Maxi-klänningen från H&M

Har precis varit inne på H&M och provat den här ombloggade maxi-klänningen! Den är jättefin i modellen och snygg över bystpartiet, härligt silkigt tyg och fint fall. Det enda negativa jag kan se är att man måste ha en specialbh, eller ingen alls, eftersom den är ganska djup i ryggen. Det blev inget köp för min del eftersom den var för lång, och verkar vara aningens knivig att sy upp, (inte det enklaste tyget) men jag rekommenderar den verkligen för er som är längre än 1.60. :) 398:- kostar den.

Kommentarer :

#1: mie

BARA ETT TIPS



Sugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)



Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.



Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=87

skriven
#2: Hanne

Den var veldig fin, men blir nok da for lang for meg også:( Håper du får en fin helg:) klem!

skriven
#3: Mie

Kjempefin kjole, men den blir nok for lang for meg også.. Har enda til gode å sy opp de to maxi-kjolene jeg kjøpte meg i fjor ;) Ha ei super helg! Klem!

skriven
#4: JETS

Den där har jag varit sugen på länge, men undrat hur den varit i kvalitén. Kul o höra att den var fin! Tror du den funkar på mig som är 1.65? Och hur är den i storleken? Hoppas du får en fin fredagkväll! Kram!

skriven
#5: caroline

så snyggt, du passar jätte bra i den.

skriven

Kommentera inlägget här :