Dagens Outfit



En ganska plain outfit men är det städdag så är det... :)

♥ Skinnstövlar Novita
♥ Jeans H&M
♥ Tunika GinaTricot
♥ Kofta Cubus

Besviken

Hade precis ett samtal med La Redoute om mina sandaler som de hade fått problem med leveransen av. (ni kommer ihåg brevet jag fick?)


Och nu står det klart, de kommer inte in överhuvudtaget. Det vill säga: jag kommer inte få de sandaler som jag beställde i början av Januari och som jag fick besked om i Mars att de hade problem med att leverera. Och nu visade sig att de inte kommer att få in dem alls! Dåligt!! Bättre kontakter med sina leverantörer borde de ha! Och sen gillar jag inte det här med väntetider på postorder heller, Ellos är likadana, visar man allt i katalogen så ska allt finnas i lager också är min mening!

Mest besviken är jag över att behöva leta upp ett par nya Nine West kopior utan att behöva lämna landets gränser.

Har ni några tips så kom gärna med dem!

Ny Jacka



Den här snygga vårjackan/kavajen köpte jag i helgen! Jag gillar den sneda skärningen och knapparna. Kommer bli snyggt till jeans!

Från H&M.

Har ni missat min tävling om en supersnygg bikini från Topshop?? Klicka HÄR

Min gästbloggande grabb på äventyr!



Förra tisdagen var jag inbjuden på en sommarbuffé med vinprovning av vinet Ken Creek (som jag bloggat om tidigare, klicka HÄR för att komma dit). Tyvärr kunde jag inte gå själv, men skickade jag A och hans kompis istället! Han lovade att göra ett gästbloggsinlägg om den trevliga tillställningen... so here it is! :)



Vinprovning, grillbuffé och tillförordnad bloggare!


Först och främst måste jag inleda med att tacka för att jag fått chansen att skriva ett inlägg på denna Blogg trots mina bristande författaregenskaper, och dels ska jag mycket kortfattat berätta vem jag är.

Ni som läst bloggen frekvent har kanske uppmärksammat att personen A florerat med jämna mellanrum på bloggen, det är alltså jag. Det är egentligen inget mer att säga om det än att jag tisdagen 24 mars fick privilegiet att överta en av Veronicas inbjudningar som hon förskansat sig över i denna populära och välbesökta blogg. Denna gången var det en inbjudan av det svenska bolaget Arcus AB som är ett dotterbolag till Arcus AS som är litet förenklat en motsvarighet till svenska Vin & Sprit  som bjöd till vinprovning av det lovordade nya mirakel vinet Ken Creek som Veronica tidigare behandlat i bloggen (se tidigare inlägg).

Vinprovningen och den tillhörande grillbuffén hölls på det anrika Djurgårdsbrunns värdhus på Bockholmen. Denna krog ligger en bit utanför city och är därför omgärdad av vacker natur och pittoreska byggnader alltså ett perfekt ställe att avnjuta en glas vin eller en kall öl en varm sommarkväll.

Vi fick däremot vänta på vårens intåg och serverades mat och dryck inomhus.

Det var hur som helst ett mycket välkommet inslag i min polisära vardag.

Det vi allesammans hade samlats för var att avnjuta och lära känna vinet Ken Creek lite bättre och fick därför lyssna på Richard Tellström som var PhD från Grythytte-Akademin som föreläste om nutidens matvanor samt förklarde hur utvecklingen skett över i tidsrymd på ca 30 år. Efter den otroligt lärorika föreläsningen som var berättad med humor och engagemang var det dags för Hélène R. Westelius som är utbildad matkonstruktör och sommelier att berätta om vinet Ken Creek. Hon började att berätta om vad som gjorde det här vinet så speciellt och förklarade skillnaderna mellan ett "vanligt" vin och Ken Creek där de tagit bort histamin och tannin(garvsyror) för att motverka att känsliga personer att de får de vanliga vin symptomen såsom varma öron,blossande kinder och huvudvärk i samband med inmundigandet av vin. Hon passade även på att slå hål på myten om att man inte blir bakfull av vinet ,för det blir man(även om effekten iallafall enligt mig reduceras kraftigt). Likt en traditionell vinprovning fick vi även ta del av tips och  information huruvida vinet skall avnjutas och kombineras.


Avslutningsvis måste jag själv ta tillfället till akt att ha ett utlåtande om Ken Creek varpå det lyder:


"Ett bra vin utan att det är en smaksensation som passar bra att dricka till lite kryddigare mat likaså som det är gott att bara avnjuta en sommakväll med vännerna" Ett mycket bra köp för er som tycker att funktionen skall finnas utan bekostnad på smaken!

Från och med 23 mars så kan ni köpa det nyrevolutionerande  australiensiska vinet på systembolaget för 84 kr art:74784.


/ A

Piskan viner i knutarna!


Eftersom jag aldrig har tid att göra egna smoothiesar på morgonen så är detta ett väldigt bra substitut!

Godmorgon!

Idag är det en riktigt tuff dag på jobbet - städdag och kontrolldag. Kontrolldag i den bemärkelsen att det kommer en inspektör som ska se över alla våra elektriska kopplingar (???, don't ask, jag vet inte riktigt vad han ska hit och göra, de enda elektriska kopplingar vi har är de som går mellan datorerna, resten är ju fastighetsvärdens magont....) och som vi alla vet så hör ju inte dammråttor och elektricitet ihop. Huja. Så fort jag druckit upp min lilla smoothie ska här sättas igång! Piskan viner, mellan kl. 12-16 kan snubben dyka upp, men å andra sidan jobbar man som bäst när domedagen är nära...Haha! :D

Kram på er!

4633 stycken kanelbullar?


Bild: MrsH

993 luncher? eller 175 hårklippningar? eller 348 Mascaror? eller 2317 kaffe latte? eller 10 Mulberry Bayswaters? eller en jordenruntresa?
 
Eller en orkesterjacka från Balmain?

Avgör själva.


Men attans vad snygg den är!

Turkost



Jag kunde inte motstå dessa turkosa darlings när jag var inne på H&M under helgen. Jag har alltid gillat turkost, men denna sommar blir det nog en rejäl boom :) Kläder, undies, nagellack, skor, väskor...ja you name it!

Nagellacket kommer jag främst att använda på tårna!

Matthew Williamson for H&M



Här kan ni se Matthew Williamson berätta lite mer om sin kollektion för H&M! Kan inte sluta småle åt Margareta van  den Bosch heller..."witt  a lott of happi feeeeeeling, witt all thisss collorrrrs"

Detta är helt klart min favorit av alla designersamarbeten och kläderna ser jättefina ut! Jag vill ha västen, clutchen, breda nitbältet, cerise klänningen...

För att se hela kollektionen, klicka HÄR

Vad tycker ni? Vilka är era favoriter?

Gårdagens Outfit




Hann inte lägga upp dagens outfit igår, så ni får den nu istället! :)

♥ Ankelboots Topshop
♥ Leggings med zip Bik Bok
♥ T-shirt med fransar GinaTricot
♥ Kavaj Vila
Armband med nitar Chicy, Lindex
♥ Ringar Efva Attling



PS. Har ni missat min tävling? Klicka HÄR

Sista arbetsveckan

Nu befinner jag mig i ett mulet Oslo och har startat min sista arbetsvecka innan min påskledighet! Nedräkning för fulla muggar med andra ord! :D På fredag ska jag dessutom göra ett välbehövligt besök hos frisören, ska bli så skönt att bli av med mina torra och spruckna toppar! Och senare på eftermiddagen blir det modevisning och mingel tillsammans med en kompis! :) Alltid kul att ha något att se fram emot! :)

Hoppas ni får en jättebra start på veckan! :D

Tävling! Vinn Jättefin Bikini Från Topshop!


Förra sommaren beställde jag den här underbara blommiga bikinin med volanger från Topshop (likadan som Engla har för övrigt), men tyvärr var den aningens för liten för mig! Den hamnade i garderoben och blev bortglömd, tills idag, och istället för att lägga ut den på Tradera, tänkte jag lotta ut den till en av er läsare!  :) Den är helt ny (hygienskydd i trosan) och alla lappar finns kvar!  Storlek 8 i engelska storlekar, dvs en 34/36 (överdelen passar A-B Kupa). Värdet är ca 350:-

Allt ni behöver göra för att delta i utlottningen är att kommentera i det här inlägget! OBS! Endast ett inlägg per person! Kom ihåg att lämna mail eller webadress så att jag kan nå er! :)





Tävlingen avslutas fredagen den 3 April kl. 15:00

Vill ni tipsa om tävlingen, är mina bilder fria att använda.
 

Middagsbjudning

Ikväll var vi bjudna på middag och jag kunde inte motstå att smygstarta våren med min blommiga klänning!




♥ Skor My Favourites
♥ Strumpbyxor Lindex
♥ Klänning GinaTricot
♥ Armband H&M
♥ Ringar Efva Attling


Psst.... Ni glömde väl inte att släcka alla ljus mellan halv nio och halv tio ikväll?  

Dagens Outfit



♥ Leggings med lackrevärer GinaTricot
♥ T-shirt Oxmo
♥ Halsband Asos
♥ Armband H&M, Lindex
♥ Ringar Efva Attling

Utomhus i snöovädret blir det stövlar från Ilse Jacobsen och jacka från Woolrich.

Blommigt

Jag kommer köra på blommigt även i sommar! Jag har inte tröttnat än! :) Vad jag har shoppat idag får ni se lite senare! Just nu sitter jag på café och myser med en latte tillsammans med A och en gemensam vän! Efter detta ska jag få domen om min data, skrota eller laga? Hoppas på att få en ny! Vi hörs lite senare! Kramar

Favoriter ur min garderob - Partyheels



Här ser ni några av mina favoriter när det gäller partyheels! De här kommer bli mina bundsförvanter i sommar tillsammans med skorna från Topshop som jag beställde idag och de jag köpte förra helgen från My Favourites. Förvånande nog är det inga designerskor som faller i den här kategorin, de kan jag använda på middagar, fina bjudningar eller tillställningar, men att gå ut och parta i, med risk att få glassplitter i dem eller bli trampade på, nä den chansen tar jag inte. 

När det gäller partyheels så handlar jag dem oftast på Topshop, Zara eller Asos, som har många riktigt snygga designerinspirerade skor som inte kostar skjortan. Sen har Friis & Company kommit med nya fina kollektioner som dessutom är supersköna! Leta efter de skor som det står My Favourites på! :D

Mer sneak a peaks i min garderob kommer snart igen! :)

I Love Them!

Jag måste bara säga att jag älskar mina lackleggings med dragkedjor från Chicy!! Absolutely fabulous!



Linnet kommer från GinaTricot och nagellacket är O.P.I Red

À La Louis Vuitton

Mitt senaste skoköp kan ni se HÄR

Snöoväder

Det gör ont i hjärtat på mig att denna vintern aldrig verkar vilja ta slut! Idag vaknade jag med det här snökaoset utanför fönstret och det bara fortsätter att vräka ner snö. Suck. För visst blir man lite uppgiven när man fått smak på det fina vädret som varit i Oslo under veckan (10 plus och strålande sol)...dessutom vid den här tiden förra året låg jag på Maspalomas-stranden och solade...

På svensk mark

Jaha då har man kommit hem till mamma och pappa och ska vara här till imorgon kväll.  Imorgon på dagen blir det förmodligen en lektstund med brorsan och lite shopping! Skulle egentligen behöva några nya krämer till ansiktet, men funderar på att göra en beställning från Strawberrynet, vilket blir billigare och så har de större förpackningar. 

Har fått förfrågan från några av er läsare om att visa upp mina guldkorn ur min garderob
och imorgon tänkte jag börja med att visa er några av mina favoritskor! Spännande spännande! :D Så stay tuned! ;)

Ska ta och packa upp väskan och sen blir det nya numret av Chic!  :)



Sov så gott!

Snart helg

 
Som vanligt vid den här tiden sitter jag i bilkö och i brist på annat knäpper jag några meningslösa bilder på mig i bilen. Men kolla vad fjuttig jag ser ut i min stoora bil! Haha! Okej, I know men hey det är snart helg så man får vara lite flummig då! :)

Dagens Outfit



♥ Skinnstövlar Novita
♥ Strumpbyxor H&M
♥ Zebraklänning H&M
♥ Kofta Cubus
♥ Halsband och armband Chicy

En Award till!!

Nu får ni ge er innan jag flyger alldeles för nära solen med mina Ikaros-vingar! :D Haha! Nej då!  Gulliga Patricia har gett mig denna award och jag blev såklart jätteglad! Hon har en jättebra och inspirerande blogg. Spana in den HÄR  

                        

Jag fortsätter med de bloggar jag läser daglien och som inspirerar mig på ett eller annat sätt:

-
Helena
Natalie
- Nathalie
- Natalie
- Sassy

Många Natalie.... :D

Au Naturale


Här sitter jag nu med en kopp kaffe, nyduschad med håret i en turban samt en ansiktsmask och ska snart ta tag i den sista dagen för den här veckan. :) Ska även luncha med Hanne idag, vilket jag ser fram emot! :)

Vad ska ni göra idag? :)

Jordgubbar



Ingen våffla blev det för mig idag men väl lite jordgubbar! Mums! Nyttigt och gott!

Dagens Shopping


Sprang en snabbis på Bogstadveien idag och när jag kom in på Zara trodde jag att jag skulle go bananas, Oh my God vad mycket snyggt de hade! Och vilka skor sen! Men var ändå en duktig tjej och köpte bara ett par skor och ett par jeansshorts, så nu kommer jag gräma mig att jag inte köpte några fler saker....men jag får väl sova på det då... :) Hann en sväng på H&M Trend också och det håliga linnet fick följa med hem! :D


- Gladiatorsandaler med guldiga nitar Zara
- Trashade jeansshorts Zara
- Rippat linne H&M trend

Dagens Outfit




Lite halvdålig dagens...men den får duga for now... :D

♥ Skinnstövlar Novita
♥ Strumpbyxor Lindex
♥ Grå, lite urtvättad klänning H&M Divided
♥ Kofta Cubus
♥ Halsband Miss Dee

Lookies



Jag och mamma satt och pratade i lördags om vad fina skorna som Pernille Holmboe har på sig i GinaTricot-reklamen är. Funderade över var de kom ifrån, men nu har jag hittat ett par nästintill identiska från Steve Madden, men då kan man vara säker på att de är kopierade av någon större designer...vilken har jag dock inte kommit på än...någon som vet?

Naglar - 2 veckor

Jag sitter som vanligt med mitt morgonkaffe och planerar dagen, vilka samtal som ska ringas, vilka kunder som ska besökas, vilka order som ska skickas och allt däremellan. :)  Kluddar på min "Att göra"-lista, är en person som älskar listor och det är så skönt att få stryka över en rad när man är klar med den! Men samtidigt får man ju stenkoll på allt och då glömmer man heller inget, vilket är meriterande i alla yrken vad jag vet. :)

Många undrar ju såklart om mina gelénaglar från Depend fortfarande håller. Och ja det gör de! Inte en enda nagel har gått av eller spruckit, men det börjar bli dags för ett efterfyll nu.

Se bort från mitt avskavda nagellack, har helt enkelt inte hunnit måla dem under veckan! ;)



Det bästa tipset jag kan ge för att de ska hålla så här länge är att lägga på fler lager av gelén. Det står att man ska lägga på 3 tunna lager i bruksanvisningen, men av erfarenhet så såg jag att de blev alldeles för tunna ändå så jag lade på det dubbla och som sagt har de hållit galant! Tänk också på att vara väldigt noggrann när du sätter på tipparna, ju bättre tipparna passar på naglarna desto längre håller de. :)

Mine

                      
Bild: Ellos

Äntligen hade de kommit in i min storlek igen! Men det ser ut som om det kommer bli höstskor istället för vårskor, för leveransen skulle inte ske förrän den 10 Juli.... den som väntar på något.... :) För er som är sugna på ett par, skynda, det fanns endast ett fåtal kvar...

Med koden 193852 får du 50% rabatt på valfri vara hos Ellos.

Bilkö

Ingenting är lika frustrerande som att sitta i bilkö när man har en tid att passa! Träffade iaf min bror för en lunch tidigare och fick prata av mig en massa! Vi har så lätt för att prata han och jag så det var jätteskoj! :) skönt med ett avbräck i vardagen medan A var på vinlunch i mitt ställe för ken creek. Hade gärna bytt om jag var i stockholm idag...

Armband



Sugen på fina armband till bra priser? Spana in Bar O'd Mar

Det här är på väg hem till mig.



Update: Det verkar som om det är problem med att kommentera på vissa inlägg. Vet ej vad det beror på men hoppas det ordnar sig snart. Det fungerar att kommentera i Apropå Elise...-inlägget om ni vill lätta på hjärtat! ♥

Apropå Elise...

...så har Nelly tagit in den korallfärgade klänningen från Elise och till ett jättebra pris! 459 riksdaler. (Kostar runt 1000-lappen i sturegallerian om jag inte minns fel) Då skiljer det helt plötsligt inte så mycket mellan Ginatricot's och Elise's.... Skynda att klicka hem!
Body Con Dress SEK 459, Elise Ryan - NELLY.COM

Tips: Hand & Nagelserum

Här är det strålande solsken och ganska varmt idag igen! Det är så otroligt härligt att kunna plocka fram tygskorna och slippa använda stövlarna pga all slask! :) Hoppas även på att få träffa min lillebror idag, han skulle på ett jobb här i Oslo. Himla kul att träffa honom när han är här för oftast flyger han och far överallt, USA, Tyskland, Polen, Danmark, Finland,så jag hinner inte så ofta se honom. Men vi får väl ta en lunch eller fika! :)




Kommer ni ihåg att jag köpte en massa produkter från Nougat London på en mässa här i Oslo i slutet av Januari? Nu har jag iaf hunnit prova det mesta en liten stund och jag måste säga att jag gillar allt, men den här lilla rackaren vill jag trycka på lite extra. Ett helt underbart hand och nagelserum som gör dina händer och naglar silkeslena, luktar gott och är i travel size, dvs perfekt för handväskan! Jag har den även i den stora flaskan, men den står hemma så att man kan ta så fort man tvättat händerna. :) Fick se att Accessora tagit in Nougat London nyligen, och om ni vill prova så slipper ni åka till London! :) En liten travel size på 50 milliliter kostar 125:-, lite pricey men dryyyyyg!

Pure Inspiration

Satt precis och bläddrade i almanackan och insåg att våren faktiskt  är här, på söndag är det dags att vrida fram klockan! Kan ni tänka er?? :D Äntligen!!

Ska skriva en lista med det jag ska införskaffa för våren/sommaren och jag kommer att inspireras av dessa designers:



Alexander Wang

Jag inspireras av:
- Fransprydda skor
- Hålstickat
- Skinn/denimjacka
- Jeansshorts

 




Balmain

Jag inspireras av:
- Nitsandaletterna
- Klorblekt
-Trasiga jeans
- Bandjacka
- Paljetter



Zac Posen

Jag inspireras av:
- Stora örhängen
- Skira material
- Puderrosa



Gucci

Jag inspireras av:
- Chinos/Kostymbyxor
- Blå/turkos makeup
- Skorna
- Halskedjor i guld
- Pilotbrillor

Elise? Nä...Gina!



Jag älskar min svarta Elise-klänning! Har funderat på att köpa en i korall också. Men så hittade jag den här nästintill identiska kopian och till ett mycket bättre pris!  Den ska iaf provas! Ynka 299:- kostar den. Från GinaTricot såklart.

Dagens Fashionabla Lunch


Eller ja...typ ungkarlslunch, men vad gör man när man jobbar på ett industriområde som i princip bara har Mc Donald's eller Esso i närheten? :) Men det är helt otroligt vidrigt vad pastan blir överkokt och så är det ost i den och hur de ändå lyckas hålla nere fettinnehållet till 1,5% är för mig oförståeligt. Tror det är fuffensmat det här! :) Den avnjuts iaf utomhus i det vackra och varma Oslovädret! Önskar jag satt på ett café inne i byn nu, säkert kryllar det av människor där som också upptäckt att solen skiner idag. Alltid härligt när det blir lite liv och rörelse!  

Award

Jag har fått en award av söta Johanna - My Shoebox och Marilena! Tack snälla rara!

                            

De 10 bloggar jag läser dagligen (utöver de 2 ovan såklart! :D) och som jag tycker förtjänar en utmärkelse är:

Elin
Caroline
Jenny
Mie
Hanne
Maria
Solli
Johanna
Alshammar
Emma

M som i Måndag

Nu befinner jag mig i Oslo efter en mysig helg! Igår var vi och hälsade på mina föräldrar och sen en sväng till min lillebror innan kvällen avslutades med film. :) 

Den här veckan har jag massor att göra, gäller att bli klar med allt innan jag har semester om 2 veckor! :D Wihooo!!!  Ska bli jätteskönt!! Det är nog första gången som jag inte har en resa inplanerad, men det ska bli härligt att bara vara hemma också! :) 



Har ni haft en bra helg?

Dagens Outfit





Idag boostade jag mitt bleka vinteransikte med rött läppstift! Vad tycker ni?

♥ Ankelboots Topshop
♥ Leggings med nitar Bik Bok
♥ T-shirt Oxmo
♥ Collegetröja GinaTricot
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Halsband Chicy
♥ Armband Chicy

Helgens Shopping Del 2



♥ En zebrarandig klänning med fin skärning från H&M
♥ En mörkgrå, halvt urtvättad klänning från H&M
♥ En skön lite loose T-shirt i härligt material från Oxmo
♥ Brunt Obi-bälte. Gillar mitt svarta så mycket och det här kommer bli jättesnyggt till alla mina vita tunikor i sommar!

Dagens Outfit



♥ Ankelboots Topshop
♥ Jeans H&M
♥ Heidi Klum T-shirt Nelly
♥ Paljettväst GinaTricot
♥ Halskedjor Lindex, Chicy
♥ Armband Chicy, Lindex, H&M
♥ Ringar Efva Attling

Helgens Shopping Del 1

Har inte hunnit ta bilder av dagens shopping så ni får se vad jag shoppade igår först så kommer det andra senare! :)

 
- Ett oversized linne från GinaTricot med läckra detaljer som nitar och lackade skor!

- Ett av mina favoritnattlinnen som jag snart har i alla färger från H&M. Mjukt, skönt och samtidigt sexigt med spetsdetaljerna över bysten.




- Mina nya favoritskor! Hur läckra och sköna som helst! Älskar när man hittar skor med klack och läcker form som smickrar foten och som man kan ha till vardags! De här kommer bli snygga till stuprör, haremsbyxor, kjol, klänning.....ja rubbet. Och fint med den röda sulan också... :)

Gårdagens outfit

Oj vad tiden går fort! Dagen har bara sprungit iväg! Har varit på en mysig shoppingrunda med lunch och fika tillsammans med en kompis sen gymnasietiden! Alltid lika roligt att träffas! :) Hann inte lägga upp gårdagens outfit, så här kommer den:
 




♥ Ankelboots Din Sko
♥ Haremsbyxor Cubus
♥ Smalt skärp med nitar Lindex
♥ T-shirt GinaTricot
♥ Kofta BEST/La Redoute
♥ Skinnjacka C-Girl
♥ Scarf In Wear
♥ Väska Mulberry Mabel
♥ Armband Lindex, H&M, A V Max
♥ Pärlörhängen Glitter

Fikastund

Idag avslutade vi shoppingrundan med en kaffe och praliner! Mysigt och gott, medan vi satt och spanade in folk som gick på gatan utanför. Man kan få många outfit-inspirationer genom att studera andra! :)

Sneak a peak

Här får ni en smygtitt på mina superfina leggings som jag hämtade ut! Det är sällan jag blir så positivt överraskad! De är verkligen drop dead gorgeous! Måtte de bara passa nu...

Äntligen Fredag!

Visst vore det härligt att kunna ta fram sina gladiatorer nu? Älskar de här höga sandalerna som Mary Kate Olsen har från Chanel, men jag har ju ett par liknande från Topshop som heter duga och de åker fram i sommar igen! :D


Bild: Photobucket

Idag har jag egentligen massor att göra! :) Inga fel i det. Vi börjar med en en rejäl frukost tillsammans med mamma, sen ska jag hämta ut paket, hämta A som kommer med tåget, käka lunch med honom, lämna in laptopen på lagning, ev fika med en kompis och sen kanske bio, Män som hatar kvinnor. Så det blir en fullspäckad dag!

Sommarsmycken!


Bilder: Le Shop

Le Shop har fyllt på webshopen med många nya snygga och etnochica sommarsmycken från bland annat Hultquist. Mina favoriter är halsbandet och örhängena!

Färgglatt Mulberry


Bilder: Mulberry

Att jag gillar Mulberry har väl ingen missat, har både Bayswatern, Mabeln och plånboken Emmy i min samling än så länge. Jag gillar de nya vårfärgerna och min favorit är clutchen längst upp till vänster! Dessutom är den lite oversized...åhh vad snyggt! :D

I bilen

Sitter just nu i bilen på väg till oslo från Halden och det är strålande solsken och 10 plusgrader! Här är nästan all snö borta också! Ljuvligt! Ikväll bär det av hemåt men innan dess har jag lite jobb kvar att göra. :)

The Local Firm Spectacles



Bilder: The Local Firm

Det här är de perfekta solglasögonen, förutom en sak...att de är grå! Vill ha ett par svarta i samma modell! Som Gucci visade för hösten 2009...men dem lär man väl få vänta på tills nästa år...men jakten fortsätter. :)



Vårinspiration


Bilder: Forever 21

A pair of Louboutin's



De här skulle jag inte tacka nej till.... Så himla snyggt med dragkedjorna!

Gårdagens outfit




Glömde lägga upp outfiten igår, så ni får den nu! Så här casual ser jag alltså ut på veckodagarna när jag jobbar! :)

♥ Skinnstövlar Novita
♥ Jeans H&M
♥ Svart linne 365 Sunshine
♥ Svart v-ringad tröja Cubus
♥ Ring Lindex

Räddaren i nöden - kit

I min väska har jag alltid med mig ett räddaren i nöden-kit innehållande bla alvedon, mintpastiller och plåster. Jag har det i en söt liten portmonnä från topshop, enkelt snyggt och lätt att finna i väskan! :) Den har hjälpt både mig och mina vänner massor av gånger!

Dagens Tips!

Vaknade med huvudvärk i morse, börjar gå över nu, men det är verkligen en dålig start på dagen. Oh well, solen skiner ute och det är relativt varmt så det väger upp! :) Ikväll reser jag tillbaka till Oslo och morgon reser jag till Halden, innan jag slutligen reser hem till Sverige imorgon kväll! Puh! :)

Dagens fynd måste ändå bli den här
superheta kjolen från Cheap Monday som lika gärna ser ut som en design à la Acne eller Whyred och skulle kostat åtskilligt mer. Spana in!


Update
: Länken fungerar visst inte - men kika under nyheter på dam eller sök på Cheap Monday. Förlåt för det!

Kaotisk dag



Har smygstartat vårens/sommarens trend idag i form av en stor turkos bohemchic ring! Love it! Piffar upp vilken tråkig outfit som helst!

Har precis kommit till Quality Hotel i Gjøvik och slötittar på tv samtidigt som jag bloggar och pustar ut efter dagen. Det har inte varit någon vidare dag idag...  Det började med att jag tappade bort min bilnyckel. Efter att jag letat igenom alla fickor och hela bilen noggrant  flera gånger insåg jag att jag måste ha tappat den! Gick runt och letade överallt jag hade gått och frågade i alla butiker som låg i närheten om de hade fått in någon nyckel, men inget. Ringde polisen och hörde om de hade fått in någon nyckel....men inte hade dem fått in någon heller. Fuck fuck fuck, vad skulle jag nu göra?? Kom på att på nyckeln sitter det en metallbricka från Mercedes när vi köpte bilen, kanske någon hade ringt dit? Jag ringer och de säger att ja...det är någon som har ringt och funnit en nyckel, men att de bad damen som hittade den att skicka den med post till Oslo. NEEEEEJ!! (Jag var typ 15 mil från Oslo och bilen olåst) Jag kunde ju inte sätta mig på en buss och åka till Oslo för att hämta reservnyckeln när bilen står olåst på ett köpcenter....hmmm.... Killen på Mercedes gav mig ett nummer och sa att det var det numret som damen hade ringt ifrån och kanske hon inte hade hunnit lagt det på lådan än? Ringde...kom till en begravningsbyrå....rinhde upp Mercedes...fick ett nytt nummer....kom till en taxichaufför i Oslo....ringde Mercedes...äntligen blev det rätt dam som svarade att hon minsann redan hade lagt det på lådan precis som hon blivit tillsagd! NEEEEJ! Vilken låda? Postkontoret? Vilket Postkontor? Rusar till postkontoret och ber damen i kassan att leta efter brevet. Hon säger att all post håller på att lastas på lastbilen och ska köras till Oslo. NEEEEJ! Snälla snälla snälla!! Min bilnyckel ligger i ett brev som ska till Mercedes i Oslo. Okej. Letade och letade och till slut fann hon brevet. Sedan kom frågan, vem är avsändaren? Fuck fuck fuck, vad sa damen att hon hette....Rag...Ragn...Ragna....Ragnhild...försökte jag. Okej, där hade du tur sa postdamen och gav mig brevet. Hon hette Ragnhild. Man kan väl säga att jag var ganska lucky trots allt, tänk om jag hade kommit dit försent??? Huh! Hemska tanke. Då hade jag fått vänta där tills imorgon för att få nyckeln budad....tror inte ens att det fanns ett hotell där...Fick jag inte en hjärtinfarkt idag, ja då dröjer det nog.

Min andra episod idag var att jag glömde en shoppingpåsen inne på BikBok när jag provade ett par shorts och när jag kom tillbaka efter den, ja då fanns inte påsen där mer.....typiskt. Så nu ska jag hålla mig inlåst resten av dagen så att inget mer händer... :)

Har ni haft en bra dag? :D

Brakfrukost

Idag hade jag tid med en riktig brakfrukost! Det är så skönt att äta mycket på morgonen för då står man sig länge och eftersom lunchen i norge i princip består av en smörgås, så kan man inte vara speciellt hungring när lunchen närmar sig. Efter många år i norge har jag börjat vänja mig, men i början var jag helt förstörd efter en dag eftersom jag inte fick någon ordentlig lunch med potatis eller liknande.

Nedsatt pris

Vill bara tipsa om att de här superfina ankelbootsen med peeptoe i svart (som jag för övrigt hade på min senaste outfitbild) är nedsatta med en hundring, så nu kostar de bara 499:-  Inte illa för sådana här godingar i riktig mocka! :)


Bild: Modekungen


I övrigt sitter jag på hotellrummet och har precis beställt roomservice! Maaat! :D Mums! Idag hade jag dessutom tur med rummet. Ibland på veckodagar så är hotellen inte speciellt fullbelagda och då kan man få bo i riktigt fina rum till ett bra pris, så idag befinner jag mig på Penthouse Floor! Lyx! :)

Nytt i garderoben

Kjolen från GinaTricot som jag bloggade om i förra veckan fick åka ner i en påse när jag besökte butiken under helgen. Jättefint tulpanformad och underbart blommig! Kommer bli fin i sommar till ett enkelt linne och ett par gladiatorsandaler!

Marian Keyes - Är det någon där?



Nu har jag lyssnat klart på ljudboken och det är helt klart en av Marian Keyes bästa böcker! Otroligt välskriven, tragisk, men samtidigt rolig och skildringarna är fantastiska! En väldigt hemsk historia om en kvinnas kamp upp mot ytan som blandas med roliga inslag och annorlunda karaktärer.  Det här är Marian Keyes åttonde roman och den fjärde i raden som handlar om systrarna Walsh. I just denna bok är Anna huvudrollsinnehavaren och i jämförelse med de andra böckerna är denna en "one of a kind". Marian Keyes lyckas hålla spänningen och lusten att lyssna/läsa vidare på ett otroligt sätt genom hela boken. 

Jag rekommenderar den verkligen!



" Världens bästa jobb och världens bästa man - hur kan det ändå gå så snett?

Men det gjorde det.

Nedbruten och omskakad ligger Anna Walsh på soffan hemma hos mor och far i Dublin. Hon är ett vrak i alla andras ögon men har bara en sak i huvudet: att åka tillbaka till New York! Den staden betyder allt: hennes makalösa lägenhet, drömjobbet - och världens bästa man och make, Aidan. Men inget är sig längre likt i Annas liv...

Åter på Manhattan - och ruta ett - inser hon att Aidan är försvunnen. Är det för gott ur hennes liv eller bara tillfälligt? Kanske är det dags för Anna att gå vidare i e ny relation, om det ens är möjligt. Allt verkar hopplöst och förvirrat. Hur kunde det bli så?"

Fler måndagar??

Visst känns det som om det är flest måndagar på en månad? Jämfört med fredagar som bara svischar förbi och för att inte tala om helgen?

Just nu sitter jag och räknar dagarna som är kvar till mina 2 veckors ledigt under påsk, men det är fortfarande 3 veckor tills dess...och säkert typ 7 måndagar... ;P

Oh well, jag har haft en jättebra helg iaf, med fika, shopping (visar sen), 2 luncher, en middag, en brunch, samt agerat inredningsguru åt min bror. :)  Veckan som ligger framför mig är precis som förra veckan, bara hotellnätter så jag ska snart krafsa ihop mina saker och ge mig av! Måste hinna lämna in min laptop som strular också, kanske på fredag, det är sådant som blir lidande när man är borta på veckorna.


Bild: Style.com

Ett par sådana här solglasögon från Guccis höstkollektion 2009, skulle jag kunna tänka mig att ha redan i sommar....

Dagens outfit


Uppdaterad dagens med min kamera - äntligen! Man blir lite handikappad utan... :)



- Ankelboots Modekungen
- Ripped leggings GinaTricot
- Leopardmönstrad T-shirt H&M
- Guldiga halskedjor H&M
- Armband H&M, Lindex och A V Max.
- Ring Pilgrim
- Väska Mulberry Mabel

Sunday

En härlig söndag utan bakishuvudvärk! Vi skulle egentligen ut igår, men tyvärr var det alldeles för många tråkmånsar som ville se på melodifestivalen istället....buhu!  Men det slutade med en god middag och vin med A's pappa + sambo....och melodifestivalen....haha! ;) Hejade gjorde A och hans pappa på Ugglas....mest för att retas tror jag...och attans att hon kom tvåa! Jag har redan sågat henne vid fotknölarna....visst, fin melodi men ta bort människan från scen! Och vad är grejen med benlyftet hela tiden?? Oh well, nu vann ju La voix...och jag måste stå ut med A som kommer sjunga opera det närmsta halvåret...

 

Dagens outfit

 

Ursäkta att bilden är åt fel håll, men vet inte hur man ändrar håll på bilden på mobilkameran...och mina vanliga kamera glömde jag tyvärr i Oslo... 

Idag har jag på mig:
- Ankelboots i mocka med platå Topshop
- Jeans Levi's
- T-shirt GinaTricot
- Halskedjor Lindex
- Armband H&M och Lindex.

Fejkbrasa

Godmorgon!

Sitter och spanar lite på Nyhetsmorgon och funderar över hur dagen ska tillbringas! :) Igår var jag med och hjälpte brorsan att inreda sin lägenhet, mycket kvar, men på god väg! Jag älskar att inreda och det är otroligt givande att se resultatet. Vi har också kommit överens om att han ska ha en "fejkbrasa"  liknande den här:


Bild: Direktved

Vad tror ni? Visst blir det snyggt? :)

Dagens outfit

just nu är jag på stan med min bror! Bjuder på en provrumsbild! Nu blir det inredningsshopping! :)

Mitt nya halsband

Snart ska jag börja fixa till mig eftersom jag ska iväg på vaxning om ett par timmar, men tänkte hinna visa halsbandet som jag köpte igår!




Jag älskar de bruna mocka/läderbanden runt nacken och de olika stenarna, speciellt de turkosa blandat med nitarna! Det kommer bli fint både till svart för en mer diskret look och till vita skira tunikor i sommar!

Tillbaks på ruta ett

Jaha då var man äntligen hemma i Oslo igen då! Skönt! Ska ta en dusch och sen krypa till sängs, är helt utsliten! 

Idag har jag köpt ett jättefint bohem/indian-liknande halsband från Arts & Crafts, visar hur det ser ut imorgon! :D

Och på tal om imorgon så ska jag vid halv elva på vaxning på Afroditeklinikken här i Oslo, ben och brasiliansk blir det.  En riktigt duktig tjej som vaxar mig, snabbt och nästintill så smärtfritt (eller ja....i möjligaste mån) som det någonsin kan bli! Hon är noga och det är väldigt viktigt! Hatar att komma hem efter ett salongsbesök och inse att vaxaren har missat några hårstrån! Irriterande! Sen är de roliga och trevliga och har alltid bra erbjudanden på allt från hårklippning till ansiktsbehandlingar. 

Imorgon tänkte jag mig även en sväng in på GinaTricot och prova den här kjolen:

Bild: GinaTricot  

På vägen

Just nu sitter jag i bilen på väg mot oslo, har ca 30 mil kvar...men lyssnar på ljudbok så det går ganska bra. :) Bjuder på en bild från i morse så länge! Hörs senare!

Godmorgon!

Just nu sitter jag på ett fjällhotell i Lillehammer/Hafjell och har precis ätit en jättegod frukost framför den öppna brasan och snön bara vräker ner utanför fönstren. Otroligt mysigt! Ni vet ett sådant där hotell i timmerstugeformat, där allt är inrett i trä/trästockar med synliga bjälkar och allt! :) Love love love. Men nu är det slut på idyllen, ska snart sätta mig i bilen och börja jobba, men hey, det är min sista dag före helgen så jag ska inte klaga. :)
I helgen vankas det eventuellt party, och äntligen i så fall! Inte för utgångens skull, men då kan jag ha min nya fina partyklänning med öppen rygg og fransar! :D Hihi! :)

I övrigt blir det en administrativ fredag, med några viktiga samtal som jag har skjutit på under veckan...urk...och på söndag blir det förmodligen en date med en av mina gamla vänner som jag inte sett på över ett halvår!

Ska ni göra något kul i helgen?

Kramar!

Test av Depend Gelé Kit - Nagelförlängning



Det här nagelkitet hittade jag på H&M idag och tänkte "How hard can it be?" :D  Jag har gått på salong i många år och gjort naglar så jag har lärt mig hur man gör. Visst, det är inte helt enkelt måste jag erkänna och det tar ganska lång tid (några timmar går ganska fort), Men för att vara första gången jag gjorde det så blev det ganska bra ändå. Kul att man som amatör kan göra det själv hemma utan UV-lampa! :) 139:- kostade kitet och här har ni resultatet:

 



Kitet fungerade väldigt bra och med lite övning blir det ännu bättre! Det innehåller allt man behöver: Nagelfilar, tippar, gelé och härdare. Speciellt dyrt är det inte heller i jämförelse med vad en förlängning på salong kostar! Vill man inte göra förlängning med tippar, kan man alltid förstärka sina egna naglar med gelén.

Accessoar-shopping!

Sprang in en sväng på Lindex idag och wow vad mycket snygga accessoarer till en billig peng de fått in! Det här fick följa med mig hem:



- Halsband med en massa kedjor med flätade detaljer på sidan 99:-
- Stor ljusrosa tygblomma 29:50:-
- Armband med guldnitar 39:50:-
- Långt dubbelarmband med silvriga runda nitar 49:50:-
- Ett set med 5 olika armband 79:50:-

Snyggt och billigt va? :)

Just nu sitter jag och pillar med mina naglar. Håller på att göra en nagelförlängning av gelé på mig själv, inte helt lätt, men det går förvånansvärt bra med tanke på att det är första gången jag gör det själv.  Visar resultatet senare! :)

Fuktfattig?


Bild: Sephora

På vintern är min hy extra känslig för yttre påfrestningar som kyla, vatten, värme...ja nästintill allt. Det gör att det är extra viktigt att ha bra produkter som återfuktar ordentligt. Mitt problem har inte varit själva fuktgivaren utan min foundation. Jag har använt I.d's foundation fram tills nu. Den är jättebra och helt ren med 100% mineraler. Jag har använt I.d i många år och anledningen är att det inte funnits några bra alternativ. Tvärr blir den för torr för min hy så att alla mina fina linjer i ansiktet syns och jag ser allmänt torr och fnasig ut efter en hel dag. Jag har svurit vid I.d som bästa underlag tidigare och det står jag fast vid, kommer börja använda min i sommar igen när klimatet blir lite varmare.

Det jag skulle komma fram till är att jag har hittat en ersättare, en riktigt bra sådan! Dior Nude, en flytande foundation med 100% rena mineraler och mineraliserat vatten som fungerar som återfuktare. Jag har provat Dior Nude ett tag och den är överträffar alla förväntningar! Den käns lätt att ha på sig, smälter snabbt in i huden och framförallt återfuktar den min vintertorra hy och jag slipper alla fina linjer och det "trötta" utseendet på kvällen. Aningens dyrare än I.d's foundation, 435:- men väl investerade pengar om man som jag har torr och känslig hy.

Ett par i varje färg...


Bild: Gucci

De här supersnygga heelsen spanade jag på redan i höstas när Gucci visade vårkollektionen för 2009. Ha-begäret var stort redan då, men nu är det gigantiskt! Jag vill ha ett par i varje färg! Tyvärr kostar de ett par måndadshyror...

Scandic Hotel Hamar


Bild: Scandic Hamar

Har precis kommit till hotellet och ska försöka få i mig lite middag! Sen ska jag svara på alla era kommentarer! Promise! :D Fruktansvärt när internet och dator strejkar, men alla har vi väl varit med om det någon gång? :)

Tisdag



Så här ser det ut i Trysil just nu, räcket ni ser på bilden är verandan, dvs översnöad. Sommar sommar sommar! Kom nu! För övrigt så fungerar fortfarande inte blogg. Inte min egen eller någon annans får jag upp heller. Skumt, kanske är någon brandvägg eller så, jag vet inte, men ibland kommer det ljusglimtar, som igår en gång när jag kom in. Mobilen får agera ersättare så länge. :) På grund av detta kan jag just nu inte svara på era kommentarer, men hoppas på bättre uppkoppling ikväll! Kram på er!

Krångel Krångel


Jag i Alicante vid den här tiden för 2 år sen


Har försökt komma in på blogg.se i en hel timme nu men "sidan kan hela tiden inte visas" kommer upp på skärmen. Till slut (nu) kom jag in. Gäller att inte göra några förhastade moves så att det stängs ner igen... Hjälper gör det inte heller att min söta lilla rosa laptop har strejkat på musknappen (!) så jag kan inte klicka med musen alls! Den fick spel i lördags och har vägrat återgå till det normala, så det får bli en inlämning på den till helgen, suck. Den är trots allt bara 2 månader gammal! Är så trött på tekniksaker som bara krånglar hela tiden!! En tv krånglar inte en hundradel så mycket som en data skulle jag vilja påstå...eller en mobiltelefon för den delen. Till det ännu värre är nu att jag bloggar från min gamla laptop som det tar ungefär 35 minuter att starta upp (nä...jag överdriver inte det minsta!) och lika seg är den vad det gäller att surfa. Det förtar ju mycket av glädjen när det tar flera minuter att ladda varje sida...Ååååååhhhh!

Anyways, nu har jag iaf kommit fram till Trysil och ska snart gå ut och få mig något att äta! Här är skidsäsongen fortfarande i full gång och hotellen nästintill fullbelagda, vilket gör att hotellpriserna blir snuskigt dyra under säsong. Oh well, inte jag som betalar...men ändå.

Nä nu får det vara slut på gnatandet! :) Ska trotsa datorn och blogga lite mer efter maten! :D

Kramar!

Bangles


Bild: Asos

Asos har fått in många snygga armband och dessa skulle jag vilja ha allihop!

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Emma!

Tre jobb jag haft: Butikssäljare, Croupier, försäljningschef
Tre platser jag bott på: Arvika, Karlstad, Oslo
Tre saker jag gillar att se på TV: Hinner knappt se på tv...iaf inte följa någon serie...men gillar CSI, Inredningsprogram och Du är vad du äter.
Tre favoriträtter: Carpaccio, allt med bearnaisesås, dillstuvad potatis med isterband à la Tranan.
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: På en strand på Bahamas, hemma med älsklingen, på shopping i New York
Tre personer jag utmanar:
Caroline, Elin, Johanna

Bikinis à la Wonderland


Bild: Nelly

Att Nelly har kommit med en ny bikinilinje som heter Wonderland har väl ingen missat? Kollektionen består av bikinis i bandeaumodell med bekväma trosor. Man kan mixa och matcha fäger och mönster som man vill! Lite liknande Vitamin A's bikinis, men inte i närheten av priset! Denna kostar ynka 278:-

Någon av er som har köpt en bikini därifrån och vet om passformen är lika bra som den ser ut att vara?

Mitt enda argument för att få köpa en till bikini utöver mina typ 25 stycken skulle vara om denna satt perfekt! ;P Och den är ju så billig.... (Sa jag att jag älskar bikinis?!? Haha!)

Hallå Oslo!

Jaha, då var man framme i Oslo igen då! En ny arbetsvecka väntar och den här veckan ska jag bl.a till Trysil, Otta, Hamar, och Lillehammer. Lite resande med andra ord, så det blir hotell hela veckan. 

Nu blir det sängen och ett nummer av DV Mode. Älskar verkligen Martina Bonnier (modechef på DV) och brukar köpa Damernas Värld enbart för hennes fantastiska modereportage!  Ni har väl läst hennes bok Fashionista?

Dagens Outfit



♥ Skinnstövlar Novita
♥ Jeans H&M
♥ Tunika GinaTricot
♥ Kofta Cubus
♥ Halsband Miss Dee

Söndagslunch

Har precis kommit hem från en söndagslunch på en kinarestaurang! Härligt att göra något på söndagar som annars mest brukar vara ångest för att man ska börja jobba på måndagen och jag åker till Oslo. Just nu är det snöstorm så att det står härliga till! Inte något kul väglag till Oslo men det är väl bara att köra försiktigt. :)

Var inne på GinaTricot i fredags och hittade den här fina orkesterjackan i mörkblått med silvriga dekorationer. Om jag inte redan hade den svarta skulle jag ha slagit till på den här! Men ska nog pimpa min svarta med silverdetaljer, tror jag. 499:- går denna goding på! :)


Bilder: GinaTricot

My Version

Idag valde  jag att göra min egna version av sminkningen från igår, väldigt lika men med en mattare hy och lite mer markant eyeliner så att mina ögon inte ser så små ut. Det här blev iaf resultatet:







De här produkterna har jag använt:

Underlag:

Foundation: Dior Nude
Puder:
I.d Bare Escentuals
Blush:
Glam Rose Make Up Store

Ögonbryn:

Tri-Brow Color Make Up Store

Ögon:

Mörklila ögonskugga Plum Make Up Store
Skimrig silver/grå/lila lös ögonskugga Chrome Make Up Store

Highlighter Muffin Make Up Store
Vitt skimmer i ögonvrån och under ögonbryn
Crystal Make Up Store
Svart kajalpenna
Make Up Store
Mascara
Diorshow Dior

Läppar:

Läppglans DiorKiss Lychee Rose Dior

Filmrekommendation: Slumdog Millionaire

               

Igår var jag och A på Slumdog Millionaire och jag kan verkligen rekommendera den! En av de bästa filmerna jag sett på länge! Bra handling, snyggt filmat och duktiga skådespelare. Filmen grep verkligen tag i mig och man glömde tid och rum medan man drömde sig in i den helt fantastiska (och hemska) historien om en indisk gatupojkes liv!  

Jamal Malik, en 18-årig föräldralös kille från Bombays slumområden, är bara en fråga ifrån att vinna 20 miljoner rupier i den indiska tv-versionen av"Vem vill bli miljonär?". Men när programmet tar paus arresteras han, misstänkt för fusk. Ingen tror att han, en pojke från slummen, ska veta de rätta svaren.

Desperat försöker Jamal bevisa sin oskuld och går igenom fråga för fråga föratt förklara hur han kunnat känna till alla svar. För varje fråga kommer det fram en fascinerande historia om hans liv på gatorna tillsammans med sin bror, om människorna som korsat hans väg och, inte minst, historien om Latika, flickan han älskat och förlorat. I varje del av hans berättelse finns nyckeln till svaret på frågan han besvarat
.

Sminkningen

Var på sminkkurs hos Make Up Store idag och så här blev resultatet:




Jag blev både nöjd och inte nöjd med resultatet, sotningen runt ögonen var jättefin, men däremot blev min hy alldeles för glansig och istället för fräsch lyster så ser jag mest flottig ut! Det mesta hon berättade om smink, penslar och hur man applicerar visste jag redan, men å andra sidan kan man ju säga att det var "gratis" eftersom jag fick välja produkter till samma värde som kursen. So overall var det en kul grej! Kommer att göra det igen nästa gång jag behöver smink och be dem göra olika sminkningar varje gång. :)

De här produkterna fick följa med mig hem:



♥ En lös skugga i färgen Chrome som ger ett fint shimmer.
♥ En blush i färgen Glam Rose. Snygg och diskret färg.
♥ En highlighter i färgen Muffin. Neutral och fungerar även som bas på ögonlocket.
♥ Cover All Mix Concealer. Täcker det mesta riktigt bra, lättapplicerad!
♥ Tri-brow color för ögonbrynen. Man kan mixa  och blanda ihop rätt färg som passar just dig.
♥ Kajalpenna i färgen Darkest Shadow. Mjuk och otroligt lätt att påföra. En favorit sedan tidigare!
♥ Ett läppstift i färgen sweetheart, som jag kommer använda till neutrala ögon (med ex Muffin) för att framhäva färgen på läppstiftet mer.

Dagens Outfit

Nu har vi precis kommit hem efter en jättetrevlig kväll med både bio och trerätters middag! :D Mysigt att bara spontanäta på restaurang!

Det här hade jag på mig idag:





♥ Skinnstövlar Novita
♥ Jeans H&M
♥ Heidi Klum T-shirt Nelly
♥ Kavaj Vila
♥ Halskedjor Cubus
♥ Armband H&M

Fredag

Har precis vaknat och ska snart hoppa in i duschen för en heldag på stan! Först lunch, sen makeupkurs på makeupstore, ni vet man betalar 495:- och så får man välja produkter till samma värde. Efter det fika och sen bio, Slumdog Millionaire, är spänd på den eftersom alla säger att den ska vara så otroligt bra! :)

Under veckan har jag fått ett paket från Nelly och vad som gömde sig i det visar jag senare eller imorgon! Stay tuned! ;P
Börjar även fundera över min beställning från Chicy, det var över en och en halv vecka sedan jag beställde och båda varorna fanns i lager och då skulle leveransen bara ta några dagar, men samtidigt står det att leveransen vid beställningsvarot kan ta flera veckor...och man vet ju aldrig om det som står att de finns i lager stämmer...

Sen kom det här i posten också:


Vad betyder det? Någon mer som fått ett sådant brev? Betyder det att jag aldrig kommer få varan? Eller bara att jag ska vänta lite längre? Eller att jag helt enkelt måste göra en ny beställning senare...om varan kommer in i lager igen? I don't get it! Det gäller de fina gladiatorsandalerna med kilklack som jag verkligen ville ha! Suck. Men lite dåligt är det att när man beställer i början av januari och får besked först nu när man gått och väntat på dem i 2 månader att de inte kommer...

Okej, dagens klagan är över, men kände att jag behövde det. :) 

Why not the shoes?


Bild: H&M

H&M har fyllt på webshopen med nyheter, många fina plagg som tunikan här ovan, men det jag helst av allt vill ha är skorna! Och de finns ju som vanligt inte till försäljning....Händer hela tiden att jag ser skor på H&M, på webben eller i butik (på skyltdockor) och när jag frågar så är det bara "skyltex". Irriterande!

Äntligen torsdag!

Vad härligt att det är torsdag och jag kan åka hem och börja helgen! Wiiiee! Imorgon blir det sminkkurs på make up store och sen bio! :)

Inspiration


Bilder: Forever 21

Så här vill jag se ut i sommar! Rakt av! Hot Hot Hot!

Rysningar


Bild: Bianco

Bianco har fått in en hel del snygga nyheter och dessa ger mig rysningar! Liknande de från Tiamo/Scorett som jag bloggade om tidigare. Grymma!

Slumdog Millionaire


Bild: Imdb

På fredag ska jag ochA på premiären av Slumdog Millionaire! Alla säger den är så bra och 8 Oscar fick den också, så den måste ju ses! :D

Har ni sett den eller ska ni se den?

Home

Eftersom jag ska jobba imorgon går det ju inte att vara ute och svira hur länge som helst! :) Ska snart krypa ner i sängen och lösa lite korsord innan jag somnar! Drömma kommer jag att göra om denna sockersöta skapelse till klänning från Stella McCartney:


Bild: Net-a-Porter

Middag och utgång

Sitter just nu på ett hotellrum på karljohan och smuttar på ett glas vin och väntar på mitt sällskap som duschar! Idag vankas det middag och drinkar! :) vi hörs när jag kommer hem! Kram!

Gucci A/W 09/10





Gucci bjöd på välskräddat med inslag av rockigt chic på visningen i Milano för hösten/vintern 09/10.

- Skräddade byxor och kavajer med markerade axlar.
- Det breda bältet sitter stadigt kvar i midjan.
- Paljetter, paljetter, paljetter.
- Pälsen stannar kvar.
- Skinnbyxor
- Lårhöga skinnstövlar, lättelånga!
- Dragkedjor och kedjor i svart/grå metall.
- Assymetriska linjer och mönster
- Platåskor med peeptoe.
- Stora svarta kantiga solglasögon.


Jag gillar den här kollektionen! :D

Gör ni? Vilka är era favoriter?




Bilder: Elle

My Nude Ones




De här sandaletterna köpte jag redan förra sommaren, men kommer definitivt att bli mina följeslagare denna sommar också! Så fräscht! Kommer från Friis & Company och är bland de skönaste jag haft i skoväg!

Kommer  ni satsa på NUDE-trenden?

On track.

Idag har jag träffat en riktigt gullig tjej! Hanne heter hon och bor här i Oslo! Det blev en kortis, men en fika är inplanerad längre fram!  Det roliga är att hon bloggar och ni måste spana in hennes blogg! Fina outfits, tips och så ska hon gifta sig i sommar och är igång med planeringen! Spännande! :D Värt en titt alltså! 

Den här fina clutchen med nitar i sommarens snyggaste färg - beige - kommer från Asos.

I övrigt har jag precis kommit hem och håller på att laga lite käk - Pasta Carbonara - enkelt och bra! Känner mig lite som en ungkarl när jag är ensam på veckorna! Haha! Ska svara på alla era kommentarer ikväll också! Varit lite dålig med det under helgen! Men ibland rusar bara tiden iväg!

Måndag

Jaha då var det måndag igen då! Här i oslo är det snökaos, som vanligt den här vintern känns det som! Det har varit snö hela tiden sedan början av december och jag vill bara att det ska bli vår! Det var så härligt när jag var hemma hos mamma och pappa i fredags och det var 7 plusgrader och sol! Oh well, idag blir det jobb fram till kvällen men bloggar mer när jag kommer hem! :) Kram!

Dagens Outfit





♥ Skinnstövlar Novita
♥ Lackleggings American Apparel
♥ Tunika H&M
♥ Obi-bälte Asos
♥ Kofta Cubus
♥ Ring Efva Attling
♥ Pärlörhängen Glitter

Veckans Bästa Köp!



Är den här klänningen från H&M Divided med dragkedja! 149:- Ett riktigt kap!

Godmorgon!

Söndagsmorgon och fördelsedagskalas! Idag kommer hela tjocka släkten hem till oss och firar! Vi har laddat upp med tårta, kaffe och avec, samt storstädat hela lägenheten för att inte göra släkten besvikna! :) Puh! Nu är det iaf klart och det ser riktigt fräscht ut!



Fräscht med tulpaner, vide och pinnar!

Just nu slökollar jag lite på Vasaloppet, jäklar vad tränade de är! Jag skulle inte orka staka sådär i 2 minuter utan att se helt färdig ut! :)

Innan kalaset ska jag med min bror på IKEA en sväng. Han och hans tjej har flyttat isär och det var hon som hade de flesta möblerna, så nu är det storshopping på G! :) Måste vara med och övervaka det hela så att det blir stil på sakerna... ;) Haha! :D

Vad ska ni göra idag?