärsås och färsk sparris och nu myser jag med en latte och en chokladpralin. Livet kan vara sämre än så :) Ska alldeles strax ta tag i tentaplugget innan vi kilar iväg och firar en nybliven 35-åring :)

Tulpanvas

I morse mumlade jag att en Ittala-vas till tulpanerna är så himla snyggt efter att det stått en på nyhetsmorgons bord, och att jag övervägde att gå och köpa en under dagen.


När jag är på väg ner till stan ringer pojkvännen och säger att han redan köpt både tulpaner och en vas!


Jag är sååå nöjd!

Har dessutom helt tröttnat på julen också, nu vill jag ha vår! (därav tulpanerna) Vill ha ljust, ljust ljust! Funderar på att köpa vita linnegardiner tillsammans med en ljus vår/sommarfärg - kanske limegrönt. What do ya think?

Ikväll blir det mys med bästa babyn, vi ska laga en supergod 3-rätters hemma och bara njuta! :) Brookeback Mountain kl 20:00 på tv4+ ska jag inte missa heller, en sådan där film alla säger "Va?! Har du inte sett den??" så nu tänkte jag se den. Punkt. ;)
 

Update

Sorry för dålig uppdatering! Det har varit fullt upp med jobbet hela veckan, bara hunnit äta och sova i princip. På min lediga dag har jag sovit så länge och tungt att jag vaknade med huvudvärk...aj aj :( Ska hoppa in i duschen alldeles strax och sen blir det mer plugg inför tentan nästa vecka. Faktiskt lite nervös eftersom det är första tentan på typ 6 år...haha :)

Present.

Kastade ut granen förut och jag är förvånad om det satt några barr kvar på den alls när den väl kom ut ur lägenheten...jisses, vad barr det var överallt!

Trevlig fredag och helg på er! :)




I recommend



Måste rekommendera den här mascaran från Givenchy som ger magnificent fransar! Så långa och fylliga, nästan lika bra som fake :) 

Har checkat in på hotellet efter min första arbetsdag och jisses vad sliten jag är! Kanske beror på förkylningen eller på att jag gjort minsta möjliga i 3 veckor och att lite arbete ger kroppen en chock...haha :)

Dagen som gått


Dagen har spenderats med min bästa kompis numera - nässprayen...och det måste vara menthol.

Har varit på söndagsmiddag hos mor och far, badat bubbel, ätit ost och kex, sett på film och plockat ner julgranen - lika bra, känns som om julen är över nu. Fast ljusstakarna och gardinerna behåller vi en stund till :) En jättemysig dag hursomhelst!

Börjar jobba imorgon efter 3,5 veckors semester och ska ta tag i packandet innan det är dags för sängen som jag egentligen redan borde ligga i...

Natti natti, vi hörs imorgon :)

40% OFF


Tiger of Sweden har idag 40% rabatt på höstens kollektion med rabattkoden TIGERSALE. Kolla bara in godbitarna ovanför, speciellt wrapklänningen à la DvF och den snygga koftan... Eller varför inte passa på att köpa den klassiska jobb/finkostymen på 40% rea? Anyways, spana in HÄR

Nyåret




Nyåret firades i glittrig klänning och röda sulor!

Nytt år - nya tag. Hoppas att 2011 blir ett riktigt bra år och att alla nära och kära får vara friska och må bra.