Red

Sitter här och väntar på att mina naglar ska torka så att jag kan kasta mig in i duschen och börja fixa till mig inför middagen! Ikväll blir naglarna korta och röda, en av mina julklappar faktiskt. Nagellacket kommer från O.P.I och heter kort och gott O.P.I Red.

(Shopping)Året Som Gått...

Idag är det sista dagen på året! Tyvärr vaknade jag med huvudvärk i morse...usch...men förhoppningsvis går det över innan kvällen. Ska inte göra något jätteansträngande under dagen heller, så det ska nog bli bra! :) Jag ska roa mig med att måla naglarna, bestämma kläder för kvällen, testa smink och fixa håret...hihi...ansträngande eller hur? ;D 

Så...vad har jag gjort under året då??

Januari: Jag startade den här bloggen som gett mig otroligt mycket! Massa trevliga och gulliga läsare, men också ett ställe där jag kan skriva vad jag vill och som alltid lyssnar. Helgerna kantades av en massa fotbollscuper och veckodagarna på jobbet i Oslo.
Månadens bästa köp: Mina Rodebjer boots i svart lack.


Februari: Jag jobbade i Nord-Norge en sväng, fick en jättefin ring av A i Alla hjärtans dags present. Skrattade åt Fredag hela veckans version av Lars Winnerbäck och Miss Li. Lärde mig receptet på världens godaste cheesecake.
Månadens bästa köp: De superhypade Hope Grace bootsen och fodralklänningen från American Apparel.



Mars: Min lägenhet lades ut till försäljning. Jag reste med familjen till Gran Canaria för att fira mammas 60-års dag! 
Månadens bästa köp: Mina Louboutin-lookalikes i burgundy från Forever 21.


April: Jag bytte hårfärg till blond. Min Walk-in closet började förberedas. Bestämde även att vi skulle resa till Italien i sommar.
Månadens bästa köp: Flera stycken! Mina Cavalli-piloter, min Marc Jacobs clutch och den jättepopulära volangkjolen från Topshop.




Maj: Den slutgiltiga försäljningen av min lägenhet ägde rum. Jag åt krokodil för första gången i mitt liv. Jag pysslade med min Walk-in closet.
Månadens bästa köp: Mina bikinis från Victorias Secret.


Juni: Min semester började. Var på 3 st studentfiranden i mina fina Style by Stars klänningar. Jag fyllde 24 år . Jag och A reste till Italien. En ny mobiltelefon inhandlades.
Månadens bästa köp: Min Louis Vuitton Manhattan GM.


Juli: Resten av sommaren tillbringades hemma och i sommarstugan. Vi grillade, badade i poolen och solade. Min pappa hamnade på sjukhus, som tur var blev han bra igen. 
Månadens bästa köp: Oj oj oj, här har vi många godingar. Mina gladiatorsandaler från Topshop, skinnkjol från Lindex, playsuit från Guess, snygga underkläder från Marie Jo och alla skor jag köpte i Italien!





Augusti: Jobbet drog igång igen efter semestern. A började plugga i Sthlm. En shoppingweekend till Göteborg hann vi med. Ett 40-års kalas och min bästa vän fyllde år.

Månadens bästa köp: Carrie-heels från Asos, cerise kappa från BZR, stcikad kofta från Dagmar.




September: Jag blev brunett igen. Och brunögd. Min Walk-in closet blev äntligen klar. Jag stickade en mössa.
Månadens bästa köp: Pumps med dragkedjor, Knähöga skinnstövlar från Novita och Manoush-klänningen med nitar (som trillade av)




Oktober: Semester med A till Egypten. Den första snön faller. Jag blev årets målskytt i fotbollen. Blev hooked på Camilla Läckbergs böcker. Tog avsked av min väninna som flyttade till Australien.   
Månadens bästa köp: Min chockrosa juicy dress, Woolrich parkan och fuskpälsen från Cubus.




November: Första advent infaller tidigt och pyntandet börjar tidigt. Julkort förbereds och glögg dricks. Juklappa börjar handlas. Jag och mina vänner är på spa och njuter. En ny kalender köps för att kunna hålla ordning på nästa år. Comme de Garcon för H&M kommer ut och blir enligt mig en flopp. Inflyttningsfest, brorsans födelsedag och det kaffescrubbas som tusan. :)
Månadens bästa köp: Ankelboots med platå från Topshop. Skinnjacka i bikermodell från C-Girl.



 December: Året börjar närma sig sitt slut och jag slutar för julen på jobbet. Det är julbord med jobbet. Jag bakar lussebullar och pepparkakor. H&M-klänningen blir äntligen min tack vare söta Sandra. Vi firar jul i dagarna 3 och massa fina julklappar blir mina!
Månadens bästa köp: Ring från Ti Sento och H&M klänningen. Och en till sak....men den är hemlig tills ni får se den... :)



Sådärja! Där var mitt år! Ett fantastiskt år med massa skoj och 2009 får vi hoppas blir ännu bättre! 

Jag vill passa på att tacka alla gulliga läsare som följt mig under året som gått, ni förgyller verkligen min dag! Och tack för alla snälla/tipsiga/roliga/intressanta kommentarer! Nu hoppas jag bara att ni följer med mig in i 2009, men visst gör ni väl det? ;P

Ett underbart Gott Nytt År önskar jag er!!!!!

Kramar!

Dagens Fynd!

Det gjorde jag på en second hand butik idag. Kolla in denna supercoola zebrarandiga väst!! Love it!

Dagens Outfit



Lite halvsuddig bild, men det är kameran som spökar igen...

♥ Skinnstövlar Novita
♥ Jeans H&M (love, love, love H&M's jeans!!!! )
♥ Vitt linne 365 Sunshine
♥ Svart, något oversized v-ringad tröja Cubus
♥ Halsband med ett hjärta Miss Dee
♥ Ring Ti Sento

Utomhus blir det min varma Woolrich-jacka och min Louis Vuitton Manhattan.

Neccessities

Några nödvändigheter var tvungen att inhandlas:


- Bodybutter. Brukar vanligtvis köra på Body Shop's , men hittade denna på Coop (!) och den luktade gudomligt av vanilj och jordgubbscheesecake. Ok ingredienser och man blir mjuk och väldoftande. 139:-


- Foundation. Från I.d Bare Escentuals, the one and only. Har använt den i flera år och den är helt klart bäst! Täcker allt, man får porslinshy och den håller hela dagen! 398:- ( har du inte använt I.d förut behövs även en kabukiborste för att lägga på foundationen)

- Dagcreme. Dr. Hauschkas Rosen creme har jag använt tidigare och den är jättebra för mig som har torr och känslig hy. Tonar ned rodnader och slätar ut torrhetslinjer. Har provat flera andra cremer emellan, en del har varit bra och andra sämre men det gemensamma för dem alla var att de var mycket dyrare. Denna lilla rackaren går på endast 200:- och det tycker jag är riktigt billigt för en creme som fungerar lika bra som dem i 700-kronors klassen. Det enda negativa är att den har en ganska distinkt rosendoft (kommer från ros-oljan) och den är inte jag så förtjust i, men resultatet överväger! Gillar man ros-doft är detta en fullpottare!



Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen, blev väckt av telefonen. Usch vad jobbigt det är för man tvärvaknar och stressar upp sig att man glömt något eller försovit sig. Men nu börjar jag komma ner i tempo igen... ;)

Idag ska det handlas mat och bytas julklappar som inte passade, måste även planera nyårssupén. Vi ska fira med några gemensamma vänner i deras stuga. En avslappnad nyår med andra ord! Men kan inte bestämma mig för om jag ändå ska ha på mig en nyårsblåsa eller om jag ska köra på en skön stickad klänning....hmmm....apropå nyårsblåsor läste jag Sofi's Mode igår och var det någon mer än jag som reagerade på att H&M Exclusive blåsorna var med i modereportaget med inköpsställe och pris? För de har ju nämligen varit slut i över en månad! (Förstår att de gjort  moderreportaget tidigare, men de kanske kan adda på sidan att dessa är tyvärr slut, så folk slipper engagera sig och leta efter klänningar som inte finns!) Bara en tanke...

Igår gjorde jag ett riktigt dyrt köp...vad får ni ser när det dimper ner i brevlådan...men det är något jag velat ha länge.... :D

Trevlig tisdag!

Kramar!

Dagens Outfit




♥ Ankelboots Topshop
♥ Svarta jeans H&M
♥ Rutig blus med krås H&M
♥ Skinnarmband med tenntråd, hantverk
♥ Hjärtörhängen H&M

Löpning & Städning

Har precis kommit hem efter en 6 kilometers lång löprunda med A. Härligt att få röra lite på fläsket så här efter en vecka av frossande i mat, godis och alkohol! Det är snart dags att ta tag i städningen som kommit lite i skymundan. Allt ligger högt och lågt...Puh! Usch för tråkiga måndagar! Men det blir skönt när allt blir klart! :D

Dagens Outfit



♥ Pumps med peeptoe Bianco
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Tubklänning i ballongmodell Cubus
♥ Kort stickad kofta H&M
♥ Massa halskedjor Cubus
♥ Pärlörhängen  Glitter

Dop

Idag har vi varit på dop! Det var väldigt längesen jag var det, men alltid kul att se en söt bebis! :) Efter det var det julmiddag. Nu har vi precis kommit hem och jag är supertrött!! Skulle behöva sova en stund tror jag. Sen ska jag slå A i singstar!! Haha! Han blir så arg när han förlorar!  Kanske lite guitarhero också...  :)

Kramar!

Dagens Shopping

Idag har jag, A och hans bror varit ute på en liten shoppingrunda! :) Jag gick lös på H&M och Cubus, bra och billigt! Riktigt trevligt var det också! Blev även lunch och en fika. Vad som fick följa med mig hem??? Jo detta... :D

 

Lite svårt att se allt....men det blev....

- Lång svart cardigan med knyt Cubus
- V-ringad svart tröja med kashmir Cubus
- V-ringad svart oversized tröja Cubus
- Grått spetssett (bh & trosa) Cubus
- 2 minirosetter i svart och rött att fästa i håret, en liten butik jag inte minns namnet på...
- Svarta slimmade jeans H&M
- 3 st tights i olika mönster H&M
- Strumpor svarta H&M
- Rutig blus med volanger H&M

Sådär ja...det tror jag var allt! Billigt var det också...alltihop gick på ca 1200:-! Härligt när man får mycket för pengarna! 

Dagens Outfit



♥ Skinnstövlar Novita
♥ Fiskbensmönstrade strumpbyxor La Redoute
♥ Stickad klänning med knappar och knyt Rules by Mary
♥ Halsband med berlocker Thomas Sabo Charms
♥ Ring Ti Sento

Dagens Outfit




♥ Grå kilklackar med snörning H&M
♥ Strumpbyxor Lindex
♥ Tunika med blommor och nitar Manoush
♥ Quiltat skärp med knyt Asos
♥ Grå tygros/brosch Glitter
♥ Kort kofta H&M
♥ Grå pärlörhängen Glitter
Ring Ti Sento

Annandag jul - julafton Nr 3

Idag ska vi fira jul släkten, den sista "julaftonen" för i år! Och ännu mer paket ska öppnas, jag fick flera paket igår också! Hihi! Roligt är det! :)

Idag börjar rean också, men det blir lugnt för min del, kanske en sväng imorgon....men av erfarenhet brukar jag inte ge mig ut förrän det är ordentligt med rea...nu kommer det bara vara vissa "stånd" eller klädställ som är 30-50% rabatt på, och oftast det sämsta som ingen ändå vill ha....nä i januari är det den bästa rean, då hela butikerna är fulla med röda skyltar och allt är mellan 50-70% rabatt. Dock kanske det blir lite annorlunda i år och att rean kommer lite snabbare pga finanskrisen, men marginellt tror jag.

Hur gör ni? Är ni ute och melllandagsshoppar eller avvaktar ni tills 70% skylten hänger uppe??

Min Nya Pärla

Här har ni min nya minilaptop som jag fick i julklapp av brorsan! En LG X110 i rosa! Superfin är den! :) Man blir förvånad över hur smidig och lätt den är! Dock är högtalarna i den inte ens värda att kallas högtalare....tur att jag har mina Ipod-hörlurar! Men annars är den kanon!




Beställde ett minifodral till den idag, så att jag kan ha den i handväskan utan att den blir repig eller ful!

Resten av julklapparna får ni se senare! :)

Kram!

Dagens Outfit





♥ Ankelboots Topshop
♥ Prickiga strumpbyxor Miss Sixty
♥ Svart kjol Zoul/MQ
♥ Cremevit spetsklänning GinaTricot
♥ Kort kofta H&M
♥ Pärlhalsband pimpat med rosetter och berlock, ärvt & halsband med berlocker Thomas Sabo
♥ Ring Ti Sento

Godmorgon!

Just nu ligger jag i sängen och bloggar med min nya dator!! Hihi! Mer om det sen!

Igår var vi hemma hos mina föräldrar på en alldeles underbar julafton, mamma hade lagat massor med mat och massa paket blev det också! :) Tack världens bästa familj!

Hoppas att ni också hade en jättebra julafton!

Kramar!

Dagens Outfit




♥ Långa strumpor med rosetter Bik Bok
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Klänning Day Birger et Mikkelsen
♥ Halsband hemmagjort
♥ Ring Ti Sento

Morgongåva!

I morse fick jag det här av A:


Ett par handklovar!!! Och nej...jag har ingen sexuell avvikelse....men däremot tyckte A det passade bra eftersom han ska bli Polis! Haha! Han är rolig han! Nu finns det 3 berlocker på mitt Sabo-halsband, ett par high heels, en partydress...och ett par handklovar....lyxhora kanske jag ska döpa halsbandet till...haha! :)

GOD JUL!!

En riktigt God Jul önskar jag er alla! :D



Vi har haft en jättemysig julfrukost här hemma hos oss!

Vi hörs lite senare!
Kramar!

Dagens Shopping!

Ja det blev ingen shopping för mig i stan idag (kollade på ett par jeans från H&M, men orkade inte prova) men att sitta på nätet och klicka hem saker är ju underbart! :)

Kommer ni ihåg heelsen från Nelly som jag bloggade om för ett tag sen, som inte fanns kvar i min storlek? Men när jag kikade in idag hade de turligt nog fått in en retur på ett par 36:or! Så det blev såklart en beställning! Underbart pris! 349:-!!!


Bild: Nelly


Sen kunde jag inte hålla mig från att beställa Hanky Panky boxen med 3 st trosor, som var dagens kalendervara hos Nelly.


Bild: Nelly

Dagens Outfit




♥ Skinnstövlar Novita
♥ Långa ullstrumpor La Redoute
♥ Spetsleggings Monki
♥ Kofta med knyt Day Birger et Mikkelsen
♥ Linne 365 Sunshine
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Sjal med fransar Indiska
♥ Ring Ti Sento

Trosorna!



Snygga trosor från Koola Anna! Har ett par sedan tidigare och de är verkligen jättesköna!

Dan före Dopparedagen

Åhhh! Vad jag längtar tills imorgon!! :D Inte bara för julklapparna, utan även gemenskapen och myset och maten! :) Men det ska också bli väldigt kul att se allas miner när de öppnar julklapparna...jag tror nämligen alla kommer bli väldigt nöjda.... :D

Igår var jag ute på en litren shoppingtur, fick med mig några trosor från Koola Anna och en kofta från Day Birger et Mikkelsen. Visar sen! :) Och sen på kvällen hade vi glöggkväll med nära och kära! 

Idag blir det lite mer shopping (de julklappar som dykt upp....), fika med vänner och mys hemma i soffan. 

Hoppas ni alla får en jättebra dag!! 

Kramar!
 

Dagens Outfit




♥ Ankelboots Topshop
♥ Lackleggings American Apparel
♥ Top med rosett H&M
♥ Kofta Monki

Goddag!

Gud vilket härligt väder det är ute! Riktigt vårväder, dock inte någon julstämning precis...och snö vore inte så dumt just nu...:)

Just nu är jag förvisad till sovrummet då A håller på att slå in mina julklappar i köket! Hihi! Är så nyfiken att jag nästan spricker!! Jag blir ett riktigt barn på julafton, och kan inte sova ordentligt flera dagar innan för att jag klurar på vad jag kan komma att få... Sjukt?? Japp, I know, men det är skönt att få vara sådär barnsligt pirrig ibland också, det är man alltför sällan nuförtiden. Eller iaf sen man blev vuxen....eller när man nu blir det... :)

Ska snart hoppa in i duschen och piffa till mig lite, borde fixa 2 julklappar idag också....jag som trodde jag var klar...och så visar det sig alltid att det dyker upp någon man måste köpa till! Hmmm.... Jaja det borde gå ganska snabbt, har ett hum om vad jag ska köpa iaf!

Nä nu ska jag sluta babbla! ;P Lägger upp dagens outfit lite senare!

Kramar!

Natti Natti

Nu ska jag alleles strax krypa ner i sängen, har suttit uppe och spelat spel på datorn och man blir ju hooked direkt! ;) Haha! Och sen när man vet att man är ledig nästa dag kan man ju gå och lägga sig precis när man vill! :)

Har blivit lite dåligt med bloggande under helgen (förlåt för det!) men ska försöka bättra mig under morgondagen! :D Men vissa dagar är det bara mer att göra än andra, och vem har inte mycket att göra innan jul?

Puss & Kram alla söta!

Dagens Outfit





Usch..jag är verkligen i behov av en ny kamera...bilderna blir bara gryniga!

♥ Ankelboots Topshop
♥ Leggings H&M
♥ Volangkjol Vero Moda
♥ Musse Pigg T-shirt Disney
♥ Kofta BEST/La Redoute

Julstök

Här har vi riktigt ordentligt julstök nu! Julmusiken står på för fullt, julskinkan är griljerad och klar, pepparkakorna gjordes igår, granen är på ingång och fler lussebullar ska bakas! :) Sitter här i min stora stickade kofta från H&M (jättemysig!), men ska snart ta och sätta på mig något ordentligt, vi ska förhoppningsvis ut på något i eftermiddag! :)

Bild tagen i september. :) Men här ser ni min mysiga kofta!

Pepparkaksbak!

Det blev några plåtar med pepparkakor! Trots att det är väldigt kul att måla på kristyr så är det väldigt tidskrävande och petigt om det ska bli snyggt. Men här får ni ett smakprov! :D



Ikväll blir det en mysig film!
Hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll! Kram!

Dagens Outfit



Idag myser jag runt i:

♥ Fårskinnstofflor Björn Borg
♥ Leggings mbyM (favoriter, har flera stycken!)
♥ Randig klänning H&M

Lördag

Idag har det varit en riktigt lugn och skön lördag, vi sov länge, åt lunch, sen har vi druckit glögg och packat in julklappar! :) Mysigt! Ikväll ska det bakas pepparkakor! A's pappa fick ett pepparkakskit från en av sina leverantörer till företaget i julklapp och jag fick äran att baka! :D Hihi! Resultat kommer såklart!

Dagens Outfit




♥ Ankelboots med platå Topshop
♥ Leggings med knappar nedtill mbyM
♥ Tunika med brodyr upptill Karen Millen
♥ Örhängen H&M
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Tack!




Fina julhälsningar kommer med posten varje dag! Tack alla söta vänner!! :D

Julfest


Bilder: Net-a-Porter, Asos, Tritoni


Svart klänning med precis rätt skärning med en axel bar La Petite S*****
Ett par röda skor är ett måste för julstämningen! Alexander McQueen
Svart clutch med rött mönster matchar Asos
Matchande klocka i rött från Triwa/Tritoni
Julkulor Rusta

  

Give me...

Spanade in webshopen MissBella för första gången och jag hittade flera plagg jag gillade! Och gud vad billigt! :D Den här svarta klänningen i sammet med rosett baktill föll jag pladask för! Och bara 349:-! Jag måste nypa mig i armen! Spana in säger jag bara! Perfekt när plånboken är lite tom efter julklappsshoppandet och ni behöver en nyårsklänning!


Bilder: MissBella

Glögg och Julklappar

Jag tror att jag äntligen har alla julklappar till alla! Nu ska de bara ner i tomtesäcken! :) Hihi! Det var en jättemysig kväll med mamma och pappa på stan och vi känner oss nöjda med julklapparna och vi hoppas att de också blir det! Lite glögg och pepparkakor till fika blev det också! :) Kommer förmodligen vara tröttare än tröttast på glögg efter julen, men det får det vara värt! :)  

OBS! 
Det verkar som om det inte går att kommentera i inlägget under, publishme som strular, men lämna gärna en kommentar i detta istället! :)

 

snygg mössa från kappahl! 89kr

MMS

snygg mössa från kappahl! 89kronor.

Allt på en gång

Varför ska det alltid vara så? Min foundation från I.d håller på att ta slut, bara bottenskrapet kvar nu...har t.o.m fått tagit bort locket med hål i för att det vägrade komma ut mer...Suck. En ny måste alltså införskaffas, men gud vilka tråkiga utgifter!! 398 spänn...visst jag gnäller...men jag skulle heller aldrig byta, för det är den bästa foundation jag provat. Men det är så tråkigt när allt kommer på en gång!! Inte bara foundation behöver jag, utan make-up remover, ny dagcreme, hårspray, schampo och balsam, nya linser....Fuck fuck fuck!

Dagens Outfit





♥ Kilklackar med snörning H&M
♥ Leggings med knäppning nedtill mbyM
♥ Linne med paljetter format som en rosett Cubus
♥ Lång svart kofta Monki
♥ Min Mulberry Bayswater har dammats av efter en tid i träda... :)

Grått

Jaha ja...en lika dyster och grå dag som igår....ute alltså! :) Är väl bara att vänja sig...verkar inte bli någon snö till jul...fastän det hade varit supermysigt!

Idag ska jag agera shoppinguide åt mamma och pappa för vi ska ut och titta på/köpa julklappar till brorsan och hans tjej, men det blir nog först ikväll, alla butiker har nämligen öppet till nio! Bra där! :) Jag har min julklapp klar till brorsan redan... :) Skönt! Har egentligen bara min bästa kompis kvar att ta tag i! Men jag brukar vara ganska målmedveten när jag går ut för att handla, jag har alltså redan bestämt mig innan för vad jag ska köpa, annars är det helt omöjligt att bara gå runt och strosa, för då hittar man allt och inget.  :)

Hur går det för er? Klara eller inte börjat? Eller börjat lite smått men har kvar? :)   

Outfit - jag glömt visa



Lite dålig bild, men det här var senaste partyoutfiten, på språng i tunnelbanan. Glömde visa er den efter att jag kom hem från Stockholm.  På mig har jag iaf:

♥ Ankelboots med platå Topshop
♥ Leopardmönstrade leggings Sisters Point
♥ Kjol med dragkedja Lindex
♥ Vit T-shirt H&M
♥ Halsband med hjärta Miss Dee
♥ Clutch med rosett DonDonna
♥ Jacka Woolrich (det var askallt ute, jag är medveten om att den inte riktigt passar in...)
♥ Örringar Mi Lajki 

Dagens Outfit




♥ Lårhöga stövlar i mocka La Redoute
♥ Mörkblå jeans Tiger of Sweden
♥ Vitt linne JC
♥ Mörkblå kofta med emblem Forever 21
♥ Pärlörhängen och pärlarmband Glitter
♥ Ring Ti Sento

Städat

Vad skönt det känns när allt är på plats! Nu är min walk-in städad för den här gången (jo jag städar nog en gång i månaden för att det fort blir en massa kläder liggande överallt när man ska prova...)  Men nu så...!! :D

Julgranen!

Nu har vi pyntat klart granen hemma hos mamma och pappa!  Här har ni resultatet av granen som har massa olika kulor och en herrans massa annat som följt med genom åren...vissa av sakerna har jag t.o.m gjort i skolan! :) Men jag tycker det är jättecharmigt när granen inte är föööör stylad, utan mer personlig.

Julklappstips!

Hos Ströms i Stockholm (korsningen Sveavägen & Kungsgatan) finns massor av fina julklappar till pappa, pojkvän eller bror! Jag shoppade till pappa och bror när jag var där senast! :D Dessutom får man paketen snyggt inslagna av den trevliga personalen! Ett tips om ni ännu inte har funnit något till männen i era liv! :)

Hej tomtegubbar slå i glasen...

Det blev inget fika eller shopping idag, för min kompis kände sig krasslig....buhu!! Vad tråkigt! Så istället har jag tillbringat dagen med att städa, ska snart börja med min Walk-in closet, men innan dess ska jag och mamma klä granen (hon har så fullt upp kommande tiden innan jul så det var lika bra att få det gjort nu). Sen har vi i tristessen smygstartat snapsandet...haha! :D Glögg och snaps! Tjohoo! Jag, mamma och pappa....aaaahhh...what the heck! :) Vi är ju lediga allihopa!

Bild: Danish-scnapps-recipies.com

Spelas flitigt

Den här låten med Kurt Nilsen (Norges idolvinnare 2007, han som gjorde rise to the occasion, ni vet) och Willie Nelson, spelas flitigt i norska radiokanaler, så även hos mig! :D Riktigt skön och lugn låt, älskar deras röster! Lost Highway heter den!

In the Christmas Tree

Om min gran var pyntad med de här fina trosorna i massa olika färger från Hanky Panky skulle jag bli överlycklig! :D

Bild: Nelly  

Dagens läsning!

Förutom en massa julkort som damp ner i brevlådan idag (Tack!) gjorde  även Chic det! Perfekt kvällsläsning! Jag prenumererar på Elle och Chic, för de tycker jag är bäst! Elle för att man får en massa inspiration och Chic för att man får tips på saker man faktiskt kan köpa sig varje månad. :) Vilka är era favorittidningar?

Morgon!

Usch, man blir en riktig tröttis på morgonen när man är ledig, iofs skönt att få sova ut, men vädret gör ju sitt till. Här är det så mörkt att klockan lika gärna kunde vara 8 på morgonen fastän den är 10. Deprimerande, all snö har töat bort också. :(

Idag ska jag iaf göra något kul och det är att träffa min barndomskompis som jag inte träffat på säkert en månad eller två, vi ska shoppa, luncha och kanske hinna med en fika! Ska bli kul att få komma ut på grönbete....haha! Okej, jag har bara varit ledig måndag och tisdag, men börjar redan bli aningens rastlös, så det här kom i rättans tid! :) För problemet är ju att ingen annan är ledig....

Jaja, jag bjuder på en mörk och tråkig bild från mitt fönster så länge. Kram!

Trötter

Nä nu är det dags för mig att krypa till sängs! Imorgon blir det fika och shopping för hela slanten med en kompis! :D

Bild: Disneypins.com

The best eyeliner

Måste bara visa er resultatet av eyelinern som jag fick med i Damernas Värld från FACE Stockholm. Jag har provat denna tidigare och gud så bra den är!! Jättelätt att applicera, i och med att det är gel-form på den behövs inget vatten som till kak-eyeliner, då det lätt kan bli rinnigt och man måste låta det torka, men det behövs inte med denna. Den är mjuk och skön och otroligt lätt att få jämn, mycket tack vare penseln såklart. Man kan dra penseln flera gånger över ögonlocket, det behöver alltså inte bli perfekt i ett drag utan man kan jobba sig fram millimeter för millimeter. Jag tycker den är superbra! Den är även vattenfast, så man behöver inte oroa sig för att den kladdar framåt 3 tiden på natten, när man dansat sig svettig! :)



Nu har jag bara lagt eyelinern ovanpå min naturliga vardagsmakeup, men ni får ha överseende med det! :)

Kaffe & Choklad



Nymalt kaffe och lyxiga praliner är bland det bästa jag vet när det kommer till fika! Mums! Nu ska det mysas med tända ljus! :) Var nere och postade julkorten, sista dagen för julfrimärken idag (men skit samma egentligen, trodde det skulle vara mycket billigare med julfrimärken, men det skiljer bara 50 öre!!) 

Dagens Outfit



♥ Skjorta Lindex
♥ Bälte Pieces/Vero Moda
♥ Jeans Whyred
♥ Skor Hope
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Ring Ti Sento
♥ Utomhus: Kashmirkofta La Redoute, Kappa Cubus, Väska Louis Vuitton

Sjusovare!

Oj oj oj...vilken sjusovare jag är!! Vaknade typ för 5 minuter sen!!! Haha, skönt att vara ledig! :) Fast å andra sidan till mitt försvar kan man säga att min lilla katt kom och väckte mig kl halv åtta och vägrade låta mig somna om...och han vet exakt vad han ska göra för att man ska ligga på helspänn i sängen, supertrött, men ändå vaken för att man inte vill att tavlorna ska åka ner.... Jo, han är ganska smart på det sättet, han puttar på tavlor, börjar bita på kablar till datan eller hoppar upp på köksbordet och börjar rugga på takkronan, sådana där billiga saker ni vet.....hmmm....grrrrrr!!! Men å andra sidan om man säger till honom är han snäll som ett lamm....i 10 sekunder och sen är han igång igen...så hela proceduren tar ca 1,5 timmar innan han tröttnat och går och lägger sig igen tills resten av familjen vaknat...Suck. Något bra tips på hur man vänjer av en katt med detta beteende?



Oh well, hoppas ni får en riktigt bra tisdag!! Idag ska jag posta julkorten.

Dagens Tips!

Jag är ingen Damernas Värld -tjej, men jag kunde inte motstå att köpa tidningen (49:50) eftersom man fick med en svart gel eyeliner och tillhörande pensel (värt 289:-) från FACE Stockholm. Riktigt bra eyeliner, så det får bli dagens tips! Perfekt nu när det är högtider i antågande och man gärna vill lägga en lite mer dramatisk makeup.

Klänningen

På begäran :) visar jag hur H&M klänningen ser ut på! 



Dagens Outfit




Eftersom det var plusgrader ute idag fick skinnjackan åka på! Under blev det en varm, svart kashmirkofta! Älskar verkligen kashmir, för det är så tunt, men värmer så otroligt bra!

♥ Knähöga skinnstövlar Novita
♥ Mörkblå stuprörsjeans True Religion
♥ T-shirt Luella
♥ Svart kashmirkofta BEST/La Redoute
♥ Skinnjacka C-girl
♥ Ring Ti Sento
♥ Pärlörhängen Glitter

Sanktaaa Luuuuciiiaaa!

Nu tror ni att jag är knäpp, men så är inte fallet! :D Tyvärr blev det inget Luciatåg för mig i lördags...buhu....MEN så berättar mamma att hon ska kika på Luciatåg idag också!! Och tror ni att jag blev glad och nästan hoppade upp och ner?!?! Det blir en jul i år också! Haha!! Så klockan 6 ska vi mysa med glögg och lussebulle och lyssna på Sankta Lucia...lovely! Aaahh! 



Bild: Pipmugg

Det finns en ängel ibland oss!

Kommer ni ihåg att jag bloggade om den fina klänningen med volanger från H&M Divided Exclusive?


Bild: H&M

Nu är den min!!! :D Tralala!!

Världens bästa
Sandra beställde den och det visade sig att den inte passade, så jag fick köpa den av henne!!! En ängel säger jag bara! Den är så otroligt fin! Tack Tack Tack Tack Tack!!


Framsidan


Baksidan

Godmorgon!!

Jaha, ännu en ny vecka, har precis lämnat A vid tåget och nu har jag kommit hem till mamma och pappa och ska mysa med dem lite! Sen ska det skickas julkort, packa in mer paket och snurra några varv på stan... :D
Lite dåligt med bloggande under helgen, men jag har haft fullt upp! Varit på fest, shoppat, fikat, sålt min soffa och bakat lussebullar! Puh! :) Men nu är jag back on track igen!

Dagens Outfit består av (än så länge, en mer representativ outfit läggs ut senare) mitt chockrosa Juicyset och Luella's Love-T-shirt.

Hoppas ni får en riktigt bra start på veckan!

Kramar!

Julbordsoutfiten





Ett riktigt trevligt och ovanligt julbord! 18-rätters (!) Libanesiskt julbord! Spännande och jättegott! :D Och jättemätt blev man också! Haha!


♥ Klänning mbyM
♥ Klackar Asos
♥ Pärlhalsband, ärvt

♥ Spetshandskar Tradera
♥ Clutch med rosett DonDonna
♥ Pärlörhängen Glitter

Pimp Your Pearls

Ikväll tänkte jag ha mitt pärlhalsband, men tycker det är lite tråkigt i sig själv, och därför köpte jag svart sidenband och en berlock i form av ett hjärta. Och titta vad snyggt det blev! :D

Snön ligger vit på taken...

...och endast tomten är vaken! Så här mycket snö var det i Lillehammer (ni vet, OS 1994) när jag var där under veckan! :D Visst får man julstämning?? :D

Lucia!

Åh vad mysigt med Lucia!! Jag och A sitter och myser med julte och lussebullar (som jag bakade igår!)och så har vi smygtänt det 3:e ljuset i staken... :D

Resultatet

MMS

Det här blev resultatet av paketinslagningen! Gammaldags med snöret och etiketten men piffade upp med guldpapper! Lite svårt att se såg jag nu, men det är guldigt iaf! :D Lite halvkass bild med min mobilkamera...men man tager vad man haver! Enkelt och snyggt tycker jag!

Godmorgon!

Idag väntar jag på paket!! :D Hoppas det kommer! Är nämligen något som jag ska ha på mig till julbordsoutfiten.... :) Mer säger jag inte, men bilder kommer såklart senare! :D Annars är det lite småplock som gäller på stan. Lite till julbordet men även till pyntet och klapparna! Sen ska jag hämta A vid tåget såklart!

Kramar!

Härliga Ledighet!

Nu har jag kommit hem och börjat min julledighet!! :D Haha!! Oj vad jag har längtat hela veckan efter den här dagen!

Ikväll har det fikats med mamma och så har jag slagit in paket! Mys! Väntar på att A ska komma hem (han kommer imorgon kväll) med min sladd till kameran så att jag kan koppla upp den mot datorn, har så många bilder som jag måste visa er!! :D Men tills dess får ni nöja er med mig och ev. internetbilder... ;) Oh well, den som väntar på något gott.... Hihi!

Bild: Hemmets Journal

Long day!

Idag har det varit fullt upp hela dagen och ska ta en dusch nu, sen blir det sängen bums! Veckan ska avslutas imorgon och julledigheten ska ta vid men innan dess har jag har massor att göra. Men längtar redan till imorgon kväll när jag kan sätta mig i bilen och resa hem till Sverige. På lördag är det som sagt julbord (om ni nu lyckats missa det...hihi) men annars ska det bli en lugn och skön helg med massa mys! Hela nästa vecka ska det fixas med pynt, julbak och matlagning, ser verkligen fram emot det! En riktig matmor ska jag bli där i mitt förkläde...haha!! :D

Vad ska ni göra i helgen?

Kramar!

Julklappsöppning



Gud så elakt!! Ser ni hur överlycklig han blir när han ser att det är ett X-box paket? Stackars lilla vän... Man kan inte skämta med en liten pojke...han fattar liksom inte det roliga i det! Och speciellt inte när han verkligen önskat sig ett X-box mest av allt i hela världen! Jag blir gråtfärdig.

Julbordsklänningen!

Jag har hittat julbordsklänningen!!! :D Supersnygg, svart, enkel, axelbandslös i siden med lite veckat tyg över bysten och ballongmodell nedtill (med fickor, snyggt!). Tyvärr har jag inte kameran med mig så jag kan inte ta en bild, men ska se om jag hittar den på nätet, annars får ni se den till helgen! :) Den kommer från mbyM.
Här har ni den i grått, min är alltså svart! :D


Bild: Kii Webshop
Nu kan jag slappna av lite...accessoarer kvar bara... :D

9 December

Godmorgon! :D

Jag har precis käkat en riktigt god frukost här på hotellet och ska snart sätta mig i bilen och åka på kundbesök. Nu är det bara 3 dagar kvar på jobbet!! (Nedräkning måste man ha!) Hihi! Just jäklar, får inte glömma att ringa min pappa som fyller år idag också, vi firade honom i helgen redan med presenter och sådär, men ett grattis på sin stora dag måste han få ändå! :)

Sen spanade jag på dessa stövlar från ZiGi New YorkJohannas blogg igår, visst är de fina?? Och visst är de grymt likt Gucci-varianterna?? Gucci  är bara lite hårdare i skinnet...men nitarna ser nästan identiska ut!





Bild: Bluefly, Have2Have

La Perla

Snygga underkläder är jag väldigt svag för, och dessa underbara raringar från La Perla är inget undantag. Kärlek! ♥


Bild: Net-a-Porter

Incheckad

Sådär ja! Då var jag incheckad på hotellet och fått i mig lite kinamat. Gott! :)

Sitter och funderar på julbordet till helgen och min obefintliga klädsel...måste ut och spana på fredag!! Funderar även på en spray-tan....snyggt att vara lite brun om man ska vara baraxlad..dock inte snyggt om man blir fläckig...någon som provat spray-tan på salong som kan dela med sig av sina erfarenheter??

Kram!

Lyx eller budget?



Moncler-jacka från Shopstyle.
Jacka från Josefssons

Godmorgon!

Då var det dags att sparka igång den här dagen också! Inte utan att man är lite trött, men förhoppningsvis går det över efter lite kaffe. Ska börja dagen med att köra några timmar och då blir man fort lite slö, men ska ta med min jul-cd och sjunga högt, då ska det nog gå bra... :D Hihi! 

Hoppas ni får en jättebra dag! :D

Kramar!

Wanna be a Snow-Fairy?



Bild: Lush

Den här duschcremen är min absoluta favorit!! Doftar helt underbart sött och hubba bubba gott!!! Denna produkt säljs endast under julen, så passa på innan den tar slut! I mean it, it's amazing!

Denna "Bubbel-LUSHious" sockervaddsrosa och sockersöta duschgelé är en fullträff för alla kvinnor! Den lugna och trygga doften av vanilj öser sensualitet och därför har den länge använts i kärleksbrygder. I Lush-butiker över hela världen kan du se hur Snow Fairy bokstavligen flyger från hyllorna varje år... den är en magisk upplevelse!

Julsånger

I bilen på väg till Oslo lyssnade jag på min Jul-cd!! Åh...nu börjar stämningen infinna sig, speciellt när det är så mycket snö här! (Flera decimeter!) Det här är en favorit bland julsångerna! Den är otroligt hemsk, men det får en att tänka på dem som inte har det så lätt alltid och julen måste vara en ännu värre tid att vara ensam och missbrukare på...

Jag har fått 2 utmärkelser!



Söta Caroline och Solli har gett mig den här fina utmärkelsen: I Love Your Blog! Tack tack tack!!! :D

Och som tack ska jag nominera de 7 bloggar jag själv tycker är bäst, och naturligtvis finns det jättemånga som jag gillar! Följer säkert 20-30 bloggar!!!! Men jag tar de 7 bloggar som jag har följt längst!

Sollis - Otroligt inspirerande blogg, skriver om träning, goda recept och andra läsvärda inlägg med tanke bakom!

Caroline   - Jättesöt tjej med många bra inlägg!!

Nathalie - Inspirerande tjej som bloggar om mode!

Sandra - Gullig tjej som bloggar om mode, men även om mycket annat! Kul att läsa!

Johanna - Lika skotokig som jag!! Kolla in här nästa gång ni letar efter tuffa skor! :D

Johanna B - Inspirerande tjej som bloggar om mode! Massa tips!

Maria - Skriver mestadels om skönhetsprodukter! Läsvärt!


                                             Reglerna:

* Den som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
* Länka till den blogg du fick den från.
* Ge den vidare till 7 andra bloggare och länka till deras sidor.
* Lämna ett meddelande i deras bloggar så att dom vet att dom fått awarden

Underbar Helg!

Den här helgen har verkligen varit underbar på alla sätt och vis! Vi har strosat runt i butiker, ingen stress, njutit av allt julpynt, ätit goda luncher och middagar, träffat vänner, varit på fest, ja, mycket har vi hunnit med! :) Trots att det har blivit lite sömn känner jag mig piggare än på länge! Tänk vad lite miljöombyte kan göra! Den här helgen har verkligen varit en batteriladdare! :)

Nu har jag bara en arbetsvecka kvar innan jag går på julledighet!! Ända fram till 4 Januari är jag ledig!! :D Wihoo!

Hoppas ni också haft en riktigt bra helg! :D

Kramar!

2:a Advent

Nu har vi äntligen fått i oss lite frukost, det blev en sväng ut igår, men ganska lugnt ändå, ville inte vara alltför bakis idag eftersom jag ska köra till Oslo sen. Nu ska vi iväg och leta mer julklappar, vi var totalt värdelösa på det igår! Båda var sega och inga idéer alls på vad vi skulle kunna köpa, så vi stod mest och kikade på alla andra människor som stressade runt och shoppade julklappar. Naturligtvis var jag inne och klämde på alla fina väskor på NK och de hade massor av fina clutches som jag vill ha...men nu är det inte julklappar till mig själv jag ska köpa....hoppas tomten är snäll mot mig i år....eftersom han var med igår när jag var och klämde på allt...hihi! :D 

Jag har även fått 2 jättefina utmärkelser, som jag ska ta tag i ikväll!! :) Tack snälla rara söta gulliga ni!

Hoppas ni får en alldeles underbar 2:a Advent! :D

Kramar!

Favvolacket

Kommer just nu från O.P.I och heter Lincoln Park After Dark. Superfint, mörkt plommonlila lack som passar till det mesta.

Potentiell

Också en potentiell klänning, tyvärr är leveranstiden 12 dagar, så det går ju inte...men kanske till nyår?


Bild: Stylebystars

Godmorgon!

Nu är jag home alone... Ska försöka lägga mig och sova lite till, men har varit uppe snart en timme och druckit te och sådär så då tar det ett tag innan man kan somna igen...iaf för mig! :)

Vad som står på agendan idag är shopping av julklappar, mestadels gemensamma till föräldrar, svärföräldrar, syskon osv. Och om tid finnes lite spanande efter den perfekta klänningen till julbordet nästa lördag! :) Ikväll ska jag dra på mig partystassen och hoppa över till en gemensam vän och börja partyt där, sen får vi ser vart det bär vidare sen!

Godnatt igen då! :)

Kramar!

Nu är det sovdags eftersom A h

MMS

Nu är det sovdags eftersom A har tenta tidigt imorgon! Men vi hann iaf med en god pasta innan det var dags att bege sig hemåt! Godnatt på er sötnosar!

Nu sitter jag på tåget till st

MMS

Nu sitter jag på tåget till stockholm och läser Vouge och tittar på alla fina bilder! Har en och en halv timme kvar, tur att det är X2000 iaf så att det går snabbare. Nu ska jag försöka sova lite! Kram

Party!


Spetshandskar Tradera.
Klänning Topshop.
Clutch Marc Jacobs/Net-a-porter.
Heels Gojane.

Farbror Doktorn

Idag börjar dagen med ett läkar besök,  Usch jag gillar inte läkare egentligen, men där jag går är de så otroligt professionella och kunniga. Jag har alltid kommit ut därifrån nöjd, med en diagnos! Ta exempel, jag gick runt med ögoninfektioner var och varannan månad i 2 år och läkarna i Sverige (flera olika, i olika instanser, vårdcentral, sjukhus och ögonklinik) bara skrev ut antibiotika för att bli av med mig och tog inte reda på vad som var orsaken till ögoninfektionerna. När jag kom till Oslo Akutten behövde jag knappt vänta på att få komma till en läkare (kom bara in akut) och han lade störst fokus på att ta reda på vad orsaken var till alla infektioner så att det kunde få ett stopp. Han tog lite blodprover, och vet ni vad? Jag var allergisk mot katt! Så enkelt, men ack så svårt och jobbigt att ta reda på inom landstinget att de inte orkade bry sig i över 2 år! Amazing huh?? Sedan dess har jag inte haft en ögoninfektion! Visst, det kostade mig 800:- med läkarundersökning och blodprover (privatklinik med bara specialläkare inom alla områden) men det var det värt! Tänk bara vad många gånger jag har betalat 150:- för i princip ett recept! På det har jag lagt ut många tusen kronor + mediciner. Trist. Nä duktiga och engagerade läkare vill vi ha!! :D 

Postcard




Idag fick jag ett vykort från Australien! Från min kompis och hennes pojkvän som flyttade till Brisbane i Oktober. (ja...flyttade....no return...helt sjukt kul! ) Tack rara! :D

Morning Ladies!

Idag är det sista dagen på arbetet, skönt! :D Och imorgon bär det av mot Sthlm, och förhoppningsvis shopping, party och ev. skönhetsbehandling... :) Ska ni göra något kul i helgen?

Kramar!

Varför?

Varför, varför, varför...finns ni inte i min storlek???


Bild: Nelly.com

Ni som har stl 38 och uppåt kan skatta er lyckliga, för då kan dessa vackra YSL-lookalikes bli era för ett bargain price...närmare bestämt 349:- Hur billigt är inte det? Skit också.

Årets Första Julklapp!

Idag fick jag min första juklapp för i år av en kund! :D En jättefin, 3-grenad orkidé. Så himla läckert och stiligt med orkidéer!  Köpte en jättestor i somras och hör och häpna men den blommar fortfarande efter 4-5 månader! :D Måste vara dessa gröna fingrar! ;P Hihi!

My New Bling Bling

Jag unnade mig själv en ny ring idag! :) Visst är den fin? Har spanat på en liknande länge och idag slog jag till. En tidig julklapp till mig själv med andra ord. Svårt att fånga med bild hur fint den glittrar, men den är lovely!




Kommer från Ti Sento.

Wow, vilka läckerbitar!



699 Riksdaler på Modekungen.se

Bästa Outleten



I mina ögon ligger den bästa outleten i Norge, närmare bestämt i Vestby (som ligger vid E6 mot Göteborg ca 5 mil från Oslo) De har allt möjligt, från underkläder till smokings, skor, jackor och sportartiklar från kända märken som:

- See by Chloé
- Cavalli
- Boss
- Sand
- Alla jeansmärken (inkl. Rock & Republic, True Religion och Sass & Bide)
- Guess
- Ralph Lauren
- Nolita
- American Vintage
- Tiger of Sweden
- Acne
- Filippa K
- Alexander McQueen
- Paul Smith
- By Marlene Birger
- Versace
- Galliano
- Burberry
- Bruuns Bazaar

...och en massa fler! Riktigt fina saker och aktuella (årets kollektioner) och inte "outletspaceade".
Spana in Outlet One nästa gång ni åker till Norge. Väl värd ett besök då allt ligger mellan 40-70% billigare än i handeln! :D



Bilder: Outlet One

Nagellackstick



Jag har funderat länge och väl på varför nagellack kommer i så opraktiska flaskor, man får aldrig upp bottenskrapet och de hinner oftast torka innan man har gjort slut på dem. Nu blir det ändring på det, O.P.I har kommit med smarta sticks, lite som Touche Éclat från YSL. Man bara pumpar fram och stryker ut och det torkar på 1 minut. Fantastiskt bra!



Tyvärr finns bara dessa i USA vad jag vet, men jag hoppas snart att de dyker upp här också! Nicole har de döpt dessa söta sticks till.



Bilder: O.P.I

Godnatt

Tyvärr fungerar inte internet på hotellet så jag får mobilblogga istället! :) Idag har det varit en väldigt hektisk dag och jag har precis tagit en dusch och sitter och myser i mitt chockrosa juicy set. Ska snart lägga mig och sova, är av någon anledning sjukligt trött idag! :) hoppas ni har haft en bra dag! kramar!

Äntligen klar!

För avresa. Inatt ska jag lämna Oslo och bo på Hotell i Fredrikstad så det blir lite extra att pyssla med på morgonen innan man åker, packa, se till att man har med sig allt osv. Men nu är jag iaf klar! :D

Vi hörs ikväll när jag kommit till hotellet!

Kramar! :)

Necklace

Erika Weiner-inspirerat halsband från Cocoo som gärna skulle få hänga runt min hals nu...


Bild: Cocoo

Poo-smell? No More...

Titta vad jag hittade hos Accessora!  En kul spray som man sprayar i toavattnet innan man ska göra nummer 2 och då ska det inte lukta efteråt! Haha!! :D Coolt. Sånt här måste testas!


Bild: Accessora

Skägget i brevlådan - Årets Julkalender

Spanade in julkalendern som startade i morse, och varför blir de bara sämre och sämre? Okej, det är bara första avsnittet, ska kolla något avsnitt till innan den slutgiltiga domen kommer... ;D Men juligt mysig är den definitivt inte, känns mer som en futuristisk betongstad...

Titta själva!

Vad tycker ni?

Lackleggings med zip

Så jäkla snygga är de här lackleggingsen med dragkedjor från Les Chiffoniers! Jag som annars vill skyla stjärten och alltid har en tunika eller klänning över leggingsen skulle gärna visa stjärten i dessa godingar! Ser ju nästan ut som byxor! Hoppas det kommer budgetvarianter snart...

Bild: Net-a-Porter

Hur ofta tänker du på shopping?



Det har gjorts en studie i Storbritannien om hur ofta brittiska kvinnor tänker på shopping. Studien visade att 3 av 4 kvinnor tänker i genomsnitt på shopping 40 ggr i timmen!!! Och jag som trodde jag tänkte ofta på shopping! :D Fast jag tror studien inkluderar all shopping, dvs mat, inredning, semestrar osv. Men ändå...haha! :D



Bild

Snö, Snö, Snö...

Snöigt är minst sagt ett bra ord när det kommer till de norska skogarna, vägen hit till Oslo var riktigt dålig med mycket snö och till och med ras (!) så det var den lätta tegelstenen på gaspedalen idag... ;D Och ingen bra ljudbok hade de på Shell idag heller, brukar gå sisådär en i veckan, och resan blir oändligt lång om man inte har något att lyssna på...idag blev det Vaken i P4, vilket är superkasst och slött...inget uppiggande direkt...nä...nästan ett sömnpiller istället. Man vill ju ha lite fart, minst 2 programledare som åtminstone låter pigga och har något att säga hela tiden.... Nä...jag måste börja låna ljudböcker på biblioteket, man blir ju nästan ruinerad av att köpa en ny varje vecka! =/

Jaja, nu måste jag verkligen krypa ner i sängen och få mig lite sömn! :D Kramar!