MW-tunika

I ett av de andra paketen låg den här tunikan från Matthew Williamson for H&M. Behöver jag säga att den är skitsnygg?

Jag vill ha er...

Men tyvärr verkar ni inte finnas på denna sidan kontinenten... Så snygga Louboutin's som jag lätt skulle klicka hem om det gick. Perfekta sommarskor som kan användas till allt....verkligen
a l l t !








Dagens Outfit



♥ Heels My Favourites
♥ Shorts Marlene Birger
♥ Bälte Saddler
♥ Linne Marlene Birger
♥ Nitarmband Lindex
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon D&G
 

På begäran: Mina heels

Patricia vill se bättre bilder på mina Gucci-inspirerade heels som jag hade på mig tillsammans med byxdressen ett par inlägg ner. Självklart, säger jag. Här kommer det fler bilder!





Mors Dag

Ni glömmer väl inte mors dag idag? En extra kram, tanke eller ett telefonsamtal betyder så mycket för en mamma.

Jag firade mamma i fredags genom att ta med henne ut på en shoppingtur där vi uppdaterade hennes garderob med sommarkläder. Garanterat uppskattat och lite quality time mellan mor och dotter! 


 

Byxdressen

I ett av paketen jag fick igår låg den här byxdressen från Soaked in Luxury. Jag gillar den jättemycket, sexigt men ändå påklätt och passar både på party eller en finare middag.



(Förlåt för de suddiga bilderna, hoppas ni ser ändå)

Dagens Outfit



♥ Heels My Favourites
♥ Jeansshorts Zara
♥ Bandeautop H&M
♥ Klocka Guess
♥ Armband H&M
♥ Örhängen KappAhl
♥ Hatt Cubus
♥ Solglasögon D&G

Hattfnatt

Jag har blivit med hatt. Riktigt snyggt på stranden, dessutom skyddar det håret och ansiktet på ett effektivt sätt. Och som ni förstår av bilden befinner jag mig på stranden och lapar sol. När jag kommer hem ska jag visa er en massa saker som jag hämtade ut från posten igår! Wihoo!

Njutning!

Det här är livet! Sitta på stranden med en bra tidning, höra fågelkvitter och vattnet som kluckar. Idylliskt!

Dagens Outfit

Idag får ni en liten smygdagens, ska försöka få någon att fota hela mig lite senare.




♥ Blommig tunika Only
♥ OBI-bälte Cream
♥ Jeans H&M
♥ Gladiatorsandaler Zara

Sommarväder

Fredag och strålande väder! Idag får det nog bli solstolen ute i stugan för hela slanten, bryggan ska dessutom läggas i idag, vilket betyder att snart är det verkligen sommar! Som jag längtat efter att få lapa sol och känna värme, sitta ute på kvällar, grilla och gå barbent. Åh!

 
Sommarblommor på balkongen.

Först blir det frukost och sen en löprunda i spåret, ska försöka klocka mig den här gången, skulle vara kul att veta vad man springer på nuförtiden.

Snart helg!

Oj oj oj vilken hektisk dag det har varit idag, men snart ska jag sätta mig i bilen och resa hem till 4 dagars ledighet! Underbart!

Sprang förbi H&M en sväng idag och spanade in deras Fashion Against AIDS-kampanj, men nja...man kanske borde handla för den goda sakens skull...men det enda jag skulle kunna tänka mig är linnet som Cyndi Lauper har designat, lite kul med hennes låttext och ett bra budskap. Men som sagt inget köp idag, vi får se vad samvetet säger...shoppade ju faktiskt från den kollektionen förra året för att stödja, men då tyckte jag att linnet designat av Rufus Vainwright var riktigt snyggt å andra sidan...hmmm....

Provade dessutom ett par riktigt snyggt slitna jeans på H&M, men som naturligtvis var lite för stora och den mindre storleken var såklart slut. De finns inte på hemsidan så jag får försöka spana in någon annan H&M-butik som har ett bra utbud på jeans. De var verkligen jätte jätte jättesnygga och eftersom jag gillar H&M's jeans väldigt mycket så kändes det lite surt att behöva hänga tillbaka dem...tänkte att jag kunde sy in, men sen var jag mogen nog att tänka att: "det kommer du inte alls det, häng tillbaka!" Och så blev det.


Bild: H&M

Läsarfråga!

Provade den klänningen i måndags! ( Den här)
Tyckte den var superfin men visste inte hur jag skulle göra med BH.
Har du tips på någon bra tejp?
Känns lite dyrt att köpa sådan där "BH" med typ "kycklingfiléer" bara för en klänning som inte ändå kostar så mkt... Ja du fattar hoppas jag!

Kram Stina


Absolut! De där "kycklingfiléerna" har jag hemma och de ligger bara och samlar damm, för det första blir de aningens tunga och för det andra svettas man under dem ( iaf om man är ute och dansar) och man vill ju inte att tejpen ska lossna pga det. Sen är de obekväma och känns som om de ska lossna hela tiden. Så dem rekommenderar jag ingen!

Apropå tejpen då... :) Jag har använt flera olika modeller och fabrikat, beroende på hur toppen/klänningen sett ut. Ibland räcker det med nipplecovers (finns hos Twilfit, Lindex, KappAhl, Asos m.fl.) om brösten har en fin form i sig, behöver man lite lyft finns det faktiskt brösttejp som lyfter hela bröstet så att du får en superfin form på det! Det är en tejp som man fäster ovanför bröstvårtan och som drar uppåt, detta fungerar dock inte på axelbandslösa modeller eftersom tejpen kan sticka upp då, men den här modellen passar den utmärkt till. Det finns även tejp som du fäster under bröstet som täcker hela underpartiet, som lyfter och ger stöd (bättre för axelbandslöst). Sen kan man ju alltid klippa till dem lite som man vill så att de passar just den klänningen/toppen du ska använda. Spana in Twilfit och Lindex (eller andra underklädesbutiker), de vet jag med all säkerhet har en hel drös med variationer av olika tejper. Priserna brukar ligga runt 40-60:- för 2 par.  För att säkra urringningen kan man även tejpa med dubbelhäftande klädestejp (Hollywood Fashion Tape är bra) runt om så är man säker på att man inte visar brösttejpen. 

Lycka till och hoppas det hjälpte lite! :) 

Kramar!



Bilder: Asos

Denna blir bra!


Bild: Nelly

Perfekt för sommarens fester! Med olika accessoarer och skor kan man matcha i det oändliga! Från Soaked in Luxury.

Idag har det varit en riktigt hektisk dag och imorgon kommer det också att bli det, men sen är det långhelg! Här i Norge är vi lediga annandag pingst, vilket vi var tvungna att välja bort till förmån för nationaldagen i Sverige, så det betyder alltså, 4 dagars ledighet! Bara sådär! Jag tackar och tar emot! Nästa vecka blir inte heller sig lik eftersom jag på torsdag hoppar på planet till Tromsø för en partyweekend. Hoppas nu bara att det blir bra väder, har inte kollat väderleksrapporten, men tror inte det är sommarvärme precis, så man får packa lite varma kläder bland partyoutfitsen! 

New in hos Topshop


Otroligt snygga sandaler i lite Louis Vuitton-anda från Topshop. 40 pund kostar de styck och är helt i läder. Har lite svårt att bestämma mig för vilken färg jag gillar bäst....det lutar åt turkost eller vitt. Vilken av färgerna är eran favorit?

Nya klänningen

Det var den här klänningen jag köpte igår! Snyggt mönster och fin skärning, enda problematiken är att man inte kan ha bh under, så det får bli tejp.


(Spana in modellens skor, ett par riktigt snygga Louboutin's, finns att köpa här)

Hur den ser ut på får ni se i helgen!


Bilder: Lindex, Net-a-Porter

En liten detalj








Tänk vad några nitar kan göra för ett linne.

GinaTricot 129:-













Varumärkeskoll!

Jag hakar på! Här har ni en koll på mina grejer just nu.

Skor: Allt möjligt, både lyx och budget i en salig blandning.
Sneakers: Använder nästan aldrig det...men om det blir några är det tygskor eller träningsskorna från Nike och Reebok.
Jeans: H&M är favoriter nu, men använder även True Religion, Whyred, Seven for all mankind, Tiger, Levi's, Diesel, Replay.
T-shirt: H&M, GinaTricot och Oxxmo.
Underkläder: La Perla, Hanky Panky, Calvin Klein, Wonderbra, Chantelle, Marie Jo.
Väska: Mulberry Mabel, Louis Vuitton Manhattan GM, Mulberry Bayswater.
Plånbok: Mulberry Emmy.
Solglasögon: Roberto Cavalli, Gucci, D&G
Klocka: Guess
Smycken: Mestadels billiga accessoarer från H&M, Lindex och Forever 21.
Tv: Philips
Mobiltelefon: Sony Ericsson och Samsung (har aldrig lärt mig de där beteckningarna...)
Mp3: Ipod
Dator: LG X110 i rosa...
Smink: Mineralfoundation Dior, puder, rouge och solpuder I.d, ögonskuggor Make Up Store, läppglans Lancôme, mascara Fiberwig.
Ansiktskräm: Decléor Harmonie
Deodorant: Rexona
Tandkräm: Colgate
Schampo/Balsam: SachaJuan.
Tvål: Lösvikt med olika dofter, eller Palmolive pumptvål.
Parfym: Marc Jacobs- Daisy, DKNY - Fresh Blossom, Narcisco Rodriguez for Her.
Mineralvatten: Loka med smak. (Björnbär-kom tillbaka!)
Vin: Rött av en icke huvudvärksgivande sort.
Bröd: Nybakad foccacia med oliver och soltorkad tomat.
Mat: Hjortfilé
Glass: Äter nästan aldrig glass...
Godis: Lösvikt: plopp, Malaco-fiskar och svampar.
Säng: Dux.
Lakan: IKEA
Frisörsalong: Kharma
Dagstidning: Ingen
Magasin: Svenska ELLE, Chic och norska Costume.

Bikini-tips!



Måste bara komma med ett bikini-tips! Letar du efter en snygg enfärgad bikini till en billig peng borde du spana in den här från Lindex! Den har snyggt rynk på bikinitrosan, padding i kuporna som ger stadga och ger brösten en fin form, variabel knytning i nacke, rygg eller en rosett framtill. Känns helt klart dyrare än sina 278:-

Mina MW-solisar

Jessica frågade mig i ett tidigare inlägg om när ni får se mina Matthew Williamson for H&M-solglasögon på? Och självklart ska ni få det!  Nu på en gång! :)





Visst är de annorlunda, men samtidigt riktigt coola, speciellt till en svart outfit eller på stranden! 

Nu på kvällen har jag varit och vaxat mig, vardagslyx att slippa kladda med det hemma och dessutom går det så snabbt på salong! För hela ben och brasiliansk tog det inte mer än en halvtimme. Grymt. 

Hann en sväng in på Lindex efter vaxningen och provade en klänning som jag sett i skylten under helgen. Jättefin och kortet drogs - katching. Bilder får ni se senare! 

Nu blir det käk, sent, men ack så hungrig jag är! Potatis, örtmarinerad lax, broccoli och tzatziki. Mums!

Love love love



De här skorna ger mig ett ha-begär, peeptoes, öppen häl, snygg knytning och helt i mocka. Mmmm! Finns hos den danska webshopen Won Hundred.

Printed Dress



Forever 21 har en massa fint just nu och jag får lust att klicka hem en hel drös med saker. Bl.a denna snygga klänning som passar lika bra till dopet eller släktkalaset som till midsommarafton eller födelsedagspartyt!

Dagens & Sommarprep

En enkel jobboutfit i soliga Oslo, 24 grader har jag sett att det varit som mest! Fantastiskt! Hur har vädret varit hos er?

♥ Ballerinas i skinn La Redoute
♥ Jeans H&M
♥ Korallfärgad T-shirt GinaTricot
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Solglasögon D&G

Nu är förberedelserna för strandsäsongen igång för fullt! Jag var på ansiktsbehandling i fredags, sprungit varje dag under helgen, torrborstat kroppen innan dusch, gör hårinpackningar, ansiktsmasker och imorgon ska jag vaxa mig. Efter det fake tan. Snacka om prep! :) Vad gör ni för att förbereda er inför beachen?

Budade äntligen hem tunikan från Matthew Williamson for H&M igår också, så nu är den förhoppningsvis snart på väg hem till mig! Den är verkligen så himla fin!

Kunde ha varit...

De här kilklackarna i gladiatormodell kunde ha varit ett riktigt bra
substitut istället för Nine West klackarna om de inte sett så förbaskat billiga ut!

299:- hos Skopunkten.








Larm

Vid halv sextiden i morse började det tjuta i hela huset, något larm som gått, och inte förrän ca 20 minuter senare slutade larmet, så här sitter jag nu med mina pandaögon med de största mörka ringar som skådats och kan inte somna om, fastän jag verkligen borde eftersom mina ögonlock är som bly och den enda frågan som finns i huvudet är hur jag ska orka med den här dagen om jag inte får en gnutta sömn till?

Korsord, då kanske jag somnar...
Later.

Jeansskjorta



Har funderat på att köpa Acne's jeansskjorta men så hittade jag den här från Zoul/MQ för 399:- och slog till! Ett kap! Såg även att GinaTricot har en liknande också för en ännu billigare peng för er som vill fynda riktigt mycket! Den sitter riktigt fint på och känns skön i kvalitén. Kommer helt klart bli en favorit i garderoben framöver!

Dagens Outfit



♥ Skor Bronx
♥ Leggings med zip Bik Bok
♥ Zebrarandig top med flätat knyt H&M
♥ Halsbandsur Glitter
♥ Halsband med nyckel Chicy
♥ Nitarmband Chicy
♥ Solglasögon D&G

Söndag

Just nu sitter jag framför nyhetsmorgon och myser. Igår blev det en tur på stan, köpte en jättefin jeansskjorta som jag tänkte visa er senare.

I eftermiddag blir det en löprunda och sen bara njuta av det som är kvar av söndagen. Om solen kikar fram kanske det blir en skön stund i solstolen med tidningar. Härligt!

Nu: Frukost!

Ansiktsbehandling

Det är verkligen jättehärligt att få ansiktsbehandling, trots portömning, man startar om på ny kula på något sätt. Igår var jag på en Décleorsalong och jag kan verkligen rekommendera deras klassiska ansiktsbehandling. Det enda som kändes skumt var att jag hade några "vita kulor" under huden som hon stack hål på med en nål. Har aldrig varit med om det tidigare, har ni? Oavsett känner jag mig ren, len och återfuktad! Jag använder redan Decléor på rengöring och några krämer sedan innan men en exfolierande mask, Phytopeel, fick följa med mig hem, som hjälper huden att förnya sig och få en frisk och strålande hy. Fick även med lite prover på bl.a Harmonie's dagcreme, Rose D'Orient aromaessens och Rose nightbalm.

Filmmys

Efter ansiktsbehandling och lite käk blir det filmmys! Hoppas filmen är bra nu!

Regn


Idag spöregnar det mer eller mindre, vilken skillnad mot igår då det var jättehärligt i solen och vi var ute på en nercabbad tur med A's pappas bil! Håller på och förbereder mig för en löprunda, hurtigt va? Piskan viner, beach 2009 närmar sig med stormsteg... I eftermiddag ska jag på ansiktsbehandling vilket min glåmiga hy verkligen behöver! Lite BUS vore inte heller fel.  

Dagens Outfit






♥ Skor Bronx
♥ Leggings med zip Bik Bok
♥ T-shirt H&M
♥ Kavaj Ellos
♥ Armband Chicy, Lindex, H&M, marknad
♥ Halsband: kedjor: Lindex, Halsbandsur: Glitter, nyckel i svart läderrem: Chicy

Kristi Himmelfärdsdag

Godmorgon!

Efter en stärkande frukost med havregrynsgröt och kokt ägg är jag ready to go! Idag ska jag vara duktig och försöka röra på fläsket lite, haha. Ut och springa skulle göra gott, så även lite nya låtar på min Ipod!

Måste försöka spana på en ny kamera också så att ni slipper se mina dåliga mobilbilder hela tiden där både skärpan och färgåtergivningen är kass. Vill ha en smidig, men samtidigt ska den vara bra och ge riktigt fina och klara bilder på både nära och långt avstånd. Sofi Fahrman höll en liten rackare i handen under en plåtning för Sofi's Mode och duger den för en plåtning så duger den definitivt för mig! Nu gäller det bara att ta reda på vad det är för kamera...


Bild lånad av Frida Fahrman.

Efterlängtat paket


Här har ni en liten förhandstitt på mina Gucci-inspirerade heels. Ska ta lite bättre bilder imorgon! Råsnygga, eller vad säger ni?

Nu blir det sängen, med senaste numret av Chic och H&M Home's höstkatalog!

Godnatt!

Snart helg...

Håller på med det sista på jobbet nu inför helgen, sen är det bara att packa väskan och åka hem! Härligt med långhelg! Inte nog med det ligger det ett paket hemma och väntar...och jag kan säga att det är efterlängtat! Spännande, spännande! Visar bilder senare.

Skön bilmusik får Taylor Swift stå för!

 

Ha en toppenkväll så hörs vi när jag kommit hem!

Klick


Jag kunde inte hålla mig från att beställa den här klänningen från H&M som kom med nyheterna i morse. Gillar skärningen över bysten! Återstår att se hur den sitter på!

Yes or No?



Jag både gillar och inte gillar de här heelsen från Chicy. Jag gillar verkligen modellen, men klacken kanske är något för smal och låg...9cm?...och så är det skinnimitation. Tyvärr har det ofta en tendens att se plastigt och billigt ut. 599:- kostar de. Tycker ni att jag ska chansa?

Gucci inspired look

Sitter just nu med mitt havrefras och en kopp kaffe och försöker piggna till, men hey det är ju helgdag imorgon och klämmis på fredag, så det betyder att jag reser hem idag! Wihoo! På fredag ska jag till och med på ansiktsbehandling, skönt!



Som frukosttv tittar jag på en makeup tutorial inspirerad av Guccis vår och sommarkollektion, dvs. turkost! Börjar bli lite tjatig med allt mitt turkost nu va...och Gucci? Haha! Men det är alltid kul att få tips och se hur andra lägger makeupen.

Önskeoutfit


Jeansskjorta Topshop
Heels Steve Madden/Asos
Bälte med fransar Asos
Armband Angie Gooderham/Asos
Solglasögon H&M
Örhängen Forever21
Clutch Stella McCartney/Net-a-Porter

En liten beställning från H&M...


H&M

Jag är i stort behov av ett par svarta tygskor att jobba i eftersom mina gamla spruckit i sulan, så när jag ändå slängde iväg en beställning fick lite fler saker följa med. Som alltid... :)

Fake Bake



Nu när sommaren börjar närma sig och benen ska fram, bleka och dassiga, kan det vara skönt att piffa upp dem med lite brun-utan-sol-produkter. Min absoluta favorit när det kommer till BUS är Fake Bake, den klarar alla min krav på hur en bra BUS-produkt ska vara.
Den:
- Torkar snabbt in.
- Luktar inte illa.
- Färgad kräm för att göra appliceringen lättare.
- Handskar följer med, likaså scrub och moisturizer, för att få bästa möjliga resultat.
- Färgen blir snygg och naturlig, enkelt att applicera flera lager för att få en djupare bränna. Är man väldigt ljus kan man blanda den bruna krämen med fuktgivaren och sen smörja in.
-  Kladdar inte av sig på kläder! Inte ens om du svettas!
- Håller i en vecka, lätt!
- Innehåller ett instruktionshäfte med bra tips på hur man applicerar osv.

Vill du testa på produkten, så har Asos just nu ett resekit med scrub, moisturizer, 2st tanningkrämer och handskar, för 293:-  De är dessutom otroligt dryga, så de håller säkert 10-15 appliceringar.

Divided Exclusive

Det har varit mycket snack på modebloggarna om H&M's Divided Exclusive kollektion som släpps i höst och vi har sett alla olika modeller av klänningar och skinnjacka samt halsband, men den här cuffen har jag inte sett på någon blogg än så länge, men den är helt klart min favorit! Den 24 september släpps kollektionen, bara att ge sig till tåls med andra ord. Apropå hösten så verkar det lovande från de flesta håll, riktigt snygga heels från Din Sko kommer bland annat!

Snygga sandaler



Gillar de här sandalerna med nitar från Have2Have. Priset var också bra, 398:-. Kanske en beställning?

Måndagstips





Brukar ni också bli störda när era strasstenar lossnar från smycken?
 
För att förhindra det brukar jag pensla över transparent nagellack. Upprepa när du ser att det behövs. Prova, det fungerar verkligen!


Såg ni?


Som den modeintresserade tjej jag är så kunde jag ju för allt i världen inte missa den nya serien Stylista som började på Tv3 idag. Visst var det okej att titta på som söndagsunderhållning men varför, varför, varför ska alla vara så onödigt bitchiga när chefredaktören egentligen är en riktig sucker själv när det gäller smörjande av designers. Slicka uppåt och sparka nedåt verkar vara strategin. Jag säger, fine för all kritik, men man behöver inte se ut som Jason Voorhees när man delar ut den. Jo, jag vet att det är en tv-show, men allt känns bara fejkat...en image helt enkelt...eller vad säger ni?

Dagens Outfit



♥ Skor Bronx
♥ Jeans H&M
♥ Linne H&M
♥ Armband H&M
♥ Örhängen KappAhl
♥ Solglasögon D&G

Grattis Norge!

Idag firar inte bara Norge sin vinst i Eurovision Song Contest igår utan även sin nationaldag som verkligen firas ordentligt! Karl johan är proppad med människor och Haakon och Mette-Marit står och vinkar från slottsbalkongen. Alla är klädda i fina bunader, vilka ser olika ut beroende på var i landet man kommer ifrån och barnen går i parader! En helt underbar dag att befinna sig i Oslo med andra ord!

Klackar



Snyggingar från Friis & Company. Helt i skinn och läckra flätade remmar. Passar snyggt till jeans och shorts eller downdressa en söt klänning. Me want! 899:- hos Brandos.





Eurovision 2009

Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Eurovision, dricka och snacks. Ska bli spännande att se vem som vinner, roligt att alla bidrag från norden gick vidare! Jag har inte hört så många bidrag än, men tror att det kan bli tufft eftersom flera är riktigt bra! Ska ni se? Har ni någon favorit? Här hemma brukar vi tävla om vem som vinner, alla väljer ut top 5 och listar ettan, tvåan, trean osv.  Den som får flest rätt och på rätt placering vinner en liten pott som vi lagt som insats innan programmet startat. Lite kul och alla gör sitt bästa för att vinna! Förra året blev det oavgjort mellan mig och pappa. :)

Dagens Outfit





Idag har jag varit på 88-års kalas! Inte dåligt! Dagen till ära invigde jag min fina kofta från Matthew Williamson for H&M och matchade med cerise ballerinas. Casual men ändå snyggt!

♥ Ballerinas London Rebel
♥ Jeans H&M
♥ Linne GinaTricot
♥ Kofta Matthew Williamson for H&M
♥ Klocka Guess

Make it alot

Jag älskar att matcha en massa olika armband i många färger! Se så snyggt det blir! Tufft, bohemchict och somrigt!

Slutsåld



Attans. Jag lyckades inte få tag i den här underbara tunikan eftersom jag inte hade möjligheten att köa igår, så nu blir det väl till att buda på tradera. Suck. Men jag kan inte riktigt släppa den... Och visst är Daria otroligt snygg?

Har ni köpt något från sommarkollektionen?

Kanske i år?

Min 25-års dag närmar sig med stormsteg vare sig jag vill det eller inte och den ständiga frågan: "Vad önskar du dig?" dyker upp i var och varannan mening. Vad jag verkligen önskar mig? En Chanel 2.55. Dyrt? Jo, men det går bra med en blomma också.

Jag hoppas vi reser till Köpenhamn i sommar så att jag kan införskaffa ovannämda väska själv, eller en tur & retur till Heathrow för att köpa den på tax freen. Det vore något det. Ångrar så att jag inte köpte den i Rom förra sommaren när jag var inne och klämde på den.....men då hade jag ju en shoppingpåse från Louis Vuitton, med en viss Manhattan i, som brände i handen...hum.

Dagens Outfit



Anledningen till dessa usla mobilkamerabilder är min lilla sladdmarodör här hemma (min lilla kisse) som har tuggat sönder både kamerasladden och mobilladdaren...Grrrr! Oh well, kanske ett tecken till att köpa en ny kamera? (Den har varit dålig i ett halvår nu, minst)

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeans H&M
♥ Broderad tunika Indiska
♥ Guldiga stora örhängen KappAhl
♥ Klocka Guess
♥ Armband en masse, H&M, Lindex, GinaTricot, A V Max
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Solglasögon D&G

Sommarsnygg mamma

När jag ändå var inne på H&M tidigare, passade jag på att handla med denna superfina och somriga tunika som en överraskning till mamsen. Broschen tyckte jag passade fint med tunikan eller att ha i håret, så den fick också följa med! Behöver jag säga att hon blev glad? Kanske kan jag låna den någon gång...*blink,blink*


Maxi-klänningen från H&M

Har precis varit inne på H&M och provat den här ombloggade maxi-klänningen! Den är jättefin i modellen och snygg över bystpartiet, härligt silkigt tyg och fint fall. Det enda negativa jag kan se är att man måste ha en specialbh, eller ingen alls, eftersom den är ganska djup i ryggen. Det blev inget köp för min del eftersom den var för lång, och verkar vara aningens knivig att sy upp, (inte det enklaste tyget) men jag rekommenderar den verkligen för er som är längre än 1.60. :) 398:- kostar den.

Metallic




Godmorgon! (eller god förmiddag kanske...)

Har precis tagit mig en dusch och sitter med hårinpackning, har blivit riktigt duktig på det där att pyssla om håret lite extra och jag hoppas det märks på håret också! Vi får se vad min frisör säger nästa gång. :)

Just nu är jag lite inne på metallic, men kanske inte direkt ett par metallic-tights, men ett par heels och en clutch duger alldeles utmärkt. Dessutom grymt snyggt till solbrännan längre fram! De här snyggingarna kommer från Topshop, såklart.

På väg hem

Det är just nu en trött och sliten Veronica som sitter i bilen på väg hem till Sverige, men snart får jag krypa ner under täcket! Imorgon ska jag hämta paket och sen ska det bli lite organisering i min walk-in closet. Alltid bra att gå igenom garderoben då och då, för ibland kan man ju hitta fynd i sin egen garderob som man helt glömt bort!

Hur ser min blogg ut hos er?




Jag har suttit och pysslat lite med utseendet på bloggen för att jag var så übertrött på den gamla, men eftersom jag inte är någon expert på det här med bloggdesigner och så, undrar jag bara, ser bloggen likadan ut hos er? Jag har bl.a bytt teckensnitt och alla kanske inte har det teckensnittet jag använt och då försvinner ju poängen med det hela om inte ni ser det... Så hojta till!

Vill du också fynda?

Jag har spanat in den nyöppnade webshopen The Outnet, som säljer ut förra årets design vad gäller kläder, skor, väskor och accessoarer från webshopen Net-a-Porter med upp till 80% rabatt! Men det gäller att vara snabb, för huja vad det går undan!  Men vad säger ni? Louboutin, Chloé, Marchesa, Marc Jacobs, Miu Miu, Michael Kors, Roberto Cavalli och Mulberry för att nämna några.

Mina Maxi-favoriter

Jag tycker det är otroligt snyggt och bekvämt med Maxi-klänningar och än så länge har jag ett par-tre stycken som hänger i garderoben, mest lite finare varianter. Jag skulle verkligen behöva några snygga vardagsklänningar i maximodell som jag kan matcha med flats, några guldarmband och stora örhängen.

Jag har suttit och spanat igenom de flesta onlineshopar efter snygga vardagsmaxiklänningar och det här är mina favoriter:


Smirk 1499:- Nelly.com Denna ser lite kort ut på modellen, men den är förmodligen alldeles perfekt för kortisar som mig på ynka 160cm, med flats till. Den får ju inte släpa i marken.... Mönstret är underbart och den känns sådär lagom fin.


H&M 398:-  Bargain price. Ser snygg ut i modellen och jag gillar mönstret.


edc 799:- Ellos. Snyggt mönster och en klänning som passar släktkalasen perfekt!


Haléns 299:- Gillar färgerna och känns vardagssnygg helt enkelt.


South 649:- Haléns. Wrap-modell i lite mer påklädd modell med söta volangärmar och fin ringning.


Haléns 249:- Blommigt och billigt! Snyggt med volanger.


Haléns 399:- Den här har jag bloggat om tidigare. Snygga färger!


Forever21 ca 300:- Snyggt med annan färg på överdelen.



Forever21 ca 200:- En enkel helsvart är heller aldrig fel.


Milly ca 6400:- Net-a-Porter. Fantastiskt fin klänning, minus för priset....


T-Bags ca 2000:- Net-a-Porter. Otroligt fina färger och så gillar jag skärningen över bysten.


Tibi ca 4900:- Net-a-Porter. Vackert mönster.


Pepe Jeans 999:- Modegallerian. Gillar bystpartiet!


Cosabella 1950:- Asos. Snygg knytning runt halsen och enkelt men snyggt mönster.


Unique Boutique ca 3400:- Asos. Min personliga favorit! Snyggt Emilio Pucci inspirerad med snygga detaljer, okej, kanske mer en festklänning, men var bara tvungen att ta med den!


Victoria's Secret ca 1000:- Läckert med orange, turkost och lila tillsammans.


Victoria's Secret ca 600:- Härligt grön och blå i färgerna!


Hittade ni något favorit?


Det här är min favorit sedan förra sommaren, som kommer användas flitigt i sommar också! Köpt i Rom.

     

Jag bara älskar....

...Louis Vuitton's heels för sommaren 2009! To die for, eller vad säger ni?



Vilka "Balmain" passar dig?

Jag hade turen att få tag på Zara's lookalikes av de hypade Balmain heelsen men för er som inte fick det men ändå vill ha ett par lookies (om man nu inte har råd att punga ut de dryga 14500:- som orginalen kostar) finns de nu att köpa på några olika webshopar. Förutom Chapnlle.com och Chicy.se säljs även ett par liknande på Modekungen.se för 849:- Spana in!


Sunny Day



- Mjukisshorts Topshop
- Heels Chapnlle
- Linne Splendid/Net-a-Porter
- Halsband Marni/Net-a-Porter
- Behå Forever21
- Väska Marc Jacobs/Net-a-Porter
- Ring Ringseclectic/Net-a-Porter
- Solglasögon Forever21

Sequined



Dundersnygg tröjklänning med paljetter från Asos nya kollektion BLACK. Den vore inte helt fel att ha på nästa party...

Recension av Matthew Williamson's sommarkollektion!

Sommarkollektionen för Matthew Williamson for H&M släpps i butiker och på nätet den 14 maj, men jag har hunnit klämma på kollektionen lite tidigare och här kommer mitt utlåtande:



- T-shirt med påfågelsmönster. Fin och enkel t-shirt, med betoning på just enkel. Den känns aningens tråkig.
- Bälte med nitar. Samma bälte som i förra kollektionen.
- Fint mönstrad bikini med paljetter. Helt okej passform, men inget för den som behöver mer stadga för bysten då den inte har någon fyllning alls. Jag gillar mönstret!
- A-linjeformad top med broderier. Fina färger, men lite för speciell modell för min del, perfekt om man är gravid i sommar exempelvis!
- Mönstrad baddräkt. Fin, men även här utan fyllning vid brösten. Eftersom en baddräkt ofta klämmer ner brösten naturligt vill jag helst att det ska vara lite padding för att lyfta dem och skapa en finare form.



- Lång klänning med fågelmönster. Jättefint fall och härligt silkig kvalitet. En av mina favoriter, men jag tror jag kommer välja den korta varianten av den här.
- Tunika med fågelbroderier. Fräsch, fin, välgjord och detaljrik. Ett bra köp.
- Vit tunika med broderier och långa utställda armar. Jättefina broderier och i exakt rätt stuk i sommar.
- Sarong med fågelmönster. Otroligt härliga färger och stor sarong som du kan kombinera på otaliga sätt.



- Mönstrad transparent top. Snyggt mönster och snygg såväl till stranden som till partyt. Skön kvalitet.
- Mönstrad baddräkt med paljetter. Lite i samma tappning som bikinin men den här faller mig inte alls i smaken med det cerise över magpartiet. Inte heller denna har fyllning i kuporna.
- Mönstrad baddräkt. Min favorit bland baddräkterna, men no padding...
- Väst med påsydda stenar i mönster av blommor. Jättefin! Helt klart en favorit! Välgjord och känns lyxig!
- Kjol i tulpanmodell. Fin färg, bra kvalitet och passform.



- Mönstrad fågelklänning liknande den som kom i förra kollektionen med samma skärning i ryggen. Läcker, men aningens dyr.
- Mönstrad sarong. Likadan som den förra, dock är inte färgerna lika sprakande i verkligheten som på bilden.
- Cool jacka i brun denim med röda detaljer. Snygga dragkedjedetaljer och bra passform. Dock inget för mig.
- Jättesöt blommig blus i härligt luftig kvalitet. Denna är en av mina favoriter.
- Turkosa jeans med dragkedjor nederst bak. Häftiga och jag tror färgade jeans kommer stort även denna sommaren.
- Grön klänning med broderier. Min favoritklänning med otroligt fina detaljer! Vädigt välgjord och bra kvalitet!



- Tunika i härligt fågelmönster. Min absoluta favorit. Denna ska jag köpa!
- Wrap-klänning i påfågelmönster. Helt okej modell, men tyget blir lite för slinkigt för min smak.
- Väst. Fortsättning på förra kollektionen med kavaj och byxor. Fint skräddad väst med snygga detaljer.
- Scarf i fågelmönster. Tunn modell i fina färger.
- Capribyxor i kosymmodell med aningens harem. Bra kvalitet och snyggt skurna.
- Tunika i luftigt stor modell. Fin, men färgerna är inte lika skarpa i verkigheten vilket tar ner betyget för mig.



- Långärmad blus med broderier. Fin kvalitet men broderierna är mer neonfärgade än på bilden.
- Korallfärgade shorts i jeansmodell. Lite halvkonstiga och något urtvättade. Nja.
- Miniplånbok i samma mönster sin bikinin till höger och samma kvalitet siom väskan. Inge höjdare.
- Bikini i bandeau-modell med snyggt mönster. Min favoritbikini som har padding och snygga gulddetaljer.
- Linne i påfågelsmönster i samma kvalitet som wrapklänningen. Lite lös passform. Ingen favorit.
- Mönstrad bikini i trekantsmodell. Fint mönster och fin modell.
-Tygväska i samma mönster som bikini. Känns billig och ingen höjdare.
- Blommig klänning i söt modell. Bra kvalitet.
- Solglasögonen såg ni bild på tidigare och dessa fick följa med mig hem på en gång!

Kollektionen känns somrig och återigen Matthew Williamson ut i fingerspetsarna. Jag gillar mönstren och de skira tygerna.

Partyoutfiten



Igår blev det party med ett par hemmahäng först och sen ut på stan. Efter det nattmat innan det var dags att natta kudden.

♥ Skor Bronx
♥ Jeans Levi's
♥ Linne Weekday 5 Preview
♥ Cardigan Best/La Redoute
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Halsband Lindex, Chicy
♥ Örringar Mi Lajki
♥ Armband H&M, Lindex, Chicy
♥ Clutch Bozzini

Gårdagens Outfit



♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeans H&M
♥ Blus med broderier Indiska
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Armband H&M, Lindex, A V Max
♥ Väska Mulberry Mabel

Gårdagens Outfit



Igår hann vi knappt fram till Sthlm förrän det var dags att inta kvällens öl och mat i samband med hockeyn, men här kommer i alla fall outfiten för igår.

♥ Skor Bronx
♥ Chinos Lindex
♥ Bälte med nitar Lindex
♥ Topp med ficka GinaTricot
♥ Jacka H&M
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Pärlörhängen Glitter

I påsen

Från Matthew Williamson's sommarkollektion fick de här coola solglasögonen följa med mig hem. Fanns ett par tunikor jag klämde på och även en bikini samt den snygga västen, men jag kände att jag behövde ta mig en funderare vad gällde det. Trots allt är det en kollektion som kommer sitta på var och varannan i sommar eftersom den kommer till alla butiker.





Riktigt snygga flugmodeller, inte så jättemörkt glas, men schysta cityglas eller under den stora solhatten fungerar de utmärkt! Jag föll för mönstret och den guldiga Matthew Williamson-loggan på sidan samt att det var ett ordentligt fodral att förvara dem i.  298 riksdaler får man ge för dem.

En hel recension av kollektionen kommer så fort jag hinner, för vid lunch idag reser jag till Sthlm, men kanske fixar jag det ikväll om jag inte hinner innan jag reser.  Kollektionen släpps den 14 Maj.

Tror ni jag kunde hålla mig?

Nja, inte riktigt. Idag har jag alltså varit och klämt och känt, provat och granskat sommarkollektionen från Matthew Williamson for H&M. Vad jag köpt och en recension av kollektionen kommer senare! Nu, back to work innan jag reser till sverige lite senare idag. Ciao!

Costume Institute Gala

Har suttit och bläddrat mig igenom alla bilder från Costume Institute-galan och jag har plockat ut mina favoriter:


Överst t v: Ivanka Trump i en underbar skapelse i sommarens snyggaste färg, puderrosa.
Överst t h: Elizabeth Hurley ser fantastisk ut, även hon i puderrosa med fina rosdekorationer.
Nederst t v: Michelle Alves strålar med sin fina mage, i en enkel men vacker klänning från Marchesa, som för övrigt gör alldeles underbara klänningar enligt min mening.
Nederst t h: Heidi Klum bryter av med en mörk klänning och matchar svart och blått. Snyggt!


Överst t v: Jessica Alba i en söt liten blå kreation, med vad med strumpbyxorna? Come off!
Överst t h: Anja Rubik är coolt snygg i säsongens hetaste designer Balmain, men jisses så smal hon är!
Nederst t v: Caroline Winberg kör på den lilla svarta men hottar upp med detaljer på skor och väska. Riktigt stylish!
Nederst t h: Daria Werbowy kör på kvällens sexigaste och mest partyvänliga look. Så här vill jag se ut på nästa fest!



Överst t v: Miranda Kerr har kvällens mest vågade klänning med fransar nästan överallt. Svårburet, men hon gör det galant!
Överst t h: Erin Wasson är superhet i sina skinnbyxor och långa kavaj med håret uppsat i en slarvig tofs på sned.
Nederst: Snyggaste urringningen i ryggen står Kate Moss för. I die.



Vill du se alla bilder från galan? Klicka HÄR

Dagens Outfit




(Precis när man ska ta bilden...ja då ringer telefonen...är det inte typiskt? haha! )

♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeans H&M
♥ Tunika GinaTricot
♥ Armband H&M
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon D&G
♥ Väska Mulberry Mabel

Mer förvaring?

Min walk-in closet växer hela tiden och lite mer förvaring skulle vara på sin plats. Bl.a ett smart sätt att förvara mina väskor på....kanske prydligt uppradade i den här hyllan? Eller kanske mer skor...? Fint bubbelgumsrosa är den, vilket passar perfekt till allt vitt, grått och ekfärgat jag har. Anyhow, ett bargain price och som passar till lite av varje. Från IKEA såklart, med priset 995:-
 

Lyx eller Budget?



Budget: Nelly

Lyx: Disney Couture/Kyss Johanna

Dagens Outfit






En plain jobb-outfit helt enkelt!

♥ Vita tygskor Skopunkten
♥ Jeans H&M
♥ T-shirt med farfarsknäppning och ficka H&M
♥ Klocka Guess
♥ Armband KyssJohanna, H&M, A V Max
♥ Glasögon Chanel

Morning

 
Det blommar i Oslo! Visst blir livet så mycket lättare när det är varmt, ljust och grönt ute? :)

Som alltid är det massor att göra på jobbet men idag blev det till att röva sig upp en timme tidigare än vanligt, dvs. 07:00 beep, för att hinna med det som ska göras. Energin är på topp idag så det ska nog gå alldeles utmärkt!! :D

Vad ska ni göra idag?

Dessa armband...

...när ska jag få nog?? :) Förmodligen inte detta decenniet iaf....haha! :D Detta underbara kommer från Nelly och kostar 149:- Finns även i guld.

MMMMMMaxi.....

Här kommer Maxi-klänningen med stort M!



Kommer från Kotyr.se och märket heter Malina. Tänk er brun hy och knalliga heels, stora örhängen och lockar i håret. Läckert!

Dagens Outfit



Idag har det varit strålande väder här i Oslo och jag erkänner att man varit en liten gnutta avundsjuk när man sett alla cafégäster lapandes sol på uteserveringarna. Oh well, måndagar betyder jobb och inget lapandes i solen, så är det med det.  :)

♥ Tygskor Skopunkten
♥ Jeans H&M
♥ Topp GinaTricot
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Solglasögon D&G
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Armband, köpt på marknad

(Ursäkta bildkvalitén som är under all kritik, men kameran har bestämt sig för att leva sitt eget liv...tusan!)

Nya Skorna





Här är de alltså, mina efterlängtade skor i mocka från Bronx. Behöver jag säga att de är underbara? :) Och riktigt sköna! Perfekta vardagsskor trots klacken!

Ingen bikini idag...

Idag är det mulet för första gången den här helgen och inget struttande runt i bikini för mig med andra ord. Istället har vi bytt till sommardäck på bilen och ätit en god frukost/brunch i härlig söndagsanda. :)

Den här snygga maritima bikinin, med en söt liten kjol över trosorna, från Ellos invigde jag i fredags. I like it! Kommer bli perfekt i båten vid sommarstugan längre fram! :)

 

Lyx eller Budget?



Alexander Wang Stretch Mesh Dress

Rare Slim Colour Dress

Dagens Outfit





♥ Gladiatorsandaler Zara
♥ Jeans H&M
♥ Topp GinaTricot
♥ Väska DKNY
♥ Solglasögon Roberto Cavalli
♥ Armband A V Max, Lindex, H&M
♥ Klocka Guess

Nya glasögon


Idag hämtade jag ut mina nya fina glasögon och jag måste säga att jag känner mig riktigt nöjd! De kommer att hålla ett bra tag och känns ganska tidlösa i modellen vilket jag också gillar.


I övrigt har jag varit i stan, fikat i solen på en uteservering och sedan köpt ett par vita tygskor, vilket man måste ha nu när det börjar bli sommar. Billiga från skopunkten, men där fyller de funktionen, hellre köpa nya oftare och billigare än dyra och gå med smutsigt vita skor....nja, inte så snyggt.

Nu ska det grillas kycklinggrillspett med timjanmarinerade potatisar. Mums! :)

Ha en jättebra lördagskväll! Kram!

Valborgsoutfit



(fläcken på knät är något skit på linsen...haha)

♥ Ballerinaskor La Redoute
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Kjol GinaTricot
♥ Linne GinaTricot
♥ Cardigan H&M
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Scarf In Wear
♥ Armband H&M
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen Glitter

Valborgsfirande

Igår kväll firade jag Valborg med mamma och pappa. En mysig brasa precis vid vattnet, tittade på fyrverkerier från verandan på taket och myste med kaffe och kaka. Perfekt! Tyvärr är inte min kamera av bästa sort, så fyrverkerierna ser lite fjuttiga ut...men men....you get the idea. :)




Hur firade ni Valborg?