Dagens Outfit



Snart är det dags att packa väskan och åka mot Oslo igen. Dagen har varit lugn med middag hemma hos mamsen och pappsen och lite nätshopping från Nelly. Vad jag shoppat får ni se till helgen! :)

Lackleggings Chicy, broderad klänning Day Birger et Mikkelsen, halsband & pärlörhängen Glitter, diadem med rosett Forever 21.

Sweatshirt


Ellos har fått in en snygg sweatshirt i Alexander Wang-stil. Gillar den lite sportiga känslan och speciellt om man piffar till den med coola klackar. Och är inte flätan från visningen fantastisk? Enkel att göra och förmodligen vårens/sommarens favvofrilla.

Dagens Outfit


Idag har det varit en dag helt i min smak, först en rejäl shoppingrunda med inkluderad lunch, en liten tupplur på eftermiddagen, och nu har vi precis ätit god mat tillsammans med gott rött vin.

Strumpbyxor & topp med puffärmar H&M, skinnshorts GinaTricot, halsband & pärlörhängen Glitter, armband med berlocker Diddi.

Nytt i badrumshyllan


Nytt lipgloss från Lancôme (no 113) i en fantastiskt härlig doft, nagellack från OPI i färgen Barefoot in Barcelona och en ny mascara från Fiberwig. Den enda mascaran som sitter där den ska från tidig morgon till sen partykväll utan att fälla ett enda litet svart korn.

Ny dagcreme, även den från Exuviance. Har snart hela serien och tycker den är otroligt bra, man märker rejäl skillnad redan efter ett par veckor!

Nytt i garderoben



En söt puderrosa tunika från Cubus.


Äntligen ett par nya Ilse Jacobsen stövlar, eftersom jag var tvungen att reklamera de gamla då sulorna började gnirka när jag gick. Och då hade inte Brandos, där stövlarna var köpta från början, några kvar i lager, så jag fick ta pengarna i retur och jag har väntat i flera veckor på att ett par svarta 36:or ska komma in på butiken som ligger i närheten. Men nu så! :) Love them! De är perfekta till allt vinterslask som kommer att bli framöver! Både fodrade och supertäta, kan inte bli bättre! 

Dagens Outfit



Ska snart iväg till frisören för klipp, färg och slingor, härligt att bli ompysslad i några timmar! Brukar alltid bli himla nöjd efter att jag varit där och jag måste säga att det är få frisörer  som jag känt mig riktigt nöjd med. Nu är inte förändringen sådär jättestor, mörkt hår, lite rödaktiga slingor och klippning av toppar, men det märks när det görs med finess och håret är lättstylat i flera månader efteråt och färgen känns nyfärgad lääänge.

Lackleggings Chicy, blommig tunika Only, kavaj Ellos, berlockarmband Diddi, silverarmband, ring och halsband Efva Attling.

Utomhus blir det mina boots från Carin Wester, jacka från Woolrich och min Mulberry Bayswater. 

Dagens Budgettips

Sitter just nu med en latte i handen och försöker strukturera upp kalendern efter veckans jobb, svara på mail, betala räkningar...ja you name it. Ett mail damp ner i mailboxen om att Nelly har fri frakt ända tills den 3 Mars och i min kundkorg hamnar bl.a den här tunikan i vårens hetaste färg: nude. Det bästa av allt måste väl andå vara priset: 149:-  för 100% bomull.

Nelly/Vero Moda

Nytt i garderoben

Äntligen efter 3 dagars shoppingfritt har jag äntligen botat suget...i alla fall för en stund ;)


Snygg clutch i grön mockaimitation med silvernitar från Wedins Accent.


Dagens budgettips måste ändå vara de här jeansshortsen i boyfriendmodell från H&M. Ynka 99:-!

Snygg transparent top med svart över byst. Från H&M.

Söt top med puffärmar, har en likadan i svart, men den här i maritimt randigt kändes vår och somrig! H&M även den.

Stockholm

Den här veckan har jag bytt Oslo mot Stockholm och jobb/möten står på agendan. Trevligt med lite omväxling  :)

I lördags bjöd vi nio(!) vänner på trerätters, toast skagen, Biff Rydberg och chokladmousse med hallonsås. Mums! :) Det tog nästan hela dagen att fixa och trixa till det, men skoj som busen hade vi!



Jag kände mig extra pysslig och fixade de här söta borddekorationerna...mycket blommor nu va? ;)

Nu blir det lite tv-tittande på hotellrummet innan det är dags att sova. Natti natti!

Badrumsfix




Är det något som verkligen gör skillnad i hemmet och ger en lyxig känsla så är det färska blommor. De här fina rosa gerberorna köpte jag med mig från blomsterbutiken igår tillsammans med några buntar tulpaner och rosor. 

Whiskeyprovning





Igår var vi på whiskeyprovning! För mig som vanligtvis inte ens dricker whiskey och tycker att det mest smakar fotogen, var det väldigt intressant! Och jag måste säga att det finns whiskeyårgångar/sorter som faktiskt inte smakar illa alls!

Boots Carin Wester, strumpbyxor H&M, klänning GinaTricot, kavaj Vila, örhängen Cubus, armband med berlocker Diddi, silverarmband, ring Efva Attling.

Fredag


Idag har jag kickstartat morgonen med att trampa en mil på den här träningsmaskinen! Vad härligt det är när man väl har gjort det! Perfekt start på fredagen. Tränade gjorde jag i byxor från H&M och skor från Nike.

Nu ska jag ruscha ner mot stan för en trevlig lunchdate! :) Later.

 

Partysnygg under 1000-lappen


Nelly har fyllt på med mängder av nyheter och det är inte speciellt svårt att se snygg ut för en liten summa pengar. Det här hade jag gärna haft i helgen!

Sonia Rykiel pour H&M


På lördag släpps Sonia Rykiel's klädeskollektion för H&M. Underklädeskollektionen som släpptes för några månader sen blev ingen vidare succé, men då släpptes den också i alla H&M's butiker. Denna kollektion blir som de flesta andra samarbeten endast släppt i vissa utvalda butiker.

Jag har valt ut mina favoriter ur kollektionen:
Kavajen känns mjuk och skön och lite Busnel-kofta över den, svart känns mest användbart men chockrosa är en snygg färgklick!
Den randiga tröjan känns rätt för det marina temat och den lite oversize modellen. En rosett på axeln gör det lilla extra.
Babydollklänningen känns som en riktigt söt sommarklänning. Jag gillar volangerna, samt att man kan matcha med svarta strumpbyxor innan vädret tillåter bara ben.

Självklart finns även den randiga halsduken med som en klassiker då det kommer till Sonia Rykiel. Vilka är era favoriter ur kollektionen?

Vill ni spana in plaggen lite extra på förhand så gör ni det HÄR 

Dagens Outfit






Tror ni jag är trött på att hitta bra ställen att ta outfitbilder på när jag bor på hotell? ;) Himla svårt med bra ljus, så idag blev det toabilder... :)

Ett av mina bästa köp i halsbandsväg på länge är det jag har på mig idag. Får vilken tråkig topp eller klänning att se cool ut på studs! Och dessutom helrätt just nu.

Stövlar Acne Pistols, strumpbyxor H&M, klännning & halsband GinaTricot, armband med berlocker Diddi, silverarmband, ring Efva Attling.

Avdammad


Det var nog lite drygt ett år sedan min Mulberry Bayswater såg dagens ljus senast, den har legat längst inne i garderoben och fått stå till sidan för min Louis Vuitton Manhattan och min Mulberry Mabel. Men i helgen plockade jag fram den igen och nu inser man varför en väska aldrig går ur tiden och kallas klassiker, den är lika snygg nu som för 5 år sen då den var ny! En otroligt praktisk väska som man kan få ner hela sitt liv i...och lite till... ;) Vad jag har i väskan får ni se en annan dag. :)

Jakten fortsätter

I fredags kom leggingsen med "skinnlappar" som jag beställde från Nelly i förra veckan (ni kommer väl ihåg?), och vilken besvikelse! De var inte alls som "skinn" utan mer som supertunna lackleggings i usel kvalitet, nej de fick åka tillbaka bums! Så nu fortsätter jag alltså jakten på ett par leggings med ordentliga och tjocka skinnlappar.
Har även suttit och pysslat lite med bloggen, var så himla trött på det gamla...bara jag? :) Anyway, nu känns den lite mer som jag, enkel, stilren och med mycket fokus på bilder. Vad tycker ni? Bra eller anus? ;)

Avslutar kvällen/natten med en inspirationsbild som heter duga! En ljus cremevit/vit kavaj bara måste jag hitta, snarast! Snyggt och enkelt, passar lika bra till sommarklänningen som till svart. Om jag hinner ska jag banne mig springa in på Zara imorgon och kika, de brukar oftast ha ljusa kvajer i flera olika modeller i deras Basic -sortiment.


Nu: kudden!






Bild: Style.com

Nya Klänningen



GinaTricot 249:-

Jag gillar blandningen mellan det söta och tuffa i den här klänningen, romantiskt med transparent voile i vitt och rockigt med nitapplikationer. Matchar gör jag med svarta strumpbyxor och en kort kavaj med uppkavlade ärmar.

Dagens outfit



Stövlar Acne Pistols, jeans Zara, tunika Lindex, halsband och ring Efva Attling, armband med berlocker Diddi, silverarmband.

Cleanser


Senast jag var hos hudterapeuten och köpte nattcremen från Exuviance, fick jag med mig prover på den här rengöringen. Vi pratade om hur jag tyckte att jag hade mycket orenheter i porerna trots att jag rengör noggrant varje morgon och kväll och då föreslog hon den här cleansern som verkligen går på djupet utan att torka ut huden och som passar alla hudtyper. Jag har använt den i nästan 2 veckor och den har gjort underverk! Huden är mycket slätare, renare och man märker verkligen hur den gör rent på djupet och pormaskar som jag aldrig trodde att jag skulle bli av med har poppat upp till ytan och kommer inte tillbaka!

Gårdagens outfit






Igår blev det en sväng på byn i Oslo, först middag på Lövebakken och sen ett par drinkar på Barfly. Riktigt trevligt, men relativt lugnt eftersom klockan ringde klockan 07:30 i morse... Har sprungit runt på visningar hela dagen för att försöka hitta en ny lokal till firman som jag jobbar på, men det är lättare sagt än gjort att hitta lokaler som passar in med de faciliteter som vi behöver. Anyways, igår blev det en favorit i repris, klänningen med kedjor och axelvaddar! 

Klänning H&M Trend, strumpbyxor H&M, stövlar Acne Pistols, ring Efva Attling, armband med berlocker Diddi, silverarmband.

Lace


Jag gillar fortfarande svart spets, trots att det går mot ljusare tider och cremevita spetstoppar och klänningar snart tar överhanden. Kikade på en cremevit spetsklänning igår på GinaTricot som faktiskt inte såg så tokig ut...men den ska jag ta mig en funderare på... Däremot fick en annan klänning följa med mig hem igår, bilder får ni se senare!

Den här toppen kommer från Asos

Btw, spana in tjejens dundersnygga makeup, perfekt matchat med ögonskugga och läppstift.

Details

I söndags gick mina leggings med skinnlappar på, till mitt stora förtret, sönder. Typiskt nog var de mina favoritleggings som piffade till allt, klänningar, kjolar, tunikor, T-shirts eller skjortor, ja you name it. Jag har sedan dess försökt få tag i ett par likadana, men tyvärr inte hittat några. Men idag fann jag de här från Club L som jag tror kommer fungera som ett bra alternativ.

Klick!







Burberry Prorsum


Jag älskar Burberry's trenchcoats i den klassiska modellen, men jag undrar jag om inte den här modellen med knyt och draperingar från Burberry Prorsum kammar hem priset för den absolut snyggaste. Tyvärr är den inte i närheten av plånboksvänlig...

Dataväska


En ny snygg dataväska skulle inte sitta helt fel, jag har ju min rosa variant som hör till min rosa LG minilappis, men denna från samarbetet mellan Apple och Mulberry är klart mycket snyggare, och man kanske skulle kunna ha den som en clutch också...? Den är ju inte speciellt olik Bayswaterclutchen från Mulberry.

Sommardröm

Trots att snön yr här i Oslo och det inte verkar finnas ett slut på denna kylan, drömmer jag ändå om ljumma sommarkvällar, bara ben, solbränna, guldsmycken, semester, stranden....och den här väskan från Miu Miu.

Nu ska jag ta tag i det sista på jobbet innan en trevlig middag väntar ikväll :)

Dagens


Idag har jag myst runt i min sköna jeansskjorta, perfekt en "dagen efter"-dag.

Leggings med skinnlappar Zoul/MQ, linne GinaTricot, jeansskjorta MQ, halsband & ringar Efva Attling, armband med berlocker Diddi, silverarmband.

Gårdagens


Stövlar Acne Pistols, jeans H&M, T-shirt T by Alexander Wang, kofta KappAhl, halsband & ringar Efva Attling, armband med berlocker Diddi, silverarmband, pärlörhängen.

Dagens


Stövlar Acne Pistols, strumpbyxor H&M, skjortklänning Vero Moda, bälte H&M, ringar och halsband Efva Attling, armband i silver.

I min necessär...

...gömmer sig bl.a de här två produkterna:


En otroligt praktisk och bra nagellacksremover från Depend. Man behöver bara doppa fingret några sekunder, gnugga en aning, och vips så är nagellacket som bortblåst! Väldigt smidig och enkel att använda, perfekt när man reser så mycket som jag gör, att slippa hålla på med bomullstussar eller pads.


Och den bästa nattcremen jag testat - ever. Den är en riktig fuktbomb som slätar ut, ger ny lyster åt glåmig hy och man vaknar med en pigg och babylen hy nästa morgon. Den är nästan magisk. Exuviance säljs hos hudterapeuter.

Lila eller grön?


Vilken är snyggast?

Den här klänningen funderade jag redan på första gången jag såg den i H&M's vårkatalog i höstas och nu har den kommit in på hemsidan. Frågan är bara vilken färg som är finast, svart känns ju lite tråkigt, så jag väljer mellan lila och grön...

Finaste dosan



Är det något jag verkligen faller för, är det fina sminkförpackningar! Som den här guldiga klassikern från Guerlain med härligt skimrigt puder i flera olika pastelliga färger. Snyggare puderdosa att ha med i partyväskan finns inte.