Test av Fake Bake

Nu har jag testat Fake Bake, (en omgång, man kan behöva lägga på flera lager för att uppnå den färg man vill ha). För min del ska jag lägga på ett eller 2 lager till för att få en lite mörkare färg, då skillnaden före och efter inte blev särskilt stor efter första gången (kanske för att jag inte är superblek från början).Jag köpte ett travel-kit när jag var på Selma Spa + på Clarion Hotel Sign i förra veckan. I kitet ingår:
- Exfoliator (orange-rosa flaskan) som man använder innan behandling som tar bort döda hudceller och föbereder huden optimalt för BUS-produkterna.
- Self-tanning lotion (den bruna flaskan)
- Oil-free Moisturizer. Hudterapeuten rekommenderade mig att blanda self-tanning lotionen med moisturizern för att få ett så jämt resultat som möjligt. Sen är det även viktigt att fuktighetkrämen är oljefri, oavsett vilken BUS-produkt du använder efteråt, pga att en fuktighetkräm med olja kan lägga sig som ett lager på huden och förhindra att du blir så brun som du skulle kunna bli.
- Solskydd 30, att använda på semestern efter BUS-behandlingen.
- Handskar.

Mitt betyg: 4/5

Mycket bra BUS-produkt. Allt inkluderat som behövs för optimal self-tanning. Jag var noga med att skrubba mig innan, speciellt armbågar, knän och anklar, men en otroligt lätt produkt att påföra, absorberades av huden fort och kladdar inte. Det bästa av allt, inga ojämna märken nästa dag, inte någonstans! Fantastiskt! :) Proceduren upprepas en gång i veckan för bästa resultat. Går mycket bra att användas i ansiktet. Det enda som hindrar den från toppbetyg är priset: 395:- för ett litet travelkit är väl saftigt, men kostar det så smakar det, och det gör det verkligen, den bästa produkten jag provat! Men vill man göra en budgetversion men ändå komma åt den fina bruna färgen, kan fuktighetskrämen bytas ut mot en annan (vilken som helst, bara den är oljefri) och exfoliatorn mot en annan (bara den är tvål-fri). Luktar lite i början, men ingen utpräglad BUS-lukt, och när jag vaknade på morgonen luktade jag inget alls.

Kommentera inlägget här :