Style steal

Isabel Marant-ish tröja från Cubus. Både plånboksvänlig och snygg! Spana in!

Travel outfit

På väg hem flyger jag i bekväma Lanvinflats, blommiga byxor och svart blus, ringen från YSL som kronan på verket och handbagaget är min Céline.

Snapshots

// Rivit av en herrans massa goda middagar, på repertoaren står Onda, Nodee, Bølgen&Moi, Bella Bambina, Eik och Olivia/Tjuvholmen, och känner mig middagsmätt // Afterwork med andra utställare // Snyggaste buketten fanns i vår monter // I hissen går det hett till // Utseendefix //

3 snabba

 
// Mitt hem denna veckan // Onsdagens middag på Nodee // Onsdagens här-är-jag //

Day Four

Sista dagen på mässan och jag sitter på pendeln ut till Lillestrøm från Oslo.
Status: Trött efter nattens skojigheter och dunkande huvud efter champagneflaskorna, detta övervinns med lite shopping i bl.a. samma stand som förra året och några nya :)

Hidden

Aldrig trodde jag väl att jag skulle finna en kulinarisk pärla pga lathet! Orkade ta två steg utanför hotellet på Grand Central (ja, ni läste rätt, jag bor på centralstationen i det nya som öppnat) och hamnade mitt i en soft italiensk restaurang med öppen planlösning ute i centralhallen som serverade smaker från Italien som jag faktiskt bara upplevt i just Italien! Hemgjort från grunden är melodin och mozzarellan var fantastisk, så även den hemgjorda pastan och hallonpannacottan - men vad som verkligen får mig att gå igång är den perfekta latten! Att latten ska vara lagom varm för att kunna drickas direkt är det inte många baristor i Sverige som verkar veta om - bränner mig alltid och får blåsa i 10 minuter innan det går att dricka. Men idag fick jag den och min mage slog volter! ;) Vad stället heter? Bella Bambina - spana in nästa gång ni väntar på tåget i Oslo.

Höstens gave & interiør-mässa i Lillestrøm drar igång nu på torsdag och jag är som vanligt där som utställare, så för oss började mässan redan idag med montering av monter.
Tänkte bjuda er på lite bilder från mässan och hösttrender i allt från inredning till kläder till smycken under dagarna som kommer - håll utkik! :)

Yesterday's Pic(k)'s

Igår firade vi en glad 40-åring med ett hejdundrande kalas! Skön stämning, god mat, roliga tal och härliga människor är ett vinnande koncept. Så var även min klänning för kvällen - 3 rätt i höst - vadlångt, ryggurringat och vinrött.

// Klackar YSL Tribute // Klänning H&M Trend // Ring YSL // Clutch Balenciaga //

Today's Pic(k)'s

En rejäl familjesöndagsmiddag senare njuter jag av det fina vädret - en prommis i kvällssolen får det nog bli sen! :)

// Ballerinas Lanvin // Klänning J Lindeberg // Väska Céline // Solglasögon RayBan //

Today's pic(k)'s

// Ballerinas Lanvin // Jeans Zara // Skjorta Zara // Ring YSL // Väska Céline //

Rounded

Me? Johnny? Me?

Yesterday's pic(k)'s

 
// Klackar Louboutin // Jeans Zara // Peplumtopp H&M Trend // Ring YSL // Väska Céline //

Snart

Kommer gästerna till kvällens kräftkalas, räkor och kräftor, ostar och sallad är uppdukat och nubben är kyld. Trevlig fredag!

Just nu

Välkomnar mina nya brazilian bikini bottoms från Vitamin A som ska användas på kommande semestrar och bläddrar i nya ELLE medan solen skiner på mig på takterassen.
Startade morgonen med en 1,5 timmes ansiktsbehandling och borttagning med brännare av 3 leverfläckar, superont, men enda sättet att inte få ärr (som man får av att skära bort dem på vårdcentralen).
Eftermiddagen ska spenderas i sällskap av Hollywoodtränaren Jeanette Jenkins som levererade en bonusträning på NTC efter 1500 minuters träning. Yey! Nu är det dags att bränna bort sommarens grillmat, snacks och drinkar! ;)

Dagens lunch

Kesam (kesella) och färska hallon - dagens guldströssel. Och att jag firar helg ikväll, såklart.

I höst

Även om jag inte är speciellt sugen på hösten som sådan (så är det varje år) blir jag alltid sugen på de nya höstkollektionerna och kan inte låta bli att längta efter att få använda den nya kashmirtröjan från Stella McCartney eller den grovstickade från Isabel Marant. Hursomhelst, här har ni några favoriter ur 3.1 Phillip Lim's höstvisning adderat med ett klockarmband från Givenchy (spana in märket på alla läppar - speciellt stövlarna och ankelbootsen med kilklack - lovely!) som med fördel kan användas redan svala sommarkvällar ;)
Skjortan är underbar med svart och vitt sytt samman i ett fram och bakstycke - ni vet som strumpbyxorna - fast bättre. Och vinrött - behöver jag säga mer? Något vinrött ska jag definitivt addera till garderoben i höst, samtidigt som mina vinröda items från förra året (och året innan det!) funkar finfint! :)

For nice times

Idag uppdaterade jag vårt förråd av vinglas och satsade på glas i modellen Odyssé från Hadeland Glassverk för att matcha våra champagneglas i samma serie. Snygg design och med "krossgaranti" - de kan slås emot varandra riktigt hårt utan att gå sönder, och gör de det får man nya. Good. Snygga glas är till för att användas, inte stå och samla damm i ett vitrinskåp för att man är så himla rädd om dem.

In Skien

Har precis avslutad ett träningspass med denna grymma view och nu ska jag snart hugga in på en kolgrillad oxfilé i solen på en uteservering med samma grymma view. Senaste dagarna har verkligen varit fantastiskt fina! Gäller att passa på och njuta av det sista sommaren har att erbjuda innan mörkret och kylan kommer - huuu! Dock är jag priviligerad i år med hela 3 semestrar till varmare breddgrader inom loppet av de närmsta 2 månaderna - yey!! :D

Dagens träningspass

// 1 mil längs den här fantastiska kustlinjen och träning i sanden som avslutning //

Close-up

En närmare titt på mitt nya handbagage - en Louis Vuitton Keepall 55 med axelstrap. 55 istället för 60? Jag måste vara på den säkra sidan att mitt bagage funkar på alla flygbolag.

Helgen i bilder - part one

// Öyafestivalen i härligt väder med bra loungehäng vid intag av festivalöl //

Sunday's Pic(k)'s

Igår fick jag den angenäma titeln Gudmor. Tack S&T - I'll do my best.

// Klänning By Malene Birger // Klackar Semilla // Ring YSL //

Friday's pic(k)'s

// Klackar Semilla // Paljettkjol Lindex // Tröja med nummer Lindex // Clutch Balenciaga // Ring YSL //

Ursäkta virvelvinden som dragit fram på vårt hotellrum, men vi jobbar så, jag och grabben.

Saturday's pic(k)'s

// Klackar Zara // Byxor Zara // Skjorta Ginatricot // Clutch Balenciaga //

Helgen i bilder - part two

// Grabbarna haffade skaldjursplatå på Onda Sea medan vi tjejer körde på fisksoppan till förrätt och hälleflundra i champagne & kaviarsås till huvudrätt. Desserten är given - vaniljmakron med yoghurtglass och färska bär - yum! Istället för vin körde vi på champagne - ska det så ska det ;) Kvällen avslutades med mer av det sistnämnda på Sollihagen //

Just nu

Denna superfina sommarkväll i Tönsberg spenderas i en solsäng vid poolen på hotellets takterass.
Snart: Grillat.

Luggage for overhead compartments

Helgen i Oslo resulterade inte bara i schysta nöjen och många skratt utan även nytt resesällskap. Ett till mig och ett till grabben.

Better pics later.

Today's

Gustavsberg (hehe) och YSL.

Just nu

Låglarm på skumpa, pyjamasbyxor och klackar. Skål!

Just nu

VIP-besök på Øyafestivalen.

My day in pic's

// I morse smörjde jag in fejan med denna // jag väljer blårutigt // dagens träning avklarad // middag - nudelwok // vardagsgodis //

No 9-5

Rivstartat första jobbdagen med ett 13-timmars pass - och inget bra dagsverke utan en smarrig middag som kryddar det hela, tillsammans med Oslo-kollegan. Nu: En exfoliating mask följd av en hydrating mask - det vankas festligheter i helgen och jag vill inte vakna uttorkad och rynkig som ett russin på söndag morgon ;) Faktiskt ett av mina bästa tips för att se fräsch ut dagen därpå; lägg ett tjockt lager av en riktigt bra fuktighetsmask när du kommer hem på natten efter fest och sov med den - ansiktet visar nada spår av fest även om huvudet gör det ;)