I'm in love

Har spanat på Forever 21 ett tag och vet att jag vill ha halsbandet som jag visat tidigare. Men nu hittade jag denna jättesöta klänning! Underbar, men undrar när man har anledning att använda den.... Dyker kanske upp ett kalas längre fram. :) Är det någon som vet om det är någon minimiorder på Forever 21?
image278
Bild: Forever 21

Snart helg

Uppe med tuppen trots utgången igår men det beror på att jag har massor att ta tag i på jobbet innan det bär av hemåt! Paket hade det kommit till mig hemma också, spännande, hoppas det är min fodralklänning från American Apparel som jag beställde tidigare i veckan.

Tränaren messade om att det var fotbollsmatch på söndag, så det får väl bli en lugn helg. Men det är skönt att få koppla av lite, hinna med att umgås med familjen och sådär. :)

God morgon på er och snart är det helg!! jippiee!

Middag, barhäng och nightcap

Nu är vi hemma och ska sova efter en lyckad kväll med gourmetmat och barhäng med mycket goda drinkar och trevligt sällskap!  Älskar nattlivet i Oslo, underbart! :)

Godnatt & Sov gott!

Gult

Jag vill ha något riktigt knalligt gult! Kanske är det påsk som är i antågande som inspirerar, men kanske gula ballerinas eller en gul miniklänning eller topp eller väska? Känns så himla fräscht! Får kolla efter det i helgen! :)
Denna kommer från La redoute och kostar bara 149:-
image277
Bild. La Redoute

Klara...färdiga...

Nu är vi äntligen i hamn med allt jobb! Fram tills imorgon iaf! :) Hoppas ni haft en trevlig onsdag! Nu är det strax läggdags för min del, och ingen beställning från La Redoute blev det idag heller, hann inte!

Imorgon kväll blir det en finare middag, skönt att få klä upp sig lite! :) Och på fredag bär det av hemåt Sverige igen! Härligt! :)

Godnattkramar!

Under upplärning

Ännu en lång dag med jobb står på agendan, blir så när man har någon som man ska lära upp om jobbet, finns så mycket att säga och sen kanske man ska umgås med henne på kvällarna istället för att blogga. :) Men tror jag ska skicka iväg en beställning till La Redoute senare idag, spännande, gladiatorsandaler står på inköpslistan iaf! :)

Ha en bra dag! ♥

Som en dröm

Dessa skor från Scorett är en ren och skär (hihi) dröm! Helt underbara! Perfekt på alla sommarens fester samt finare tillställningar! Kommer in senare i vår till webshopen (och förmodligen butik också) , bara att hålla ut tills dess! :)
image276

Mycket jobb

Idag har vi jättemycket att göra på jobbet så bloggandet är lite på sparlåga, men det kommer komma upp sig närmare helgen igen! :) Med det sagt, så betyder det inte att jag inte kommer blogga alls de närmsta dagarna! :D

Mackor och vitaminer

Sitter här och äter frukost, mackor och dricker multivitamin brustablett, och idag är det jordens tråkigaste väder! Grått trist och regn.... =/ 

Natti

Nu är det snart dags för min bok som jag började läsa igår och sen ska jag försöka få lite sömn! :) Natti!

Klickat hem

Nu är denna klänning från American Apparel på väg hem till mig. Tog den i strl medium eftersom de skrev att den kunde vara liten i storleken. (Har vanligtvis Small) Hoppas den passar!
image275
Bild: Nelly

Ingen H&M beställning

Hälften av det jag ville ha från H&M var det leverans på i slutet av April och det är för sent så då struntar jag i beställningen, synd. Ska beställa från La Redoute också så det går ingen nöd på mig, men lite trist är det. Men chansen finns ju att det finns i butik snart! :)
image274

Kort dag

Efter en ganska kort jobbdag är vi tillbaka på lagret. Varit och ätit köttbullar på IKEA, skönt att äta svenskt ibland! :) Tänkte sätta mig med lite beställningar av kläder nu som inte blev av i helgen så att allt hinner komma innan resan!

Solen skiner

Här skiner solen och det ser ut att vara jättehärligt väder! :) Vi ska ta och fixa till oss lite och äta en bit frukost och sen bär det av mot nya äventyr (kunder)! :) Idag får solglasögonen åka på för första gången i år också. Vårkänslor!

På jobbet

Nu är jag tillbaka i Oslo och en ny arbetsvecka är i antågande! Denna vecka har jag en tjej med mig som jag ska lära upp! Kul men även lite ansträngande med tanke på att man har en till att tänka på! Är lite av en person som behöver mycket tid för mig själv och det blir det inte nu. En hel vecka med en person 24/7 kan bli ansträngande oavsett vem personen är! Men å andra sidan är det skönt med sällskap också! :)

Nu ska jag hoppa i sängen och börja läsa en bok som A gav mig som handlar om en man som berättar hur det var att sitta 20 år i Texas fängelser. Verkar ganska intressant.


Godnatt! ♥

Söndag

image273

♥ Vitt linne Marwin/JC
♥ Svart klänning Miss Ewing
♥ Ribbstickade strumpbyxor H&M
♥ Randiga knästrumpor Vila
♥ Halsband H&M

Senaste trenden - Hiss eller diss?

Tå- och hällösa skoletter är på ingång. De mest kända med konklack kommer från Chloé och de andra från Pedro Garcia. Vad tycker ni? Hiss eller diss?
image272
Bilder: Saks & Net-a-porter

Personligen tycker jag att det kan vara ett kul inslag och kommer nog att köra på dem med strumpbyxor i medan man kan och i sommar kommer jag välja öppnare heels.

Galet roliga skor

Visst är de kul? Från Miu Miu
image271
Bild: Net-a-porter

Familjemiddag

Godmorgon! Skönt att jag vaknade och "bara" är jättetörstig, så att man inte har superhuvudvärk idag.Visserligen var det inte så hårt igår, men man skulle lätt kunna tro det! Allt som oftast gick vi och käkade skräpmat efter nattklubben och jag var i princip tvungen att slänga i mig maten pga att de andra stressade mig för att de ville hem. Detta resulterade i hicka hela vägen hem i taxin samt när jag ringde till A och sa godnatt, som direkt trodde jag hade fyllehicka! Pinsamt! Jaja...så går det om man slänger i sig maten! :)

Idag står det familjemiddag på schemat, brorsan och hans tjej kommer vid 2-tiden. Det ska bli trevligt! :)

Hemma

Nu är jag äntligen hemma!  Kvällen har bjudit på mycket kul och nu ska det sovas! Puss & Godnatt!

Party

image268

Efter många om och men blev det den här outfiten:
♥ Topp H&M
♥ Kjol H&M
♥ Mönstrade strumpbyxor Twilfit
♥ Skor Rodebjer
♥ Halsband Accessorize
♥ Klocka Guess
♥ Väska i lack med nitar Lindex
Frisyr: Rosett

På G

Har precis kommit hem från födelsedagskalaset och nu ska det sminkas och provas kläder inför kvällens utgång! Bara att börja gräva i klädhögarna, för jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig! Typiskt. Jaja, bäst jag sätter igång, sånt här kan ju ta tid... :)

Födelsedagskalas

image266

Minns ni kjolen från H&M Outlet jag pratade om? Nu är den uppsydd i den längden jag vill ha! :)

♥ Blommig skjorta H&M
♥ Lila doppfärgad kjol H&M
♥ Svart lackbälte Saddler
♥ Svarta ribbstickade strumpbyxor H&M
♥ Ballerina skor, lila (svåra att se) Din Sko
♥ Armband Pilgrim
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen

Provade på att göra en slarvig rosettfrisyr också, och det gick ju bra till slut, mycket spray är lösningen då jag har etappklippt hår och inte jämnlångt.

Inte mycket...

Var ganska stressad på shoppingturen och det brukar ju aldrig vara bra...så det resulterade bara i ett par ribbstickade tights i bomull  och ett par gula trosor i favoritmodellen från H&M. Men "bra att ha" saker var det iaf!
image264

Shopping

Nu bär det av till en liten shoppingrunda! Får se om det är något som får följa med mig hem! :)

Lördag

image262

♥ Basic vitt linne Marwin/JC
♥ Svart kort kavaj H&M
♥ Jeans Diesel
♥ Skor Hope
♥ Scarf/sjal Emilio Pucci
♥ Halsband Snö of Sweden
♥ Pärlörhängen
♥ Klocka Jacob&Co

Art Deco

Art Deco smyckena fullkomligt tågar in, och jag fastnade för halsbandet som Elin Kling bar under radioprogrammet Vakna senast. Och till min lycka så finns det att handla på Forever 21! Men man kanske borde beställa något mer....

image259
Bild: Forever 21

Sen läste jag i Elle om de ecochica smyckena, där varje smycke är unikt och som varken skadar människor eller miljön vid tillverkning. Bra! Gillade detta halsband från Malin Collection, färglatt och med ett tjockt snöre/rep.
image260
Bild: Malin Collection

What a beautiful morning

Åh vilken härlig dag att vakna till! :) Solen skiner, vindstilla och man har hela dagen famför sig! :) Man borde nästan gå ut och ta en promenad, men jag tror inte jag hinner det. Har lite saker att pyssla med innan födelsedagskalaset! :)

Hoppas ni får en trevlig lördag! Kram ♥

H&M Beställning

Ska beställa litegrann från H&M men inser att det är flera saker som jag vill ha som inte finns på nätet eller i katalogen som jag sett i butik.... :( Så det kanske får bli en sväng in på H&M imorgon iaf innan födelsedagskalaset.
 
By the way så ser min cheesecake riktigt smarrig ut! (står i kylskåpet över natten för att stelna till lite) Ha! Tänk att jag lyckades! Yes! Ingen plan B behövdes med andra ord! :)

Lookalikes

De här Christian Louboutin lookaliksen kommer från Forever 21 och kostar bara (!) $ 21,80. Riktigt fina är de! Man borde passa på att beställa nu när dollarn är så låg!
image258
Bild: Forever 21

Paket

A's paket är klart! En hel del pysslande blev det, men personligt är det iaf! :) Hoppas nu bara att han blir glad!
 
image257

Mission: Bakning

Nu är bakningen i full gång! Väntar bara på gelatinplattorna nu! :) Sen blir det en lugn fredagkväll hemma. Tänkte kanske hinna gå igenom garderoben lite och rensa och göra i ordning. Just nu känns det som om jag inte har koll på vad jag har eller var jag har alla grejor. Inte hittat mitt ekollon-halsband från KJL på flera månader, så jag hoppas verkligen att det som göms i snö kommer fram i tö, som man säger.

Sen har jag ju en del pyssel också.....undrar vad detta kan vara till? ;P
image256

Sådär ja!

Nu är brorsan klippt och ska ta en fika med familjen alldeles strax, och sen blir det shopping till cheesecaken och lite pyssel! Resultat visas senare! :)

I väntan på...

I väntan på min bror så tänkte jag plöja igenom nya Elle lite snabbt, fick även med H&M Magazine på köpet. Till det blir det en Chai Latte! Mmmm...mys! Det är typ storm här också så det är ännu mysigare att sitta inomhus och bara njuta av att det är helg! :)

image255

Fredag

image252image253

♥ Basic svart linne Marwin/JC
♥ Svarta strumpbyxor i merinoull Falke
♥ Cashmere kofta Juicy Couture
♥ Röd vippig kjol som gulliga Therez sytt till mig!
♥ Skor i både skinn och lack Rodebjer
♥ A-linjeformad jacka H&M
♥ Svart lackväska Laura Clement
♥ Hjärtörhängen H&M

Tulpaner

Det är så himla fint med tulpaner tycker jag! Snittblommor överhuvudtaget är fint och ser lyxigt ut! Denna fina bukett ska min lillebror och hans flickvän få av mig idag bara för att de är så gulliga! Egenhändigt gjord ska tilläggas :)
image250
image251

Skötselråd Tulpaner:
-
Snitta tulpaner rakt av.
- Behåll plasten eller silkespapperet på i ca 45 minuter efter att du satt dem i vatten. Detta är för att de förvaras torrt och är lite slappa innan de börjar suga upp vatten och har man inte något som stöd börjar de hänga istället.
- Använd iskallt vatten och ha lite vatten i vasen och fyll hellre på fler gånger. Tulpaner suger upp så mycket vatten de får i princip och det gör att de håller mycket kortare tid.
- Man kan även ha någon droppe klorin (ja skumt va? ) i vattnet så står de ännu längre!
- Tulpaner kan förvaras torra i kylen om du inte ska ge bort dem på en gång, så slipper de blomma ut ínnan man gett bort dem!

Fullspäckat

Idag är det ett fullspäckat schema som gäller! Klippa brorsan, fixa blommor, handla ingredienser till chessecake och sen baka den och handla lite attiraljer som behövs till min present till A samt fixa garderoberna. Äntligen hemma också, så nu kommer det komma lite fler outfits! :)

På min önskelista

Står dessa här jättesköna och söta trosor från Juicy Couture. Vill ha!♥ De andra som var förvarade i cupcakes var också supersöta! Finns hos MrsH

image248image249

Snart hemresa

Nu har A landat på Gardermoen och ska plocka upp mig snart och sen blir det hemresa, gudskelov! :) Ska bli så skönt att komma hem verkligen! Och på agendan imorgon står det klippning av brollan, baka cheesecake och eventuellt utgång! Trevligt!

Torsdag! Wiiihiiieee!

Idag är det torsdag! Idag är det torsdag! Idag är det torsdag!!!! Det betyder att vi åker hem till Sverige idag!!! Åh, som jag längtat (visserligen mest efter att få öppna paket och baka cheesecake och sådär) men ändå så jäkla skönt att komma hem! Första gången på 2 veckor! (hmm...känns mycket längre!) Borde gå ut en sväng på fredag, känns som om jag inte varit ute någonting senaste tiden (och det stämmer nog). Men då kommer man till det största problemet...kläderna! De flesta av mina kläder ligger nerpackade i kartonger i min lägenhet och inte hemma hos mamma och pappa där jag ska bo nu. Får se hur jag löser det...

Trevlig torsdag iaf! Kram ♥

Läggdags

Nu ska jag försöka hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon! Godnatt! ♥

Haléns

Kikade in på Haléns som snabbast och hittade den här outfiten! Gillar stövletterna speciellt mycket! Beställer man nu får man dessutom 40% rabatt på valfri vara!

image247
- Mc-jacka 399:-
- Tunika 179,90:-
- Halband 99,90:-
- Leggings 2-pack 150:-
- Skinnstövletter 499:-

Marc by Marc Jacobs Fall 2008

Gillade verkligen Marc by Marc Jacobs visning inför hösten 2008. Tror att han fick med allt: tuffa boots, dragkedjor, spännen, färglatt, vippiga kjolar, tee's med tryck, skärp i midjan, uppkavlad kavaj, basker, rutor av många olika slag och stora rosetter.
image246
Bild: Style.com

Resväska

Skulle behöva en ny reväska som inte är så giiiiigantisk som min andra. Jag behöver visserligen en stoor men kanske inte såå stor. Ska kolla runt lite, tycker oftast att väskorna blir förstörda ganska fort, max 5 flygresor säger jag innan något hjul eller handtag lossnat eller blixtlås gått sönder, varför jag inte riktigt satsat på att köpa något jättedyrt (max 1500). Men det kanske är dags att prova det nu och se om det är någon skillnad. Är lite sugen på en Rimowa väska (den superlätta modellen) i svart eller champagne. Priset? 2795:- Som handbagage följer iaf min älskade Louis Vuitton Murakami Keepall 45 med.
image245

Nu har jag fastnat i klippdocksträsket

Typiskt mig. Men jag var bara tvungen att göra mig och A tillsammans också! Hihi!
image243image244

Outlet

Ibland kan man hitta guldkorn på H&M's Outlet och dessa kjolar är några av dem! Jättefin och dessutom skiftningar i den lila färgen så att det påminner lite om doppfärgat. Däremot tycker jag personligen att den är en aning för lång, 56 cm, så symaskinen får nog åka fram. Men hallå!?!  98:-, so worth it! Superfint med tunt rött skärp till. Den svarta är också ett fynd. 74,50:- Lite lång den också men så himla fina sydda veck och ser ut att kunna bli
riktigt fin att ha högt i midjan. Jag måste nog beställa de här också när jag ändå ska beställa till helgen :D
 
image239image240

H&M-jag

H&M's hemsida kan du välja att göra en modell av dig själv för att visa hur kläderna sitter på just dig. Så här ser min modell ut. Ganska likt tycker jag ändå! (Kolla fotbollsvaderna, haha) En kul grej är det helt klart!

image238

Kundbesök

Nu ska jag ta tag i livet och åka ut till mina kunder efter hårt lagerarbete nu på förmiddagen! :) Fortsatt trevlig eftermiddag!

Jag + baka = Big no no

Börjar bli lite nervös, har ju lovat A att jag ska baka cheesecake till hans födelsedag och kanske ca 10 gäster. Men grejen är ju den att man kan ju misslyckas, har aldrig gjort cheesecake förut, eller vi kan säga så här: på de åren A har känt mig har han nog aldrig sett mig baka och det säger väl ganska mycket. Med det sagt, så betyder inte det att jag är hopplös utan kan läsa recept och allt, men har bara en väldigt pysslig mamma som alltid bakar. Pressen ligger i att det måste bli bra eftersom vi ska bjuda på den! Hmm...måste ordna en reservplan, köpa hem tårtbottnar ifall det skulle gå galet. Men däremot har jag upptäckt att de har filmer på You Tube som visar hur man ska göra en cheesecake, sweet! Oh well, ni kommer att få se resultatet på lördag! :)
image237
Bild: Cheesecake.nu

Aj Aj

Jag har fått en jättestor böld (läs: mindre utbuktning) precis under näsan och det gör så ont! Har försökt behandla med massor av huskurer och finnmedel men det verkar inte hjälpa, typiskt! I 9 fall av 10 brukar jag mest bara få bölder som aldrig utvecklar sig till något mer och detta är en sådan. Bultar och gör ont i några dagar och sen börjar den sjunka tillbaka så jag antar att det bara är att rida ut stormen. Men tråkigt är det, för hur man än sminkar sig så syns det ju! :(

Morning!

Idag är det inte ens tillstymmelse till vår, grått och trist och känner jag Oslo rätt kommer det att vara gråmörkt hela dagen. Men jag är iaf mkt piggare efter lite mer sömn än vanligt (och powernapen såklart!) Håller på att koka kaffe nu och ska snart fixa till mig lite, får kundbesök kl 9:00.

YSL Muse

Denna goding  från Yves Saint Laurent skulle gärna få bli min...Tyvärr är den i dyraste laget, men kanske den hamnar på rea någon dag? :)
image236

Söta flaskor & burkar

Söta flaskor och burkar att ha framme i badrummet är något som jag tycker är väldigt fint. Dessa från Laura Mercier är både stilrena och klassiska men ändå fångar de blicken. Perfekt! Serien består av duschcreme, bodylotion och bodycreme. Finns hos Strawberrynet.
image235

Powernap

Jag var så himla trött förut att jag var tvungen att gå och lägga mig en stund - en liten powernap. Men nu hoppas jag att jag blir lite piggare! Men ska försöka lägga mig tidigt ikväll ändå för att komma ikapp lite på sömn. Har blivit lite slarv på den fronten på sista tiden. Laddar upp batterierna med lite pasta bolognese nu iaf. :)

Apropå blått

Har spanat ett tag på helt blåa jeans och dessa från Diesel ser ut att sitta snyggt. Finns hos Asos, men jag vill gärna prova dem i butik.

image230

Bilder: Asos

Orange + blått = Oh Yes!

Gillar verkligen kombinationen mellan orange och klarblått. det får naturligtvis inte bli för mycket men kanske ett par blå skor med orange skärp, eller kanske en blå kjol med orange skärp. Eller varför inte orange nagellack till en annars blå outfit? Finns alla möjliga olika kombinationer! Läckert är det i vilket fall som helst! Skärpet kommer från Ellos och skorna från Steve Madden.
image229

Converse

Converse Allstar är heta igen och detta är perfekta arbetsskor för min del. Har ett par svarta med foder inuti och högt skaft men  nu vill jag ha vårskor! Vill ha lätta tygskor som ändå är snygga och bekväma att gå i. Sen att man kan få dem i rosa eller magenta gör ju inte saken sämre. Ett par sådana blir det säkerligen under våren!

image228

Vår!

Idag är det vår i Oslo, så härligt! Solsken och 10 grader varmt! Man kan känna hur solen börjar värma lite nu. Och mer blir det för varje vecka som går. Premiär för vårjackan idag med andra ord! :)  

Finast?

Ska sätta mig ner i helgen med mamma för vi tänkte beställa lite ihop (smidigt att dela på portot) :) Och jag ska ha ett par gladiatorsandaler. Var helt inställd på de från La Redoute, men så kollade jag Ellos hemsida och de hade ett par nästan likadana, dessutom billigare och sen kan man få 40% rabatt på en vara just nu hos Ellos, och det innebär ju att de inte kostar mer än 179:-! La Redoute har också någon rabatt nu men inte mer än 20% tror jag.Båda är i skinn. Hjälp!?! Vilka ska jag välja? Vilka är finast? Vilka ser skönast ut?
image226

Elle, Paket & Rabatter

Just nu skulle jag mycket hellre sitta med en varm tekopp i lugn och ro och läsa senaste numret av Elle som mamma rapporterat kom några dagar sedan i brevlådan. Eller öppna mina paket....eller shoppa upp mina rabatter! Ibland vore det riktigt skönt att vara ledig en dag mitt i veckan sådär när alla andra jobbar så att man får uträttat något själv. När jag är ledig går allt i 120 Km/h! Fika, fotboll, A, familjen, salle (min katt) så då hinner jag knappt med att andas, och detta beror ju endast på att alla är lediga då. Äsch, jag har egentligen innan-gå-till-jobbet-ångest och det har väl alla mer eller mindre?

Drömma kan man ju alltid...

Vilken dröm från Marchesa! Och fortsätta drömma det får jag. Förmodligen för resten av livet. 16500:- kostar skapelsen (och nej, jag har inte råkat slå in en nolla för mycket)

image225
Bild: Net-a-Porter

Vill ha - outfit

Underbart fin, jobb, vänner, after work, date -outfit!
image224

♥ Kjol, stövletter, kavaj och strumpbyxor från Net-a-porter
♥ Linne Modemecka
♥ Väska, närmsta Mulberry-återförsäljare.

Jeans

Senast jag var på H&M provade jag de här jeansen, och de satt supersnyggt, men hade så bråttom och tänkte att jag skulle komma tillbaka senare. Och nu är senare. De var jättefina och perfekt slimmade överallt och dessutom snygga att vika upp kanten på där nere när man exempelvis har stövletter. Och de kostar ju bara 398:- Än så länge har jag bara positivt att säga om H&M's jeans, de håller passformen (har iaf gjort för mig), färgen och varit slitstarka (har ett par i jobbet som jag har använt flera ggr i veckan sen september och inte tillstymmelse till slitage!) Kanske ska passa på nu när man fått rabatter från H&M...

image223

Lyx VS Budget

Dessa grymt snygga boots/stövletter finns nu att köpa i budgetvarianten! Passar perfekt då budgetvarianten är precis lika snygga. Den lyxiga varianten kommer från Christian Louboutin och den billigare från Steve Madden

image222
Bilder: Steve Madden och Net-a-porter

Hårfri? Ja tack!

Senast jag vaxade mig, tipsade min hudterapeut mig om något som heter Kalo, som verkar hämmande på hårväxt. Jag är en av de få lyckliga (eller inte! ) som har kraftig hårväxt  och mitt hår blir inte tunnare eller växer långsammare av vaxning. *suck*  Men det ska tydligen finnas räddning för oss också, utan att använda sig av laser, och denna lösning ska tydligen vara Kalo. Den smörjs/sprayas in efter varje vaxning och för varje gång ska håret minska och till slut försvinna helt och enligt henne ska det verkligen fungera! Hon sa även att det inte är något hon brukar säga med tanke på att då kommer ju inte hennes kunder tillbaka, men var bara jättegullig när jag var så uppgiven över att mina hårstrån kom ut igen efter bara 1 vecka. Så detta ska jag alltså testa!

image220image221

Hemma-spa

Till helgen är det ingen fotboll, inget jobb utan bara ledighet! Jo, A fyller ju år förstås, men sånt är ju bara kul! Då kanske jag kan laga den fantastiska cheesecaken till honom.... :) Anyway, så tänkte jag ta en riktig spa-dag där jag bara pysslar om mig själv, var alldeles för länge sedan sist! Bad, ansiktsmask, kur, peeling, naglar, pedikyr... you name it! Ska bli så skönt! Något att se fram emot såhär när veckan precis börjat. Ska kolla upp om det finns några bra hemmakurer som faktiskt fungerar och dela med mig av.

Sen måste det bli en och annan fika också för att catch up med alla vänner om det senaste som hänt på alla fronter. :) Jag vill ha helg nu!

Luella Lover

Luella rear ut sina höstkläder och accessoarer! Kan det bli bättre? Passa på medan storlekar ännu finns kvar!

image219

Segt

Vilken seg dag det känns som idag, nionde arbetsdagen i rad och det börjar verkligen kännas i kroppen och i huvudet också för den delen, vill inte ens tänka på hur jag kommer att känna mig på fredag... Nu är iaf alla order packade och det enda som återstår är kundbesöken. Ska bara sminka mig och sen bär det iväg!

Fodral

Denna Double U-neck dress från American Apparel har varit på kartan ett tag nu, och för er som inte hunnit köpa den än kan jag glädja er med att Nelly har sänkt priset på den från 329:- till 249:-. Läge att passa på! Finns i flera olika färger, kan kombineras i det oändliga och perfekt till vårens alla fester!

image217image218
Bild: Nelly

Nedräkning

Nu börjar det närma sig utlandsresan och varken några fina sandaler eller bikinis har inhandlats ännu. Inte heller har det bokats tid för naglar och vaxning. Börjar bli dags nu! Ska ta tag i det mesta så fort jag kommer hem till Sverige på fredag. Inte nog med det så är det solcremer, reseförpackaningar, vaccinationer, ny resväska, och lite annat smått och gott som måste fixas. Får nog skriva en checklist och bocka av så att jag inte glömmer nåt! 

Shopping blir det antagligen en hel del av (ifall man glömmer något) även om Gran Canaria kanske inte har det bästa shoppingutbudet. Brukar dock åka till Las Palmas där det finns ett lite större utbud, och ni vet väl att  Manolo Blahnik kommer från Gran Canaria? Hoppas på att hitta en butik där de säljer hans skor så är lyckan gjord!

Catwalk

Denna fina tee "Catwalk" designad av Anna Larsson finns att köpa hos Modemecka. Perfekt till kjol eller jeans och kavaj med uppkavlade armar!

image216

Frisörschampo

Jag använder alltid frisörschampoo och de flesta stylingprodukter jag använder inhandlas faktiskt också hos frisören. Men det fanns en tid då jag också hade billiga schampon, ända tills den dag min kompis Linda som är utbildad frisör förklarade varför jag skulle välja frisörschampo istället. Så här förklarar hon det:

"All schampo innehåller tensider, det är just det som är den huvudsakliga ingrediensen i schampot som tvättar håret rent. Tensidern som används till butiksschampo" kostar ca 100:-/litern medans tensidern till frisörschamporna kostar ca. 10 000:-/litern. Tillsammans med "butikstensiderna" blandas även fräscha doftämnen för att locka konsumenterna. Diskmedel innehåller samma tensider. Den enda skillanden är att det inte luktar lika gott. Butikstensidern innehåller dessutom för mycket tvål och tvättar håret alldeles för rent så att den naturliga fettproduktionen rubbas och håret torkas ut vilket resulterar i att hårstråna blir sprödare."

Ingen höjdare för håret med andra ord. Visst är det dyrt men väldigt mycket drygare och jag behöver inte tvätta håret alls lika ofta längre. Ett bra mått för att veta om håret är rent när man använder frisörschampo: Lödder = rent. Oftast brukar jag behöva tvätta håret 2 ggr för att få bort stylingprodukter och rengöra håret på djupet. Avsluta alltid med balsam, men bara i topparna (inte rötterna, för det tynger ner håret och gör att det ser fetare ut fortare). Mitt favoritmärke är Redken och just nu använder jag Clear Moisture men det finns en uppsjö av bra märken. Man får helt enkelt prova sig fram med hjälp av sin frisör att hitta det schampo och balsam som passar just ditt hår bäst.


image214image215
Bild: Redken

Prinsessa för en dag

Detta halsband feån Miaji skulle jag vilja bära! Perfekt för mig som älskar prinsesskronor. Blir ditt för 1290:-  Jag skulle verkligen rekommendera Er att ta en titt hos Miaji, för det finns fler helt underbara smycken!

image212

Bild: Miaji

Fina galgar

Dessa galgar skulle jag vilja ha i mitt sovrum och ha de allra finaste klänningarna på, eller i hallen som gästgalgar. Så söta! Finns hos La Redoute So'Home från 179:- för 3 st. 
image211

Slängde ögonen på...

Satt och slöade bara och plötsligt fastnade mina ögon på Ellos-reklamen och denna jättefina tunika(gul i reklamen)! Dessutom i riktigt bra material, 60% bomull och 40% siden! Och priset är ett bargain price 199:- Dock tror jag att den kan vara lite vid i midjan och för att undvika se ut som ett tält  skulle jag använda ett smalt skärp  för att markera midjan. Eller om man är händig, sy in! Anger man koden 175807 vid beställning får man 40% rabatt på en vara. Bra va?
image210

Roligaste inlägget

Fredag hela veckan tycker jag har varit ett sisådär program och aldrig i riktigt samma klass som Hey baberiba, men detta klippet är så otroligt bra! Så likt Lars Winnerbäck! Dessutom skönt att få skratta på morgonen innan man drar igång med allvaret!

Oj vilken sovmorgon!

Oj vad länge vi sovit, vilken sovmorgon! Vaknade först nu! Men otroligt skönt att få sova ut, det behövdes tydligen! Ska snart sätta igång med alla sysslor på jobbet. Hoppas det går snabbt, men mest troligt inte. Men hoppas det får man! :)

Nej nu!

Nu måste jag ge mig om jag ska hinna se film innan mina ögonlock faller ihop, och känner jag A rätt så kommer han att ha somnat halvvägs in i filmen så att jag ändå får förklara allt sen. Söt är han men jobbigt att återberätta... :)

Godnattkramar!

Lyx VS Budget

Blåa slingbacks i 2 olika prisklasser. Ted Baker finner du hos Asos och de andra som sagt hos Ellos
image209

Patchwork & Multicoloured

Det märks tydligt när man vandrar omkring i skobutikerna att den nya trenden som kommer är patchworks och sprakande färger på allt från pumps till sneakers. Flerfärgat, enfärgat, lappteknik, bara det är rosa, rött, lila, gult, grönt eller blått. Kul att piffa upp partyoutfiten med ett par pumps i någon/några kul färg/färger, men kanske inte på skorna till gymet för min del. Här har ni en sko med patchwork från DinSko och ett par flerfärgade från Gojane.com.
image208

Äntligen hemma!

Nu har vi äntligen kommit hem och fått i oss lite mat! Nu närmast blir det filmmys!

Imorgon har jag jättemycket att ta tag i på jobbet som inte blivit gjort under mina 2 veckor i nordnorge. Jo jag ska jobba söndag...och ja jag jobbar dygnet runt..... :) Börjar bli lite sliten nu men får hålla i tills på torsdag och efter det  blir det 3 dagars välbehövlig vila!

Hemresa

Det blev inget shoppat varken för mig eller för A, trots att det fanns ett par roliga butiker med kul märken, men var (håll i er!) inte så shoppingsugen. Fast å andra sidan finns ju allt i Oslo med ifall jag skulle ångra mig. 70-talsjeansen som kommit stort senaste tiden är egentligen ett big no no för mig med tanke på att jag är ganska kort och bara skulle se knubbig ut i dem, men om det vore någon som skulle kunna ändra min uppfattning så är det Stella McCartney, och just ett par sådana jeans designade av henne hade de här som var jättefina. Får kolla lite närmare på dem när mer tid finns, de var inget impulsköp om man säger så. 2700:- var priset.

Men ska man till Trondheim och letar efter lite roliga märken så får man inte missa:
Carma - Hade märken som See by Chloé, Marlene Birger, Custommade, Resteröds, Le Temps de cerises, Ricco Vero och många fler.
Retro - Hade märken som Stella McCartney, Marc Jacobs, Marlene Birger, Ash, Acne, Tiger med flera. 

Nu ska vi checka ut från hotellet och börja vår resa hem till Oslo. Många många timmar framför mig bilen och den enda radiokanal som fungerar är P1. Glömde ladda min Ipod också. Jaja, får prata i telefon med A istället. (Vi kör 2 olika firmabilar)

Trevlig lördag på er!


Frukost och shopping

Åh vad skönt det är att få ta det lugnt på morgonen, inte behöva stressa upp när man är trött! Hade jag varit hemma nu skulle jag varit på fotbollscup och likadant imorgon och just nu känns det ganska skönt att inte vara där. Får man känna så? Tycker egentligen att det är jättekul med fotboll, men det har bara blivit lite mycket på sistone.

Nu blir det snart frukostbuffé/brunch för oss och sen förhoppningsvis en liten shoppingrunda. A hade sett en Lyle & Scott tröja på rea och en T-shirt från Samsøe Φ Samsøe.

John Blund

Efter ett par vinglas börjar John Blund strö sitt sand i mina ögon och älsklingen drar i mig och vill att jag ska mysa med honom istället för laptopen. Och naturligtvis ska jag göra det! Det är verkligen skönt att träffa honom igen!

Puss & Godnatt på Er! ♥

Paket

Mamma informerade mig om att 2 paket kommit till mig under veckan! Hihi! Kul! Hoppas det är den Miu Miu inspirerade kjolen som Therez sytt upp åt mig! Väntar så på att få komma hem! Men det dröjer en vecka till....*otålig*

Volangkjol

Denna kjol från topshop vill jag ha, fast den är väl slutsåld överallt. Hörde att de hade en liknande på Zara också men den har säkert gått åt den med, nu under mina 2 veckor i ödemarken. :( Vill ha! Men får väl försöka hitta något liknande. Ska kolla Zara på Bogstadveien om de har den.

image205

TGIF

Nu är det äntligen fredag och jag ska bli klar med jobbet idag och möta upp sötnosen i Trondheim! Wihiiiee! :) Ska skynda mig så mkt jag kan!

Trevlig fredag! Kram! ♥ 

Elle galan

Vi som inte var på Elle galan live, får bänka oss framför tv-rutan på söndag då den sänds på Kanal 5 kl.19:00. Missa inte det!

Dell Inspiron

Dell har kommit med en ny modell på Laptop som inte bara är bra utan läcker också. Man kan välja både färg och mönster på den! Jag har länge varit inne på en Apple (vit) bara för att jag tycker den är så söt, men dessa är minst lika söta! Ge mig! Jag faller ju naturligtvis för den lila/rosa med något fint mönster, but that goes without saying! Finns att köpa på Dell.se
image203
Bild: Dell

Bäst före

Har gått igenom min sminkväska  här på kvällskvisten. Brukar göra det lite då och då för att undvika att sminket blir för gammalt, inte så vanligt för min del med mascara eller foundation men läppglansen är min bov i dramat. Hinner aldrig använda slut på dem innan de blir för gamla. Känns såklart surt att kasta dyra läppglans men bakteriebomer känns ännu värre. De åker i soporna - No Mercy!

För er som ska rensa i sminkväskan snart kommer här en liten lathund på hur länge de olika produkterna står sig innan det är dags att kasta. Men glöm inte att det är lika viktigt att sköta rengöringen av penslar & borstar!

Foundation: Blir den gammal kan den lätt ge upphov till svullna ögon eller utslag. Max 1 år kan du spara den om du förvarar den svalt och mörkt.
Mascara: Mascaran samlar på sig bakterier och måste bytas ut minst var fjärde månad. Gammal mascara kan ge ögoninfektioner.
Läppglans: Max 6 månader kan du spara ett läppglans. Läppglanset samlar på sig bakterier, matrester och hudflisor från läpparna och blir snabbt ofräscht.
Puder & Puderrouge: Kan användas till det tar slut, så länge du låter bli att peta i det med fingrarna och tvättar rouge/puderborsten med jämna mellanrum.
Läppstift: Läppstift håller längre än ett läppglans då du kan hålla det rent genom att torka av det med papper. Maximal hållbarhet: 1år.
Kajalpenna: Håller tills den tar slut. Varje gång du vässar pennan får du ren topp. Kom bara ihåg att pennvässaren ska göras ren ibland också!
Krämrouge & krämögonskugga: Har kort hållbarhet då det innehåller fett och dessutom ofta appliceras med fingrarna. Max ett år kan du använda det om du undviker fingrar i den.
Concealer: Hållbarheten för en fast concealer är 6-8 månader och för en penselconcealer upp till ett år, men tvätta av penseln.
Ögonskugga: Har näst intill evigt liv om du undviker att använda fingrarna i den. Använd pensel och gör rent den.
Flytande eyeliner: Högst ett år. Var dock noga med att torka av den då och då!

Källa: Plaza Kvinna.

Oj oj vad fint!

Asos har kommit in med jättemycket fina vår och sommarnyheter nu! Detta skulle passa perfekt när vårsolen tittar fram och man kanske kan ta sin första fika ute i solväggen på något café! Längtar! Skulle använda mig av en större grovstickad kofta i cremevitt över det hela för att ge en mer avslappnad känsla.

image202

- Stuprörsjeans från Miss Sixty
- Blommig klänning från Lipsy
- Slingbacks från Ted Baker
- Röda bågar från Jeepers Peepers
- Väska från Miss Sixty

Penne Carbonara

En jättegod Penne Carbonara blev det till middag idag och dessutom på en jättetrevlig restaurang som drevs av en italiensk familj. Tycker familjedrivna företag på något sätt är så gulligt, vet inte varför, kanske är det familjeandan och viljan att bygga något tillsammans. Sen tycker jag att det är väldigt kul att en italiensk familj hittat till Namsos av alla ställen. Man kan inte bli annat än varm om hjärtat! ♥ Sentimental?! Ja kanske lite.... Varit ensam för länge?! Helt klart.

Torsdag

Som ni kanske förstår så är min outfit inte så intressant den här veckan med tanke på att jag är ute och reser. Går mestadels runt i jeans, linne och kofta med gummistövlar/pälsstövlar och en stor dunjacka. Men så här såg jag ut idag iaf. (inget regular linne eller kofta med andra ord, men jeansen hänger i! :D )
Lite oerotisk bakgrund kanske men ljuset i hallen var så dåligt! Suddig bild också såg jag nu....hm...man kan inte få allt.
image201

♥ Blommigt broderad top/blus H&M
♥ Halsband H&M
♥ Klocka Guess
♥ Jeans True Religion

Lappsjuka

Nu har jag gått och fått lappsjukan också....nädå men man blir lite rädd när det är så öde överallt, är egentligen uppväxt på landet men dock inom 10 minuters bilavstånd till en stad, så det här är något nytt för mig. Idag har jag exempelvis kört på E6 mot Narvik och det är i princip en cykelväg, helt snöbeklädd, varken saltad eller sandad och då vill man ju inte gärna köra av på väg 72 som i n t e är en Europaväg, med risk för att det är en skogsstig. :) Jaja ni fattar vad jag menar, inte kul om man skulle köra av vägen och man möter en bil i timmen typ, då hinner man frysa ihjäl....nästan. Nog om detta!

Hoppas iaf att ni har haft en bra Alla Hjärtans dag och det flesta kanske är i full gång med att fira den as we speak! Själv sitter jag här ensam på ett hotellrum in the middle of nowhere....buhu..... Nädå, jag får se älsklingen imorgon iaf. Han var så gullig att han kör upp och möter mig i Trondheim på min hemväg så att vi ses imorgon kväll. Kärlek!

Rules by Mary

Rules by Mary har kommit med många fina vårnyheter. De har verkligen hakat på trenden med blommor på kläderna och det gillar vi! Mer blommor åt folket! MQ har fått in mycket från denna designer såg jag senast jag var i staden. Dessutom så hittade jag denna underbara väska från just Rules by Mary. Vill ha!!! Finns hos Accessora.
image198 

Fina tygskor

Jag har ett par tygskor från Le coq sportif som jag köpte i somras som jag är hur nöjd med som helst! Den nya modellen på tygskor från Le coq sportif finns nu hos La Redoute och finns i färgerna svart, rosa och vitt. Funderar på ett par svarta eftersom jag redan har ett par vita och de kan jag dessutom börja använda så fort snön är borta med tanke på att de inte blir lika skitiga som ett par vita skulle bli. Skönt att gå i till vardags om man ska promenera en bit eller om man som jag behöver ett par bekväma men ändå snygga skor i jobbet. Blir dina för 349:-

image197 

Budskap

Precis kommit upp på hotellrummet efter en bit mat, tänkte jag skulle duscha och sen lägga mig under täcket och kanske titta lite på tv eller kanske plonka lite på datorn innan jag somnar.

På restaurangen var allt ganska average, ok mat men inte mer, tråkig inredning och man var tvungen att beställa vid disken. M e n det som var urgulligt och genomtänkt var att mina bestick var invirade i en serviett (average det med) men när jag öppnade trillade det ut en liten lapp med ett budskap på. Det stod: "Ibland kan det vara viktigt att förstå de ord som inte blir sagda." Så sant, så sant. Tyckte det var så sött! Glad blev jag! :)

image196

Nådde inte ända fram

Jag kom inte fram till Namsos idag så jag blev tvungen att övernatta i Levanger. Miss i beräkningen och det ser ännu ljusare ut att komma hem tidigare...not. Men det är bara att ta det för vad det är. Vill bara så gärna få träffa älsklingen imorgon, men så verkar det inte bli heller.  Mamma ringde och berättade att älsklingens alla hjärtans dag paket hade kommit idag, men han får snällt vänta på det tills vi kommer till hem till Sverige igen. Men däremot är jag väldigt nyfiken på vad han har hittat på till mig, avslöjade igår att han hade köpt något till mig....en "chansning" sa han, kan ju vara både nåt jag vill ha eller inte vill ha! *Nyfiken*

Ska gå ner en snabbis till restaurangen och se om de har ngt gott att erbjuda, ganska hungrig faktiskt, blev som vanligt bara en korv till lunch.

Bye bye!

Lång dag

Idag blir det en lång dag och jag kommer förmodligen komma in sent till hotellet. Inatt hoppas jag på att kunna bo i Namsos och förhoppningsvis bli klar där imorgon, så att hemresan till Oslo på ca 85 mil kan börja. Här i Norge kanske ska tilläggas är inte 85 mil något du klarar av på 8 timmar med en medelhastighet på 110 km/h, utan här är det krokiga och smala vägar och medelhastigheten kanske 50 km/h. Dåligt väglag som det är nu kommer inte heller att hjälpa mig hem tidigare. Att köra 55 mil förra veckan tog mig 10 timmar, så jag räknar med att jag övernattar på ett ställe på vägen innan jag kommer hem, och då är jag tidigast i Oslo på lördag. Om inte jag hinner klart med alla kundbesök jag har imorgon så förskjuts allt en dag och jag kommer komma hem på söndag, och hur mycket jag än önskar att det inte blir så, är det mest troligt.... :(
 
Nej nu ska jag ner och äta mig en god frukost! Ha en bra dag! Kram 

Nu ska här sovas!

 Nu blir det sängen för hela slanten! Är en sån nattuggla att jag blir pigg på kvällen så att jag får svårt att lägga mig tidigt och är sen jättetrött på morgonen. Men det måste bli skärpning på den fronten nu. Sömn behövs rikligt av, om inte annat för att förebygga rynkor när man blir äldre. Och rynkig....det vill jag absolut inte bli! Det är ju inte för inte som det kallas skönhetssömn! Förmodlingen hjälper inte en enda rynkkräm i hela världen om man får för lite sömn. :/  Sen är ju sömn bra för en massa andra saker också!

Godnatt & sov gott! ♥


Gladiator

Ett par gladiatorsandaler får det nog bli från La Redoute iaf. Dessa tyckte jag var fina och dessutom till ett rimligt pris. I borstat kalvskinn så kvalitén var det inget fel på heller. Kan dock inte bestämma mig om jag ska köra på svarta eller natur/ljusbrun. Det återstår att se. :)

image194

Sommarshopping

Jag och mamma ska snart beställa lite sommarkläder/skor från La Redoute till vår utlandsresa i mars. Några ballerinaskor och klänningar/kjolar står på inköpslistan samt en snygg bikini till oss båda. Är lite sugen på någon flashig baddräkt i någon kul skärning, men sen är jag en sådan soldyrkare som hatar ränder och vad får man mer ränder av än en baddräkt? Man skulle kunna ha det om man redan är brun och ska på något poolparty sådär men en chartervecka i solen...njae...
image193
Snygg baddräkt från L*Space. Finns hos www.bestswimwear.com

La Redoute får man just nu 20% på en vara och 15% på resten av beställningen om man anger rabattkoden 81567 vid beställning. Perfekt för mig och mamma!

Världens godaste cheesecake

Buffén var riktigt riktigt god och det fanns en uppsjö av olika rätter att välja bland, nästan Villa del Conde stuk. Jag fastnade som vanligt i dessertbordet och smakade på den godaste cheesecaken jag någonsin ätit! Den var helt fantastisk! Jag bad naturligtvis om receptet och kocken kom ut personligen och förklarade hur jag skulle tillaga den. Ska laga den för mina nära och kära så fort jag kommer hem :) Det bästa med den är att den inte är sååå söt utan mer fruktigt syrlig, om ni förstår vad jag menar :) 

Här kommer receptet till världens godaste cheescake: (detta är ganska stora mått eftersom de gör stora satser varje gång på hotellet, men tänkte att om man halverar receptet kanske det blir lagom, ska testa mig fram, kanske till och med räcker att göra en kvarts del. Avgör själva hur mycket ni vill göra! Här är iaf det stora receptet.)

Botten:

24 stk Digestive kex (smulade)
50 gram smör
30 gram socker
Kanel


Smält smöret och häll i sockret samt smula ner Digestivekexen, krydda efter smak med kanel. Platta ut allt i en form med fingarna så att du får en ca 0.5-1 cm tunn botten.

Fyllning:

1 kg vispad grädde
1 kg mascarpone
2 dl hallonsås
5 plattor gelatin
1 vaniljstång
Rivet skal från 1 citron


Vispa ihop hallonsåsen, mascarponen, vaniljstången och gelatinet och blanda ut med hårt vispad grädde. Häll över bottnen och låt stå kallt tills det blivit stelt/geleaktigt, garnera med rivet citronskal. Man kan även om man vill göra en geléfyllning på toppen.

Mums!

 

Tisdag

Hade egentligen jeans och en v-ringad tröja idag men kände mig så nerklädd jämfört med alla andra så jag var tvungen att byta outfit lagom till buffén.

image192

♥ Svart stickad klänning CUBUS
♥ Svarta strumpbyxor i merinoull Falke
♥ Grå ribbstickade knästrumpor i organisk bomull H&M
♥ Stövlar med rosetter Skopunkten
♥ Gult lackskärp H&M
♥ Klocka Guess
♥ Pärlörhängen

Hotellrummet

Här kommer en bild på det snygga och minimalistiska hotellrummet jag bor på inatt:

 image191

Rica Hotel

Då var man incheckad och klar på hotellet. Fick ett riktigt fint rum, dock d y r t (1385:- norska kronor)! (visar bild sen) Ska ner och äta buffé nu i restaurangen. På återseende.

Godmorgon *gäsp*

Varför är man alltid och då menar jag alltid oavsett tid på morgonen, så himla trött när klockan ringer?                       
M y s t e r i u m. 

Nu får vi hoppas på en brakfrukost här på hotellet innan det blir bilkörning över fjället för att besöka kunder. Hoppas att det är lite mildare väder så att jag slipper frysa fötterna av mig i mina iskalla gummistövlar (som fungerar alldeles utmärkt i oslo vid plusgrader, men inte vid -12 och 3 meter snö som det är här uppe). T y p i s k t.  

Positiva tankar nu! ;) I'll survive. Over and out.

Layers

Denna klänning från Style by stars gillar jag skarpt. Såg den turkosa modellen på Natacha PeyreMake Up Store-festen och tyckte den var såå fin. Gillar den cerise bättre  och jag tror att den skulle passa bättre till mitt mörka hår. Sen finns den ju i svart, och the LBD funkar alltid, om än lite trist just nu.
image190

Underbara skapelser

Modemecka har fått in en massa nyheter nu och bl.a underbart fina smycken från designerna Cajsa Westerman och Annicamaria. Dessa prinsessörhängen skulle passa mig perfekt....å andra sidan skulle de vara perfekta till vilken annan 10-åring som helst som är prinsesstokig! hihi :D Men visst har de sin charm?!? Kan bli dina för 49 riksdaler, som hittat. Spana även in armband och halsband i samma prinsesserie!

image188
Bild: Modemecka

Ögongodis

Denna läckerbit från Hanii Y skulle jag gärna ha på en galge i min garderob! Så otroligt söt men ändå lite tuff med de svarta detaljerna. Kostar skjortan (eller ska vi säga linnet? hihi :D ) närmare bestämt 398 Euro. Jag tror att det kommer komma mycket kläder/accessoarer med rosdetaljer på (och även rosetter) framåt våren/sommaren hos kedjorna, så man får hålla till godo fram till dess.  


image187
Bild: Net-a-porter

Hopknåpad outfit

Har hittat en outfit a la Jessica nu. Detta blev resultatet:
- Skor, paljettklänning (som man kan stoppa ner i kjolen) och kjol från Asos.
- Pärlor, så att man kan göra sitt alldeles egna halsband. Panduro.

image186

Let's dance Jessica

I senaste programmet av Let's dance hade stylisterna verkligen lyckats med att klä Jessica Almenäs vrålsnyggt! Hon var helt klart hetast av alla! Tror att hon bar en kjol med hög midja och ett paljettlinne, men det skulle lika gärna kunna vara en klänning, oavsett skulle jag vilja ha den outfiten! Perfekt matchat med halsband i olika längder och former!
image185

Bild: tv4.se

Dogeared

Kyss Johanna har fått en påfyllning från Dogeared och dessa armband skulle jag vilja ha allihopa på en och samma gång! :) Så himla fint med många smala armband tycker jag! Kostar 350:- st.

image183

Och detta armband från One of a kind med en söt hand är också något som faller mig i smaken! Kostar 425:- hos Kyss Johanna.

image184

Back in business

Äntligen....ett inlägg! Hade fullt upp hela dagen igår och flög till Ålesund sent igårkväll och när jag skulle blogga när jag kom till hotellrummet fungerade inte blogg.se! :/ Men nu så! Back in business!

Sitter på hotellrummet i Dombås nu och väntar på att få i mig lite mat! Borde tagit med mig bikinin, eftersom de har en jättestor pool här. Typiskt! Hade varit skönt med ett dopp! :)

Colbie Caillat

Denna låt har jag fastnat fullständigt för, så himla härlig!

Jag vill också va med....

Min lilla sötnos brukar nästan alltid sitta i mitt knä medan jag sitter vid datorn, men nu fick han nog, idag var det han som skulle skriva! Så himla söt och nu ligger han på skrivbordet med ett öga stängt och det andra bevakar allt jag gör! :) Är det inte underbart med husdjur? Mer trogna får man leta efter!

image181

A la Liselotte Westerlund

Kommer ni ihåg att jag skrev om en Liselotte Westerlund klänning som visades inför hösten 2008 på Sthlm Fashion Week och att jag hade en ungefär likadan? Här kommer bild på både catwalk a la Liselotte Westerlund och homepic a la Veronica. :)

                                  image178

image180

Ganska likt va?

Min klänning kommer från M by M, lackbälte Saddler, knästrumpor Lindex och pumps Bianco.

Garderob (erna)

En annan sak som står på min att göra lista är att få ordning på mina 2 garderober hemma hos mamma och pappa. De har förstått mitt problem med alla kläder och varit så hjälpsamma och erbjudit mig 2 garderober hemma hos dem och sen har mamma även köpt 3 st lådor på hjul att skjuta under sängen som jag exempelvis kan ha skor i. Perfekt! Men de har stått till mitt förfogande i flera veckor nu utan att jag tagit mig i kragen och fått något gjort, men idag kanske, vore skönt att få ordning lite så att man vet vad man har. Hade en egen Walk-in Closet tidigare i vårt hus och det var underbart! Vad som också var underbart var att komma till Villa del Conde på Gran Canaria i höstas och inse att jag hade en egen Walk-in på hotellrummet. Lycka! ♥

     

Lördag

Så här såg jag ut i morse när jag drog till samlingen, osminkad och trött. Men jag bjuder på det, klockan var trots allt 05:15 beep! :)

image173

♥ T-shirt med tryck CUBUS
♥ Cashmere kofta La Redoute
♥ Mörkblå stuprör Diesel
♥ Skor Hope

Sova

Nu har jag precis kommit hem och är supertrött. Ska nog försöka sova en stund så att man orkar med kvällen, vad nu den har att bjuda på! :) Melodifestivalen börjar ju ikväll, så om det inte blir något annat får man väl slötitta lite på den. Brukar inte titta på alla deltävlingarna utan bara på den "riktiga" finalen, tycker det blir så långdraget annars! Men man kan ju åtminstone spana in kläderna!

Ledighet snart?!

Fika blev det för hela slanten idag och affärer såklart. A var så fin i sin Henrik Vibskov T-shirt som han äntligen fick tag på i Ålesund. Allt frid och fröjd. Men vad jag inte vill göra nu är att gå och lägga mig för att gå upp kl 5:00 för att laga havregrynsgröt och resa på fotbollscup. Skulle hellre sitta hemma hos A med ett vinglas i handen och mysa och få en  s o v m o r g o n som jag inte fått på år och dag känns det som. Har varit så mycket de senaste veckorna och i princip jobbat dygnet runt och de närmsta veckorna kommer att bli lika hektiska. Men det är bara att bita ihop, om 6 veckor är jag på semester och får den välbehövliga vilan! Och solbrännan! Vill se så här fräsch ut nu!
image172

Lila Ballerina

Dessa söta lila ballerinaskor hittade jag på rea idag. Det bästa med dem? Priset: 50:-  Sen att de är fina och lila gör ju inte saken sämre... :) Nu ser man även lite bättre mina mönstrade strumpbyxor som är så fina!  image170

image169

Fredag

image168

Precis på väg att säga nåt dumt till kameran för att den aldrig tog kort...trodde jag... :)

♥ Linne design av Rufus WainWright H&M
♥ Kofta Day Birger et Mikkelsen
♥ Bullig kjol med fickor H&M
♥ Svart smalt lackskärp Saddler
♥ Blommiga strumpbyxor Twilfit
♥ Skor Hope
♥ Örhängen hjärtan H&M
♥ Stort brett Bismarck armband i silver (mammas)

Mitt halsband och äppelträd

Mitt halsband från Live Green kom idag! Så sött! Kommer bli en favorit på halsbandsfronten framöver! Om man vill beställa detta halsband kan man göra det här.

image166

Solisar

Japp, då är det väl snart dags att införskaffa ett par nya solisar. Har visserligen 2 sen innan som funkar även i år, men ni vet hur det är med att köpa nytt..... :) De ena jag har är från Gucci och är sådana där "flug"solisar men inga superstora glas utan lite mindre så att de passar även i år och så är de dekorerade med en liten fin trollslända på sidan av bågen och de andra är ett par från D&G som jag troligen kommer använda mest denna sommaren också. Typiska Nicole Richie bågar men återigen mindre glas så att de funkar några år till. Tittade väldigt mycket åt Tom Ford's håll förra sommaren och hittade de här Net-a-porter nu som är snarlika de  bågarna jag tittade på förutom att glaset var mörkt. Men tyckte även att de här från Roberto Cavalli var fina! Svårt, ska nog köra på mina ett tag till tills alla modeller kommit in och man kan välja och vraka. Enligt mig är det Ïnteroptik eller möjligtvis Ollis Optikk som är de bästa på solglasögon i Oslo. De ligger båda på Bogstadveien. Får bli en sväng in dit innan jag bestämmer mig!
image165

Godmorgon

Tänkte bara visa vilken fin utsikt vi hade från vårt hotellrum i Kristiansund. Tog en bild igår morse innan solen gick upp, lite mörkt men visst är det fint? Kan man vakna bättre? Om det varit sommar skulle man haft en balkong och suttit på den och ätit en god frukost!
image164

Ålesund-Oslo

Har äntligen kommit hem till Oslo igen efter en liten flygtur på sisådär 45 minuter (fick tag på biljetter till slut!) Gillar att flyga, tycker det är en sådan härlig känsla, fast den avtar ju mer och mer med tanke på att jag flyger ganska ofta, och speciellt för A som flyger 2ggr varje vecka! Men än så pirrar magen lite vid start och landning :) Hemresa till Sverige imorgon och förhoppningsvis en låååång fika (+ shoppingrunda) med T som jag inte sett på evigheter! Ska bli så kul att se henne igen! Nej nu blir det lite mer jobb (pappersarbete)! Over and out.

Önskeoutfit

Denna outfit skulle jag vilja glänsa i på nästa party. Vill ha! Så läcker och tuff men ändå fin och lite romantisk. Strumbyxor ska det naturligtvis vara till och de ska vara svarta med blommigt mönster i spets. Finns hos Twilfit.

image163

- Bikerjacka H&M
- Klänning i negligé modell Miu Miu / Net-a-porter
- Boots med fräcka detaljer Miu Miu /Net-a-porter
- Halsband med swarovskikristall Stephen Webster / Net-a-porter
- Söt väska med rosett och långt axelband Corto Moltedo / Net-a-porter

Kristiansund

Nu har jag förflyttat mig söderut och befinner mig i Kristiansund. Har precis kommit in till hotellet och är ganska sliten efter en lång dag. Måste boka flygbiljett hem också, vilket inte visade sig vara det lättaste. Fullbokat på det plan vi vill med, så endera måste vi åka hem på fredag istället eller åka till en annan flygplats. Vi får se hur det blir, för sliten i huvudet för att orka tänka. Ska ta en dusch och sen krypa ner under täcket.....och kanske blogga lite till ;)

Myskväll

Nu går resten av kvällen till mys. Och detta är underbara kläder att mysa i!
image161

♥ Stor färgglad tee med tryck H&M
♥ Strumpbyxor Falke
♥ Kofta av sidenblandning Best/La Redoute

Nya väskan

Så här fin var jag med min nya väska när vi spatserade till restaurangen tidigare ikväll!

image160

Kyckling och kyrka

Det blev en trendig lounge/bar/restaurang idag (Bari) riktigt skön stämning, duktiga servitriser och bra mat. Jag beställde en chicken burger som var jättegod men efter ett par knivtag i kycklingen insåg att den inte var genomstekt, jag (med hjälp av A, för jag tycker att det är så pinsamt att klaga även om man har rätt) sa till om det till servitrisen och hon bad så hemskt mycket om ursäkt och sa att hon skulle ordna en ny till mig. Efter en stund kommer hon ut igen och ber om ursäkt en gång till och hälsar att även kocken ber om ursäkt och att jag ska få maten gratis. Jag har nog aldrig varit med om bättre service (iaf inte på långa vägar i Norge som är ganska känt för att ha servitriser/servitörer som inte är serviceminded) och sånt är guld värt! Jag rekommenderar verkligen Bari, om ni någon gång ska till Trondheim.
 
Efter maten bar det av mot kyrkan, vi bor ju så bra mitt på Torget så det är jättenära till allt, så det var bara en kort promenad bort. Och jag säger då det, maffigare kyrka har jag aldrig sett förut! Den var helt fantastisk, och enorm! Den bör ses i verkligheten för att förstå vad fin den är! Det brukar alltid vara en lång kö in i kyrkan för att få se på den och det säger ju en del! Ni kan läsa mer om kyrkan på Nidarosdomen.

Väska och Handskar

Detta blev handlat idag:

En liten skinnväska med lång axelrem i lila, från Oasis.Perfekt till partyt! Gillar massor!

image157     

Och ett par mörklila långa skinnhandskar (som jag letat efter länge!) från Oasis de med.

image159

Godkväll

Ytterligare en lång dag här i Trondheim med massor att göra. Har precis varit på en liten shoppingrunda och fyndat lite. Visar bilder sen! :) Tänkte ta mig en titt på den kända Nidarosdomen, som är en jättefin domkyrka i centrum och sen efter det blir det middag! Vet inte riktigt vad vi är sugna på, men det löser sig alltid!  

Frati

Hemkomna till hotellet från restaurangen, båda var ganska trötta idag efter den långa resan igår så det blev en tidig kväll. Frati bjöd på en mysig atmosfär med fulla bord och livlig atmosfär, perfekt sådär när man går ut en vardagskväll för att äta, skönt med liv runt sig på restaurangen! Förrätten blev carpaccio, riktigt god faktiskt och till huvudrätt en Ravioli spenaci e ricotta. Hemgjord pasta fylld med spenat och ricotta och en grädd/tomatsås med mozzarella.
image155
Bakom denna fina dörr dolde sig den italienska restaurangen, sånt här gillar jag! :)

Vi fick även ett jättemysigt fönsterbord med utsikt mot gatan:
image156

Måndag

image154

♥ Basic vitt linne (favorit, har massor av!) Marwin/JC
♥ Oversize vitt linne Eve/JC
♥ Svart lackbälte Saddler
♥ Lång Cashmere kofta La Redoute
♥ Mörkblå jeans Squin H&M
♥ Halsband Snö of Sweden
♥ Armband A.V Max
♥ Skor Hope
♥ Pärlörhängen

Skön vardagsoutfit när inget speciellt står på schemat!

Middag

Ska snart ut och äta en god middag och har fått en restaurang föreslagen som ska vara riktigt god mat på, en av de bästa här i Trondheim, den italienska restaurangen Frati. Det skulle tydligen vara helt okej priser också! Perfekt! Låt oss hoppas att den är så bra som det sägs! :)

Another day at office

Efter en ganska medioker hotellfrukost blir det ut och hälsa på lite kunder! Ha en bra dag!

Trondheim by night

Har checkat in på hotellet (Scandic Hotel Residence) i Trondheim nu och fått i oss lite mat (7Eleven, det enda som var öppet, påminn mig om att aldrig köpa pasta carbonara där igen!) och nu blir det snart sängen. Får se om man hinner se något mer av Trondheim imorgon kväll. Får väl bli en schyst restaurang imorgon iaf. Måste kolla utbudet på shopping också! :) Skönt att äntligen vara framme, har varit en mardrömsresa hit, mycket snö över fjället (snødjup ca 3-5 meter) och jättedåligt väglag. Vår resa på 55-60 mil tog oss ca 10 timmar att köra! Bara 60-70 (hastighet) vägar och en hel del köer och olyckor efter vägen. Skönt att vi flyger hem på torsdag! Nä nu blir det en snabb dusch och sen bums i säng! Godnatt! ♥

Trött

Vaknar och är sådär trött man kan vara om man varit helt utsliten dagen innan och sovit jättetungt. Har lite huvudvärk också *aj* men hoppas det går över efter att ha fått i mig lite frukost. Snart bär det av till Trondheim iaf, 60 mil av bilkörning ligger framför mig och dessutom är det snöstorm här i Oslo, så det kan nog ta några timmar extra för det. Not fun! Hoppas ni får en trevlig söndag! Kram

Zipleggings

Såg ett par svarta zipleggings Ginatricot när jag var i stan senast som jag tyckte var riktigt läckra, blir en lite tuffare attityd över hela outfiten när man har silvriga dragkedjor på något plagg. Dessutom känns de rätt nu med rocker/bikerstilen som är. Tyvärr var de slutsålda i min storlek men det kanske finns någon annan lycklig som fortfarande kan få tag på ett par. 129:- var ju som hittat också....

Lördag

image150

♣ Basic vitt linne Marwin/JC
♣ Linne med tryck Rufus Wainwright/H&M
♣ Svart kofta Day Birger et Mikkelsen
♣ Svarta jeans med zip på bakfickor Crocker
♣ Skor Hope

Silver

Nu har jag äntligen kommit hem, helt utsliten och ont i hela kroppen, men en andraplacering blev det iaf!  :) Ska snart packa väskan för att åka tillbaka till Oslo, för avresa mot Trondheim imorgon. Ska vara där och jobba hela veckan. Det är mycket nu! A kommer och plockar upp mig om en stund, ska försöka hinna med en kvällens (eftersom dagens har varit fotbollskläder) outfit innan jag åker! :)

Avresa

Nu är det snart dags för att bege sig iväg till cup! Ha en trevlig Lördag! ♥

Blommigt

Köpte även ett par blommiga strumpbyxor idag på Twilfit, eller blommönstrade kanske man ska säga. Svarta med sydda blommor i svart. Svårt att förklara, tror ni vet vad jag menar, annars dyker de säkert upp på en dagens outfit snart! Är så fint med mönstrade strumpbyxor nu när det blir vår (snart så!).

Fotboll igen

Man kan tro att jag inte gör något annat än spelar fotboll, men jag håller med om att det varit mycket ett tag nu. Cuper varje helg och det är bara Januari och inte i närheten av säsong ens, men det är några veckor till och sen ett uppehåll innan hårdträningen drar igång....huh! Så imorgon bär det alltså av till cup igen, upp tidigt, käka havregrynsgröt, packa väska och matsäck, känns som att det blivit standard...men det är ju riktigt kul också och det är ju därför man håller på! :)

Mer shopping

Jag fick även tag i linnet från H&M designat av Rufus Wainwright för H&M against AIDS-kollektionen och lite annat! Till det här skulle bikerjackan från H&M passat perfekt, med svarta skinny jeans och mina Hope.

image146

      

Blommig broderad tunika/top H&M
Nagellack nr 5 från Depend
Örhängen JC

Lycka!

Har varit på stan med A idag och naturligtvis gått i butiker och självklart lyckades jag få med mig någonting hem! Slår aldrig fel! :) Men denna dag var inte som alla andra dagar, för idag tändes hoppet när jag insåg att jag och Hope kommer att vandra tillsammans i vintermörkret. Jag har nämligen lagt beslag på de sista 37:orna av Grace-bootsen från Hope!!! Måste nypa mig i armen, trodde de var slut överallt, eller åtminstone i min storlek! Lycka! ♥ och de är så underbart fina!! image149

image144

image145

Fredag

image143

♥ Stickad klänning CUBUS
♥ Cerise strumpbyxor Lindex
♥ Stövletter med rosett Friis & Company
♥ Halsband H&M
♥ Handväska DKNY

Mycket på agendan!

Idag är det mycket som ska fixas, hämta ut bil, springa lite ärenden, träffa A's mamma, kolla om min Efva Attling ring kommit, och in en sväng på H&M och kolla om AIDS kollektionen kommit  och om de har kvar mitt linne som jag ville ha. Onödigt att betala 49:- frakt på ett linne som  bara kostar 129:-. Så det blir full rulle hela dagen!

Ankomst

Nu har jag äntligen kommit mig hem till mina föräldrar. Snöstorm nästan hela vägen från Oslo, så vi fick krypa fram och sen var det lite olyckor och så på vägen som stannade upp trafiken. Men vi kom hem välbehållna iaf! Nu ska jag krypa ner i sängen och mysa med min lilla buskatt innan vi båda somnar, för imorgon blir det upp tidigt och hämta ut A's bil! Godnatt!