New camera

Thinking of getting myself a new camera, even though my Nikon compact digital camera is doing very good when I'm behind the camera, it's not performing as good when I use the self timer (for my outfits, mostly). I've been looking at the Canon EOS 600D, anyone using this camera? Or any other recommendations? I'm really a beginner, so an auto function is important.

Sunday dinner







Heading off to a sunday dinner at my parents in my cozy knitted dress in merino wool and, for the first time this year, my boots with teddy inside, so warm and chic at the same time!

Shoes Carin Wester
Knitted dress Guess
Clutch Balenciaga
Leopard ring Cavalli


Want to shop from my wardrobe? Click HERE

Kabuki-tips!



Måste tipsa er om min fantastiska kabuki-borste från Hourglass som fungerar lika bra till I.d pudret som till flytande foundation! Har haft min i ett år och den är lika fin fortfarande, grym kvalité! Är dessutom gjord av takelon borst! Bra för mig som är slarvig och inte tvättar min borste efter varje användning.

"The brush hairs are made from PETA-approved Takelon bristles. The benefit to using Takelon is that it cannot hold bacteria. If you use real hair brushes and you don't wash them after use, you will be susceptible to cross contamination and breakouts. You will not have this issue if you use Takelon."

Ni hittar den HÄR.

__________________________________________________________________________________________________________________

Fler Traderaauktioner hittar ni HÄR. Brun skinnjacka, snygga boots från Topshop, silvriga ballerinas och mycket mer!

Shoppa från min garderob!

Nu ligger 6 auktioner uppe på Tradera med 6 par fina skor, nya och nästintill oanvända! Spana in HÄR!

Fler auktioner kommer löpande, hojtar till när jag uppdaterar, så att ni inte missar någon godbit! :)

UPDATE: Nu ligger ytterligare 8 auktioner uppe, fler skor (bl.a lårhöga stövlar, skinnväska i patent och snygga ankelboots med nitar). Kolla HÄR.




My new brogues




Wearing my new shoes by Tommy Hilfiger today!
I'm absolutely in LOVE with them, for the first time I'm feeling comfortable in a pair of flat boots! Considering my height, 5 ft 3"... ;)

Better pics later, now lunch!

Workout



Precis kommit hem efter ett tufft pass med PT:n Erik!
Kommer verkligen kännas i armar och axlar imorgon! Men jag älskar verkligen känslan av att vara slut efter ett träningspass, får mig att minnas mitt tidigare idrottande. :)
Tränade gjorde jag i träningskläder från H&M's linje Athletic Training.

Nu blir det en snabbdusch, lite ärenden och sen ska jag luncha med mina föräldrar! :)

Thursday

Hemma efter en slitsam vecka på jobbet och imorgon vankas träning och garderobsplock - ska försöka få ut lite saker på tradera - äntligen.

Pics på mina new shoes ska ni få också! :) Spännande, spännande!!

Måste tipsa er om dessa supersköna filtar i 100% kashmir som just nu är på rea hos H&M Home. Att krypa upp i soffan under en kashmirfilt är svårslaget, jag har den mörkgråa sedan tidigare, kanske ska jag slå till på en till, så att man har två. :)

Oh my God, should I?


Exactly the shoes I want for winter parties, with a steady rubber sole so I won't lose the grip, signed by Hervé Léger.

Should I? Or should I not?

Just nu




Läser nya numret av Costume och tittar ut genom fönstret - höst, höst, höst!

Glass





Tuesday dinner in Drammen.

Efter en god trerätters på Glass Brasserie & Bar i Drammen, har jag kommit till hotellrummet, fått reda på att mina skor levereras denna veckan (can't wait!) och beställt en yogamatta från Casall (nu ska det lyftas butt på hotellrummet!). ;) Har kollat en del dvd-filmer i ämnet, but hey, det finns ju en massa träningspass på Youtube nu för tiden som är så långa som en timme eller mer! Bara att koppla in i Tv:n och rulla ut mattan! Himla praktiskt nu när mörket och kylan börjar komma och det sista man vill tänka på är att leta upp närmsta gym för att träna, i alla fall när man befinner sig i olika städer varje kväll!

Natti sweethearts!

Versace for H&M



My favourite pieces from the Versace for H&M collection that's released on 17th of November.
The shirt is amazing, gotta grab this for my man!

My everyday




En del av er efterlyser lite mer vardagsbilder, so here you go, mitt hotellrum för natten i mineralvattnets Farris förlovade stad. Nu blir det en sväng ut på restaurang och sen ska jag sparka av mig dojorna, se på Pay-TV och klicka hem lite saker. Show you later! :)

Something blue



Invest in something blue.

Min logistikuppsats är äntligen klar och det firas inte bara med att jag åker till Oslo först imorgon utan med oxfilépasta, ostbågar och en helkväll i soffan! Tjohoo! ;)

Hoppas ni har en underbar söndag sweeties!

Today's Pic(k)'s





Plugg har som vanligt stått på lördagsgörat, men nu tar jag kvällen, snart ska jag hämta hem grabben och så blir det en lugn kväll med en bra film kanske?

Stövlar Acne
Jeans Levi's
Linne GinaTricot
Cardigan Saint Tropez
Halsbandsur Vintage by Fé
Skinnjacka H&M Divided Exclusive
Ring Efva Attling

Yesterday's Pic(k)'s






Gick på "modevisning" och ahh:ade och ohh:ade i en slarvig tofs och stickad tröja. Kvällen avslutades med middag och drinkar!

Skor Christian Louboutin
Skinnbyxor Zara
Skjorta Only
Tröja med paljetter Only
Clutch Balenciaga
Fjäderörhängen Forever21

My blue Balenciaga





The color is just amazing!! LOVE.

Den ska få följa med mig på Paris Fashion Week i 3D-biopremiären sen. Ser fram emot det jättemycket! Det ska bli spännande att se om det kommer att kännas som att sitta på frontrow - live, medan modellerna poppar ut ur bioduken. :)
Men det är sen det, nu ska det knåpas på min uppsats som förhoppningsvis blir klar idag, senast imorgon! Det ska firas, samtidigt som grabben kommer hem från Kuba imorgon.

In my mailbox



Helgens läsning och en fin box från Balenciaga.

Läsarfråga!

Hej!

Jag tänkte höra med dig om du vet vart man kan hitta Louboutin online? Har letat men hittar mest kopior..
Tack på förhand!
/Nancy Melina


Hej! :)

Äkta Louboutin hittar du hos Net-a-Porter, Mytheresa, Matches Fashion, Luisaviaroma, shopsavannahsNathalie Schuterman (i Europa) och Saks skickar numera till Sverige från USA.

Annars tror jag kanske man kan kontakta Louboutin-butiken i Köpenhamn och få ett par skickade direkt därifrån, men det får man ringa och kolla, ibland är de snälla! :)

Hoppas du blir nöjd med dina kommande Louboutin! :)



Dagen i korthet



Har: Jobbat och ätit middag med min lillebror som av en ren händelse befann sig på samma ort som jag gjorde idag, vilket är ungefär en chans på miljonen, då vi båda reser hela tiden i våra jobb. Jättekul!
Just nu: Målar naglarna.
Ska: Plugga lite och sen sova.
Humör: Bra.
Äter: Inget, men åt en carbonara förut.
Dricker: Farris.
Bästa: Att jag träffade brollan idag. :)
Sämsta: Att jag fortfarande har en bit kvar på min uppsats som ska vara inlämnad på söndag.
Väder: Sol/moln och 6 plus - på dagen.

Frosting



I could easily rename Louboutin to Loveoutin - amazing shoes. I want to frost myself!

Supertips till alla er som använder makeup från i.d Bare Minerals



Jag vet att många av er läsare använder mineralmakeupen från I.d, och då vore det skamligt av mig om jag inte tipsade er om den HÄR sidan!

Vad sägs om dubbelpack av 8 grams  foundation för bara 374,50:-? Eller enkla för 197:-? Ordinarie pris för en enkel är 450:- på Kicks. Not bad huh?

Jag är sugen på att testa den nya varianten som man ska pudra in sig med till natten för att minska porer och öka cellförnyelsen. Det kan det vara värt att prova när den bara kostar 385:- jämfört med 799:- hos Kicks.

Frakten då, tänker ni nu. Jo inte illa den heller, varorna skickas från England och kostar £3.50 för första produkten och sen £0.50 för varje extra produkt.

Exempel: 2 dubbelpack foundation x 374,50:- =749:-
+ frakt = ca 39:- för första produkten och 5,50:- för andra = 44,50:-
Totalt: 793, 50:-, vilket betyder ett styckpris på 198:-


Älskar när man kan spara på basprodukter, gör inte ni det?

November wishes



På önskelistan, med betoning på önske ;) står:

- En ny kappa/jacka. Denna från Burberry Prorsum såg jag i skyltfönstret på Burberry i Köpenhamn och föll pladask för färgen och de coola detaljerna, dock inte lika mycket för prislappen som landar på över 2000 Euro. Ett budgetalternativ måste hittas, annars måste tomten vara extremt snäll i år ;)

- Broque boots från Tommy Hilfiger - perfekta till vardags och garderoben behöver kompletteras med ett par platta boots, då alla i dagsläget (tror jag...) har klack. Att de är herrinspirerade är en avgörande faktor.

- Klämde på Proenza Schouler's väska PS1 medium i svart inne på Holly Golightly Accessories, återigen i Köpenhamn, och ååååh vad mycket finare den är i verkligheten! Black hardware känns fräscht.

- En Balenciaga Giant Rose Gold Envelope Clutch i Blue Lavande. Denna väska är på väg hem till mig as we speak och jag är säker på att jag kommer att ÄLSKA den! Färgen är fantastisk!

- En svart spetsklänning från Nelly, med open back och see-through lace. Denna landade i postlådan för några dagar sedan och jag vill inviga den NU!

Vintage & second hand tips!



En second hand och vintagebutik som garanterat säljer äkta designerväskor är Affordable Lyxury på Fridhemsplan i Stockholm och det bästa av allt för resten av landet är att de har en onlineshop!
Just nu kan man bl.a få tag i en second hand Louis Vuitton Manhattan GM (som jag har på bilderna nedanför) för 9900:-. De säljer även vintage Chanel och de har en himla fin jumbo maxi för 21 990:- (den äldre modellen innan min med de stora C:na) eller en 2.55 vintage för 12900:-.
Visst är det dyrt, men priserna på begagnade och vintageväskor håller sig otroligt bra, så det är en investering ;)

Latte Art - i dubbel bemärkelse



Under lunchen/fikan med en kollega i väntan på flyg på gardermoen stirrade denna lilla figur på mig.

Today's Pic(k)'s





Sitter fortfarande med mitt plugg jag...
Tog en paus förut i form av söndagsmiddag hemma hos mamma och pappa vilket var välbehövligt!
Ska fortsätta med mitt skrivande - ett par sidor till måste jag fixa idag och så ska det packas, detta eviga packande av resväskan, för imorgon bär det av till Oslo igen!

Ballerina Tory Burch
Skinnleggings MQ
Broderad klänning Day Birger et Mikkelsen
Päls Erik Garthus
Väska Louis Vuitton Manhattan GM
Solglasögon Persol

Modern American Steak House




Är det något jag verkligen gillar så är det American Steakhouse's med kolgrillat kött och fräscha grönsaker som side orders och MASH i Köpenhamn var inget undantag. Får flashbacks till USA där vi käkade det nästan varje dag... :)
I röda skinnsoffor njöt vi av American tenderloin steak, såser och haricot verts, gott vin och såklart American cheesecake till dessert. Kvällen startade vi med en drink i den läckra cocktailbaren belägen i entrén till restaurangen.

Today's Pic(k)'s





Stella McCartney - inspired dress.


Lägg förresten lite extra märke till mitt hår idag, som jag faktiskt inte har tvättat på hela 8 DAGAR!
Fortsätt läsa om ni undrar varför jag är stolt över det... ;)

För 4 år sen slutade jag spela fotboll och då hade jag tidigare tvättat håret, om inte varje dag så varannan, och jag var trött på mitt risiga och torra hår (håret blev som bäst efter dag 2 då det hade återfuktats ordentligt igen...) och min frisör propsade på att jag bara skulle tvätta ett långt hår EN gång i veckan. Det stora frågetecknet då var HOW?? Jag började med att inte tvätta håret förrän det verkligen var fett, och när det började bli fett räddade jag upp det med torrschampo (som för övrigt måste vara en av de bästa uppfinningarna?!)  Så jag gick från 4 dagar, till 5 dagar  och till slut upp till 7 dagar. De senaste 3 åren har jag bara tvättat håret en gång i veckan, jag har använt bra produkter som är lätta att kamma ut, hårinpackning (färgbomb från Revlon) en gång i veckan, torrschampo (just nu Batiste för brunetter) och nu senast investerade jag i en Mason Pearson borste som jag skulle vilja påstå redan gör skillnad. Vanligtvis brukar håret vara på gränsen vid dag 7, men på dag 7 den här veckan kände jag bara att håret föll så fint, kändes fräscht, var lättkammat och volymen fanns kvar. I'm amazed!
På de här 3 åren har min hårkvalité förbättrats avsevärt, toningen håller bättre, mindre kluvna hårtoppar och att få beröm av sin frisör för kvalitén på håret måste vara det ultimata beviset, för märker HON det ja då kan det inte vara inbillning!

Hur ofta tvättar ni ert hår?
Har ni någon produkt som ni inte kan vara utan?
Någon som förresten testat Moroccan Oil som kan berätta hur den är?
Skulle vara kul om ni delade med er! :)


Boots Rodebjer
Leggings H&M
Randig stickad klännig H&M
Skinnjacka C-Girl
Solglasögon Persol
Väska Mulberry Mabel

Lyx eller Budget?

Var inne och klämde på armbandet Collier de Chien Homme på Hermèsbutiken i Köpenhamn, älskar statementsmycken!
Jag lägger hellre pengar på det än på en bismarcklänk eller "riktiga" smycken eftersom jag inte är en smyckestjej i den bemärkelsen. 
Tyvärr var det slutsålt i den färg (guld & svart, eller ev. guld & silver) som jag ville ha, men provade det svarta med helsvarta täckta nitar och det satt som gjutet. ;)



Som vanligt kommer det snabbt budgetalternativ; till vänster ser ni ett beige Collier de Chien med silvernitar från Hermès för £750 och till höger den billigare varianten från KyssJohanna.se för 250 SEK.

Vilken väljer ni?

Falla Fritt

På min Bose spelas det hela repertoaren av Melissa Horn. Underbara texter och en mix mellan Winnerbäck och Miss Li.

Shoe cravings from Kurt Geiger



Hur fina??


Ska strax sladda ner till biblioteket och skriva ut en massa studier i logistik, 8 studier ska plöjas igenom och reflekteras kring.


Ha en fin lördag cupcakes!

Today's Pic(k)'s




Vet ni, jag står nästan jämt på tå! När jag sminkar mig, provar kläder, fixar håret osv.
Am I compensating for something you think?? ;)

Har vinkat av mina fikagäster (för att inte bli helt fyrkantig i ögonen) och nu är det plugg som gäller igen... Varför finns inte kurslektyr som ljudböcker?? I would love that!

Skor Converse
Lackade jeans MQ
Rutig skjorta H&M
Armband Hermès
Fjäderörhängen Forever 21

På begäran





Mina delvis (och inte helt putsade) lackade boots från Rodebjer.

Läsarfråga!

Ville höra lite vad du tycker om louis vuitton vernis amarante väskan?? och den lilla chloe elsie väskan??

MVH Kristin




Hej Kristin!

Färgen Amarante på Louis Vuittons Vernis väskor tycker jag är jättesnygg! Helt klart en väska/färg för hösten 2011, och 2012, men frågan är för hur länge? Denna väskan skulle jag satsa på om jag redan hade de vanliga "klassikerna" i min garderob eller vet med mig att det är min favoritfärg och att jag kommer använda den även om inte färgen är lika "het" längre. Men skulle jag välja att lägga pengarna på en Amarante-färg skulle jag lägga dem på Melrose Avenue-modellen. Himla fin och lite doktorslås sådär.

Den lilla Chloé Elsie väskan kan jämföras med den lilla Chanel väskan, som i min smak blir alldeles för liten. Jättefin väska, men föredrar medium framför small.

Studying



Jag i hamnen efter att vi just har käkat brunch på Toldboden.

På dagens att göra står såklart plugg, och kanske hinner jag eller tar en paus med att rensa i garderoben. MÅSTE verkligen lägga upp lite saker på tradera nu, är urusel på att komma till botten av mitt rensande, men man kan ju börja i mindre skala också och bara lägga upp enstaka plagg/skor så försvinner i alla fall något!
Hur gör ni, är ni bra på att rensa?

Resoleing Louboutin's





Det gör lika ont i mig varje gång jag behöver sula om ett par Louboutin's för första gången.

Att överge originalsulan för den mer slitstarka gummisulan är så synd - men fullt nödvändigt.
(Har ännu inte hittat någon som sular om med originalsulan - är det ens möjligt? Någon som vet? Skulle ha frågat i butiken i Köpenhamn, attans!)


Sulade och klackade om dessa hos Bäckmans Skoservice på Nybrogatan 15 i Stockholm - som är kända för att sula om Louboutin's på bästa sätt och det står rader av röda sulor på hyllorna.

Today's Pic(k)'s




Hela dagen och kvällen har jag spenderat med min barndomskompis - himla mysigt! :)

Precis kommit hem och ska krypa ner i sängen med CHIC för imorgon väntar plugg hela dagen lång - måste bli klar med en uppsats i logistik på 12 sidor (abstract, summary, conclusion, quotes enligt Harvard systemet osv. Och hey, det sitter ju klockrent efter 7 år utan studier...haha...) 

Idag matchade jag rosa med vinrött - inte illa alls - och enkelt med ett rosa linne under tröjan!

Boots Rodebjer
Lackade jeans MQ
Rosa linne MQ
Vinröd kashmirtröja Zara
Halsband Lindex
Päls Erik Garthus
Väska Chanel
Solglasögon Ray Ban

Sockervadd





Till kaffet på restaurang Geist i Köpenhamn serveras en rejäl klick sockervadd.

Today's Pic(k)'s




Ni har efterfrågat att jag skriver var mina kläder kommer ifrån, så vi kör på det igen - sounds good?

Boots Hope
Skinnleggings MQ
Topp med paljettstjärnor Only
Kashmirkofta La Redoute Création
Skinnjacka C-Girl
Sjal Beck Söndergaard
Väska Mulberry Mabel
Solisar Ray Ban

My new Loubs






Jag gick ba-na-nas i Louboutin-butiken och kunde knappt välja vilka som skulle få följa med mig hem! :)
Valde ut tre par som jag ville prova (Nude Privé, svarta Bianca och glittriga Privé), de två sista fanns tyvärr inte kvar i min storlek, men det gjorde däremot det första paret, de klassiska Very Privé 120 Patent Nude.
Love
.

Mason Pearson, please

Investerade även i borstarnas Roll's Royce; Mason Pearson. Svindyr, men lika svinigt bra.




Valde en Pure Bristle Extra, Medium.

Silver, burgundy and sequins



Textures.

New in from Copenhagen;

Silvrig/guldig sjal, snyggt till min svarta skinnjacka!
Stickad tröja i 100% kashmir i en av höstens färger; oxblod, eller om så man vill; burgundy eller vinrött. Love it already!
Stickad tröja med insydda paljetter som glittrar såå fint! Perfekt att använda till skinnbyxor och pumps på middag, precis som jag gjorde häromdagen på Stick's N Sushi i skybaren på Tivoli.


Sjalen och kashmirtröjan kommer från Zara och paljettröjan kommer från Vila.
Riktiga bra budgetköp med andra ord!

From blue to cerise?

Min fina Balenciaga Giant Envelope Clutch in Rose Gold dök äntligen upp igår, direktskickad från butiken i London, eftersom den inte gick att få tag på någon annanstans. Men gissa förvåningen och besvikelsen när jag fick se att de skickat mig fel färg!!




Nu hoppas jag bara att de skickar mig en blå istället - utan krångel.

Always keep that hunger




At home.

Nu väntar Sverige - Holland hemma i soffan och take away.

Och största förväntningen i postlådan blev största besvikelsen - show you later. Buhu...

Last day

Precis vaknat efter vår sista natt här i Köpenhamn, nu frukost/lunch och snart bär det av mot flygplatsen.
En helt underbar weekend med många skratt och fina upplevelser - när jag kommer hem ska ni få ta del av den!
Och shoppingen...jag vet att ni är nyfikna! ;) Men det kommer!

Later! :)

Shopping



Två givna stopp i Köpenhamn; Holly Golightly och Christian Louboutin.



Efter en heldag med shopping, vinlunch och fika, avslutade vi kvällen med middag på Geist (kul!) och nattklubben Simon's.

Idag blir det brunch och Tivoli!

Doing Copenhagen



Out for dinner and drinks!

Den enda bilden som blev tagen på hela kvällen (!) men vi var på Mash, ett fantastiskt bra American Steak House, kan rekommenderas och sen drog vi vidare till nattklubben Zen. Crashade supertrötta i sängen, men nöjda och glada, runt två-halv tre.
Nu vankas det brunch och förhoppningsvis lite shopping! :)

Just nu



Minibar & blå accessoarer.

Ikväll väntas middag på Mash och party på Zen!

Bring it on!



På fredag tar jag och grabben flyget till Köpenhamn och tänkte njuta av den danska huvustaden ända tills på tisdag!
Vi checkar först in 2 nätter på Clarion Mayfair och sen 2 nätter på Clarion Twentyseven.
Skadad som jag är av hotell, är det skönt att variera lite och se något nytt. ;)

Så nu vill jag ha tips från ER kära läsare på vad man inte får missa!
Vilka restauranger är värda ett besök?
Vilka barer serverar bästa drinkarna?
Hetaste nattklubbarna?
Andra sevärdheter?
Var käkar man bästa söndagsbrunchen?

Kort sagt; Kom med era smultronställen! Bring it on! :)

Veckans kap



En paljettstjärnprydd topp från Only!

Jag kommer downdressa den till vardags med stuprörsjeans, boots/converse och en grå kashmirkofta och piffa till den med ett par skinnbyxor och blå mockapumps till fest/middag.
Kanske en hit i Köpenhamn?



//Någon mer än jag som vill att Iphoneappen ska kunna posta bredare bilder? (se inlägget under)//

Att äta middag ensam...

...har jag blivit ett proffs på efter 6 år. Jag njuter, smyglyssnar på de andra borden och insuper miljön på de olika platserna.

Friday's




Bjussar på outfiten från i fredags som jag inte hunnit posta än.

Nu ska jag hugga in på min Caesarsallad som precis kom in - hungrig som en varg, knappt hunnit med lunch idag!

New in



Har fyllt på med lite nytt i badrumsskåpet, den enkla lotionen från Biotherm x3, Celluli laser också från Biotherm (fungerar det verkligen?), två mascaror faux cils från YSL och LipFusion med collagen för ett ordentligt läpplut.

Har äntligen checkat in på hotellet i Trondheim och imorgon drar en riktigt hektisk vecka igång, men på fredag ska jag fira med en veckas semester och en långweekend i Köpenhamn.

Today's Pic(k)'s


Today's Pic(k)'s




Just love my knitted dress from Rag & Bone.

Lunch, shopping och fika har stått på dagens schema! Ikväll väntar trerätters med våra gäster och utgång! :)

Trevlig lördag på er!