Flat heaven

Älskar mina guldiga Lanvinflats som jag fick i födelsedagspresent i somras! Har nog aldrig använt så mycket flats en sommar som jag gjorde förra, Lanvin, Tory, Chloé... Och visst är det underbart att bara stoppa fötterna i?I år står ett par silver på önskelistan...


Bekvämaste ballerinorna - ever!

Måste även tipsa er om att mina Tory Burch favoriter i leopardmönster finns i lager igen!Ni hittar dem HÄR


Psst... Niki har efterfrågat en summer edition på mitt inlägg om stiltips för fastighetsmäklare, och det kommer upp innan veckan är slut! I tillägg får ni även håruppsättningstips till outfitsen, bra va? :)

Kommentarer :

#1: Victoria

HEJ!

vad tycker du om Lanvin storlekarna? Har hört att de ska vara lite små i storleken!

Kram

skriven
#2: Veronica

Victoria: Jag har min vanliga storlek på alla mina! :) Men sen kanske det skiljer sig mellan modeller och färger - läs alltid size&fit så du vet om dem är true to size innan du beställer. Annars står det hur mycket du bör gå upp eller ner och oftast stämmer det bra! :)

Kram!

skriven
#3: Lisa

Så snygga :)

skriven
#4: Sofia

Har nog heller aldrig använt så mycket ballerinaskor innan jag upptäckte Tory Burch. De passar mig perfekt och är verkligen ursköna!

skriven
#5: jenny

Jag har tom exakt de leopard ballerinorna ifrån Tory Burch, tyvärr tycker jag att de skaver lite för mycket mot hälen. De märken jag gillar bäst i ballerinas är Chloe och Tods.

skriven
#6: Annika Soulcityguide

Jag som sällan går i platta skor älskar mina svarta Lanvin-ballerinas! Känner mig alltid snygg på flyget eller på en shoppingtur. :D

skriven
#7: Marie - Fota lyckan i vardagen

Ohh vilka snygga

skriven

Kommentera inlägget här :