Dagens Outfit






Tror ni jag är trött på att hitta bra ställen att ta outfitbilder på när jag bor på hotell? ;) Himla svårt med bra ljus, så idag blev det toabilder... :)

Ett av mina bästa köp i halsbandsväg på länge är det jag har på mig idag. Får vilken tråkig topp eller klänning att se cool ut på studs! Och dessutom helrätt just nu.

Stövlar Acne Pistols, strumpbyxor H&M, klännning & halsband GinaTricot, armband med berlocker Diddi, silverarmband, ring Efva Attling.

Kommentarer :

#1: Maria

Hur är dom stövlarna i skaftet? Jag har rätt grova vader :/

skriven
#2: Veronica

Maria: Stövlarna är ganska stora i vaden, men inte jätte, de är dock ganska stora i skaftet vid knäna, vilket jag bara tycker ser snyggt ut eftersom det ger intrycket av smalare ben :) Om du vill kan jag ju mäta omkretsen så att du vet? :)

skriven
#3: Veronica

Maria: Stövlarna är ca 36 cm i omkrets på det bredaste stället. Jag vet dock inte om det skiljer sig beroende på vilken storlek man har, mina är iaf 36:or. :) Hoppas det hjälpte lite! Kram!

skriven
#4: Veronika

Åh, det där halsbandet är ju ursnyggt! Men såklart slut på alla Gina Tricot jag har lyckats besöka. :( I really want one!

skriven

Kommentera inlägget här :