La Redoute beställningen

Var och hämtade ut La Redoute paketet för en stund sedan och har hunnit prova igenom allt. Några saker kommer lite senare, som exempelvis min Manoush-klänning.

Det här kom i paketet:


Klänning med fin vidd (perfekt att ha skärp i midjan eller på höften) och söta detaljer (se lilla bilden) från La Redoute Creation.



Fin tunika i höstiga färger, passar också bra med skärp.



- Nattlinne & trosor i spets, jättefint och linnet hade ett snyggt fall och var längre än de flesta, så att det blev ett mini-nattklänning. Fint med rosett fram.

- Bh med broderade blommor i fuchsia. Bra passform, står att det ska vara pushup, men inga paddings i, så det blir ingen superstor push-up effekt. Fin ändå, men bra att veta om man är ute efter en "riktig" push-up.

- Ett par strumpbyxor i fiskbensmönster. Känns helt okej i kvalitén!

- 2 par overknee-strumpor i härligt stickat av ull och angora. Älskar redan! Går även att "hasa" ner så att de går under knäna om man vill det.



- Superfina, jättesköna och supersnygga till mina fiskbensmönstrade strumpbyxor. Riktigt bra köp!



- Fick även gratis smink från Make up Store. Fin microshadow i färgen jubilee och en flytande glitterögonskugga i färgen Action. Ska prova dem någon partykväll framöver! Får visa resultatet då! :)  

Kommentera inlägget här :