Yesterday's Pic(k)'s

 
// Shoes Converse // Jeans with zip H&M // Tee GinaTricot // Leather jacket C-Girl // Jewellry Efva Attling //

Skyr

Snabb, nyttig, proteinrik och mättande frukost/mellis?
 
Skyr är min favvo.
 
 
Nu: Powerwalk. Har lovat mig själv 45 minuters prommis varje morgon hela semestern.

Watch out

Stars Bars

 
Mina nya Converse.

Beauty spree

Efter att badrumshyllan ekade ganska tom med allt vad heter nagelvård, deo och eyeliners, tog jag en tur förbi Kicks och kom hem med lite allt möjligt ;) Lite nytt och några favoriter!
 
 
- Bas- och topplack från Seche - inget kladd och lacket torkar snabbare än snabbast och ger en snygg glansig finish.
- Flytande Eyeliner från Lancôme (Artliner) - ny i sminkväskan.
- I.d Bare Minerals Illuminating Mineral Veil - ny, men precis lagomt skimrig, kan jämföras med MUS Highlighting Powder. Applicera på kindben, nästipp, nyckelben och axlar.
- Eyeliner-penna från Clinique (quick-liner for eyes intense) - favorit som inte behöver vässas, ger en rejäl svärta och håller riktigt bra även i värme, att den är superenkel att få snygg är ytterligare ett plus!
- Nagellacksremover från Depend - numera kör jag inget annat än Dip-modellen - såå smidigt och enkelt!
- Nagellack från OPI, ett nytt i favoritfärgen Strawberry Margarita (absoluta sommarfärgen för mig!) och ett beige/guldskimrigt i färgen Sand in my suit - neutralt men attans så snyggt!
- Nagelfilar.
- Deo - Rexona gör de bästa. 48h och ultra dry.
- Efter att en kompis tipsade mig under helgen (Tack E!) om BlowPro's produkter var jag tvungen att testa! :) Slog till på en stylingcreme som påföres i vått hår som skapar volym, slätar ut friss och gör håret enklare att föna och torktiden (som är crucial för mig) reduceras.  
- Fuktighetsmask Heavenly Hydration (som man även kan sova med) från No7 boostar med C-och E-vitaminer.
 

Midsommaraftonens pic(k)'s

 
// Sandals Chloé // Dress Zara // Clutch Balenciaga // Shades Gucci // Necklace Ginatricot // Ring YSL //

Dagarna två

 
Hello!! :)
 
Har ni haft en bra midsommarhelg? Min har firats som sig bör i dagarna två ;) Traditionell midsommarfest tillsammans med vänner i fredags och igår med ett superroligt 30-års firande! Yey! :)
 
Nu är jag fullproppad med sötsaker (läs: tårta, sliskiga drinkar, godis etc.) efter helgen och ska köra en rejäl detox veckan som kommer - no sugar what so ever. Däremot ska ni få mina recept på sötsaker denna veckan, så att ni kan testa godaste macaronsen eller min passionsfruktscheesecake ;)
Ett par nya Converse har landat i postlådan - stars bars - is all I'm saying, skitsnygga! Och outfits is coming up tillsammans med bilder från mitt firande på midsommar! :)
 
Ikväll blir det lugna gatan med fotbollsmatch (England - Italien) tillsammans med någon god (och nyttig!) mat! Men först en löprunda.
 
 

Last couple of day's pic(k)'s

 
// Sandals Chloé // Skirt H&M Divided // Tee T by Alexander Wang // Sunnies RayBan // Ring YSL // Bracelet Hermès // Bag Chanel //
 
 
// Ballerinas Tory Burch // Jeans & Top Zara // Leather jacket C-girl // Bags Louis Vuitton & Chanel // Ring YSL //
 
 
Glad midsommar till er! Hoppas ni får en fantastisk dag med fint väder och god mat  i härligt sällskap! :)

Bubbles & Dinner

 
En helt oplanerad kväll slutade så här! :) Bubbel & middag i sommarsolen på uteservering med bästa brorsan! ♥ Min torsdag kunde inte blivit bättre! :D
 
 
Nu ska jag ladda för imorgon! :) Nattis!

Today's Pic(k)'s

 
Har insupit dagens solglimtar i gul bikini (nelly)och bubbelgumsrosa shorts (cubus) :)
 
Nu blir det en joggingtur i kvällssolen innan det vankas något gottigt till middag!
 

Last 24

 
Hoppar in och säger hej en snabbis! :) Senaste 24 timmarna har jag hunnit med Oslo tur och retur för en trevlig grillkväll, shoppat mera träningskläder, lunchat och nu bär det av ut till stugan för solande på bryggan - yey! Äntligen lite bra väder! :D Hoppas det håller i sig även imorgon, så vi får en fin midsommarafton! :)
 
Ha en bra torsdag sweeties så hörs vi senare! Fått leverans av ett paket idag också *blink blink* - show you later! :D

Today's details

Tuesday

 
Har haft en superhärlig men lite annorlunda dag med fotografering för Visit Sweden, fick lyxa med rosévin till lunch en helt vanlig tisdag - nej just det (tänk Björn Gustafsson: "nej just det, jag har ju ingen tjej"), det är ju ingen vanlig tisdag - det är ju semestertisdag! ;p, en kortis med sol på balkongen, en löprunda på det och sen kompishäng med fler paket att öppna - tack snälla S! ♥
 
Nu ska jag mysa ner mig under täcket och se på en bra film innan jag somnar - livskvalité! :)

Run like a pro

Spana in mina nya löparskor (och nya träningskläder) som jag fick i födelsedagspresent!




Ett par "riktiga" löparskor från Saucony som lämpar sig bra till de flesta underlag, som terrräng eller asfalt, skön dämpning ocg ger ett riktigt "driv" i löpsteget. Dessa passar bäst när det kommer till längre distanser dvs. runt milen och uppåt. Och ett par löp/gymskor från Nike Free Run+ 3 som jag kommer ha när jag springer intervaller på löpbandet, går på pass eller kör NTC/styrka. Dessa är såklart nättare och smidigare än Saucony men lämpar sig inte så bra för längre distanser eftersom det är lite för lite dämpning i dem, men helt klart de träningsskor som kommer få följa med mig i resväskan! :)




Idag drog jag en runda på 1.1 mil i mina Saucony och mina nya träningskläder från Nike - pepp, pepp! Tänk vad lite ny utrustning kan göra för motivationen? :)

Nu blir det en snabbdusch och sen en kvällstur till en kompis - älskar sommarkvällar - och speciellt idag när solen skiner och man faktiskt får ut något av kvällen också! :D

Bortrövad

Igår blev jag födelsedags-"kidnappad" till landet och lugnet, det här ser inte så illa ut va? :)

My B-day in pic's



Grattades med American Blueberry Pancakes, färska hallon, hallonkesella och kaffe på sängen. I paketet gömde sig min favorithårinpackning.



Fick finfina rosor ♥ Och mamma hade dukat fram finporslinet ;)



Smaskade i mig 2 bitar av min supergoda och nyttigare variant av cheesecake - recept är efterfrågat and is coming up soon! :)



Delar av paketskörden från igår, men faktiskt fick jag fler idag! ;)

Pink marshmallows


Just love these small quotes of wisdom.

Today's Pic(k)'s



Som vanligt har jag blivit alltför bortskämd! ♥ Tack snälla! 

Since it's my birthday I thought I would shine a bit extra and how can I possible do that better than in this golden pleated dress? - Gotta love! Matching with spikey Loboutins, Chanel Flap Bag, golden RayBan's and YSL ring.




Tack för era födelsedagshälsningar cuties! :)

My special day



Idag ska jag äta tårta tills jag nästan spricker, bada i presentpapper, pussas, kramas och vara tacksam över att jag har så underbara personer i min närhet that mean the world to me.

Today's Pic(k)'s



Idag har jag föreberett massor inför imorgon då det vankas kalas - för ingen mindre än mig ;) Just nu håller jag på med sista finishen på morgondagens tårta som får bli en passionsfruktscheesecake (nyttigare än vanlig med fullkornsdigestive och mestadels kesella 1%  istället för grädde/creme fraiche/Philadelphia och som sötning använde jag Stevia - har redan provsmakat smeten och den blev delicious! Hihi, can't wait until tomorrow!)



Nu tror jag det får bli en liten kvällsprommis i skogen och sen får vi se om partyklackarna åker på! Och i så fall är jag lat och byter ut flatsen mot heels och väskan mot en clutch och resten får vara intakt! :)

// Flats Lanvin // Pants Lindex // Shirt BikBok // Necklace GinaTricot // Bag Chanel // Bracelets Hermès, Cubus, Efva Attling // Leather jacket C-Girl //

Yesterday's Pic(k)'s



Hade en superhärlig första dag på semestern med nära och kära! Trevlig lunch, kompishäng under eftermiddagen, drack bubbel i solen på balkongen med mamma innan jag svidade om för en testosteronstinn grabbkväll och fotbollsmatch i la casa de la brollan. Hoppas ni också hade en bra kväll ♥ - trots den sura förlusten och Sveriges sista hopp i detta EM:et.



// Heels Louboutin // Coated jeans MQ // Peplum top H&M Trend // Bag Céline // Bracelets Hermès, Efva Attling, Cubus // Shades Gucci //

Proteinpasta

Som den stooooora pasta-lover jag är skulle jag aldrig överleva på en lowcarbdiet som LCHF och liknande - Italian food är bland det bästa jag vet och däribland pasta carbonara och pizza med parmaskinka, ruccola, pinjekärnor och parmesan - yum! Med det sagt kan jag heller inte motstå at prova när nya varianter av pasta dimper ner i hyllorna som innehåller mindre kolhydrater/vitt mjöl osv. Igår provade jag den här:



Riktigt imponerande innehåll med massor av protein! Och så lite som 8g kolhydrater per 100g (i vanlig pasta och faktiskt i fullkornspasta också, ligger det på ca 65-75g per 100g). En enorm förbättring med andra ord! Så hur smakar den då? Lite mer tuggmotstånd och känns strävare på tungan - annars ingen speciellt annorlunda smak mot vanlig pasta - dock skulle jag inte servera den som den är (serverade den i en pastasallad med sparris bl.a igår), men i en carbonara, bolognese eller annan pastarätt som lasagne är den ett utmärkt val! Priset blundade jag för, eftersom det var hutlöst mycket mer än för vanlig pasta, och eftersom jag blundade såg jag inte helt vad den kostade ;) men tror det var ca 35-40:- för en påse på 250g. Ska testa den med carbonara och ett glas rött nästa gång :)

Lavender


Morning! :) Better pic's of yesterday yet to come! Grämer mig över Sveriges förlust, men glädjer mig över goda stunder med bubbel i kvällsolen - samtidigt! :)

Aztek


Spana in vilket snyggt garderobsfynd jag gjorde förra helgen! Precis lagom indian-aktigt för mig.


You like?

Lightweight

Godmorgon raringar!

Precis vaknat och ska bege mig ut i spåret en runda eller två innan det vankas lunchdate!  Måste börja semestern hurtigt, right? ;)

I takt med att jag börjat springa mer och mer, skulle jag verkligen behöva uppdatera mina träningskläders funktionalitet - typ en sweatshirthoodie är inget vidare om det regnar och transporterar inte bort fukt utan man blir kall och våt efter en längre tur (även om det är himla skönt annars). Nä, en slimmad funktionsjacka skulle sitta på sin plats och denna från Craft tycker jag är både snygg och verkar ha alla bra fickor and that stuff för hörlurar, nyckeln hem och lite annat.

Vad har ni på er när ni tränar? Några grymma tips? Mitt tips till er är H&M (men det visste ni väl redan? Hehe).Tillräckligt bra för en amatör som mig ;p och till fantastiska priser så att man kan köpa en i alla färger vilket gör det hela much more fun! ;)

99:- Löjligt billigt om ni frågar mig - mina linnen har dessutom hållt bra i tvätten, hållt formen och färgen är densamma.

Time to enjoy life - när alla säger nej ska jag säga ja

 
Guess what? Idag firar jag början på min 7 veckor långa semester! Smaka på augusti - först då ska jag börja jobba igen! Känns lika overkligt varje år! Och BRA!


Lata dagar i stugan ska varvas med partynätter under bar himmel, bubbel - gotta love, strandhäng, cityliv & weekends, och förhoppningsvis många härliga minnen att suga på i höst! :)

Vad detta innebär för er? Att ni får hänga med mig mycket mer.

Wax + Facial



Har precis unnat mig 2 timmars avkoppling på salong - vax och ansiktsbehandling med syrapeel och guldmask (eller ja, vaxningen är väl inte direkt avkoppling men 1,5 timmes njutning iaf!). Välbehövligt, och även om jag regelbundet gör syrapeeling och ansiktsbehandlingar brukar jag kosta på mig något extra inför semestern (idag blev det guldmask) för det är jag värd som slitit så hårt senaste tiden! ;)




Nästa gång ska jag testa Dermaroller.

Today's check

Jobbat, kört 45 mil, sprungit 1 mil, kastat snöboll, checkat in i Oslo (äntligen!), shoppat shorts och armband, ätit mig proppmätt på andbröst, laxfilé och yoghurtparfait, sportat min safariskjorta på middag och matchar korall med kleinblått - tisdag 12 Juni avklarad.

 

Flats

Ett par snygga loafers skulle gärna få flytta in i min garderob.

What works

If Biotherm's Celluli Laser really works? Not a clue (efter min tredje pumpflaska) men jag tar inte risken att vara utan... Never under estimate the placebo effect! ;)

What I do KNOW work is the scrub from Clinique for men. Finkornig, massor med korn och en fin näsa utan svarta porer som resultat! Bra köp till pojkvännen, brorsan eller pappsen :)

New in

Korallfärgat.

Today's Pic(k)'s



Hello babes! ♥

Dagen har dedikerats år garderobsrensning - långt ifrån klar, men alltid en början! :) Och inte bara rensning utan faktiskt gå igenom alla sommarkläder så att man får en bra översikt över vad man har och inte har.



Really like my new skull tank!




Glittery!! :D



// Heels Louboutin // Jeans H&M // Tank Saint Tropez // Leather jacket C-Girl // Bag Chanel // Shades RayBan Aviator // Bracelets Hermès, GinaTricot, Efva Attling //

My Makeup Bag



Jag får ofta frågor om min sminkväska, vilka produkter jag använder till vardags/fest osv. så jag tänkte att jag skulle visa er min "resesminkväska", dvs. den som får följa med mig på mina jobbresor varje vecka. Den är minimerad till det jag absolut behöver, men är ändå tilltagen för att jag enkelt ska kunna göra om min dagmake till en middag/partymake beroende på occasion (likväl som jag alltid har ett par klackar, ett par snyggare jeans & topp/klänning med mig - ifall). Som med allting annat förändras innehållet titt som tätt, men här har ni mina favoriter just nu: 



En smidig väska för mig är genomskinlig - enkelt att få översikt över var allting är, eftersom jag i princip alltid har bråttom ;)

Bas:

Primer: Flash Radiance Skincare Brush från YSL TopSecrets. Nästa inköp blir La Prairie Rose Illusion Line Filler.

Foundation: Bytte precis min Shiseido mot Dior's BB Creme som täcker tillräckligt bra men ändå ser naturlig ut. I vintras började jag med en ny rutin; att blanda min foundation med olja, och det har jag faktiskt fortsatt att göra eftersom jag gillar hur den återfuktar min hy och motverkar fina linjer och kakighet. Jag använder Clarins Blue Orchid Treatment Oil och adderar 1-2 droppar till foundationen och blandar innan jag applicerar.

Concealer: 2xYSL Touche Éclat i nummer 1 och 2. Den rosa för att dölja mörka ringar under ögonen och den beige för att täcka rodnader.

Puder: Eftersom jag har ganska torr hy och gillar den lite glansiga finishen använder jag väldigt sparsamt med puder -  det enda jag använder är solpuder till konturer och highlighting puder för att framhäva de höga punkterna (kindben, näsa, överläpp etc.) i ansiktet. Som solpuder använder jag I.d All-over face color i färgen Faux Tan som har pyttelite skimmer i som passar fint nu på sommaren. För att highlighta använder jag Chanel's puder Lumière Sculptée De Chanel.

Rouge: En liten dutt på "äpplena" av mina kinder med I.d Blush i färgen Trendsetter.


Ögonen:


Ögonbryn: Plockar enstaka strån som dyker upp mellan mina brynplockningar på salong med en pincett. Fyller sedan i dem med Make Up Stores Tri Brow Color. 

Primer: Mac Paint Peintures i färgen Bare Canvas gör jobbet med att hålla skugga på plats.

Skuggor: Make Up Store gör fina och hållbara skuggor och mina två favoriter jag använder dagligen är Muffin (cremeguldig) och Ghetto (brun). På kvällen använder jag bara mer brunt för att göra looken mer sotig och adderar flytande eyeliner. På kvällen highlightar jag inre ögonvrån och under högsta delen på ögonbrynet med L'Oreal's Color Infallible i färgen Hourglass Beige.

Eyeliner/kajal: Make Up Stores Darkest Shadow är lättapplicerad och mjuk - fixerar den med Tri Brow Color's svarta färg för att öka hållbarheten. Att hålla penseln vass är A och O - glöm inte pennvässaren!

Mascara: YSL Shocking ger extremsvarta fransar och bygger mycket på varje ögonfrans - vilket jag gillar - oavsett dag eller kväll.

Läppar:

Lipgloss: Hittar ni alltid flera stycken i min handväska. Håller mina läppar så neutrala som möjligt i jobbet och varvar mellan Lip Fusion och Lancôme's Juicy Tubes.



Detta tar mig 5-10 minuter varje morgon!




Caviar Manicure



Idag har jag testat sommarens coolaste naglar - caviar! Vilken partyhöjare!




Började med att måla 2 lager med svart nagellack (det står ett lager och sen ett till för att fylla på med pärlor - jag gjorde alltså totalt 3 lager för att få den där becksvarta känslan i botten).


 

Målade ett till lager med det svart och strösslade caviar pearls över nageln direkt innan det torkade. Skakade av överflödet ocg tryckte försiktigt med fingret över pärlorna för att de skulle fästa bättre och jämna ut ytan.




Tadaa! Någon mer än jag som blir sugen på riktig kaviar? ;)



Resultatet blev supersnyggt och jag är sugen på att testa fler färger! :)


Caviar Manicure hittar ni HÄR

My day

Idag har jag köpt en ny scarf från Beck Söndergaard i finaste färgen grasshopper, tränat abs i solen efter min löprunda, snott brollans aviators och det firar jag med fredagsmys.

Current/Elliot



Mina nya vita jeans kommer från Current/Elliot och är perfekta för oss kortisar som vill ha ankelkorta jeans utan att behöva lägga upp dem, sitter snyggt och kommer helt klart bli favoriter i sommar.

Kom hem sent inatt från Oslo (efter 3) och det hade redan börjat ljusna - underbart - och som den nattmänniska jag är älskar jag sommarnätter! Något magiskt över det om ni frågar mig! Himlen blir ljusare, daggen lägger sig och det doftar av syrén och sommarblommor i luften. Summer feelings big time!! :) Och apropå det - jag startar semestern nästa torsdag - yey! :D

Efter en rejäl sovmorgon (12!) ska jag nu hoppa i löparskorna och springa ett par varv - sen ska jag hämta ut paket! :) Vad får ni se sen (måste hitta laddaren till min kamera också... så ni slipper få crappy iphonebilder)! :)

Happy Friday!

New in

Peplumtop och vita jeans.
Vilken sommarkombo!

Vincci

Vincci kan jämföras med Eger Höyer Luxury i Oslo och radar upp märken som Céline, Balenciaga, Louboutin, Isabel Marant, Stella McCartney och YSL för att nämna några. Svårt att inte gå bananas där inne, men som tur är känner jag att jag är relativt rustad när det kommer till klackar och väskor för i sommar...eller nja, på rean kanske ;) Det är alltså något annat som gömmer sig i min påse ;)
Hursom, har ni vägarna förbi eller en anledning att besöka Bergen, hoppa in! OCH för er som letar Céline-väskor, skickar de gärna! Bra va? :) Spana in deras Facebooksida; Vincci Bergen för att hålla er uppdaterade på nyheter!

Sol i Bergen

Det är inte ofta solen skiner här, men när den väl gör det är Bergen fantastiskt fint! Har spatserat runt på stan, druckit latte i solen, shoppat på Vincci och nu har jag intagit en stol på Zupperia och ska få mig en god middag.

Vad jag shoppat får ni se lite senare! :)

Ja tack

Till att bandagera mig själv i denna på min födelsedag nästa vecka.

http://www.net-a-porter.com/product/178979

Snygga sommarben

Tråkigt nog stannade inte sommarvärmen kvar, men passa på att förbereda badrumshyllan med glow-produkter för snyggaste spirorna innan den dyker upp igen! Mitt förråd fylls på med gamla favoriter som jag VET gör jobbet och en nykomling som jag testade senast vi var ute och som skrevs upp på köp-listan right away!

Jag gillar vad Nuxe & Body Shop's brons & shimmeroljor gör för inte bara mina ben utan axlar, decolletage, kinder eller rygg.

Behöver jag dölja lite extra, som t ex ojämnheter, rodnader, blåmärken eller annat förlitar jag mig till Per-fékt som gör benen såå snygga och jämna, nästan som med strumpbyxor på! Välj mellan matt eller skimmer.
Mitt nya tillskott kommer från Gló Minerals och gör benen bronsigt skimriga, samtidigt som den täcker en aning.

Nu är jag redo för sommaren! :)

Edge of glory

Alla som känner mig vet att jag älskar saker som sätter guldkant på tillvaron och två av dem är, funny enough, saker som jag gör dagligen, reser & äter på restaurang. However, att göra det i jobbet och privat är vitt skilda ting och det finns nästan inget bättre än att få koppla av i trevligt sällskap och bli serverad ett konstverk på en annan kontinent.
Idag blev jag det ena, dvs. serverad en supergod trerätters som avslutades med en passionsfrukt-cheesecake - yum! :)

I helgen har jag även luftat två av mina sommarklackar som jag köpte i höstas/vintras och som legat undangömda sedan dess. Fullkomligt älskar!

Just nu

Väntar på mitt bagage på Flesland.

Today's Pic(k)'s

Har varit på en rejäl shoppingrunda med brollan idag - himla kul - och en hel sommargarderob med shorts, skjortor, pikéer, solisar + plus en suit med tillbehör (Tiger gör så grymt snygga slimfitmodeller - Norden) fick följa med honom hem. Upptäckte även ett grymt skjortmärke för killar som jag inte sett tidigare (säkert bara jag som inte hållit mig helt uppdaterad på den fronten) i lite Morris-stil, dvs. rejält slimfit, bra kvalitet, klassiska med trendiga snitt i snygga mönster/färger! Hansen & Jacob - spana in!




Själv har jag nätshoppat! Vad det är får ni se when it arrives ;)



// Boots Scorett // Jeans Zara // Jeans shirt MQ // Leather jacket C-Girl // Bag Céline // glasses RayBan // Belt H&M //

Psst...ska förresten försöka mig på en rensning av garderoben imorgon - välbehövligt då jag insåg att i princip inte ett enda par shorts passar från förra året(!). Ni har efterfrågat garderobsrensning och jag lägger nog upp allt på Tradera, men länkar naturligtvis härifrån så ni har en chans att buda! :) Goodie?

Nytt i troslådan



Att vara kritisk mot sin egen troslåda och fylla på med nytt med jämna mellanrum är jätteviktigt. Sen kan man kalla mig tråkig eller bara smart som enbart kör Hanky Panky's - men jag tycker de är snygga, välsittande, sexiga, funkar lika bra till vardags, håller miljarder gånger i tvätten typ - OCH man har aldrig några fultrosor! ;)
Dessa fick följa med hem idag och läsningen under ska jag roa mig med ikväll - såå skönt med en lugn hemmakväll, inte varit mycket av det senaste tiden!

Hoppas ni också har en superfredag, oavsett om ni slår klackarna i taket eller om ni som jag sippar på ett glas vitt, läser en bra tidning och smaskar vaniljkesella med passionsfrukt och jordgubbar - yummie! :)

White & bright



Mitt liv går i 180 just nu and I'm so sorry for that, för det betyder ju att bloggen blir lite åsidosatt, dock är de sista veckorna innan semester alltid såhär, 14 timmars arbetsdagar och jäkligt mycket annat skoj som kommer i och med ljumma sommarvindar, ljusa nätter och alla som kryper fram ur sin vintergrotta! But in two weeks - I'm all yours ;)

Idag vankas det möte med jobbet och fika - hoppas på kanske lite shopping också ;)

Note-to-self: Spana in ovanstående kavaj och skjorta på Zara nästa gång.