Wax + FacialHar precis unnat mig 2 timmars avkoppling på salong - vax och ansiktsbehandling med syrapeel och guldmask (eller ja, vaxningen är väl inte direkt avkoppling men 1,5 timmes njutning iaf!). Välbehövligt, och även om jag regelbundet gör syrapeeling och ansiktsbehandlingar brukar jag kosta på mig något extra inför semestern (idag blev det guldmask) för det är jag värd som slitit så hårt senaste tiden! ;)
Nästa gång ska jag testa Dermaroller.

Kommentarer :

#1: karin

Åh, älskar behandlingar! Vad gör du för syrapeeling?

Svar: Ja visst är det underbart! :D Jag gör Exuviance's 30% syrepeeling :)
Veronica

skriven
#2: Nilla

Hej! Jag googlade på krämen kalo som ska hålla tillbaka hårväxten. Jag såg att du har provat på den och tänkte fråga hur det gick? Jag behöver verkligen bli av med lite hår! Maila mig gärna :) Härlig blogg du har!

skriven
#3: Sofia

Vad skönt! Själv skulle jag behöva ta mig iväg och klippa topparna snart.

skriven
#4: Veronica

Nilla: Faktiskt tycker jag att Kalo inte fungerade något vidare - sen kanske jag inte var tillräckligt ihärdig - dock tror jag att regelbunden vaxning eller laser tar bort håren mer och mer och till slut helt och hållet - min mamma har vaxat sig i 40 år och på henne ser man inte tillstymmelse till hår på benen :) Dock krävs tålamod...men ha en ministripsförpackning tillgänglig hela tiden så kan du dra lite då och då i takt med att du ser att det växer ut - himla svårt att hålla vaxtiderna för utväxt (2 veckor) under sommaren - tycker iaf jag ;)

skriven

Kommentera inlägget här :