Update

Dålig uppdatering igår...*skäms* men jag har godtagbara excuses! :D Dagen började med att internet inte fungerade pga ett tekniskt fel hos operatören, inget bloggande alltså (inga batterier i telefonen heller, har lagt laddaren på ett grymt säkert ställe så att jag inte hittar den...hmm), sen bar det av ut på stan med pappa och shoppade lite, pappa kom hem med 2 skjortor, en tröja och en pikéskjorta. Nu blir han fin pappsen! :D Efter det åkte jag till A för att leka och sen var vi bjudna på middag, så dagen gick som i ett nafs! :) Just nu sitter vi här och har lite valsvårigheter om vi ska resa till Göteborg idag och resa hem imorgon som en mini-mini semester, eftersom vi inte fick rum under helgen. Blir lite stressigt och jag undrar om man hinner med så mycket egentligen? Jaja, måste skynda mig i så fall! 

Puss & Kram!

Äntligen hemma!

Nu har jag äntligen kommit hem efter fotbollsmatchen som vi vann med 2-1. Alltid skönt att vinna på bortaplan! :) Men sent blir det och många mil blir det, så nu ska jag lägga mig i sängen med Sofi's Mode som jag inte hunnit läsa än. Vi får se hur lång tid det tar innan ögonen faller ihop... :D

Godnattkramar!

Ingen badlycka

Halvvägs ut till sommarstugan började mörka moln torna upp sig och min jättefina stranddag är ett minne blott. :( Och jag som köpt en krokodil och allt! :) Hoppades ändå att det skulle spricka upp men efter 2 timmar av droppande från himlen gav jag upp och åkte hem. Jaja...imorgon kanske det blir bättre. Hoppas det! :) Hemma hos A har det, till min stora förargelse, varit kanonväder hela dagen! Typiskt att man alltid väljer fel.... haha!


Min fina nyinhandlade krokodil....inte världens bästa luftmadrass precis....men den fick duga.


En osminkad jag i regnväder och min krokodil. :)


Regn, regn och regn. Regndroppar överallt....

Godmorgon!

Idag är det inte riktigt lika fint väder, lite molnigt och sådär, men tänkte ändå ta mig ut till stugan och bada lite. :) Det är ju fortfarande varmt! Så nu ska jag skynda mig, måste hinna köpa en badring eller madrass innan också, undrar var man gör det?? På leksaksaffären?? 

Kvart i fem är det samling med fotbollen för match också, första seriematchen för hösten!

Nu vet ni min dag! :) Bilder kommer upp innan fem alltså! :D

Kramar!

Åh vad sött!


Bilder: Bluebox

Vilka läckerbitar! Jättefina läppglans a la cupcakes eller glassburkar a la Ben & Jerry's i många olika smaker. Jag vill ha allihop! :) Endast 29:- st kostar sötnosarna och finns just nu hos Bluebox.


Upp till 75% rabatt

Asos ökar på sin rea upp till 75% rabatt och än finns det massor av fina saker att fynda till kanonpriser! :) Klicka på länken här nedan så kommer ni direkt till rean! 

Rea Asos

Dagens Outfit



♥ Ribbstickat farfarslinne Soft Grey
♥ Blårandiga short med guldknappar Only
♥ Halsband med ankare Gina Tricot
♥ Sandaletter Friis & Company
♥ Pärlörhängen Glitter

Poolen och jag

Idag har jag praktiskt taget legat i poolen på en badring hela dagen! Superskönt! :) Älskar denna värmen! Dock älskar jag inte att spela fotboll i den...och det är precis det jag ska göra alldeles strax...åka på träning... Men men man kan inte få allt ;P Hihi!

Hoppas ni haft en superdag iaf! Kramar!

Gårdagens Outfit




♥ Linne 365 Sunshine
♥ Transparent skjorta H&M
♥ Kjol Zoul
♥ Espadrillos H&M
♥ Solglasögon D&G
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen Glitter
BH Marie Jo

Vilken underbar dag!

Det har varit helt idylliskt ute i stugan idag! När vi kom dit var vattnet helt stilla och hur varmt som helst att bada i! Har solat, käkat lunch, badat, matat babyänder och slumrat lite i solstolen. Hur härligt som helst! Sådana här dagar behövs för själen!

Nu bär det av hem till A's pappa och äta middag! Trevligt! Känner mig ganska hungrig faktiskt, ska bara slänga på mig en klänning så får det vara bra, man får faktiskt vara osminkad på sommaren! :)

En bild på dagens outfit kommer lite senare!! :)

Puss & Kram

På väg till stugan...

Efter en trevlig utekväll igår, först middag och sen lite förfest och sen ut. Brorsan och A slöt upp under kvällen också, så det blev superbra! :) 

Nu ska jag strax bege mig ut till sommarstugan för att sola och bada! :)  Och där väntar mamma och pappa med lite god lunch!

Ha en trevlig söndag allesammans!

Kramar!

Dagens Outfit



Slapp outfit idag eftersom jag bara skulle iväg och spela match! :)

♥ T-Shirt H&M
♥ Shorts Marlene Birger
♥ Halsband Asos
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon D&G
♥ Flip-flops Havaianas
♥ Pärlörhängen Glitter

Match och utgång

Äntligen är matchen överstökad, riktigt jobbigt! Puh! :) Pratade precis med en barndomskompis och jag blir förmodligen med och tar en matbit ikväll och senare utgång antar jag. Trevligt! :)

Nu ska jag bara fixa till mig lite också....som ni kommer se på outfitbilden (som jag ska lägga upp strax) så förstår ni att det är en bra bit dit...haha! :)

Uppladdning

Sitter just nu och äter frukost och laddar upp inför fotbollsmatchen...det går inte så bra....vi ska spela kl 13:00, helt idiotisk tid att spela på en sommardag! Det roliga är att termometern redan står på 24 grader - i skuggan!! Och vi ska spela i solen, så upp mot 45 grader kommer det nog att bli idag, och det pallar man knappt! Har försökt dricka massor med vatten, men det är svårt att få i sig tillräckligt ändå! Vi får hoppas att jag överlever och inte får värmeslag! Det är ju nu man ska vara ute med båten och bara lapa massor av sol!! :) Medan man kan....svenska sommaren är ju inte riktigt så tillförlitlig...

Dagens gnälligaste inlägg :) Sorry! Jag ska skärpa till mig. Promise!

Ha en underbar dag alla ni andra iaf! Kramar!

Dagens Outfit



♥ Mönstrat linne Motel
♥ Shorts Marlene Birger
♥ Espadrillos H&M
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon D&G
♥ Pärlörhängen Glitter

Hemkommen

Nu har jag kommit hem efter en lång, men härlig dag med A! Hämtat bilen, legat ute i solen och badat i poolen och sen var det dags för fotbollsmatch som A's lag vann med 3-1. Tyvärr fick A en rejäl lårkaka och hade så ont när jag åkte därifrån. Stackars liten! ;P Men det går ju över på några dagar!

Nu ska jag strax krypa till sängs, då jag också har match imorgon, samling kvart i elva. Puh! Egentligen inte speciellt sugen, men, men, laganda ni vet... :)

Puss & godnatt!!

(Lägger upp dagens outfit snart också)

Tips! Tag 3 betala för 2!

Le Shop har just nu ett erbjudande på alla sina fina smycken. Tag 3 betala för 2, den billigaste får du gratis. Perfekt för mig som ändå tänkt att beställa! :) Erbjudandet pågår fram till den 3 augusti, så passa på att fynda! :) Det enda du behöver göra är att lägga de 2 dyraste smyckena i varukorgen och sen vid utcheckningen skriver du det det billigaste smycket i meddelandefältet, så får du det gratis! :)

Jag är ju inne på armband och detta är mina favoriter:


Bilder: Le Shop


Godmorgon!

Idag är det minst lika underbart väder som igår och bikini kommer naturligtvis att åka på! Det var även dagens outfit igår... :) Men innan dess kommer A  och hämtar mig, så att vi kan åka och hämta ut min bil som har varit på verkstaden den här veckan (reklamationsjobb, irriterande när man inte kan göra saker ordentliga från början!). A spelar match ikväll som jag tänkte ta mig en titt på och bedöma ;P. Hihi! :) Och idag måste jag sola rygg...ser ut som om man delat en kålrot på hälften och skalet är framsidan och det vita i mitten är min baksida. Haha...inte skoj! :D

Hoppas ni får en jättebra dag nu! :D

Kramar!

I like to eat cake!

Den här T-shirten är verkligen jag! Antar att A redan beställt den till sitt lilla kakmonster! Haha! ;D


Bild: Forever 21

Fyndet!

Jag blev så himla glad när jag fick se det här handgjorda armbandet på Gammelvala, för det är ett exakt likadant som jag hade när jag var mindre och som nu finns från Littmarck för sina hutlösa 595:-  Förr i tiden var det ju vanligt med sådana och det känns som ett riktigt fynd i och med att jag träffade gumman som hade gjort det, och det var dessutom gjort med gammaldags verktyg! Så himla mysigt! :) Så det känns helt plötsligt mycket finare än om jag skulle ha beställt ett från Accessora! :) Plus att mitt var rejält mycket billigare! 195:- betalade jag för det! Så tipset är, spana in hantverksbutiker!

Mitt Armband



Littmarck's Armband


Bild: Accessora

Inga shorts, men väl ett par chinos!

Ni som följt bloggen senaste tiden vet att jag har haft jättesvårt för just chinos och att man ser kortare och tjockare ut i dem, oavsett vilken kroppsform man har. Och jag som redan är kort och har fotbollsrumpa och lår är det ingen vidare kombination. Och jag lovar er, jag har provat chinos till förbannelse, för jag vill verkligen kunna ha ett par som sitter snyggt, för jag tycker att det kan vara så fint på andra. Så fram tills denna dag har hoppet varit ute, tills jag sprang in på Lindex och såg att de hade fått in ett par chinos i höstkollektionen. Grabbade tag i dem och sprang in i provhytten, och YES!!!! Äntligen! Äntligen ett par med stretch i, som man alltså kunde vika upp i benen utan att fotbollsvaderna var i vägen och byxbenen stramade om nedre delen av vaden. Och så var de lagoma i benen, lagon vida utan att se föör vida ut. Om ni fortfarande letar efter ett par chinos, så tycker jag att ni ska springa in på Lindex och prova dessa!


(de är längre i verkligheten, men jag har kavlat upp dem lite också!)

Inför höstens skinninvasion har jag redan nu inhandlat en skinnkjol, även den från Lindex (!). Riktigt läcker, gillar blixtlåsen, och jag tror att det kommer bli en favorit i höst och vinter, med ett par stövletter och heltäckande strumpbyxor!

Sommarstugedag

Idag har jag och A tillbringat hela dagen ute i sommarstugan och bara njutit av det underbara vädret.  Mamma och pappa kom också ut på eftermiddagen och vi bjöd dem på grillad lax till lunch. Mums! :)  Lite småröda har vi blivit idag, men å andra sidan, hur längesen var det man såg solen från en solstol senast?!? 4 veckor sen?? Nåt sånt. :) Imorgon hoppas jag också på solning, men A hade en del saker han behövde fixa inne i stan, så vi får se... Ikväll är han, as we speak, på förhandsvisningen av  Batman - The dark knight. Förväntar mig en recension lite senare! Hihi!

Jag har även fyndat lite nya saker. Visar bilder på dem alldeles strax! :)

Kramar!

Gammelvala

Idag var vi alltså på bilutställning på något som heter Gammelvala och ligger i Brunskog. De visade massa fina veteranbilar! Sen är det jättemysigt där för allt är gammaldags, man får gå in i stugor där de visar hur man gjorde godis, tunnbröd, krukor, vävde, hantverk och verktyg förr i tiden. Sedan fick man även se hur en kolmila fungerade och hur de gjorde tjära. Allt är verkligen jättemysigt och alla är klädda i gammaldags kläder. Verkligen nostalgitripp och välbesökt! :) Så nu har jag ätit hemmagjorda karameller i strut hela dagen! Hihi! :)


Kolmila


Jättefin!



Sen åkte vi ut till sommarstugan som bara ligger en halvtimmes körning bort! Och det är sååå härligt!




Brorsan och hans tjej.




Fina mamma! :)

Dagens Outfit



Här står jag bland massa fina veteranbilar!
 
♥ Klänning H&M
♥ Vitt lackskärp (ärvt av mamma)
♥ Espadrillos H&M
♥ Solglasögon D&G
♥ Klocka Guess

Morning!

Jaha, då var det dags att stiga upp och göra sig i ordning för dagen då! :) Har lite saker att fixa innan jag ska möta upp A och hans bror klockan 11:00. Men det ska förhoppningsvis hinnas med! :) Underbart väder är det idag med, får hoppas att det håller i sig ett tag framöver!

Ha en riktigt bra dag! Kram!

Natti Natti

Nu ska jag snart lägga mig och sova, tänkte hinna bläddra i höstens H&M-katalog som kom i förra veckan litegrann.  Skön avkoppling innan man släcker lampan! :) Hoppas det ger lite inspiration också!

Godnattkramar!

Sommarkväll


Bilder:  Forever 21

Spets

Spets kommer stort i höst och då i framförallt svart. Dessa två godingar från Forever 21 passar perfekt till utekvällen med ett par jeans eller en kjol och heels. Den vänstra för den lite blygare och den högra för den modige. :)


Bilder: Forever 21

Lägeskoll

Har precis kommit hem från en fotbollsmatch, började på bänken pga min förkylning och hosta. Slutresultatet blev iaf förlust, trist men de är helt enkelt ett bättre lag.

Imorgon ska jag med A och hans bror på bilutställning (gamla veteranbilar) och förhoppningsvis äta gammaldags hemgjorda karameller! :) Mums!  Sen måste vi försöka få tag på hotellrum på lördag också....

Och nu blir det lite mat! :) Kramar!

Dagens Outfit



♥ Ribbstickat linne Svea
♥ Jeanskjol Only
♥ Gladiatorsandaler Topshop
♥ Halsband Asos (återfått!!)
♥ Klocka Guess
♥ Solglasögon (på huvudet) D&G

Underbart väder och noll hotell

Idag är det första dagen på en månad som det är helt klarblå himmel!! Underbart! Men vad som är mindre underbart är att vi just nu sitter med bokandet av vår weekend till Göteborg och det verkar inte som om det finns ett enda hotell i hela stan som är ledigt från lördag till söndag..... Fick veta att Iron Maiden har en konsert på lördag, så antagligen är det därför...Fan också!  :/ Men vi ska sätta oss och ringa runt lite ikväll och kolla om de fått in några avbokningar. Hoppas hoppas hoppas!!

Nä nu ska jag hoppa ut i solen en liten stund och sola mitt bleka ansikte! Hihi! Kramar!

Weekend

Jag funderar på att åka till Göteborg under helgen som kommer och bara njuta och strosa runt på avenyn, shoppa lite och kanske ta en sväng på Liseberg. Försöka få ut så mycket som möjligt av semestern som är kvar! :)  För jag har ju bara 2 veckor kvar nu...Huh! Vill inte ens tänka på det!

Nu ska jag strax hem till A som lagar pannkakor åt oss! :) Gott!

Kram på er!

Tipsa mig om jeansshorts!

Nu är jag hemkommen från fika med S och C. Riktigt trevligt! :) Dock hann jag springa in i en provhytt för ett par reajeans som jag ev. tänkte klippa av till ett par shorts och väl där glömmer  jag mitt fina halsband från Asos. Så det första jag måste göra imorgon bitti är att ringa dem och hoppas på att de har det kvar! Virrhjärnan jag i ett nötskal! Och inga jeans blev det heller. Har så himla svårt att hitta jeansshorts med vidd i benen så att man slipper se ut som en stoppad korv, men att de ändå passar i midjan! Hmm....någon som har samma problem och kan tipsa om ett par snygga??

Dagens Outfit



♥ Draperad klänning Vero Moda
♥ Gladiatorsandaler Topshop
♥ Halsband Asos
♥ Klocka Guess
♥ Pilotglasögon Roberto Cavalli
♥ Min katt Salo :)

Lördagskväll

En trevlig utekväll blev det i lördags, ingen bild blev det på min outfit men väl ett glatt ansikte! :)

Outfit igår!




♥ Linneklänning med smock över byst JC
♥ Halsband med budskap Diddi

Jag kör på beige!

Har fastnat jättemycket för beige nagellack på senaste tiden, så enkelt och så snyggt! Prova! :)



Mitt kommer från Make Up Store och heter Lydia.

Hej hej!

Igår var det fullt upp med släktmiddag! Idag har jag varit och besiktat bilen och ska snart skutta iväg för en fika med S! :)

Ha en trevlig måndag allihop!

Kramar!

Min bror skämmer bort...

Det här jättefina setet från Jolidon köpte min lillebror till sin flickvän (och det var inte något typ av firande såsom födelsedag eller så, utan bara en "tack för att du finns" present). Även det finns hos Nelly, för ynka 1369:- Huh! Får flashbacks till mitt shoppande från Marie Jo...
Just i detta nu vägrar naturligtvis publishme att publicera bilder, men klicka på länken så får ni ser hur fint det är! :D

Skönaste heelsen

De absolut skönaste sandaletterna jag köpt på sista tiden är mina beige från Friis&Co (har dem på mig på förra outfitbilden) Jag kan gå i dem en hel dag och en hel kväll utan att de skaver eller klämmer någonstans! Perfekt! Har oftast problem med det annars och jag tror att många känner igen sig. Fick se att de har dem hos Nelly. Ett riktigt bra köp säger jag!

Outfit igårkväll



♥ Draperad klänning Vero Moda
♥ Svart kofta Day Birger et Mikkelsen
♥ Jeansjacka Only
♥ Leggings H&M
♥ Sandaletter Friis & Company
♥ Halsband Asos
♥ Klocka Guess
♥ Väska Asos

La Redoute i miniformat

La Redoute-katalogen damp ner i min brevlåda igår, och snacka om att jag blev snopen, den var i miniformat! Bra på sätt och vis i och med miljösparande syfte för att mindre papper förbrukas, men enligt mig mycket svårare att se. Fann mig själv flera gånger igår med katalogen bara 10 centimeter ifrån ansiktet för att kunna se en viss detalj på en klänning eller tröja. Ja ni förstår poängen.

Idag är det annars en lugn lördag, ska eventuellt ut och svänga på stjärten ikväll! :) Vi var faktiskt ute en sväng igår, men jag mådde inte så bra så jag agerade chaufför efter att jag proppat i mig lite mediciner. Men det var skönt att få komma ut och träffa lite folk! :) MEN, var är den svenska sommaren?!?! Det var bara 9 grader varmt inatt kl 12!!!  9 Grader!!!! Hur är det möjligt?? Hoppas det blir varmare ikväll.

Ha det bäst!

Kramar!

Dagens Outfit






♥ Skjorta Lindex
♥ Kakishorts H&M
♥ Gladiatorsandaler Ellos
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Kofta Stockholm
♥ Klocka Guess
♥ Örhängen Pieces
♥ Halsband Asos
♥ Skärp med nitar H&M

Väska

Idag fick jag Asos-beställningen som innehöll denna fina väska, samt halsbandet jag har på mig på dagens outfit. Fick även med en bodylotion från L'Oreal helt gratis! :) Bra där!


Cupcakes

Som ni säkert vet älskar jag cupcakes, inte bara att äta utan själva formen och glasyren och ja...allt! Och på allt! Så därför kunde jag inte motstå Mi Lajki's underbara cupcake örhängen igår på shoppingturen. Visst är de fina? Finns att köpa hos KyssJohanna och kostar 399:- paret. Det finns även jättefina halsband och armband med utbytbara berlocker i samma serie.

Bild: KyssJohanna

Städning

Idag har jag vigt hela förmiddagen till att städa A's lägenhet. Det behövdes verkligen få undan en del, och A vill ju aldrig slänga något heller utan allt kan vara bra att ha någon gång, så det blir en del skrotupplag. Jag däremot är tvärtom och slänger nästan allt som jag inte vet vad det är eller inte använts på några månader till 1 år. Så idag var det No Mercy! Jag är dock inte riktigt klar än....men orkar inte göra mer idag! :)

Nu tänker vi åka hem till mina föräldrar och fika lite och bara koppla av! Skönt! :)

Hoppas ni får en trevlig fredag!

Kramar!

Dagens Outfit



♥ T-shirt Luella
♥ Volangkjol Vero Moda
♥ Espadrillos H&M
♥ Solglasögon D&G
♥ Armband (egentligen halsband som är virat flera gånger runt handleden) Gina Tricot
♥ Klocka Guess
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Papegojörhängen Mi Lajki

Perfect day

Idag har det varit en alldeles underbar dag! Träffat min bästa kompis T som jag inte sett sedan hon åkte till Australien för jättelänge sedan. Så idag var det en riktig tjejdag på stan, med lunch, shopping och fika! :) Härligt! Lite shopping blev det för min del också! Hihi...som vanligt...

Känner mig för övrigt mycket piggare idag, då A var så himla gullig igår och gjorde kokande vatten med Vicks, ingefära, mynta och sprit i som jag fick sitta och andas in innan vi somnade igår. Och jag lovar, jag kände mig som en ny människa i morse! :) Just nu håller han på att laga mat till mig, sötnöten! :)

Fick paketet från Asos idag också, så jag ska hämta det imorgon hemma hos mamma och pappa. Hoppas A blir nöjd med sin axelväska! :) Visar bilder imorgon!

Kram!

Sjuk Sjukare Sjukast

Idag har det bara blivit värre med förkylningen, jag och älsklingen var på stan förut och skulle shoppa men till och med det var ointressant och då kan jag LOVA er att jag inte mår bra. Det är nog det sista som ryker, shoppingsuget alltså. Somnade i bilen på väg hem, och vi var ändå bara på stan i ett par timmar! Feber har jag litegrann också. Typiskt.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan med filt och en stoooor godispåse (som A var så gullig och köpte till mig förut!). A's bror är här också, så vi ska se Batman Begins. Gillar inte såna filmer egentligen, men men....man får böja sig för majoriteten. :) Sen vill A se den igen för att han ska på förhandsvisningen av den nya Batman-filmen som släpps nästa vecka.

Oh well, ni får ha en riktigt trevlig kväll!

Bakteriekramar! ;D

Dagens Outfit



♥ Skjortklännning Vero Moda
♥ Röda pumps Bianco
♥ Klocka Guess
♥ Ringar Efva Attling

Topshop-beställning

Har länge spanat på dessa saker och nu tog jag tillfället i akt när det var halva priset på kavajen! :)

Bilder: Topshop

Morgon

Jaha, då var det onsdag då och förkylningen har satt sig i bröstet nu och jag har börjat hosta rejält... :/ Inge kul! Men ska kolla på apoteket om de kanske har något slemlösande. 

Ska göra mig i ordning nu och fixa lite frukost, sen bär det av mot A! :) Så får han pyssla om mig när mamma och pappa övergav mig i morse för en liten semestertrip. Oh Well... 24 år?!? Njae..hihi. Ibland vill man vara liten...

So long så länge!

Natti Natti

Nu ska jag lägga mig och sova! Skönt! Hoppas jag sover bra trots förkylningen.

Puss & godnatt!

Ed Hardy

När jag var hemma hos min kompis S häromdagen, fick jag syn på ett par finfina sneakers i hennes skohylla. Det visade sig vara ett par från Ed Hardy, vilket är ett märke som jag annars inte har så mycket till övers för, men de här var riktigt fina! Lagom tuffa och mycket finare i verkligheten kan jag försäkra er om! Finns att köpa på Stayhard.

Bild: Stayhard

Jag lyckades!

Jag lyckades plåga mig igenom en hel fotbollsmatch, visst var det lite tyngre och jag kände mig mattare i kroppen, men med 4 panodil, en ask Bafucin och massa Vicks Salva på bröstet och under näsan kände jag mig nästan frisk! :) Nu kan det bara gå åt 2 håll, endera blir jag bättre eller så blir jag sämre. Det återstår att se...  Vi vann iaf med 3-2. Skönt!

Ikväll var det meningen att jag skulle till A, men vi sköt på det till imorgon bitti istället då det blir så sent att köra nu.

Apropå något helt annat så funderar jag på att beställa ett till Juicy-set nu när dollarn är så låg. De är så himla användbara och sköna att mysa i under hösten! Fick en av A i julklapp och jag älskar den, speciellt färgen som är lite mörkrosa/cerise (english rose).

Nä nu blir det kamomillte för fulla muggar! :)

Kram!

Dagens Outfit



♥ Vit klänning Vero Moda
♥ Jeansjacka Only
♥ Gladiatorsandaler Ellos
♥ Klocka Guess
♥ Halsband Arts & Crafts
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Diagnos

Typiskt, typiskt, typiskt!!! Ringde och bokade tid för halsprov i morse och gick ner och tog det och sen kommer sköterskan och säger att det inte är tillförlitligt eftersom jag bara haft ont i 2 dagar och att det egentligen är 3 dagar som måste passera för att man ska ta ett halsprov! Jaha! Tala om det innan jag kommer då! Så utlåtandet blev så här: Du är svullen, röd och det ser ut som en infektion, men eftersom proverna inte visar något kan jag inte skriva ut antibiotika. Du får helt enkelt komma tillbaka om 2 dagar om du fortfarande har ont då. Tack!

Så nu sitter jag här  och match är det sen också....får se om jag orkar.

En helvetisk natt

Gick och lade mig strax efter 12 igår, men hade så ont i halsen att jag inte kunde sova. Kl 3 hade jag fortfarande inte somnat och halsen kändes som ett rivjärn (jag har aldrig någonsin inte kunnat sova för att jag har ont i halsen!) så jag gick upp och gjorde lite honungsvatten, tog halstablett, Kan Jang, allt för att kunna somna. Men icke, halsen har varit fruktansvärd hela natten och jag har inte vetat var jag ska ta vägen! Himla jobbigt, så nu ringer jag till vårdcentralen för att få ta ett halsprov. Hoppas det inte är någon fara, vill inte gärna äta antibiotika heller!

Skära bort halsen kanske?

Förkyld

Usch, nu efter träningen känner jag verkligen hur förkylningen är på väg att bryta ut. Snuvan har kommit och jag nyser varannan minut. V i l l  i n t e ! ! ! Ska försöka kurera mig så mycket jag kan, men ibland hjälper det ju inte. :( A var iaf supergullig idag och lagade varmt vatten med ingefära, honung och citron. Jättebra för halsen, skulle verkligen behöva en sådan kopp nu... :)

Nä nu ska jag laga mig något att äta...måste få upp blodsockret efter träningen!

Kram!

Typisk svensk sommar!

Idag har det varit lite av en äkta svensk sommar, eller som det oftast brukar vara iaf. Molnigt på morgonen, sen klarnade det upp runt kl ett och jag skyndade mig ut i bikinin för att hinna lapa lite sol, tills den gick i moln en halvtimme senare varpå det började ösregna och nu är det bara mulet igen....Typiskt!

Jag börjar få lite ångest nu också när semestern snart är slut och jag vill göra massa saker men vädret är piss! Inte mycket man får lust till då... Vad gör ni för att liva upp semestern??

Ska strax iväg och träna fotboll, fast jag har en smula ont i halsen men förhoppningsvis är det övergående och ingen "riktigt" förkylning. Skulle vara tråkigt om man blev sjuk nu!

Jaja....lite funderingar alltså! :D

Dagens outfit



Osminkad och blött hår...jaja...det får duga... ;)

♥ Klänning Motel
♥ Sandaletter Koan (köpta i Venedig)

Filmkväll

Nu har jag precis duschat efter träning och ska bege mig till A för en filmkväll och Arn (såg aldrig den på bio). Mysigt! Dagens outfit kommer upp alldeles strax! :) Kramar!

Så här såg jag ut igår!



♥ Playsuit Guess
♥ Sandaletter Zara
♥ Armband CC Skye och A V Max
♥ Klocka Guess
♥ Clutch (ej med på bild) Marc Jacobs

tidig kväll

Har kommit hem nu efter en trevlig middag med A men i övrigt en lugn kväll. Ganska skònt med tanke pà att jag ska träna imorgon. Hoppas ni haft en trevlig lördag! Nu ska jag sova! Puss puss

Sådärja!

Nu har jag friserat S och hon blev så söt! Skjutsade sedan iväg henne och en annan kompis till bryggan där de skulle äta god mat och partaja lite senare. Perfekt väder fick de också! :) Blir lite sugen på att hänga på när det är så fint väder ute, men har känt mig lite tung i huvudet de senaste dagarna. fick inbjudan från brollan att komma på fest hos honom också....men ringde A och frågade om inte vi kunde hitta på något kul istället. Och ut och ta en matbit blir det iaf! :) Och en drink eller två...hihi! Så nu blir det att fixa till sig för en halv-utekväll (ingen bakishuvudvärk imorgon med andra ord)! Funderar på min playsuit, men lär väl frysa benen av mig ikväll....Hmm....jaja, ni får se resultatet iaf!

Dagens Outfit



♥ Basic vitt linne 365 Sunshine
♥ Kofta Stockholm
♥ Jeans Levi's Patty Anne
♥ Sandaletter Friis&Company
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

Fina axelband

Älskar fina axelband på Bh:ar för att det piffar upp och det är precis vad senaste inköpet från Marie Jo gör! Fint va?

Perfekta shortsen

Har spanat ett tag efter de perfekta jeansshortsen och har nu hittat dem hos Asos. Perfekt färg, slitning, lagom läng och uppvikta lite slarvigt och ser ganska vida ut i låren, vilket jag tycker är snyggare. Tyvärr kostar dessa godingar över 700:- så jag ska kika igenom min garderob och se om det finns ett par som jag kan avvara till shorts istället. Annars blir det nog en beställning. Urban Outfitters har också fina från Levi's Vintage.


Bilder; Asos

Näääeee....

Det är helt sant, efter en andra, mer grundlig titt i höstkatalogerna så finns det nästintill ingenting som är intressant i varken katalogen från Haléns eller Ellos. Boooring! Det enda som kunde vara lite kul var ev. en skinnjacka från Ellos. Men å andra sidan brukar det ju komma in fler nyheter på nätet som man kan spana efter. Jaja, så är det ibland, nu ska det bli frukost för min del och sen blir det fixande i garderoben! :)

Natti Natti

Nu är det dags för mig att säga godnatt och krypa till kojs! :) Det är ju en dag imorgon också!

Kramar på er!

Italiensk afton

Idag bjöd jag mina föräldrar på en Italiensk afton à la Veronica. Jag bjöd på bruschetta och rostad parmaskinka med mozzarella. Mumsigt och mysigt! 



Hemklickat

Beställde precis en axelremsväska från Asos till A som han ska ha nu i höst när han blir student, och då passade jag på att slänga med ett par extra saker i beställningen eftersom frakten ändå är så dyr när man beställer därifrån. Det blev en väska med guldkedja och ett halsband med berlocker.


Bilder: Asos

Uppseendväckande clutch

Kändisarna kommer en efter en med clutches och väskor i uppseendeväckande mönster, former och storlekar. Vilket kan piffa upp vilken tråkig outfit som helst. Den här väskan som nu finns hos Asos och kommer från modehuset Chloé har synts flitigt på kändisarnas armar. Dock är priset lite för saftigt för min smak och man kan ju fynda riktigt kul väskor second hand och snart kommer även kedjorna att hänga på...var så säker!

Bild: Asos

Ordningen återställd

Nu är pappa hemma från sjukhuset och allt verkar vara bra med honom. Skönt! :)  A har varit och hälsat på och vi har fikat i flera timmar! :) Nu väntar jag bara på min bror som ska komma från jobbet snart, (även han har bokat en frisörtid, inga lockar dock utan bara klipp, hihi)men kanske ska passa på att börja fixa lite i garderoben...Hmm....vi får se..annars blir det lite korsord. :) Funderar på att laga Bruschetta ikväll...sååå gott! Ikväll blir det nog lugna gatan, har kommit några skurar här och man känner inte direkt för att gå ut.

Ska ni göra något kul?

Dagens Outfit



Smått suddig bild....igen!!! Vad gör jag för fel?? Hann inte ta ett kort till då batteriet var slut. Ska bättra mig! Promise!

♥ T-shirt MiniMarket
♥ Jeanskjol Dagmar
♥ Beige sandaletter Friis&Company
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM

On Sale

Spanade in dessa guldkorn på Topshops rea, passar lika bra nu som senare i höst:


Bilder: Topshop

Fredagsbryderier

Sitter här med mina flingor till frukost och väntar på ett telefonsamtal från sjukhuset att jag kan åka och hämta pappa, men känner jag den envisa jäkeln rätt så kommer han inte att ringa, utan GÅ hem, vilket jag strängt förbjudit honom! :) Å andra sidan är det säkert ingen fara, men ni vet hur man oroar sig...hihi.

Här såg det så fint ut i morse, men nu har det mulnat på rejält! Och jag som hade hoppats på en stranddag ute vid sommarstugan, men men då kan jag fortsätta pyssla med min Walk-in closet (ja jag vet, jag har tjatat om det jättelänge nu!). Det som är kvar att göras är att plocka upp alla väskor och några flyttkartonger med skor och rensa vad jag ska behålla och inte, sortera smycken, och sist men inte minst, städa och göra det mysigt! :)

Imorgon ska jag agera frisör också då en av mina barndomskompisar ringde och ville att jag skulle fixa hennes hår inför en fest imorgon. Och såklart gör jag det! :) Lockar är det som ska ordnas och det passar verkligen henne jättebra!

Nä nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig, så kommer en outfit-bild lite senare!

Godnatt

Nu har jag smörjt in mig med en omgång till av Fake Bake och ska snart krypa till sängs och avsluta dagen med lite korsordslösning, det absolut ultimata sättet att bli trött (speciellt om det är ett riktigt svårt kryss...hihi). Sen ska jag bara drömma mysiga drömmar och hoppas att min pappa kommer hem från sjukhuset imorgon, känns så konstigt att han inte är hemma :(  

Godnatt!

Test av Fake Bake

Nu har jag testat Fake Bake, (en omgång, man kan behöva lägga på flera lager för att uppnå den färg man vill ha). För min del ska jag lägga på ett eller 2 lager till för att få en lite mörkare färg, då skillnaden före och efter inte blev särskilt stor efter första gången (kanske för att jag inte är superblek från början).



Jag köpte ett travel-kit när jag var på Selma Spa + på Clarion Hotel Sign i förra veckan. I kitet ingår:
- Exfoliator (orange-rosa flaskan) som man använder innan behandling som tar bort döda hudceller och föbereder huden optimalt för BUS-produkterna.
- Self-tanning lotion (den bruna flaskan)
- Oil-free Moisturizer. Hudterapeuten rekommenderade mig att blanda self-tanning lotionen med moisturizern för att få ett så jämt resultat som möjligt. Sen är det även viktigt att fuktighetkrämen är oljefri, oavsett vilken BUS-produkt du använder efteråt, pga att en fuktighetkräm med olja kan lägga sig som ett lager på huden och förhindra att du blir så brun som du skulle kunna bli.
- Solskydd 30, att använda på semestern efter BUS-behandlingen.
- Handskar.

Mitt betyg: 4/5

Mycket bra BUS-produkt. Allt inkluderat som behövs för optimal self-tanning. Jag var noga med att skrubba mig innan, speciellt armbågar, knän och anklar, men en otroligt lätt produkt att påföra, absorberades av huden fort och kladdar inte. Det bästa av allt, inga ojämna märken nästa dag, inte någonstans! Fantastiskt! :) Proceduren upprepas en gång i veckan för bästa resultat. Går mycket bra att användas i ansiktet. Det enda som hindrar den från toppbetyg är priset: 395:- för ett litet travelkit är väl saftigt, men kostar det så smakar det, och det gör det verkligen, den bästa produkten jag provat! Men vill man göra en budgetversion men ändå komma åt den fina bruna färgen, kan fuktighetskrämen bytas ut mot en annan (vilken som helst, bara den är oljefri) och exfoliatorn mot en annan (bara den är tvål-fri). Luktar lite i början, men ingen utpräglad BUS-lukt, och när jag vaknade på morgonen luktade jag inget alls.

Veckans shopping



- 2 par mörkblåa jeans. Ett par från Julian Red med lite högre midja och ett par nya av mina favvojeans Dee från Whyred som jag slitit sönder.



- Jeanskjolen som jag kollat på hela våren, från Dagmar.



- Roligt mönstrad top från Motel.



- T-shirt med kattryck från Minimarket.



- T-shirt med korsettryck från Camilla Norrback.




- Underkläderna som jag skrev om igår. Från Marie Jo.



- Snyggaste shoppingkassen. :)

Det blev även en fin vardagsklänning från Motel, basic linne och T-shirt från Svea, nya fotbollsskor och en kofta från Day Birger et Mikkelsen.

Dagens outfit




♥ Vitt ribbstickat linne Svea
♥ Svarta shorts med guldknappar och ankarmotiv By Marlene Birger
♥ Ballerina i guldigt jaquardmotiv Indiska
♥ Väska Louis Vuitton Manhattan GM
♥ Pärlörhängen Glitter
♥ Armband CC Skye och A V Max

Födelsedagspresent

Den här jättefina ringen från Efva Attling fick jag i födelsedagspresent från min gulliga barndomskompis S. Tack! Så himla fin är den! Lite oskarp bild men en signatur från från Efva är också inpräntad.

Sjukhuset.

Nu har jag precis kommit hem från sjukhuset och min pappa verkar må bättre, förhoppningsvis får han komma hem imorgon. Skönt! :)

Bilder på mina shoppingfynd denna veckan kommer således ganska snart! :)

Tråkigt besked.

Idag fick jag ett riktigt tråkigt besked när min lillebror ringde mig och talade om att min pappa var på akuten, förmodligen en propp. Så jag har varit uppe hos honom på sjukhuset och det verkar ha gått relativt bra ändå, men de har honom under bevakning och de vet inte riktigt när han kan komma hem. Lurigt det där med proppar, har man fått en kan det lätt komma fler, men han får förmodligen blodförtunnande mediciner från och med nu. Är hemma och äter lite nu och packar väskan åt pappa, så ska vi åka tillbaka sen igen. Plötsligt känner man sig väldigt hjälplös, föräldrarna har alltid varit en fast punkt i mitt liv och de starkaste av alla, alltid någon som kunde hjälpa en med alla problem. Vad gör man om någon försvinner, vem är då den starka personen man vänder sig till? Måste man bli den starka personen själv då? Jag hoppas min pappa har många år kvar att leva, han är "bara" 61 år, men man kan inte hjälpa att tänka på hur det skulle bli om något hände med honom.

Oj vad tiden går!

3 dagar sedan senaste inlägget och det känns som igår!! Har iaf hunnit med att shoppa en del, sola lite, vaxa benen, spela biljard och grilla. Ska visa er senaste shoppingfynden så fort jag hunnit tagit kort på dem (blir förmodligen imorgon). De senaste dagarnas outfit kommer också...

Ikväll tänkte jag testa de nya BUS-produkterna från Fake &  Bake, man ska tydligen (lovar de) bli riktigt kakaobrun (naturligt, såklart!). Jag väntar spänt på resultatet! :)

Måste bara berätta om en butik jag var inne i idag....en underklädesbutik....utan prislappar (aldrig bra...). Det innebär bara en sak...riktigt dyrt, vilket svärmor intygade, eftersom hon köpt en riktigt svindyr bikini där förra veckan. Men jag går in och börjar plocka på mig...(massor av fina underkläder har de) och börjar prova och det mesta sitter ju såklart superbra, så jag bestämmer mig för 2 set med BH och trosor och ett nattlinne, jäääättefiiiiina, MEN jäääättedyrt blev det. Vågar inte ens skriva vad det kostade men jag kan säga så mycket som att märket Marie Jo är underklädernas Rolls Royce, och allt var olyckligtvis i just det märket och jag trodde att jag hörde fel när jag skulle betala....Huh!! Nu jävlar om det inte håller de närmsta 10 åren!! :D  Men visst är det jobbigt när de inte prismärker och när man kommer till kassan vill man ju inte direkt ångra sig heller....

Nä nu får ni ha godnatt på er! Imorgon ska jag ha en arbetsintervju med en kille som söker ett jobb på firman jag jobbar på.

Kram!

Snabbtitt i höstens kataloger

Har spanat igenom Haléns och Ellos som kom under veckan lite snabbt. Och jag är lite besviken...inget speciellt kul...bara massa stickat...i akryl.... Ska kolla igenom dem lite lugnare en annan dag och se om jag missat något guldkorn.

Har ni hittat något kul?

Veneziansk mask

Här kommer en bild på den Venezianska masken jag köpte. A köpte 2 stycken till (manliga då såklart) som ska hänga på varsin sida om min. De är ju väldigt fina och åhhhh vad jag vill ha maskerad på riktigt!!! Varför har man aldrig det i Sverige??

Ideellt arbete

Efter en hel dag av ideellt arbete för min fotbollsklubb, ska det bli riktigt skönt att bara koppla av och ta en dusch och sen ha en mysig filmkväll med A. Är både blöt och kall och trött i varenda muskel....Men nu är det över (det här har varit en dag som jag bävat för i flera månader). Skönt! Tänkte jag skulle hinna prova mitt nya BUS-kit också som jag köpte på Selma Spa + på Clarion Hotel Sign när jag bodde där i torsdags. Men förmodligen blir det en annan dag, eller efter filmkvällen, det börjar ju snart bli lite sent... För er som är nyfikna på Clarion Hotel Sign (det nya fräscha designhotellet vid centralstationen i Sthlm som även har ett riktigt lyxigt spa) så kommer en recension på det lite senare när jag har installerat min mobil i datan, så att ni kan få se lite bilder. :) Smidigt när man har en bra megapixelkamera i mobilen! :)  

Italienshopping





Min underbart fina Louis Vuitton Manhattan GM i den stora modellen!! Älskar den verkligen! Superdyr, men jättejättejättefin!



Sött underklädesset med linne och trosa från D&G Dolce & Gabbana.



Rosa nattlinne från SiSi.



Gulligt paraply med rosa prickar från Moschino.



Sandaletter i guld från Bata.



Sandaletter i guld med stenar från KOAN.



Midnattsblå sandaletter från Zara.



Handgjord ring med italienska kristaller och en pärla från LaLa.



Mörkblå playsuit från Guess by Marciano. (Min blixt gjorde den lite konstig men den är helt mörkblå)



Mönstrad långklänning från Jus D'Orange.


Det blev lite shopping till slut. Är jättenöjd med playsuiten, sitter som gjutet på och passar perfekt med de mörkblåa sandaletterna från Zara! Och naturligtvis min Louis Vuitton-väska! :)

Övrig shopping var trosor, flip flops och en bh från Wonderbra, samt lite presenter till familjen. Jo just det, köpte en veneziansk mask också! Visar bild senare! :)

Ensam hemma

Idag är jag ensam hemma, mamma och pappa är på fest, A umgås med sin bror och jag ska inte gå ut pga att jag ska upp tidigt imorgon för fotbollsaktiviteter. Bu! Det suger! Men tänkte kanske trösta mig med en pizza... I och för sig passar det väl ganska bra, för då hinner jag uppdatera bloggen lite mer med shoppingen i Italien kanske... :) Spännande, spännande....hihi! :) Trots att allt var ganska dyrt, så blev det ganska mycket shopping iaf!  Nä nu ska jag pallra mig iväg till pizzerian, so long så länge!

Dagens (slapp)outfit

Idag myser jag runt i min sköna träningsdress från Ellos och ett par Havaianas.

Ny bikini

Min bikini från Victoria's Secret kom under veckan och den var lika härlig som den andra! :)


Dock är tull och postavgifter ganska dyra när man beställer från Victoria's Secret. Så tänk på att om bikinin kostar 800:- kanske kalaset ändå kostar 12-1300:- med frakt och tull och postavgifter.

Italienfoton del 1

Här sitter jag första dagen och tar en lunch vid Piazza de la Republica.Här sitter jag på sightseeingbussen runt i Rom. Det smidigaste var att man kunde hoppa av vid de sevärdheter man ville se mer av och sedan hoppa på en annan buss för att åka vidare.Här står jag i kön till ColosseumVatikanen och St Petrus kyrkanHär måste man ha knälånga byxor eller kjol och man får inte ha urringat eller visa axlarna. Här sitter jag och biktar mig ;)Så här ser vakterna ut som vaktar ingången till Vatikanen och påven.Orkade inte ta kort på alla butikerna, men här har ni iaf GucciHär sitter jag och tar en lunch med min Louis Vuitton påse! :)Här står jag vid Fontana di Trevi.

Hemma igen!

Nu har jag kommit hem från min semester i Italien! :) Som för övrigt varit helt underbar! Vi började med att flyga till Rom,(bodde där i 4 nätter) där vi tittade på alla "måste"-saker såsom Colosseum, spanska trappan, Fontana di Trevi, Vatikanstaten och allt annat värt att se. Vid spanska trappan låg alla lyxbutiker, jag var inne i dem alla! :) Chanel, Gucci, Louis Vuitton (där jag gjorde mitt väskköp), YSL, Hermès, Fendi, Dolce & Gabbana, Prada, ja you name it! :)  Det blev en hel del shopping av andra saker också, A var supertrött på att gå i butiker till slut. Hihi. Lite besviken blev jag på maten i Rom, men bäst mat får man i ett mysigt gammalt område som kallas Trastevere, där de flesta bra restauranger ligger. Mycket vin blev det och jag testade även på Bellini som är en blandning av mousserande vitt vin och persikopuré. Gott men inte i mängder kan jag säga! :) Efter Rom bar det av mot Perugia, där A bodde när han studerade. Vi var och kikade på hans residens (jättefint med olivträd i trädgården och mysiga bersåer), strosade runt på gatorna, drack drinkar och åt på en riktig umbrisk restaurang (Perugia ligger i området Umbrien) med riktigt god mat, tyvärr med lysrörsbelysning, nästintill iaf.  Efter Perugia bar det av mot Toscana, Florens, Bologna innan vi slutligen hamnade i Venedig där vi bodde på San Marco. Vi hade ett riktigt fint hotellrum (med tv i badrummet, hihi) och i Venedig hittade vi en riktigt bra restaurang redan första kvällen, som vi åt på 2 dagar i rad. Det roliga var att servitören kom med en extra stol att ställa min Louis Vuitton -väska på ! :) Gulligt. Vi åkte naturligtvis Gondol (som visserligen är jordens överpris, 80 Euro för en halvtimme) men det är en upplevelse man måste göra när man är i Venedig. Det var supervarmt alla dagar och man svettades kopiösa mängder! Äckligt jag vet, men det gjorde ju alla. Tyvärr är Italien ett väldigt dyrt land att semestra i, iaf på turistorterna. En pasta carbonara kostar mellan 8-12 Euro och en kötträtt från ca 18 Euro, dock är priset på husets vin väldigt billigt, ca 10 Euro för en flaska/karaff.

Slutligen kan man säga att det var en riktigt lyckad semester även om det kostade skjortan! :)