lunch

nu sitter vi och lunchar, jag och mamma på min favorit, stans italienska lunchrestaurang. Gott, gott!

Tunika


Den här tunikan från Odd Molly har jag spanat på ett tag nu, och igår såg jag den på en av mina kunder. OH SHIT vad fin den var på!

Sitter just med min latte vid köksbordet och snörvlar och nyser om vartannat, men det verkar vara på bättringsvägen med förkylningen åtminstone. Försöker ringa skatteupplysningen också om min deklaration som verkar ha kommit på villovägar, men linjen är överbelastad, inte ens i kö får jag stå, de ber mig bara att ringa senare... :(

Nej vänta..nu kom jag fram....nummer 232 i kön... Oh my!

Idag tänkte jag ta mig en tur till handelsträdgården och köpa olivträd, lavendel och krukor till det, kul om uteplatsen kan bli klar snart! Men måste verkligen plugga på skötselråden för olivträden, för de verkar vara rätt känsliga när det kommer till kyla... 



Towels

Den perfekta presenten till ett nyinflyttat par eller väninna måste vara det här handdukssetet från Missoni Home. Det innehåller en stor badhandduk 100x150, två mellanstora, varav en svart 115x70 och två mindre, varav en svart 70x40.
 
Man kanske skulle köpa 2 set själv så har man nästan en hel uppsättning? Inte dumt.

Psst...

Har ni sett att Saks börjat shippa till Sverige? Tjohoo!

Klickat


Nu har jag äntligen klickat hem den här söta volangklänningen, varför gjorde jag det inte bara direkt jag såg den, så kanske jag hade haft den by now? Oh well, 10-15 dagars leverans får man leva med.

Ska snart krypa ner i sängen och se på senaste avsnittet av Svenska Hollywoodfruar på webb-tv, men först ska jag springa ner till hotellobbyn och höra om jag kan få lite te mot min onda hals. Hoppas bara det inte blir värre med snuva, hosta, feber och hela köret. Har käkat en hel karta strepsils idag, men vete katten om jag tycker det fungerar något vidare...

Det är inte bara jag...


...som får presenter. Imorgon är det min tur att överraska! :)

Ett paket kom lastat...

...med min senaste H&M-beställning!

Jättefin blå volangklänning i halvtransparent material, a keeper!


Midjebälte att ha över klänningar och tunikor. Har även köpt den här klänningen att matcha med som kommer lite senare.


Enkel och fin vardagsklänning i halvglansigt material.



Beige kavaj som troligen kommer användas flitigt!


Ett plagg i paketet får åka tillbaka och det är de här shortsen som påminner mig om min gamla lärarinna som hade lite kulmage och byxorna alldeles för högt upp. Modellen var inte särskilt smickrande.

Test av torrshampo


Jag är ett stort fan av Kisby's torrshampo, det enda jag kan klaga på är att det är oparfymerat och i vit puderform, så om man inte borstar igenom håret ordentligt kan det se lite gråvitt ut i hårbotten på mitt mörka hår. Därför frågade jag min frisör om hon hade något annat som hon kunde rekommendera och då tyckte hon att jag skulle testa detta från Toni&Guy. Jag har testat det några gånger nu och det är absolut ett bra och prisvärt torrshampo. Till skillnad mot Kisby är detta i sprayform och man märker inte att det färgar hårbotten. Det är parfymerat, kanske inte jättegod doft, men absolut helt okej. Det tar bort det feta och "otvättade" men det ger inte lika mycket volym som Kisby, som jag ibland använder i nytvättat hår för att skapa extra volym till exempelvis partykvällen.

Betyg: 4/5

Dagens




Tygskor Din Sko, jeansleggings H&M, klänning Lindex, jacka H&M, halsband House of Harlow, väska Louis Vuitton Manhattan GM.

By Chanel

Nu har älsklingen äntligen kommit hem, lagom till att jag skulle resa till Oslo såklart, men men... :) Med sig hem hade han en fantastisk present till mig! Nämligen de här:




Träklackar från Chanel, sommarens trendsko nummer ett! Love them! Tack, tack, tack darling!

Gårdagens Outfit





Ankelboots Topshop, jeans, linne & kofta H&M, klocka Guess, väska Louis Vuitton Manhattan GM.

Till hemmet


I fredags uppdaterade jag sängkläderna till de här krispigt vita med sidenränder i härligt sval kvalitet. Fräscht och snyggt! Laddade även upp med ett gäng av mina favoritdoftljus!

in the car

På vag att hamta darlingen nu! Finally!

Sunnies





Idag har jag haft besök av en tjejkompis, käkat brunch och sen tog vi en vända på stan. Hon skulle titta på nya solglasögon och naturligtvis hittade jag ett par som jag absolut inte kunde låta vara kvar i butiken, de satt som gjutet, bara sådär! Grymt nöjd! Bågarna kommer från Moods of Norway och de är inte svarta utan brunmelerade (syns dåligt på bilden). Love at first sight.

Dagens




Skor Converse, jeans H&M, tunika Day Birger et Mikkelsen, mockajacka Cubus, Halsband House of Harlow, väska Mulberry Bayswater, solglasögon D&G.

terasspyssel

Idag har jag pysslat med takterassen, kopt 2 bux bom och letar nu efter ett par snygga krukor till dem, sedan blir det olivtrad och lavendel till det. Tror det kommer bli kanon! Nu vantar jag bara på det fina vadret!

Nytt i Garderoben



Det var den här söta koftan jag köpte på H&M igår, kommer bli jättefin till ett par ljusa jeans och en massa pärlhalsband.

At home


Har precis kommit hem från Oslo och det här var vad som mötte mig i dörren :)

Hann med en tur på H&M förut och en söt kofta fick följa med hem, visar imorgon. Nu blir det sängen. Natti!

Happy Day!


I morse fick jag äntligen beskedet jag väntat på! Älsklingen kommer hem från Hong Kong! Efter 5 dagar extra pga av askan har de nu chartrat ett eget plan, eftersom det hemresedatum som FinnAir gav dem var 11 Maj (!) dvs om nästan 3 veckor. Dåligt! Anyway, lyckligaste tjejen idag är nog jag! :D

Nu blir det jobb här! Hörs senare!

Dagens




Nu är jag tillbaka på hotellet och ska snart krypa till kojs, klockan står på sju imorgon bitti. På schemat för morgondagen står det jobb, vaxning och hemresa! Dags för helg igen! :)

Tygskor Din Sko, jeans H&M, tunika Vila, jacka H&M, halsband House of Harlow.

Dagens Budgettips!


Dagens budgettips måste ändå vara de här shortsen från Jeane Blush för ynka 99:- st!  Ni hittar dem HÄR

Dagens



Idag har det varit en riktig monsterdag på jobbet! Först nu kom jag till hotellrummet trött och hungrig, som förövrigt städerskan glömt att städa, och ska få i mig en kaloribombad pastasallad som jag köpte på 7eleven på vägen hit. Sen blir det sängen för imorgon blir det med all säkerhet hårdköra igen!

Jeans Zara, tunika GinaTricot, halsband House of Harlow, jacka H&M, väska Mulberry Bayswater. Utomhus blev det vita tygskor från Din Sko.

I mitt badrumsskåp


Finner ni den här ögonkrämen från Decléor. Expression de L'âge suddar ut de första tecknen på fina linjer runt ögonen, samtidigt som den återfuktar och dämpar svullnader.

Chiffong


Underbar volangklänning i härlig chiffong! Den kommer bli fin i sommar till bruna ben och en jeansjacka. Från Chapnlle och kostar bara 349:-

Shampo & Balsam


Har kört på Redken ganska länge nu och kände mig lite sugen på att prova något nytt och jag föll pladask för de här från Bed Head Tigi! De doftar bokstavligen talat godis - and I love it! Sen att de är rosa och innehåller 750ml per flaska, hjälper till att behålla färgen och boostar med volym gör ju inte saken sämre.

Gårdagskvällens Outfit



Efter en riktigt rolig partykväll igår har jag nu kommit hem och ska krypa upp i soffan - ensam... Darlingen skulle ha kommit hem från Hong Kong idag, men eftersom den där envisa vulkanen fortsätter spotta aska får vi se när han kommer hem, hoppas det åtminstone blir före nästa helg!

Ankelboots Topshop, strumpbyxor H&M, klänning Elise Ryan, clutch YSL, halsband Glitter, blomma & ring H&M, örhängen Cubus.

smygtitt

En liten smygtitt på gårdagens outfit med mobilkameran.

Mini-dagens!

En liten dagens, snart blir det party, håller på med sminket nu! :) Jeans Lindex, tunika GinaTricot, halsband KJL & H&M.

Partyuppladdning


Håller på att packa väskan för att resa till en kompis! Under dagen väntar shopping, tjejsnack, lunch och fika. Ikväll blir det middag, drinkar och utgång! Trevlig, trevligt! :) Tillbaka är jag imorgon eftermiddag, men förvänta er lite mobilbloggning fram tills dess!

Trevlig lördag på er! :)

Arrived



Idag kom min Elise Ryan-klänning som jag beställde häromdagen och så himla fin den är! Fantastiskt fin och välgjord spets!

På schemat idag står en jobbresa tur & retur för att besöka en kund och sen ikväll blir det pensionärsvarning på mig...BIG TIME!  Jag ska nämligen iväg och spela bingo (ni vet sådan där föreningsbingo...typ) med en kompis och hennes kille, de tar verkligen sin uppgift på allvar att vara ute och rasta på mig nu när pojkvännen är i Hong Kong. :) I'll let you know if I win! :)

Solig Fredag


För ganska exakt ett år sen satt jag och stekte i solen i kungsträdgården och njöt av årets första utomhusöl!

Vaknade för lite drygt en timme sen, ska käka lite frukost nu och sen bär det ut för en powerwalk i solskenet med lite bra musik i Ipoden! Så härligt att våren kommit for real!

Hörs lite senare!

Lookbook H&M


Som vanligt varje torsdag fyller H&M på med nyheter och den här klänningen och skärpet föll jag pladask för, tänk er med ett par bruna gladiatorsandaler, guldiga armband och stora guldiga örhängen till en schyst solbränna. Åhhh...vad jag längtar efter sommaren!

Snäckskal


Snäckskalslampan som jag köpte till mammas och pappas hall (till makeovern) kommer från Smålandsdesign och heter Bukya. Grymt snygg och ljuset blir så läckert när det faller mot den mönstrade pärlemorstapeten. Kanske måste jag köpa en till mig också? :)

Dagens från hotellrummet


Då var det dags för dagens på hotellrummen igen då... ;D Attans att det ska vara så dåligt ljus och kassa speglar...men ni står väl ut? ;)

Stövlar Acne Pistols, jeans och zebrarandig top H&M, kofta In Wear, ring Efva Attling, berlockarmband Diddi.

Elise Ryan Lace Dress


Äntligen har spetsklänningen från Elise Ryan kommit in hos Nelly igen! Jag slog till direkt på denna pärla som bara kostar 389 riksdaler!

New in at Zara



Zara fyller på med superfina sommarkläder, och de här två outfitsen älskar jag! Hatten, spetsen, rosettskärpet, strumporna i skorna, kavajen över höga shorts med knutet bälte....


Bilder: Glamour.se

Partaj



Det här skulle sitta fint till helgen med svarta strumpbyxor, då det väntas middag och utgång med tjejerna.

- Halsband Cocoo
- Spetsklänning Queens Wardrobe
- Klackar Queens Wardrobe

Zoe Boot


Modekungen lanserar ett par riktigt snygga Balenciaga/Sam Edelman kopior av Zoe-bootsen den 20 April... Spana in! Inget för sommaren precis, men att spara till hösten...ja tack!

Balenciaga F/W 2006


Sam Edelman 2009

Necklaces


Grymt fina halsband från Cocoo, skulle passa fint med en enkel vit tunika, som jag för övrigt köpte en i lördags från GinaTricot...

Baby Foot


För ett par veckor sedan testade jag en produkt som min hudterapeut rekommenderade mig, Baby Foot. Den lovar att ta bort förhårdnader och valkar på fötterna utan att du i princip behöver göra något! Inte fila, ingen pedikyr...det enda du behöver göra är att trä på dig ett par sockor med en aktiv gelé i och ha dem på i 2 timmar. Sedan sköljer man bara av fötterna med varmt vatten och en mild tvål.

Efter ca en vecka börjar den torra huden flaga av, helt utan ansträngning! Och vet ni vad det bästa är? Den fungerar verkligen! Nu har jag mjuka fötter lagom till sandalerna och all torr hud som lagrat sig under vintern är borta! Visst är det äckligt under tiden man flagnar och man får använda sockor dygnet runt för att inte sprida den döda huden som faller av - inte fräscht! Men helt klart värt det!

(Tog en lite lindrig bild eftersom det inte ser speciellt kul ut, men man kan tydligt se att gelén fungerar och det flagade nog i ca en vecka innan det mesta var borta. All torr hud, dvs flera lager har försvunnit helt och hållet! Och vilka lätta fötter jag fått! )

Fötterna håller sig fina i 2-3 månader och man slipper fila. Allt som sparar tid är guld värt! Jag är supernöjd med resultatet och trodde aldrig att något så tråkigt skulle kunna vara så enkelt!  

Kitet kostar ca 200-250:- beroende på om man handlar det på salong eller på nätet. 

Vill du läsa mer om Baby Foot och var du kan köpa det? Klicka HÄR

Dinner

Snart dags att sova efter en lång dag på jobbet och en trevlig middag på favoritrestaurangen Dinner i Oslo, men innan dess blir det korsord! Superbra om man vill somna fort :)

Gårdagskvällens Outfit



Ankelboots Topshop, leggings med paljetter Zoul/MQ, tunika Vila, berlockarmband Diddi, väska YSL, örhängen Cubus.

Gårdagens Outfit



Skor Converse, treggings H&M, randig klännning Lindex, trenchcoat La Redoute, halsband House of Harlow, klocka Guess, väska Mulberry Bayswater.

Tygskor



I fredags kom mina tygisar från Converse, precis lagom till helgens superfina vårväder!

Mysljus


Igår uppdaterade jag ljusbrickan hemma, har haft mestadels blockljus tidigare i lite olika höjder, färger och mönster, men tyvärr flyter de ut så förbaskat när man eldar på dem en hel kväll. Dels ligger det som en stor pöl av stearin på brickan och sedan brinner de slut så snabbt och det är bara att kasta en massa "brinntid". Det var alltså dags att göra slag i saken och införskaffa lite nya roliga lyktor istället, ett blockljus fick följa med eftersom det hade pärlor och spets på utsidan...och jag kunde inte motstå! ;)

Dagens





Ska snart hoppa in i duschen och svida om medan baby lagar middag till oss och några vänner som kommer på besök! Bästa starten på helgen! :)

Skor Carin Wester, jeans med lackad yta Lindex, rutig skjorta med volanger H&M, berlockarmband Diddi, silverarmband, väska Zara, pärlörhängen, halsbandsur Vintage by Fé.

Blått är flott


Den här fina blå klänningen klickade jag hem från H&M precis, hade redan en beställning inne så jag lade bara till denna på samma. Jag älskar Nude-trenden, men känner jag mig själv rätt i sommar kommer jag att längta efter färgklickar emellanåt och då kommer denna passa perfekt, exempelvis till mina nya kilklackar från Scorett. :)

Önskelista



- Klackar från Christian Louboutin.
- Halsband Stoned från Solange. Love, love, love, men det kostar ju ynka 1,5 miljoner kronor...
Charms från Thomas Sabo. Behöver fylla på halsbandet med lite nya berlocker till mitt Sabo halsband.
- Klänning i blålila från Whyred. Den här MÅSTE jag bara ha!
- Klänningar med rosor från Rita Saardi. Otroligt dyra, men några av de finaste skapelserna jag sett! Ska spana på liknande och addera broscher med blommor på.
- Snake armband från Roberto Cavalli. Att sätta på överarmen till långklänningen.
- Berlockarmband från Efva Attling. Bra vardagsarmband.
- Klocka i guld med diamanter från Omega Seamaster. En snygg klocka gör allt.

Dagens




Ska springa iväg en snabbis på stan för att hitta en liten present till mami som fyller år idag, för lite senare väntar födelsedagsfika hemma hos henne och pappa! :)

Stövlar Acne Pistols, jeans True Religion, tunika & scarf Lindex, halsband House of Harlow, ring Cavalli, örhängen Ur & Penn, mockajacka Cubus, väska Mulberry Bayswater.

Lektyr


Snart blir det sängen och lite härlig läsning!

Dagens






Nu ska jag sätta mig framför publisher och photoshop och fortsätta med matchprogrammet innan lunch väntar med baby.

Stövlar Acne Pistols, jeans & randig tröja med puffärm H&M, halsband House of Harlow, klocka Guess, ring Cavalli, pärlörhängen, trenchcoat La Redoute/Best, väska Mulberry Bayswater.

Drömmen


De här är drömmen i sommar till bruna ben och skira klänningar!

Wang lookie


Alexander Wang-väskan är fortfarande superpopulär och många kedjor, bl.a. Lindex har efterapat designen. Än har jag bara sett väskor i konstläder, men denna från Asos är faktiskt i riktigt skinn OCH på rea!

Dagens




Nu ska jag snart ruscha iväg ner på stan en sväng och fixa lite ärenden, sen ska jag spendera dagen framför datorn då jag har tagit på mig att göra ett matchprogram.

Skor Carin Wester, leggings med nitar Lindex, tunika GinaTricot, mockajacka Cubus, sjal Lindex, halsband & armband Tiamo, väska Zara, ring Efva Attling, pärlörhängen.

Klick


Jag är så himla nöjd med min gråa tunika i samma modell från Vila, så jag var tvungen att klicka hem den här puderrosa varianten också!

Dagens



Idag har det varit en softisdag med nachos och filmtittande hos vänner! Nu blir det soffläge och kanske lite Super Mario på Wii om jag får min vilja igenom ;)

Skor UGG, jeans H&M, tunika Zara, bälte H&M, klocka Guess, örhängen Ur & Penn, väska Mulberry Bayswater.

Gårdagskvällens Outfit





Ankelboots Topshop, strumpbyxor & jeansshorts H&M, T-shirt T by Alexander Wang, roshalsband GinaTricot, kavaj Ellos, armband Tiamo, clutch Yves Saint Laurent.

Dagens




Nu blir det in i duschen och svida om till party! :)

Stövlar Acne Pistols, jeans Lindex, tunika DAY Birger et Mikkelsen, halsband House of Harlow, klocka Guess, skinnjacka C-Girl.

Glad Påsk!



Glad påsk på er! Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

Här väntar påsklunch hemma hos mamsen och pappsen innan det blir bowling/middag/utgång med vänner ikväll!

Shoppat

Passade på att shoppa lite innan vi hoppade i partykläderna igår och det här fick följa med hem:


Jättefin gammalrosa tunika från DAY Birger et Mikkelsen med grym passform!


Nya sommarskor i beige skinn, kilklackar i lagom höjd för att passa perfekt till vardags, till jeansshorts, kjol eller klänning. Från Scorett.

Gårdagens Outfit



Skor Carin Wester, leggings med skinnlappar Lindex, tunika Vila, silverhalsband med silverhjärta, pärlörhängen, berlockarmband Diddi, silverarmband.

Påskpyntat




Nu är det pyntat och klart inför påsken! Trollhassel, glasägg, ägg med prismor (som jag gjort själv!) och vita fjädrar. Stilrent och snyggt!

Efter lunch idag drar vi iväg på en liten minisemester med shopping, festival, hotell och hemresa imorgon igen. Skojigt! Ska strax hoppa in i duschen, få i mig lite yoghurt och planera vilka kläder jag ska ha med mig! :)

Vi hörs lite senare!