From blue to cerise?

Min fina Balenciaga Giant Envelope Clutch in Rose Gold dök äntligen upp igår, direktskickad från butiken i London, eftersom den inte gick att få tag på någon annanstans. Men gissa förvåningen och besvikelsen när jag fick se att de skickat mig fel färg!!




Nu hoppas jag bara att de skickar mig en blå istället - utan krångel.

Kommentarer :

#1: Kristin

Oh no! Vad tråkigt att det blev fel färg!



dock måste jag säga att jag tycker denna var rätt snygg! :)

skriven
#2: Sofia

Vad trist! Fast jag gillade den här färgen =)

skriven
#3: Veronica

Kristin & Sofia: Ja visst är det trist! Tycker också att färgen är fin i sig, men jag tror att det är en färg jag kommer tröttna snabbare på än blått. Har redan en cerise clutch och den ligger mest på hyllan eftersom det lätt blir lite för "tjejigt"...sen är ju inte det en Balenciaga heller...

Och ska jag säga som har en skrikrosa resväska, haha! ;)

skriven
#4: Laila

Nej, vad trist. Hoppas bara de har kvar den blå så den inte redan fått en annan ägare... Hoppas det löser sig!! Kul också att se din Köpenhamns shopping. Visst är det en kul stad att shoppa i :-)MVH Laila

skriven
#5: Kristin

Hehe förstår precis vad du menar :) När man väl investerar i en väska så ska ALLT stämma. Ingen mening att tumma på något villkor.



Till mig själv skulle jag nog gärna skaffa en rosa clutch. Speciellt när man på hösten ofta klär sig i svart och med skinnjacka osv så gillar jag kontrasten med något übertjejigt till :)

skriven

Kommentera inlägget här :