FACE


Idag fick jag hem FACE-kitet som jag beställde som Clubmedlem hos Elle. Det innehöll: ett läppglans, tinted moisturizer, ögonskugga, puder och nagellack. Har hunnit testa läppglanset och nagellacket och båda var riktigt fina i färgen!

Close up


Eftersom jag inte känner mig speciellt pigg idag efter gårdagens partajande och ett gäng vänner bombarderar mig vid fem-tiden, så försöker jag peppa mig med en massa roliga klipp på You tube - bästa medicinen mot trötthet! Ligger fortfarande i morgonrocken, dricker Loka och tänker i mitt stilla sinne att jag måste plocka undan mina kläder som ligger utspridda på golvet efter gårdagens "provning", gå till systemet och köpa mer vin - rosé, laga någon mat (eller nja, kanske blir köpmat) och hjärnan tänker - senare - senare. Haha! :)

Kvällens


Ikväll var det party med tjejerna, en bit mat först och sen all in! :)

Klackar Din sko, haremsbyxor Cubus, korsettop Ginatricot, väska Wedins Accent.

Dagens


Idag har jag varit och klipprt, färgat och slingat håret...vilken lyx det är!! Älskar verkligen min maxiklänning btw,, perfekt att bara dra på sig när det är lite kyligare ute...

Sandaler Stylesnob, klänning Lindex, halsband H&M,  väska Mulberry Mabel.

Kvällens



Har precis kommit hem från födelsedagsfirande av svärmor nu på kvällskvisten. Grattis! :)

Klackar Friis & Company, klänning H&M, väska Louis Vuitton, berlockarmband Efva Attling, klocka Guess.

Lenita Dress


Snyggaste klänningen just nu kommer från Tiger of Sweden, tyvärr slut i strl 36, men vågar man chansa på en större storlek? Eller ska man satsa på storleken under? Hmm, har för mig att Tiger inte direkt är stora i storleken, men det kanske är de enstaka plagg jag har?  

En lite halvsuddig dagens


Kilklackar & jeansshorts H&M, T-shirt T by Alexander Wang, solisar Moods of Norway, halsbandsur Vintage by Fé.

Gårdagens




Igår var vi ute och käkade och drack vin, vi tjejer. Supertrevligt!

Klackar Roots, klänning Odd Molly, klocka Guess, armband Efva Attling.

Shoppat

Igår var jag en sväng på stan och shoppade lite. Det här fick följa med hem:


En clutch i guld från Dixie. Jag har en i cerise sedan tidigare och den är jättebehändig och det bästa av allt är att den är i äkta skinn! De finns i silver, svart och zebrarandigt också.


Ett par vita heels från Roots på rea. Har inga vita (eller jo det har jag ju kom jag på nu...men det är mer peeptoes) sedan tidigare och dessa tyckte jag var lite tuffare än bara helt vita.


Svart, kort jacka i glansigt material med söta volanger fram. Från Sisters. Snyggt till jeans och en topp/linne.

Delivered




Igår kom sakerna från Cult Design som jag beställde förra veckan. Passar finfint på köksbänken och snyggt när allt är enhetligt.

Väska


Fin väska i härlig nude färg från Marc by Marc Jacobs. Inte så fasligt dyr heller...315 pund. Finns hos Selfridges.

My design

Mina designade sko på NELLY.COM
Nelly har en rolig tävling där man kan designa sina egna skor, och så här ser de jag har designat ut! Snyggt med kohud och svart skinn med en poppig cerise sula, och en liten platå som gör det enklare att strutta runt i dem. :) Jag tänker till skinny jeans, skinnbyxor, haremsbyxorna eller the LBD. I like. 

Testa att designa dina egna du också! Vinnaren i tävlingen får sina skor producerade!

Vill ni spatsera runt i mina? Rösta på dem här!

Lately

Lite dåligt med bloggande under helgen, men har haft fullt upp med festival, och igår följde grabben med mig till Oslo. Vi tog en shoppingrunda  (jag handlade inget! Däremot köpte grabben två pikéer från Ralph Lauren och  ett par nya vita skor från Tiger), men jag hann inte till Kamikaze på Hegdehaugsveien innan de stängde, hade varit kul att komma hem med ett par röda sulor, men jag får ta det nästa gång. En fika på Eger hann vi i alla fall med innan det var dags för min vaxningstid. Avslutade gjorde vi med en mysig italiensk middag på Olivia på Aker Brygge.

Idag har jag inget speciellt planerat, egentligen skulle jag och grabben sitta på färjan till Danmark vid det här laget (en liten minisemester), men det körde ihop sig med Visby den här veckan för honom, så det blir av nästa vecka istället. 

Nu: frukost.

Festival


Den här helgen befinner jag mig i festivalyran!




Igår lyssnade vi på bl.a Robyn och här på scenen ser ni Kent.

Cult


Jag gillar enkla saker med raka linjer och Cult design gör heminredningsprylar i exakt den stilen jag gillar. Har ett badrumsset sedan tidigare med tvål, tandborstmuggar och ljushållare, men det var dags att öka på samlingen och i morse klickade jag hem det här: ett set med diskmedel och diskborsthållare, ett set med mjölk och socker (passar dessutom supersnyggt till Filippa K muggarna), och salt & peppar att ha på bordet.

Allt kommer från Mias Online

Skotips!


De här snygga blåa sandaletterna provade jag på H&M i Oslo för drygt en månad sen men då fanns de inte kvar i min storlek. Nu finns de i webshopen för 199:-, kanske dags för en beställning... Himla snygga är de och en färgklick till kostymshorts eller en svart klänning.

Dagens



Oj det ser ut som jag har lera i hela ansiktet! :) Haha, måste vara klänningen som speglar upp i ansiktet när blixten kommer... jaja...nu blir det i alla fall korvgrillning, hungrig som busen!

Gladiatorsandaler Zara, klänning Vero Moda, stråväska KappAhl, halsband House of Harlow.

Småplock


Igår klickade jag hem lite prylar till hemmet, 2 grytunderlägg i silikon och en stor medicinbox, dags att få ordning på alla tabletter, plåster osv. som ligger huller om buller i en låda i dagsläget. Beställde det från Honey I'm home som har massor av fiffiga saker!

Dagens




Har precis kommit hem från svärföräldrarnas sommarstuga. Vi åkte dit igår eftermiddag, grillade, var ute med båten, fiskade kräftor, kastade pil och åt jordgubbar. Supermysigt!

Nu ska jag på söndagsmiddag med mamsen och pappsen medan B-frienden jobbar lite, och ikväll blir det VM-final och nachos med goda vänner :)

Sandaler Stylesnob, klänning Monrow, stråväska KappAhl.

Sommarstugan

Har spenderat dagen ute i sommarstugan. Härligt! Bara vattnet som kluckar mot stenarna och fåglarna som kvittrar. Svensk sommaridyll, verkligen.

Från verandan.



På bryggan med nya Elle.



Smultron måste vara det bästa, godare än både hallon och jordgubbar!


"Slit och släng"-porslinet i sommarstugan, tills mamma fick se Gustavsberg-servisen på Antikrundan och insåg att porslinet i  sommarstugan förmodligen var dyrare än finporslinet hemma... Men trots det är den fortfarande kvar i sommarstugan och den är grymt retroläcker. Finns ju nyproducerade serviser i samma mönster men this is an oldie! :)


En marint randig bikini åkte på i stugan.



Vår lilla minisandstrand :)


Sädesärlorna har byggt b0 på vår veranda och nu har de blivit så stora att två ungar inte får plats i boet längre och ligger i ett hörn på golvet. Och nej då, de är inte övergivna, mamman flyger ner och matar dem hela tiden. :)

Dagens




Sandaler Stylesnob, jeansshorts Zara, topp Rut m.fl. halsband House of Harlow.

Minifix

Håller på att fräscha till lägenheten lite, egentligen ska mycket köpas nytt men vi får ta det i omgångar och så vill jag att det ska vara genomtänkt och inte snabbköpt på ett och samma ställe bara för att det är smidigt. Anyways, förra veckan blev det panelgardiner i linnebeige (ska matcha med en färg till men avvaktar tills jag vet vad det blir för färger på möbler och mattor osv.) och igår köpte jag sex nya krukor med vardera vit orkidé för att ställa i köksfönstret och vardagsrumsfönstret. Min stil är ljus och stilren, inte för mycket saker och inte för mycket blandade stilar, men däremot gillar jag färg på exempelvis mattor, gardiner, lampor, vaser eller annat som man lättare kan byta ut om man tröttnar. Att ha 8 par middagsstolar i orange plast är inte min melodi oavsett hur coolt det kan se ut hemma hos andra. Däremot får det inte bli så enkelt att det blir sterilt, det ska fortfarande finnas en mysfaktor (lurviga ryamattor,fårskinn, dämpad mysbelysning och kuddar)!
Så här blev fönstren:



Köksfönstret. Ljusstaken kommer från IKEA.



Vardagsrumsfönstret. (Ursäkta de ostrukna gardinerna men stången ska bytas och just nu droppar gardinerna i golvet så det är lika bra att vänta med att stryka tills det är ordnat, annars blir det bara dubbelarbete). Krukorna och orkidéerna kommer från Blomsterlandet.

New stuff

Igår var jag på stan hela dagen! Lunchade och fikade med en kompis, shoppade lite och sen blev det middag och kvällsfika med kompis nummer två. :) Älskar sådana dagar!


Jag slog till på ett doftljus från Yankee Candle. Doftar fräscht och lite citron, exakt som när man kommer in på ett spa utomlands (kanske därav titeln på ljuset...vad vet jag ;P haha) 


Plockade även med mig Hanky Pankys i två nya färger som jag inte hade sedan innan.

Kvällens




Ikväll har vi varit ute och käkat och efter det gick vi hem till vänner och kikade på semin i fotbolls-VM. Spännande nu mellan Spanien och Holland! :)

Klackar Deichmann, klänning & halsband H&M, skinnjacka C-Girl, väska Mulberry Bayswater.

Shopping, shopping...

Idag har jag, mamma och pappa varit på en liten utflykt, dvs. en lunch och shoppingrunda! :) Kul att göra något med föräldrarna ibland. Detta fick i alla fall följa med mig hem:



En blommig topp med smock från Rut m.fl. Kommer bli snygg till jeansshortsen!



Volangklänning från H&M i en nedtonad färgskala som passar bra till bruna ben och guldsmycken.


Lite större guldörhängen från Cubus.



Har alltid tyckt att budgetkedjan Deichmann har "plastiga skor" i dålig kvalitet och som känns billiga, men de här klassiska pumpsen med peeptoe sprang jag på i skyltfönstret och jag var tvungen att gå in och klämma på dem och faktiskt (!) trots att det är fuskmocka så ser de fina ut och är sköna på foten. Ynka 229:- för ett par partypumps!



Ballerinaskor med fina stendekorationer, också från Deichmann!

Dagens



Idag har jag shoppat gardiner och gardinstänger till hela lägenheten. Panellängder i lin blev det, snyggt och stilrent!

Klackar H&M, klänning B-Young.

Kvällens




En riktigt rolig kväll igår! :) 

Klackar Chapnlle, playsuit Zoul/MQ, örhängen Nelly, clutch YSL, berlockarmband (svart) Diddi, berlockarmband (silver) Efva Attling, klocka Guess.

Dagens




Den osminkade sanningen...orkade inte fixa mig idag för det ska ändå makeas så mycket ikväll då det vankas födelsedagsfirande och middag! Idag har jag lunchat med en kompis och sen blev det lite solning på taket i den tropiska värmen som råder :) Underbart!

Gladiatorsandaler Zara, klänning H&M, halsband gammalt.

Kvällens




Igår var det officiell invigning av pojkvännens och hans brors restaurang/nattklubb och efteråt blev det middag med landshövdingen.

Klackar Jimmy Choo for H&M, klänninga Mina UK, örhängen Nelly, clutch YSL.

Kvällens





Igår var jag och en tjejkompis ute och käkade middag och innan det drack vi strawberry daquiri och rosévin i solen på terrassen. En riktig tjejkväll! :)

Klackar Chapnlle, klänning Only, halsband H&M, klocka Guess.